Hali Temizleme Haberleri

Kızıl Goncalar'ın Feyza'sı Zehra Kelleci'nin gerçek hayattaki hali gündem oldu! Sadi baban görmesin

'Kızıl Goncalar' dizisinde Cüneyd'in kuzeni Feyza'yı canlandıran Zehra Kelleci'nin gerçek hayattaki hali sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun pozlarına sosyal medyada yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 2024-04-17 10:32:29

Bülent Şakrak ile tek celsede boşanmıştı! Ceyda Düvenci aşkını böyle ilan etti

Geçtiğimiz yıl Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini 15 dakikada bitiren Ceyda Güvenci son dönemde verdiği kilolarla sık sık adından söz ettiriyor. Fit hali ile dikkat çeken Düvenci aradığı aşkı da sonunda buldu. Ceyda Düvenci, Ebru Cündübeyoğlu’nun eski eşi Güçlü Mete ile yeni bir aşkla yelken açtı. Ünlü isimler sonunda aşkını ilan etti.

Magazin 2024-04-16 07:51:37

CHP lideri Özgür Özel'den YSK'ya Hatay için yeni başvuru! Hal, tam kanunsuzluk halidir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin olarak Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 'tam kanunsuzluk hali' nedeniyle başvuruda bulundu. Lütfü Savaş ile birlikte geldiği YSK önünde açıklama yapan CHP lideri Özgür Özel, 300'e yakın seçmenin yurt dışında oy kullandığını, o gün yurt dışında bulunduklarını ispatladıklarını söyledi. Özel, "Hal, tam kanunsuzluk halidir. 3 bin 389 ölü seçmen seçimlerde oy kullanmıştır" dedi.

Haber 2024-04-15 19:50:36

Popstar Bayhan bambaşka biri oldu! Görenlerin tanıyamadığı Bayhan'ın son hali sosyal medyanın diline düştü!

Bir döneme damgasını vuran izleyenleri ekran başına kilitleyen Popstar yarışmasına katılmasının ardından yıldızı parlayan Bayhan'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Adeta bambaşka biri olan Popstar Bayhan'ın 'Fly Me To The Moon' performansı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-04-14 09:10:43

UEFA Kulüpler Sıralaması güncellendi! Süper Lig devi ilk 100'e giremedi...

UEFA'nın her ay güncellediği kulüpler sıralamasının son hali paylaşıldı. Yapılan güncellemenin ardından ilk 100'de üç Türk kulübü yer alırken büyük bir sürpriz yaşandı.

Spor 09-04-24 18:23

Hadise'nin son hali gündemde! Zayıflamış, kalçası nerede? yorumları geldi

Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra sık sık özel hayatıyla gündeme gelen Hadise son pozuyla olay oldu. Zayıfladığı görülen Hadise'ye "Kalçan nerede?", "Çok zayıflamış" yorumları geldi.

Magazin 07-04-24 13:42

Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen imaj yeniledi! Yeni hali sosyal medyada gündem oldu: Abi ne yaptın kendine!

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Gökhan Türkmen imajını değiştirdi. Şarkıcının yeni tarzı sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 06-04-24 17:50

Bir dönemin aranan ismiydi... İsmet Özhan yıllar sonra ortaya çıktı!

Bir dönem podyumların aranan mankeni ve dizi ve sinema oyuncusu, İsmet Özhan uzun yıllar sonra Türker İnanoğlu'nun cenazesinde ortaya çıktı. Ünlü ismin son hali gündem oldu.

Magazin 06-04-24 16:08

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın estetiksiz hali sosyal medyayı salladı! Görenler çok şaşırdı

Reha Özcan, Berken Güven, Almida Ada ve Veda Yurtsever gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği 'Türkan' karakteri ile adından söz ettiren Özgü Kaya başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Kaya bu defa estetiksiz hali sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-04-24 15:58

Diyarbakır'da yaptı Icardi paylaştı! İşte evinin son hali

Diyarbakır’da yaşayan bir Galatasaray taraftarı evinin dış cephesini sarı-kırmızıya boyayarak ’M. Icardi’ yazdırdı. Taraftarın çektiği görüntüyü Mauro Icardi sosyal medya hesabından paylaştı.

Spor 06-04-24 15:09

Mustafa Ceceli saç ektirdi! Son hali şaşırttı

Son dönemde erkek sanatçılarda saç ekimi ile başlayan furya estetiği de yansıdı. Rafet El Roman, Cenk Eren gibi isimler değişimleriyle konuşulurken Mustafa Ceceli saç ektirdi. Ünlü popçunun yeni hali herkesi şaşırttı.

Magazin 05-04-24 11:08

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Ruhun Duymaz'ın Ece'si Burcu Özberk'in estetiksiz hali sosyal medyayı salladı

Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları, Afili Aşk, Aşk Mantık İntikam, Kraliçe ve Ruhun Duymaz gibi birçok projede rol alan ünlü oyuncu Burcu Özberk başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Özberk estetiksiz haliyle gündem oldu. Ünlü ismin eski halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 04-04-24 11:45

Bursaspor'son son hali içler acısı! Nereden nereye...

Normal sezon heyecanında son 5 haftaya girilen TFF 2. Lig'de mücadele eden 2009-2010 Süper Lig şampiyonu Bursaspor'un hafta sonu oynanacak müsabakalardan sonra lige veda etmesi kesinleşebilir.

Spor 04-04-24 10:57

Turabi Kim derdi bu tip milyon dolarlar kazanacak diyerek paylaştı! Yorumlar gecikmedi

Survivor All Star'dan sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Turabi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Turabi bu kez Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin gençlik hali çok konuşuldu.

Magazin 03-04-24 11:25

Bülent Şakrak sosyal medya hesabından usta oyuncu İzzet Günay'ı paylaştı! Dünyanın en güzel yaş alan adamı

Bülent Şakrak, Türk sinemasının yakışıklı oyuncularından İzzet Günay'la çekilmiş bir karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Usta oyuncu İzzet Günay son görüntüsüyle gündem oldu. Oyuncunun halen daha yakışıklı hali ise gözlerden kaçmadı. Oyuncunun son haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 02-04-24 14:39

Yüz temizliğini çocuk oyuncağı haline getirecek en iyi ve etkili makyaj temizleme suları

Cilt bakımına önem verenler buraya! Yüz bölgesi vücudun en hassas bölgeleri arasında bulunuyor. Bu nedenle makyaj sonrasında etkili bir bakım yaparak cildinizde biriken kalıntılardan kurtulmak son derece önemli. Cildinizi arındıracak bu bakım ürünlerinin başında ise makyaj temizleme suları gelir. Biz de size bu konuda kolaylık sağlayacak bakım ürünlerini mercek altına aldık ve en iyi makyaj temizleme sularını bir araya getirdik. Gelin, birlikte inceleyelim!

Kadin 01-04-24 17:53

'Yüzümde dolgu bile yok' dedi! Ivana Sert güzellik sırrını tek tek açıkladı

Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Aramızda Kalmasın programının konuğu oldu. Fit hali ve güzelliğiyle dikkat çeken Ivana Sert'e canlı yayında güzellik sırrı soruldu. 'Yüzümde dolgu bile yok' diyen ünlü modacı güzellik sırrını tek tek açıkladı.

Magazin 27-03-24 12:28

Yer: Ankara! Sedyeden düşüp ölmüştü: Eşinden 'ihmal' tepkisi! Sedyeye benzer bir hali yoktu, ayar yapıyorlardı

Ankara'da muayeneye götürüldüğü sırada sedyeden düşerek hayatını kaybeden 91 yaşındaki Muarrem Demir'in 82 yaşındaki eşi Meliha Demir, yaşanan elim kazada ihmal olduğunu ifade etti. Olay anında hastane görevlilerinin sedyeyle uğraştığını ifade eden Demir, "O yana bu yana uğraştılar. Sonra aşağı kafasının üstüne düştü. Hemen orada soluğu kesildi. Ağzında kan geldi." dedi. Kazanın diğer ayrıntıları da Demir'in ifadesiyle uyuşur nitelikte...

Haber 26-03-24 14:57

Kızılcık Şerbeti'nin Leman'ı Sevim Erdoğan'ın gerçek hayattaki hali şaşırttı! Pozları sosyal medyayı salladı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Leman karakterine hayat veren oyuncu Sevim Erdoğan'ın pozları sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin normaldeki halini görenler şoke oldu.

Magazin 25-03-24 17:30

Popstar Özlem Güneş tesettüre girip adını değiştirdi! Son halini görenler tanıyamadı

Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren ve ilgiyle takip edilen Popstar şarkı yarışmasına bir dönem damgasını vuran Özlem Güneş tesettüre girdi. Adını da değiştiren Güneş'in son halini görenler şoke oldu. Güneş'in son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 25-03-24 16:48

Kilo almasıyla gündeme geliyordu! Selena Gomez önce paylaştı olay olunca sildi

Son dönemde aldığı kilolarla dikkatleri üzerine çeken Selena Gomez son olarak sütyenli hallerini paylaştı. Ancak şarkıcının paylaşımı hızla sosyal medyada gündem olunca ve son hali de çok fazla yorum alınca Gomez paylaşımları sildi.

Magazin 25-03-24 08:03

70 bin liraya katliam! Moskova'yı kana bulayan terörist Türkiye'den gitmiş... Sorgu videosunda yalvardı: Öldürün beni artık

Moskova'da konser salonunu kana bulayan saldırganlardan biri sorgu videosunda saldırıya ilişkin akılalmaz detayları bizzat anlattı. Yakalandığı sırada ayaküstü sorgusu yapılan saldırgan "Para için yaptım" dedi, katliam için sözleştiği para ağızları açık bıraktı. Dünyanın uzun süre konuşacağı sorguya damgasını vuran, teröristin konuşurkenki hali ve "Beni öldürün" diye yalvarışı oldu.

Haber 24-03-24 08:53

Aynalı Tahir'in biricik aşkıydı! Yıllardır teknede yaşayan Yeşim Büber'in son hali şaşırttı

Aynalı Tahir’de Zümrüt karakterini canlandıran Yeşim Büber, uzun süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Büber, 2006'da evlendiği görüntü yönetmeni Mehmet Aksın ile beraber teknede yaşama kararı aldı. Oyuncunun son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 23-03-24 17:59

Bir süredir Londra'da yaşıyordu... Halit Ergenç tam 10 kilo verdi! Son hali dikkat çekti

Bir süredir Londra'da yaşayan ünlü oyuncu Halit Ergenç geçtiğimiz günlerde Bebek'te görüntülendi. Zayıfladığı görülen Ergenç, "Yeni projem için 10 kilo verdim" dedi. Yaptığı son paylaşımlarda da zayıf hali dikkat çeken oyuncuya hayranları tarafından beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-03-24 15:55

Mesut Özil'in son hali şaşkına çevirdi!

Futbolu bıraktıktan sonra vücut geliştirme sporu ile ilgilenen Mesut Özil'in son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Spor 22-03-24 10:33

Esin Gündoğdu'yu görenler tanıyamadı... Adeta iğne ipliğe döndü!

72 kilo vererek bambaşka birine dönüşen ünlü oyuncu Esin Gündoğdu'nun son hali ağızları açık bıraktı. Son hali şaşırtan Gündoğdu'ya sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-03-24 09:19

Şöhretin zirvesinde her şeyi bırakıp yurt dışına gitti! Sema Özcan 53 yıl sonra ortaya çıktı

Sema Özcan'ın unutulmaz ismi Sema Özcan yıllar önce şöhretin zirvesindeyken her şeyi bırakıp yurt dışına yerleşti. Yıllar sonra ortaya çıkan Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Sema Özcan'ın son hali...

Magazin 21-03-24 13:43

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'ın son paylaşımı korkuttu! Zayıf hali dikkat çekti: Hastalığımdan dolayı...

Ünlü komedyen Hamdi Alkan ve oyuncu Canan Hoşgör’ün kızı olan Zeynep Alkan en son Survivor’daki performansı ile gündem olmuştu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Alkan'ın son paylaşımı hayranlarını korkuttu. Alkan, hastalığından dolayı zayıfladığını söyledi.

Magazin 20-03-24 15:42

Şahane Hayatım’ın Didem’i Gökçe Eyüboğlu imaj tazeledi! Yeni hali çok beğenildi

Şimdilerde Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın başrolünü paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde hayat verdiği Didem karakteri ile beğeni toplayan Gökçe Eyüboğlu imaj tazeledi. Dizide saçlarını rastalı olarak kullanan ünlü ismin yeni hali çok beğenildi.

Magazin 20-03-24 11:01

Hayat Bilgisi'nin Gamze'si İpek Erdem 4 yıl sonra Türkiye'ye geri döndü! Son hali herkesi şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Gökçe Bahadır, İpek Erdem ve Ümit Erdim gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyke hafızalara kazınan İpek Erdem yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. 4 yıldır Paris'te yaşayan Erdem ülkeye geri döndü. Ünlü oyuncunun son haline yorum yağdı.

Magazin 20-03-24 08:51

X Factor yarışmasında jürilerin ayakta alkışladığı Ferah Zeydan'ın verdiği kilolar dikkat çekti! Değişimini görenler tanıyamadı

X Factor yarışmasındaki performansıyla bir döneme damga vuran Ferah Zeydan mide küçültme ameliyatı olmuştu. Verdiği kilolar sonrası büyük bir değişime uğrayan şarkıcının son hali ağızları açık bıraktı.

Magazin 20-03-24 08:13

Dünyanın en güzel kadını ilan edildi! Model Bella Hadid'in eski haline bakın...

Estetik cerrah Dr. Julian De Silva, altın oranı kullanarak yaptığı matematiksel hesaplamalar sonucunda Bella Hadid'i dünyanın en güzel kadını olarak ilan etti. Bella Hadid'in bu haberden sonra estetiksiz hali ise olay oldu.

Magazin 19-03-24 13:59

İşinden oldu, İstanbul'u terk etti, vasiyetini yazdı! Bir döneme damga vuran VJ Bülent yıllara meydan okuyor

Bir zamanların ünlü televizyon sunucusu VJ Bülent bir döneme damga vurdu. İstanbul'u terk ederek Edirne'ye yerleşen VJ Bülent sosyal medyayı aktif kullanıyor. İşte yıllara meydan okuyan ünlü VJ'in son hali...

Magazin 19-03-24 11:19

Yaprak Dökümü'nün Cevriye Hanım'ı Güler Ökten'in son hali ortaya çıktı! Ne güzel yaşlanmışsın

Güler Ökten, Yaprak Dökümü dizisinde Ahmet'in annesi Cevriye Hanım'ı canlandırmıştı. Fikret'i gelini olarak istemeyen ve huysuz kaynana tiplemesiyle oldukça beğeni toplayan usta oyuncunun son hali ortaya çıktı. Sevenlerine seslendiği video sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-03-24 10:41

Herkesin merak ettiği Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medyada yeni iddia... İşte son hali

Galler Prensesi Kate Middleton'un nerede olduğu günlerdir sosyal medyanın gündeminde. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Kate Middleton hakkında ortaya çıkan spekülasyonlar gün geçtikçe daha da çarpıcı bir hâl alırken, 'Kayıp Prenses' ortaya çıktı. Ancak yeni iddialar da gündeme geldi. İşte Kate Middleton'un son hali...

Magazin 19-03-24 09:50

Cezaevinden yeni poz! Türkiye'nin kanını donduran Ümitcan Uygun'un son hali ortaya çıktı

Adı peş peşe kadın cinayetlerine karışarak Türkiye'nin gündemini uzun süre meşgul eden Ümitcan Uygun'un son hali ortaya çıktı. Aylardır cezaevinde bulunan Uygun önce Aleyna Çakır'ın, ardından Esra Hankulu'nun ölümüyle Türkiye'nin hafızasına kazınmıştı.

Haber 18-03-24 09:27

İbo ve Güllüşah'ın Oya'sı usta oyuncu Deniz Türkali'nin son hali görenleri şaşırttı! Türkali, meğer ünlü şarkıcının annesiymiş...

Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın üstlendiği başrollerinde ise Kemal Sunal ile Gülşah Soydan'ın yer aldığı İbo ile Güllüşah filminde Gazeteci Oya karakterine hayat veren Deniz Türkali'nin son hali sosyal medyada gündem oldu. Meğer Türkali'nin kızı da çok ünlü bir isimmiş...

Magazin 16-03-24 12:24

Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliği 15 dakikada bitmişti! Ceyda Düvenci aradığı aşkı buldu

Geçtiğimiz yıl Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini 15 dakika da bitiren Ceyda Güvenci son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiriyor. Fit hali ile dikkat çeken Düvenci şimdi de aşk bombasıyla gündeme geldi. İki çocuk annesi ünlü oyuncu aradığı aşkı sonunda buldu.

Magazin 16-03-24 12:13

Bahar dizisinin Rengin'i Ecem Özkaya’nın eski hali sosyal medyada gündem oldu! Görenleri şaşırttı

Ünlü oyuncu Ecem Özkaya'nın eski halleri sosyal medyada gündem oldu. Bahar dizisinde rol alarak son dönemde gündeme gelen oyuncunun eski haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 14-03-24 07:55

Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın kızı İrem büyüdü, kocaman oldu! Son hali görenleri şaşırttı

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı İrem Kutluay'ın, lise mezuniyet fotoğrafını ve 1. sınıftan bir karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Paylaşıma ünlü ismin hayranları tarafından beğeni geldi.

Magazin 13-03-24 14:21

Kurtlar Vadisi ve Muhteşem Yüzyıl'daki rolleri öne çıkmıştı! Fatma Büşra Ayaydın maneviyata yöneldi

2003-2004-2005 sezonlarında Kurtlar Vadisi'nde Selvi Çakır rolünde oynayan Fatma Büşra Ayaydın yıllar içinde bambaşka bir insan oldu. Muhteşem Yüzyıl'da da rol alan oyuncu maneviyata yöneldi ve son hali dikkat çekti.

Magazin 12-03-24 14:34

Yaprak Dökümü'nün Hayriye Hanımıydı... Son hali görenleri şaşırttı! Oyuncunun beyaz saçlarına yorum yağdı: Aysel Gürel'e benzettim

Efsane dizi Yaprak Dökümü'nde hayat verdiği Hayriye karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Güven Hokna, 78 yaşını devirdi. Ünlü oyuncunun son halini görenler tanıyamadı. Sosyal medyada hayranları tarafından oyuncuya beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 12-03-24 11:33

Semicenk'in yeni hali olay oldu! Görenler tanıyamadı: İki saattir videoda Semicenk'i arıyorum

Son günlerin en popüler isimlerinden biri olan Semicenk son olarak sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Şarkıcı bedelli askerlik için sakallarını kesti. Semicenk'in yeni halini görenler şaşırdı.

Magazin 11-03-24 16:17

Gözlerden uzak bir hayat... Flash TV'nin fenomen sunucusu Yalçın Çakır'ın son hali! Bakın artık ne yapıyor

Flash TV'nin fenomen sunucusu Yalçın Çakır'ın son hali ortaya çıktı. Yalçın abi olarak tanınan usta isim programın bitmesiyle birlikte kameralardan uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. İşte Yalçın Çakır'ın son hali.

Magazin 11-03-24 15:15
ele

Maneviyata döndü! Yaşar Alptekin'in camide vaaz verdiği görüntüler gündem olmuştu... Taytlı hali hatırlatılınca: Ben dinimin adamıyım...

İslamiyet'e yöneldikten sonra bambaşka biri olarak yıllar sonra karşımıza çıkan eski manken Yaşar Alptekin, camide vaaz verdiği anları sosyal medya hesabında yayınlanmıştı. Alptekin, katıldığı bir programda cami görüntüleri ve eski halleriyle ilgili konuştu.

Magazin 11-03-24 12:16

Askıda ekmeğin dijital hali hayır köprüsü olmaya devam ediyor

Konya’da geliştirilen askıda ekmeğin dijital hali “Ekmekcell” uygulaması, alan el ile veren el arasında hayır köprüsü olmaya devam ediyor.

Yurthaber 11-03-24 11:19

'Güldür Güldür'ün 'İbrahim'i Rüştü Onur Atilla zayıfladı! 1 yılda 45 kilo nasıl verdi?

‘Güldür Güldür Show’da ‘İbrahim’ karakterini canlandıran oyuncu Rüştü Onur Atilla resmen eridi. Bir yıl içinde 45 kilo veren Rüştü Onur Atilla mide küçültme ameliyatı olduğunu açıklamıştı. İşte başarılı oyuncunun son hali...

Magazin 10-03-24 20:04

Gülben Ergen'in photoshopsuz halini unutup fotoğrafları basına gönderdiler

Şarkıcı Gülben Ergen'in photoshoplu hali sosyal medyayı salladı. Kırmızı elbisesiyle sahne aldığı geceden fotoğrafları basına gönderilen Gülben Ergen'in o hali basın bülteninin içinde unutuldu.

Magazin 10-03-24 13:17

Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin'in yıllar önceki fotoğrafı yeniden gündem oldu! Gençlik halini görenler şaşırdı

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Rıza baba karakteriyle hafızalara kazınan Zafer Ergin'in gençlik fotoğrafı sosyal medyada bir kez daha gündem oldu. Usta oyuncunun gençlik hali görenleri şaşırttı.

Magazin 09-03-24 10:22