Hamilelik Donemi Haberleri

Kendisi 55 kocası 24 yaşında! Hamilelik haberini sosyal medyadan duyurdu... Tepkiler gecikmedi: Şeker anne değilim

55 yaşındaki Alina Lozano, geçen yıl Kasım ayında 24 yaşındaki sosyal medya içerik üreticisi Jim Velasquez ile evlendi. Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda ilişkilerini gösteren ikili son olarak ise hamilelik müjdesi verince yeniden gündeme gelmeyi başardı.

Trend 2024-04-16 11:05:08

Eda Ece anne oldu! Kızının adını bakın ne koydu

2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da evlenen, geçtiğimiz eylül ayında hamilelik müjdesi veren ünlü oyuncu Eda Ece, bebeğine kavuştu. Kızının adını yeni nesil isimlerden koymak istemediğini belirten Eda Ece'nin seçimi şaşırttı.

Magazin 2024-04-04 16:24:14

Lohusa döneminde mutlaka ihtiyacınız olacak en iyi lohusa korsesi modelleri

Hamilelik sürecinde ve doğum sonrasında kadın bedeni önemli değişimler yaşıyor. Fizyolojik olarak tüm bu değişimleri yaşayan bedeniniz için dışarıdan bir destekte bulunmak ise adaptasyon sürecini çok daha kolay bir hâle getiriyor. Biz de lohusa döneminde ihtiyaç duyabileceğiniz en iyi lohusa korsesi önerilerini sizin için bir araya getirdik. İşte kullanıcıların beğenisini kazanan lohusa korsesi tavsiyeleri!

Kadin 2024-04-01 18:12:33

Acun Ilıcalı, 'Bir Survivor kadınının ayağı' diyerek paylaştı! Merve Aydın'ın ayağı sosyal medyayı salladı

Survivor All Star'ın iddialı isimlerinden biri olan Merve Aydın son dönemde hamilelik iddiaları ile gündeme gelmiş Acun Ilıcalı ise iddiaların doğru olmadığını söylemişti. Merve Aydın şimdi de ayağı ile sosyal medyada gündem oldu. Merve Aydın'ın yaralar içindeki ayağını Acun Ilıcalı, 'Bir Survivor kadınının ayağı' diyerek paylaştı. O gönderiye kısa sürede yorum yağdı.

Magazin 2024-03-19 07:55:18

Diğer Haber Etiketleri

sosyal medya hamilelik ele karakteri Oyuncu ünlü oyuncu Eda Ece yasak elma Buğrahan Tuncer basen polyamid siyah lohusa Acun Ilıcalı Merve Aydın survivor erken doğum düşük riski Sahur iftar hamile anne gebe Mükremin Gezgin çocuk bebek Yumurtalık baba alara Güneş isim mon cilt lekesi biricik Burcu Biricik tiktok zayıflama kilo verme Kilo vermek antalya doğum Kıvanç Tatlıtuğ Ebru Şahin damarlar yerleşme kanaması gebelikte yerleşme kanaması kaçıncı haftada olur Amerika Öğretmen öğrenci yasak aşk çöp Kayseri abd yaşlılık maaşı yaşlılık maaşı ne kadar engelli aylığı ne kadar engelli aylığı ne iyi gelir göbek düşmesi düşük belirtileri düşük belirtileri nelerdir düşük nasıl olur düşük yaptığımı nasıl anlarım Mide‎ mide fıtığı Ezgi Mola Dilan Polat engin polat At Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal evlendi duphaston nedir ne için kullanılır nasıl kullanılır Hindistan iltihap yeni doğum yapmış kadın lohusa kadın neden yalnız bırakılmaz Göz depresyon lohusalık lohusalık dönemi folik asit folik asit eksikliği belirtileri folik asit hangi besinlerde var folik asit içeren besinler folik asit içeren gıdalar folik asit nedir folik asit nelerde var Burcu Esmersoy nazım akmandil ev sahibi Kiracı magazin tatlıses tuna haber İdo Tatlıses Bergüzar Korel cinsiyet partisi doğum kontrol doğum kontrol hapı ödem ödem nasıl atılır gönül yaşında İpek Açar idrar yolu enfeksiyonu cinsi ne yapılır bebek cinsiyeti

Oruç tutmak isteyen anne adayları dikkat! Uzman isim konuya açıklık getirdi... 'Erken doğum ve düşük riski'ne dikkat çekti

Hamilelik dönemi anne ve bebek sağlığı açısından beslenmenin çok önemli bir süreç olduğunu söyleyen Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Sabri Çolak ramazanda oruç tutmak isteyen anne adaylarına konuya dair uyarılarda bulundu.

Kadin 09-03-24 10:29

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin gözyaşları içinde askerlik yerini duyurdu! Kadınım, kadınım diye...

Hamilelik videosuyla ünlenen TikTok fenomeni Mükremin Gezgin, askere çağrıldığını açıklamasıyla dikkat çekmişti. Çürük raporu alamadığını belirten Gezgin, 19 Mart’ta Ankara Haymana Askeri birliğine teslim olacağını açıkladı. Fenomen, yaptığı başka bir paylaşımda ise, gözyaşları içerisinde isyan etti.

Magazin 06-03-24 12:15

1 sene içerisinde çocuk sahibi olmak isteyenler dikkat! Yumurtalık kalitesini artıran 6 etkili yöntem

Çocuk sahibi olmak birçok çift için büyük bir hayaldir. Bu hayali gerçekleştirmek için yumurtalık kalitesini artırmak önemli bir adımdır. Yaklaşık olarak 1 sene içerisinde çocuk sahibi olmak isteyenler için dikkate alınması gereken 6 etkili yöntem bulunuyor. Bu yöntemleri uygulayarak, yumurtalık kalitesini yükseltebilir ve hamilelik şansınızı artırabilirsiniz.

Kadin 02-03-24 16:01

Uzman isim açıkladı: Bazı hastalıklar cilt lekelerine yol açabiliyor! İşte çözüm yolları

Cilt lekelerinin bazı hastalıkların sonucu olarak ortaya çıkabileceğini belirten uzman isim, “Cilt lekeleri, sivilce ya da diğer cilt yaralanmalarının sonucunda da meydana gelebiliyor. Bazı hastalıklar da bu durumun tetikleyicileri arasında yer alıyor. Örneğin, egzama veya sedef gibi hastalıklar, cildin tahriş olmasına yol açan problemler, bu listenin ilk sırasında konumlanıyor. Hamilelik gibi bazı hormonal değişikler ve bireylerin kullandığı bazı ilaçlar da cilt lekeleri doğurabiliyor." dedi.

Kadin 01-03-24 09:28

'Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'ten hamilelik pozları geldi... Eşi ve arkadaşlarıyla göbeğini yarıştırdığı esprili poz gündem oldu

'Camdaki Kız' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Burcu Biricik, sosyal medya hesabından hamilelik pozlarını paylaştı. Oyuncunun paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 27-02-24 12:34

Mükremin Gezgin kurula girmişti! Askere gideceğini öğrenince isyan etti: Kadınlığımı...

TikTok hesabında hamilelik senaryosu kurgulayarak doğum taklidi yapan Mükremin Gezgin son dönemde değişimi ve açıklamalarıyla gündeme geliyordu. Asker kaçağı olan ve muaf olmak için elinden geleni yapan Gezgin askere gideceğini açıkladı.

Magazin 25-02-24 07:34

Kendisi 77 kocası 19 yaşında! TikTok'ta gündem yaratan hamilelik videosu... Bebeklerini göstererek viral oldular

19 yaşındaki İtalyan Giuseppe D'Anna, 77 yaşındaki Milina Gatta'ya evlilik teklifi etmişti. İlişkilerini TikTok'ta göstermeye başlayan çift kısa sürede dünya geneline yayılan milyonlarca takipçiye ulaştı. Aralarında 58 yıllık yaş farkı bulunan D'Anna son olarak Gatta'nın hamile olduğunu açıklayınca bir kez daha gündeme geldi. İkili üstelik bebekleri olduğunu iddia ettikleri bir çocuğun da görüntüsünü paylaştı.

Trend 02-02-24 14:24

'Herkesin yapabileceği iki basit değişiklikle 30 kilo verdim' Doğumdan 12 ay sonra vücudu tamamen değişti

Zayıflamak ve fit bir vücuda kavuşmak için doğru beslenme alışkanlıklarına yönelmek ve aksatmadan egzersiz yapmak çok önemli. Bunun yanında pek çok kadın doğum kilolarını verememekten de şikayetçi. 26 yaşındaki bir anne, zor bir hamilelik geçirdikten sonra 12 ayda vücudunu nasıl tamamen bir farklı bir görünüme soktuğunu anlattı. Üstelik bunun için sadece herkesin yapabileceği iki basit değişiklik yapmıştı. Genç kadın bu sürede 30 kilo verdi.

Kadin 01-02-24 10:48

Bu acıya yürek dayanmaz! Bebeklerini kucaklarına alamadan gelen haberle yıkıldılar

Antalya'da ikinci çocuklarını bekleyen Meray (25) ve Münir Ulaş Özen (27) çifti, özel bir hastanede sezaryenle doğan bebeklerinin hayatını kaybetmesiyle yıkıldı. Özen çifti, hamilelik boyunca kontrollerde hiçbir hastalığın tespit edilmediğini söyleyerek, hastane hakkında şikayetçi oldu. Anne Özen, "Doğumdan çıktıktan sonra 'Bebeğin sağlıklı, gayet iyi' dediler. Bebeğimi doğumdan sonra 15- 20 saniye kadar görebildim" dedi. İşte detaylar...

Haber 28-01-24 12:45

Aile dizisindeki masaj sahnesi gündem yarattı! Devin'in Aslan'a o tepkisi olay oldu: Bana herkes gibi yapmıyorsun

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı Aile dizisi dün akşam ekranlara geldi. Dizide hamilelik eğitimine katılan Devin ve Aslan arasındaki diyalog gündem oldu. Aslan Devin'e masaj yaptı. Devin'in tepkisi gündem oldu.

Magazin 24-01-24 10:23

Ünlü oyuncu Ebru Şahin'in hamile olduğu iddia edilmişti! Oyuncu hamilelik iddialarına son noktayı koydu

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Ebru Şahin hamilelik iddialarına son noktayı koydu. Muhabirin hamilelik sorusuna oyuncu, "Sence öyle mi duruyorum her seferinde öyle şeyler çıkıyor ama doğru değil" ifadelerini kullandı.

Magazin 23-01-24 09:13

Yerleşme kanaması nedir? Yerleşme kanaması neden olur?

Gebelik başlangıcında beklenmeyen kanamalar anne adaylarının korku yaşamasına neden olabilir. Sağlıklı ve hamile olmayan kadınlar düzenli olarak regl olur. Her kadının regl kanaması ve oranı farklıdır. Bazıları daha erken regl olurken bazılarında ise bu düzenli olarak seyreder. Hamilelikte adet kanamaları kesilir. Ancak hamilelik esnasında üreme sistemini ilgilendiren bazı kanamalar meydana gelebilir. Peki, yerleşme kanaması nedir?

Kadin 13-01-24 21:31

Ortaokulda skandal! 13 yaşındaki öğrencisiyle cinsel birliktelik yaşamak için para ödedi... 'Hamilelik' mesajı gerçeği ortaya çıkarttı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletindeki bir ortaokulda Adriana Mariel Rullan isimli bir öğretmen 13 yaşındaki ismi açıklanmayan öğrencisiyle ilişki yaşamakla suçlandı. Öğretmenin 18 Ağustos ile 19 Kasım tarihleri ​​arasında okul sırasında en az 12 kez çocukla 'cinsel ilişki/cinsel temas' yaşadığı ortaya çıktı. İsmi açıklanmayan öğrencinin babasının 13 yaşındaki çocuğun cep telefonunda bulduğu mesajlar gerçeği ortaya çıkarttı.

Trend 09-01-24 07:55

Bebeğini havluya sarıp çöpe atmıştı! Cani anne için karar verildi

Kayseri'de, yeni doğan bebeğini havluya sarıp, çöp konteynerine attığı suçlamasıyla tutuklanan Fatma Taş (35), ilk duruşmada müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Çok pişman olduğunu söyleyen Taş, "Bebeğime zarar verme gibi bir niyetim yoktu. Bebeği istemeseydim, hamilelik süreci başında aldırabilirdim. Aklımdan dahi geçmedi. Kordon bağını bağlamayı bilmiyordum" dedi.

Haber 15-12-23 14:59

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den karnı burnunda ilk poz! Notu gülümsetti

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Şimdilerde 4,5 aylık hamile olan Ece'den ilk hamilelik pozu geldi.

Magazin 08-12-23 17:25

'Gerçekten büyük bir şeye rastlamış olabiliriz' Yarık damak, alışılmadık derecede küçük kafalar... ABD'de çok sayıda bebekte benzer doğum kusurları tespit edildi! Uzmanlar ondan şüpheleniyor

ABD'de en az bir düzine bebekte birbirine benzer ciddi doğum kusurları olduğu görüldü. Bu doğum kusurlarının hamilelik sırasında fentanil kullanımına bağlı olabileceği üzerinde duruyor. Söz konusu bebeklerde; yarık damak, alışılmadık derecede küçük kafalar gibi doğum kusurlarının olduğu aktarıldı. Uzmanlar şüphelendikleri bulguların doğrulanması için daha fazla çalışmaya ihtiyaç olduğunu belirtti. Aynı zamanda söz konusu annelerin hamileliklerinde uyuşturucu kullandıkları üzerinde de duruluyor.

Haber 06-12-23 16:47

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Şimdilerde 4 aylık hamile olan Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Magazin 01-12-23 14:13

YAŞLI VE ENGELLİ AYLIĞI 2024: Yaşlılık maaşı ve engelli aylığı ne kadar olacak, kaç TL? Asgari ücretle birlikte yükselecek

Yaşlılık maaşı ve engelli aylığının ne kadar olacağı asgari ücret görüşmelerinin yakında başlayacak olması nedeniyle merak edildi. 2024 yılı için belirlenecek olan asgari ücret; işsizlik maaşı, kıdem tazminatı, 65 yaş aylığı, askerlik borçlanması, hamilelik borçlanması ve engelli aylığı gibi kalemleri etkileyecek. Birçok kişi internette "2024 yaşlılık maaşı ve engelli aylığı ne kadar olacak, kaç TL?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte yaşlılık maaşı ve engelli aylığı ile ilgili detaylar...

Finans 01-12-23 13:20

Göbek düşmesi nedir, göbek neden düşer? Göbek düşmesine ne iyi gelir?

Göbek düşmesi genellikle hamilelik sonrasında karın kaslarının orta hattında ayrılması anlamına gelir. Hamilelik sırasında rahmin büyümesi ve karın bölgesindeki hormonal değişiklikler, karın kaslarının ayrılmasına neden olabilir. Göbek düşmesi, karın kaslarının bu ayrılması sonucunda ortaya çıkan bir boşluk veya çıkıntı ile karakterizedir. Peki, göbek düşmesi nedir be neden olur?

Haber 30-11-23 17:20

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin meğer cezaevindeymiş! Tahliye olunca bakın ne paylaştı

Hamilelik senaryosuyla çektiği videoları TikTok'ta paylaşan fenomen Mükremin Gezgin o dönem büyük tepki çekmişti. Bir süre sonra estetiklerle tanınmaz hale gelen fenomen Gezgin meğerse aylardı cezaevindeymiş. Fenomen cezaevinden çıkınca bakın ne paylaştı.

Magazin 30-11-23 06:59

Düşük nasıl olur, belirtileri nelerdir? Düşük nasıl gerçekleşir?

Hamilelik birçok kadının hayatında büyük bir değişim ve heyecan dönemidir. Ancak ne yazık ki bazen beklenmeyen zorluklarla karşılaşabiliriz. Hamilelikte düşük birçok anne adayının korkulu rüyası olabilir ve duygusal olarak zorlayıcı bir süreçtir. Düşük, gebelik sürecinde yaşanan bir kayıptır ve bu durum ebeveyn adayları üzerinde derin bir etki bırakabilir. Ancak, bu zorlu süreçte bile umudu korumak ve destek aramak önemlidir. Peki, düşük neden olur?

Haber 28-11-23 15:41

Mide fıtığı nedir, belirtileri nelerdir? Mide fıtığına ne iyi gelir?

Mide fıtığı sindirim sisteminin karmaşık yapılarından biri olan diyaframın mideyi saran bölgesinde meydana gelen bir durumu ifade eder. Bu durumda mide içeriği yemek borusuna doğru kaçabilir ve bazen göğüs boşluğuna ulaşarak çeşitli rahatsızlıklara yol açabilir. Genellikle yaşlılık, obezite, hamilelik veya aşırı karın içi basınç gibi faktörlerle ilişkilidir. Tedavi seçenekleri arasında yaşam tarzı değişiklikleri, ilaçlar ve cerrahi müdahale yer alabilir.

Haber 28-11-23 15:36

Doğum için gün sayıyordu! Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı'nın oğulları dünyaya geldi!

Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çifti geçtiğimiz yıl dünya evine girmişti. Uzun süredir birlikte olan çiftin bir bebekleri olacaktı. Sakin bir hamilelik dönemi geçiren Ezgi Mola, bugün akşam saatlerinde oğlunu kucağına aldı.

Magazin 24-11-23 00:00

Fenomen Canan Toprak yakın arkadaşı Dilan Polat'tan haber getirdi! Hamilelik iddiasına yanıt verdi

Bir süredir gündemden düşmeyen Dilan-Engin Polat çifti hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor. Dilan Polat'ın yakın arkadaşı fenomen Canan Toprak, Dilan Polat'tan haber getirdi. Polat'ın son durumunu aktaran sosyal medya fenomeni Canan Toprak, Polat'ın cezaevinde sık sık revire kaldırıldığı ve hamile olduğu iddialarına da yanıt verdi.

Magazin 21-11-23 21:09

At kaç ayda doğurur? Atlarda gebelik süresi nedir?

Otobur, toynaklı bir memeli olan at, dünyanın dört bir yanında farklı ırkları ile bilinir. Sürüler halinde yaşarlar ve en meşhur at türleri arasında Türk atı olan Rahvan, midilli, Arap, Ahal Teke ve İngiliz atları gelir. Diğer memeli canlılar gibi atlar da doğurarak ürerler. Ancak atların üremeleri, hamilelik ve doğum süreçleri diğer bazı memeli türlerinden farklı olarak gelişir.

Haber 20-11-23 18:35
At

Sinem Kobal göbeğine kadar inen dekoltesiyle dikkat çekti

Marie Claire dergisinin etkinliğine katılan Sinem Kobal tarzıyla resmen ezber bozdu. Hamilelik kilolarını hızla veren ve fit görünümüyle dikkat çeken Sinem Kobal'ın göğüs dekolteli tarzı hayranlarından tam not aldı.

Magazin 19-11-23 14:51

Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece pozuyla büyüledi! Anneler doğru mu? diyerek paylaştı

En son Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz yaz evlendi. Hamilelik müjdesini eylül ayında veren Ece "Anneler doğru mu?" diyerek son halini paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 08-11-23 11:04

Tüm ailesini aynı fotoğraf karesinde topladı! Bir anda hamileyim diye bağırınca ortaya eğlenceli görüntüler çıktı

Sosyal medyada ailelere hamilelik haberlerinin verildiği anlarda çekilen görüntüler bir hayli popüler. Son olarak Kübra Canpolat isimli bir kadın ailesini aynı karede toplayarak bir anda hamile olduğunu söyleyerek o anları kaydetti. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Trend 02-11-23 11:13

Duphaston nedir, ne için kullanılır? Duphaston nasıl kullanılır?

Kadınlar için en önemli hormonlardan biri östrojen, bir diğeri ise progesteron hormonudur. Östrojen hormonu, dişilik niteliklerinin gelişmesinde önemli bir rol oynarken progesteron hormonu ise üreme ve hamilelik gibi durumlarda önemli bir rol oynar. Ancak bazı nedenlerden kaynaklı progesteron hormonunda azalmalar yaşanabilir. Bu azalmaları düzeltmek için uzman hekimler tarafından sıklıkla Duphaston denilen bir ilaç önerilir. Peki, Duphaston nedir, ne için kullanılır?

Haber 27-10-23 20:47

Üç başlı doğan kız çocuğunun gizemli durumu doktorları bile şaşkına çevirdi! Herkes onu görmek için sıraya girdi

Hindistan'da doğan kız bebek üç başlı olarak dünyaya geldi. Anne hamilelik sürecinde korkunç ağrılar yaşamasına rağmen sağlık görevlileri ne olduğunu anlayamadı. Hindistan'da bilinmeyen bir sağlık sorunu nedeniyle 'üç başlı doğan' kız bebeğin gizemi henüz belirsizliğini koruyor.

Trend 24-10-23 11:23

Lohusa kadının dikkat etmesi gerekenler: Lohusa kadın ne yemeli?

Hamilelik dönemi çoğu kadın için heyecanlı ve zorlu bir bekleyiş olarak geçer. Özellikle ilk kez anne olacak kadınların içi içine sığmaz, bebeğinin geleceğiyle ilgili birçok güzel hayal kurar. Bu duygular ve hisler doğum anına kadar çoğunlukla devam eder. Doğumdan sonra ise lohusalık denilen dönem başlar ve bu dönem oldukça hassas bir süreç olarak tabir edilir. Bu dönemde yeni doğum yapmış annelerin itina etmesi gereken birçok nokta vardır. Peki, lohusa kadının dikkat etmesi gerekenler nelerdir?

Kadin 19-10-23 17:28

Lohusa depresyonu nedir? Lohusa depresyonu ne kadar sürer?

Hamilelik süreci her kadın için farklı bir şekilde seyreder. Kimi kadın bu dönemi daha keyifli ve pek az zorlukla geçirirken kimi kadın ise daha zor ve ağır bir şekilde geçirebilir. Hamilelik dönemi bittikten sonra ise anne olan kadınlarda bazı önemli değişiklikler gözlemlenebilir. Özellikle doğum sonrası yani lohusalık sürecinde annelerde ruhsal yönden olumsuz durumlar yaşanabilir. Bu durum kişiyi psikolojik yönden depresyona itebilir. Peki, lohusa depresyonu nedir ve ne kadar sürer?

Kadin 19-10-23 17:26

Lohusa mıyım? Lohusalık belirtileri nelerdir?

Anne olan birçok kadın için hamilelik süreci nasıl ki farklıysa doğum sonraki süreçte farklı olabilmektedir. Kimi kadınlar gerek gebelik gerekse lohusalık dönemini daha hızlı ve kolay atlatırken kimi kadınlar için ise bu süreçler çok daha zor ve çekilmez bir hal alabilir. Özellikle doğumdan sonraki süreç genel olarak her kadın için son derece hassas bir dönemdir. Lohusalık süreci kendini birtakım belirtilerle göstermektedir. Peki, lohusalık belirtileri nelerdir?

Kadin 18-10-23 19:52

Folik asit nedir? Folat düşüklüğü neden olur?

Folik asit B vitaminlerinden biri olan ve vücut için hayati öneme sahiptir. Ayrıca folat olarak da adlandırılır. Folik asit hücre bölünmesi, DNA sentezi ve onarılmış hücrelerin yeniden üretilmesi gibi birçok temel biyolojik işlevde kritik bir rol oynar. Bu nedenle hamilelik döneminde bebeklerin sağlıklı bir şekilde gelişmesi için çok önemlidir. Folik asit sağlık profesyonelleri tarafından özellikle hamilelik döneminde ve bebeklerin doğum öncesi gelişimini desteklemek amacıyla önerilir.

Haber 29-09-23 23:45

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece 15 saniyede servet kazanıyor! Sosyal medya kazancı dudak uçuklattı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Eda Ece'nin sosyal medya kazancı ortaya çıktı. Bakın 15 saniyede ne kadar kazanıyor.

Magazin 23-09-23 16:33

Nazım Akmandil ile evlenen Burcu Esmersoy hamile mi? İddialara yanıt verdi

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy ile iş insanı Nazım Akmandil İtalya’nın Puglia şehrinde dünyaevine girdi. Ünlü çift ikinci düğünlerini ise 250 davetlinin katılımıyla Ulus'ta bir mekanda yaptı. Esmersoy, hamilelik iddialarına ise yanıt verdi.

Magazin 09-09-23 14:13

Patronu güvenini boşa çıkarınca evsiz kaldılar! Hamilelik testi travmayı ikiye katladı: Sokakta kalan ailenin tek isteği yürek yaktı

Bursa’da ev sahibi tarafından evinden çıkarılan çocuklu aile sokakta kaldı. Ev sahibinin cezaevinden çıkan oğlunu yerleştirmek için evden çıkarıldığını söyleyen kiracı Mert Makatlar, “Ev sahibiyle bir arbede yaşandı, o arbede sonrası çıkmak zorunda kaldık” dedi.

Haber 06-09-23 10:20

İdo Tatlıses eşinin Yasemin Şefkatli'nin üstüne titriyor! Karım da karım

İkiz bebeklerini kucağına almak için gün sayan Yasemin Şefkatli zor bir hamilelik geçiriyor. Güzel fenomenin hamilelik sürecinde en büyük destekçisi ise kocası İdo Tatlıses. Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

Magazin 01-09-23 15:17

Bergüzar Korel fazla kilolarından kurtuldu! Beyaz bikinisiyle poz verdi

Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu Bergüzar Korel hamilelik sonrası aldığı kiloları spor ve diyetle verdi. Yeni imajıyla çok konuşulan Bergüzar Korel beyaz bikinisiyle havuz başında fit görünümünü sergiledi.

Magazin 01-09-23 14:57

Aralarındaki yaş farkı sosyal medyanın gündemine oturdu! 61 yaşındaki kadın 19 yaşındaki eşinden hamile kaldığını duyurdu

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çeken 61 yaşındaki Silvia Kristina isimli bir kadın bu kez hamilelik haberiyle gündeme geldi. Cinsiyet öğrenme partisi düzenleyen Kristina’nın paylaşımı kısa sürede viral oldu.

Trend 30-08-23 11:32

Doğum kontrol yöntemleri nelerdir? Başarı oranı gebelikten korunma yolları

Doğum kontrol yöntemleri gebeliği istenmeyen veya planlanmayan bir şekilde önlemek veya ertelemek amacıyla kullanılan çeşitli medikal ve cerrahi yöntemleri ifade eder. Bu yöntemler, cinsel aktivite sonucu hamilelik riskini azaltmak veya kontrol etmek isteyen bireyler için büyük öneme sahiptir. Doğum kontrol yöntemleri, farklı etki mekanizmalarına ve kullanım biçimlerine sahiptir.

Haber 30-08-23 02:12

Hamilelikte ödem nasıl atılır? Hamilelikte ödem söktürücü bitkisel tarifler

Hamilelik bir kadının yaşamında önemli bir dönem olmasının yanı sıra vücutta bir dizi farklı fizyolojik değişikliği de beraberinde getirir. Bu değişikliklerden biri de ödemdir. Hamilelik sırasında artan hormon seviyeleri ve vücutta meydana gelen dolaşım değişiklikleri özellikle bacaklar, ayaklar, eller ve yüz gibi bölgelerde sıvı birikimine yol açabilir. Neyse ki ödemle başa çıkmak için çeşitli yöntemler ve bitkisel çözümler bulunur.

Haber 28-08-23 21:20

İpek Açar hamile! Evlat edinme başvurusunu ne yapacak?

İpek Açar, yıllar sonra ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. 5 aylık hamile olan İpek Açar 3 yıla yakın süredir evlat edinme için süreci takip ediyordu. Açar hamilelik haberi sonrası bu konuda kararını verdi.

Magazin 22-08-23 09:18

Estetiklerle bambaşka biri olan Mükremin Gezgin gelinlik giydi! Altın kemeri dikkat çekti

TikTok'ta kurguladığı "Hamilelik" konusuyla gündem olan ve sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkileri üzerine çeken Mükremin Gezgin, son olarak yaptırdığı estetik operasyonlarla adından söz ettirmişti. Gezgin şimdi de gelinlik giydi ve altınlarıyla dikkat çekti.

Magazin 01-08-23 15:52

Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu bebeğe zarar verir mi? Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu belirtileri ve bitkisel tedavisi

Hamilelik dönemi bir kadının hayatında oldukça özel ve hassas bir süreçtir. Ancak maalesef hamilelik süreci vücutta bazı sağlık sorunlarının da ortaya çıkmasına zemin hazırlayabilir. Bu sorunlardan biri de hamilelikte idrar yolu enfeksiyonlarıdır. İdrar yolu enfeksiyonları anne adaylarını tedirgin eden ve bebeğin sağlığını endişelendiren önemli bir konudur. Anne ve bebeğin sağlığını korumak adına bu hassas konuyu anlamak ve tedavi edilmesi gereken belirtileri bilmek son derece önemlidir.

Haber 31-07-23 23:09