Hamilelikte Yaz Haberleri

Yaz mevsiminin vazgeçilmezi! Taneyle satılıyor, çalınmaya karşı para kasasında saklanıyor!

Tezgahlarda yerini almaya başlayan eriğin tane işi satışı başladı. 10 tanesi 200 TL'ye satılan eriği esnaf çalınma ihtimaline karşı para kasasında saklıyor.

Finans 2024-03-27 12:08:35

Antalya’da yaz erken başladı, dünyaca ünlü sahil tarla gibi sürüldü

Hava sıcaklığının 22 derece ölçüldüğü Antalya’da işletmeler yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Yurthaber 2024-03-26 15:44:07

Dondurucu soğuk suda eğitim yapıyorlar

Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma Birliği (MAK), soğuk havaya aldırış etmeden denizde yaz hazırlıklarına başladı.

Yurthaber 2024-03-22 10:02:15

Antalya'daki turistik tekneler yaz sezonu için gün sayıyor

Antalya'da kış aylarında marinalara çekilen ya da bakım ve onarımdan geçirilen turistik yatlar ile tekneler, konuklarını eşsiz koylarla buluşturmak için gün sayıyor.

Yurthaber 2024-03-20 11:55:39

Diğer Haber Etiketleri

erik para kasa tane antalya Bursa mavi tur tekne eğitim Tokat şelale Milli Eğitim Bakanlığı yusuf tekin Yaz tatili ders saatleri Öğretmen öğrenci taciz Amerika farklı meyveler tarifi komposto nedir hoşaf tarifi Türkiye alman artış turist özel okul Fatih Erbakan Enflasyon Seçim 2024 AZ sezon transfer dönemi real madrid Carlo Ancelotti Arda Güler idman Celta Vigo maden suyu faydaları nelerdir Kabine Toplantısı Recep Tayyip Erdoğan galatasaray muslera tatil Bayburt baba ocağı sosyal medya fenomen sıcaklık yaz rekor karakteri Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş süs bitkileri güzellik tırnak kalıcı oje Aydın gökhan zan Hatay türkiye işçi partisi duman Kerem Bürsin ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan bir tarifi churchill çörçil beşiktaş en büyük takım erden hedefi şampiyonluklar fenerbahçe ara tatil meb okul Hollanda deprem Hakkari Yüksekova Muğla ödül Şırnak Ajda Pekkan ele ikinci el araba Papağan ilik gelinlik gelinlik fiyatları gelinlik modelleri maçın verildi Manchester United son dakika transfer Altay Bayındır köri erciyes Kayseri kış organizasyon Sivrisinek kış uykusu bolu dağı tünel tüp adidas terrex adidas terrex bot adidas terrex erkek terrex outdoor ayakkabı erkek outdoor ayakkabı outdoor bot alara damarlar mon yerleşme kanaması gebelikte yerleşme kanaması kaçıncı haftada olur kahvaltıdan leziz püf noktaları yayla çorbası yayla çorbası nasıl yapılır yaz saati zayıflama kilo verme kilo verme yöntemleri Kiraz kiraz sapı kiraz sapı çayı Kırklareli

SAK timi, boğulma vakalarının arttığı yaz dönemindeki görevlere hazırlanıyor

Diyarbakır'da İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan ve yazın boğulma vakalarının arttığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde görev yapan Sualtı Arama Kurtarma (SAK) timi, suda kaybolan ve yardım isteyenlerin imdadına hızla yetişmek için eğitimlerini aksatmıyor.

Yurthaber 19-03-24 11:55

Yazın doğal bir klima gibi! Her gideni adeta büyülüyor

Tokat’ın Pazar ilçesinde bulunan Ocaklı Şelalesi yaz kış görsel şölen sunuyor. Birçok doğa severin ziyaret ettiği şelale turizme kazandırılmayı bekliyor.

Haber 18-03-24 16:14

MEB harekete geçiyor! Türkiye genelinde yeni sistem: Yaz tatili kısalacak, ders saatleri değişecek

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan devrim gibi değişiklikler geliyor. Bakan Tekin ilk ipuçlarını verirken MEB'e yakın kaynaklar yaz tatillerinin kısalacağını, ders saatlerinde ise önemli bir değişikliğe gidileceğini belirtti. Milyonlarca öğretmen ve öğrenci yeni düzenlemeyi dört gözle bekliyor. İşte detaylar...

Egitim 15-03-24 15:16

Yaz tatilinde 16 yaşındaki öğrencisini müstehcen fotoğraflar göndererek taciz etti! Öğretmen 'tatilde' olduğunu söyleyerek kendisini savundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri eyaletinde öğretmen olarak görev yapan 30 yaşındaki Victoria Fowler'in 16 yaşındaki bir öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiğinin tespit edilmesinden sonra hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında yapılan araştırmada Fowler'in yaz tatilinde 16 yaşındaki öğrencisini müstehcen fotoğraflar göndererek taciz ettiği ifade edildi.

Trend 15-03-24 11:26

Komposto tarifi: Komposto nasıl yapılır?

Özellikle yaz günlerinde, elinizin altında yer alan neredeyse her meyveden yapabileceğiniz, serinlik ve ferahlık verici bir içecek yapmak istiyorsanız aşağıdaki komposto tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Biz her mevsim kolayca bulabileceğiniz elma ile hazırlayabileceğiniz bir komposto tarifini sizin için seçtik. Damak tadınıza ve mevsime göre siz de farklı meyveler ile bu tarifi deneyebilirsiniz.

Yemek 13-03-24 23:13

Hoşaf tarifi: Hoşaf nasıl yapılır?

Türk mutfağının çok eski bir geleneği olan hoşaf, eski zamanlardan bu yana sindirime yardımcı olması ve hazmı kolaylaştırması için de kullanılan bir lezzettir. Günümüzde bir yaz içeceği olarak da tercih edilen hoşaf tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 13-03-24 22:04

Bu sene de tercihleri Türkiye! Artış yüzde 40'ı geçti

Alman vatandaşlarının bu yaz tatili tercihi bu sene de Türkiye oldu. Yaz için rezervasyon yaptıranların oranındaki artış yüzde 40'ı aştı. Alman Seyahat Acenteleri Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig, "Türkiye, her şey dahil ürünler sunan destinasyonlar arasında bir numara" dedi.

Finans 13-03-24 12:56

MEB'den özel okullar için yeni yılda yeni karar! Resmi Gazete'de yayımlandı: Ücretsiz kontenjanlarda merkezi yerleştirme dönemi

MEB'in özel okullarla ilgili yeni uygulama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı dikkat çeken yeni bir karara imza attı. MEB tarafından şehit, gazi yakını ve koruma altına alınan çocukların özel okullara ücretsiz erişimini kolaylaştırmak amacıyla gelecek eğitim öğretim yılı itibarıyla merkezi yerleştirme yapılacak. Söz konusu kararla birlikte; öğrenciler için takvim ilan edilecek ve başvurular, yaz döneminde dijital sistem üzerinden yapılacak.

Egitim 11-03-24 13:32

Fatih Erbakan'dan enflasyon çıkışı! 'Hep aynı hikayeler ama...'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, hükümetin izlediği ekonomi politikasını eleştirdi. Erbakan, "Her bahar, 'Bu bahar enflasyon düşüyor.' Her yaz, 'Bu yaz sonu enflasyon düşüyor.' Her sene, 'Bu sene sonunda enflasyon düşüyor.' Hep aynı hikayeler ama enflasyonun düşeceği falan yok. Bir kere Merkez Bankası, 'Yıl sonunda dolar 40 lira olacak' diyor. Orta vadeli programda, hükümet, 'Yıl sonunda dolar 45 lira olacak' diyor" dedi. İşte Erbakan'ın o açıklamaları...

Haber 10-03-24 14:59

Arda Güler'in resitali! Davide Ancelotti idmanı durdurup tebrik etti: İlk 11 sözü...

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve tüm dünyanın ilgisini üzerine çeken Arda Güler bu sezon forma şansı bulmakta güçlük çekiyor. Sezon başından bu yana idmanlarda sergilediği performanslarla göz dolduran milli yıldızın takımındaki son antrenmanında sergilediği performans ise Carlo Ancelotti'nin oğlu ve yardımcı antrenör Davide Ancelotti'yi bir farklı etkiledi. Ayrıca milli yıldızın yarınki Celta Vigo maçı için ilk 11 sözü aldığı iddia edildi.

Spor 09-03-24 11:28

Maden suyunun faydaları nelerdir? Her gün maden suyu içersek ne olur, maden suyu zayıflatır mı?

İnsan sağlığına oldukça faydalı olan birçok farklı içecek türü bulunmaktadır. Maden suyu da bu içecekler arasında yer almaktadır. Tamamen doğal kaynaklar aracılığıyla elde edilen maden suyu, içerdiği minerallerden dolayı tam bir şifa deposu olarak da bilinmektedir. Maden suyu, yaz kış fark etmeksizin sık sık tüketilen içecek çeşitleri arasındadır. Peki, maden suyunun faydaları nelerdir, her gün maden suyu içersek ne olur ve maden suyu zayıflatır mı?

Haber 06-03-24 18:19

Son dakika: Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Bu yaz Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 2 saat 30 dakika süren kritik toplantının ardından açıklamalar yaptı. Terörle mücadele konusunda net mesaj veren Erdoğan, "Irak sınırlarımızı güven altına alacak çemberi tamamlamak üzereyiz. Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız." şeklinde konuştu.

Finans 04-03-24 18:16

Muslera'dan Galatasaray yönetimine sosyal medya aracılığı ile mesaj! ''Kendi rakamını kendin yaz derim''

Galatasaray'da Muslera'nın geleceği henüz netlik kazanmamışken Uruguaylı eldiven sosyal medya hesabından Galatasaray yönetimine mesaj gönderdi.

Spor 04-03-24 15:24

Havalar ısınıyor tatilciler %100 zammı düşünüyor! Ucuza gelsin derken dolandırıcıların hedefi olmayın

Bu yaz tatilseverler için oldukça zor geçecek. Çeşme'de Bodrum'da Antalya'da Marmaris'te fiyatlar alıp başını gidiyor. Otel tatili severler, yüksek fiyatlardan şikayetçi. Ev tutup o şekilde vaktini geçirmek isteyen aileler ise market fiyatlarından çekiniyor. Ucuza planladığınız tatiliniz size pahalıya patlamasın!

Finans 04-03-24 08:33

Her şeyi tek başına yaptı! Yazın ziyaretçi akınına uğruyor: En eski parça 300 yıllık

Uzun yıllar Bursa'da yaşayan daha sonra memleketi Bayburt'a dönüş yapan 56 yaşındaki marangoz ustası Ömer Keleş, Ballıkaya köyündeki baba ocağını kültür evine dönüştürdü. Keleş, 50 metrekarelik evde yaklaşık bin adetin üzerinde antika ve nostaljik eşyayı sergiliyor. Kültür evi, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Maddi anlamda kimseden destek almadığını kaydeden, her şeyi tek başına yaptığını kaydeden Keleş, kültür evinin özellikle yaz aylarında ziyaretçi akınına uğradığını belirtti.

Haber 03-03-24 15:18

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll mayo ve çizme kombiniyle büyüledi! Yaz mı kış anlayamadık

Eski Hırvatistan güzellik kraliçesi Ivana Knöll sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla hayranlarını büyüledi. Mayo ve çizme kombiniyle poz veren Knöll'ün gönderisi beğeni topladı.

Trend 29-02-24 15:04

Herkes kendini hazırlasın sıcaklar, geliyor! 1 derece büyük risklere gebe: 2024'te rekoru göreceğiz

Geçtiğimiz yaz yaşanan sıcaklıklar birçok vatandaşı şaşırtmıştı. Kış aylarının da etkisini geç göstermesi 2024 yazının nasıl geçeceğini merak ettirmişti. Konuyla ilgili Prof. Dr. Şermin Tağıl'dan dikkat çeken bir uyarı geldi. Sıcaklıkları takip eden Tağıl 2024 yazında rekor artış görebileceğimiz söyledi. Tağıl ayrıca sıcaklıklardaki 1 derecenin büyük risklere neden olabildiğini vurguladı. İşte detaylar...

Haber 29-02-24 12:48

Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi ile aşkını ilan etti! Pozlara yorum yağdı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Gökçe karakteriyle ünlenen güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Aktaş 2 yıl önce sessiz sedasız evlendiği Serdar Sertçelik'ten geçtiğimiz yaz boşanmıştı. Ünlü oyuncu şimdi de yeni aşkını ilan etti.

Magazin 23-02-24 14:56

Çanakkale'de kadın çiftçilerle süs bitkileri üretimi için ilk adım atıldı

Türkiye'de süs bitkileri sektöründe yeni alternatifler oluşturulması için Çanakkale'de kadın çiftçilerin bu yaz üretime başlaması planlanan çalışma kapsamında protokol imzalanarak yol haritası belirlendi.

Yurthaber 23-02-24 10:14

Kalıcı oje nedir, nasıl sürülür? Kalıcı oje kaç gün kalır?

Günümüzde oldukça popüler hâle gelen ve uzun süre kullanılabilen kalıcı ojeler, oldukça pratik ve kullanışlı olduğu için tercih edilir. Özellikle yaz mevsiminde daha çok tercih edilen kalıcı ojeler, profesyonel ekipmanlar tarafından uygulanan ve çıkarması zor bir işlemdir. Peki kalıcı oje nedir?

Kadin 22-02-24 18:52

Karacasu’nun yayla evleri zamana yenik düşüyor

Karadeniz Bölgesi’nin dünyaca ünlü Ayder Yaylası’na benzetilen Aydın’ın Karacasu ilçesindeki yaylalar, her geçen gün gezginlerin rotasına girerken, bir zamanlar bölgedeki vatandaşların yaz aylarında taşındığı yayla evleri ise zamana yenik düştü.

Yurthaber 22-02-24 08:40

TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan'dan çok konuşulacak 'rüşvet ve tehdit' iddiası! 16.55'e kadar bir umutla bekledim diyerek açıkladı

TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Gökhan Zan'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi. Adaylık sürecinde hem rüşvet teklifleri hem de tehditlerle karşı karşıya kaldığını belirten Zan, "Çekilmem için açık çek teklif edildi. 'Ne istiyorsan sen bunu yaz' dediler. Kabul etmedim" dedi. Zan ayrıca "16.55'e kadar bekledim, CHP'yi. Belgelerimi vermedim, bekledim bir umutla" diye konuştu.

Haber 21-02-24 15:10

Hafsanur Sancaktutan saten elbisesiyle olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

Gülperi, Aşk Ağlatır, Son Yaz, Darmaduman ve Ya Çok Seversen gibi birçok iddialı yapımda rol alan ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa davet tarzıyla gündem oldu.

Magazin 20-02-24 15:51

Churchill (çörçil) tarifi: Churchill (çörçil) nasıl yapılır?

Sıcak yaz günlerinde ferahlamak için çok kısa süre içinde hazırlayıp içebileceğiniz bir tarifimiz var. İçeriğindeki malzemeler ile mideyi de rahatlattığı bilinen Churchill, halk arasında çörçil olarak anılır ve bilinir. Siz de bu tarifi denemek isterseniz şimdiden afiyet olsun.

Yemek 18-02-24 14:58

Beşiktaş'ın yeni transferi Al-Musrati'ten Fenerbahçe itirafı! ''Geçen yaz bazı temaslar oldu ama Braga teklifi kabul etmedi''

Beşiktaş'ın yeni transfer Al-Musrati için basın toplantısı düzenlendi. Yıldız oyuncu transfer süreci hakkında bilgi verirken flaş bir itirafta bulundu.

Spor 15-02-24 10:44

MEB'den öğrencileri üzecek 'Hollanda' formülü! Okul 200 güne çıkıyor, tatil süresi kısalıyor! Ara tatil kaldırılacak mı? derken... Olan yaz tatiline oldu

MEB tatil süresini kısaltıyor, okul 200 güne çıkıyor. Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veliyi ilgilendiren haber bir anda gündem yarattı. Ara tatil kaldırılacak mı? sorusuna yanıt aranırken, öğrenciler için hem iyi hem kötü haber geldi. MEB kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, Bakanlık Kasım ve Nisan aylarındaki ara tatil uygulamasına devam etme kararı alırken, yaz tatilinin ise kısaltılmasına yönelik çalışma başlattı. Hollanda detayı ise dikkat çekti.

Egitim 14-02-24 14:47

O il için kritik deprem uyarısı! 'Kuzey-güney yönlü bir sıkışma var'

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden Prof. Dr. Azad Sağlam Selçuk, Hakkari'de sık görülen depremlere değinerek, yaz aylarında kapsamlı bir çalışma yapılacağını belirtti. Prof. Dr. Sağlam, "Bölgede kuzey-güney yönlü bir sıkışma var biliyoruz. Bölge deprem üretme potansiyeli olan yerlerden. Bu yıl yapacağımız çalışmalarla Yüksekova-Şemdinli fay zonunun aslında en son ne zaman deprem ürettiğini bulacağız. Bu hem Türkiye için, hem bizim için önemli bir bilgi olacak" dedi.

Haber 13-02-24 10:59

Dalyan Kanalı üzerine ağaç köprü yapılacak

Uzun yıllardan bu yana yaz aylarında binlerce kişinin ziyaret ettiği Dalyan Kanalı üzerine köprü yapılacak.

Yurthaber 12-02-24 07:52

Kızılcık Şerbeti’nin Metehan’ı Rahimcan Kapkap’ından duygusal ödül konuşması: Müsadenizle ödülümü...

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin Metehan’ı Rahimcan Kapkap En İyi Çıkış Yapan Oyuncu Ödülü’nün sahibi oldu. Oyuncu, yaptığı duygusal konuşmayla aldığı ödülünü yaz aylarında kaybettiği babasına armağan etti.

Magazin 10-02-24 12:30

Beytüşşebap ilçesindeki tarihi bölge ve meşe ormanlarından kartpostallık manzaralar

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde hem yaz hem de kış aylarında çekilen tarihi bölge ve meşe ormanları kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Yurthaber 02-02-24 09:46

Ajda Pekkan sevenlerini korkuttu! Ameliyat oldu

Dillere pelesenk olan şarkıları, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle sık sık gündeme gelen Süperstar Ajda Pekkan bu defa sevenlerini korkuttu. Yaz ayından beri omuz ağrısı çeken Ajda Pekkan ameliyat oldu.

Magazin 02-02-24 08:08

‘Ya bize uyacaksınız ya da bekleyeceksiniz…’ İkinci el araba almak isteyenler dikkat, çifte tarife! 5 ay daha süre verildi

İkinci el araba fiyatları galerilerde yüzde 15’e kadar geriledi. Ancak ilan sitelerinde bireyse satıcılar fiyatı sabit bırakmak bir yana yüzde 20 yükseltti. Sebebi ise geçen yıl fiyatlarda yaşanan ‘pik’ dönemde aldığı aracı zararına satmak istememesi. Galericiler “Bireysel satıcı ya piyasaya uyacak, ya da yaz dönemini bekleyecek. Sarı siteye koyduğu yüksek ilanlar ile belirleyici oluyorlar, piyasanın dengesi bozuluyor” diyor.

Finans 01-02-24 10:20

Hayvanat bahçesinin rengarenk papağanları kış aylarında da yaz koşullarında yaşıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nin misafiri olan 8 türden 60 papağan için özel cihazlarla tropikal iklim koşulları sağlanıyor.

Yurthaber 26-01-24 11:28

Çok daha ucuza fiyatından bile şık bir gelinlik bulmanın 5 yolu

Yaz gelinleri şimdiden düğünleri için gelinlik arayışına başladı. Ancak elbette gelinlik fiyatları da evlilik sürecinde pek çok kişinin belini bükebiliyor. Herkes, hem bütçesini zorlamak istemiyor hem de çok para verilen gelinlikler gibi şık bir gelinlikle bu en özel gününde arz-ı endam etmek istiyor. Uygun fiyata kusursuz bir görünüm sağlamak bazıları için imkansız gibi görünebilir ancak bunu sağlamanın aslında 5 yolu var.

Kadin 24-01-24 17:57

Dört gözle bekleniyordu! Altay Bayındır Manchester United formasıyla ilk maçına çıkıyor

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den İngiliz ekibi Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır henüz forma şansı bulamazken, başarılı eldivenin yeni takımında çıkacağı ilk resmi mücadele belli oldu. İşte detaylar...

Spor 24-01-24 16:06

Erciyes yaz ve kış organizasyonlarıyla 2024 yılını dolu dolu geçirecek

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes'te düzenlenecek yaz ve kış organizasyonlarıyla 2024 yılının her ayında doluluk hedefleniyor.

Yurthaber 22-01-24 11:24

Onlar da kış uykusuna yatmadı! Uzmanlar uyardı 'Önümüzdeki yıllarda hastalık taşıyacaklar' Çoğaldıkça çoğalıyorlar

Akdeniz Üniversitesi'nden (AÜ) Prof. Dr. Hüseyin Çetin, kış aylarında mevsim normalleri üzerindeki sıcaklıktan dolayı sıtmayı taşıyan culeks, anopheles cinsi gibi bazı sivrisinek türlerinin kış uykusuna yatmadığını, erişkin halde saldırmaya, kan emmeye devam ettiğini söyledi. Prof. Dr. Çetin, "Yerel yönetimlerin seçim sonrası nisan ayı itibarıyla yoğun ilaçlama yapması gerekir. Aksi halde yaz ayları sivrisinek nedeniyle sıkıntılı geçecektir" dedi.

Haber 19-01-24 10:31

Karayolları açıkladı! Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikametinde tünel tüpü 60 metre uzatılacak

Karayolları 4. Bölge Müdürü Mehmet Fidan, heyelan riskine karşı Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti tünel tüpünün yaz aylarında 60 metre uzatılacağını, ayrıca Bolu Dağı Tüneli çıkışında sıklıkla meydana gelen heyelan alanıyla ilgili Avusturya'dan uzman ekibin geleceğini açıkladı.

Haber 17-01-24 21:18

Bu fiyatlar bir daha gelmez! Adidas'ın Terrex serisi ayakkabıları indirime girdi

Yaz kış fark etmeksizin açık havada uzun saatler geçiriyorsanız, her koşula önceden hazırlıklı olmanızı sağlayacak ve sizi güvende hissettirecek bir çift outdoor ayakkabıya ihtiyacınız var demektir! Adidas Terrex serisi de tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ayakkabılarıyla yıllardır outdoor severlerin favorisi! Kısa süreliğine indirimde olan Terrex serisi ayakkabılarıyla tanışmak ve uygun fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz modellere bakmadan geçmeyin.

Haber 17-01-24 15:06

Yerleşme kanaması nedir? Yerleşme kanaması neden olur?

Gebelik başlangıcında beklenmeyen kanamalar anne adaylarının korku yaşamasına neden olabilir. Sağlıklı ve hamile olmayan kadınlar düzenli olarak regl olur. Her kadının regl kanaması ve oranı farklıdır. Bazıları daha erken regl olurken bazılarında ise bu düzenli olarak seyreder. Hamilelikte adet kanamaları kesilir. Ancak hamilelik esnasında üreme sistemini ilgilendiren bazı kanamalar meydana gelebilir. Peki, yerleşme kanaması nedir?

Kadin 13-01-24 21:31

Sosyal medya fenomeni Claudia Tihan'a mevsim yaz! Denizin tadını çıkarttı... O anları sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran fenomen isim Claudia Tihan güneşin tadını çıkarttığı yaz pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Deniz tatiline çıkan fenomen ismin pozları kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 13-01-24 11:30

Dünya bu tadı konuşuyor! Türkiye'den bir lezzet dünyanın en iyi 20 çorbası listesinde... Yayla çorbası tarifi: Damak çatlatan yayla çorbası nasıl yapılır?

Türk mutfağı birbirinden güzel yemeklerin yanı sıra leziz çorbalarla dolu. Yaz-kış fark etmeksizin en az bir öğünde çorba tüketiliyor. Bu nedenle Türkiye, çorbalarıyla da oldukça meşhur. Boşuna olmayacak ki CNN Travel'ın son yayınladığı 'Dünyanın en iyi çorbaları' listesinde Türkiye'den de bir lezzet var: Yayla çorbası. Dünya bu eşsiz lezzetimizi konuşurken biz de yayla çorbası tarifi için gerekli malzemelere ve yapılışına bakalım. Peki damakları şenlendirecek yayla çorbası nasıl yapılır?

Yemek 11-01-24 17:52

Yaz saati mi kış saati mi? Gündemden düşmüyordu: Bakan Bayraktar, 'Sadece yüzde 20'sine denk geliyor' diyerek açıkladı

Kalıcı yaz saati uygulaması 2016 Ekim ayından beri uygulanmaya devam ediyor. Özellikler okula ve işe gidenlerin her sene dile getirdiği hem yaz hem kış saati sistemine geçiş tartışmaları sürerken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Bakan Alparslan Bayraktar, kalıcı yaz saati uygulamasının başladığı günden bu yana 10 milyar kilovatsaat enerji tasarrufu sağlandığını açıkladı.

Finans 08-01-24 12:00

Kilo vermek isteyenler dikkat! Herkes çöpe atıyor ama öyle bir faydası var ki...

Diyet yapan birçok kişi ya hiç kilo veremediklerini ya da verdikleri kiloları geri aldıklarını ifade ediyor. Fazla kilolar yalnızca görüntü açısından değil sağlık açısından da sıkıntı oluşturabiliyor. Kiraz sapı kilo vermek isteyen kişiler için birebir. Sıkça tüketilen bu yaz meyvesinin sapları adeta şifa deposu.

Haber 28-12-23 15:04

Bodrum’un içme suyunun karşılandığı Geyik Barajı’nda kirlilik

Muğla’nın Bodrum ilçesinin içme ve kullanma suyunun büyük bölümünün karşılandığı Milas Geyik Barajı, yaz aylarında suyun tamamen bitmesi nedeniyle kapatılmıştı.

Yurthaber 28-12-23 11:14