Hamiyet Akpinar Haberleri

'Yanarım' ile bir döneme damga vuran Hamiyet'in son hali

1990’lı yıllarda yapmış olduğu şarkılar ile bir dönem oldukça popüler olan Hamiyet'in son hali ortaya çıktı. Yıllara meydan okuyan hali ve güçlü sesiyle dikkat çeken Hamiyet sosyal medya paylaşımlarıyla beğeni topladı.

Magazin 2023-08-24 13:40:14

Camdaki Kız'ın yıldızı Burcu Biricik'e büyük övgü! Hüzünlü Nalan ile karıştırmayın deyip nazar boncuğu koydu

Camdaki Kız'da Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan karakterinin başına gelmeyen kalmadı. Hüzünlü bir dönem geçiren Nalan, Hayri'nin eşi Türkan ile karşı karşıya geldi. Makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Hüzünlü Nalan ile karıştırmayın" diyerek Burcu Biricik'e methiyeler düzdü.

Magazin 2023-03-26 14:46:47

SON DAKİKA | Bakan Soylu duyurdu! Türkiye’deki en üst düzey terörist olan kırmızı kategorideki 'Leyla Amed' kod adlı Hamiyet Yalçınkaya etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Bakan Soylu, Eren Abluka Bestler Dereler Operasyonu'nda Türkiye’deki en üst düzey terörist olan; sözde Botan Saha Sorumlusu Kırmızı Kategorideki 'Leyla Amed' kod adlı Hamiyet Yalçınkaya'nın etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakan Soylu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada fotoğraf da paylaştı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 2023-03-11 11:53:39

Tuğba Özay son anda kalmaktan vazgeçti! Otelde düğün çıktı... Ciddi ciddi ölümden döndük

Tuğba Özay, Nevzat Soydan ve Hamiyet gibi ünlü isimlerin de katıldığı bir düğünde korkunç anlar yaşandı. Şanlıurfa'da otelde çıkan yangında Özay ve asistanın kalması için tutulan oda, küle dönerken ölümden dönen ünlü manken, "Son dakika otel değişikliği yapmıştı. O odada ve dumanda kalsaydım şu an sizinle konuşamıyor olurdum" dedi.

Magazin 2022-07-18 08:52:50

Lüks otelde düğün sırasında yangın paniği! Aralarında ünlü isimlerin de olduğu 23 kişi dumandan etkilendi

Şanlıurfa'da lüks bir otelde düzenlenen, ünlü manken Tuba Özay, şarkıcılar Nevzat Soydan, Hamiyet ve Benhur’un da katıldığı düğün sırasında yangın paniği yaşandı. Kısa sürede büyüyen alevler nedeniyle otelde tahliye yapıldı. Yangında, otele düğün için gelen şarkıcıların da olduğu 23 kişi dumandan etkilendi.

Haber 18-07-22 02:30

PORTRE - Türk sanat müziğinin güçlü sesi: Hamiyet Yüceses

Sanatçı, yaşamı boyunca 500 kadar taş plak, 37 adet 45'lik ve 8 long playe imza attı

Yurthaber 09-07-22 15:27

Hamiyet ne demek? Hamiyet kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türk Dil Kurumu, Türkçe dilini geliştirmek ve bu dil üzerine incelemeler yapmak üzere kurulmuştur. Yabancı kelimelerin Türkçeleştirilmesi için çalışmalar yapan TDK, aynı zamanda kelimelerin kökeni ve anlamı üzerine de incelemelerini sürdürmektedir. Merak edilen kelimelerin anlamında bu nedenle TDK açıklamaları izlenmektedir. Yaygın olarak araştırılan Hamiyet kelimesi ne anlama gelir? TDK’ya göre Hamiyet ne demektir?

Egitim 17-05-22 22:57

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Sinop'ta selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu:

"Biz sadece güçlü bir devlet geleneğine sahip değil, aynı zamanda milletinin her bir ferdinin gönlünde yüksek hamiyet duygusu olan bir milletiz"

Yurthaber 19-08-21 19:45
sel

Kanser hastası eşini kravatla boğmuştu! Kahreden olayda yeni gelişme

Ankara'da 74 yaşındaki kanser hastası Hamiyet Yıldırım'ı kravatla boğarak öldüren Mehmet Yıldırım, karışını vahşice öldürdükten sonra başına silah dayayarak intihar etti. 70 yaşındaki adam, kravatla öldürdüğü eşi ile yan yana defnedildi.

Haber 27-07-21 14:44

Kahreden olay! Emekli asker, kanser hastası eşini kravatla boğup intihar etti

Ankara'da Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan emekli asker Mehmet Yıldırım (70) karaciğer kanseri hastası eşi Hamiyet Yıldırım'ı (74) kravatla boğduktan sonra tabanca ile yaşamına son verdi. Mehmet Yıldırım'ın çocuklarına yazdığı intihar notunda, "Bağışlayın; kendi hür irademle yaptım. Babanız Mehmet Yıldırım" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haber 26-07-21 12:15

Hamiyet kimdir, gerçek adı nedir? Hamiyet’i eşi kimdir?

Ünlü sanatçı Hamiyet, canlı yayında eşinden gördüğü şiddeti açıklarken içini döktü. İki kez evlenen ve iki eşinden de ayrılan Hamiyet, ‘’İki kez evlendim ancak başaramadım. İki mutsuz adamı mutlu etmek için uğraştım. Şiddet gördüm, psikolojik şiddet yaşadım’’ diyerek, herkesi şoke etmişti.

Magazin 17-05-21 01:06

Siirt’te yetim çocuklar doyasıya eğlendi

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce gerçekleştirilen etkinlikte yetim çocuklar "Çanakkale" konulu film izleyip, müzik dinletisi ve palyaço gösterisiyle doyasıya eğlendi.Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ile eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Hamiyet Merkezi’nde yetim çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

Yurthaber 19-02-21 16:59

Siirt Belediyesi bünyesinde Hamiyet Merkezi kuruldu

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Hamiyet Merkezi kuruldu.Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Hamiyet Merkezinde yetim çocuklar ve ailelerine yönelik çeşitli aktiviteler sunulacak.

Yurthaber 17-02-21 16:45

İçişleri Bakanlığı:Şırnak’ta etkisiz hale getirilen 8 teröristten birinin, “turuncu” kategoride aranan Nurgül Duran olduğu tespit edildi

İçişleri Bakanlığı, Şırnak’ta etkisiz hale getirilen 8 teröristten birinin, “turuncu” kategoride aranan Nurgül Duran olduğu tespit edildiğini açıkladı.Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Yıldırım-1 Operasyonu kapsamında; Şırnak Beytüşşebap kırsalında, 23/24 Eylül 2020 tarihlerinde, İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyonda, 8 terörist etkisiz hale getirilmişti.Etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin, sözde Botan Saha/Kadın Sorumlusu Leyla Amed kod adlı Hamiyet Yalçınkaya isimli teröristin koruması olan ve terörden arananlarda 1 Milyon TL’ye kadar ödülle “TURUNCU” kategoride yer alan Yıldız kod adlı Nurgül Duran olduğu tespit edilmiştir.Nurgül Duran isimli teröristin; 2015-2016 yıllarında, Şırnak Silopi ilçesinde şehir yapılanmasında sorumlu düzeyde faaliyet gösterdiği, Silopi ilçesinde çukur-barikat olayları esnasında birçok eylemi koordine ettiği ve talimatını verdiği belirlenmiştir" denildi.

Haber 10-10-20 16:44

Vatandaşları dinledi

Kütahya Valisi Ali Çelik; istek, şikâyet, önerileri dinlemek ve sorunlara çözüm bulmak amacıyla vatandaşlarla bir araya geldi.Vali Çelik başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısı’na; Kütahya Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay, bazı daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.Vatandaşların istek ve arzularını dinleyen Vali Çelik sorunların çözümü için ilgili kurum amirlerine talimat vererek konuların takipçisi olacağını söyledi.

Yurthaber 29-07-20 12:04

Vatandaşları dinledi

Kütahya Valisi Ali Çelik; istek, şikâyet, önerileri dinlemek ve sorunlara çözüm bulmak amacıyla vatandaşlarla bir araya geldi.Vali Çelik başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısı’na; Kütahya Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay, bazı daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.Vatandaşların istek ve arzularını dinleyen Vali Çelik sorunların çözümü için ilgili kurum amirlerine talimat vererek konuların takipçisi olacağını söyledi.

Yurthaber 29-07-20 12:04

Valilikte Halk Günü

Kütahya Valisi Ömer Toraman; istek, şikâyet, önerileri dinlemek ve sorunlara çözüm bulmak amacıyla vatandaşlarla bir araya geldi.Vali Toraman başkanlığında, Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısı’na; Kütahya Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay, bazı daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.Vatandaşların istek ve arzularını dinleyen Vali Toraman sorunların çözümü için ilgili kurum amirlerine talimat verdi.

Yurthaber 25-02-20 12:37

Sendika Başkanı Kaya’nın annesini vefat etti

Hak İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet İş Sendikası Zonguldak İl Başkanı Güven Kaya’nın annesi Şahan Kaya hayatını kaybetti.Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Sarıkokmaz Mahallesi sakinlerinden Azim Kaya’nın Eşi Merhum Kazım Kaya, Hak İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet İş Sendikası Zonguldak İl Başkanı Güven Kaya, Güzel Kılıç, Hamiyet Çiftçi, Sevil Kaya, Arzu Baykal, Zafer Kaya ve Aysun Altıntaş’ın Anneleri Şahan Kaya 78 yaşında vefat etti.Merhume Kaya için bugün Öğle Namazı sonrasında Yeşiltepe Camii’nde Cenaze töreni düzenlendi.

Yurthaber 23-01-20 18:12

Milletvekili Gazel ve Başkan Işık, GM Ajansı’nda açılış törenine katıldı

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel ve Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, GM Ajans’ın açılış merasimine katıldı.Laleli Plaza’da faaliyete başlayan GM Ajans’ın açılışında Gazel ve Işık, işyeri sahipleri Mert Özkan ile Gökhan Bola’yı tebrik ederek ’hayırlı olsun’ temennisinde bulundular.Profesyonel moda fotoğrafçılığı, katalog, ürün, reklam çekimleri, düğün fotoğrafçılığı, doğum ve tüm özel günler fotoğrafçılığı, sahne fotoğrafçılığı, havadan video ve fotoğraf çekimi gibi fotoğrafçılık hizmetleri verecek olan GM Ajans’ın açılış töreninin sona ermesiyle birlikte, Işık ve Gazel, iş yerini gezip, sahiplerinden bilgiler aldı.Açılış törenine; MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay ve çok sayıda davetli katıldı.

Yurthaber 17-01-20 17:18

Akçakoca Belediyesi umut ışığı birimi spora destek oluyor

Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi koordinatörü Nursen Yanmaz, geçtiğimiz ay satranç turnuvasında sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenmiş olduğu yardım kampanyasında elde edilen gelirle atletizm takımına katkıda bulundu.Koordinatör Nursen Yanmaz, Balıkesir ilinde gerçekleştirilecek olan Türkiye şampiyonası grup müsabakalarında Düzce’yi temsil edecek olan Akçakoca Hamiyet Sevil Ortaokulu yıldız kızlar atletizm takımını yolcu ederek başarılar diledi.

Yurthaber 09-01-20 22:02

Düzce’yi Samsun’da temsil edecekler

Atletizm müsabakalarında Düzce il birincisi olan ve Samsun’da Düzce’yi temsil edecek olan Akçakoca Hamiyet Sevil Ortaokulu yıldız kız atletizm takımı Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk’ü ziyaret ettiler.Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk atletizmde il birincisi olan takımı makamında ağırladı.

Yurthaber 19-12-19 12:17

Pazaryeri’nin parlak tarihi kitaplaştı

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinin tarihinin ele alındığı yayınlanan "Pazaryeri Osmanlı nüfus defteri ve kitabeleri" adlı kitapta, Osmanlı donanmasının kereste ihtiyacının Pazaryeri’nden karşılandığı ve Osmanlı Dönemin büyük demir ocaklarından birinin de Pazaryeri’ne bağlı Demirköy’de bulunduğu yer aldı.Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü yüksek lisans öğrencileri Mehmet Can Çetin ve Hamiyet Bilgili’nin ilçede ve eski kaynaklara dayanarak yaptıkları araştırma sonucu 174 sayfalı "Pazaryeri Osmanlı nüfus defteri ve kitabeleri" adlı kitap, Pazaryeri Belediyesi katkılarıyla bin adet basılarak dağıtımına başlandı.

Yurthaber 18-11-19 15:41

Gelinle damada para değil 3 bin TL değerinde tohum paketi taktı

Antalya’da domates tohum distribütorü Yakup Karaöz, arkadaşı Muammer Evren’in düğününde damada 3 bin TL değerinde domates tohumu taktı.Antalya’nın Kumluca ilçesinde Muammer ve Hamiyet Evren’in Kumluca Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğününde takı yerine tohum hediye edildi.Baharlık Domates Türkiye Distbirötörü Yakup Karaöz tarafından damat Muammer Evren’e düğünde 3 bin TL değerinde tohum takı olarak hediye edildi.

Yurthaber 21-10-19 17:40

Uşak Fevzi Çakmak Kız İmam Hatip Lisesi Türkiye 1.si oldu

Uşak Fevzi Çakmak Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Gençler Arası Bilgi Yarışması’nda Türkiye birincisi oldu.Fevzi Çakmak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Ümmü Gülsüm Yatırlı, Meryem Armağan ve Ayşe Naz Koşar Bakanlık merkez binasında yıl ‘Kim Bilir?’ sloganıyla gerçekleştirilen yarışmaya Uşak Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Hamiyet Bostancı ve Okul Müdürü Yasin Kılıç önderliğinde katıldı.

Yurthaber 01-05-19 16:30

Hamiyet Yüceses CRR’de Anılacak

Makber yorumuyla ününe ün katan, müzik yaşamı boyunca 500 taş plak, 37 45’lik ve 8 longplaye imza atan Hamiyet Yüceses, 1 Nisan Pazartesi akşamı, Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda anılacak.Gelmiş geçmiş en büyük üç kadın sesinden biri sayılan Hamiyet Yüceses anısına düzenlenen konserde Çiğdem Yarkın, Yonca Lodi, Ayşen Birgör ve Bekir Ünlüataer solist olarak sahne alacak.

Haber 28-03-19 11:39

Tel ve çivi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın silüetini yaptı

İstanbul Küçükçekmece Belediyesi Hünerli Eller Çarşısı’nda çalışmalarını sanatseverlerle buluşturan filografi sanatçısı Hamiyet Oflaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın silüetini filografi sanatıyla deriye işledi.Osmanlı’dan günümüze gelen unutulmaya yüz tutmuş bir el sanatı olan filografiye hobi olarak başladığını belirten ev hanımı Hamiyet Oflaz (50), "Çivi ve telin aşkı derler bu sanata.

Haber 16-03-19 12:03

Şırnak'ta kadın muhtar adayı, 3 erkekle yarışıyor

ŞIRNAK'ın Uludere ilçesine bağlı Ortabağ köyünde, evli ve 2 çocuk annesi Hamiyet Ağma Çetin (33) muhtarlığa aday oldu.

Haber 09-03-19 15:34

Şırnak'ta kadın muhtar adayı, 3 erkekle yarışıyor

ŞIRNAK'ın Uludere ilçesine bağlı Ortabağ köyünde, evli ve 2 çocuk annesi Hamiyet Ağma Çetin (33) muhtarlığa aday oldu.

Haber 09-03-19 13:08

Osmanlı Ocakları Federasyonundan ‘‘Cumhur Şöleni

Osmanlı Ocakları Federasyonu, Ankara’da AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’ye destek için ‘Cumhur Şöleni‘ adı altında program düzenleyecek.Osmanlı Ocakları Federasyonundan yapılan açıklamada, 24 Mart’ta Atatürk Spor Salonu’nda saat 14.00’de başlayacak ‘Cumhur Şöleni‘nde sanatçılar Kader, Hamiyet, Ömer Danış, Küçük İbo, Nur Ertürk, Gaye Aksu, Barış Bahtiyar, Cüneyit Özçelik’in sahne alacağı belirtildi.

Haber 08-03-19 11:19

(Özel) Orman işçilerinin ‘Hamiyet Abla’sı

Üyelerinin yüzde 95’inin erkek olduğu bir emekçi kitlesini 10 yıldır temsil eden Öz Orman İŞ İzmir Şube Başkanı olan Hamiyet Boyacı, gece gündüz demeden kimi zaman bir dağın zirvesindeki yangın gözetleme kulesinde, kimi zaman ormanların en ücra köşesindeki yangın ekibinde çalışan işçilerle bir araya geliyor.

Haber 08-03-19 10:08

Güven tazeleyen Çizen: “Aşım yok diyen hiçbir ihtiyaç sahibini eli boş göndermedik”

Kızılay Olağan İl Kongresinde güven tazeleyen Hamiyet Çizen, “Aşım yok diyen hiçbir ihtiyaç sahibini Kızılay’ın kapısından eli boş göndermedik.

Yurthaber 25-02-19 12:15

 İSTANBUL - METİN AKPINAR HAKKINDAKİ ADLİ KONTROL KARARI KALDIRILDI

Yüksel KOÇ / İstanbul  DHA Sanatçı Metin Akpınar hakkındaki adli kontrol kararı kaldırıldı.

Haber 30-01-19 15:11

Vali Memiş’in eşi Sibel İnci Memiş, şehit ailelerini yalnız bırakmıyor

Erzurum Valisi Okay Memiş’in eşi Sibel İnci Memiş, şehit ailelerini yalnız bırakmıyor.Sibel İnci Memiş, Zeytin Dalı Harekâtında şehit olan Muhammed Kır’ın annesi Hemra Kır’ı, Şırnak’taki terör operasyonunda şehit olan Yunus Çelebi’nin annesi Hamiyet Çelebi ve babası Kemal Çelebi’yi, Fırat Kalkanı Harekâtında şehit olan Burak Karakoç’un annesi Birgül Karakoç ve babası Abdulrehim Karakoç’u, Afrin’de bombalı tuzakla şehit olan UMKE görevlisi Burak Tatar’ın annesi Hülya Tatar’ı, Diyabakar’ın Lice İlçesinde şehit olan Metin Aydemir’in annesi Fehime Aydemir ve babası Tahsin Aydemir’i, Şırnak’ta şehit olan Kadir Kayveni’nin eşi Rüveyde Kayveni’yi, Hakkari’de şehit olan Adem Gezer’in annesi Zeynebe Gezer’i, 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişimi sırasında, şehit düşen Murat Ellik’in annesi Züleyha Ellik ve aynı gece şehit olan Edip Zengin’in eşi Asiye Zengin’i evinde ziyaret etti.Şehit aileleriyle yakından ilgilenen Sibel İnci Memiş, şehit aileleriyle bir süre sohbet ederek, her fırsatta yanlarında olacaklarını söyledi.Memiş, devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade ederek, şehitlerin aile ve yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu söyledi.Şehit eş ve anneleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Sibel İnci Memiş’e duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.Sibel Memiş ayrıca şehit evlerinde bulunan çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye etti.Sibel İnci Memiş’e ziyaretlerde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Şükran Gökdaş eşlik etti.

Yurthaber 24-01-19 09:35

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 2 

1- METİN AKPINAR VE MÜJDAT GEZEN'İN ADLİ KONTROL KARARINA İTİRAZLARI REDEDDİLDİ Haber: Yüksel KOÇ / İstanbul DHA Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in, adli kontrol kararına yaptıkları itiraz reddedildi.

Haber 04-01-19 11:26

METİN AKPINAR VE MÜJDAT GEZEN'İN ADLİ KONTROL KARARINA İTİRAZLARI REDEDDİLDİ

  Haber: Yüksel KOÇ / İstanbul DHA Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in, adli kontrol kararına yaptıkları itiraz reddedildi.

Haber 04-01-19 11:19

METİN AKPINAR ADLİ KONTROL HÜKÜMLERİNE İTİRAZ ETTİ

BİR televizyon kanalında sarf ettiği sözler edeniyle Müjdat Gezen ile birlikte hakkında soruşturma başlatılan sanatçı Metin Akpınar, soruşturma kapsamında aleyhine konulan adli kontrol hükümlerinin kaldırılmasını istedi.

Haber 31-12-18 12:15

 METİN AKPINAR İMZAYA GELDİ

  Katıldığı bir televizyon programında Müjdat Gezen ile birlikte sarf ettiği sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ve adli kontrol uygulanarak serbest bırakılan sanatçı Metin Akpınar Bostancı Şehit Semih Balaban Polis Merkezi'ne gelerek imza verdi.  İlk imzasını atmak için 14.50'de polis merkezine gelen Akpınar'a avukatları ve yardımcısı eşlik etti.

Haber 30-12-18 15:34

METİN AKPINAR: CUMHURBAŞKANINA KARŞI BİR HAKARET İÇEREN SÖZ KULLANMADIM

*Metin Akpınar, -"Benim Cumhurbaşkanına hakaret kastım yoktur.

Haber 24-12-18 16:05

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-4

  1- METİN AKPINAR VE MÜJDAT GEZEN ADLİ KONTROL İLE SERBEST (2) * Mahkeme, Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'e "yurtdışına çıkış yasağı" ve "imza atma" şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.  Haber:  Yüksel KOÇ - Serpil KIRKESER /  DHA Katıldıkları bir televizyon programında  sarf ettiği sözler nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan sanatçılar Müjdat Gezen ve Metin Akpınar adli kontrol hükümleri uygulanarak mahkemeden serbest bırakıldı.

Haber 24-12-18 15:32

DHA İSTANBUL - BAŞSAVCILIKTAN MÜJDAT GEZEN VE METİN AKPINAR AÇIKLAMASI

Haber: Serpil KIRKESER - Yüksel KOÇ / İSTANBUL DHA İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, mahkemeden adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılan Sanatçılar Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'la ilgili yürütülen soruşturma kapsamında yazılı açıklama yaptı.

Haber 24-12-18 15:27

DHA İSTANBUL - METİN AKPINAR VE MÜJDAT GEZEN ADLİ KONTROL İLE SERBEST (2)

* Mahkeme, Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'e "yurtdışına çıkış yasağı" ve "imza atma" şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.  Haber:  Yüksel KOÇ - Serpil KIRKESER /  DHA Katıldıkları bir televizyon programında  sarf ettiği sözler nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan sanatçılar Müjdat Gezen ve Metin Akpınar adli kontrol hükümleri uygulanarak mahkemeden serbest bırakıldı.

Haber 24-12-18 14:34

DHA İSTANBUL - METİN AKPINAR VE MÜJDAT GEZEN ADLİ KONTROL İLE SERBEST (1)

Haber:  Yüksel KOÇ - Serpil KIRKESER /  DHA Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'e yurtdışı çıkış yasağı konuldu, haftada bir gün karakola giderek imza vermeleri şartıyla serbest bırakıldılar.

Haber 24-12-18 14:26

DHA İSTANBUL - METİN AKPINAR VE MÜJDAT GEZEN'E ADLİ KONTROL TALEBİ (1)

Haber: Serpil KIRKESER - İSTANBUL DHA Savcı, Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in ifadelerinin ardından serbest bıraktı.

Haber 24-12-18 13:26

DHA İSTANBUL - (Geniş Haber) MÜJDAT GEZEN VE METİN AKPINAR ADLİYEDE...

* Metin Akpınar, soruşturma kapsamında ifade veriyor Haber- Kamera: Serpil KIRKESER /  Yüksel KOÇ DHA İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca katıldıkları bir televizyon kanalında  sarf ettiği sözler nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan sanatçılar Müjdat Gezen ve Metin Akpınar ifade vermek için adliyeye geldi.

Haber 24-12-18 12:07

METİN AKPINAR POLİS EŞLİĞİNDE ADLİYEYE GETİRİLDİ

  Haber- Kamera: Ali Kerem BENGİ - Yüksel KOÇ- Gamze ŞİMŞEK - Melih OKUMUŞ - İSTANBUL DHA Sanatçı Metin Akpınar, polis eşliğinde adliyeye getirildi.

Haber 24-12-18 11:37

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 2

  (ÖZEL) 1- METİN AKPINAR POLİS EŞLİĞİNDE ADLİYEYE GÖTÜRÜLÜYOR Haber- Kamera: Ali Kerem BENGİ - Gamze ŞİMŞEK - Melih OKUMUŞ - İSTANBUL DHA Sanatçı Metin Akpınar, polis eşliğinde adliyeye götürülüyor.

Haber 24-12-18 11:20

 İSTANBUL - METİN AKPINAR ADLİYEYE GETİRİLDİ

Haber- Kamera: Yüksel KOÇ- İSTANBUL DHA Sanatçı Metin Akpınar, polis eşliğinde adliyeye getirildi.

Haber 24-12-18 10:16

DHA İSTANBUL- (ÖZEL) - METİN AKPINAR POLİS EŞLİĞİNDE ADLİYEYE GÖTÜRÜLÜYOR

Haber- Kamera: Ali Kerem BENGİ - Gamze ŞİMŞEK - Melih OKUMUŞ - İSTANBUL DHA Sanatçı Metin Akpınar, polis eşliğinde adliyeye götürülüyor.

Haber 24-12-18 10:04

DHA İSTANBUL BÜLTENİ- 3 

  (GENİŞ HABER)  1-METİN AKPINAR VE MÜJDAT GEZEN HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI  İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmaya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Haber 23-12-18 17:15