Hipnozla Dogum Haberleri

Hipnozla cinsel tedavi nedir, hipnozla tedavi edilen cinsel hastalıklar nelerdir? Vajinismus tedavisinde hipnoz etkili mi?

Alternatif tıp uygulamalarından biri olarak kabul edilen tedavi yöntemlerinden biri de hipnozla tedavidir. Dünyanın birçok ülkesinde farklı şikâyetler ve durumlar için kullanılan hipnoz yöntemi ülkemizde de bu alanda uzman kişiler tarafından başvurulan bir uygulamadır. Hipnoz yönteminin cinsel sorunlara neden olan bazı hastalıklar için kullanıldığı da söylenmektedir. Peki, hipnozla vajinismus tedavi edilir mi?

Haber 2023-03-10 16:36:31

Hipnozla tedavi alternatif tıp yöntemi midir? Hipnoz ile tedavi ne demek?

Modern tıbba alternatif olarak geliştirilen bazı tedavi yöntemleri vardır. Bu yöntemlerin uygulamaları uzman bir kişi tarafından ve mutlaka bir doktorun onayı alınarak yapılmalıdır. Alternatif tıp uygulamalarından biri de hipnozdur. Hipnoz ile tedavi yöntemi dünyada birçok ülkede kullanılmaktadır. Yan etkilerinin yanı sıra ciddi ve geri dönülemez etkilere de sebebiyet verme ihtimali nedeniyle oldukça tehlikeli kabul edilen bir uygulamadır. Peki, hipnozla tedavi nedir?

Haber 2023-03-10 16:36:14

Hipnoz kimlere yapılır, hipnozla neler tedavi edilir? İnsan kendini hipnoz edebilir mi?

En etkili olduğu bilinen alternatif tıp yöntemlerinden biri olan hipnoz, dünyada yüz yıldan fazla bir zamandır kullanılmaktadır. Kişilerin bilinçaltlarında bulunan, korkularının ya da farklı psikolojik sorunlarının kaynağına inerek bağımlılıklarından, korkularından ya da kaygılarından kurtulması hedeflenir. Hipnoz bir uyku hâlinden ziyade odaklanma uygulaması olarak açıklanmaktadır. Peki, insan kendini hipnoz edebilir mi?

Haber 2023-03-10 16:33:34

Hipnoz ne işe yarar, hipnozun etkisi ne kadar sürer? Hipnozla tedavi edilen hastalıklar nelerdir?

En sık tercih edilenlerden biri olan ve yüz yıldan fazla zamandır uygulanan hipnoz bir alternatif tıp yöntemidir. Bilinçaltında baskılanmış olan travmaların, sorunların ve psikolojik sıkıntıların çözülmesi için uygulanan geleneksel tedavi yöntemlerine ek olarak kullanılmaktadır. Uzman bir doktorun onayı ya da yönlendirmesi olmadan başvurulmaması gereken bir tedavi şeklidir. Peki, hipnozla hangi hastalıklar tedavi edilir?

Haber 2023-03-10 16:30:10

Hipnoz yöntemi ile psikolojik tedavi nedir, OKB tedavisi mümkün müdür? Panik atak hipnozla tedavi edilir mi?

Yüzyıllardır kullanılan ve modern tıbba alternatif olarak hayata geçirilmiş olan birçok tedavi yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemlerden biri de hipnoz ve hipnoterapi uygulamasıdır. Kişinin odaklanmasını bu sayede farkındalık oluşmasını sağlamayı amaçlayan bir tedavi yöntemidir. Farklı sorunların ve birçok hastalığın tedavisinde uzman bir kişi tarafından kullanılabilir. Peki, hipnozla OKB tedavisi mümkün müdür?

Haber 10-03-23 16:29

Hipnozla sigara bırakma mümkün mü? Hipnoz sigara bırakma tedavisi nedir, nasıl yapılır?

Dünyada en sık tercih edilen alternatif tıp yöntemlerinden biri de hipnoz yöntemidir. Yüz yıldan daha fazla bir zamandır kullanılmakta olan hipnoz yöntemi farklı hastalıkların tedai süreçlerinde uygulanmaktadır. Bu alanda uzman bir doktor tarafından uygulanması gereken hipnoz ile psikolojik rahatsızlıkların giderebileceği bilinmektedir. Peki, hipnozla sigara bırakmak mümkün mü?

Haber 10-03-23 16:26

Hipnozla zayıflama mümkün mü, gece yemek yemek hipnozla tedavi edilebilir mi? Hipnozla nasıl kilo verilir, kaç seansta gerçekleşir?

Psikolojik sorunların tedavi süreçlerin uygulanan bir alternatif tıp yöntemi de hipnozdur. Bu alanda uzman bir doktor tarafından yapılması gereken bu uygulama kişilerde görülen çeşitli rahatsızlıkları için kullanılabilmektedir. Bir uyku durumu olarak bilinen hipnozun aslında kişilerin odaklanmalarını sağlayabilmek için yapıldığı söylenmektedir. Peki, hipnozla kilo verilir mi?

Haber 10-03-23 16:26

Kayseri'deki 'hipnoz ve işkence' davasında yeni gelişme! 3 avukata gözaltı

Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonda emekli hakim albay Ahmet Zeki Üçok'un, "hipnoz yöntemini kullanıp işkence yapmakla" suçlandığı ve beraat ettiği "hipnoz davası" ile ilgili 3 avukat yakalandı. Astsubayların tutuklanmasından yaklaşık 9 ay sonra Ahmet Zeki Üçok, bu soruşturma sırasında astsubaylara hipnozla işkence yapmakla suçlanarak tutuklanmıştı.

Haber 30-03-22 09:27

Müge Anlı duyurdu: Anne ve babasının ölümündeki baş şüpheli Büşra'yı hipnozla konuşturacaklar

Müge Anlı, anne ve babasının ölümünde baş şüpheli haline gelen Büşra Büyükşen'in hipnozla konuşturulacağını duyurdu.

Haber 03-07-21 12:15

Hipnoz nedir, nasıl yapılır? Hipnoz sırasında ve sonrasında neler yaşanır?

İnsanlardaki yoğun konsantrasyon durumu olarak açıklanan hipnoz, birçok rahatsızlığın tedavisinde kullanılabilmektedir. Kendi rızası dışında hipnoza giremeyen kişiler, hipnoz esnasında biyolojik ve fizyolojik açıdan değişimler yaşar. Peki hipnoz hangi durumlarda devreye girer? İşte hipnozla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Haber 24-05-21 17:32

Hipnozla cilt rahatsızlıkları tedavi edilebilir mi? Kişi trans haline girerek...

Hipnoz, insanların tamamında bulunan yoğun bir konsantrasyon durumu ve bir dalgınlık halidir. Potansiyelde var olan özel bir durumdur. Kişi günlük hayatında pek çok kere farkında olmadan hipnoza girebilir. Peki hipnoz yöntemiyle can sıkan cilt hastalıkları tedavi edilebilir mi?

Haber 16-02-21 10:19

Kadın hastalıklarında hipnozun yeri nedir? İlk gece korkusu, adet ağrıları hipnozla giderilebilir mi?

Hipnoz, insanların tamamında bulunan yoğun bir konsantrasyon durumu ve bir dalgınlık halidir. Potansiyelde var olan özel bir durumdur. Kişi günlük hayatında pek çok kere farkında olmadan hipnoza girebilir. Örneğin; bir yandan araba kullanıyorken bir yandan başka konuları düşünmek mümkündür. Ama bu esnada araba kullanılır. İşte bu dalgınlık halinin kendisi aslında hipnoz halidir. Peki kadın hastalıklarında hipnozun yeri nedir?

Kadin 08-02-21 14:38

Regresyon nedir? Regresyon terapisi hipnozla mı yapılır?

Regresyonun kelime anlamı kaynağına geri götürmektir. Regresyon çalışmaları, şimdiki yaşama regresyon çalışması, geçmiş yaşama regresyon çalışması ve hayatlar arası regresyon çalışması olarak yapılmaktadır. İlk görüşte çok sevdiğiniz veya hiçbir görünür neden yokken hoşlanmadığınız, hatta nefret ettiğiniz, sürekli çatıştığınız ve affetmediğiniz birileri oldu mu? Tekrarlayan rüya ve kabuslarınız var mı? Buraya ait değilim duygusu yaşıyor musunuz?

Haber 02-02-21 10:52

Orgazm olamamak, vajinusmus gibi cinsel sorunlar hipnozla gideriliyor! 2 saat boyunca...

Afrodizyak etkili beslenme, cinsel gücü artıran ilaçlar ve terapi sertleşme bozukluğu, orgazm olamama ve erken boşalma gibi cinsel işlev bozuklukları için en iyi bilinen ilaçlardan bazıları. Ancak kulağa biraz saçma gelse de aslında işe yarayabilecek başka bir yöntem daha var: Cinsel hipnoz. Gelin cinsel sorunlarda hipnozun yeri nedir, bakalım.

Kadin 01-02-21 07:41

Hipnoz oldu! Mide küçültme ameliyatı olduğunu düşünerek 24 kilo verdi

İngiltere'de yaşayan 25 yaşındaki Ruby Moseley, hipnozla 24 kilogram verdi. Mide küçültme ameliyatı olduğunu düşünerek yediklerine dikkat eden Ruby, vücut ağırlığının üçte birini kaybetti.

Kadin 30-12-20 10:17

Ünlülerin yeni trendi bu! Hipnozla doğum yaparak...

Anne olmak üzere olan kadınların en yaygın endişelerinden biri (birinci, ikinci veya üçüncü kez olması fark etmez), doğumun süresidir. Bir çocuğun doğumu, insanların hayatında tamamen özel ve önemli bir andır. Bununla birlikte, onu çevreleyen o kadar çok tabu var ki, olumlu düşünceleri teşvik etmek yerine, bu konudaki konuşmaların çoğu şüpheleri ve korkuları teşvik ediyor. Bununla birlikte birçok kadın artık hipnoz doğumu tercih ediyor. Peki neden, gelin bakalım.

Kadin 18-12-20 13:29

Sigarayı bırakmak için hipnozla tanıştı, küresel bir hipnoterapi şirketi kurdu

BBC'nin dünyanın farklı köşelerinden iş dünyasının başarılı isimlerinin hayat hikayelerine odaklandığı haftalık The Boss (Patron) yazı dizisinin bu haftaki konuğu, sigarayı bırakıp, küresel bir hipnoterapi şirketi kuran ABD'li iş kadını Grace Smith.

Haber 28-09-20 04:30

Dünyaca ünlü yıldızlar bile tercih etti: 5 soruda hipnozla doğum

Her kadın için benzersiz ve özel bir olay olan doğum, bilim dünyasındaki gelişmelerle birlikte farklı boyutlara taşınabiliyor. Normal doğum korkusu nedeniyle ağrısız ve sağlıklı bir şekilde doğum yapmanın yollarını araştıran yeni anne adaylarına önerilen doğumlar arasında hipnozla doğum da bulunuyor.

Kadin 17-07-20 16:21

Kayseri Şehir Hastanesinde hipnozla tedavi yöntemi hastalıklara çare oluyor

Sağlık Bakanlığınca 2016 yılında tedavi destekleri arasına alınan hipnoterapi, Kayseri Şehir Hastanesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Birimi bünyesinde uygulanıyor - Uzman Dr. Hürmet Ebru Baykuş: - "Biz burada kişiye kılavuzluk ederiz, kişi kendi yolunu kendi bulur" - "Fibromiyalji, hipertansiyon, depresyon, yeme bozuklukları, ürtiker, okul başarısızlığı, migren gibi konularda da çalışıyoruz. Tabii ki bu hastalar ilaçlarını kullanacak ancak bu multidisipliner bir yaklaşım. Şehir Hastanesi üçüncü basamak bir sağlık kuruluşu. Burada da bu tedaviyi uyguluyoruz"

Trend 22-12-19 11:39

Diş Hekimliği ve Hipnoz konferansı düzenlendi

Diş Hekimi Ali Eşref Müezzinoğlu, diş hastalarına hipno terapi sistemi ile de tedavi uygulandığını söyledi.Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde Diş Hekimi Ali Eşref Müezzinoğlu tarafından “Diş Hekimliği ve Hipnoz" konulu konferans verildi.Müezzinoğlu, konferansında, hipno terapi sistemini öğremesini anlattı ve 1973 yılında ilk cerrahi müdahalesini yaptığını dile getirdi.Müezzinoğlu, “1973 yılının Temmuz ayında bir diş hekimi olarak muayenemde bana gelen hastanın tedavilerini dayımın telefondan yaptığı hipnozla, hiç anestezi kullanmadan, hiçbir gereksinim duymadan o vakaya erişmenin fırsatını yakaladım.

Yurthaber 22-10-19 11:40

Mahrem imamlar altını ıslatan öğrenciyi hipnozla tedavi ettirmiş

FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma devam ederken, örgütün TSK'ya yönelik faaliyetleri ortaya çıktı.

Haber 09-09-19 12:12

Hipnozla işkence davasında emekli yarbaya beraat

FETÖ ile ilgili soruşturmada 3 astsubaya hipnozla işkence yaptığı iddiasıyla 2010 yılında yargılandığı davada 7.5 yıl hapis cezası alan ve 9 yıl sonra yeniden yargılanan emekli yarbay Gürol Doğan beraat etti.Emekli Albay ve Askeri Hakim Ahmet Zeki Üçok, 2009’da Hava Kuvvetleri Komutanlığı Askeri Savcısı olduğu dönemde Kayseri’de "Fetullah Gülen Grubu" diye bilinen oluşumla ilgili soruşturma yürütmüş, Hava Kuvvetleri Komutanlığının elektronik yazışma sistemine girdikleri ve bazı TSK personelini "Ergenekon" örgütü üyesi göstermek amacıyla sahte emirler ürettikleri iddiasıyla Ali Balta, İsmail Dağ ve Orhan Güleç isimli 3 astsubay hakkında soruşturma açmıştı.

Yurthaber 05-09-19 19:05

Adliyeye alınacak personel listesi FETÖ'den gelmiş

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında dava açılan eski hakim A.K, örgütün bölge toplantılarında, eski mahkeme başkanı L.Ş'nin adliyeye alınacak personel isimlerinin yer aldığı listeyi adalet komisyonu başkanları ve başsavcılara verdiğini belirtti - L.Ş, emekli hakim Albay Ahmet Zeki Üçok'un görev yaptığı dönemde FETÖ'ye soruşturma başlatmasının ardından hakkında hipnozla işkence ettiği iddiasıyla açılan davada 7,5 yıl hapis cezası veren Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesinin başkanıydı - A.K: - "L.Ş, toplantıya katılan bütün komisyon başkanı ve başsavcılara, Ankara'dan FETÖ örgütünün sözde imamları olduğunu belirttiği kişilerden kendisine iletildiğini söylediği listeleri elden veriyordu" - "Bu listeyi bize uygulama sınavından önce veriyordu. Bunları önem sırasına göre sıralandırılmış şekilde verirdi"

Haber 05-04-19 11:26

Adliyeye alınacak personel listesi FETÖ'den gelmiş

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında dava açılan eski hakim A.K, örgütün bölge toplantılarında, eski mahkeme başkanı L.Ş'nin adliyeye alınacak personel isimlerinin yer aldığı listeyi adalet komisyonu başkanları ve başsavcılara verdiğini belirtti - L.Ş, emekli hakim Albay Ahmet Zeki Üçok'un görev yaptığı dönemde FETÖ'ye soruşturma başlatmasının ardından hakkında hipnozla işkence ettiği iddiasıyla açılan davada 7,5 yıl hapis cezası veren Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesinin başkanıydı - A.K: - "L.Ş, toplantıya katılan bütün komisyon başkanı ve başsavcılara, Ankara'dan FETÖ örgütünün sözde imamları olduğunu belirttiği kişilerden kendisine iletildiğini söylediği listeleri elden veriyordu" - "Bu listeyi bize uygulama sınavından önce veriyordu. Bunları önem sırasına göre sıralandırılmış şekilde verirdi"

Yurthaber 05-04-19 11:25

En etkili doğum kontrol yöntemleri hangileri? Prezervatif mi, hap mı?

Cinsel ilişki esnasında istenmeyen gebelikleri engellemede prezervatifin yüzde 82'i, doğum kontrol hapının ise yüzde 91 güvenli olduğu ifade ediliyor. Yani dogum kontrol yöntemlerinin tümü doğru kullanılırsa sürprizleri önlemede oldukça güvenli.

Kadin 22-02-19 17:14

Hava Kuvvetleri eski Başsavcısı Üçok, 'Hipnoz' davasından beraat etti (2)

    'TARİHİMİZE KARA LEKE OLARAK GEÇTİ' Kamuoyunda 'Hipnoz' davası olarak bilinen ve Anayasa Mahkemesi'nce (AYM) yeniden görülmesine karar verilen davada tutuksuz yargılanırken, Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nin hakkında beraat kararı verdiği Hava Kuvvetleri Komutanlığı eski Başsavcısı, emekli hakim albay Ahmet Zeki Üçok, adliye çıkışı konuştu. Kayseri Adliyesi önünde avukatı Uğur Altun ile birlikte açıklama yapan Üçok, "Hipnozla işkence olarak tarihimize kara bir leke olarak geçmiş olan bir Fethullahçı Terör Örgütü'nün kumpas davası daha beraat ile sonuçlanmış oldu. Bu nedenle çok mutluyum" dedi.

Haber 27-11-18 13:28

Hava Kuvvetleri eski Başsavcısı Üçok, 'Hipnoz' davasından beraat etti (2)

'TARİHİMİZE KARA LEKE OLARAK GEÇTİ' Kamuoyunda 'Hipnoz' davası olarak bilinen ve Anayasa Mahkemesi'nce (AYM) yeniden görülmesine karar verilen davada tutuksuz yargılanırken, Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nin hakkında beraat kararı verdiği Hava Kuvvetleri Komutanlığı eski Başsavcısı, emekli hakim albay Ahmet Zeki Üçok, adliye çıkışı konuştu. Kayseri Adliyesi önünde avukatı Uğur Altun ile birlikte açıklama yapan Üçok, "Hipnozla işkence olarak tarihimize kara bir leke olarak geçmiş olan bir Fethullahçı Terör Örgütü'nün kumpas davası daha beraat ile sonuçlanmış oldu. Bu nedenle çok mutluyum" dedi.

Haber 27-11-18 13:03

Kayseri'deki hipnoz ve işkence davası

Üç astsubayın "hipnoz ve işkence" ile ifadelerini aldığı suçlamasıyla 7,5 yıl hapis cezasına çarptırılan emekli Askeri Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok, yeniden yargılandığı davada beraat etti - Ahmet Zeki Üçok: - "Bugün yargılanma sürecinde gördüğünüz gibi Fetullah Gülen'in talimatıyla Adil Öksüz'ün bizzat Kayseri'ye gelerek müdahalesiyle aleyhime çevrilen bu davada hipnozla işkence yapmak gibi hukuk tarihinde hiç görülmemiş, çok aşağılayıcı bir dava ile yargılandım ve hapse girmiştim" - "15 Temmuz darbesinden sonra FETÖ'nün yargı ve diğer kurumlardan temizlenmesinden sonra bugün Fetullah Gülen'in mahkemesinde değil, Türkiye Cumhuriyeti mahkemesinin önünde aynı suçlamalarla ilgili yargılandım ve bunun bir kumpas davası olduğunu mahkememize anlattım. Mahkememiz de bugün beraat kararı verdi. Böylelikle FETÖ'nün bir kumpasının daha sona erdiğini, hukukun, adaletin yerini bulduğunu gördük"

Haber 27-11-18 12:48

Kayseri'deki hipnoz ve işkence davası

Üç astsubayın "hipnoz ve işkence" ile ifadelerini aldığı suçlamasıyla 7,5 yıl hapis cezasına çarptırılan emekli Askeri Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok, yeniden yargılandığı davada beraat etti - Ahmet Zeki Üçok: - "Bugün yargılanma sürecinde gördüğünüz gibi Fetullah Gülen'in talimatıyla Adil Öksüz'ün bizzat Kayseri'ye gelerek müdahalesiyle aleyhime çevrilen bu davada hipnozla işkence yapmak gibi hukuk tarihinde hiç görülmemiş, çok aşağılayıcı bir dava ile yargılandım ve hapse girmiştim" - "15 Temmuz darbesinden sonra FETÖ'nün yargı ve diğer kurumlardan temizlenmesinden sonra bugün Fetullah Gülen'in mahkemesinde değil, Türkiye Cumhuriyeti mahkemesinin önünde aynı suçlamalarla ilgili yargılandım ve bunun bir kumpas davası olduğunu mahkememize anlattım. Mahkememiz de bugün beraat kararı verdi. Böylelikle FETÖ'nün bir kumpasının daha sona erdiğini, hukukun, adaletin yerini bulduğunu gördük"

Yurthaber 27-11-18 12:37

Ahmet Zeki Üçok, 'hipnozla işkence' davasında beraat etti

Hava Kuvvetleri eski savcısı, emekli hakim albay Ahmet Zeki Üçok, Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 3 Astsubay'a hipnozla işkence yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada beraat etti.

Haber 27-11-18 11:51

flaş

DHA: Hava Kuvvetleri eski savcısı, emekli  hakim albay Ahmet Zeki Üçok, Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 3 Astsubay' a hipnozla  işkence yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada beraat etti..

Haber 27-11-18 11:49

flaş

DHA: Hava Kuvvetleri eski savcısı, emekli  hakim albay Ahmet Zeki Üçok, Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 3 Astsubay' a hipnozla  işkence yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada beraat etti..

Haber 27-11-18 11:47

Üçok, Kumpas'tan sonra dolandırıcıların da mağduru oldu

 TÜRKİYE'de son 10 yıl içerisinde peş peşe açılan Ergenekon, Balyoz, hipnozla işkence, sahtecilik, yağma davalarından toplam 43,5 yıl hapis cezasına çarptırılan, 4 yıl 9 ay 25 gün cezaevinde kalıp FETÖ mağduru olan Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok, şimdi de ismini kullanan dolandırıcılar tarafından mağdur edildi.

Haber 23-09-18 11:57

FETÖ mağduru eski askeri hakim ve savcı Ahmet Zeki Üçok, avukat oldu

TÜRKİYE'de son 10 yıl içerisinde peş peşe açılan Ergenekon, Balyoz, hipnozla işkence, sahtecilik, yağma davalarından toplam 43,5 yıl hapis cezasına çarptırılan, 4 yıl 9 ay 25 gün cezaevinde kalan, iki kez ihraç edildiği Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) sayılı doktoralı hukukçularından olan Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok'un hukuk mücadelesi sonuç verdi.

Haber 01-07-18 10:00

Üniversitelilere Hipnoz Seansı

Zafer KUMRU/ERZURUM, (DHA) - ERZURUM'daki Atatürk Üniversitesi Kariyer Topluluğu'nun organizasyonuyla düzenlenen seminerde, kişisel gelişim uzmanı Kadir Demirbüken, öğrencileri hipnozla uyuttu.

Yurthaber 03-12-16 11:31

Aym’nin Bozduğu ’hipnozla İşkence’ Davası Yeniden Görüldü

Emekli Albay ve Askeri Hakim Ahmet Zeki Üçok’un, FETÖ ile ilgili soruşturmada 3 astsubaya hipnozla...

Yurthaber 24-11-16 15:14

DERGİ Hipnozla davranışlar nasıl yönlendirilir?

Bazı ruhsal hastalıkları araştırmak için hipnoz tekniği kullanılıyor. Sağlam denekler hipnoz yoluyla gerçeklikten koparılıp, normal dışı davranışlar sergileyen geçici hastalara dönüştürülerek bu hastalıkların nedenleri ve tedavi yöntemleri araştırılıyor.

Haber 06-11-15 14:15

Salonu Dolduran Kalabalık Hipnozla Uyudu

Atatürk Üniversitesi Kariyer Topluluğu’nun organizasyonuyla düzenlenen eğitimde hipnoz ve motivasyon seminerinde, kişisel gelişim uzmanı Kadir...

Yurthaber 31-10-15 19:00

Birdenbire Hiç Bilmediği Bir Dili Konuşmaya Başlayan İnsanlar

Bir kaza ya da hastalık geçirdikten sonra birdenbire hiç bilmediği/konuşamadığı dilde konuşan insanları haberlerde, gazatelerde görmüş, duymuşsunuzdur. Metapsişik konulara ilginiz varsa, hipnozla geçmişine inilen kişilerin, reenkarnasyon geçirmeden önceki hayatlarında konuştukları dilleri konuştukları efsanelerine denk gelmişsinizdir belki de...

Kadin 12-10-15 15:24

Hipnozcu kız dünyayı şaşkına çevirdi

Çin’de yayınlanan yetenek yarışmasında hayvanları hipnozla uyutma yeteneğine sahip kız izleyenleri şaşkına çevirdi.

Trend 17-08-15 12:55

Hipnoz tekniği ile doğum (Hipnotik doğum)

Kate Middleton ile gündeme gelen hipnotik doğum ya da hipnozla doğum şimdi de Özgü Namal sayesinde gündeme geldi. Son yıllarda hipnoz ile ağrısız normal doğum doğum isteği olan gebeler artmakta. Hipnotik telkinler ile rahim kasılmaları azaltılmaksızın gebelerin ağrısız doğum yapabilmeleri mümkün. İşte 'hipnotik doğum' hakkında bilmeniz gerekenler...

Kadin 07-08-15 17:23

Hipnozla Ağrısız Doğum

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Duman, özellikle sancıdan korktuğu için sezaryene yönelen kadınlara hipnozu önerdi.

Kadin 07-08-15 17:18

Özgü Namal'ın Hipnozla Doğum Yöntemi Gündem Oldu. Hipnoz Nedir Ne İşe Yarar?

Hipnoz'un tedavi alanları nelerdir? Kötü amaçla kullanmak mümkün mü?

Trend 17-04-15 00:46

Hipnoz tekniği ile doğum (Hipnotik doğum)

Kate Middleton ile gündeme gelen hipnotik doğum ya da hipnozla doğum şimdi de Özgü Namal sayesinde gündeme geldi. Son yıllarda hipnoz ile ağrısız normal doğum doğum isteği olan gebeler artmakta. Hipnotik telkinler ile rahim kasılmaları azaltılmaksızın gebelerin ağrısız doğum yapabilmeleri mümkün. İşte 'hipnotik doğum' hakkında bilmeniz gerekenler...

Kadin 13-04-15 13:36

Dr. Turan’dan ‘hipnozla Doğum’ Açıklaması

Lokman Hekim Etlik Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sebahat Turan, hipnozla doğum...

Yurthaber 13-04-15 13:28

Hipnozla sigarayı bırakanlar

Sigarayı bırakmak isteyenlerin en büyük sorunu 'bırakamamak'. Hipnoterapi, sigarayı bırakmak bir çözüm olabilir.

Haber 23-12-14 12:42

Hipnozla ameliyat edildi

Gineli şarkıcı anestezi yerine hipnozla ameliyat edildi.

Haber 16-06-14 12:23

Öğrenciler Hipnozla Uyudu

Kütahya'da, Doç. Dr. Ali İlseven’in konuşmacı olarak katıldığı beden dili ve hipnoz eğitimi ilgi gördü....

Yurthaber 30-04-14 12:06