Hollywood Yanagi Haberleri

Aksiyon filmlerini aratmayan hırsızlık vakası! Her satırı pes dedirtecek cinsten: Duvarları dele dele ilerlediler...

İstanbul'da film sahnelerini aratmayan bir hırsızlık girişimi yaşandı. Hırsızlar binanın duvarında delik açarak önce kasap dükkanına ardından ise yan taraftaki döviz bürosuna girmeye çalıştı. Hollywood filmlerini aratmayan olayda hırsızların 5-6 saat duvarla uğraştığı ve döviz bürosuna girdiği fark edildi. Oksijen tüpüyle kasayı eritmek üzereyken alarm sisteminin devreye girmesi sonucu hırsızlar olay yerinden kaçtı.

Haber 2024-04-07 13:44:37

Cinsiyet değiştirince teklifler azalmıştı! Elliot Page yeni rolüyle dikkat çekti

Ünlü oyuncu Ellen Page cinsiyet değiştirmiş ve adını da Elliot Page olarak değiştirmişti. Cinsiyet değiştirdikten sonra Hollywood filmlerinden az teklif alan ünlü oyuncu yeni rolüyle dikkat çekti.

Magazin 2024-03-19 08:58:55

Tarzıyla Paris Moda Haftası'na damga vurmuştu! Hande Erçel Hollywood yıldızlarını geçti

Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası'na katılmış ve tarzı ile uzun süre konuşulmuştu. Mini bir tulum giyen Erçel, göğüs dekoltesiyle Paris Moda Haftası'na damga vurmuştu. Ünlü oyuncu sosyal medyada Hollywood yıldızlarını da geçti...

Magazin 2024-03-16 10:41:47

Natasha Leggero sahnede bir anda soyunmaya başladı! Erkekler yapabiliyorsa...

Komedyen Natasha Leggero, Hollywood Improv'da sahneye çıktığında herkesi şaşkına uğratacak anlara imza attı. Komedyen kıyafetini çıkarıp göğüslerini sergileyerek gündeme geldi.

Magazin 2024-01-22 09:36:03

O gelişme gözünden kaçmadı! Leonardo Di Caprio'dan 'Türkiye' paylaşımı

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de keşfedilen leopar sazanına ünlü Hollywood oyuncusu Leonardo DiCaprio kayıtsız kalamadı. Ünlü oyuncu Türkiye'de yeniden keşfedilen balıkla ilgili bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşım Türk kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. İşte detaylar...

Magazin 17-01-24 18:42

Seri katil İstanbul'da peş peşe kan döktü! 'Yasak ilişki' dedikodusu mezarlıkta vahşete dönüştü: Boğularak öldürdü, yakıp kaçtı...

Cansız bedeni tüyler ürpertici bir halde mezarlıkta bulunan kimliği belirsiz kadın, aynı gün gelen ikinci cinayet anonsu ve azılı seri katilin peşinde bitmek bilmeyen kanlı takip... Hollywood filmlerini aratmayan cinayetler silsilesi Feriköy Mezarlığı'nda başladı! 'Yasak ilişki' dedikodusuyla gözünü kan bürüyen Mehmet S. D. sonunda kapana kısıldı; kapısını postacıya açtığını sanırken yolun sonunda olduğundan habersizdi. Türkiye tarihine geçen o hikayenin detayları kan dondurdu.

Haber 14-01-24 11:47

Epstein davasının detayları dünyayı sarstı! O isimler içinde yok yok: Hollywood'un karanlık yüzü mü ortaya çıktı? Eğer doğrulanırsa bu durum ciddi bir uluslararası skandal yaratma potansiyeline sahip

Epstein davası dosyaları dünyanın 1 numaralı gündemi hâline geldi. Birçok ünlü ismin Epstein ile ilişkisini ortaya koyan belgelerde, başta Hollywood yıldızları olmak üzere, adı geçen bazı isimler şoke etti! Yaşananlar özellikle "Hollywood'un karanlık yüzü mü ortaya çıktı?" sorusunu gündeme taşırken, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Ana Bilim Dalı Başkanı ve Dijital İletişim Araştırmacısı Doç. Dr. Ali Murat Kırık, Epstein davasını Mynet'e değerlendirdi.

Haber 12-01-24 17:44

Selena Gomez, Altın Küre'nin rüküşleri arasına girdi! Elbisesinin alt kısmıyla zor anlar yaşayınca...

Hollywood Yabancı Basın Birliği (HFPA) tarafından düzenlenen ve her yıl televizyon ve sinema dünyasının en iyileri için verilen Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri Los Angeles'taki törenle sahiplerini buldu. Selena Gomez gecede rüküşler arasına girerken eteğiyle de zor anlar yaşadı.

Magazin 08-01-24 11:19

Hollywood yıldızı Vin Diesel'e soğuk duş: Hızlı ve Öfkeli 5 çekilirken iğrenç taciz iddiaları! Elbisemi kaldırıp iç çamaşırımı indirmeye çalıştı

Dünyaca ünlü 56 yaşındaki aktör Vin Diesel cinsel taciz davasıyla şok yaşadı. Ünlü Hollywood yıldızının 2010 yılında Hızlı ve Öfkeli 5'in çekimleri sırasında eski asistanının zorla göğüslerini ellediği iddia ediliyor. Vin Diesel hakkındaki iğrenç iddialar bununla sınırlı da değil.

Magazin 22-12-23 10:13

Seks bağımlısıydım! itirafı çok konuşulmuştu! Örümcek Adam'ın yıldızı James Franco'nun son hali ağızları açık bıraktı

Örümcek Adam'da sergilediği performansla hafızalara kazınan ünlü Hollywood oyuncusu James Franco sosyal medyada yeniden gündem oldu. Kendisine ait oyunculuk okulundaki kadın öğrenciler tarafından 6 yıl önce cinsel tacizle suçlanan ABD'li oyuncu bir dönem seks bağımlılığı sorunuyla mücadele ettiğini ama artık değiştiğini belirtmişti. James Franco'nun son hali görenleri şaşırttı. İşte James Franco'nun gündem olan değişimi...

Magazin 14-12-23 08:23

Hollywood tarzıyla çok konuşulmuştu! Ebru Şahin'in şıklığının bedeli dudak uçuklattı

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Ebru Şahin yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Hercai dizisinde hayat verdiği 'Reyyan Şadoğlu' karakteriyle adını geniş kitlelere duyurdu. Geçtiğimiz günlerde Hollywood Türk Film ve Drama Günleri'ne katılan güzel oyuncu iddialı tarzıyla dikkat çekmişti. Şahin'in şıklığını bedeli ortaya çıktı.

Magazin 09-11-23 14:48

Ebru Şahin Hollywood tarzıyla olay oldu! Bakan bir daha baktı

Ünlü oyuncu Ebru Şahin son olarak başrolünü Birkan Sokullu ile paylaştığı Yüz Yıllık Mucize dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Önceki gün Los Angelas'ta düzenlenen Hollywood Türk Film ve Drama Günleri'ne katılan güzel oyuncu davet tarzıyla sosyal medyayı salladı. Şahin'in iddialı tarzına beğeni yağdı.

Magazin 08-11-23 17:15

Dünyada ilk kez bir Türk dizisinin prömiyeri Amerika’da yapıldı! Hollywood’da Şahsiyet rüzgârı esti

GAİN’in ana sponsorlarından biri olduğu Hollywood Türk Film ve Drama Günleri, 4-5 Kasım tarihlerinde Sony Stüdyoları’nın ev sahipliğinde düzenlendi. Türk yapımlarını iki gün boyunca sinema ve dizi dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya getiren etkinlikte “Atatürk” filmi ile “Şahsiyet”in ikinci sezonunun dünya prömiyeri gerçekleştirildi.

Magazin 07-11-23 15:19

Atatürk filminin yıldızı Aras Bulut İynemli ile eski milli basketbolcu Mehmet Okur bir araya geldi! O karelere beğeni yağdı

Atatürk filmi ile gündemdeki yerini koruyan Aras Bulut İynemli 'Hollywood Türk Film ve Drama Günleri' etkinliğinde boy gösterdi. Birçok ünlü ismin katıldığı geceye eski milli basketbolcu Mehmet Okur da katıldı. İynemli ile fotoğrafını paylaşan Okur'a beğeni yağdı.

Magazin 05-11-23 22:51

Hollywood diyeti nedir, nasıl yapılır? Hollywood diyeti kimler için uygun?

Hollywood diyeti, adını ünlü isimlerin sık tercih ettiği ve popülerleştirdiği bir beslenme yaklaşımından alır. Bu diyet, kısa süreli bir kilo kaybı hedefleyen ve özellikle özel etkinliklere veya film çekimlerine hazırlanan kişiler arasında yaygın olarak bilinir. Ancak, Hollywood diyeti genellikle kontroversiyel bir konu olmuş ve uzmanlar arasında farklı görüşlere neden olmuştur.

Haber 31-10-23 23:14

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar Hollywood'u ikiye böldü!

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar devam ederken, Hollywood oyuncularından da tepki geldi. Hollywood oyuncuları saldırıları kınadı. Saldırıları kınayan bir açıklama yayımlamadığı gerekçesiyle ise Amerika Yazarlar Birliği'ne eleştiri yağdı.

Magazin 26-10-23 09:29

Dünyaca ünlü yıldız Mel Gibson'dan Türkiye ve Azerbaycan'a skandal sözler! Ermeniler etnik temizliğe maruz kalıyor

ABD'li Hollywood yıldızı Mel Gibson sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bir kez daha gündeme gelmeyi başardı. Dünyaca ünlü yıldız Azerbaycan'ın Karabağ'daki antiterör operasyonunu bir soykırım olarak tanımlayarak dünyaya acil yardım çağrısında bulundu. Ünlü aktör paylaşımında, "Ermeni halkı bir kez daha etnik temizliğe maruz kalıyor. Pek çok Ermeni, Azerbaycan ve Türkiye'nin elinde tarif edilemez dehşetler yaşıyor" ifadelerini kullandı.

Trend 30-09-23 09:37

Yeşilçam'ın 'Şeytan'ı Canan Perver'in son hali ortaya çıktı! Görenler gözlerine inanamadı

Yeşilçam'ın Hollywood uyarlaması 'Şeytan' filminde, içine şeytan kaçan Gül adlı karakteri Canan Perver canlandırıyordu. Aradan geçen yıllardan sonra değişime uğrayan Canan Perver'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 02-09-23 16:45

“Dune: Part 2” Hollywood grevleri nedeniyle 2024 yılına ertelendi! Yeni vizyon tarihi afişle duyuruldu

Yönetmen Denis Villeneuve'ün bilim kurgu destanının ikinci bölümünü izlemek için artık önümüzdeki bahara kadar beklemeniz gerekecek. Dune’un devam filmi niteliğindeki “Dune: Part 2” Hollywood grevleri nedeniyle 2024 yılına ertelendi. Filmin vizyon tarihi yeni afişiyle 15 Mart 2024 olarak açıklandı.

Trend 29-08-23 11:56

Hollywood yıldızlarının gençlik sırrı! Canan Karatay Sabah akşam yiyin deyip önerdi, tam bir doğal iksir!

Ezber bozan açıklamaları ile gündem olan İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, 10 yaş gençleştiren besini açıkladı. Uzman isim, tropikal bir meyvenin cildi yenileyen ve daha dinç görünmesini sağlayan doğal bir iksir olduğunu ifade etti.

Haber 23-08-23 15:18

Brad Pitt hafta sonu İngiltere’de Formula 1’de ‘yarışacak’

Yeni filminde bir Formula 1 pilotunu canlandıracak Hollywood yıldızı Brad Pitt, hafta sonu İngiltere’deki Silverstone’da yapılacak olan F1 Grand Prix’inde pistte olacak.

Spor 08-08-23 08:26

Hollywood yıldızı Eva Mendes Türkan Şoray'ı paylaştı, olay oldu! Selin Ciğerci'den yorum gecikmedi

Dünyaca ünlü aktris Eva Mendes sosyal medya hesabından Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Türkan Şoray ile ilgili bir paylaşım yaptı. Mendes'in paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü ismin paylaşımına yorum yapanlar arasında Selin Ciğerci de yer aldı.

Magazin 25-07-23 17:01

Otel odasında baygın bulunan Johnny Depp intihar girişiminde mi bulundu? Olay sonrası ilk açıklama geldi

Hollywood Vampires'ın dünya turnesi kapsamında Budapeşte'de bulunan Johnny Depp'in otel odasında baygın halde bulunduğu iddia edildi. Ünlü ismin yüksek doz uyuşturucu madde kullanımından dolayı komaya girdiği öne sürülürken intihar girişiminde bulunduğu da söylentiler arasında yer aldı. Konserini erteleyen gruptan ilk açıklama geldi.

Magazin 22-07-23 12:38

Hollywood yapımcısı Lawrence Turman hayatını kaybetti

"The Graduate", "The Thing", "The River Wild" ve "American History X" filmleriyle tanınan ünlü Hollywood yapımcısı Lawrence Turman yaşamını yitirdi.

Magazin 03-07-23 20:02

'Hollywood yıldızı olmak istiyorum' demişti! Müge Anlı, Ezel Bayraktar olayına dair kahreden haberi verdi: 'Yoğun bakımda'

Müge Anlı'da yengesinin tedavisi için biriktirdiği 300 bin TL'yi alıp kayıplara karışan, sonrasında da Ömer olan ismini değiştirerek programa damgasını vuran Ezel Bayraktar tekrar gündem oldu. Hollywood yıldızı olmak isteyen Ezel Bayraktar bir ayakkabı mağazasında başladığı işinden ayrıldı ve eski hayatına geri döndü. Müge Anlı Bayraktar'ın hasta yengesine ilişkin açıklamada bulundu ve "Şu an yoğun bakımda" dedi.

Magazin 22-06-23 14:40

Okan Bayülgen'den ilginç 'Hollywood Vampires' tarzı! Ünlü sunucu yeni imajıyla dikkat çekti

Johnny Depp'in solisti olduğu Hollywood Vampires grubu dün akşam İstanbul'da konser verdi. Konsere gelenler arasında bulunan ünlü simalar da dikkat çekti. Özellikle sunucu Okan Bayülgen yeni tarzıyla oldukça konuşuldu.

Magazin 11-06-23 00:33

Dünya starı Johnny Depp İstanbul'da konser verdi!

Johnny Depp'li Hollywood Vampires grubu İstanbul'da konser verdi. Konserin gelirinin depremzedelere bağışlanacağı bildirildi.

Magazin 10-06-23 23:46

Johnny Depp Türkiye'ye koltuk değnekleriyle geldi! Sorulara Türkçe yanıt verdi

Hollwood yıldızı Johnny Depp üyesi olduğu rock grubu Hollywood Vampires'ın yarın vereceği konser için İstanbul'a geldi. Bugün 60'ıncı yaşına basan ünlü aktör, basın mensuplarına Türkçe 'teşekkür' etti. "Hollywood Vampires Live Tour" kapsamında LifePark İstanbul sahnesinde hayranlarıyla buluşacak grup, konser gelirini depremzedelere bağışlayacak.

Magazin 09-06-23 18:09

Johnny Depp de grupta! Hollywood Vampires, İstanbul konserinin gelirini depremzedelere bağışlayacak

İki gün önce ayak bileğinin sakatlanmasıyla gündeme gelen Johnny Depp, üyesi olduğu rock grubu Hollywood Vampires ile Amerika'daki üç konserini iptal etmişti. 10 Haziran'daki İstanbul konserine gelecek olan grup, İstanbul'daki konserin tüm gelirini depremzedelere bağışlayacaklarını açıkladı.

Magazin 01-06-23 15:40

Dünyaca ünlü aktör Al Pacino 83 yaşında baba oluyor

ABD’li Hollywood yıldızı Al Pacino’nun 83 yaşında 4’ncü çocuğa baba olacağı belirtildi. ABD medyasında yer alan haberlerde ünlü aktörün 29 yaşındaki kız arkadaşı Noor Alfallah’ın 8 aylık hamile olduğu aktarıldı.

Magazin 31-05-23 21:54

24 milyon takipçiye ulaşınca bornozuyla dans etti! Salma Hayek defalarca frikik verdi

Hollywood yıldızı Salma Hayek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem oluyor. Instagram'da 24 milyon takipçiye ulaşan Hayek bunu kutlamak için bornozuyla dans etti. O anları takipçileri ile paylaşan Salma Hayek defalarca frikik verip, videoyu sansürledi.

Magazin 17-05-23 16:55

Oğuzhan Uğur da şaşırdı! Bazı Hollywood yıldızları da istedi diyerek duyurdu: Eski ABD Başkanları...

Siyasetçilerin gündeme damga vuran açıklamalara imza attığı Mevzular Açık Mikrofon programının sunucusu Oğuzhan Uğur'a son programda gelen soru üzerine "Bizim de çok şaşırdığımız bir konu" yanıtı dikkat çekti. Programa eski ABD başkanlarının geleceğini belirten Uğur açıklamasında ayrıca Hollywood oyuncularına da yer verdi.

Haber 10-05-23 11:33

Eski kocasına karşı davayı kaybetmişti! Amber Heard hakkında flaş iddia

Hollywood yıldızı Johnny Depp ile yıllarca davası devam eden Amber Heard hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Ünlü ismin kızıyla birlikte Hollywood'u terk ettiği söyleniyor.

Magazin 07-05-23 15:06

56 yaşındaki Salma Hayek yaşlanma karşıtı iksirini açıkladı! Biraz iğrenç ama...

56 yaşındaki Hollywood yıldızı Salma Hayek, gençlere meydan okuyan fiziği ve cildiyle dikkat çekiyor. Başarılı oyuncu yılların eksiltemediği güzelliğinde kullandığı sırlarını açıkladı. Botoks etkisi yaratan kolajen deposu iksirini paylaşan Salma, yaşlanma karşıtı bakımında yaptıklarını anlattı.

Kadin 04-05-23 15:42

Cinsellik konusunda Ben Affleck mi yoksa Brad Pitt mi daha iyi? sorusuna olay yanıt

Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow eski sevgilileri Ben Affleck ve Brad Pitt hakkında sorulan cinsellik sorusuna verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 04-05-23 15:06

Şaşkına çevirdi! Sel suları arasında...

ABD’nin Florida eyaletinin Fort Lauderdale kentinde şiddetli yağışın ardından bir kişi sel sularında yüzdü. Caddelerin göle döndüğü kentte çok sayıda araç sel sularında mahsur kaldı. Fort Lauderdale-Hollywood Uluslararası Havaalanı’nın apronunda meydana gelen su baskını nedeniyle uçuşlar durduruldu.

Haber 13-04-23 15:46

Hollywood yıldızı Brad Pitt'ten takdir toplayan hareket! Yaşlı kiracısından ölene kadar kira almamış

Geçen hafta, ailesiyle yaşadığı evi 40 milyon dolara satan Brad Pitt'in yine benzer değerdeki bir başka evinde, komşusunun yıllarca kira vermeden oturmasına izin verdiği ortaya çıktı.

Magazin 08-04-23 10:28

Meral Akşener, kurşunları tek tek gösterip Hollywood prodüksiyonu demişti, silahı ateşleyen inşaatın bekçisi konuştu: Utanıyorum, kimsenin yüzüne bakamıyorum

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına isabet eden kurşunlarla ilgili Emniyet'in 'hırsızlık' olayını işaret ettiği inşaatın bekçisi konuştu. Silahını ateşlediği o anları anlatan bekçi, "Bir çiçek alayım partiden özür dileyeyim. Utanıyorum, mağdurum, kimsenin yüzüne bakamıyorum. Yanlışlıkla yapılan bir şey." dedi. İYİ Parti lideri Akşener ise dün kürsüye kurşunlarla çıkmış, "Hollywood prodüksiyonlarına, taş çıkartacak, bu fantastik açıklama…" diyerek tepki göstermişti.

Haber 06-04-23 10:06

John Wick 4'te Killa Hakan sürprizi! Sosyal medyada gündem oldu

Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı Hollywood yapımı John Wick 4'te Türk rapçi Killa Hakan sürprizi yaşandı. Filmde Killa Hakan'ın isminin kullanılması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 28-03-23 16:58

56 yaşındaki Salma Hayek botokssuz doğal yaşlanmanın sırrını açıkladı! Sabahları asla yapmadığı önemli adım...

Salma Hayek, oyunculuğu ve Hollywood standartlarına uymayın güzelliğiyle dikkat çekiyor. Kadın oyunculara dayatılan güzellik baskılarından ayrı bir profil çizen Salma Hayek'in yaşlanma karşıtı sırları merak ediliyor. 56 yaşındaki Salma Hayek, doğal yaşlanmanın sırlarını paylaştı.

Kadin 05-03-23 10:28

Halk arasında UFO olarak biliniyorlar... ABD'de gizemli rapor! Henüz tespit edemedik

Pek çok Hollywood filmine konu olan 'Tanımlanamayan Uçan Cisim' veya popüler adıyla 'UFO'lara ilişkin ABD'de dikkat çeken bir rapor yayımlandı. ABD Ulusal İstihbarat Direktörlüğü ve Savunma Bakanlığı'nın derlediği raporda, ülke hava sahasında Mart 2021'den bu yana 366 tanımlanamayan uçan cisim ihbarı alındığı bildirildi. 171'inin henüz belirlenemediği cisimlerin daha çok kısıtlı ve askeri açıdan hassas sayılan hava sahalarında tespit edildiği belirtildi.

Haber 13-01-23 01:34

Hayallerin Peşinde filminin konusu nedir, nerede çekildi? Hollywood yıldızı Shia Labeouf'tan bir klasik daha!

Hayallerin Peşinde filmi bu akşam Sinema TV ekranlarında olacak. Hollywood yıldızı Shia Labeouf'un başrolde olduğu film konusu nedeniyle oldukça ilgi çekiyor. Filmin konusu, nerede çekildiği, hangi oyuncuların yer aldığı merak ediliyor. Sinema TV kanalı yayın akışında filmi gören kullanıcılar Hayallerin Peşinde filmi ile ilgili araştırmalarını yoğunlaştırdı. Peki Hayallerin Peşinde filminin konusu nedir, nerede çekildi, kadrosunda hangi oyuncular var? İşte merak edilen o bilgilerin cevabı...

Magazin 12-01-23 21:06

Kar kürerken kaza geçiren Jeremy Renner'ın son durumu

Hollywood yıldızı Jeremy Renner, evinin yolunu kapatan karları temizlemek isterken kaza geçirmişti. Ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama geldi. Renner'ın bir ameliyat daha geçireceği belirtildi.

Magazin 03-01-23 12:43

2023 Altın Küre (Golden Globes) adayları belli oldu! The Banshees of Inisherin filmi 8 dalda aday gösterildi

Bu yıl 80'inci kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği (Hollywood Foreign Press Association - HFPA), Altın Küre Ödülleri için aday film, dizi ve oyuncuları açıkladı. Sunuculuğunu komedyen Jerrod Carmichael yapacağı 80 Altın Küre Ödülleri, 10 Ocak'ta NBC'de yayınlanacak. Brendan Gleeson ve Colin Farrell'in başrolleri paylaştığı 'The Banshees of Inisherin' filmi sekiz adaylıkla başı çekti.

Magazin 12-12-22 20:13

Hande Erçel kanser tedavisi gören yeğeni için o hayalini askıya aldı

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ile eşi Caner Yıldırım'ın 2,5 yaşındaki kızları Aylin Mavi'nin kansere yakalandığı ve tedavi görmeye başladığı ortaya çıkmıştı. Hollywood yıldızlarının koçu Lori Lively'den oyunculuk eğitimi almak için ABD'ye gitmeyi planlayan Hande Erçel bu planını yeğeninin tedavisi nedeniyle erteledi.

Magazin 09-12-22 16:08

Cheers ve Bak Şu Konuşana yapımlarıyla ün kazanmıştı! Kirstie Alley hayatını kaybetti

Oynadığı rollerle milyonlarca insanın beğenisini kazanan Hollywood yıldızı Kirstie Alley 71 yaşında öldü. Alley'in çocukları sosyal medyadan yaptıkları açıklamada ünlü yıldızın kanserle savaşını kaybettiğini yazdı. Cheers ve Bak Şu Konuşana gibi yapımlarla bilinen Alley, iki kez Emmy ödülü kazanmıştı.

Magazin 06-12-22 17:19

Kirstie Alley neden öldü, hastalığı neydi? Hollywood yıldızı Kirstie Alley 71 yaşında hayatını kaybetti!

'Kirstie Alley öldü mü?' sorusu internette gündem oldu. Birçok dizi ve filmde oyunculuk yapmış ünlü yıldızın kötü haberi geldi. Bir süredir kanserle mücadele eden 71 yaşındaki oyuncunun sosyal medya hesabından açıklamalar yapıldı. Look Who’s Talking ve Cheers gibi yapımlarda yer alan Kirstie Alley öldü mü?

Magazin 06-12-22 11:57

Amerika'da sokak ortasında bulunan cansız bedenin sahibi ünlü oyuncu Frank Vallelonga Jr çıktı

ABD'nin New York şehrinde sokakta bulunan cansız bedenin ünlü bir Hollywood yıldızı olduğu ortaya çıktı. Cansız bedenin Oscar ödüllü "Green Book" filminde yol alan Frank Vallelonga Jr.'ye ait olduğu tespit edildi.

Magazin 03-12-22 14:33

Jim Carrey, Twitter'a veda eden ünlüler kervanına katıldı

Oyunculuk kariyerini bırakıp emekli olacağını açıklayan Jim Carrey, son olarak Twitter’ı da bırakma kararı aldı. Kariyerinde birçok başarılı yapıma imza atarak Hollywood ikonları arasına giren komedyen ve oyuncu Jim Carrey, Elon Musk’ın satın almasının ardından Twitter’ı bıraktığını duyurdu.

Magazin 30-11-22 20:32