Iliskide Monotonluk Haberleri

O sihirli cümleyi mutlaka kurun! 5 maddede mutlu bir evliliğin sırrı... Cinsellik sandığınızdan daha etkili, hem de her yaşta

Evliliği uzun süre sürdürmek bazıları için çok kolay olmayabiliyor. Özellikle de monotonluk bazı çiftlerin en önemli problemlerinden. Peki, hemen hemen herkesin merak ettiği 'Mutlu bir evliliğin sırrı ne?' sorusunun yanıtı nedir? Bu sorunun tek bir mucize cevabı olmasa da harika formüller, ömür boyu sürecek mutlu bir evliliğin kapılarını aralayabiliyor.

Kadin 2024-01-19 12:00:36

Can sıkıntısına ne iyi gelir? Can sıkıntısı neden olur?

Can sıkıntısı insanların yaşamlarının farklı dönemlerinde sıklıkla karşılaştığı bir duygu durumudur. Genellikle monotonluk, tekrarlayan rutinler veya zamanın yavaş akması gibi durumlardan kaynaklanır. Can sıkıntısı hem fiziksel hem de zihinsel sağlığımızı etkileyebilir ve bu rahatsızlığı aşmanın yolları bulunur. Peki, can sıkıntısına ne iyi gelir?

Haber 2023-10-31 22:46:06

Monotonluk ne demek? Monotonluk kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İletişime esnasında kullanılan kelimeler bazen az duyulmuş ve anlamı bilinmeyen kelimeler olabilir. Bu tür durumlarla TDK sözlük başta olmak üzere çeşitli kaynaklarda bilinmeyen kelimelerin anlamları araştırılır. Monotonluk kelimesi de ilk defa duyanlar ya da bilgisini pekiştirmek isteyenler için anlamını araştırma ihtiyacını doğurabilir. Türk Dil Kurumu (TDK) sözlüğünde yer alan Monotonluk kelimesi ne demektir?

Egitim 2022-05-18 15:46:49

Bodrum Belediyesi personeline kişisel gelişim semineri

Bodrum Belediyesi’nin 2018 yılı Hizmet İçi Eğitimleri kapsamında personele yönelik olarak düzenlenen “Kişisel Gelişim” seminerleri devam ediyor.Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenen, Bodrum Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünde görevli Eğitim Uzmanı Zeynep Tuncel tarafından verilen "Kendinizi Güncelleyin" adlı seminerde, yoğun ve stresli bir çalışma temposunda yorgunluk, monotonluk ve atalet ile baş edebilme gibi konulara değinildi.Tuncel, "Çalışma hayatında personelin en çok ihtiyacı olan motivasyondur.

Yurthaber 2018-10-08 23:45:05

Monotonluk sabah kalkmayı zorlaştırıyor

Kış mevsiminde geç aydınlanan hava ve gün içerisinde de güneş enerjisinden yeterince yararlanılmaması sabahları yataktan kalkmayı da zorlaştırabiliyor. Yeterli süre ve düzenli uyku uyumanın fizyolojik ve psikolojik olarak önemli olduğunu anlatan Doç. Dr. Enes Murat Atasoyu 'Gün içerisinde de yorgun, halsiz ve isteksiz hissedilmesinin bir nedeni de monotonluk. Bir hobi edinilip monotonluktan kurtulmak kişinin güne daha enerjik başlamasına yardımcı oluyor' açıklamasında bulundu.

Haber 16-02-18 11:49

Monotonluk sabah kalkmayı zorlaştırıyor

Kış mevsiminde geç aydınlanan hava ve gün içerisinde de güneş enerjisinden yeterince yararlanılmaması sabahları yataktan kalkmayı da zorlaştırabiliyor.

Haber 15-02-18 10:46

Cinselliğe Bahar Temizliği

Monotonluk çiftleri ayırıyor  

Kadin 21-02-13 22:00