Ilk Buluşma Haberleri

İlk adım atıldı, heyecan dorukta ve sıra geldi kombin seçimine! Aile tanışmasında ne giyilir?

İlk adımı attınız ve şimdi sıra geldi kombin seçimine. Aile tanışmasının heyecanı doruktayken özel anlarınıza ışıltı katmak ve stilinizi konuşturmak için muhteşem bir kombin yapmayı istiyorsanız içeriğimizi okumanızı tavsiye ederiz. Her bir detayın önemli olduğu bu günde şıklığınızla iz bırakmak için özenle seçtiğimiz erkek ve kadın giyim ürünleriyle stilinizi zirveye taşıyabilirsiniz!

Haber 18-12-2023 11:16

Sosyal medya fenomeni Sofia Franklyn’ın ilk buluşma itirafı gündem yarattı! “Hemen banka hesabına bakıyorum”

Kendi ayakları üzerinde duran başarılı bir kadın olduğunu ifade eden fenomen isim Sofia Franklyn konuk olduğu bir podcastte yaptığı itirafla sosyal medyada tartışmanın fitilini ateşledi. Fenomen isim yalnızca zenginlik ve boy gibi katı kişisel standartlarına uyan erkeklerle sevgili olmak istediğini söyledi. Hatta ilk buluşmada taliplerinin banka hesabına baktığını itiraf etti.

Trend 31-08-2023 13:33

İlk buluşmayı mahveden 3 hata! En çekici insanı bile anında bitiriyor

İlk buluşma hem ilişki hem de arkadaşlık açısından büyük önem taşıyor. İlk buluşmada fark edilmeden yapılan yanlış davranışlar karşı tarafta kötü bir izlenim bırakabiliyor. Flört ettiğiniz kişiyle veya sevgilinizin ailesiyle ilk tanışmada kaçınmanız gereken 3 basit hata bulunuyor.

Kadin 18-04-2023 15:31

Farkına varın! Karşınızdaki kişinin sizi sevmediğini gösteren davranışlar

Her insan mutlu ve sağlıklı ilerleyen ilişki bir ilişkiye sahip olmak istiyor. Ancak bu ilişkinin temellerini atmak ve ilişkiyi yürütebilmek zorlayıcı olabiliyor. Özellikle ilk buluşma ilişkinin devamı için önem taşıyor. İlk buluşmada fark edilmeyen bazı detaylar ileride büyük sorunlara yol açabiliyor. Terapistler ilk buluşmada görülen davranışlar hakkında uyarıyor.

Kadin 27-10-2022 15:43

Ilk Buluşma

İlk Buluşma Hakkındaki Haberler Mynet'te. İlk Buluşma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çıktığı buluşmada salata yediği için aldığı hakaretler şaşkına uğrattı

İlk buluşmalar oldukça stresli ve heyecanlı olabiliyor. İlk buluşmada karşı taraftan gelen davranışlar tüm ilişkinin seyrini değiştirebiliyor. Facebook üzerinden buluştuğu gün yaşadıklarını anlatan bir kullanıcı yediği yemek nedeniyle aldığı hakaretleri paylaştı.

Kadin 12-08-2022 09:14