Instagram Haberleri Ve Son Dakika Instagram Haberleri

Instagram Haberleri Ve Son Dakika Instagram Haberleri

Sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması Instagram, 6 Ekim 2010 yılında kuruldu. Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından kurulan Instagram, Nisan 2012 yılında Facebook tarafından 1 milyar dolara satın alındı.

6 Eylül 2012'de Instagram ile Facebook birleşti. Facebook ile birleşmeden önce 30 milyon kullanıcısı olan Instagram'ın Eylül 2017 itibarıyla 800 milyon kullanıcı sayısına ulaşmıştır. 20 Haziran 2018'de San Francisco’da düzenlenen etkinlikte Instagram'ın 1 milyar kullanıcı sayısına ulaştığı açıklandı.

3 Nisan 2012'de Instagram, Android telefonlara yönelik uygulamasının bir sürümünü yayınladı ve bir günden kısa bir süre içinde bir milyondan fazla indirildi.

Haziran 2018 yılında Instagram, YouTube ile rekabet etmeyi amaçlayan bir video platformu olan IGTV'nin lansmanını, Temmuz 2020 yılında ise TikTok ile rekabet etmek için tasarlanmış kısa biçimli bir video özelliği olan Reels'ı duyurdu.

Instagram Haberleri

Yapay zeka modellemeleri için bedenini çaldıklarını söyledi! Vücudum artık benden daha popüler

Instagram'da yaklaşık 2 milyon takipçisi bulunan Ines Trocchia isimli bir fenomen yıllarını kamera önünde geçirdiğini söyledi. Yaptığı paylaşımların yapay zeka aracılığıyla yeniden canlandırıldığını ifade eden Trocchia, "İnsanlar yapay zeka modelleri yapmak için bedenimi çalıyor, artık benden daha popülerler" ifadelerini kullandı.

Trend 27-03-2024 10:59

Instagram, Facebook ve Threads dünya çapında çökmüştü! Peki o sırada ne oldu, neler yaşandı? İçerideki kaynaklarıma sordum diyerek paylaştı

Sosyal medya platformları Instagram, Facebook ve Threads dün akşam saatlerinde çöktü. Sorun Meta'nın gerekli aksiyonları almasının sonucunda giderilirken, sorunun neden kaynaklandığı, erişim sorununa neyin sebep olduğu merak edilmeye başlandı. Gazeteci Kenan Taş ise "İçerideki kaynaklarıma sordum" diyerek konuyla ilgili ilgi çeken ifadelerin yer aldığı bir paylaşım yaptı.

Haber 06-03-2024 15:28

Instagram ve Facebook dünya çapında çöktü! Tam 2 saat sürdü! X'in o göndermesi olay oldu

Instagram ve Facebook çöktü mü? Sosyal medya platformu Instagram'a erişim sağlanamıyor. Instagram hesaplarından storyleri izleyip mesajları ve gönderileri görüntülemek isteyen kullanıcılar, uygulamaya erişim sağlayamıyordu. Meta, Facebook ve Instagram'daki sorunu gidermeyi başardı. X'in (Twitter) ise yaşanan sorunun ardından yaptığı paylaşım gündem oldu.

Trend 05-03-2024 18:36

Çocuğuna izinsiz bir şekilde dokunan erkeğe tepki gösterdi! Sosyal medyayı ikiye böldü: 'Sadece eline dokunuyorum'

'elifgokhankaragoz' ismiyle Instagram'da paylaşımlar yapan bir anne markette yaşadığı bir durumu anlatınca sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Kızıyla birlikte markette alışveriş yaptıkları sırada genç kadın tanımadığı bir adamın kızının yanına geldiğini ve izin almadan onu sevmeye başladığını görünce duruma tepki gösterdiğini ifade etti. Sosyal medyada viral olan görüntülerin sonrasında bazıları genç kadını haklı bulurken bazıları ise tepkisini eleştirdi.

Trend 29-02-2024 14:19

Yapay zeka fenomeni Milla Sofia pijamalı pozuyla hayranlarını yine şaşırtmayı başardı! Gerçek zanneden bir ben miyim?

Yapay zeka aracılığıyla üretilen Milla Sofia karakteri sosyal medyadaki popülerliğini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Fenomen isim bu kez hayranlarının karşısına saten bir pijamayla geçti. Instagram hesabının biyografi bölümünde 'yapay zeka' ifadesinin yer almasına rağmen pek çok sosyal medya kullanıcısı fenomen ismi gerçek zannettiğini söyledi.

Trend 09-02-2024 11:57

Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı... CV de gönderelim tam olsun

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Instagram'da kimi kullanıcılar hesabını gizli, kimi kullanıcılar da herkese açık bir şekilde kullanmayı tercih ediyor. Ancak geçmişte birçok Instagram özelliğini önceden haber vererek paylaşan Alessandro Paluzzi'ye göre Instagram, hesabını gizli kullanmayı tercih edenleri yakından ilgilendiren bir özellik üzerinde çalışıyor. Paluzzi tarafından, yeni bir dönemi işaret eden bu özelliğin haberinin verilmesi sonrası sosyal medyadan ise deyim yerindeyse yorum yağdı.

Haber 21-01-2024 18:15

Instagram’da engelleyenleri görme: Instagram’da engelleyenler nasıl anlaşılır?

Son zamanlarda aktif olarak kullanılan birden fazla sosyal medya platformu vardır. Bu sosyal medya platformlarından biri de Instagram’dır. Bu platforma üye olan kullanıcıların en büyük avantajlarından biri yeni insanlar tanımaktır. Uygulama içerisinde dikkat çekici paylaşımlar yapıp takipçi edinmek ve bu takipçilerle iletişime geçmek mümkündür. Ancak bazı durumlarda takipçi sayısı azalabilir veya bazı kişiler tarafından engellenilmiş olabilir. Peki, Instagram’da engelleyenler nasıl anlaşılır?

Haber 16-01-2024 13:25

Instagram görüldü kapatma: Instagram DM’de görüldü nasıl kapatılır? Instagram DM görüldü kapatma nasıl yapılır?

Günümüzde birçok kullanıcı kendi amaçlarına yönelik birbirinden farklı sosyal medya platformu kullanmaktadır. Bu sosyal medya platformlarından biri de Instagram uygulamasıdır. Instagram uygulaması içerisinde kullanıcılarına sunulan pek çok farklı özellik vardır. Bu özellikler arasında mesaj bölümünde okunma ibaresini kapatma özelliği de bulunmaktadır. Peki, Instagram görüldü kapatma işlemi nasıl yapılır, Instagram DM’de görüldü nasıl kapatılır?

Haber 15-01-2024 18:44

Instagram keşfet saatleri 2024: Instagram keşfete düşme saatleri nelerdir? Instagram keşfete nasıl, hangi saatlerde düşülür?

Günümüzde birçok farklı amaca hizmet eden sosyal medya uygulamaları vardır. Instagram da bu sosyal medya uygulamalarından biridir. Milyonlarca kullanıcıya sahip olan bu uygulama ile gönderi oluşturabilir, video paylaşabilir, sohbet edebilir, canlı yayın açabilir ve daha birçok özellikten faydalanabilirsiniz. Bu platformda daha fazla takipçiye ulaşmak için keşfet sayfasına düşmek büyük önem taşır. Peki, Instagram keşfete düşme saatleri nelerdir, keşfete nasıl ve hangi saatlerde düşülür?

Haber 15-01-2024 18:40

Instagram biyografi yazı tipi değiştirme: Instagram biyografisinde yazı tipi nasıl değiştirilir?

Dünya genelinde kullanılan birçok farklı sosyal medya platformu bulunur. Instagram uygulaması da bu platformlar arasında yer alır. Milyonlarca kullanıcıya sahip olan bu uygulamanın sağladığı birçok özellik vardır. Instagram’ın en önemli özelliklerinden biri de biyografi kısmıdır. Bu kısımdan metinler oluşturularak paylaşılabilmektedir. Klasik yazı tipi ile oluşturulan bu metinleri farklı yazı fontlarıyla yazabilmek mümkündür. Peki, Instagram biyografisinde yazı tipi nasıl değiştirilir?

Haber 09-01-2024 19:47

Mia Malkova yine bildiğiniz gibi! Derin sırt dekoltesiyle poz verdi... Göğüslerinin gözükmesine aldırış etmedi

Sosyal medyada kendisine adeta yeni bir imaj çizerek yeni yıldan önce tüm paylaşımlarını silen Mia Malkova eski günlerini aratmayan bir pozla geri döndü. Instagram'da 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim derin sırt dekolteli elbisesinin içine iç çamaşırı giymeyi tercih etmeyince ortaya cesur bir poz çıktı.

Trend 08-01-2024 09:07

Threads hesap silme ve kapatma: Threads nasıl ve nereden silinir? Threads'i kapatınca Instagram kapanıyor mu?

Instagram Threads, takipçileriniz ile çeşitli şekillerde paylaşımlarda bulunmanıza olanak tanıyan bir içerik paylaşım uygulamasıdır. Instagram hesabınız ile bütünleşik olarak çalışır ve sizi yakın arkadaşlarınızla, takip ettiğiniz kişilerle ve takipçilerinizle bağlantıda tutar. Threads, Twitter’a yani X platformuna benzer şekilde benzer şekilde paylaşımlar yapmanıza izin verir. Peki, Threads silinir mi?

Haber 27-12-2023 20:16

Instagram sakin mod nedir? Instagram sakin mod nasıl açılır?

Sosyal medya kullanımı son dönemde çok fazla artmışken bazı kişiler bu kullanımı azaltmaya ya da daha optimize etmeye yönelebilirler. Instagram, bu isteğe yönelik olarak kullanıcılarına "sessiz mod" özelliğini sunmaktadır. Instagram'ın sakin modu kullanıcılarına daha bilinçli ve sağlıklı bir dijital deneyim sunan özel bir araçtır. Bu mod çeşitli durumlarda daha odaklanmış bir çevrim içi varlık sağlama amacı taşır. Peki, Instagram sakin mod nedir, nasıl açılır?

Haber 27-12-2023 20:06

Instagram çevrimiçi kapatma (Instagram aktiflik kapatma) nasıl yapılır? Instagram'da çevrimiçi iken çevrimdışı görünmek mümkün mü?

Instagram, 2010 yılında Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından oluşturulmuştur. Bu platform, dünya genelinde milyonlarca kullanıcıyı kendine çekmiş ve dijital yaşamın vazgeçilmez uygulamalarından biri hâline gelmiştir. Instagram estetik ve kullanıcı dostu arayüzüyle, fotoğraf ve video paylaşımını önemli hâle getirir. Peki, birinin Instagram'da aktif olup olmadığını nasıl anlarız?

Haber 27-12-2023 19:59

Threads'e giriş yapamıyorum! Threads'e girilmiyor neden olabilir, sorun nasıl çözülür?

Threads uygulaması, Instagram’ın sahibi Meta şirketinin haklarını elinde bulundurarak pazara sürdüğü bir sosyal medya platformudur. Bu platform, Twitter'a yani X'e rakip olarak gösterilmiştir. Ancak yeni bir uygulama olması dolayısıyla kullanıcılar, Threads'e girdiklerinde sık sık karşılaştıkları hata mesajları konusunda endişe yaşayabilirler. Peki, Threads giriş sorunu nasıl çözülür?

Haber 27-12-2023 19:33

Cobanov dev instagram nedir, nasıl kullanılır? Instagram'da takipten çıkanlar cobanov dev instagram ile nasıl görülür?

Sosyal medya platformlarından biri olan Instagram kullanıcıların birbirleriyle etkileşim kurmalarını sağlayan bir ortam sunmaktadır. Ancak zaman zaman takipçi listelerinde değişiklikler yaşanabilir ve kişiler birbirlerini takip etmeyi bırakabilirler. İşte bu noktada Instagram'da takipten çıkanları bulma ve geri takip yapmayanları tespit etme gibi konular kullanıcıların dikkatini çekebilecek önemli detaylar arasında yer alır.

Haber 26-12-2023 18:09

Instagram biyografilerini alt alta yazma yöntemi: Instagram biyografileri nasıl alt alta yazılır?

Instagram biyografisi bir kullanıcının Instagram profilinin üst kısmında yer alan kısa açıklamadır. Bu bölüm kullanıcıların kendilerini tanıtmaları, ilgi alanlarını paylaşmaları veya takipçilerini etkilemek için kullanılan bir alandır. Genellikle 150-160 karakterle sınırlıdır bu nedenle kısa ve öz olmalıdır. Peki, Instagram biyografi alt alta nasıl yazılır?

Haber 26-12-2023 17:43

Instagram biyografi nedir? Instagram biyografiye nasıl yazı eklenir?

Instagram günümüzde milyonlarca insanın fotoğraf ve video paylaşımı yaptığı, sosyal bağlantıların güçlendiği etkileşimli bir platformdur. Instagram, kullanıcıların görsel anılarını, hayallerini ve yaşam tarzlarını paylaşma fırsatı sunarak sanal bir topluluk oluşturur. Profil biyografisi ise bu platformda kendinizi ifade etmenin anahtarıdır. Peki, Instagram biyografiye nasıl yazı eklenir?

Haber 25-12-2023 17:05

Instagram not sözleri: En iyi, en güzel, kısa ve komik Instagram not sözleri için öneriler

Instagram milyonlarca kullanıcının fotoğraf ve video paylaştığı, sosyal bağlantıların güçlendiği bir platform olarak öne çıkar. Bu popüler sosyal medya uygulaması, kişilerin hayatlarını, ilgi alanlarını ve yaratıcılıklarını paylaşmalarını sağlayarak birbirinden farklı dünyalara kapı aralamaktadır. Instagram'ın not kısmı da story ve postlar dışında kişilerin DM kısmı üzerinden etkileşim kurabileceği bir başka alandır.

Haber 25-12-2023 15:47

Sosyal medya fenomeni Claudia Tihan bikini izlerini göstermek istedi! Bluzunu yukarı kaldırıp şortunu aşağıya indirdi

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan fenomen isim Claudia Tihan, 1.3 milyonu aşkın takipçisiyle yine cesur bir pozunu paylaştı. Bikini izlerini göstermek isteyen fenomen isim bluzunu yukarı doğru kaldırırken şortunu da aşağıya indirdi. Fenomen ismin pozu sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 19-12-2023 10:27

Yılbaşında Instagram'da ne paylaşılır? Yılbaşı için Instagram hikâye fikirleri

Yılbaşı yıl boyunca biriken anıları bir araya getirme ve yeni umutlarla dolup taşma vaktidir. Herkesin kalbinde bir coşku, umut ve sevgi hissiyatıyla dolu bu özel gün, Instagram sayfamızda paylaştığımız sıcacık anılara da ev sahipliği yapmaktadır. Bu yıl da milyonlarca Instagram kullanıcısının takipçileriyle bu sevgi dolu atmosferi paylaşmanın heyecanını yaşaması beklenmektedir.

Haber 16-12-2023 20:26

Sosyal medya kullanıcıları dikkat! Bu tuzağa düşmeyin

Tüketici Hakları Derneği Bilecik Şube Başkanı Şerife Köse, dolandırıcıların, sosyal medyada “telefon kazandınız” şeklinde reklamlar yayınlayarak, vatandaşları tuzağa düşürdüklerini söyledi. Köse, “Yine de böyle bir durumla karşılaşılması halinde tüketicilerin vakit kaybetmeden emniyet birimlerine müracaat etmesi ve avukatlardan hukuki destek alması süreç takibinde çok önemli bir detay" diye konuştu.

Haber 01-12-2023 15:24

Instagram tema değiştirme - Instagram tema nereden ayarlanır?

Sosyal medya dünyasının öncü isimlerinden biri olan Instagram milyonlarca kullanıcısına yenilikçi özellikleri ve kişiselleştirilebilir seçenekleriyle tanıdık bir platform sunuyor. Bu seçeneklerden biri de Instagram'ın temalarını değiştirme özelliği. Kullanıcıların profil sayfalarını kendi tarzlarına uygun hale getirmelerine olanak tanıyan bu özellik Instagram deneyimini daha özgün ve estetik hale getirme amacını taşır.

Haber 28-11-2023 15:31

'Wrapped for Instagram' çılgınlığı! Milyonlarca kişi indirdi: Listelerde zirveye çıktı ama endişeleri de beraberinde getirdi

Wrapped for Instagram isimli bir uygulama geçtiğimiz haftalarda viral oldu çünkü bu uygulama, Instagram kullanıcılarına profillerine kimlerin baktığını gösterebileceğini iddia ediyor! Instagram veya platformun ana şirketi Meta ile ilişkili olmayan bu uygulamayı indirenlerin sayısı ise milyonları bulmuş durumda. Ancak bu durum gizlilik endişelerini de ortaya çıkardı.

Haber 27-11-2023 10:05

Bülent Ersoy trene bindi, sosyal medya yıkıldı! Ekonomik kriz hepimizi vurdu

Türk sanat müziğinin sevilen ismi Bülent Ersoy sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Türkiye'de yaptığı ilk tren seyahatini paylaşan ünlü şarkıcının yayımladığı video gündem oldu. Bülent Ersoy'a gelen yorumlar da en az paylaşım kadar sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

Magazin 26-11-2023 17:08

Wanda Nara'dan Mauro Icardi'yi kıskandıracak dans! Instagram hesabından paylaştı

İki sezondur Galatasaray'da top koşturan ve attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi'nin hayat arkadaşı Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde Arjantinli yıldızdan evlenme teklifi aldığını açıklamıştı. İkinci kez evlenmeye hazırlanan ünlü çift, düğünün yapılacağı yeri araştırıyordu. Öte yandan Wanda Nara'nın Instagram'dan yaptığı paylaşım, sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 19-11-2023 19:12

Burak Yılmaz'a beklemediği yerden tepki! Yaptığı açıklamaların ardından ilk hamle Cenk Tosun'dan geldi

Burak Yılmaz'ın bugün yaptığı açıklamalardan sonra Beşiktaş ile arasındaki gerilim git gide tırmanmaya başladı. Beşiktaş, takımın eski teknik sorumlusu Burak Yılmaz’ın, Vincent Aboubakar’ın ileri vadeli ödemelerini talep edip, bu talebinin karşılanmamasından dolayı oynamak istemediği yönünde yaptığı açıklamalara cevap verdi. Bu açıklamanın hemen ardından takımın tecrübeli golcüsü Cenk Tosun'dan ilginç bir hamle geldi.

Spor 14-11-2023 16:19

Dünyanın en seksi hava durumu sunucusu olarak anılıyordu! Son pozuyla Instagram'ın sıcaklığını yükseltti

"Dünyanın en seksi hava durumu sunucusu" olarak kabul edilen Yanet Garcia Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla adeta şov yapıyor. Instagram'da yaklaşık 15 milyona yaklaşan bir takipçi kitlesi bulunan Garcia, son paylaşımıyla sosyal medyanın sıcaklıklarının yükselmesine neden olarak beğeni topladı.

Trend 14-11-2023 10:04

Instagram Başkanı Siz istediniz, biz dinledik diyerek duyurdu: DM'den mesajlaşanlara müjde niteliğinde özellik! Devre dışı bırakmaya izin verecek

Öyle bir an oluyor ki Instagram kullanıcıları DM'lerde "görüldü" bilgisini kapatmak isteyebiliyor. Bu kullanıcıların yardımına yakında Instagram'ın yeni bir özelliği yetişecek gibi görünüyor. Çünkü Meta CEO'su Mark Zuckerberg ve Instagram Başkanı Adam Mosseri'nin duyurduğuna göre Instagram, DM'lerde görüldü bilgisini devre dışı bırakmaya izin verecek.

Haber 08-11-2023 12:56

Instagram en dikkat çekici adımlardan birini atıyor olabilir: Yapay zeka arkadaşı

Instagram'ın kullanıcıların kendi beğenilerine göre özelleştirebilecekleri ve daha sonra sohbet edebilecekleri bir "Yapay zeka arkadaşı" özelliği geliştirdiği iddia edildi. Özelliğe ait olduğu söylenen bazı ekran görüntüleri paylaşıldı.

Haber 03-11-2023 16:44

Instagram çöktü mü, Instagram'a ne oldu? 2 Kasım 2023 Instagram'da sorun mu yaşandı? İşte son durum...

'Instagram çöktü mü?' sorusunun yanıtı 2 Kasım 2023 Perşembe günü bazı kullanıcılar tarafından araştırıldı. Çünkü kullanıcı raporlarının Instagram'da problemlerin olduğuna işaret ettiği söylendi. Peki, Instagram çöktü mü, Instagram'a ne oldu? Instagram'da sorun mu yaşandı? İşte detaylar...

Haber 02-11-2023 17:16

Golf fenomeni Paige Spiranac'ın itirafı sosyal medyada gündem yarattı! Çok büyüdüler diyerek göğüsleri için gelen soruları yanıtladı

Profesyonel golf kariyerine ara verdikten sonra sosyal medya fenomenliğine yönelen Paige Spiranac itirafıyla yine şaşkına çevirmeyi başardı. Fenomen isim sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı soru cevapla göğüs ölçülerinin hayranlarının kafasını karıştırdığını söyleyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Trend 02-11-2023 09:57

Meta duyurdu! Avrupa'da Instagram ve Facebook için yeni dönem... Fiyatlar da belli oldu

Avrupa'da Instagram ve Facebook için yeni dönem... Meta, Avrupa Birliği düzenlemelerine uymak adına Avrupa'daki kullanıcılara Facebook ve Instagram'ı reklamsız kullanmak için bir abonelik planı sunacak. Aylık abonelik planlarının fiyatları da belli oldu.

Haber 30-10-2023 16:41

Instagram'ın akış sayfası odaklı yeni özelliği ortaya çıktı: Test ediliyor!

Instagram başkanı Adam Mosseri, Instagram'ın yalnızca Meta Verified ve eski doğrulanmış kullanıcıların gönderilerini gösterecek bir akışı test ettiğini açıkladı. Mosseri'nin "Bunu insanlar için yeni bir kontrol, işletmeler ve içerik oluşturucuların keşfedilmesi için bir yol olarak geliştiriyoruz" dediği o özellik, kullanıcıların dikkatini çekecek gibi.

Haber 25-10-2023 16:19

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yaz tatilini bir türlü bitiremedi! Neon yeşili mayosuyla Yunanistan'ı salladı

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla tanınan fenomen isim Apollonia Llewellyn yaz tatilinin havasından bir türlü çıkamadı. Fenomen isim neon yeşili mayosuyla verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaşarak hayranlarından tam not almayı başardı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede binlerce beğeni be yorum topladı.

Trend 10-10-2023 10:47

Sosyal medya fenomeni Francia James fenomen arkadaşıyla langırt oynadı! Sosyal medyadan böyle meydan okudu... Kim kazanır?

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Francia James, Instagram hesabından verdiği aradan sonra hızlı bir geri dönüş yaptı. Fenomen isim kendisi gibi fenomen olan Louisa Khovanski ile langırt oynadığı anları paylaştı. James'in langırt oynarken seçtiği kıyafet ise hayranlarının ilgisini çekti.

Trend 05-10-2023 15:50

Gaziantep'te korkunç olay: Genç kız, Instagram şifresi yüzünden canına kıydı!

Gaziantep'te iddiaya göre, Instagram şifresi yüzünden ablasıyla tartışan 17 yaşındaki Z.Ç., 4. kattan atlayarak canına kıydı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Z.Ç.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Haber 05-10-2023 00:12

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll, tatilini bitirip evine döndü! Balkonunda spor yaptığı anları paylaştı

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll Instagram hesabından yaptığı yeni paylaşımıyla bir kez daha gündeme gelmeyi başardı. Fenomen isim yaz tatilini sona erdirirken Miami'deki evine hızlı bir dönüş yaptı. Evinin balkonundan spor yaptığı anları paylaşan Knöll'ün gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 03-10-2023 10:13

Yapay zekanın gücü Instagram'a da ulaştı! Instagram fotoğrafları için yapay zeka müjdesi geldi

Yapay zekanın günlük hayatımızda kapladığı alan gün geçtikçe genişlerken, bünyesinde WhatsApp ve Facebook gibi sosyal medya uygulamaları barındıran Meta'dan Instagram odaklı yapay zeka müjdesi geldi. Meta, Instagram için görüntü düzenleme ve çıkartma tasarımına odaklanan yenilikçi yapay zeka tabanlı özellikler tanıttı.

Haber 29-09-2023 10:46

Instagram Başkanı, Twitter (X) rakibi Threads'in iki yeni özelliğini duyurdu!

Threads, eskiden Twitter olarak bilinen sosyal medya platformu X'in rakibi olarak gösteriliyordu. Instagram Başkanı Adam Mosseri, Threads üzerinden yaptığı duyuruda, Threads'in iki yeni özelliğini paylaştı.

Haber 15-09-2023 12:20

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek bluzunu yukarı kaldırıp cesur pozunu verdi! Uyguladığı sansür bile yeterli olmadı

Sosyal medyada yaklaşık 6 milyon takipçisi bulunan fenomen isim Veronika Rajek Instagram’dan yaptığı cesur paylaşımıyla yine ilginin odak noktasına yerleşti. Fenomen isim ayna karşısındaki cesur selfiesine sansür uygulasa da frikik vermekten kurtulamadı.

Trend 01-09-2023 14:06

Nihat Hatipoğlu hasta mı, hastalığı ne? Nihat Hatipoğlu'nun sağlık durumu nasıl? Ünlü ilahiyatçı hastaneye kaldırıldı!

'Nihat Hatipoğlu hasta mı?' ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. uzun yıllardır ATV'de izleyici karşısına çıkan Hatipoğlu'nun sağlık durumu ile ilgili bir açıklama geldi. Peki, Nihat Hatipoğlu öldü mü? Nihat Hatipoğlu hasta mı, hastalığı ne? Ünlü ilahiyatçı hastaneye kaldırıldı!

Haber 18-08-2023 23:05

Twitter rakibi Threads'te büyük kan kaybı!

Twitter rakibi olarak gösterilen Threads uygulamasında adeta kan kaybı yaşanıyor. Son verilere göre Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta'nın uygulaması Threads, günlük aktif Android kullanıcılarının neredeyse yüzde 80'ini kaybetti.

Haber 14-08-2023 10:54

Dikkat çeken paylaşım: Instagram'ın yeni özelliği ortaya çıkmış olabilir... Ekran görüntüsü de var

Instagram'a yeni bir akış filtresi geliyor olabilir. Bir kaynağın, X'ten (Eski adıyla Twitter) yaptığı bir paylaşımda Instagram'ın yeni bir akış filtresi üzerinde çalıştığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Haber 11-08-2023 09:27

Usta komedyen çocukluk fotoğrafını paylaştı, kimse tanıyamadı! Paylaşımı yoruma kısıtladı!

GORA, AROG, Yahşi Batı ve Erşan Kuneri gibi yapımlarıyla adından söz ettiren Cem Yılmaz, sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla gündem oldu. Çocukluk fotoğrafını paylaşan usta komedyen Cem Yılmaz, bir süre sonra paylaşımını yorum yapmaya kısıtladı.

Magazin 05-08-2023 00:03

Bitmek bilmeyen tartışmaya Instagram Başkanı Adam Mosseri de katıldı: Android'in artık iOS'tan daha iyi olduğunu iddia etti

"Android mi yoksa iOS mu?" tartışması uzun yıllardır sürüyor ve hiç bitmiyor. Her iki işletim sisteminin kullanım alanları, avantajları ve dezavantajları farklı olsa da birçok kullanıcı birinden birinin daha üstün olduğunu iddia ediyor. Görünüşe göre bu bitmek bilmeyen tartışmaya Instagram'ın başındaki isim olan Adam Mosseri de katılmış durumda.

Haber 19-07-2023 16:12

Taraftarlar yorum yağdırıyor! 1 milyon izlendi

Sosyal medya kullanan futbol taraftarları Carlyn Romero'nun paylaştığı videoya yorumlar yağdırıyor. Spor spikerliği yapan Carlyn Romero'nun son videosu kısa süre içinde 1 milyondan fazla tıklandı.

Spor 13-07-2023 12:30

Threads'le yüzü gülen Mark Zuckerberg'in '4 Temmuz' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! Şok suçlama... O bile güvenmiyor

Şu sıralar Threads'e olan ilgi nedeniyle yüzünün güldüğü düşünülen Meta CEO'su Mark Zuckerberg'in Instagram'da paylaştığı 4 Temmuz fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Fotoğrafta kızlarının yüzlerini gizlediği görülen Zuckerberg bazı kesimlerce ikiyüzlülükle suçlandı. Fotoğrafla ilgili en dikkat çekici yorumlardan biri "Zuck bile çocuklarının yüzlerini koymak için platformlarına güvenmiyor" diyen bir Instagram kullanıcısından geldi.

Haber 08-07-2023 13:02

Sosyal medya fenomeni Arabella Chi süper mini elbisesiyle hayranlarını mest etti! Arkasını dönünce olay yarattı

İngiltere’nin en çok izlenen realite şovlarından biri olan Love Island (Aşk Adası) programının eski yarışmacısı Arabella Chi yarışmanın ardından sosyal medyada popülerleşti. Hayranlarıyla sık sık cesur pozlarını paylaşan fenomen isim bu kez süper mini elbisesiyle şov yaptı.

Trend 08-07-2023 10:00