Istenmeyen Tuylerden Kurtulma Haberleri

Evde saçınızı boyamadan önce 'keşke bilseydim' diyeceğiniz bilgiler!

Saç boyama işlemi, birçok kişi için saçlarına yeni bir görünüm kazandırmanın yoludur. Bazen yanlış uygulamalar sonucunda istenmeyen sonuçlarla karşılaşılabilir. Saçınızı boyamadan önce doğru bilgilere sahip olmak, istenmeyen sonuçların önüne geçmek için önemlidir.

Kadin 2024-04-13 12:32:35

'67 yaşındayım ama onlarca yıl daha genç görünüyorum' İşte karnımı dümdüz yapan tek hareket

Sektörde 40 yıldır çalışan profesyonel fitness koçu Denise Austin , sırrını sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşıyor. 67 yaşında olan ama neredeyse 20 yaş daha genç görünen fitness koçu düz karnı için tek hareket uyguladığını belirtti. Bu basit ev egzersizi sadece birkaç dakika içinde yapılabilir ve istenmeyen göbek yağlarının yok edilmesine yardımcı olur.

Kadin 2024-04-08 09:45:51

'67 yaşındayım ama 20 yaş daha genç görünüyorum' İşte yağ yakmak için 3 kolay hareket

Spor salonu üyeliğine veya pahalı ekipmanlara gerek yok; profesyonel bir fitness koçuna göre, istenmeyen yağlardan kurtulmak için bu basit ev egzersizlerini deneyin.

Kadin 2024-04-01 12:04:57

Ramazanda yaşanabilecek o sağlık sorununa dikkat çekti! 'İftar ve sahur arasında şekersiz sakız çiğneyin'

Ramazanda su tüketiminin azalmasının diş sorunlarını artırabileceğini belirten Dt. Eylül Mercan Arslan "Tükürüğümüz ağız içerisinde yıkama yaparak antibakteriyel bir savunma sağlar. Ramazan ayında su tüketiminin azalmasına bağlı olarak tükürüğümüzün bu görevini yerine getirmesinde düşüş görünür. Bu durum diş çürükleri, diş eti problemleri ve ağız kokusu gibi istenmeyen sorunlar ortaya çıkarabilir. Ayrıca Ramazanda tatlı, kahve ve çay tüketimimizdeki artış da bu problemleri tetikleyebilir” dedi.

Haber 2024-03-27 10:25:56

Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi durumunda bekleyen men tehlikesi var! UEFA'nın kuralları çok açık...

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta istenmeyen olaylar yaşanmış ve bordo-mavili taraftarlar sahaya girmişti. Bu gelişmeler sonrası Ali Koç basın toplantısı yaparak ligden çekilme iddiasında bulunmuştu. Fenerbahçe'nin ligden çekilme hamlesinin ardından yaşanabilecek tüm senaryolar belli oldu.

Spor 21-03-24 10:12

İstenmeyen aile mahalleyi terk etti! Muhtar evin içine kadar girip yalvardı: Olacaklardan ben sorumlu değilim, gidin buradan

Antalya'daki müstakil bir evde uzun süredir sıklıkla patlamalar yaşanıyordu. Ama mahalleliyi canından bezdiren olaylar silsilesi bununla sınırlı değildi; iddiaya göre eve günde birçok araba geliyordu ve günün birinde ortalığa pompalıyla dehşet saçıldı. Mahalle sakinleri sokağa döküldü, muhtar evdekilere "Köylülerim ayaklanmadan evi boşaltıp köyü terk edin. Olacaklardan ben sorumlu değilim" diyerek yalvardı.

Haber 11-03-24 14:25

İstenmeyen gelin vakasında kayınvaliden şaşırtan plan! Gelinliğine kırmızı boya atmaları için adam kiraladı... 'Bu resmen kayınvalide terörü'

Bir çiftin mükemmel bir düğün hayali, damadın ailesinin büyük gününü sabote etmeye çalışmasının ardından garip bir noktaya geldi. Meksika'daki düğünde damadın ailesi gelin Alexandra'yı istemedi. Müstakbel kayınvalide düğün gününde gelinin gelinliğine kırmızı boya atmaları için adam kiraladı.

Trend 01-03-24 09:40

Ünlü gazeteciler birbirine girdi! Yağız Sabuncuoğlu ile İbrahim Haskoloğlu sosyal medya hesaplarından kapıştı! ''Şerefim namusum üzerine söz veriyorum, seninle görüşeceğiz...''

Türkiye'nin tanıdığı ünlü gazeteciler Yağız Sabuncuoğlu ve İbrahim Haskoloğlu sosyal medyada birbirlerine girdi. Paylaşılan bir haber üstünde tartışmaya başlayan ikilinin konuşması şiddetlendi ve istenmeyen yerlere geldi.

Spor 19-02-24 16:04

'Ne koltuk sevdasıymış...' İstenmeyen adam Lütfü Savaş'ın üstü çizildi, eşi Nazan Savaş'ın paylaşımı tepki çekti!

Cumhuriyet Halk Partisi, hafta sonu genel başkan Özgür Özel'in katılımıyla bir aday tanıtım toplantısı yaptı. Bu toplantıda İstanbul'un Esenyurt ilçesinde aday olacağı açıklanan fakat daha sonra adaylığı geri çekilen Ali Dikmen ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın isimleri telaffuz edilmedi.

Haber 19-02-24 08:30

Çiğnedikçe iğne ipliğe döndürüyor! Vücuda girdiği andan itibaren yağ yakıyor

Sağlıklı yaşam ve fazla kilolardan kurtulma konusunda sayısız yöntem bulunuyor. Bu yöntemlerden biri olan sandaloz sakızına dair deyim yerindeyse kullananlar 'iğne ipliğe döndüğünü' söylüyorlar. Ülkemizde pek fazla bilinmeyen sandaloz sakızı, Kuzey Afrika'da Sandaraca ağacından elde ediliyor. Bu sakız kilo vermenize yardımcı olmakla kalmaz aynı zamanda sağlığınızı iyileştirmeye de destek olur.

Kadin 16-02-24 07:26

Otelde yangın paniği! Çarşafları birbirine bağlayıp 3. kattan inmeye çalıştı

Fatih’te bir otelde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle otel kısa sürede dumanlara teslim oldu. Otelde konaklayanlar büyük bir korku ve panik yaşadı. Otel sakinlerinden biri ise çarşafları birbirine bağlayıp 3. kattan inmeye çalıştı. Ancak kurtulma girişimi başarısız olan adam, hemen altında bulunan klima motorunun üzerine oturarak yardım bekledi. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla, paniğe kapılan adam bulunduğu yerden indirildi. İşte detaylar...

Haber 06-02-24 10:59

Spor salonuna gitmekten hoşlanmıyor musunuz? 8 adımda egzersiz yapmadan karın yağlarından kurtulma yöntemi

Elbette sağlıklı bir şekilde kilo vermek, incelmek ve fit bir vücuda sahip olmak için düzenli ve sağlıklı beslenme ile egzersiz yapmak çok önemli. Ancak bazıları için egzersiz yapmak için spor salonuna gitmek sıkıcı olabilir ya da buna vakit ayırmak mümkün olmayabilir. Uzmanlar, beslenme ve yaşam tarzıyla ilgili ufak değişikliklerin karın bölgesini inceltmeye yardımcı olabileceğini açıklıyor.

Kadin 01-02-24 17:32

Denenmiş doğal epilasyon yöntemleri! İstenmeyen tüylerin kökünü kurutuyor! Tekrar çıkmasına izin vermiyor

İstenmeyen tüyler kadın erkek fark etmeksizin herkeste görülen bir durumdur. Bazen can sıkıcı olan bu problemden kurtulmak için lazer epilasyon yöntemlerine tonlarca para harcamak istemiyorsanız doğru yerdesiniz. Daha önce denenmiş olup olumlu sonuçlar veren bu 2 yöntem sayesinde tüyleriniz incelecek, seyrelecek ve artık çıkmayacak. İşte en en etkili ve doğal epilasyon kürleri ve uygulanışına dair detaylı bilgiler...

Kadin 23-01-24 15:00

Roll-on ve stick deodorant nedir? Roll-on ve stick deodorant arasındaki fark

Kadın erkek fark etmeksizin her birey için bakımlı olmak ve güzel kokmak en önemli konulardan biridir. Vücut bölgesinde istenmeyen kokuların engellemesinde oldukça etkili olan birçok farklı kozmetik ürün mevcuttur. Bu kozmetik ürünlerinden biri deodoranttır. Deodorantlar da kendi içerisinde farklı çeşitlere ayrılmaktadır. Bazıları roll-on ismiyle bilinirken bazıları ise stick olarak adlandırılmaktadır. Peki, roll-on ve stick deodorant nedir, arasındaki farklar nelerdir?

Kadin 22-01-24 18:54

İstenmeyen tüylerden acısız kurtulmanın en etkili yolu! Epilasyon ve ağda tarihe karışıyor

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için birçok yöntemi denediniz ve hala etkili bir çözüm bulamadınız mı? İstenmeyen tüylerden acısız bir şekilde kurtulmanın birçok etkili yöntemi bulunuyor. Artık epilasyon ve ağda gibi hem acılı hem de masraflı yöntemlere veda edebilirsiniz.

Kadin 17-01-24 10:34

Bursa'da yolda kalan otomobili iten kişilerin kazadan kurtulma anı güvenlik kamerasında

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, yolda kalan otomobili iten 2 kişinin, kamyonetin çarpmasından son anda kurtulmaları güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 17-01-24 07:49

Sebze ve meyveleri yıkarken bunu yapıyorsanız dikkat! Bilimsel çalışmalar ortaya koydu, vücuda büyük zararı var

Sebze ve meyveleri yıkamak ve suda bekletmek sağlık açısından oldukça önemlidir. Koronavirüs salgını sürecinden bu yana besinleri sirkeli ya da karbonatlı suda bekletmenin yaygınlaştı. Uzmanlar tarımda bitkilere zarar verme potansiyeli bulunan haşereleri ve istenmeyen yabani otları yok etmek için kullanılan bir madde olan pestisitin sağlığa son derece zararlı olduğunu belirtip uyarıda bulundu.

Haber 26-12-23 13:12

'Taşınması lazım, kurtulma şansı yok' Naci Görür canlı yayında iki yere özellikle vurgu yaptı! 'Aynen Hatay'ı söylediğimiz gibi... Sahip çıkın! Tam riskin altında'

Prof. Dr. Naci Görür katıldığı canlı yayında Türkiye'deki deprem riskine ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaparken özellikle iki yer için çok çarpıcı ifadeler kullandı. "Gemlik muhakkak taşınmalıdır" diyen Görür "Gelen Kuzey Anadolu fayının güney kolu üzerinde tam oturuyor ve oturduğu yer de kumul. Deniz kumuyla dolu. Kurtulma şansı yok" ifadelerini kullandı. Tunceli'ye de dikkat çeken Görür "Hatay'ı, Maraş'ı söylediğimiz gibi, Tunceli'ye sahip çıkın, önemli. Çünkü tam riskin altında" dedi.

Haber 19-12-23 22:12

Bu temizlik yöntemini çok az kişi biliyor! Çamaşır makinesine 3 tane ıslak mendil koyun, farkı görün

Kıyafet renklerinin solması çamaşır makinesi kullanan birçok kişinin sıklıkla şikayet ettiği sorunlar arasında yer almaktadır. Elbiselerin zamanla yıpranması, istenmeyen koku ve lekeler bilhassa ev hanımlarını rahatsız ediyor. Bu sorunlar tarih oluyor. Çamaşır makinesine 3 tane ıslak mendil koyduğunuzda sonuçlarına inanamayacaksınız.

Kadin 11-12-23 10:32

Fenerbahçe'de istenmeyen oyuncu olmuştu! 5.6 milyon dolara giden Diego Rossi'den sarı - lacivertlilere bir dev gelir daha

Yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçiren Fenerbahçe, kadrosuna birçok önemli yıldızı katmıştı. Edin Dzeko, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski ve Fred gibi futbolculara imza attıran sarı - lacivertlilerde yaşanan ayrılıklar da ön plana çıkmıştı. Taraftarın tepki gösterdiği isimlerden biri olan Diego Rossi, 5.6 milyon dolar bonservis bedeliyle Columbus Crew'e transfer olmuştu. Fenerbahçe, son gelişmelerin ardından oyuncudan büyük bir gelir daha bekliyor. İşte detaylar...

Spor 10-12-23 15:20

Fransız derbisi öncesi skandal! Marsilyalı taraftarlar Lyon otobüsüne taşlarla saldırdı, teknik direktörü Fabio Grosso kanlar içinde kaldı... Maç ertelendi!

Fransa Ligue 1'de Marsilya-Lyon derbisi öncesi istenmeyen olaylar yaşandı. Lyon otobüsüne taşlı saldırı gerçekleşirken teknik direktör Fabio Grosso kanlar içinde kaldı. Fransa Futbol Federasyonu da karşılaşmayı erteledi. İşte detaylar...

Spor 30-10-23 09:18

Instagram gizlilik ayarları - Instagram hesap gizliliği nasıl yapılır?

Sosyal medyanın en popüler platformlarından biri olan Instagram milyonlarca kullanıcıya kişisel fotoğraflarını ve hayatlarını paylaşma, yeni insanlarla tanışma ve ilgi alanlarına göre içerik keşfetme imkanı sunuyor. Ancak bu büyük ve etkileyici çevrimiçi dünyada gizliliğinizi koruma ve kişisel bilgilerinizi istenmeyen gözlerden koruma ihtiyacı da artıyor.

Haber 28-10-23 21:58

Huzursuz bacak sendromu neden olur? Huzursuz bacak sendormunu ne rahatlatır?

Huzursuz bacak sendromu bacaklarda istenmeyen bir rahatsızlık hissi, sık sık geceleyin artan yoğun bir karıncalanma veya kaşıntı duygusu ile karakterize edilen bir nörolojik bozukluktur. Bu karmaşık ve yaygın sağlık sorunu etkilediği bireylerin uykusuzluğa, huzursuz gecelere ve yaşam kalitelerinin azalmasına neden olabilir. Huzursuz bacak sendromu günümüzde milyonlarca insanı etkileyen bir durumdur ve nedenleri hala tam olarak anlaşılamamıştır.

Haber 26-10-23 23:15

Yolcuların şaşkın bakışları arasında bacaklarına halk otobüsünde ağda yaptı! Duruma anlam veremediler... Tepkiler yağmur gibi yağdı

Halk otobüsünde yolculuk yaptığı sırada ismi açıklanmayan bir kadın bir anda ağda bezlerini çıkartarak bacaklarındaki istenmeyen tüyleri almaya başladı. Diğer yolcuların bazıları durumu şaşkın gözlerle izlerken bazıları ise tepki gösterdi. Kadın bakım rutiniyle alakalı olarak sorun yaşayan yolcuların taksiye binmelerini söyleyerek eleştiri oklarının hedefi oldu.

Trend 25-10-23 08:14

Facebook mesaj isteklerini kapatma - Facebook'ta mesaj kısıtlaması nasıl yapılır?

Facebook mesaj isteklerini kapatma veya mesaj kısıtlamasını ayarlama kullanıcıların sosyal medya deneyimlerini daha iyi kontrol etmelerini sağlayan önemli bir özelliktir. Facebook insanların iletişim kurmalarını kolaylaştıran bir platformdur ancak bazen istenmeyen mesajlar veya rahatsız edici içeriklerle karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle Facebook'un sunduğu bu özellikleri kullanarak istenmeyen mesajları filtrelemek veya sadece arkadaşlarınızdan gelen mesajlara odaklanmak isteyebilirsiniz.

Haber 24-10-23 23:06

İki pelikan oltaya takıldı, yaşam mücadelesi verirken balıkçılar kurtardı

Mersin’in Erdemli ilçesinde 2 pelikan misinalara dolanarak denizde bir süre kurtulma mücadelesi verdi.

Yurthaber 17-10-23 10:05

Sadece 2 malzeme yetiyor! Bu kür ile istenmeyen tüylerinize veda edin...

İstenmeyen tüyler özellikle kadınların en rahatsız olduğu konulardan biri. Jilet ve ağda işlemlerinden sonra hemen çıkan istenmeyen tüyler yaşamı olumsuz olarak etkileyebiliyor. Özel günlerde ve tatillerde oldukça can sıkıcı olan bu durumdan kurtulmak için sadece 2 malzemeli bu tarifi deneyebilirsiniz. Haftada 3-4 kere uyguladığınız takdirde istenmeyen tüylere veda edebilirsiniz...

Kadin 07-10-23 16:59

Acı yavşan otunun faydaları nelerdir? Acı yavşan otu ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Doğanın bize sunduğu bitkilerin sağlık ve tıp alanındaki önemi tarih boyunca insanlığın yaşam tarzı üzerinde belirleyici bir etken olmuştur. Bu bitkilerden biri de acı yavşan otudur. Bu ot yüzyıllardır farklı kültürlerde şifalı özellikleri ile bilinir ve kullanılır. Acı yavşan otu sadece tıbbi amaçlarla değil aynı zamanda geleneksel ve aromatik kullanımlarıyla da dikkat çeker. Ancak bu bitkinin doğru kullanımı ve dozajı büyük önem taşır çünkü yanlış kullanımı istenmeyen etkilere yol açabilir.

Haber 29-09-23 00:52

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa mesajı! Fantezi değil ihtiyaçtır diyerek Meclise çağrı yaptı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa hazırlığı sürecine ilişkin bilgi verdi. Yeni yasama döneminin açılışına dikkat çeken Kurtulmuş "Şimdi bu darbeci geleneğin önünü açan anayasadan kurtulma vaktidir. 28. dönemin bunu gerçekleştirebilecek güce, siyasi iradeye sahip olduğu inancındayım" ifadelerini kullandı.

Haber 25-09-23 14:36

İstenmeyen tüylerden sonsuza kadar kurtulun! Hem acısız hem de masrafsız

İstenmeyen tüyler bazen can sıkıcı olabiliyor. Lazere tonlarca para vermek istemeyen ve ağda acısını çekmek istemeyenler tüyleri kökten yok eden doğal çözüm yolları arıyorlar. Her evde bulunan 2 malzeme ile yapılan karışımın istenmeyen tüyleri kökünden kurutup bitirdiği iddia ediliyor. İşte evde kolaylıkla deneyebileceğiniz tüyleri yok etme yöntemi...

Kadin 24-09-23 11:58

Karınca yumurtası yağı ne işe yarar? Karınca yumurtası yağı nasıl kullanılır?

Günümüzde birçok farklı bitkisel yağ çeşidi bulunmaktadır. Her bitkisel yağın sağlık yönünden sayısız faydaları vardır. Karınca yumurtası yağı da bu yağlar içerisinde yer alan ve özellikle kadınlar tarafından tercih edilen, vücutta istenmeyen tüylerin yol edilmesi için kullanılan bir yağ türüdür. Her ne kadar yaygın olarak kadınlar tarafından kullanılsa da erkeklerin de birçoğu bu yağı kullanılmaktadır. Peki, karınca yumurtası yağı ne işe yarar ve kullanımı nasıldır?

Haber 20-09-23 16:50

Düzce'de yayanın kazadan kurtulma anı güvenlik kamerasında

Düzce'de yolun karşısına geçmeye çalışan yayanın, kontrolden çıkarak üzerine gelen otomobili son anda fark ederek kazadan kurtulması güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 12-09-23 10:58

Fenerbahçe'de istenmeyen oyuncuydu... Tam 4 katına Alman devine imzayı attı

Almanya Bundesliga'da Augsburg'ta forma giyen Mergim Berisha, Hoffenheim'a transfer oldu. Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve performansı yeterli olmadığı gerekçesiyle 4 milyon euro'ya Augsburg'a transfer olan Berisha kariyerinde yeni bir sıçrama yapmayı başardı.

Spor 30-08-23 21:39

Uyurken ağızdan salya akması neden olur? Uyurken ağızdan salya akması nasıl engellenir?

Dinlendirici bir uykunun güzellikleriyle başa çıkarken bazen istenmeyen durumlarla da karşılaşabiliriz. Uykuda ağızdan salya akışı birçok kişinin deneyimlediği ve gece boyunca sizi rahatsız edebilen yaygın bir olgudur. Uyku vücudumuzun dinlendiği ve yenilendiği bir süreçtir. Ancak bu dinlencenin ortasında bazen istenmeyen durumlar ortaya çıkabilir. Uyurken ağızdan salya akması da bu durumlardan biridir. Tıbbi terimiyle "uykuda tükürük salgılaması" olarak adlandırılır.

Haber 30-08-23 02:44

Doğum kontrol yöntemleri nelerdir? Başarı oranı gebelikten korunma yolları

Doğum kontrol yöntemleri gebeliği istenmeyen veya planlanmayan bir şekilde önlemek veya ertelemek amacıyla kullanılan çeşitli medikal ve cerrahi yöntemleri ifade eder. Bu yöntemler, cinsel aktivite sonucu hamilelik riskini azaltmak veya kontrol etmek isteyen bireyler için büyük öneme sahiptir. Doğum kontrol yöntemleri, farklı etki mekanizmalarına ve kullanım biçimlerine sahiptir.

Haber 30-08-23 02:12

Ertesi gün hapı ne zaman alınmalı? Ertesi gün hapı ne zaman kullanılır?

Ertesi gün hapı acil kontrasepsiyon (gebeliği önleme) yöntemlerinden biridir ve cinsel ilişki sonrası istenmeyen gebelik riskini azaltmak için kullanılır. Bu ilaç, hamileliğin başlamasını engellemek veya ertelemek için kullanılır ve genellikle korunmasız cinsel ilişki sonrası kullanılır. Ancak unutulmamalıdır ki ertesi gün hapı, düzenli bir doğum kontrol yönteminin yerini almaz.

Haber 30-08-23 01:44

Gece terlemesi neden olur? Gece uyurken ense ve boyun terlemesi nasıl geçer?

Uyku vücudumuzun yenilendiği ve dinlendiği bir süreç olup genel sağlık ve yaşam kalitesi için hayati öneme sahiptir. Ancak bazı insanlar için gece uykusu istenmeyen bir durum olan gece terlemesiyle kesintiye uğrayabilir. Gece terlemesi uyku sırasında vücutta aşırı terleme olarak ortaya çıkar ve bu durum bireyin uykusunu bölebilir. Özellikle ense ve boyun bölgesinde yoğunlaşan terlemenin sebepleri çok çeşitli olabilir ve kişiden kişiye farklılık gösterebilir.

Haber 28-08-23 20:32

Ayak tırnak şekil bozukluğu nasıl düzelir? Tırnaklardaki şekil bozukluğu nasıl giderilir?

Sağlığımızı yansıtan önemli göstergelerden biri olan tırnaklar bazen istenmeyen şekil değişikliklerine sahne olabilirler. Özellikle ayak tırnaklarında ortaya çıkan şekil bozuklukları hem rahatsızlık verici bir duruma yol açabilir hem de özgüvenimizi zedeleyebilir. Ayak tırnaklarının düzgün bir şekilde büyüyüp gelişmemesi tırnak plakasının kalınlığında artış veya azalış, kıvrılma ya da çatallaşma gibi sorunlar günlük yaşamı olumsuz etkileyebilir.

Haber 28-08-23 20:15

Fransa'ya 48 saat süre verilmişti! Macron'dan açıklama: 'Geri çekmeyeceğiz'

Nijer'deki darbe sonrasında Fransız Büyükelçi Sylvain Itte ülkede istenmeyen adam ilan edilmişti. Itte'nin ülkeden ayrılmasını isteyen darbeciler, Fransa'ya 48 saat süre vermişti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron konuyla ilgili yaptığı açıklamada Itte'yi baskılara rağmen geri çekmeyeceklerini duyurdu.

Haber 28-08-23 17:17

Tonlarca para harcamaya son! Botoks etkisi yaratan mucizevi maske tarifi

Ciltte meydana gelen kırışıklıklar istenmeyen bir görüntüye sebep veriyor. Tonla para harcayıp botoks yaptırmak yerine evde doğal yöntemlerle cildinize güzellik katabilirsiniz. Kırışıklıkları azaltmak için kolajen içeren besinleri tüketmek, yüz yogası yapmak, bol su içmek, düzenli olarak nemlendirici kullanmak büyük önem taşıyor. Evde yapılan bu maske ile de kırışıklıklar, siyah noktalar ve cilt lekeleri konusunda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Kadin 27-08-23 15:18

Nijer'den Fransa'ya 48 saat süre! Niamey Büyükelçisi Slyvain Itte'nin ülkeden ayrılması istendi

Nijer'deki darbe sonrasında Fransa'nın Niamey Büyükelçisi Slyvain Itte ülkede istenmeyen adam ilan edildi. Nijer, Fransa'ya gönderdiği belgede Büyükelçi Itte'nin 48 saat içinde ülkeden ayrılmasını istedi.

Haber 25-08-23 22:30

İstenmeyen tüylere kesin çözüm! Rus kadınlar bu kürü kullanıyor! Sadece iki malzeme ile hazırlanıyor

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için her gün yeni yöntemler çıksa da bazen hiçbirinden istenilen sonuç alınamıyor. Rus kadınların istenmeyen tüylerden kurtulmak için hazırladığı iki malzemeli kür ise tam bu noktada kurtarıcınız olacak. İşte Rus kadınların tüylerinden kurtulmak için hazırladıkları doğal kür tarifi ve pük noktası...

Kadin 24-08-23 08:46

Prezervatif nedir? Prezervatif nasıl kullanılır?

Prezervatif; genellikle erkekler tarafından tercih edilen doğum kontrol yöntemlerinden biridir. Ereksiyona halindeki bir penise uygulanan esnek yapıda bir kılıftır. Bu ürünler ince kauçuk maddeden üretilir. Bu ürünün amacı ise spermlerin vajina içine ulaşmasını engellemesidir. Bu sayede ilişki sonrasında istenmeyen gebelik oluşumunu önler. Ayrıca cinsel ilişkiyle bulaşan hastalıklara karşı tek korunma yöntemi prezervatiftir. Prezervatif nasıl kullanılır?

Haber 20-08-23 21:19

İstenmeyen tüylerden acısız şekilde kurtulun! Lazer epilasyon tarihe karışacak

Günlük hayatta karşılaşılan istenmeyen tüy problemi bazen can sıkıcı olabiliyor. Lazere tonlarca para vermek istemeyen ve ağda acını çekmek istemeyenler tüyleri kökten yok eden doğal çözüm yollarını araştırıyorlar. İşte evde kolaylıkla deneyebileceğiniz acısız tüyleri yok etme yöntemi...

Kadin 17-08-23 10:24

Fenerbahçe'de 'istenmeyen adam' ilan edildi! Altay Bayındır her an Sarı-Lacivertliler'e veda edebilir! Yeni adresi...

Fenerbahçe'de bir anda istenmeyen adam ilan edilen Altay Bayındır için ayrılık iddialarının ardı arkası kesilmezken, 25 yaşındaki file bekçisinin MLS'e gitmeyi istediği ancak transfer sezonunun kapanması nedeniyle takımda kaldığı iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 15-08-23 18:09

Genç kadın feci şekilde can vermişti! Eski eşten korkunç plan: Bilerek yolunu kapattığı ortaya çıktı

Eskişehir'de İdris Güneş (42), eski eşi Beyhan Gökçe'nin (39) motosikletine otomobiliyle çarparak ölümüne neden oldu. Güneş hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. İddianamede, Güneş'in motosikletli kişinin eski eşi olduğunu bilerek aracını ani bir manevra ile Gökçe'nin kurtulma imkanı olmayacak şekilde şeridi kapatarak, otomobile çarpmasına neden olduğunun tespit edildiği belirtildi. İddianamede ayrıca, Vedat Aydemir'in olayda yalan tanıklık yaptığı ifade edildi. İşte detaylar...

Haber 14-08-23 16:30

Gündemi sarsacak 'İmamoğlu' çıkışı! CHP'nin eğilimi diyerek açıkladı: 'İstanbul'u verip İmamoğlu'ndan kurtulmak istiyorlar!'

CHP'de yerel seçim hazırlıkları devam ederken gözler kilit konumdaki İstanbul'a çevrildi. 'Değişim' çıkışıyla gündem yaratan İmamoğlu'nun genel başkanlığa yürüdüğü konuşulurken son dönemde ise yeniden adaylık için çalışmaya başladığı gündeme geldi. Bu kapsamda Gazeteci İsmail Saymaz'dan sarsıcı bir açıklama geldi. Ataşehir, Maltepe ve Bakırköy belediye başkanlarını örnek gösteren Saymaz CHP'de İmamoğlu'ndan "kurtulma" eğilimi olduğunu, bunun için de İstanbul'u feda edilebileceğini öne sürdü.

Haber 09-08-23 08:51

Karıncalardan kurtulmanın 6 kesin formülü! Bu yöntemler evinizdeki karıncaların kökünü kurutacak

Karıncalardan kurtulma yöntemleri sıcaklıkların giderek artmasıyla birlikte araştırılmaya başlandı. Karıncalar zararsız canlılar olsa da evin farklı yerlerinde görmek can sıkıcı olabiliyor. Özellikle mutfakta ve salonlarda görülen karıncalardan bir an önce kurtulmak isteyenler için en etkili yöntemleri araştırdık. İşte karıncalardan kurtulmanın 6 kesin çözümü...

Kadin 07-08-23 14:11

Kaz ayakları ve kırışıklıklarınızdan kurtulun! 2 malzemeli maske ile 10 yaş gençleşeceksiniz

Yaş aldıkça ortaya çıkan kırışıklık ve kaz ayakları ciltte istenmeyen görüntüye sebep olabiliyor. Özellikle kaz ayakları yaşımızdan çok daha büyük görünmemize neden olabiliyor. Cildiniz ışıl ışıl parlaması için doğru cilt bakımı ve cildin ihtiyaç duyduğu nem miktarına ulaşmasını sağlamalısınız. Evde yapılan cilt maskesinin 10 yaş gençleştirdiği iddia ediliyor.

Kadin 03-08-23 10:21