Jade Eggs Haberleri

Sosyal medya paylaşımları başına bela oldu! Akrabalarım çıplak fotoğraflarımı gönderdikten sonra ailem beni evlatlıktan reddetti

29 yaşındaki Kayla Jade East, ilk yılında 1 milyon dolar (yaklaşık 29 milyon 118 bin TL) gelir elde ederek Avustralya'nın en başarılı içerik yaratıcılarından biri. Ancak East popülerliğinin kendisine bazı zorluklar getirdiğini de ifade etti. Sosyal medyadan yaptığı müstehcen paylaşımlarının akrabaları tarafından ailesine gönderildiğini söyleyen East, "Akrabalarım çıplak fotoğraflarımı gönderdikten sonra ailem beni evlatlıktan reddetti" dedi.

Trend 2023-12-20 11:29:54

Efsanevi futbolcunun model kızından çırılçıplak küvet pozu geldi! Sosyal medyada yer yerinden oynadı

Chelsea takımının eski Fransız yıldızı Frank Leboeuf'un model kızı Jade Leboeuf sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla hayranlarının hayal gücüne pek bir şey bırakmadı. Ünlü model banyosunda poz verirken küvete çıplak bir şekilde girdiği anları hayranlarıyla paylaştı. Fenomen ismin pozu kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 2023-12-01 10:31:39

Dev kruvaziyer İsrail-Filistin çatışması nedeniyle rotasını Hayfa yerine Marmaris'e çevirdi

Bahamalar bayraklı "Norwegian Jade" isimli kruvaziyer, Hayfa Limanı ziyaretini İsrail-Filistin çatışması nedeniyle iptal ederek Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi.

Yurthaber 2023-10-11 10:40:44

Bodrum'a Norwegian Jade isimli kruvaziyer ile 2 bin 446 yolcu geldi

"Emerald Azzurra" isimli lüks yat da limana yanaştırıldı.

Yurthaber 2023-10-10 13:58:04

Marmaris'e Norwegian Jade ile 2 bin 100 turist geldi

Bahamalar bayraklı "Norwegian Jade" isimli kruvaziyer, 2 bin 100 turistle Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi.

Yurthaber 25-08-23 14:53

Ölüp yeniden hayata döndüğünü iddia etti! Yaşadıklarını anlatınca sosyal medyada viral oldu... “3 dakika boyunca ölüydüm”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Wisconsin şehrinde yaşayan 32 yaşındaki Jade isimli bir kadın sıcak çarpmasıyla mücadele ettikten sonra doktorlar tarafından üç dakika boyunca ölü ilan edildi. Hayata geri döndüğünde yaşadıklarını TikTok’tan anlatan kadının gönderisi kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 21-06-23 14:40

Bodrum'a Norwegian Jade kruvaziyeriyle 2 bin 588 yolcu geldi

Bahamalar bayraklı "Norwegian Jade" adlı kruvaziyer, Muğla'nın Bodrum ilçesini ziyaret etti.

Yurthaber 13-06-23 15:16

Yaptığı egzersizler sayesinde arabada doğum yaptı! Her şey bir saat içinde oldu

Doğum yapmak hamile kadınlar için oldukça gergin olabiliyor. Doğumu kolaylaştıran egzersizler aranıyor. 35 yaşındaki Jade Mead, arabada hızlı doğum yapmasını sağlayan egzersizlerini paylaşarak yaşadığı anları anlattı.

Kadin 24-05-23 16:06

İzmir'de TCG Anadolu'nun yanına 2298 yolculu kruvaziyer demirledi

İzmir Alsancak Limanı'nda demirleyen Türkiye'nin en büyük savaş gemisi TCG Anadolu'nun yanına, 2298 yolcusuyla Bahama bayraklı kruvaziyer Norwegian Jade yanaştı.

Yurthaber 09-05-23 14:43

Kendi çıplak pozlarını üvey babasının telefonunda görünce çılgına döndü! Boğazına sarılıp öldürdü

ABD'de yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. Üvey babasının telefonunda kendi çıplak fotoğraflarını görmesinin ardından cinnet geçirip onu boğarak öldürdüğü iddia edilen 39 yaşındaki iç mimar Jade Janks, cinayetle suçlanarak tutuklandı. Olaya ilişkin kanıtlar olmasına rağmen suçlamaları kabul etmeyen Janks ve avukatı, olayın cinayet olmadığı konusunda ısrarcıydı.

Trend 12-12-22 09:35

Ev arkadaşı çıplak fotoğraflarını internette yayınladı! Kurban olması beklenirken 'zengin' oldu

ABD, Nashville'de yaşayan iki çocuk annesi yetişkin içerik üreticisi Tawni Jade, yakın zamanda penis görünümlü tatlılar satarak başladığı girişimiyle gündem olmuştu. Jade şimdi de, sektöre atılma hikayesini anlatarak herkesi şaşkına çevirdi. Eski bir ev arkadaşının çıplak fotoğraflarını internete sızdırması üzerine bu sektöre girdiğini anlatan yıldız, hikayesiyle herkesi şoke etti.

Trend 01-12-22 18:20

Erotik fotoğrafları gibi penis görünümlü tatlıları da yok satıyor! ''Hayatımda ilk kez olduğum kişiyi seviyorum''

ABD, Nashville'de yaşayan iki çocuk annesi yetişkin içerik üreticisi Tawni Jade, bu yılın başlarında eşiyle yeni bir girişimde bulundu ve penis şeklinde waffle yaparak ailesine ek gelir sağlamaya başladı. Görenleri şaşkına çeviren bu ürünlerin büyük ilgi gördüğünü söyleyen Jade, işine ve aldığı tepkilere ilişkin detayları paylaştı.

Trend 27-11-22 15:29

Futbolu bıraktı, yeni mesleğini böyle duyurdu! Şaka değil

Son olarak İzlanda takımı UMF Afturelding'de kanat oyuncusu olarak oynayan ve futbolculuğunun yanında güzelliğiyle de dikkat çeken 23 yaşındaki Jade Gentile'nin futbolu bırakmasının ardından yeni mesleği herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Spor 18-11-22 20:42

Doktorlar bile görünce şok geçirdi! İkiz çocukları farklı ten renklerinde doğdu... “İki rahmim olduğu için...”

Üç çocuk annesi Jade Buckingham, iki rahmi bulunduğu için doktorların bebeklerinin farklı keselerde ve farklı cinsel organlarda büyüdüğünü söylemesinden sonra doğumhanede şok yaşadı. İkiz çocuklarının ten renginin birbirinden tamamen farklı olduğunu gören kadın, “İnsanlar bana inanmıyor” diyerek duruma şikayet etti.

Trend 19-10-22 15:46

En mutlu günü kabusa döndü! Uyarıları dikkate almayınca...

Çin’in Yunnan eyaletinde, yürek burkan bir olay meydana geldi. Evlenmeye hazırlanan genç bir çift, düğün öncesi fotoğraf çekimi için manzarası güzel bir yer olan Jade Dragon Kar Dağı'a gitmişti. Ancak yaşanan talihsiz olay sonucu, damadın üzerine yıldırım düştü ve hayatını kaybetti.

Trend 30-08-22 11:38

Büyük gezinti gemisi Norwegian Jade Bodrum'a geldi

Büyük gezinti gemisi "Norwegian Jade" Bodrum'a geldi

Yurthaber 21-08-22 16:08

Herkes merak ediyor! Sırf karısı engelli olduğu için kendisine yöneltilen garip soruları paylaştı

İngiltere, Preston'dan John ve Jade Reynolds, hem gerçek hayatta hem de internet üzerinden ilişkileri hakkında sık sık sorular alan bir çift. Bunun nedeni Jade'in engelli bir birey olması. Üniversitede tanışan ikili, yıllardır aldıkları ve yakın zamanda sosyal medya üzerinden cevaplamaya başladıkları garip soruları anlattılar.

Trend 05-07-22 13:04

Ünlü fenomen Türkiye’ye geldi! Yaşadıklarını anbean yayınladı: Acı verici

İskoç sosyal medya fenomeni Jade Pritchard dişlerine kaplama yapmak için Türkiye’ye geldi. Son yılların popüler akımı Hollywood gülüşü yaptırmak isteyen fenomen, yaşadığı dönüşümü sosyal medya hesabından paylaştı. “Her şey görünüşte çok iyi” diyen fenomen, bu işlemleri yaptırmak isteyenler için prosedürleri anlattı.

Kadin 17-06-22 09:32

Değerini kamyon kamyon çalındıktan sonra anladı! Tarlasından çıkan serveti kaçırdı

Bursa'da bir köylü, tarlasından çıkan servetten oldu. Tarlasından çıkan mor renkli taşların, değerli 'Mor Jade' taşı olduğu ortaya çıkan köylü, gerçeği anlayana kadar iş işten geçti. Kamyonlarla ucuz fiyata satın alınan ve çoğu çalınan taşlarla ilgili tarla sahibi "Tarlamda servet vardı, ben hiç para kazanamadım. Tarlamdan 7 kamyon taş çalınmıştır" dedi.

Haber 02-06-22 10:45

Sadece yardım etmek istemişti! Sekiz kez ölümden dönen kadın şimdi ''Kolumu kesin!'' diye yalvarıyor

İngiltere'den Jade Harle isimli bir kadın, bir yabancıyı boğulmaktan kurtarırken koluna küçücük bir çizik aldı. Kazanın ardından yaranın büyümesi ve korkunç açık yaralara dönüşmesinin ardından sürekli acı içinde kalan ve ölümden dönen genç anne, şimdi doktorlara kolunu kesmeleri için yalvardığını söyledi.

Trend 31-05-22 15:43

Boşanmak için servet harcayan bir çift, 2 yıl sonra yeniden birlikte olduğunu açıkladı! Sosyal medyada gündem yarattılar

Wyland ve şu andaki sevgilisi Brittany Jade, TikTok’ta yaptıkları bir paylaşımla herkesi şaşkına çevirdi. Boşanmak için 76 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 463 bin TL) harcayan bir çift, iki yıl sonra yeniden bir araya geldiklerini söyleyerek sosyal medya kullanıcılarını hayrete düşürdü.

Trend 02-04-22 17:24

İnfial yaratan olay! Genç bakıcı, 17 yaşındaki bir çocukla cinsel ilişkiye girdiği anlaşılınca soruşturma açıldı

İngiltere’de yaşayan 26 yaşındaki Jade Fitzpatric isimli bir bakıcının çalıştığı çocuk bakım evinde 17 yaşındaki bir erkekle cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı. Meslektaşları Jade’in öğrenciye sarılıp kucağına oturttuğunu görmesi üzerine durumu yetkililere bildirdi ve Jade’in hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 02-03-22 16:38

Çıplak bir şekilde servis yapıyor! Bir gecede aldığı bahşiş dudak uçuklattı

Dünyaca ünlü bir restoran zincirinde garsonluk yaşan Jade Amber isimli kadın, çıplak bir şekilde servis yapmanın detaylarını YouTube kanalından paylaştığı videoda açıkladı. Düzenli olarak işine ilişkin açıklamalar yapan Amber, bir gecede kazandığı bahşişin miktarıyla dudak uçuklattı.

Trend 21-02-22 10:41

Cilt bakımında ön plana çıkan yardımcıları tanıma rehberi: Dermaroller, Gua Sha taşı ve jade roller nedir, ne işe yarar?

Cilt bakımı, ışıl ışıl ve pürüzsüz bir ten için vazgeçilmez rutinlerden biri. Bu rutinle ilgili olarak son zamanlarda dermaroller, jade roller ve Gua Sha taşını sıkça duyuyoruz. Mucizevi etkileriyle çok beğenilen bu ürünleri siz de merak ediyor musunuz? Peki; nedir bu ürünler, ne işe yararlar? Bu soruların cevaplarını öğrenmek istiyorsanız hem bu ürünleri hem kullanım şekillerini incelediğimiz yazımıza mutlaka göz atmalısınız!

Kadin 10-01-22 15:23

Dudak dolgusu bağımlılığı bulunan sosyal medya fenomeni Jade, pipetle su bile içemediğini söyledi

Kaliforniya’da yaşayan sosyal medya fenomeni Jade, estetik ameliyat bağımlılığının ulaştığı son noktayı TikTok hesabından yaptığı bir paylaşımla gösterdi. ‘Jadeswildparty’ kullanıcı ismiyle paylaşım yapan kadın, dudak dolgusu bağımlılığı nedeniyle düzgün bir şekilde su içemediğini itiraf etti.

Trend 23-12-21 11:59

Bircan Bali'nin ifşa açıklaması sonrası Mr. Jade Özkan Şen çıldırdı! Sus ve kaşınma

Bircan Bali daha önce öpüşme fotoğrafları ifşa olan eski sevgilisi Mr. Jade Özkan Şen ile ilgili Armağan Çağlayan'a açıklama yaptı. Bali'nin açıklaması eski aşkını kızdırdı.

Magazin 06-12-21 15:35

Göğüs ölçüleri nedeniyle eleştirildi! Kendisini 12 yaşında zannettikleri söyleyen genç kadın sert cevap verdi

Çoğu insan gerçekte olduklarından daha genç göründükleri söylendiğinde bunu iltifat olarak kabul ederler. Ancak 21 yaşında olan TikTok kullanıcısı Bethany Jade, göğüs ölçülerinin küçük olması nedeniyle insanların onu 12 yaşında bir çocuğa benzetmesinden şikayet etti. İnsanların dış görünüşü nedeniyle zorbalığa uğradığından söz eden Jade, kendisini eleştirenlere sert cevap verdi.

Trend 26-11-21 15:50

Jane Fonda: Saç boyamaktan bıktım!

Hollywood'un usta oyuncusu Jade Fonda, artık saçlarını sarıya boyamayacağını açıkladı. Doğal halini çok beğendiğini söyleyen Fonda, "Saç boyayarak çok fazla zamanımı çöpe attım, çok fazla para harcadım, çok fazla kimyasal kullandım. Bundan bıktım!" dedi.

Magazin 26-02-21 15:44

Türkiye’nin hazır giyim lideri Mısır’da da şampiyonluğa adını yazdırdı

Amerika pazarına üretim yapmak üzere 2008 yılında İskenderiye şehrinde devreye aldığı ilk tesisin ardından Mısır’daki üretim yolculuğuna başlayan ve Kahire’deki ikinci tesisin ardından 2019’da İsmailiye’de hayata geçirdiği üçüncü tesisiyle bölgede ciddi bir büyüme eğrisi yakalayan Yeşim Grup’a bağlı Jade Tekstil; üst üste üçüncü kez Mısır’ın en büyük hazır giyim-konfeksiyon ihracatçısı olma başarısını gösterdi.“2020 Mısır Konfeksiyon İhracatı” sonuçlarına göre 3 yıl üst üste “En büyük hazır giyim - konfeksiyon ihracatçısı” olma başarısı elde etmelerinden dolayı son derece mutlu ve gururlu olduklarını ifade eden Yeşim Grup Co CEO’su Selim Şankaya, zorlu geçen bir yılın ardından elde ettikleri başarıdan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi.Avrupa pazarına yönelik üretimini sürdüren Türkiye’deki tesislerinin dışında Mısır ve Moldova olmak üzere 2 ülkede üretim yaptıklarını hatırlatan Şankaya, bunlardan birinin global bir oyuncu olma misyonlarına uygun olarak 2008 yılında Mısır’ın İskenderiye şehrinde faaliyete geçtiğini belirtti.

Yurthaber 17-02-21 10:16

Little Mix'ten Jade Thirlwall: 'Seks yapan yetişkin kadınlarız'

Little Mix grubundan Jade Thirlwall, yeni albümlerinde yer alan şarkılardaki müstehcen sözleri savundu. Seks hakkında şarkı söylemenin güçlendirici olduğunu söyleyen Thirlwall, artık herkesin bu durumu aşması gerektiğini dile getirdi.

Magazin 12-11-20 15:37

Fransa'da Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma güvercin mesajı bulundu

Fransa'nın Ingersheim kasabasında yürüyüşe çıkan Juliette ve Jade Halaoui adındaki Fransız çifti, Birinci Dünya Savaşı’nda Alman askerinin yazdığı, posta güvercini ile taşınmış 1910 yılından kalma metal bir kapsülde not kağıdı buldu.

Haber 11-11-20 22:09

Eggs benedict nedir? Nasıl yapılır? MasterChef eggs benedict tarifi ve malzemeleri

MasterChef Türkiye'nin 18 Ekim Pazartesi yayınlanan son bölümünde kaptanlık oyununda eggs benedict yapıldı. Kaptanlık oyununda birbirinden lezzetli sandviçleri hazırlamak için rekabet eden yarışmacılar eggs benedict yapmak için de kollarını sıvadı. Özellikle yurt dışında kahvaltılarda tercih edilen eggs benedict, özel hollandez sosu ve özel pişmiş yumurtasıyla (poşe yumurta) lezzet fırtınası yaratıyor. Peki eggs benedict nedir, nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktası nelerdir?

Yemek 19-10-20 22:23

Marmaris’te bankamatik fareleri yakalandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, yardımcı olma bahanesiyle ATM önlerinde para çekmek isteyen turistlerin bankamatik kartlarını el çabukluğu ile çalarak, daha sonra şifresini öğrendikleri kartları kullanıp bankamatiklerden 17 bin 370 Sterlin çektikleri tespit edilen çeşitli suçlardan sabıkalı 4 kişi polisin titiz takibi sonucu yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Marmaris ilçe merkezi Uzunyalı Caddesi ve İçmeler Mahallesi’nde 30 Ağustos ile 9 Eylül arasında mağduriyet yaşayan İngiliz Andreas Derksen, James Fredirick Milne, Amber Jade Orley , Phillip Peter Brammer ve Catrine Elizabeth Ploydin Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne gelerek şikayetçi oldu.

Haber 11-09-20 16:13

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi

SALON: Servet Tazegül HAKEMLER: Karalina Andersson (xx), Alexandra Stan (xx), Alakbar Nasanov (xx) ÇBK YENİŞEHİR BELEDİYESİ: Melis Talay (x) 8, Gökşen Fıtık (x) 5, Meltem Avcı (x) 8, Alexandria Bentley (x) 2, Feride Akalan (xx) 10, İlayda Güner (xx) 13, Lara Sanders (x), Gabriela Marginean (x) 4, BOURGES BASKET: Jade Hamaoui (x), Elin Eldebrink (x), Alexia Chartereau (xx) 12, Lliana Rupert (xxx) 23, Sarah Michel (xx) 9, Pauline Astier (x), Ana Daboviç (xx) 11, Marissa Coleman (x) 4, Natalie Achonwa (xxx) 25, Elodie Godin (x) 4 1’İNCİ PERİYOT: 18-24 DEVRE: 24-46 3’ÜNCÜ PERİYOT: 39-72 FIBA Kadınlar Euroleague A Grubu 12’nci maçında ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, konuk ettiği Fransa temsilcisi Bourges Basket’e 50-88 mağlup oldu.

Spor 28-01-20 20:44

Malta-Türkiye: 1-2 (A Milli Kadın Futbol Takımı)

STAT: Centenary Stadium HAKEMLER: Trustin Farrugia Cann, Mitchell Scerri, Roberto Vella MALTA: Janice Xuereb - Stephania Farruqia, Ann-Marie Said, Nicole Sciberras, Alishia Sultana (Dk.24 Charlene Zammit), Brenda Borg (Dk.57 Sydney Schembri), Jade Flask (Dk.75 Gabriella Zahra), Veronique Mifsud (Dk.24 Martina Borg), Dorianne Theuma, Haley Bugeja, Ylenia Carabott (Dk.80 Claudette Xuereb) TÜRKİYE: Gamze Nur Yaman - Berna Yeniçeri (Dk.86 Beyza Kara), Birgül Sadıkoğlu, Didem Karagenç, Ebru Topçu (Dk.88 Berivan İçen), Esra Erol (Dk.86 Cansu Nur Kaya), Fatma Kara (Dk.75 Emine Ecem Esen), Gülbin Hız, Kader Hançar (Dk.86 Çiğdem Belci), Sevgi Çınar (Dk.42 Gizem Gönültaş), Yağmur Uraz A Milli Kadın Futbol Takımı, hazırlık maçında deplasmanda Malta’yı 2-1 mağlup etti.

Spor 17-01-20 20:18

Norwegian Spirit Kuşadası’nda

Norwegian Jade gemisinin Kasım ayında, Kuşadası limanına ziyaretinden sonra Norwegian Cruise Line şirketine ait olan diğer gemi Norwegian Spirit Kuşadası’na geldi.Maksimum 2414 yolcu ve 882mürettabat taşıyan gemi 268 metre uzunluğunda olup Kuşadası’na 2019 için son seferini yaptı.

Yurthaber 06-12-19 12:13

'Norwegian Jade', Kuşadası'na 2 bin 657 turist getirdi

 AYDIN'ın Kuşadası ilçesine, bu sabah demirleyen, Bahama bayraklı kruvaziyer gemisi 'Norwegian Jade', çoğunluğu ABD'li 2 bin 657 turist getirdi.

Haber 10-11-19 17:01

Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği sürüyor

Aydın’ın Kuşadası İlçesi Ege Port limanına yanaşan Bahama Bayraklı Norwegian Jade, isimli kruvaziyer gemisi ile çoğunluğu Amerikalı 2 bin 657 yolcu ilçeye giriş yaptı.Yolcuların bir kısmı Efes ve Meryemana turuna katılmak üzere tur otobüsleri ile limandan ayrıldı.

Yurthaber 10-11-19 15:06

Quick Sigorta Q Truck ile Kuşadası Motosiklet Karnavalı’na renk kattı

Quick Sigorta ‘nın sigortacılık bilincini tabana yaymak ve sigorta ürünlerini tanıtmak üzere yaz boyunca festivaller ve Anadolu yollarında karşımıza çıkan sürprizi Q Truck Kuşadası Motosiklet karnavalında da yerini aldı.Bir hafta boyunca sanal gözlük oyunları , yarışma ve etkinliklerle katılımcılara eğlenceli ve heyecanlı anlar yaşatan Quick Sigorta ekibi, yaz başından bu yana Ankara’dan Bursa’ya Eskişehir’den Cunda’ya , Afyon’dan Kefken’e ,Sapanca’ dan Kuşadası’ na kadar yoğun bir etkinlik programı yaşadı.11 Eylül de Kuşadası Motosiklet Kulübünün, Kuşadası Jade Club de düzenlediği Kuşadası Motosiklet Karnavalında da yerini alan Q Truck ve Quick Sigorta ekibi yine büyük bir ilgiyle karşılandı ve sempati topladı.

Yurthaber 16-09-19 15:32

Makyaj sanatçısının şaşkına çeviren çalışmaları! Bazen 16, bazen 9 saat bunun için uğraşıyor

Her çalışması sizi şaşırtacak. Yüzüne makyaj ile yaptığı çalışmalar ilk bakışta size bir yanılsama gibi gelebilir ama hepsi çok özenle ve dikkatle emek harcanarak yapılmış çalışmalar. 20 yaşındaki makyaj sanatçısı Romanie-Jade Tullo, kolejde okurken başladığı yüz boyama işini çok ileriye taşıdı ve bugün binlerce insanın ilgi ile takip ettiği bir sanatçıya dönüştü.

Kadin 23-05-19 14:37

Ubisoft'ta ve EA'de çalışan Jade Raymond Google'a geçti

Ubisoft ve Electronic Arts gibi oyun dünyasının önde gelen firmalarında stüdyo başkanlıkları yapan JadeRaymond, Google'a katıldığını açıkladı.

Trend 14-03-19 09:49

Bir ülke onu konuşuyor: Ben 6 erkekle aynı anda birlikte olurken...

İngiltere'de yaşayan 30 yaşındaki kadının itiraflarla dolu kitabı ülkede tartışma yarattı. 200 kadar erkekle birlikte olduğunu söyleyen Laurie Jade Woodruff, sevgilisi tarafından götürüldüğü yetişkin kulüplerinde yaşadıklarını anlattı.

Haber 10-03-19 07:38

İnternetten alışverişe tövbe ettiren olay! Her şey açığa çıktı

Mağaza mağaza dolaşmadan istediğimiz her şeyi yorulmadan internetten temin edebiliyoruz. Ancak elimize ulaşanla hayalimizdeki sipariş bazen birbirini tutmayabiliyor. Tıpkı online sipariş kurbanı olan Natalie Jade Magill'in başına gelenler gibi.

Kadin 26-02-19 10:32

(Özel) İş adamı ve sanatçı Mr Jade (Özkan Şen), “Avrupa ve Türkiye arasında köprü olarak gördükleri için sağ olsunlar”

Almanya’da doğup büyüyen iş adamı ve sanatçı Mr Jade (Özkan Şen), Düsseldorf’ta gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda adeta Almanya’da yaşayan Türkler ve Türkiye’den gelen firmalar arasında köprü oldu.

Haber 25-02-19 10:08

Jade, Mortal Kombat 11 kadrosuna katıldı

Kombat Kast’in ikinci haftasında, Mortal Kombat 11 kadrosuna giren yeni karakter Jade duyuruldu.

Trend 16-02-19 18:42

Sevgili bulamama nedeni çok şaşırttı!

İngiliz milli sporcu Jade Slavin güzelliğine rağmen uzun boylu olmasının ona dezavantaj sağladığını söyledi. Slavin yaşadıklarını hüzünle anlatırken ilginç bir itirafta bulundu.

Trend 11-01-19 14:51

Eşi tarafından aldatıldıktan sonra zengin ve yaşlı erkeklerle birlikte olmaya başlayan Jade'in itirafları

Işıklar söner ve Jade iç çamaşırları içerisinde farklı bir kadına dönüşür. Bazen komşu kızı bazen yaramaz dövmeli kadın... İşte zengin ve yaşlı erkeklerin isteklerini yerine getiren kadının hikayesi.

Trend 11-01-19 11:04

Doğmamış bebeği hayatını kurtardı! 'Kilo aldırır diye diş macunu bile kullanmıyordum'

İskoçya Fife'de yaşayan 26 yaşındaki Jade Kyle yeme bozukluğu ile mücadele ederken hamile olduğunu öğrendi. Bebeği sayesinde hayata tutunan Jade, bundan önce günde sadece 2 elma yediğini hatta kilo aldırır diye diş macunu bile kullanmadığını söylüyor.

Kadin 11-01-19 10:08

Sevgili bulamama nedeni çok şaşırttı!

İngiliz milli sporcu Jade Slavin güzelliğine rağmen uzun boylu olmasının ona dezavantaj sağladığını söyledi. Slavin yaşadıklarını hüzünle anlatırken ilginç bir itirafta bulundu.

Trend 10-01-19 18:43