Julie Dennis Haberleri

Gelin ve damadın ilk dansı korkunç bir şekilde bitti! Kendisini dansa kaptıran gelinin dizi çıkınca hastanelik oldu

Her gelin ve damat düğün günlerinin unutulmaz olmasını ister ve bir gelin de talihsiz bir tıbbi kazanın ardından kesinlikle unutulmaz bir gün geçirdi. Julie Benn ve Paul Richter çifti Pensilvaya'da yaptıkları düğün töreninde ilk dansları sırasında korkunç bir kaza yaşadı. Gelin Julie'nin ilk dans sırasında dizi çıkınca ikili soluğu hastanede aldı.

Trend 2024-04-17 13:42:25

Yaşlı bakımevi hemşiresi ölümü böyle anlattı! 'Defalarca gözümle gördüm' dedi: Vücut kapanmaya başlıyor

Yaşlı bakımevi hemşiresi Julie McFadden sosyal medyadan ölüm ve ölümün gizemine dair açıklamaları sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Ölüm esnasında insan vücudunda olanları açıklayan McFadden, 'Öldüğümüzde ne olacak?' sorusuna cevap verdi. Ölümden korkmadığını ve gözünün önünde defalarca hayatını kaybeden kişilere tanık olduğunu dile getiren Julie McFadden'in paylaşımı çok konuşuldu.

Trend 2024-04-05 08:25:06

Kocasıyla birlikte 13 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden müdür yardımcısı yakalandı! Ömür boyu öğretmenlikten men edildi

46 yaşındaki Julie Morris isimli bir müdür yardımcısı, kocası David Morris ile birlikte 13 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kız çocuğuna tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Mahkemede detayların ortaya çıkmasından sonra partneriyle birlikte öğrencisine tecavüz ettiği tespit edilen Julie Morris hapis cezasına çarptırılırken öğretmenlik görevinden de ömür boyu men edildi. Olay ülke gündemine yerleşti.

Trend 2024-04-03 11:51:05

Neredeyse herkesin ölmeden önce gördüğü tek şey diyerek paylaştı! Yaşlı bakımevi hemşiresinin paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu

Bir yaşlı bakımevi hemşiresi olan Julie McFadden'in sosyal medyadan yaptığı paylaşımı dikkatleri çekti. Hastalarının büyük bir bölümünün son günlerinde yanında olduğunu dile getiren McFadden, insanların ölmeden önce yaşadıklarını ve gördüklerini ayrıntılı olarak anlattı.

Trend 2024-03-21 14:43:30

IMF merkez bankalarını uyardı: Enflasyonun düşmesine rağmen...

Uluslararası Para Fonu (IMF) Sözcüsü Julie Kozack, merkez bankalarını 'erken gevşeme'ye karşı uyardı. IMF Sözcüsü enflasyonun düşmesine rağmen henüz hedefin yeterince yakın olmadığının altını çizdi.

Finans 23-02-24 07:12

3 haftalık ömrünün kaldığı söyledi! “Kendi cenazemi bile planladım” dedi... Gerçek bambaşka çıktı

62 yaşındaki Dennis Blackman lösemi teşhisi konulduktan sonra doktorların 3 haftalık ömrünün kaldığını söylemesi üzerine kendi cenazesini planladığını söyledi. Ancak işler Blackman ve doktorların planladığı gibi gitmedi. Doktorlar tarafından teşhisin konulmasından 1 yıldan fazla süre geçmesine rağmen Blackman hayatına devam ediyor.

Trend 09-09-23 10:57

Ip Man: Kung Fu Ustası konusu nedir, oyuncuları kimler? Ip Man: Kung Fu Ustası filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Ip Man: Kung Fu Ustası filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Başrollerinde Dennis To,Yuan Li Ruoxin,Tong Xiaohu'nun olduğu Ip Man: Kung Fu Ustası filmi bu akşam Kanal D ekranlarında sinema keyfi yaşatacak. Orjinal adı "Ip Man: Kung Fu Master" olan filmi hakkında merak edilenler şimdiden sorgulanmaya başladı. Peki, Ip Man: Kung Fu Ustası konusu nedir, oyuncuları kimler? Ip Man: Kung Fu Ustası filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 01-05-23 19:47

Kocasının sperminden öğrencilerine kek yaptı! Durumu fark etmeyen öğrenciler afiyetle yedi... Hareketi cezasız kalmadı

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Cynthia Perkins isimli bir kadın öğretmen yaptığı iğrenç hareketle ülke gündemine yerleşmeyi başardı. Öğrencilerine kocası Dennis Perkins’in spermlerinden yaptığı kekik yediren öğretmen eşiyle birlikte tutuklandı. Mahkemede öğretmene 41 yıl kocasına ise 100 yıl hapis cezası verildi.

Trend 06-01-23 07:44

İlk kez babasıyla görüntülendi! Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un kızı ortaya çıktı: İsmi açıklanmıyor

Kameralardan uzak yaşamı hakkında ortaya atılan iddialarla sık sık gündem olan Kuzey Kore lideri dün ilk kez sır gibi sakladığı kızıyla objektiflere yansıdı. Dünkü kıtalararası güdümlü füze denemesini yerinde takip eden babasına ismi açıklanmayan kızı eşlik etti. ABD'li basketbolcu Dennis Rodman ise ülkeye gerçekleştirdiği bir ziyarette Kim ile eşinin bir bebeği olduğu bilgisini paylaşarak adından söz etmişti.

Haber 19-11-22 09:41

Bakımevi hemşiresi hastaların ölmeden önce söylediği son şeyi paylaştı! “Hepsi aynı şeyi söylüyor”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles şehrindeki bir bakımevinde beş yıldan uzun bir süredir hemşire olarak çalışan Julie McFadden, kariyerinin merak edilen yönlerini TikTok’tan yaptığı paylaşımla anlattı. Hastaların ölmeden önce hep aynı şeyi söylediğini dile getiren McFadden sosyal medya takipçilerini ölümdeki o ince çizgiye götürdü.

Trend 18-11-22 11:54

Sabancı Üniversitesi Füzyon Enerjisi ve İnovasyonu Hızlandırmak seminerine ev sahipliği yaptı

Sabancı Üniversitesi Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı: - "Füzyon teknolojisi, temiz enerji geleceği için çok önemli" - Massachusetts Institute of Technology Plazma Bilimi ve Füzyon Merkezi Direktörü Prof. Dr. Dennis G. Whyte: - "İçinde bulunulan mevcut durum ve küresel gelişmelere bakıldığında füzyon daha önce düşündüğümüzden çok daha yakın"

Yurthaber 15-10-22 16:35

Mahkeme salonunda cinsel ilişkiye girerken yakalanmışlardı! Olay mahalline bu kez başka bir suçla geri döndüler

Avustralya’nın Queensland eyaletinde yaşayan 19 yaşındaki Shameka Julie Leeding ve 20 yaşındaki sevgilisi Jake James Quinn geçtiğimiz aylarda mahkeme salonunda cinsel ilişkiye girdikleri için dünya basınındaki manşetlerde yerini almıştı. Cinsel ilişki görüntülerinin güvenlik kamerasına yansıması üzerine cezalandırılan çift, yeniden mahkemeye aynı mahkeme salonuna bu kez başka bir suçla geri döndü.

Trend 07-10-22 10:49

Mezuniyet gecesinde skandal! Öğrencilerine zorla alkol verdi, yetmedi twerk yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki bir okulda öğretmenlik yapan 39 yaşındaki Julie Kinsey Hoover isimli bir kadın okulun düzenlediği mezuniyet balosundan yaptıklarıyla gündem olmayı başardı. Öğretmen öğrencilerini alkol içmeye teşvik ettiği ve cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklandı.

Trend 10-09-22 13:18

Canlı yayında korkunç anlar! Spikere inme indi

ABD'nin Oklahoma eyaletinde NBC üyesi KJRH televizyonunda haber spikerliği yapan Julie Chin, canlı yayın sırasında kısmı felç geçirdi.

Magazin 06-09-22 14:36

Onlarınki bir aşk hikayesi! “Birbirimize kadın olarak aşık olduk, şimdi karı kocayız”

Shay Roberts ve Julie McLean, ilk tanıştıklarından 11 yıl sonra sürpriz bir törenle evlendiler. 11 yıllık ilişkileri boyunca pek çok olayla mücadele ettiklerini ve birbirlerine olan bağları sayesinde bu sorunların üstesinden gelmeyi başardıklarını dile getiren ikili hikayelerini gerçek aşk olarak tanımlıyor. Aşkın her türlü zorlu yeneceğini ifade eden çift 11 yıl içindeki değişimlerini anlattı.

Trend 27-06-22 17:15

Dini okulda skandal! Öğrencisine gönderdiği mesajı veli gördü, ortalık karıştı: Cinsel ilişki için evine çağırdı

2018'den beri Point of Grace Hristiyan Okulu'nda öğretmenlik yapan 38 yaşındaki Julie Kinsey Hoover isimli bir öğretmen, bir öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmekle suçlandı. Öğrencisini cinsel ilişki için evine davet ettiği mesajı, öğrencisinin annesinin okuması üzerine gerçek ortaya çıktı.

Trend 13-06-22 13:35

Eş yatakta karısı yerine köpeği bulunca şoke oldu! “Sahibini arıyoruz”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Tennessee eyaletinde yaşayan Julie ve Jimmy Johnson çifti ilginç bir deneyim yaşadı. Gece yarısında eşiyle beraber uykuda oldukları sırada Jimmy, karısına sarılmak istedi ancak yatakta davetsiz bir misafirin olduğunu anlayınca büyük bir şok yaşadı. Çünkü Jimmy karısının yerinde onlara ait olmayan bir köpeğin yataklarında uyuduğunu gördü.

Trend 17-05-22 17:27

Türkiye'deki yatırımlarını artırmak istiyorlar... ABD'den dikkat çeken açıklama

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Sözcüsü Julie Eadeh, ABD-Türkiye ticari ve ekonomik ilişkileri ile ABD Ticaret Bakanlığ yaptı. Eadeh, ABD'li şirketlerin Türkiye'yi bölgesel bir merkez olarak gördüğünü belirtti. ABD-Türkiye ikili ticaret hacmini genişletme hedefinin detaylarına ilişkin Eadeh, Büyükelçilik yetkililerinin Türkiye'deki satışlarını ve yatırımlarını artırmak isteyen ABD'li şirketlerle düzenli görüştüğünü aktar

Finans 06-04-22 18:49

Galatasaray'dan transfere hızlı giriş! Anlaşma sağlandı

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndan namağlup lider olarak çıkan ve kasasına 17,5 milyon euroyu kasasına koyan Galatasaray'da hedef ara dönemde takımı güçlendirmek. Sarı kırmızılılar, iç transferde Mostafa Mohamed ve Halil Dervişoğlu'nun bonservislerini alacak. Dış transferde ise listenin başında Gedson Fernandes ve Dennis Man bulunuyor. İşte detaylar...

Spor 11-12-21 16:33

Milletvekili, doğuma bisiklet sürerek yetişti

Yeni Zelandalı milletvekili Julie Anne Genter, doğum sancılarının gelmesiyle gece yarısı hastaneye bisikletiyle yetişti. Bisikleti kendisi kullanan milletvekili Genter’i eşi görüntüledi. Genter, doğuma bisiklet sürerek yetişmeyi beklemediğini ama zamanında yetişerek sağlıklı bir bebek doğurduğunu belirtti.

Haber 28-11-21 13:17

Yeni Zelandalı milletvekili doğumuna bisikletle gitti

Yeni Zelanda Milletvekili Julie Anne Genter, doğum sancılarının başlamasının ardından hastaneye bisikletle gitti. Hastaneye varmasından 1 saat sonra doğum yapan Genter, bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Haber 28-11-21 13:12

Galatasaray istedi! Menajerinden açıklama

Galatasaray’ın transferde Rumen futbolculara olan ilgisi bitmiyor. Sezon başında Olimpiu Morutan ve Aleksandru Cicaldau’yu renklerine katan sarı-kırmızılılar, bu ikilinin vatandaşı Dennis Man’ı da yakın takibe aldı.

Spor 19-11-21 14:51

Huzurevinde çalışan hemşire ölümle ilgili şaşırtıcı bir tespitini açıkladı! Sosyal medyada şaşkınlık yarattı

Julie ismindeki bir bakım hemşiresi, ölümle ilgili sık sorulan soruları yanıtladı ve hastalarının çoğunun ölmeden hemen öncesinde yaşadıklarını açıkladı. Sosyal medya hesabından yaşadıklarını anlatan Julie, çoğu hastanın ölmeden önce aynı şeyi söylediğini iddia etti.

Trend 18-11-21 10:20

Galatasaray'da Rumen akımı! 3 yıldız daha

Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau'dan memnun olan Galatasaray, Romanya'dan yeni isimlere yöneldi. Rumen basını, Galatasaray'ın Inter'den Ionut Radu ile Steaua Bükreş'ten Octavian Popescu ve Ianis Stoica'yı transfer etmek istediğini yazdı. Ancak önceliğin Andrei Ivan'la Dennis Man olduğunun da altı çizildi.

Spor 09-11-21 09:52

Fatih Terim maçtan sonra transferi açıkladı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Dennis Man'ın transferi için konuştu, "Galatasaray olarak istedik, Parma vermemişti" dedi.

Spor 05-11-21 01:18

Kediye benzemek için defalarca kez ameliyat olmuştu! Dennis Avner’in sıradışı hayatı sizleri şaşırtacak

Dünyanın pek çok noktasında farklılıklarıyla dikkatleri çeken isimler yer alıyor. Kimileri bu durumun nedeni olarak estetik bağımlılığını gösterirken kimileri ise yaşadıkları travmatik olaylar sebebiyle değişim yolunu tercih etti. Diğer insanlardan farklı olmak istediğini dile getiren Dennis Avner, kedi görünümüne kavuşmak için defalarca kez bıçak altına yattı.

Trend 22-10-21 14:45

Müslüman arkadaşlarından etkilenen Alman Dennis Patrick, İslamiyet'i seçti

Müslüman arkadaşlarından etkilenen Alman Dennis Patrick, İslamiyet'i seçti

Yurthaber 15-09-21 12:04

Tokyo'da ilk madalya Recep Çiftçi'den

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda erkekler judo 60 kiloda Recep Çiftçi, Marcos Dennis Blanco'yu mağlup ederek bronz madalya kazandı ve Türkiye'ye, Tokyo'da ilk madalyayı getirdi.

Spor 27-08-21 11:36

Galatasaray transfer haberleri! Galatasaray’da yeni hedef Dennis!

Patrick van Aanholt, Aytaç Kara, Alparslan Öztürk, Sacha Boey, Barış Yılmaz, Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau ve Victor Nelsson'u kadrosuna katan Galatasaray’da yeni hedef belli oldu. Sarı-kırmızılıların, Romen golcü Dennis Man'la ilgilendiği ortaya çıktı.

Spor 11-08-21 12:07

Bayılan yürüyüşçüye Modern Family oyuncusu Julie Bowen yardım etti

Modern Family oyuncusu Julie Bowen ve kız kardeşi, geçen hafta Utah Moab'daki Arches Ulusal Parkı'nda bayılan bir yürüyüşçünün kurtarılmasına yardım etti. Minnie John CNN'ye verdiği demeçte, "Beni görmezden gelebilirlerdi, ama yapmadılar. Bir yabancı olarak bana sevgi ve saygıyla davrandılar" dedi.

Magazin 09-08-21 16:59

Kraliçe Elizabeth onayladı! Kanada'nın 154 yıllık tarihinde bir ilk

Kanada’nın 154 yıllık tarihinde ilk kez yerli halkın bir üyesi olan Mary Simon, geçtiğimiz ocak ayında istifa eden Julie Payette’in yerine Kanada Genel Valisi olarak atandı.

Haber 06-07-21 23:38

Çocukluktan bir parça! ‘Afacan Dennis’ karakterinin gerçek hikayesi yürekleri burkacak

Bir çizgi filmin acıklı bir hikayesi olabileceğini hiç düşündünüz mü? Çocukluğun en güzel yanı çizgi filmlerle geçirilen zamandır. Klişe haline gelen bu yapımların ortaya çıkışını hayal ettiniz mi? Sizler için Afacan Dennis karakterinin hüzünlü öyküsünü anlatacağız.

Trend 28-06-21 10:40

Emmanuel Dennis Galatasaray forması giyince ortalık yıkıldı

Club Brugge'ün yıldız golcüsü Emmanuel Dennis'in Galatasaray forması giymesi ortalığı salladı.

Spor 06-06-21 17:54

Kapanma sonrası sosyalleşme kaygısını nasıl aşabilirsiniz?

Koronavirüs pandemisinde yaşanan uzun süreli kapanmaların ardından yeniden sosyalleşme fikri birçok kişiyi tedirgin ediyor. Klinik psikolog Dr. Julie Smith, bu kaygıları aşmanız için altı tavsiyede bulunuyor.

Haber 31-05-21 06:27

Kızı ile ilgili gerçeği öğrenince torununu doğurdu! 51 yaşındaki kadın...

51 yaşındaki Julie Loving, 29 yaşındaki kızı Breanna Lockwood'un bebeğini dünyaya getirdi. Tüp bebek tedavisi denese de bir türlü çocuk sahibi olamayan kadın, en büyük hayalinin çocuk sahibi olmak olduğunu ve bunu da annesinin gerçekleştirdiğini söyledi.

Kadin 04-12-20 09:08

Los Angeles Lakers, Dennis Schröder'i transfer etti

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Los Angeles Lakers, Oklahoma City Thunder'da oynayan Dennis Schröder'i takasla kadrosuna kattı.

Spor 19-11-20 11:15
NBA

Kuzey Kore: Pyongyang’ın gösterişsiz otellerinde zamanda yolculuk

Kuzey Kore'deki oteller 1970'lerden kalma mimarisiyle insana zamanda yolculuk hissi yaşatıyor. Bu oteller şimdi "Pyongyang'ın Otelleri" adlı bir kitapta bir araya getirildi. BBC Korece Servisi'nden Julie Yoonnyung'un kitabın yazarıyla görüştü.

Haber 06-11-20 07:29

ÖZET | Zenit St. Petersburg - Club Brugge maç sonucu: 1-2

Şampiyonlar Ligi'nde F Grubu ilk maçında Club Brugge, deplasmanda Zenit'i 2-1 mağlup etti. Belçika temsilcisine galibiyeti getiren golleri 63'te Dennis ile 90+3'te Ketelaere kaydetti. Devler Ligi'ne 3 puanla başlayan Club Brugge, maç fazlasıyla liderliğe oturdu. Zenit ise puansız olarak son sırada yer aldı. Zenit gruptaki diğer maçında Dortmund'a konuk olacak. Club Brugge ise Vedat Muriqi'in de formasını giydiği Lazio'yu konuk edecek.

Spor 21-10-20 09:58

Sütünü satmaya başladı toplam kazancı 20 bin dolara yaklaştı

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan Julie Dennis sütü olmayan anneler için sütünü satışa çıkarmaya başladı. Online olarak satış yapan kadının toplam kazancı 20 bin dolara yaklaştı.

Kadin 16-10-20 17:07

Mide ameliyatı başarısız olan kadın 38 kiloya düştü

58 yaşındaki Julie Dunbar, ağırlığı 127 kiloya ulaşınca mide ameliyatı olmaya karar verdi. Ancak Julie, mide kelepçe ameliyatı sonrasında ölümün eşiğine geldi.

Haber 18-08-20 10:48

Dirk Kuyt, Phillip Cocu ve Koeman kulüp satın alacak

Dennis Bergkamp öncülüğündeki konsorsiyum Premier Lig'den kulüp satın alacak. Eski yıldızlardan Dirk Kuyt, Cocu, Koeman ve Larsson bu ekipte bulunacak.

Spor 04-05-20 11:08

Fransa'da Corona Virüsüne 16 Yaşında Kurban

Corona virüsünün en çok etkilediği Avrupa ülkelerinden Fransa'da 16 yaşında Julie adındaki bir genç kız, yaşamını yitirdi. Ailesi, genç kızın daha önce hiçbir hastalık geçirmediği ve sağlığının genellikle iyi olduğunu açıkladı

Haber 27-04-20 14:48

Fransa'da Corona Virüsüne 16 Yaşında Kurban

Corona virüsünün en çok etkilediği Avrupa ülkelerinden Fransa'da 16 yaşında Julie adındaki bir genç kız, yaşamını yitirdi. Ailesi, genç kızın daha önce hiçbir hastalık geçirmediği ve sağlığının genellikle iyi olduğunu açıkladı

Haber 27-04-20 14:48

Fransa'da Corona Virüsüne 16 Yaşında Kurban

Corona virüsünün en çok etkilediği Avrupa ülkelerinden Fransa'da 16 yaşında Julie adındaki bir genç kız, yaşamını yitirdi. Ailesi, genç kızın daha önce hiçbir hastalık geçirmediği ve sağlığının genellikle iyi olduğunu açıkladı

Haber 27-04-20 14:48

Salgını Öngören Pandemi Uzmanı: “Artık Yeni Normalimiz Bu”

Tüm dünyada düzeni alt üst eden Corona salgınında akıllardaki soru şu: "Normale dönecek miyiz?" Begüm Dönmez Ersöz, ABD’de "salgını öngören adam" olarak bilinen pandemi uzmanı Dr. Dennis Carroll'la konuştu. Dr. Carroll, “Yeni normal artık bu. Salgını durdurabilecek sihirli formül de biziz" diyor

Haber 27-04-20 14:41

Salgını Öngören Pandemi Uzmanı: “Artık Yeni Normalimiz Bu”

Tüm dünyada düzeni alt üst eden Corona salgınında akıllardaki soru şu: "Normale dönecek miyiz?" Begüm Dönmez Ersöz, ABD’de "salgını öngören adam" olarak bilinen pandemi uzmanı Dr. Dennis Carroll'la konuştu. Dr. Carroll, “Yeni normal artık bu. Salgını durdurabilecek sihirli formül de biziz" diyor

Haber 27-04-20 14:41

NBA eski yıldızı Dennis Rodman'dan Kim Jong-un açıklaması

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un sağlık durumunun ağır olduğuna dair iddialar üzerine konuşan, 'sıkı dostu' eski NBA yıldızı Dennis Rodman, "Umarım sadece söylentidir" dedi.

Spor 23-04-20 22:53
NBA

6 yaşındaki kız çocuğu kelepçe takılarak gözaltına alındı

ABD'nin Orlando kentinde öğretmenine tekme attığı belirtilen altı yaşındaki bir kız çocuğu polis tarafından elleri kelepçelenerek gözaltına alındı. Gözyaşları içinde "Bana bir şans daha verin" diyen çocuğu elleri bağlı olarak polis aracına bindiren Dennis Turner adlı polis memuru görevden alındı.

Haber 26-02-20 11:37

Fırtınada türbülansa girdiler! Uçakta panik anları

Ryanair şirketine ait yolcu uçağı, Belçika'nın başkenti Brüksel'e gerçekleştirdiği sefer sırasında Dennis fırtınasına takıldı. Fas'tan Belçika'ya giden uçakta bulunan yolcular, türbülansa girilmesi ile panik dolu anlar yaşadı. Uçağın Belçika'ya yaklaştığı bölgede yaşanan türbülansdaki panik anları kameralara saniye saniye yansıdı.

Haber 19-02-20 11:09