Julie Schwartz Gottman Haberleri

Yaşlı bakımevi hemşiresi ölümü böyle anlattı! 'Defalarca gözümle gördüm' dedi: Vücut kapanmaya başlıyor

Yaşlı bakımevi hemşiresi Julie McFadden sosyal medyadan ölüm ve ölümün gizemine dair açıklamaları sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Ölüm esnasında insan vücudunda olanları açıklayan McFadden, 'Öldüğümüzde ne olacak?' sorusuna cevap verdi. Ölümden korkmadığını ve gözünün önünde defalarca hayatını kaybeden kişilere tanık olduğunu dile getiren Julie McFadden'in paylaşımı çok konuşuldu.

Trend 2024-04-05 08:25:06

Kocasıyla birlikte 13 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden müdür yardımcısı yakalandı! Ömür boyu öğretmenlikten men edildi

46 yaşındaki Julie Morris isimli bir müdür yardımcısı, kocası David Morris ile birlikte 13 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kız çocuğuna tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Mahkemede detayların ortaya çıkmasından sonra partneriyle birlikte öğrencisine tecavüz ettiği tespit edilen Julie Morris hapis cezasına çarptırılırken öğretmenlik görevinden de ömür boyu men edildi. Olay ülke gündemine yerleşti.

Trend 2024-04-03 11:51:05

Neredeyse herkesin ölmeden önce gördüğü tek şey diyerek paylaştı! Yaşlı bakımevi hemşiresinin paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu

Bir yaşlı bakımevi hemşiresi olan Julie McFadden'in sosyal medyadan yaptığı paylaşımı dikkatleri çekti. Hastalarının büyük bir bölümünün son günlerinde yanında olduğunu dile getiren McFadden, insanların ölmeden önce yaşadıklarını ve gördüklerini ayrıntılı olarak anlattı.

Trend 2024-03-21 14:43:30

IMF merkez bankalarını uyardı: Enflasyonun düşmesine rağmen...

Uluslararası Para Fonu (IMF) Sözcüsü Julie Kozack, merkez bankalarını 'erken gevşeme'ye karşı uyardı. IMF Sözcüsü enflasyonun düşmesine rağmen henüz hedefin yeterince yakın olmadığının altını çizdi.

Finans 2024-02-23 07:12:50

Hava durumu sunucusunun canlı yayında korkutan anları! Gözleri başının arkasına döndü, yere yığıldı

ABD’li bir hava durumu sunucusu olan Alissa Carlson Schwartz, canlı yayında bayılarak ekran başında korkutan anların yaşanmasına neden oldu. Bu esnada yere yığılan Schwartz'ın gözlerinin başının arkasına döndüğünün görülmesi de izleyenleri korkuttu. Schwartz'ın aniden yere yığıldığı görüntüler ise sosyal medyada yayıldı.

Trend 20-03-23 09:45

Bakımevi hemşiresi hastaların ölmeden önce söylediği son şeyi paylaştı! “Hepsi aynı şeyi söylüyor”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles şehrindeki bir bakımevinde beş yıldan uzun bir süredir hemşire olarak çalışan Julie McFadden, kariyerinin merak edilen yönlerini TikTok’tan yaptığı paylaşımla anlattı. Hastaların ölmeden önce hep aynı şeyi söylediğini dile getiren McFadden sosyal medya takipçilerini ölümdeki o ince çizgiye götürdü.

Trend 18-11-22 11:54

Mahkeme salonunda cinsel ilişkiye girerken yakalanmışlardı! Olay mahalline bu kez başka bir suçla geri döndüler

Avustralya’nın Queensland eyaletinde yaşayan 19 yaşındaki Shameka Julie Leeding ve 20 yaşındaki sevgilisi Jake James Quinn geçtiğimiz aylarda mahkeme salonunda cinsel ilişkiye girdikleri için dünya basınındaki manşetlerde yerini almıştı. Cinsel ilişki görüntülerinin güvenlik kamerasına yansıması üzerine cezalandırılan çift, yeniden mahkemeye aynı mahkeme salonuna bu kez başka bir suçla geri döndü.

Trend 07-10-22 10:49

Mezuniyet gecesinde skandal! Öğrencilerine zorla alkol verdi, yetmedi twerk yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki bir okulda öğretmenlik yapan 39 yaşındaki Julie Kinsey Hoover isimli bir kadın okulun düzenlediği mezuniyet balosundan yaptıklarıyla gündem olmayı başardı. Öğretmen öğrencilerini alkol içmeye teşvik ettiği ve cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklandı.

Trend 10-09-22 13:18

Canlı yayında korkunç anlar! Spikere inme indi

ABD'nin Oklahoma eyaletinde NBC üyesi KJRH televizyonunda haber spikerliği yapan Julie Chin, canlı yayın sırasında kısmı felç geçirdi.

Magazin 06-09-22 14:36

Onlarınki bir aşk hikayesi! “Birbirimize kadın olarak aşık olduk, şimdi karı kocayız”

Shay Roberts ve Julie McLean, ilk tanıştıklarından 11 yıl sonra sürpriz bir törenle evlendiler. 11 yıllık ilişkileri boyunca pek çok olayla mücadele ettiklerini ve birbirlerine olan bağları sayesinde bu sorunların üstesinden gelmeyi başardıklarını dile getiren ikili hikayelerini gerçek aşk olarak tanımlıyor. Aşkın her türlü zorlu yeneceğini ifade eden çift 11 yıl içindeki değişimlerini anlattı.

Trend 27-06-22 17:15

Dini okulda skandal! Öğrencisine gönderdiği mesajı veli gördü, ortalık karıştı: Cinsel ilişki için evine çağırdı

2018'den beri Point of Grace Hristiyan Okulu'nda öğretmenlik yapan 38 yaşındaki Julie Kinsey Hoover isimli bir öğretmen, bir öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmekle suçlandı. Öğrencisini cinsel ilişki için evine davet ettiği mesajı, öğrencisinin annesinin okuması üzerine gerçek ortaya çıktı.

Trend 13-06-22 13:35

Eş yatakta karısı yerine köpeği bulunca şoke oldu! “Sahibini arıyoruz”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Tennessee eyaletinde yaşayan Julie ve Jimmy Johnson çifti ilginç bir deneyim yaşadı. Gece yarısında eşiyle beraber uykuda oldukları sırada Jimmy, karısına sarılmak istedi ancak yatakta davetsiz bir misafirin olduğunu anlayınca büyük bir şok yaşadı. Çünkü Jimmy karısının yerinde onlara ait olmayan bir köpeğin yataklarında uyuduğunu gördü.

Trend 17-05-22 17:27

Türkiye'deki yatırımlarını artırmak istiyorlar... ABD'den dikkat çeken açıklama

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Sözcüsü Julie Eadeh, ABD-Türkiye ticari ve ekonomik ilişkileri ile ABD Ticaret Bakanlığ yaptı. Eadeh, ABD'li şirketlerin Türkiye'yi bölgesel bir merkez olarak gördüğünü belirtti. ABD-Türkiye ikili ticaret hacmini genişletme hedefinin detaylarına ilişkin Eadeh, Büyükelçilik yetkililerinin Türkiye'deki satışlarını ve yatırımlarını artırmak isteyen ABD'li şirketlerle düzenli görüştüğünü aktar

Finans 06-04-22 18:49

ABD'de 3. doz koronavirüs aşısı olanların sayısında hızlı düşüş! Uzmanlar isimler endişeli

Omicron varyantının baskın olduğu koronavirüs pandemisinde ABD'de Kovid-19'a karşı üçüncü doz takviye aşısı yaptıranların sayısındaki hızlı düşüş sağlık uzmanlarını endişelendirdi. Yale Üniversitesinden aşı politikası uzmanı Jason Schwartz, "Takviye aşı çabalarının yetersiz kaldığı açık" ifadesini kullandı.

Haber 26-01-22 08:43

Milletvekili, doğuma bisiklet sürerek yetişti

Yeni Zelandalı milletvekili Julie Anne Genter, doğum sancılarının gelmesiyle gece yarısı hastaneye bisikletiyle yetişti. Bisikleti kendisi kullanan milletvekili Genter’i eşi görüntüledi. Genter, doğuma bisiklet sürerek yetişmeyi beklemediğini ama zamanında yetişerek sağlıklı bir bebek doğurduğunu belirtti.

Haber 28-11-21 13:17

Yeni Zelandalı milletvekili doğumuna bisikletle gitti

Yeni Zelanda Milletvekili Julie Anne Genter, doğum sancılarının başlamasının ardından hastaneye bisikletle gitti. Hastaneye varmasından 1 saat sonra doğum yapan Genter, bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Haber 28-11-21 13:12

Huzurevinde çalışan hemşire ölümle ilgili şaşırtıcı bir tespitini açıkladı! Sosyal medyada şaşkınlık yarattı

Julie ismindeki bir bakım hemşiresi, ölümle ilgili sık sorulan soruları yanıtladı ve hastalarının çoğunun ölmeden hemen öncesinde yaşadıklarını açıkladı. Sosyal medya hesabından yaşadıklarını anlatan Julie, çoğu hastanın ölmeden önce aynı şeyi söylediğini iddia etti.

Trend 18-11-21 10:20

Bayılan yürüyüşçüye Modern Family oyuncusu Julie Bowen yardım etti

Modern Family oyuncusu Julie Bowen ve kız kardeşi, geçen hafta Utah Moab'daki Arches Ulusal Parkı'nda bayılan bir yürüyüşçünün kurtarılmasına yardım etti. Minnie John CNN'ye verdiği demeçte, "Beni görmezden gelebilirlerdi, ama yapmadılar. Bir yabancı olarak bana sevgi ve saygıyla davrandılar" dedi.

Magazin 09-08-21 16:59

Kraliçe Elizabeth onayladı! Kanada'nın 154 yıllık tarihinde bir ilk

Kanada’nın 154 yıllık tarihinde ilk kez yerli halkın bir üyesi olan Mary Simon, geçtiğimiz ocak ayında istifa eden Julie Payette’in yerine Kanada Genel Valisi olarak atandı.

Haber 06-07-21 23:38

Kapanma sonrası sosyalleşme kaygısını nasıl aşabilirsiniz?

Koronavirüs pandemisinde yaşanan uzun süreli kapanmaların ardından yeniden sosyalleşme fikri birçok kişiyi tedirgin ediyor. Klinik psikolog Dr. Julie Smith, bu kaygıları aşmanız için altı tavsiyede bulunuyor.

Haber 31-05-21 06:27

Kızı ile ilgili gerçeği öğrenince torununu doğurdu! 51 yaşındaki kadın...

51 yaşındaki Julie Loving, 29 yaşındaki kızı Breanna Lockwood'un bebeğini dünyaya getirdi. Tüp bebek tedavisi denese de bir türlü çocuk sahibi olamayan kadın, en büyük hayalinin çocuk sahibi olmak olduğunu ve bunu da annesinin gerçekleştirdiğini söyledi.

Kadin 04-12-20 09:08

Kuzey Kore: Pyongyang’ın gösterişsiz otellerinde zamanda yolculuk

Kuzey Kore'deki oteller 1970'lerden kalma mimarisiyle insana zamanda yolculuk hissi yaşatıyor. Bu oteller şimdi "Pyongyang'ın Otelleri" adlı bir kitapta bir araya getirildi. BBC Korece Servisi'nden Julie Yoonnyung'un kitabın yazarıyla görüştü.

Haber 06-11-20 07:29

Sütünü satmaya başladı toplam kazancı 20 bin dolara yaklaştı

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan Julie Dennis sütü olmayan anneler için sütünü satışa çıkarmaya başladı. Online olarak satış yapan kadının toplam kazancı 20 bin dolara yaklaştı.

Kadin 16-10-20 17:07

Mide ameliyatı başarısız olan kadın 38 kiloya düştü

58 yaşındaki Julie Dunbar, ağırlığı 127 kiloya ulaşınca mide ameliyatı olmaya karar verdi. Ancak Julie, mide kelepçe ameliyatı sonrasında ölümün eşiğine geldi.

Haber 18-08-20 10:48

Fransa'da Corona Virüsüne 16 Yaşında Kurban

Corona virüsünün en çok etkilediği Avrupa ülkelerinden Fransa'da 16 yaşında Julie adındaki bir genç kız, yaşamını yitirdi. Ailesi, genç kızın daha önce hiçbir hastalık geçirmediği ve sağlığının genellikle iyi olduğunu açıkladı

Haber 27-04-20 14:48

Fransa'da Corona Virüsüne 16 Yaşında Kurban

Corona virüsünün en çok etkilediği Avrupa ülkelerinden Fransa'da 16 yaşında Julie adındaki bir genç kız, yaşamını yitirdi. Ailesi, genç kızın daha önce hiçbir hastalık geçirmediği ve sağlığının genellikle iyi olduğunu açıkladı

Haber 27-04-20 14:48

Fransa'da Corona Virüsüne 16 Yaşında Kurban

Corona virüsünün en çok etkilediği Avrupa ülkelerinden Fransa'da 16 yaşında Julie adındaki bir genç kız, yaşamını yitirdi. Ailesi, genç kızın daha önce hiçbir hastalık geçirmediği ve sağlığının genellikle iyi olduğunu açıkladı

Haber 27-04-20 14:48

İngiliz anne ile Türk gencin kalpten bağlılığı

İngiltere'de yaşayan Julie Beston, Bodrum'da beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden oğlunun kalbini taşıyan genç ve ailesi ile görüşmek üzere yeniden Türkiye'ye geldi - Beston: - "Tayfun benim ikinci oğlum gibi. Ona sık sık, oğlumun kalbine iyi bakmasını söylüyorum. Oğlumun kalbi sayesinde biz Tayfun ve ailesiyle tanıştık ve kocaman bir aile olduk" - Tayfun Erdem: - "Onların bir evladı gibi olduğumu düşünüyorum. Bana çok değer veriyorlar. Bir araya gelince sımsıkı sarılıyoruz"

Haber 30-01-20 11:02

Damla Sönmez Avrupa Film Akademisi üyesi oldu

Ünlü oyuncu Damla Sönmez, Avrupa Film Akademisi’nin üyeleri arasına katıldı. Akademi'de Julie Delpy, Dardenne Kardeşler ve Colin Firth gibi isimler yer alıyor.

Magazin 20-01-20 15:29

ABD'ye göç edip yerleşen ilk Müslüman: Anthony the Turk

ABD'de bulunan 17. yüzyıla ait tapuya göre, ülkeye yerleşimci olarak gelen ilk Müslüman'ın Hollandalı bir baba ve Faslı bir anneden doğma Anthony Jansen Van Salee olduğu ileri sürüldü - Brooklyn Tarih Kurumu Küratörlük İşleri ve Koleksiyonlar Başkan Yardımcısı Julie Golie: - "1643 tarihli bu tapu, bildiğimiz kadarıyla ülkede arazi sahibi ve özgür bir Müslüman olarak yaşamış birini gösteren ilk örnek. Anthony Jansen Van Salee’nin hayatında Müslüman kimliğini ne kadar öne çıkardığından da emin değiliz ancak 20. yüzyılın başlarında ona ait bir Kur'an’ın açık artırmada satıldığı bilgisi, kimliğine ve geçmişine dair bazı tahminlerde bulunmamıza imkan sağlıyor" - "Mahkeme kayıtlarında Van Salee için 'Anthony the Turk' yani 'Türk Anthony' olarak da bahsediliyor" - "Bence bu hikaye bize Amerika’da Müslüman deneyiminin yalnızca 20. yüzyıla ait değil, ta 17. yüzyıla giden inanılmaz kanıtlar sunuyor. Müslümanlar çok çeşitliydi ve tarihi geçmişiyle bu şehir üzerinde silinmez etkisi oldu"

Haber 08-12-19 11:14

FIBA Şampiyonlar Ligi: Türk Telekom: 72 - Filou Oostende: 66

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Türk Telekom, Belçika ekibi Filou Oostende’yi 72-66 yenerek puanını 9’a yükseltti ve grup liderliğini korudu.Salon: Ankara ArenaHakemler: Martins Kozlovskis (Letonya) xx, Petr Hrusa (Çekya) xx, Ivan Milicevic (Bosna Hersek) xxTürk Telekom: Muhammed Baygül x 4, Fall x 2, Enes Taşkıran x, Wiltjer xxxx 33, Campbell x 3, Hunter xx 6, Johnson xxx 21, Egemen Güven x 1, Metin Türen x 2, Polat Kaya x, Efe Beşok x, Şafak Edge xBaşantrenör: Burak GörenFilou Oostende: Mwema x, Braian Angola xx 14, Dusan Djordjevic x 5, Shevon Thompson xx 12, Amar Sylla x 5, Simon Buysse x 6, Keye Vries x 5, Loic Schwartz xx 15, Yannick Desiron x 4, Servaas Buysschaert xBaşantrenör: Dario Gjergja1.

Spor 13-11-19 22:00

30 yıllık evli çiftten evliliği ayakta tutacak 8 tavsiye

77 yaşındaki John Gottman ve 68 yaşındaki Julie Schwartz Gottman 30 yıldır mutlu bir evlilik sürüyor. İlişki uzmanı çift 3 yıl boyunca 3 bin çifti incelendiği araştırmada ilişkiyi ayakta tutabilecek 8 adımı çıkardıkları kitapta açıkladı. Çift, binlerce çiftin mutlu bir beraberlik sürdürebilmesine yardımcı oldu. Peki bu kilit noktalar neydi? İşte izlenilmesi gereken yollar.

Kadin 31-10-19 13:41

Julie Delpy’den yıllar sonra gelen itiraf

Julie Delpy, çok sevilen Before üçlemesi filmlerinden rol arkadaşı Ethan Hawke’a verilen ücretin ‘çok daha azını' aldığını söyledi.

Trend 03-10-19 15:23

Kanada 21 Ekim’de sadığa gidiyor

Kanada Başbakanı Justin Trudeau’un Kanada Genel Valisi Julie Payette’den Federal Parlamento fes etme talebinin onay alması sonucu ülkenin 21 Ekim’de sandığa gideceği resmen onaylandı.Kanada Başbakanı Justin Trudeau Genel Vali Julie Payette ile bir araya gelerek validen Federal Parlamento’yu feshetmesi talep edip altı haftalık seçim kampanyasını başlatmak için izin aldı.

Haber 11-09-19 19:38

Minikler hayatı suda öğreniyor

İngiltere merkezli firmanın Bursa'da bebeklere ve erken yaşlardaki çocuklara yönelik düzenlediği yüzme eğitimlerine anne ve babalarıyla katılan minikler kulaç atarak hayata hazırlanıyor - Firma sahibi Julie Ann James: - "Bir çocuk 5 yıl boyunca yüzme eğitimi alırsa okul çağında da vücut ve zihnen daha güçlü olabiliyor. Yüzme, bu şekilde hayata başlayan bir çocuğun vücut bütünlüğüne, sağlığına, nefes almasına ve daha iyi uyumasına yardımcı oluyor" - Eğitimlere çocuğuyla katılan Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. İmam Bakır Batı: - "Yüzmenin birçok faydası var. Fiziksel gelişiminin yanında psikolojik ve ruhsal gelişim açısından da gelişiyorlar. Bunların yanında çocuğumla bir yere gittiğimizde havuza düşse de boğulmayacağını biliyoruz"

Haber 12-06-19 11:01

Minikler hayatı suda öğreniyor

İngiltere merkezli firmanın Bursa'da bebeklere ve erken yaşlardaki çocuklara yönelik düzenlediği yüzme eğitimlerine anne ve babalarıyla katılan minikler kulaç atarak hayata hazırlanıyor - Firma sahibi Julie Ann James: - "Bir çocuk 5 yıl boyunca yüzme eğitimi alırsa okul çağında da vücut ve zihnen daha güçlü olabiliyor. Yüzme, bu şekilde hayata başlayan bir çocuğun vücut bütünlüğüne, sağlığına, nefes almasına ve daha iyi uyumasına yardımcı oluyor" - Eğitimlere çocuğuyla katılan Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. İmam Bakır Batı: - "Yüzmenin birçok faydası var. Fiziksel gelişiminin yanında psikolojik ve ruhsal gelişim açısından da gelişiyorlar. Bunların yanında çocuğumla bir yere gittiğimizde havuza düşse de boğulmayacağını biliyoruz"

Yurthaber 12-06-19 11:00

Belçika’da 20 bin kişi kadına şiddete karşı yürüdü

Belçika’nın Anvers kentinde 20 binden fazla kişi, geçen hafta öldürülen 23 yaşındaki Julie Van Espen anısına sessiz bir yürüyüş düzenledi.

Haber 12-05-19 22:35

Malezya'da Geleneksel Türk Okçuluğu derslerine büyük ilgi

Malezya'daki IDRISSI Okulu'nda Eylül 2018'den bu yana müfredatta yer alan Geleneksel Türk Okçuluğu derslerine öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor - Dersi alan 7 ila 10 yaşlarında toplamda 108 öğrenci, her derste atış talimleriyle okçuluk yeteneklerini geliştiriyor - Geleneksel Türk Okçuluğu dersi öğretmeni Adriana Amin Zahari: - "Bu sporu iyi yapabilmek için kişinin beyni, kalbi ve vücudunun güçlü olması gerekiyor" - IDRISSI Okulu Müdürü Julie Wong: - "Okçuluk sporu öğrencilerimizin daha sabırlı, sakin olmasını ve odaklanmasını sağladı"

Haber 25-04-19 11:05

Kanada, Irak'ta çeşitli alanlarda yatırım yapmak istiyor

Kanada Genel Valisi Julie Payette Irak'ta, enerji, tarım ve endüstri gibi alanlarda yatırımlar gerçekleştirmek istediklerini söyledi

Haber 20-01-19 15:10

Türkiye’nin Ottawa Büyükelçisi Uras görevine resmen başladı

Türkiye’nin Ottawa Büyükelçisi Kerim Uras, Kanada Genel Valisi Julie Payette'ye güven mektubunu sunarak resmen görevine başladı - Büyükelçi Uras: - "Türkiye ve Kanada ilişkilerini çok daha ileri noktalara taşıyacak potansiyele sahibiz" - Vali Payette: - "Türkiye'nin stratejik konumu uzaydan da çok net görünüyor"

Haber 19-12-18 23:38

İsrailli Tom'un hayali Selda Bağcan'a saz çalmak

Tel Aviv sokaklarında "Al Yazmalım", "Mevlam Bir Çok Dert Vermiş", "Ah Yalan Dünyalar" ve "Kadifeden Kesesi" gibi türküleri sazıyla icra eden İsrailli Tom Kaplinsky'nin hayali bir gün Türkiye'de ses sanatçısı Selda Bağcan'a sazıyla eşlik edebilmek - "Anahnu Arkadaş" (Biz Arkadaşız) isimli bir müzik grubunun da üyesi olan Tom, haftada iki akşam bu grupla Tel Aviv'deki bir Türk restoranında sahne alıyor - Türkçe müzikler icra eden İsrailli "Anahnu Arkadaş" grubunun repertuvarında "Hey On Beşli" türküsünden "Kaldım Duman İçi Dağlarda"ya, "Leylim Ley"den "Ben Melamet Hırkasını"a veya "Mastika" şarkısına kadar çok sayıda Türkçe eser bulunuyor - İlk kelimesi İbranice, ikinci kelimesi Türkçe olan "Anahnu Arkadaş" isimli bu dört kişilik müzik grubuna Tom sazıyla eşlik ederken, Dor Dale kemençesiyle, Guy Rotem darbukasıyla, Julie Besandilove ise uduyla ve seslendirdiği Türkçe şarkı ve türkülerle katkı sunuyor

Haber 28-11-18 11:27

Bu hatalar boşanmaya neden oluyor! İşte dört zehirli davranış

Evlilik ve boşanma araştırmalarının duayeni Psikolog Dr. John Gottman, ilişkilerde iletişimi öldüren dört zehirli davranış için aşağılama, eleştiri,sürekli savunma halinde olma ve duvar örme/uzaklaşma gibi tutumları ele alıyor. Gottman, buna Mahşerin 4 Atlısı adını veriyor. John, evli çiftlerin birbirleriyle iletişim halinde olduklari 10 dakikalik bir video izleyerek, yeni evli çiftlerin gelecek 6 sene içinde evli kalacağını ya da boşanacağını %91 gibi bir başarı oranıyla tahmin edebiliyor.

Kadin 19-11-18 10:28

Yeni Zelandalı bakan doğum yapacağı hastaneye bisikletle gitti

Yeni Zelanda'nın Kadın Bakanı olan Julie Genter, doğum yapacağı hastaneye bisikletle gitti. Yeşil Parti üyesi olan Genter, 42 haftalık olan ilk çocuğunu doğurmak için hastaneye partneriyle beraber bisiklete binerek gittiğini Instagram'dan paylaştığı fotoğraflarda gösterdi.

Haber 20-08-18 08:50

64 milyonda bir gerçekleşen mucize!

Bazen hayat size beklemediğiniz anda sürprizler sunar. Tıpkı Carles ailesine başına gelenler gibi. Milyonlarca bebek hayali kuran çiftten biri olan Julie ve Jose, 64 milyonda sadece bir kez görülen mucizeyi yaşıyorlar. İşte dördüzlere sahip olan ailenin muhteşem hikayesi...

Kadin 07-08-18 11:11

Avustralya'dan İsrail’e orantısız güç kullanmaktan kaçınma çağrısı

Dışişleri Bakanı Julie Bishop, İsrail'in tepkisinde orantılı olmasını ve aşırı güç kullanımından kaçınmasını istedi

Haber 15-05-18 09:09

Bakan Çavuşoğlu, Avustralya Dışişleri Bakanı Bishop ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kuveyt’teki temasları kapsamında Avustralya Dışişleri Bakanı Julie Bishop ile görüştü.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kuveyt’teki temaslarına devam ediyor.

Haber 14-02-18 17:50

Bursa Büyükşehir Belediyespor, Charleroi Volley'i 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldi

SALON: Cengiz Göllü HAKEMLER: Risto Strandson (Estonya) (xx), Armando Simbari (İtalya) (xx) BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Yaren Hatipoğlu (xxx), Fatma Yıldırım (xxx), Yvon Belien (xx), Oleksandra Bytsenko (xxx), Merve İkbal Albayrak (xx), Cansu Aydınoğulları (xxx) (Aylin Sarıoğlu xxx/ libero, Sinem Kocaman (xx), Aslı Tecimer x, Nuran İnce x) CHARLEROI VOLLEY: Michaela Jurcikova (xx), Nikolina Jelic (xx), Charline Humblet (xx), Juliette Thevenin (xx), Flore Evrard (xx), Julie Hanon (xx) (Marine Hannaert x/ libero, Cathy Desmedt x, Farnoosh Sheikhi x) SETLER: 33-31, 25-20, 25-23 SÜRE: 88 dakika (35, 26, 27) CEV Challenge Kupası’nı üçüncü kez müzesine götürmek isteyen Bursa Büyükşehir Belediyespor, 8’li finaller rövanş mücadelesinde Belçika ekibi Charleroi Volley’i Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda ağırladı.

Haber 07-02-18 20:06

Ya kürtaj olacaktı ya da akıl hastanesine yatacaktı! Onun tercihi...

Kürtaj yaptırmayı reddettiğinde, ailesi onu akıl hastanesine kapattı. Bebeğini doğurdu doğurmasına ama evlatlık vermek zorunda bırakıldı. İşte Julie Mannix'in filmleri aratmayan hüzün dolu öyküsü...

Kadin 23-01-18 11:41

ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına tepkiler

- Avustralya Dışişleri Bakanı Julie Bishop: - "İsrail’deki büyükelçiliğimizi taşımak için adım atmayacağız, diplomatik yardımları Tel Aviv'de sunmaya devam edeceğiz" - Bulgaristan Dışişleri Bakanlığı: - “İsrail-Filistin görüşmeleri yapılmadan Kudüs’ün statüsünde her türlü değişiklik, Ortadoğu barış sürecini olumsuz etkileyebilir”

Haber 07-12-17 14:54