Kadinlar Nasil Orgazm Olur Haberleri

Sürekli uyarılma sendromunun (PSAS) nedenleri ve belirtileri nelerdir? PSAS asıl tedavi edilir, sürekli cinsel istek neden olur?

Bir kişinin herhangi bir cinsel uyarıcı ya da istek olmadan sürekli olarak orgazm ve tahrik olma hissi yaşamasına sürekli cinsel uyarılma sendromu denilir. Günümüzde bu sendromun güncel adı sürekli genital uyarılma bozukluğu olarak güncellenmiştir. Genital bölgede basınç, ağrı, iğne batması ve yanma hissi gibi semptomların da eşlik edebildiği PSAS genellikle cinsel terapiler ile tedavi edilir. Sürekli cinsel uyarılma sendromu neden olur?

Kadin 2023-03-24 17:26:59

Anorgazmi (orgazm olamama) sorunu neden olur, türleri nelerdir? Orgazm olamama asıl tedavi edilir, tedavide terapilerin rolü nedir?

Uzun süreli cinsel uyarılmaya bağlı olarak psikolojik ve fizyolojik açıdan hazza ulaşma durumuna orgazm denildiği bilinir. Ancak bazı durumlarda yeterli düzeyde cinsel uyaran olsa da kişinin orgazm olamadığı ya da geç orgazm olduğuna rastlanır. Bu durum anorgazmi olarak adlandırılırken, anorgazminin birden fazla türü vardır. Kullanılan ilaçlardan psikolojik faktörlere varan unsurlar anorgazmiyi tetikleyebilir. Peki, anorgazmi tedavisi nasıldır, terapiler etkili midir?

Kadin 2023-03-23 17:47:44

Ereksiyon hızını iki katına çıkarır, cinsel organın gücüne güç katar

Cinsel ilişkiler hem kadınlar hem de erkekler için ilişkilerde önemli bir yere sahiptir. Kadınların erkeklerden daha zor orgazm olduğu biliniyor. Erkekler de sıklıkla ereksiyon olma sıkıntısı yaşar. Herhangi bir cinsel veya ruhsal hastalık yoksa bazı besinler sayesinde erkek cinsel organı daha hızlı ereksiyon olur ve cinsel organın gücüne güç katar.

Haber 2022-11-26 10:26:53

Orgazm sırasında çok hızlı boşalma gerçekleşiyorsa dikkat! Erken boşalmanın sebebi ne? (Videolu)

Boşalma, orgazm sırasında meninin penisten salınmasıdır. Boşalma, sizden veya partnerinizin istediğinden daha hızlı gerçekleştiğinde ise erken boşalma adı verilen durum gerçekleşir. 18 ile 59 yaşları arasındaki yaklaşık üç erkekten biri bir noktada erken boşalma yaşıyor. Peki sebepleri nelerdir, tedavisi nasıl olur?

Haber 2021-01-19 12:24:14

Orgazm kaybolursa ne olur?

Bir süredir orgazm olamıyorsanız ne yapmanız gerekir? Uzmanlar açıkladı.

Haber 01-09-20 14:20

En Detaylı Orgazm Rehberi: Kadınlar Nasıl Orgazm Olur?

Orgazm nedir, cinsel uyarım ve zevkin doruk noktasında yaşanma durumudur. Aynı zamanda, beynin cinsel uyarıları oldukça yoğun bir şekilde alması sonucu, cinsel organların da bu uyarılara yanıt vermesi olarak da tarif edilebilir.

Kadin 23-06-20 13:43

Bakan Demircan: Sağlık Turizminde Hedef 25 Milyar Dolar (2)

'NASIL OLUR DA ŞİFA DAĞITANLARA EL KALDIRILIR' Erzincan’da düzenlenen değerlendirme toplantısına katılan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti

Yurthaber 11-08-17 21:30

Bakan Demircan: Sağlık Turizminde Hedef 25 Milyar Dolar (2)

'NASIL OLUR DA ŞİFA DAĞITANLARA EL KALDIRILIR' Erzincan’da düzenlenen değerlendirme toplantısına katılan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti eleştirdi.

Yurthaber 11-08-17 20:07

Yılmaz Vural: '50 bin kişi orgazm olur!'

Türk futbolunun en renkli simalarından Yılmaz Vural, teknik direktör arayışlarında olan Fenerbahçe'ye mesaj gönderdi: Buradayım...

Spor 07-06-15 09:16

Orgazm nedir, kadınlar nasıl orgazm olur? İşte mükemmel orgazmın 10 yolu

Orgazm, cinsel uyarılma sırasında sıkılan tüm kaslar gevşediğinde cinsel uyarılmanın zirvesidir. Bir erkeğin orgazma genellikle ejakülatör sıvının salınması eşlik eder ve kadınların yaklaşık yüzde 10'u bir orgazm sırasında boşalır. Bir orgazm sırasında, endorfin adı verilen hormonlar kan dolaşımına salınır ve bu da yoğun zevk ve rahatlamaya neden olur. Gelin en çok merak edilen orgazm nedir sorusuna cevap arayalım ve kadınların nasıl orgazm olduğuna bakalım.

Kadin 05-06-14 09:14