Kapatıcı Haberleri

Göz altı kapatıcıları nasıl kullanılır? Göz altı kapatıcıları nasıl sürülmeli?

Güzellik ve makyaj dünyası her geçen gün kendini yenileyen ve milyonlarca kişinin yaratıcılığını ifade ettiği bir sahnedir. Makyaj, sadece dış görünümü iyileştirmekle kalmaz aynı zamanda özgüveni artırır ve bireyin kendini ifade etme şekillerinden biridir. Bu renkli dünyanın önemli bir parçası olan makyajın temel unsurlarından biri de göz altı kapatıcıdır. Göz altı kapatıcı uykusuz gecelerin izlerini silerken gözleri daha canlı ve genç gösteren sihirli bir dokunuştur.

Kadin 25-11-2023 23:02

Basit ama etkili! Hayatınızı güzelleştirip modunuzu yükseltecek ürünleri sizin için seçtik

Bazı pratik ürünler sergiledikleri yüksek performansla hayatınızı kolaylaştırır ve modunuzu yükseltir. Siz de yaşamınızda küçük ama etkili ürünlere yer açmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Yarattıkları büyük etkilerle vazgeçilmeziniz olacak birbirinden kaliteli ürünleri listeledik.

Haber 30-10-2023 16:58

Güzellik uzmanı kirpikleri daha uzun göstermenin yolunu paylaştı! Makyajınızı yanlış yapıyorsunuz

Makyaj yaparak daha sağlıklı görünmek mümkün olabiliyor. Ruh halimizin değişmesini sağlayan makyaj birçok kadın için terapi olarak görülüyor. Ancak makyaj yaparken yapılan ufak hatalar istenilen sonuçları almayı zorlaştırabiliyor. TikTok'ta bir güzellik uzmanı makyajında uyguladığı tüyoları açıkladı.

Kadin 06-06-2023 17:09

Kapatıcıyla kapanmayan sivilceleri anında yok ediyor! Pürüzsüz makyaj tüyosunu paylaştı

Makyaj çok daha bakımlı ve dinamik görünmemizi sağlayabiliyor. Ancak makyaja ciltteki kusurları kapatmak sanıldığı kadar kolay olmuyor. Kırmızı sivilceleri geçirmek için kapatıcının yeterli gelmediğini düşünüyorsanız makyaj uzmanının paylaştığı güzellik tüyosunu deneyebilirsiniz.

Kadin 03-05-2023 15:52

Güzellik uzmanı kirpiklerinizi ok gibi gösterecek tüyoyu paylaştı! Maskara kullanmadan önce...

Kirpikleri uzun ve kıvrık göstermek için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Kirpikleri uzun göstermenin en basit ve hızlı yolunun rimel olduğu biliniyor ama dümdüz rimel sürmek istenilen sonuçları sağlayamayabiliyor. Bir güzellik uzmanı kirpiklerinizi ok gibi uzun gösterecek ipucunu paylaştı.

Kadin 02-04-2023 16:09

Dövmelerinizden alın yazınıza kadar her şeyi kapatabilme özelliğine sahip fondötenler

Mükemmel bir ten makyajı için makyaj çantanızın olmazsa olmazı ürünlerinden biri, fondötenler. Bu ürünler cildinizdeki akne, sivilce izi, leke, göz altı morlukları ve gözenek görünümlerini kusursuz bir şekilde kapatmanıza yardımcı olurken aynı zamanda aydınlık ve ışıl ışıl bir görünüm de sağlar. Eğer siz de kaliteli fondöten ya da concealer arayışındaysanız en çok tercih edilen markaların ürünlerine yer verdiğimiz listeyi birlikte inceleyelim!

Kadin 23-03-2023 15:24

Bu hatalardan kaçının! 20 yaş büyük görünmenize neden oluyorlar

Kadınlar güzellikleri için saçlarını ve ciltlerini çeşitli bakımlara sokuyorlar. Ancak bu bakım uygulamaları ve makyaj teknikleri her zaman istenilen sonucu vermeyebiliyor. Bir makyaj uzmanı kadınları olduklarından çok daha yaşlı gösteren teknikleri paylaştı. İşte uzak durmanız gereken o basit hatalar...

Kadin 03-02-2023 10:21

Mynet Kadın takipçileri 2022'nin en iyi kozmetik ve kişisel bakım ürünlerini seçti!

Fondötenden maskaraya, bb kremden dudak parlatıcısına, far paletinden eyelinera çok özel bir liste ile karşınızdayız! Bu liste Mynet Kadın takipçilerimizin 2022 yılında kullanmaktan vazgeçemediği, en favori kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini içeriyor. İşte detaylar!

Kadin 29-12-2022 12:51

Görenler hayran kalıyor! Yüzüne yaptığı bakımları tek tek paylaşıyor

Cilt ve saç bakımı hem daha güzel hem de daha sağlıklı bir görünüm sağlıyor. Ancak bu bakımları yapmak günlük koşuşturmaların içerisinde oldukça zorlayıcı olabiliyor. Özellikle erkekler bakım uygulamalarının boş zaman olduğunu düşünüyor. Ancak bazı erkekler var ki yaptıkları bakımlarla görenleri hayran bırakıyor. TikTok hesabında yaptığı bakımları paylaşan Davide, milyonlarca kişi tarafından izleniyor.

Kadin 16-12-2022 10:54

2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

Cildinizin kusursuz görünmesini istiyor ama bunu ağır makyaj ürünleriyle yapmak istemiyorsanız sizin için harika bir fikrimiz var. BB kremler bu konuda en iyi yardımcınız olabilir. Nemlendirici ve kapatıcı özelliklerini bir arada sunan BB kremler, cildi güzelleştirirken ağırlık hissi vermiyor ve yapay durmuyor. En iyi BB krem 2022 yılında da kullanıcıların yorumlarıyla öne çıkıyor. Gelin yılın en iyi ürünlerine daha yakından bakalım.

Kadin 12-12-2022 17:55

TikTok'ta paylaştı: Makyajla bile kapanmayan büyük sivilceleri anında silecek yöntem! Sivilceler nasıl kapatılır?

Sivilceler, sinek ısırıkları aniden çıkan cilt kusurları oldukça can sıkıcı olabiliyor. Özellikle özel günlerden önce çıkan bu istenmeyen kusurları kapatmak için çeşitli yollar aranıyor. Ancak makyajla bile istenilen sonuç elde edilemiyor. TikTok'ta paylaşılan makyaj hilesiyle sivilceleri çok kolay bir şekilde kapatmak mümkün.

Kadin 08-09-2022 14:27

Tiktok’ta paylaştı: Yaygın yapılan 6 hata! Deodorantı, şampuanı yanlış kullanıyormuşuz

Temizlik ve bakım için kullanılan çok çeşitli ürünler bulunuyor. Her geçen sene yeni çıkan bu ürünleri kullanma şeklimiz yanlış olabilir. Tiktok’ta paylaşım yapan güzellik uzmanı doğru uyguladığımızı sandığımız hataları belirtti. Kısa süre içerisinde birçok izleyiciye ulaşan bu video ezber bozdu.

Kadin 02-09-2022 11:20

Cilt tipinize göre en çok ihtiyacınız olan kapatıcı önerileri

Göz altı morlukları, lekeler, renk eşitsizlikleri gibi baş etmesi ve kapatması bir hayli zahmet isteyen cilt kusurları için doğru ürünü tercih etmelisiniz. Eğer hangi kapatıcıyı kullanmanız gerektiğini bilmiyorsanız sizi harika ürünlerle tanıştırmanın tam vakti! Aynı çeşit kapatıcıdan her zaman istediğiniz verimi alamayabilirsiniz. Bu nedenle farklı formlarda ve her cilt problemini anında kapatan ürün önerilerimiz var. Hazırsanız listemizi birlikte inceleyelim.

Kadin 19-08-2022 16:02

Hem kullanışlı hem uygun fiyatlı en iyi kapatıcı pudralar

Cildinizdeki kusurları anında kapatacak bir ürüne ihtiyaç mı duyuyorsunuz? Hem makyaj sabitleme hem kapatma görevini gören pudralarla bu sorununuzu ortadan kaldırabilirsiniz. Hem uygun fiyatlı hem yüksek kapatıcı etkili pudra arıyorsanız listemizdeki en etkili ürünleri inceleyebilirsiniz. ''En iyi kapatıcı pudra hangisi?'' sorunuzu yanıtlayacak ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 27-07-2022 14:25