Kaz Ayaklari Haberleri

Columbia Delta Ridge Down Erkek Kaz Tüyü Mont Günün Fırsatları kapsamında indirimde

Columbia kalitesiyle tanışmanın şimdi tam zamanı! Markanın Delta Ridge Down Kaz Tüyü Mont'u bugüne özel, Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler, acele etmenizi öneririz.

Haber 2024-02-13 11:43:21

Bayramiç Barajı yüzde 100 doluluğa ulaştı

Çanakkale’de, çok sayıda su kaynağına sahip olduğu için mitolojide adı ’Bin Pınarlı İda’ olarak geçen Kaz Dağları’ndan beslenen 96 milyon 500 bin metreküp su kapasitesine sahip Bayramiç Barajı, son yağışlarla birlikte yüzde 100 doluluğa ulaştı.

Yurthaber 2024-01-26 15:21:52

Tiridine banmak isteyen randevu bulamıyor

Samsun'un Havza, Kavak, Asarcık ve Ladik ilçelerinde sayıları artan "kaz asma" tesislerinde yapılan yöresel yemek tiridin tadına bakabilmek için randevu almak gerekiyor.

Yurthaber 2024-01-22 15:39:06

Kocaeli'de Kaz Bayramı için hazırlıklar başladı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde "Kaz Bayramı" için hazırlık yapılıyor.

Yurthaber 2024-01-04 11:18:58

Her ezan okunduğunda camiye gidiyor! Bir mahalle şaşkın

Balıkesir’in Manyas ilçesinde bir kaz, her vakit ezan sesini duyduğunda camiye koşuyor.

Haber 16-12-23 10:45

Canan Karatay'dan kritik uyarı! Bu şekilde tüketenler 10 yaş gençleşiyor

Her zaman, sağlıklı beslenen ve düzenli egzersiz yapan kişilerin daha enerjik olup genç görüneceğini vurgulayan İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay çarpıcı bir açıklamada bulundu. Göz çevresinde beliren kaz ayakları da dahil olmak üzere kırışıklık görünümünü engelleyen bir besinden bahseden uzman isim, onun sağlıklı hücre sayısında artış sağlayabileceğini vurguladı. İşte, Prof. Dr. Canan Karatay'ın söz ettiği 10 yaş gençleştiren o formül....

Kadin 13-11-23 09:20

Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı başladı

Bolu'nun Gerede ilçesinde her yıl ülke genelinden esnafın katılımıyla kurulan ve kaz eti, köy ekmeği, keş, el işleri gibi ürünlerin yer aldığı panayırın ilki 17 Eylül'de sona erecek.

Yurthaber 15-09-23 14:52

Kaz etinin faydaları nelerdir? Kaz eti neye iyi gelir?

Kaz eti özellikle Orta Asya, Sibirya ve Kuzey Amerika gibi bölgelerde tüketilen, göçmen kuş olan kazın etinden elde edilen bir et türüdür. Kaz eti, geleneksel olarak yerel kültürlerin yemeklerinde önemli bir rol oynamıştır ve bu bölgelerde besin değeri yüksek bir protein kaynağı olarak kabul edilir. Kaz etinin besin değeri oldukça yüksektir. İçeriğinde zengin miktarda protein bulunur ve bu, kas gelişimi ve vücut onarımı için önemlidir.

Haber 30-08-23 16:03

Kaz ayakları ve kırışıklıklarınızdan kurtulun! 2 malzemeli maske ile 10 yaş gençleşeceksiniz

Yaş aldıkça ortaya çıkan kırışıklık ve kaz ayakları ciltte istenmeyen görüntüye sebep olabiliyor. Özellikle kaz ayakları yaşımızdan çok daha büyük görünmemize neden olabiliyor. Cildiniz ışıl ışıl parlaması için doğru cilt bakımı ve cildin ihtiyaç duyduğu nem miktarına ulaşmasını sağlamalısınız. Evde yapılan cilt maskesinin 10 yaş gençleştirdiği iddia ediliyor.

Kadin 03-08-23 10:21

Tokat’ta Afrika’yı aratmayan görüntüler

Tokat’ta, sıcaktan bunalan mandaların Kaz Gölü’nde serinlediği anlarda ortaya çıkan görüntüler Afrika’yı aratmadı.

Yurthaber 21-07-23 15:20

Kaz yumurtasının faydaları nelerdir? Kaz yumurtası nasıl tüketilir?

Besin değeri yüksek ve benzersiz bir lezzete sahip olan kaz yumurtası sağlık açısından pek çok faydasıyla dikkat çekiyor. Yüksek protein, vitamin ve mineral içeriğiyle besleyici bir gıda olan kaz yumurtası, özellikle sağlıklı beslenmeyi hedefleyenler için değerli bir alternatif olabilir. Lezzetli tadı ve sağlık dostu özellikleriyle sofralarınıza sağlık katmaya hazır!

Haber 30-06-23 22:55

Kuraklık sonrası Çanakkale’ye güzel haber

Çanakkale’de Aralık ayı başlarında su miktarı 10 milyon metreküpe inerek, kuruma tehlikesiyle karşı karşıya kalan 96 milyon 500 metreküp kapasiteli Bayramiç Barajı, Kaz Dağları’nın bereketiyle yüzde 87 doluluk oranına ulaştı.

Yurthaber 01-06-23 09:47

Kadınlar dikkat! Canan Karatay'dan 15 yaş gençleştiren formül! Pahalı bakım kremlerine gerek yok

Canan Karatay cilt bakımına önem veren kadınlar için ezber bozan bir açıklamada bulundu. Göz çevresinde belirmeye başlayan kaz ayakları gibi yaşlanma belirtilerine karşı uyaran Prof. Dr. Canan Karatay, herkesin evinde bulunan bir besinin kırışıklık görünümünü engellediğini belirtti. İşte Canan Karatay'ın bahsettiği 15 yaş gençleştiren formül...

Haber 29-05-23 09:43

Kaz ayaklarını ve kırışıklıkları yok ederek 10 yaş gençleştiren maske tarifi

Cildimizdeki kırışıklıklar yaşımızdan çok daha büyük görünmemize neden olabiliyor. Özellikle kaz ayakları her geçen sene derinleşerek yaşımıza yıllar katıyor. Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için cilt bakımına ve nemlendirmeye dikkat etmek gerekiyor. Evde yapılan cilt maskesinin 10 yaş gençleştirdiği iddia ediliyor.

Kadin 08-05-23 15:26

Hazar Devleti özellikleri nedir? Hazar Devleti hakkında bilgiler nelerdir, nerede kuruldu, kurucusu kimdir?

Hazar Devleti Karadeniz’in kuzeyinden Doğu Avrupa’ya kadar uzanan Tüm Kafkasya Bölgesini egemenliği altına almış ve İslam ve Gök Tanrı inancının dışında sadece Museviliği benimsemiş tek Türk Devleti olma özelliğini taşır. ‘Hazar’ın sözcük anlamı ‘Kaz’ kökünden gelir. Kaz ; ‘kezen-gezen yiğit kişi’ demektir. Kazer zamanla, Hazer ve sonrasında ‘Hazar’ ismine dönüşmüştür. Hazar Devleti'nin özellikleri nedir?

Egitim 08-05-23 10:03

Sümeyye Aydoğan dar tulumuyla poz verdi! Beğeni butonu çöktü

Taçsız Prenses dizisinde rol alan Sümeyye Aydoğan Kaz Dağları’nda yaptığı tatilinden pozlarını peş peşe paylaştı. Güzel oyuncunun paylaşımlarına yorum yapanlar arasında Kızılcık Şerbeti dizisinin yıldızı da yer aldı.

Magazin 18-03-23 16:59

Ece Üner birden yükseldi çok sert çıktı! 'Zamlar fahiş durum mafiş, yenilecek kazık değil' Sayı 250 bini aştı

'Veli yolunacak kaz değil, servis yemek yenilecek kazık değil! Eğitim bu ticaret değil... Zamlar fahiş eğitim mafiş!' Bu sözler ünlü haber spikeri Ece Üner'e ait. Hem sokakta hem de sosyal medyada son dönemin gündem maddeleri arasında özel okul ücretleri var, özel okulların %65 sınırına uymadıkları yemek ve yol ücretleriyle istedikleri zamları yaptırdıkları iddia ediliyor. Öğretmenler de bir bir görevlerinden ayrılıyor.

Finans 02-02-23 08:36

Kaz Dağları'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Balıkesir ve Çanakkale il sınırları içinde yer alan Kaz Dağları'nın Edremit Körfezi'ne bakan yüksek kesimlerinde kar etkili oluyor.

Yurthaber 11-01-23 15:38

Kaz Dağları'ndaki söndürülen yangından dönerken devrilen arazözdeki 2 kişi yaralandı

Kaz Dağları'ndaki örtü yangınının söndürülmesi için Balıkesir'den Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine yardıma giden arazözün, dönüş yolunda devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 11-01-23 07:16

Kaz Dağları'nda çıkan örtü yangınına müdahale ediliyor

Kaz Dağları'nın Çanakkale'nin Bayramiç ilçesi sınırları içinde çıkan örtü yangını ekiplerce kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Yurthaber 10-01-23 10:08

Kaz Dağları'nda çıkan örtü yangınına ekiplerce müdahale ediliyor

Kaz Dağları'nın Çanakkale'nin Bayramiç ilçesi sınırlarında çıkan örtü yangını ekiplerce kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Yurthaber 10-01-23 07:01

Son dakika: Kaz Dağları'nda yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika: Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde Kaz Dağları’nda yangın çıktı. Henüz nedeni belirlenemeyen yangın için çok sayıda ekip sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan yangına ekiplerin müdahalesi devam ediyor.

Haber 10-01-23 06:36

Hersek Lagünü’ndeki kuş türü sayısı 250’ye ulaştı

Göç rotasındaki kuşların bir süre konaklama yapması nedeniyle "Kuş Oteli” olarak da adlandırılan Hersek Lagünü’nde son olarak gözlemlenen "boz kaz" ile kuş türü sayısı 250’ye ulaştı.

Yurthaber 02-01-23 14:49

Sayaç okumak için eve giden personel, kaz saldırısı sonucu neye uğradığını şaşırdı

Elazığ’da elektrik sayacını okumak için bir eve giden personel, bahçede bulunan kazın saldırısı sonucu neye uğradığını şaşırdı. Eve yaklaşamayan personel bir yandan kaçarken, bir yandan da o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti.

Haber 30-12-22 17:28

Kısa sürede genç gözükmek için neler yapılabilir?

Bella eyes görünümünde kaş askılanarak yukarı taşınıyor ve gözler olduğundan daha çekik bir görüntü kazanıyor. Bu işlem; göz kenarlarında aşağıya düşme, kaz ayaklarının belirginleşmesi, göz kapağı düşünme başlayan kişilerde tercih ediliyor. Yapılacak olan uygulama sayesinde kişi bu sorunlardan kurtulurken istediği dinamik ve genç görünüme sahip olabiliyor. Aynı zamanda bu Bella eyes işlemi yüz ve boyun bölgesine lifting etkisi de gösteriyor.

Kadin 14-12-22 15:50

MasterChef'te düelloyu hangi takım kazandı? İşte TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de düello akşamının kazananı...

MasterChef Türkiye dün akşam ekrana gelen bölümünde izleyenlere düello heyecanı yaşattı. Yarışmacı sayısının azalmasıyla daha da zorlaşan etaplarla karşılaşan MasterChef yarışmacıları geçtiğimiz gün ciğer yemekleri yaptı. Kuzu, tavuk, kaz ve dana ciğeriyle zorlu şartlarda yemekler yapan takımlardan gecenin kazananı merak konusu oldu. Peki, MasterChef'te düelloyu hangi takım kazandı?

Magazin 13-12-22 11:32

MasterChef kaz ciğer kızartma nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte ağız sulandıran kaz ciğer kızartma tarifi!

MasterChef programında kaz ciğer kızartma hazırlandı. Haberimizde yer alan kaz ciğer tarifini hazırlarken, kazın kendi yağından başka yağ eklemeyin. Kendi yağıyla çok daha leziz olacaktır. Peki MasterChef kaz ciğer kızartma nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte ağız sulandıran kaz ciğer kızartma tarifi!

Yemek 09-12-22 23:40

Kral Charles, o fransız yemeğini yasakladı! Kaz veya ördek ciğerinden yapılıyordu...

İngiltere Kralı 3. Charles, bir Fransız yemeği olan ‘yağlı kaz veya ördek ciğerini' Buckingham Sarayı dahil kraliyet konutlarında kullanılmasını yasakladı ve menüden çıkarttırdı. Foie gras olarak adlandırılan kaz veya ördek ciğeri, kazların veya ördeklerin bir boruyla zorla ağızdan beslenerek ciğerlerinin yağlandırılmasıyla yapılan bir yemek ve kuşların karaciğerini 10 katı kadar şişiriyor.

Haber 19-11-22 16:28

Kaz eş anlamlısı nedir? Kaz kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Kaz kelimesi genellikle bir canlı perde ayaklı bir canlının ismi olarak kullanılsa da mecaz anlamda da kullanılan bir kelimedir. Kaz kelimesi oldukça uzun yıllardır dilimizin içerisinde yer edinmiş Türkçe kökenli bir kelimedir. Hem gerçek hem de mecaz anlamda kullanılan kaz kelimesi sesteş olarak bilinse de hayvan olan kaz ve eylem olan kazmak arasında belli nüanslar vardır. Peki, kaz kelimesinin eş anlamlısı nedir?

Egitim 08-11-22 13:41

Malatya'da kurdun kaz sürüsüne saldırısı kameraya yansıdı

Malatya'nın Darende ilçesinde kurdun kaz sürüsüne saldırı anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Haber 31-10-22 12:11

Emekli Hayvanlar Çiftliği orman yangınlarından kurtarılan canlılara yuva oldu

Osmaniye'deki Kastabala Kuş Cenneti'nde yer alan çiftlikte, 26'sı geçen yılki orman yangınlarından etkilenen 28 hayvanın tedavi ve bakımı gerçekleştiriliyor - Tesisteki at, eşek, keçi, koyun ve kaz gibi çiftlik hayvanları, lokanta, manav ve marketlerden toplanan gıdalarla besleniyor

Yurthaber 20-10-22 13:14

Çanakkale Ayvacık-Küçükkuyu Yolu Assos ve Troya Tünelleri Açılış Töreni

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: - "Çanakkale'yi İzmir ve Balıkesir'e bağlayan kara yolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde hayata geçirdiğimiz bu proje Marmara ve Ege bölgelerinin lojistik kara yolu altyapısını oldukça güçlendirecektir. Assos ve Troya tünelleri sayesinde onlarca keskin virajı olan Kaz Dağları'nı sürücülerin korkulu rüyası olmaktan çıkardık"

Yurthaber 11-10-22 15:59

50 dakikalık yol 5 dakikaya iniyor! Açılışı Erdoğan yaptı: Assos ve Troya Tünelleri...

Çanakkale Ayvacık – Küçükkuyu Yolu Assos ve Troya Tünelleri bugün hizmete açıldı. 50 dakikalık yolu 5 dakikaya indirecek tünelin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüneller sayesinde Kaz Dağları'na en ufak zarar vermeden 50 dakikalık yolculuğu 5 dakikaya düşürdük. Yıllık kazancımız ise 133 milyon lira oldu" dedi.

Finans 11-10-22 14:36

Son dakika: Amasya’da feci kaza! Yolcu otobüsüyle kamyonet çarpıştı, ölü ve yaralılar var

Son dakika kaz haberi Amasya'dan geldi. Suluova ilçesinde yolcu otobüsüyle, kamyonet çarpıştı. Kamyonetin sürücüsü İsmail Tural ve yanındaki Ömer Bıyık, ağır yaralı halde kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Otobüste bulunan 8 kişi ise yaralandı.

Haber 19-09-22 08:57

Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı başladı

Bolu'nun Gerede ilçesinde her yıl ülke genelinden esnafın katılımıyla kurulan ve kaz eti, köy ekmeği, keş, el işleri gibi ürünlerin yer aldığı panayırın ilki 18 Eylül'de sona erecek

Yurthaber 16-09-22 12:12

enuygun.com sonbaharda gidilebilecek en keyifli balayı rotasını derledi

Çiftler balayı için Yedigöller, Kaz Dağları, Kapadokya gibi doğa ile iç içe olabilecekleri rotaları değerlendirebiliyor ya da güneş ve denizin keyfini çıkarmak için Akdeniz’in gözde tatil beldeleriyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni tercih edebiliyor

Yurthaber 06-09-22 12:22

Ağrı'da devlet desteğiyle kaz yetiştiriciliği yaygınlaşıyor

Vali Osman Varol: - "Niyetimiz 175 bin civarında devraldığımız kaz varlığı sayımızı, kısa vadede 300 binli rakamlara çıkarabilmek"

Yurthaber 29-08-22 12:19

Kars'ın marka lezzeti kazlar kış sezonu için özenle büyütülüyor

Bu kış yaklaşık 350 bin kazın kesime alınması beklenen Kars'ta, kaz yetiştiriciliği yöre halkı için önemli bir gelir kapısını oluşturuyor - Yetiştirici Tükezziban Pastutmaz: - "Kaz bizim için çok önemli. Hem satıyoruz hem de kışın kavılca pilavı ile tüketiyoruz. Yumurtadan çıkmasından itibaren resmen bir bebek gibi bakıyoruz"

Yurthaber 22-08-22 11:45

Beymen Club 2022 Yaz Koleksiyonu müşterilerine birçok çanta seçeneği sunuyor

Beymen Club’ın ikonik kaz logosunun monogram baskısıyla zenginleşen çantalar, beyaz, kiremit, haki, mavi ve siyah renk opsiyonlarıyla yaz kombinlerini hareketlendiriyor

Yurthaber 16-08-22 13:54

Karslı 72 yaşındaki kadın yetiştirdiği kazların etini İzmir'de müşterileri için hazırlıyor

Kesim işleminin ardından tuzlayıp bir süre güneşte beklettiği kaz etini soğuk zincirle İzmir'e getiren Sünbül Tosun'un sipariş üzerine özel olarak hazırladığı yemekler sofralara lezzet katıyor - Kaz üreticisi Sünbül Tosun: - "İzmir'de kaz eti yapıldığını görünce şaşırıyorlar ama lezzetini tadanlar yeniden geliyor"

Yurthaber 14-08-22 11:42

Orman köylüleri devlet desteğiyle kaz yetiştiriciliğine başladı

Kars ve Ardahan'daki orman köylüsü 14 aile, "ORKÖY Projeleri" kapsamında dağıtılan 60'ar kazla yetiştiricilik yapıp kazanç sağlayacak - Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay: - "Kadınlara mikrokredi dediğimiz, onların çalışabileceği gelir getirici bir çalışma yaptık. Bu örnek bir çalışma oldu"

Yurthaber 05-08-22 11:02

Kaz Papatya can dostu oldu

Aydın'ın Söke ilçesinde ikamet eden 54 yaşındaki Yaşar Ölçen, 2 haftalıkken arkadaşından aldığı ve "Papatya" ismini verdiği kazla büyük bir dostluk kurdu - Ölçen, işten arta kalan zamanının tümünü çok sevdiği kaza ayırıyor

Yurthaber 21-07-22 11:04

Kazı başkanı 5 bin 300 yıllık Kültepe'de doğayla iç içe yaşıyor

Kültepe'de 16 yıldır kazı heyeti başkanlığı yapan Prof. Dr. Fikri Kulakoğlu, kazı alanında çok sayıda kedi, köpek, kaz ve tavuk besliyor, serada sebze yetiştiriyor - Kulakoğlu: - "Buradaki hayvanlar bize dostluk yapıyor. Bazı arkadaşlarımız odalarında, bazıları sürekli mama alıp besliyor"

Yurthaber 16-07-22 11:31

Kaz yetiştiriciliği nasıl yapılır, karlı mı, devlet teşviki var mı? Kaz nasıl yetiştirilir?

Ülkemiz zengin su kaynakları ile kaz yetiştiriciliği için son derece elverişlidir. Kaz yetiştiriciliği ülkemizde en çok Trakya ve Doğu Anadolu bölgesinde yapılır. Kanatlı hayvan yetiştiriciliğinin ayrı bir kolu olan kaz yetiştiriciliği; sadece ülkemizde değil, Avrupa ülkelerinde de önemli bir yere sahiptir. Peki, kaz yetiştiriciliği nasıl yapılır?

Finans 15-07-22 15:14
kaz

Rüyada köpek saldırması ne anlama gelir? Rüyada başkasına, kahverengi köpek saldırması ne demek?

Rüyada köpek saldırması insanların korku içinde uyanmasına neden olur. Bu sebeple anlamı sıkça araştırılır. Rüya sahibinin kötülüğünü isteyen kişilerin alameti kabul edilen rüyada saldıran köpeğin beyaz olması durumunda, kötü niyetli kişilerin rüya sahibini yolunacak kaz gibi gördüğü yorumu yapılır. Rüyada kahverengi köpek saldırması ise aileyle güzel vakit geçirileceğinin simgesi kabul edilir.

Trend 10-06-22 16:33

Ordu'da hayvancılığın geliştirilmesi için devlet destekli projeler hayata geçirildi

Büyükşehir Belediyesince yürütülen 17 proje kapsamında üreticilere 540 koyun, 4 bin kaz, 221 keçi, 64 manda, 300 sığır ve 10 bin civciv dağıtıldı - Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler: - "Bu projeler hem zevkli bir üretime dönüştü hem de gelir getirici çalışma olarak sosyoekonomik kalkınmada Ordu'ya yeni avantajlar sağlıyor"

Yurthaber 07-06-22 14:14

Yumurtayı kırıp bakınca şaşkına döndü: İlk defa böyle bir şey görüyorum

Karabük'te demir çelik işçisi Yücel Yıldız, hobi olarak beslediği tavuklardan birinin matruşka gibi yumurtasının içinden bir yumurta daha çıktığını görünce şaşkına döndü. Yıldız, ''Kaz yumurtası mı desem, deve yumurtası mı desem bayağı bir büyüktü. Yumurtayı elime aldığımda dışı yumuşacıktı. Eşimi, çocuklarımı ve babamı çağırdım. Görünce şaşırdılar. İlginç bir şey. İlk defa böyle bir şey görüyorum. Yumurtayı kırdığımda içinden bir tane daha yumurta çıktı'' diyerek şaşkınlığını anlattı.

Haber 04-06-22 17:48

Emektar demir ustası mütevazı atölyesinde 68 yıldır çekiç sallıyor

Çorum'un Alaca ilçesinde ikamet eden 86 yaşındaki Ferhat Özdemir, evinin bahçesindeki atölyede kazma, kürek, nacak, balta gibi aletlerin yanı sıra pulluk, kaz ayağı gibi traktörle kullanılan tarımsal aletler üretiyor

Yurthaber 27-05-22 12:00

Kaz tüyü ne demek? Kaz tüyü birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler farklı ses olaylarının meydana gelmesiyle oluşabileceği gibi hiçbir ses olayına maruz kalmadan da oluşabilir. Birleşik kelimelerle ilgili inceleme yaparken özellikle ses olaylarına dikkat etmek gerekir. Günlük hayatta sıkça kullanılan birleşik kelimeler sadece yapı bakımından merak edilmez. Bazen anlamları da araştırılır. Kaz tüyü birleşik kelimesi anlamı araştırılan sözcükler arasındadır. Kaz tüyü ne demektir?

Egitim 23-05-22 23:27