Ketoral Kremin Faydalari Haberleri

BB krem ve CC kremin farkı nedir? Kim, hangisini kullanmalı?

Günümüzde hem cilt bakımında hem de makyaj alanında çeşitli birçok ürün kullanılır. Bu ürünlerin kimisi cildi nemlendirmeye yararken kimisi ise kapatıcılığı ile öne çıkar. Pek çok kişinin kullandığı ürünler arasında BB krem ve CC kremde bulunmaktadır. Bu kremlerin çok sayıda özelliği vardır. Ancak iki ürün cilt yüzeyinde aynı etkiye sahip değildir. Benzer özellikler taşısa da sağladığı yararlar birbirinden farklıdır. Peki, BB krem ve CC kremin farkı nedir, kim, hangisini kullanmalı?

Kadin 2023-12-20 18:28:20

Defne Samyeli nemlendirici kremin fiyatına isyan etti! Maaş öder gibi

Defne Samyeli kendinden yaşça küçük aranjör Çağrı Telkıvıran ile olan ilişkisiyle magazin gündeminden düşmüyor. Youtube kanalında güzellik ve bakım üzerine program yapan ünlü isim, son videosunda söyledikleriyle gündeme geldi. Ünlü isim nemlendirici kremlerin fiyatlarına isyan etti.

Magazin 2023-07-18 23:03:22

'Birden bacaklarıma sarıldı' Depremzede 'Krem' öğretmenevinin maskotu oldu 'Bir gün boyunca titredi'

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Eskişehir'e gelen Kılınç ailesinin "Krem" adlı kedisi, misafir oldukları Eskişehir Öğretmenevi'nin adeta maskotu haline geldi. Deprem anını anlatan Erdal Kılınç, ilk başta evde kedileri Krem'i bulamadıklarını, evden eşya alacağı sırada bir anda kedinin bacaklarına sarıldığını söyledi. Kılınç kremin bir gün boyunca titrediğini de belirtti ve "Krem de bizim gibi depremzede oldu" dedi.

Haber 2023-02-23 11:16:54

Cildinizdeki lekelere karşı savaşan en iyi leke kremi markaları

Güneşe maruz kalma, yaşlanma, akne gibi etkenler ciltte lekelenmeye sebep olabiliyor. Ancak, günümüzde üretilen son teknoloji leke kremleri sayesinde bu lekeler kolayca yok edilebiliyor. Leke kremi seçerken en çok dikkat edilen konular arasında kremin içeriği ve leke üzerindeki etkisi yer alıyor. Siz de cilt lekelerinden mustaripseniz inatçı lekeler için üretilen en etkili leke kremlerine ihtiyacınız var demektir. Sizler için en iyi leke kremlerini listeledik. İşte detaylar!

Kadin 2023-02-05 19:53:07

Güzelleşmek isterken kör oldu: Kendisine ve ailesine verdiği zararın farkında değil! Kremlerin bilinmeyen tehlikesi

Cilt bakımı için çok çeşitli ürünler ve tarifler uygulanıyor. Dünya üzerinde birçok kişi yüzünü beyazlatmak için farklı bakım ürünleri kullanıyor. Ancak uzmanlar bu kremler hakkında uyarılarda bulunuyor. Cilt bakımında cilt beyatlatıcı krem kullanan bir kadın kremin içeriğinde yer alan kimyasallar nedeniyle kör kaldı.

Haber 17-12-22 14:45

Umrede krem tanıtımıyla tepki çekmişti! Aslı Şen bu sefer de başörtü linki verince gündem oldu

Umre ziyaretinde yeni çıkaracağı kremin tanıtımını yapan Aslı Şen sosyal medyada tepki çekmişti. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Şen şimdi de yine umrede çekilmiş fotoğrafıyla başörtüsü linki paylaştı. Aslı Şen'ın bu paylaşımı da takipçilerini ikiye böldü.

Magazin 13-12-22 10:00

Tam 6 saat sürdü! Vajinasına dövme yaptıran sosyal medya fenomeni Misha Montana’dan şaşırtan itiraf... “Doğum yapmaktan beterdi”

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal medya uygulaması üzerinden seksi fotoğraf ve videolarını satarak kısa sürede popüler olmayı başaran Misha Montana, vajinasına dövme yaptırdığı anları anlattı. Uyuşturucu kremin cinsel organında işe yaramadığını dile getiren Montana, vajinasına yengeç dövmesi yaptırmaktan bir an bile pişmanlık duymadığını dile getirdi.

Trend 30-11-22 14:43

Cildinizi kısa sürede değişime uğratacak en iyi cilt kremi çeşitleri

Cildiniz için en uygun kremin hangisi olacağını biliyor musunuz? Güzellik ve bakım sektöründe yüzlerce çeşit krem arasından seçim yapmak epey zor oluyor. Neyse ki sizler için en iyi cilt bakım kremlerini listeledik. Bu listemiz özellikle kimyasal ürünlerden hoşlanmayanlar ve doğal cilt kremi yapımı araştırmaları arasında boğulanlar için! Hazırsanız incelemeye geçelim.

Haber 23-05-22 17:21

Patatesi böyle kullanmak kimsenin aklına gelmemişti! Patates sivilceye iyi gelir mi?

Cildinize hangi besinin, bitkinin veya kremin iyi geleceğini tahmin bile edemezsiniz. Patates maskesi de bu akımlardan biri. Sosyal medyada başlayan ve çoğu kişinin olumlu etkisini gördüğünü belirttiği patates maskesi ile akne ve sivilcelerinize veda edebilirsiniz. Yine de doğal ürünlerle cilt bakımı yaparken dikkatli olmakta fayda var. Patates maskesini öncelikle cildinizde görünmeyecek bir yerde denedikten sonra yüzünüze uygulayabilirsiniz.

Kadin 13-05-22 14:35

Madecassol Kremin Kullanımı, Faydaları, Fiyatı ve Kullananların Yorumları

Doktorlar tarafından sıklıkla reçete edilen Madecassol, yanık tedavisinde cilt onarımı için en çok tercih edilen kremlerin başında gelir. Hem yara ve yanık izlerinin geçirilmesini hem de sivilcelerden kaynaklanan lekelerin giderilmesini sağlar. Hücre yenileyici özelliği sayesinde cilt bakımı amacıyla da kullanılır.

Kadin 23-06-20 11:43

Babası için ürettiği kremin ihracatına başladı

Babasının hastalığı nedeniyle tanıştığı dermokozmetik alanına hiçbir bilgisi olmadan başlayan Aylin Kaya, KOSGEB desteğiyle büyüttüğü şirketinde 88 kişiye iş kapısı açtı - Bu yıl ilk kez üç ülkeye ihracat da yapan Kaya, ürününü daha fazla sayıda ülkeye pazarlamayı istiyor - Aylin Kaya: - "Biz yola babamızın yarasını iyileştirme çabasıyla çıkmıştık ama iş bambaşka bir hale geldi. Konuyla ilgili hiçbir fikrim ve bilgim olmamasına rağmen o girişimcilik ruhuyla şu anda bulunduğum konuma geldim"

Haber 15-01-20 11:10

Babası için ürettiği kremin ihracatına başladı

Babasının hastalığı nedeniyle tanıştığı dermokozmetik alanına hiçbir bilgisi olmadan başlayan Aylin Kaya, KOSGEB desteğiyle büyüttüğü şirketinde 88 kişiye iş kapısı açtı - Bu yıl ilk kez üç ülkeye ihracat da yapan Kaya, ürününü daha fazla sayıda ülkeye pazarlamayı istiyor - Aylin Kaya: - "Biz yola babamızın yarasını iyileştirme çabasıyla çıkmıştık ama iş bambaşka bir hale geldi. Konuyla ilgili hiçbir fikrim ve bilgim olmamasına rağmen o girişimcilik ruhuyla şu anda bulunduğum konuma geldim"

Haber 15-01-20 11:08

TEMA temsilcilerinden ziyaretler ve etkinlikler

TEMA Vakfı Muğla İl Temsilcisi Sergender Sezer, İl Temsilci Yardımcısı Nurcan Bahar ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Genç TEMA Başkanı İlkay Mercen ve Milas İlçe Sorumlusu Mehmet Nergiz Milas’ta çeşitli etkinliklerde bulundu.Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı makamında ziyaret eden TEMA ekibi, işbirliği yapabilecek konularda bilgi alışverişinde bulunurken, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’a gerçekleşen ziyarette TEMA Vakfı’nın okullarda uyguladığı Minik TEMA, Yavru TEMA, Ortaokul TEMA ve Lise TEMA eğitim programlarını görüştü.Yapılan ziyaretlerin ardından Sezer, Bahar, Mercan ve Nergiz, Milas Bilim Anadolu Lisesi’nde ingilizce öğretmeni Tankut Kremin daveti ile TEMA Vakfı Tanıtımı ve Lise Tema Uygulaması olan “Doğayla Uyumlu Yaşam” konulu sunuma katılarak 50 öğrenciye doğayla ilgili çeşitli bilgiler aktardı.

Yurthaber 03-12-19 11:14

Etikete hakim olun! Bakın güneş koruyucu kremin içerik etiketi nasıl okunur?

Özellikle tatile giderken yanımıza aldığımız güneş kremlerinin daha etkili olması için hangi koruyucu kremi, nasıl seçmemiz gerekiyor?

Kadin 29-07-19 11:24

Sırrını buna borçlu! Victoria Beckham kendi kanından ve hücrelerinden krem yaptırdı

Sivilcelere ve yaşlanmaya karşı etkili olduğu gerekçesiyle kendi kanından ve kendi hücrelerinden yapılmış bir krem kullanan Victoria Beckham sosyal medyada dikkat çekti. Kendi kanından yapılmış kremi takipçilerine tanıtan Beckham kremin fiyatının 8 bin TL olduğunu söyledi.

Kadin 17-01-19 09:39

2 bin 200 yıllık mezarda göz kremi kabı bulundu

Anadolu'daki en iyi korunmuş Zeus Tapınağı'na ev sahipliği yapan ve "ikinci Efes" olarak da adlandırılan Aizanoi Antik Kenti'nde yürütülen kazı çalışmalarında ortaya çıkarılan 150 mezarda farklı buluntulara ulaşıldı - Kazı Başkanı Prof. Dr. Elif Özer: - "Bir mezarda 'lykion' adı verilen göz kremi kabı bulduk. Antik çağ yazarlarının metinlerini incelediğimizde özellikle 'lykion'u askerlerin kullandığı bilgisi verilmiştir. Güneşin altında kalan özellikle Mısır'daki Romalı askerlerin göz kuruluğuna karşı kullandıklarını antik kaynaklarda görebiliyoruz" - "Biz bu kabı asker olabileceğini düşündüğümüz bir erkeğin mezarından bulduk. Mezara bu kabın konulması, ölen kişi için bu kap ve içindeki kremin önemli olduğuna ve gittiği dünyada da ihtiyaç duyacağını düşünen yakınları tarafından mezarına konduğuna işaret etmektedir"

Haber 05-09-18 11:13

Ağrı kesici diye aldığı kutudan azdırıcı çıktı!

Televizyonda gördüğü ağrı kesici kremden sipariş eden genç kadın gelen kremin ‘azdırıcı’ çıktığını ve firmanın alay ettiğini belirterek satıcılardan şikayetçi oldu. Zeynep İ., “Sipariş verdiğim numarayı arayarak kremi yanlış göndermiş olabileceklerini ağrı kesici krem istediğimi söyledim. Bana, ‘kremi sür fark etmez o da ağrı kesiyor. Alışınca zevk alarak sürersin’ gibi saçma sapan konuşma yaparak telefonu kapattılar." dedi.

Haber 24-07-17 09:59

Sema Şimşek Yaşlanma Karşıtı Kremin Marka Yüzü Oldu

Ödüllü aktif içeriklerle hücre yaşlanmasını erteleyen ve cilt altında örümcek ağına benzer bir bariyer oluşturan...

Yurthaber 05-01-16 13:33

"Arı zehri üretimine izin versinler ülke ekonomisi kurtulsun"

Zonguldak Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Selahattin Güney, yaptıkları araştırmalar sonrasında üretim patentini aldıkları propolisli kremin...

Yurthaber 25-03-12 11:07

Kraliçeyi öldüren krem

Mısır'da bulunan ve Kraliçe Hatshepsut'a ait olduğu düşünülen 3 bin 500 yıllık krem araştırmacıları şaşırttı. Kraliçe'nin bu kremin içindeki zehirli madde nedeniyle ölmüş olabileceği iddia ediliyor.

Haber 07-09-11 07:47