Kirisiklik Acici Sprey Haberleri

Yaşam alanınızın çiçek bahçesi gibi kokmasını sağlayacak oda kokuları

Güzel kokuların bizi nasıl etkileyebileceğini hiç düşündünüz mü? Fark etmesek de bir eve girdiğimizde o evin kokusu genelde ilk dikkatimizi çeken ve muhtemelen orayla ilgili en son unuttuğumuz şey oluyor. Bu nedenle çiçeklerin eşsiz kokularını yaşam alanlarınıza taşıyacak oda kokularından oluşan bir seçki hazırladık. Sprey türünden çubuk formuna, her zevke ve ihtiyaca uygun olan oda kokularıyla evinizin her zaman taze ve enerji dolu olmasını sağlayabilirsiniz.

Haber 2024-03-08 21:04:21

Küçükçekmece'deki patlamanın sebebi ortaya çıktı!

Küçükçekmece'de, 17 Kasım'da meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığı patlamanın nedeni belli oldu. 6 katlı binanın bodrum katındaki patlamayla ilgili itfaiyenin yaptığı incelemede patlamanın, anti bakteriyel sprey kutularının boşaltılması sırasında ya da sızan gazların ateşle temas etmesi sonucu meydana geldiği tespit edildi.

Haber 2023-11-23 19:33:37

Son dakika | Küçükçekmece'de doğal gaz patlaması: 1 ölü, 2'si ağır 7 yaralı

Son dakika haberi: İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bir binada patlama oldu. Patlamanın doğal gaz kaynaklı olduğu değerlendiriliyor. Olay yerinde vatandaşların yoğun kalabalık oluşturduğu görüldü. Patlamada 1 kişi hayatını kaybederken 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, iş yerinde antibakteriyel sprey üretildiğini, patlamanın da bu üretim sırasında olmuş olabileceğini kaydetti.

Haber 2023-11-17 15:19:35

Kardeş dedik, kalleş çıktı! Esra Erol'da akılalmaz olay! Kardeşlerine sprey sıkıp bayılttı, sonra...

Atv'nin hafta içi her gün izleyicisiyle buluşan programı Esra Erol'da yeni sezon bölümleriyle ekrana gelmeye başladı. Her bölümüyle çok konuşulan Esra Erol'da da bu hafta aile dramı çıktı. Programda Divitçi kardeşlerin kendi arasında ve anneleriyle yaşadıkları olaylar Türkiye'nin gündemine oturdu. Programa katılan Divitçi kardeşler, kendi kardeşleri ile ilgili ortaya attıkları iddialar ile herkesi şaşırttı.

Magazin 2023-09-07 10:29:52

Akıllara durgunluk veren olay! 'Şiddet görüyorum' deyip evlerine geldi... 'Gece bize bayıltıcı sprey sıktı' Uyandıklarında şoke oldular

İzmir Karşıyaka'da yaşayan adam, ilk eşinden olan öz kızının ‘eşimden şiddet görüyorum, geleceğim’ demesi üzerine otogardan alıp eve getirdikleri kızının evde bulunan 3 bilezik ve 2 cep telefonunu çaldığını ileri sürdü. Aile bireyleri karakola gidip şikayetçi olurken baba, “Uyurken bize bayıltıcı sprey sıktığı için hiçbir şeyden haberim yoktu. Küçük kızım beni uyandırıp ‘baba telefonlarınız yok. O evden gitmiş’ dedi. Kalkıp çocukları uyandırdım. Müslüm baygındı, zar zor kendine getirdim” dedi.

Haber 02-09-23 10:44

Pas oluşumunun önüne geçebileceğiniz en iyi pas sökücüler

Demir ve demir çelik alaşımlarında oluşan pas, estetik olarak hoş görünmezken aynı zamanda hem ürünün ömrünü kısaltabilir hem onların kullanılmasını güçleştirebilir. Bu nedenle paslanan metal yüzeylerin bakımını ihmal etmemek gerekir. Eğer siz de "En iyi pas sökücü sprey hangisi?" diye merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. İşte karşınızda birbirinden başarılı pas sökücüler!

Haber 01-09-23 17:15

Terör örgütü yandaşlarından camiye çirkin saldırı! Sabah namaza gelen cemaat fark etti

Almanya'da camiye çirkin saldırı. Hannover kentindeki Diyanet İşleri Türk İslam Birliği‘ne (DİTİB) bağlı Hannover Merkez Camii’nin duvarlarına terör örgütü PKK yandaşları tarafından sprey boya ile yazı yazıldı. Sabah namaza gelen cemaat yazıyı fark edince yetkililere bildirdi. DİTİB Merkez Camii Dernek Başkanı Mehmet Zengin yaşanan olaylardan endişe duyduklarını belirterek yetkililerden yardım istedi.

Haber 16-08-23 22:54

Geciktirici spreyler nasıl kullanılır? Geciktirici sprey kaç saat etkisini gösterir?

Gerek kadın gerekse erkek için cinsel yaşamın sağlıklı bir şekilde ilerlemesi son derece önemlidir. Kadınlarda olduğu kadar erkeklerde de cinsellik açısından birtakım problemler yaşanabilir. Cinsellikte yaygın olarak karşılaşılan sorunların başında erken boşalma sorunu gelir. Bu sorun fiziksel bir nedenden kaynaklı olabileceği gibi psikolojik kökenli de olabilir. Bu problemin giderilmesinde çoğunlukla geciktirici spreyler kullanılır. Peki, geciktirici spreyler nasıl kullanılır?

Haber 16-08-23 19:17

Esenyurt'ta görenleri şaşkına çeviren görüntü! Kediyi pembeye boyadılar

Esenyurt’ta bir sokak kedisi kimliği belirsiz kişilerce sprey boya ile pembeye boyandı. Sokakta gezen kediyi görenler ise şaşkınlığını gizleyemezken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 15-08-23 11:03

Tarım Kredi marketlerinden 'Fiyatları indirdik' kampanyası: Kağıt havlu 159,90 TL, temizleyici sprey 22.90 TL

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde 01-17 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli olan 'Fiyatları indirdik' kampanyası devam ediyor. Tarım Kredi Kooperatifi aktüel ürünler kataloğunda kağıt havlu 159,90 TL'lik temizleyici sprey ise 22.90 TL'lik fiyatıyla dikkat çekti. Peki, Tarım Kredi marketlerinde indirimli olan ürünler neler? İşte detaylar...

Finans 11-08-23 10:14

Yaptığı kaçamak pahalıya patladı! Bursa'da ağızları açık bırakan olay! Üzerinde 'Karımı aldattım' yazılı araç bulundu

Bursa'da çekildiği iddia edilen bir fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Üzerine sprey boyayla "Karımı aldattım" yazılan araç görenleri şaşırttı. Görsel kısa sürede Twitter dahil birçok mecrada paylaşıldı ve büyük etkileşim aldı.

Haber 18-07-23 13:44

İnatçı yüzey lekelerinde kurtarıcınız olacak en iyi yağ çözücüler

İnatçı ve zorlu yağ lekelerini çıkarmanın aslında çok kolay ve pratik bir yolunun olduğunu söylesek ne dersiniz? Yağ çözücü sprey sayesinde mutfak ve yüzeylerde birikmiş yağ lekelerinden kolayca kurtulabilirsiniz. Pek çok marka arasında kararsız kalıyor ve "En iyi yağ çözücü hangisi?" diye merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için hazırladığımız listede yer alan en iyi yağ çözücü markalarına gelin, birlikte göz atalım.

Haber 21-06-23 16:59

Saplantılı aşık otomobili aşk duvarına çevirdi, lastiklerini patlatıp pert etti

Antalya'da gece park halindeki bir otomobili sprey boyalı aşk yazılarıyla adeta pert eden saplantılı aşık, otomobilin dört lastiğini de patlatıp kayıplara karıştı.

Haber 07-06-23 16:04

Saplantılı aşık otomobili aşk duvarına çevirdi, lastiklerini patlatıp pert etti

Antalya’da gece park halindeki bir otomobili sprey boyalı aşk yazılarıyla adeta pert eden saplantılı aşık, otomobilin dört lastiğini de patlatıp kayıplara karıştı.

Yurthaber 07-06-23 13:48

Sadece iki malzemeyle hazırladığı karışım 20 yaş genç gözükmesini sağlıyor

Genç gözükmek için cilt bakımına dikkat etmek gerekiyor. Cilt bakımında uygulanan doğal içerikleri ürünler çok daha canlı ve genç bir görünüm kazanmanızı sağlayabiliyor. TikTok'ta cildinde kullandığı ev yapımı sprey karışımın tarifini veren bir kadın bu karışımla 20 yaş genç gözüktüğünü söyledi.

Kadin 31-05-23 16:11

Yaptığınız her işlemi daha da kolaylaştıracak en iyi sprey tabancaları

Sulama ve boyama gibi çeşitli işlerinizi daha rahat bir şekilde yapabilmek ve hızlıca tamamlayabilmek istediğinizde sprey tabanca kullanımının da önemi ortaya çıkar. Ergonomik tasarımları ve dayanıklı yapıları sayesinde işleri kolaylaştıran bu kahramanların çeşitli modelleri bulunur. Birbirinden farklı fonksiyonlara sahip, en iyi sprey tabancası çeşitlerini bir araya getirdik. Haydi gelin, o kaliteli ürünlere birlikte göz atalım!

Haber 30-05-23 17:13

Makyajın uzun süre kalıcı olmasını sağlayacak tüyosunu paylaştı! Makyaj uzmanlarının gizli sırrı

Özel günlerde ve yaz aylarında yapılan makyajların daha uzun süre kalması için baz, sabitleyici sprey gibi ürünler kullanılıyor. Ancak bir makyaj ustası paylaştığı videoda makyajın daha kalıcı olması için yapılan uygulamaların yanlış olduğunu belirterek kendi tüyosunu paylaştı.

Kadin 05-05-23 15:47

TikTok meydan okuması kabusla bitti! Dakikalar içinde alevlerin ortasında kalarak tanınmaz hale geldi

16 yaşındaki Mason Dark isimli genç bir çocuk TikTok’ta gördüğü bir meydan okumayı evinde denemek istedi. Bir şişe sprey ve çakmak kullanarak ev yapımı bir kaynak makinesi düzeneğini deneyen Dark, trend olan TikTok akımında işlerin ters gitmesi üzerine alevlerin ortasında kaldı. Vücudunun dörtte üçü yanıklarla kaplanan Dark hastanelik oldu.

Trend 29-04-23 13:16

Erzurum'da saç sprey tüplerine gizlenmiş 5 kilo 4 gram uyuşturucu ele geçirildi

Erzurum'da, İran plakalı otobüste saç sprey tüplerine gizlenmiş 5 kilo 4 gram skunk ele geçirildi, 8 zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 20-04-23 14:58

Duvarları güçlendiren sprey! Depreme karşı geliştirildi... Bir daire için fiyatı 60 bin TL 'Çok başarılı' diyerek anlattı

Depremlerin ardından deprem riski olan bölgelerde yaşayan vatandaşlar, binaların depreme karşı dayanıklı olup olmadığını merak ediyor. Binaların depreme karşı dayanıklı hale getirilmesi için çeşitli yöntemler de araştırılırken her geçen gün dikkat çeken bir uygulama gündeme geliyor. Son olarak, duvarları güçlendiren sprey dikkatleri üzerine çekti. Bu 'petrol bazlı deprem spreyi'nin duvarları güçlendirip yıkımların önüne geçtiği aktarılıyor. Bir daireyi bu spreyle kaplatmanın fiyatıysa 60 bin TL.

Haber 15-04-23 09:49

Uzun süre toz almamanızı sağlayacak 2 malzemeli karışım! Evinizi mis gibi kokutacak

Bahar aylarında artış gösteren tozlar birçok kişinin alerjilerini tetikliyor. Daha sağlıklı olmak ve hijyenik bir ortamda yaşamak için düzenli olarak toz almak gerekiyor. Ancak sürekli olarak toz almak en sevilmeyen, uğraştırıcı ev işi olarak görülüyor. Mobilyalarınızın uzun süre toz tutmaması ve evinizin mis gibi kokması için oldukça kolay bir karışım bulunuyor. İşte toz tutmayan sprey tarifi...

Kadin 13-04-23 10:36

Ütü yapmanıza gerek kalmayacak! Kıyafetleri jilet gibi yapan sprey tarifi

Ütü yapmak en sevilmeyen ev işi olarak görülüyor. Saatlerce süren ütü yapmak zamanınızın çoğunu boşa geçirmenize neden olabiliyor. Bu nedenle birçok kadın ütü yapmadan da kıyafetlerindeki kırışıklıkları açmanın yolunu arıyor. Evde yapacağınız kırışık açıcı sprey bu konuda yardımınıza koşuyor.

Kadin 30-01-23 16:51

Mersin Valiliğinden 2 evin kapısının işaretlenmesine ilişkin açıklama

Mersin Valiliği, Mezitli ilçesindeki 2 evin kapısının sprey boyayla işaretlenmesiyle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Yurthaber 18-11-22 07:42

Arabasını sprey boyayla boyamak istedi, hayatının şokunu yaşadı! Videosu 1 milyondan fazla izlendi

Herkes arabasının daha güzel görünmesini ister. Ancak İngiliz bir TikTok kullanıcısı, hem arabasının değerini artırmak hem de daha güzel görünmesini sağlamak için arabasını sprey boyayla boyamayı düşündü. Ancak YouTube'da gördüğü bu fikir İngiliz kullanıcının kabusu oldu. Hayatının şokunu yaşayan adam, hata yaptığını fark ettiğinde şaşkına döndü. Arabasını sprey boyayla boyamaya çalışan adamın TikTok'ta paylaştığı video ise 1 milyondan fazla izlendi.

Haber 17-11-22 18:16

Sahneye yarı çıplak çıkmıştı! Bella Hadid bu sefer de göğüs uçlarını gizlemedi

Paris Moda Haftası'nda sahneye yarı çıplak çıkan Bella Hadid, üzerine tasarlanan sprey elbiseyle podyumda giydirilmişti. O görüntülerle gündem olan Hadid Stella McCartney için podyumda yürürken sütyensizdi. Ünlü model o halleriyle de adından söz ettirdi.

Magazin 04-10-22 08:00

Uykusuzluk problemi çekenler buraya! Bu sprey ile 5 dakika içerisinde uyuyabilirsiniz

Uyku vücudumuz için oldukça önem taşıyan ihtiyaçlarımız arasında bulunuyor. Birçok insan uykuya dalmakta zorluk çekiyor. Ancak uykuya dalmayı kolaylaştıran bazı etkili yöntemler bulunuyor. Uykusuzluğunuza çözüm arıyorsanız aşağıda yer alan spreyi deneyebilirsiniz.

Kadin 03-10-22 12:57

Yer: Tokat! Kervanların geçtiği yeri tanınmaz hale getirdiler: Açıklama yapamıyoruz

Tokat'ta, 1400'lü yıllarda yapılan Sulusokak'ta bulunan yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ettiği Deveciler Hanı'nın yan duvarlarındaki payandalara sprey boyalarla yazılar yazıldı. Esnaf Tamer Oruç, "Burası tarihi İpek Yolu üzerinde bulunan bir semtimiz. Daha önce bütün kervanlar buradan geçiyormuş. Bu bölgede çok tarihi eserimiz var. Yerli ve yabancı turistler geliyor. 'Bu yazılar nedir?' diye soruyorlar. Açıklamasını yapamıyoruz. Yetkililerin güvenlik önlemi almasını istiyoruz'' dedi.

Haber 03-08-22 17:44

Tepki çeken olay! Ekrem İmamoğlu’nun aile mezarlığına ‘gamalı haç’ çizildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon’daki aile mezarlığında tepki çeken bir olay yaşandı. İmamoğlu ailesinin mezarlığının duvarlarına ve yola sprey boyayla gamalı haç çizildiği görüldü. Köy muhtarı durumu fark ederek jandarmaya bildirdi.

Haber 19-07-22 09:44

Pürüzsüz bir cilt isteyenler için en iyi tüy dökücü sprey çeşitleri

İstenmeyen tüylerin oluşturduğu kötü görünümden kurtulmanın en kolay yolu, tüy dökücü sprey kullanmak. Tatil sezonunu pürüzsüz bir ciltle geçirmek ise kadın erkek fark etmeksizin herkesin hakkı. O hâlde gelin, tüy dökücü sprey seçeneklerinden oluşan listeyi inceleyin! En iyi tüy dökücü sprey seçeneklerini sizler için derleyerek bir araya getirdik. Onları keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 04-07-22 12:53

Sosyal medya trendi için kendini yaktı: Her şey 10 saniyede oldu

Sosyal medyada viral olan videolardan biri bu sefer az kalsın 10 yaşında bir kızın hayatını bitiriyordu. Arkadaşlarıyla birlikte olan 10 yaşındaki çocuk, TikTok’ta gördüğü videoyu denemeye karar verdi. Arkadaşlarını da ikna etmeyi başaran 10 yaşındaki kız çocuğu sprey deodorantı yakından ve doğrudan koluna püskürttü.

Kadin 21-06-22 07:37

Ailelerinin dikkatsizliği onları bu hale getirdi! Kardeşler ölümle burun buruna

3 yaşındaki Xander ile 22 aylık Tanner, ailelerinin gözden kaçırdığı kritik bir hata yüzünden ölümle burun buruna! İki erkek kardeş bahçede yakılan ateşin etrafında eğlenirken, ateşin içine atılan kimyasal sprey şişesinin patlaması sonucu ölümcül yaralar aldı. Feci şekilde yara alan iki kardeşin hastane masrafları için yardım kampanyası başlatılırken, yaşam mücadeleleri devam ediyor.

Haber 14-06-22 08:53

Sprey ne demek? Sprey kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede anlamı merak edilen kelimeler çok sayıdadır. Gündelik yaşamda olduğu kadar edebi eserlerde de rastlanan Sprey kelimesi, TDK'da görev alan kişiler tarafından incelenerek dilimize kabul edilmiştir. Türkçe olmayan kelimelerin Türkçeleştirilmesi ile ilgili çalışmalar da yapan TDK'ya göre Sprey kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 20-05-22 16:04

Yazın gelmesiyle başa bela olan terleme problemine çözüm roll-on ve sprey deodorant önerileri

Yaz mevsiminin gelmesine çok az zaman kaldı. Yaz için hazırlıklara başladıysanız mutlaka göz atmanız gereken ürünler arasında roll-on, stick ve sprey deodorantlar da bulunuyor. Yazın olmazsa olmazları arasında yer alan deodorantlar hem kötü kokudan hem kıyafetlerde oluşan ter lekelerinden korunmayı sağlıyor. Hangi deodorantı almanız gerektiğine karar veremiyorsanız sizlere yardımcı olacak bir ürün araştırmasıyla karşınızdayız! Gelin, hep beraber inceleyelim.

Haber 22-04-22 11:21

Bunun adı vicdansızlık! Kocaeli'de köpeğin üzerine sprey boyayla ‘Umut’ yazdılar

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nde bir sokak köpeğinin kimliği belirsiz kişilerce vücuduna sprey boya ile "Umut" yazılması, insanlığın yine sınıfta kaldığını gösterdi. Yapılan vicdansızlık, hayvanseverlerin tepkisini çekti.

Haber 10-04-22 17:23

'Avatar Diyarı'nda sprey boya skandalı! Aşkını yazmışsın ama insan olamamışsın

Antalya'da ABD yapımı ünlü 'Avatar' filmindeki görüntüleri andırdığı için doğa yürüyüş gruplarının 'Avatar Diyarı' olarak isimlendirdiği Adam Kayalar, vandallar tarafından sprey boyayla kirletildi. Kayaların üzerine kırmızı sprey boyayla 'N' ve 'M' harfleriyle kalp işareti çizildiği görüldü. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ATSO) görevli Orhan Çakmur, "Ah be güzel kardeşim. Adam Kayalar'a aşkını yazmışsın ama 'insan' olamamışsın" ifadelerini kullandı.

Haber 10-04-22 12:14

Maliyeti 50 bin! Sivas'ta binlerce yıllık tarihi yapılara böyle zarar veriyorlar

Sivas'ta 1200'lü yıllarda yaptırılan Tarihi Eğri Köprü ve 1213 yapımı Kesik Köprü sprey boyalı yazıların hedefi oluyor. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Mimarlık Fakültesi Mimarlık, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Uğur Tuztaşı, 10 liraya alınan bir sprey boya yazısını tarihi dokudan temizlemenin maliyetinin yaklaşık 50 bin lirayı bulduğunu söyledi.

Haber 17-03-22 16:54

En inatçı kireç lekelerinden bile kolayca kurtulabilirsiniz! Bir sprey şişesinin içinde o malzemeleri karıştırırsanız...

Evlerimizin başlıca düşmanlarından biri tabi ki kireç lekeleri! Sık sık çaydanlıklarda, su ısıtıcılarında, camlarda, banyo ve mutfak fayanslarında inatçı kireç lekeleriyle karşılaşırız. Neyse ki bu lekeleri kimyasal içerikli ürünler yerine evde hazırlayacağımız doğal karışımlarla temizleyebiliriz. Peki, inatçı kireç lekelerine veda etmenizi sağlayacak tarifler nasıl hazırlanır?

Kadin 28-02-22 15:47

Almanya'da camiye saldırı: Kapıya gamalı haç çizildi

Almanya'nın Dortmund kenti Dorstfeld semtinde bulunan Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Sultan Ahmet Camisi'nin kapısına gamalı haç çizildi. Camide incelemede bulunan polis, gamalı haçı sprey boya sıkarak kapattı.

Haber 10-02-22 02:07

Saçına ısıl işlem yapmak istemeyenler için şekillendirme ipuçları ve ürün önerileri

Saçı ısıl işlemlerle şekillendirmek, saça en çok zarar veren uygulamalar biri. Her ne kadar bu yöntemle kolayca şekillendirilmiş saçlara sahip olsanız da sık uygulandığı zaman saçlarınızın yıpranmasına neden olabilir. Oysa saça zarar vermeden bigudi ve saç sosisi gibi ürünlerin yanı sıra köpük, sprey ve serum formdaki ürünlerle de kolayca istediğiniz şekli verebilirsiniz. Detayları merak ediyorsanız yazımızı mutlaka incelemelisiniz.

Kadin 17-01-22 09:46

Evde de yapabilirsiniz! İşte ev yapımı antibakteriyel el dezenfektanı tarifleri...

Dezenfektan, bizi bakterilere karşı koruyan sprey ya da jel kıvamındaki temizleyici ürünlere verilen bir isim. Başta evler olmak üzere ortak kullanım alanlarında mikrop ve bakterileri yok etmek için kullanılır. Uçucu olan ve elde iz bırakmayan el dezenfektanlarının kullanımı ise giderek yaygınlaştı. Siz de evdeki birkaç malzemeyle el dezenfektanı yapabilirsiniz. Nasıl mı? İşte detaylar...

Kadin 10-01-22 10:57

Kadıköy'de kilise kapısına 'Allah 1' yazan kişi serbest bırakıldı! ''Biz de farklı bir şey söylemiyoruz''

Kadıköy'de bulunan Anadolu Protestan Kilisesi'nin kapısına 2 gün önce sprey boya ile "Allah 1" yazdığı iddia edilen şüpheli, emniyette ifade vermesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Yazı, kilise görevlileri tarafından temizlendi. Kilise cemaatinden Volkan Çayır, "Sık sık olan bir olay bu. Üçüncü boyanmamız. Ben görevli değilim, kilisenin cemaatinden biriyim. 'Allah 1' yazılmış. Biz de farklı bir şey söylemiyoruz. Allah'ın bir olduğunu söylüyoruz" dedi.

Haber 01-01-22 16:44

Ders niteliğinde! İşte böyle çalarız diyen hırsızlara polis öyle bir cevap verdi ki...

Esenyurt’ta çaldıkları panelvan araç ile inşaat malzemelerinin olduğu depoyu soyduktan sonra hırsızlıkta kullandıkları çalıntı aracın üzerine sprey boyayla “İşte böyle çalarız” yazıp gülücük çizen hırsızlar yakalandı. Polis, hırsızlara adeta ders niteliğinde bir karşılık verdi. Polislerin, emniyette işlemleri sürerken hırsızlara verdiği kağıtta bulunan "İşte Böyle Yakalarız" notu ile hırsızlar adeta şoka uğradı.

Haber 29-12-21 21:08

Son Dakika: Aracı çalıp üstüne İşte böyle çalarız yazmışlardı! Pes dedirten olayda yeni gelişme

Son dakika haberine göre Esenyurt’ta çaldıkları aracın üzerine "İşte böyle çalarız" yazan şüphelilerle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çaldıkları panelvanı hırsızlıkta kullandıktan sonra terk eden ve üstüne sprey boyayla yazı yazıp gülücük koyan 3 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin çaldıkları oto malzemelerini Esenyurt'taki 'Bit Pazarı'nda sattıkları belirlendi.

Haber 29-12-21 16:48

Ev temizliği ve kişisel bakımda doğallıktan yana olanlar: Ev yapımı deodorant ve roll on tarifleri

Ter kokusuyla mücadelede en büyük yardımcınız deodorantlar. Sprey ya da roll on olarak tercih edebileceğiniz deodorantlar, her mevsim yardımınıza koşarak ter kokmanızı önler. Ancak içeriğinde çeşitli kimyasallar bulunan market deodorantları doğallıktan yana olanlar için pek uygun değil. Siz de kimyasal içermeyen çözümler arıyorsanız doğal deodorant tarifleri yazımızda.

Kadin 28-12-21 09:46

Prof. Dr. Erhan Akdoğan'dan yerli aşı ve nazal sprey aşısı açıklaması

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan, yerli aşıda gelinen son noktayı açıkladı. Prof. Dr. Akdoğan, geçtiğimiz hafta başlatılan Turkovac'ın üçüncü doz olarak etkinlik ve güvenlik açısından Sinovac ile karşılaştırılacağı Faz 3 klinik araştırmasının Türkiye tarihinde yürütülen en büyük klinik araştırma olduğunu söyledi. Akdoğan, intranazal sprey aşısı (burun spreyi) çalışmasının ise başka salgınlar için de umut olabileceğini ifade etti.

Haber 23-10-21 12:19

En az 3 bin yıllık tarihi var! Kaş yapalım derken göz çıkardılar: Sprey boyalar sıvayla kapatılmaya çalışıldı

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesine bağlı Kemerkaya köyünde bulunun Damlalı Dede Mağarası duvarları, sprey boyalarla yazılan yazılarla çirkin bir görüntü oluştururken, tarihi mağarada bir başka skandal yaşandı, yazılar sıvanarak kapatılmaya çalışıldı.

Haber 22-10-21 15:47

A'dan Z'ye saç bakımı için herkesin mutlaka alması gereken ürünler

İster düz olsun ister kıvırcık, sağlıklı bir saç her ortamda kendini belli eder. Eğer siz de güçlü ve parlak saçların peşindeyseniz yapmanız gerekenin doğru ürünlerden oluşan bir saç bakım rutini olduğunu bilmelisiniz. Saçlarınız için en uygun saç kremi, bakım maskesi, koruyucu sprey, besleyici yağ gibi ürünleri düzenli kullanarak hem güçlü hem de ışıltılı saçlara sahip olabilirsiniz.

Kadin 21-10-21 13:35

Majezik yasaklandı mı? Majezik Duo neden kaldırıldı? Hangi ilaçlar toplatıldı?

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK), kas ve eklem ağrıları için kullanılan sprey ve kremlerin yer aldığı 39 ürünün toplatılması kararını verdi. Toplatılan ilaçlar arasında, yaygın olarak kullanılan ilaçlar da vardı. Bu sebeple hangi ilaçların toplatıldığı merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Haber 16-10-21 19:59

Binbir emekle yapılan saç modellerini gün boyu kalıcı kılan sabitleyici ürünler

Şekil almayan saçları dize getirmenin yolu, saç sabitleyici ürünler. Peki, hangi ürün ne işe yarıyor, saçınıza en uygun saç şekillendirici sprey hangisi? Bu soruların cevabını merak edenler için en iyi saç şekillendirici ürünleri bir araya getirdik. Bir türlü şekil almayan buklelerden bıktıysanız önerilerimizi inceleyerek kendinize en uygun saç şekillendirici ürününü bulabilirsiniz.

Kadin 12-10-21 15:47