Kirpik Haberleri

Astrolojiyi takip edenler dikkat! Nisan ayı saç kesimi ve kişisel bakım takvimi açıklandı

Astroloji, birçok kişi için yaşamlarını yönlendiren bir rehber olarak kabul edilir. Ayrıca kişisel bakım alışkanlıklarını etkileyebilir. Astrolojik takvimlere göre, belirli dönemler saç kesimi ve kişisel bakım için daha uygun olabilir.

Kadin 30-03-2024 14:32

Kirpiğine kuş pisledi! Kusacağım diyerek kriz geçirdi... O anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı. Söz konusu görüntülerde 'lugkalem' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi kirpiğine gelen kuş pisliğini gördükten sonra adeta sinir krizi geçirdi. O anlar sosyal medyadan paylaşılınca ortaya eğlenceli yorumlar çıktı.

Trend 11-11-2023 13:19

Güzellik uzmanı kirpikleri daha uzun göstermenin yolunu paylaştı! Makyajınızı yanlış yapıyorsunuz

Makyaj yaparak daha sağlıklı görünmek mümkün olabiliyor. Ruh halimizin değişmesini sağlayan makyaj birçok kadın için terapi olarak görülüyor. Ancak makyaj yaparken yapılan ufak hatalar istenilen sonuçları almayı zorlaştırabiliyor. TikTok'ta bir güzellik uzmanı makyajında uyguladığı tüyoları açıkladı.

Kadin 06-06-2023 17:09

Kaşları gürleştiriyor, kirpikleri ok gibi uzatıyor! Çarpıcı bakışlar için...

Kaş stili tüm görünümü değiştirebiliyor. Ancak kaşların yanlış alınması gibi işlemler ve dökülmeler istenmeyen görünümler yaratabiliyor. Seyrekleşen kaşlarınızı gürleştirmek için doğal yollar arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kaşlarınızı gürleştirirken kirpiklerinizi uzatan bu bakım yöntemine göz atabilirsiniz.

Kadin 05-06-2023 15:04

11 yaşındaki kızına kirpik liftingi yaptırdığı görüntüleri paylaşarak eleştirilerin hedefi oldu

Kirpiklere yapılan işlemler çok daha bakımlı görünmeyi sağlarken bu işlemleri yaptırmak için belirli bir yaşta bilince sahip olmak gerekiyor. İpek kirpik, kirpik liftingi gibi işlemlerde yanlış yapılan uygulamalar göz sağlığını tehlikeye atarak enfeksiyonlara neden olabiliyor. Instagram'da 11 yaşındaki kızına kirpik liftingi yaptırdığını gösteren bir kadın eleştirilerin hedefi oldu.

Kadin 23-05-2023 15:34

Güzellik uzmanı rimel kullanmadan kirpik liftingi etkisi yaratan ipucunu açıkladı! Kirpikleri ok gibi uzatıyor

Kirpiklerin uzun ve gür görünmesi daha anlamlı bakışlara sahip olmamızı sağlıyor. Kirpiklerini uzun göstermek ama rimel, takma kirpik, ipek kirpik gibi yapay uygulamalardan uzak durmak isteyenler farklı güzellik hilelerine başvuruyor. TikTok'ta bir güzellik uzmanı kirpiklerini kirpik lifting yaptırmış gibi uzun göstermek için bulduğu yöntemi açıkladı.

Kadin 23-04-2023 10:53

Müşterisinin kirpiklerini paylaşarak dehşete düştüğünü anlattı! Takma kirpikleri yapıştırmak için...

Kirpikleri daha dolgun göstermek için kullanılan takma kirpikler göz sağlığını tehlikeye atabiliyor. Takma kirpikleri yapıştırırken kullanılan ürünler gözlerin enfeksiyon kapmasına neden olabiliyor. TikTok'ta müşterilerinin kirpiklerini paylaşan kirpik teknisyeni gördükleri karşısında dehşete düştüğünü belirtti.

Kadin 05-04-2023 14:43

Güzellik uzmanı kirpiklerinizi ok gibi gösterecek tüyoyu paylaştı! Maskara kullanmadan önce...

Kirpikleri uzun ve kıvrık göstermek için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Kirpikleri uzun göstermenin en basit ve hızlı yolunun rimel olduğu biliniyor ama dümdüz rimel sürmek istenilen sonuçları sağlayamayabiliyor. Bir güzellik uzmanı kirpiklerinizi ok gibi uzun gösterecek ipucunu paylaştı.

Kadin 02-04-2023 16:09

Müşterisine yaptığı deve kuşu kirpikler sosyal medyada viral oldu... 'Bu kadar da olmaz' dedirtti!

Kirpikler gözlerin çok daha çarpıcı ve anlamlı görünmesini sağlıyor. Kadınlar asırlardan beri kirpiklerine çeşitli uygulamalar yapıyor. Son zamanlarda giderek yayılan ipek kirpik ve takma kirpik uygulamaları başarılı sonuçlar sağladığında hayatı kolaylaştırsa da abartılı görünümler rahatsız edici olabiliyor. TikTok'ta müşterisine yaptığı kirpikleri paylaşan bir hesap eleştiri oklarının hedefi oldu.

Kadin 29-03-2023 14:24

Güzel ve çekik gözlere sahip olmak için yaptıkları dehşete düşürüyor! Bu yasa dışı olmalı

Kadınlar daha güzel ve çekici gözlere sahip olmak için çeşitli makyaj teknikleri ve kirpik uygulamaları kullanıyorlar. Kirpiğin doğru şekillenişi göz şeklinin tamamen farklı görünmesini sağlayabiliyor. Çarpıcı bakışlara sahip olmak isteyen kadınlar TikTok'ta ortaya çıkan ve oldukça tehlikeli sonuçları olabilen bir akımı deniyor.

Kadin 16-03-2023 10:40

Kaşlarınızın ve kirpiklerinizin kolayca uzamasını sağlayacak yöntemler

Kaşlar ve kirpikler yüzün en dikkat çeken noktalarından. Uzun kirpikler gözleri ön plana çıkarıyor ve göz rengini belirginleştiriyor. Dolgun kaşlar ise ifadelerinizi daha güçlü hâle getiriyor. Peki, siz de gözlerinizi vurgulamak ve ifadelerinizi güçlendirmek ister misiniz?

Kadin 03-03-2023 16:03

Tüm görünümünüzü mahveden 9 güzellik hatası! Yapmadan önce tekrar düşünün

Cildimize ve saçlarımıza uyguladığımız bazı işlemler çok daha yaşlı ve kilolu görünmemize neden olabiliyor. Daha bakımlı görünmek için yapılan bazı güzellik trendleri bulunuyor. Kuaförler ve stilistler bu güzellik hatalarından uzak durmanız gerektiğini belirtiyor.

Kadin 26-02-2023 14:55

Kirpik nasıl yazılır? Kirpik mi kiprik mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe birçok farklı kökenlere ait kelimeleri sözlüğünde bulundurmaktadır. Ancak diğer birçok kelime de Türkçe kökenlidir. Türkçe sözlüğü kelime hazinesi bakımından oldukça geniştir. Bu sebeple kelimelerin nasıl yazıldığı da sık sık hataya düşülen konulardan biridir. Kirpik kelimesi de bunlardan biridir. Kirpik kelimesi bazı nedenlerden dolayı farklı şekillerde de ifade edilir. Peki, kirpik TDK'ye göre nasıl yazılır?

Egitim 24-02-2023 17:35

Uzmanı paylaştı: Kirpiklerinize göre kişilik özellikleriniz! İşte en hassas ve pozitif kişiler...

Kirpikler kadınlar için oldukça önem taşıyor. Bakışların çok daha anlamlı ve çekici olmasını sağlayan kirpikleri daha dolgun ve uzun göstermek için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Kirpik uzmanı bir kadın seçilen kirpiklerin kişilik özelliklerimiz üzerinde etkili olduğunu paylaştı. İşte kirpiklere göre kişilik özellikleri...

Kadin 17-02-2023 15:37

Her zaman istediğimiz sonucu vermez! Kuaförden hüsranla ayrılan 20 kişi

Kuaförler birçok kişi için adeta terapi olarak görülse de kuaföre gitmeye çekinen ve çıkacak sonuçlardan korkan insanlar da bulunuyor. Doğru kuaförü bulmanın aşkı bulmak kadar zor olduğu biliniyor. Yanlış kuaför tercihlerini gösteren 20 kişi görenleri şok ediyor.

Kadin 19-01-2023 16:59

En tehlikeli TikTok trendi! Daha güzel görünmek için kirpiklerini kesiyorlar

TikTok trendleri işimize yarasa da oldukça tehlikeli olabiliyorlar. Son zamanlarda giderek yayılan kirpik akımı korkunç etkileriyle göz korkutuyor. Kadınlar daha çarpıcı ve güzel bakışlara sahip olmak için kirpiklerini acımasızca kesiyor.

Kadin 16-01-2023 11:38

Kirpiklerinizi ok gibi uzatacak! Takma kirpik etkisi için doğal çözüm

Kirpikler bakışlarımızın çok daha çekici ve anlamlı olmasını sağlamaktadır. Kadınlar kirpiklerini uzatmak için ipek kirpik, takma kirpik gibi çok çeşitli yöntemler kullanıyorlar. Ancak evde yapılan doğal bakımlar ile kirpikleri ok gibi uzatmak mümkün olabiliyor. İşte takma kirpik etkisi yaratacak o bakım...

Kadin 17-12-2022 15:57

Bu kullanım alanlarını hiç duymadınız! Vazelin her alanda fayda sağlıyor

Her evde bulunan kozmetik ürünler denilince akla vazelin geliyor. Vazelin çok eski zamanlardan beri sıklıkla kullanılıyor. Çok pahalı kremlere göre daha fazla nemlendirme sağlayan vazelininin faydaları cilt bakımı ile sınırlı kalmıyor. Vazelinin faydaları saymakla bitmiyor. Peki vazelinin faydaları nelerdir? Vazelinin kullanım alanları nelerdir?

Kadin 26-10-2022 08:59

Kirpikleri anında ok gibi uzatıyor! TikTok 'ta paylaşın kirpik uzatma hilesi oldukça dikkat çekti

Kirpikler gözlerin çok daha çarpıcı ve anlamlı gözükmesini sağlıyor. Her kadın kirpiklerinin uzun ve kıvrık görünmesini istiyor. Kirpikleri uzatmak için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Ancak ipek kirpik gibi yöntemler göze ve kirpiğe zarar verebiliyor. TikTok'ta paylaşılan evde yapılan kirpik uzatma hilesi oldukça dikkat çekti. Bu yöntemi uygulayanlar kirpiklerinin daha uzun süre uzun kaldığını belirtti.

Kadin 09-10-2022 13:51

TikTok'ta paylaşıldı: Bu yöntem kirpiklerinizi ok gibi yapacak!

Kirpikler bakışlarımızın, ifademizin çok daha anlamlı olmasını sağlıyor. Çarpıcı bakışlara sahip olmak için kirpiklerin kıvrık ve uzun olması isteniyor. Kirpikleri istediğimiz şekle sokmak ve gün boyu uzun, kıvrık kalmasını sağlamak zorlu olabiliyor. TikTok'ta paylaşılan güzellik hilesiyle çok kolay bir şekilde istediğiniz kirpiklere kavuşabilirsiniz.

Kadin 16-09-2022 14:57

Kaş ve kirpik görünümüne önem verenlerin tercihi en iyi kaş ve kirpik serumları

Yüzdeki en dikkat çekici bölgelerden birinin gözler olduğu konusunda hemfikiriz, değil mi? Göz bölgemizdeki kaş ve kirpiklerin uzun ve hacimli olması ise bakışları oldukça dikkat çekici yapıyor. Siz de kaş ve kirpiklerinize çok önem veriyorsanız ve ''En iyi kaş kirpik serumu hangisi?'' sorusu aklınızı karıştırıyorsa merak etmeyin, bu soruyu sizler için yanıtladık. Haydi, detaylara geçelim.

Kadin 06-09-2022 14:30

Sadece ipek kirpik yaptırmak istemişti! Talihsiz kadının başına gelenler korkuttu

Kirpikler bakışların daha anlamlı ve çekici olmasını sağlıyor. Kirpiklerin daha uzun, yoğun ve kıvrık göstermek için birçok yöntem bulunuyor. Bu yöntemler arasında bulunan ipek kirpik uygulamasını yaptıran 17 yaşındaki Haley Fetzer, gözlerinin başına gelenleri sosyal medya üzerinden paylaşarak ipek kirpik yaptırmak isteyenleri uyardı.

Kadin 25-08-2022 08:43

Uzmanlar uyardı! Kirpiklerinize bunları yapmanız enfeksiyona yol açıyor

Kirpikler bakışların çok daha anlamlı ve güzel görünmesini sağlıyor. Kadınlar kirpiklerinin daha kıvrık, uzun ve yoğun görünmesi için çeşitli yöntemler deniyor. Bu yöntemlerin çoğu işe yarasa da uzun zamanda kirpiklerinizi kaybetmenize yol açarak göz sağlığınızı tehdit edebiliyor. Kirpik uzmanı kirpiklere zarar veren uygulamaları paylaştı.

Kadin 17-08-2022 16:20

Basit ama etkili! Bu yöntemler ile çok daha sağlıklı ve bakımlı görüneceksiniz

Daha güzel görünmek sağlıklı ve bakımlı olmaktan geçiyor. Daha sağlıklı bir görünüm elde etmek için çok çeşitli yöntemler deneniyor. Bazı basit yöntemler ile çok sağlıklı ve bakımlı görünmek mümkün olabiliyor. Aşağıda yer alan taktikleri hayatınızda uygulayarak çok daha zinde bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Kadin 21-06-2022 17:26

Oldukça merak ediliyor: Rimel ve maskara aynı ürün müdür?

Makyaj yapmak çok daha canlı ve bakımlı bir görünüme kavuşulmasını sağlıyor. Her kadının vazgeçilmez makyaj malzemesi bulunuyor. Genellikle en vazgeçilmez olan rimel hakkında bazı merak edilen konular var. Toplum kirpiklerine kullandıkları ürünlere hem rimel hem de maskara diyor. Peki rimel ve maskara aynı şey midir?

Kadin 20-06-2022 16:32

Mutlaka yapın! Kirpikleriniz hiç olmadığı kadar uzun ve kıvrık olacak

Kirpikler bakışların daha çarpıcı ve çekici olmasını sağlıyor. Herkes kirpiklerinin daha uzun ve kıvrık görünmesini istiyor. Bazı insanlar bu konuda doğuştan şanslıyken bazıları kirpiklerinin daha etkileyici görünmesi için çeşitli yollar deniyor. Son çıkan trend ile kirpiklerinizde istediğiniz uzun ve kıvrık görünüme çok hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Kadin 13-05-2022 12:05

Bugüne kadar yanlış kullanmışız! Çok şaşıracaksınız

Vazelin hayatın birçok yerinde sıklıkla kullanılıyor. Yoğun yapısı ile bilinen vazelinin kullanımı çok eski zamanlardan itibaren süre geliyor. Ancak vazelini yanlış kullandığınızı biliyor muydunuz? Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda cilt bakım uzmanları vazelinin doğru kullanımı hakkında bilgi verdi. Bu yöntem ile dudaklarınız hiç olmadığı kadar yumuşak olacak.

Kadin 11-05-2022 17:03

Artık upuzun kirpiklere sahip olmanız mümkün

Herkes kirpiklerinin uzun ve gür görünmesini ister. Kirpikleri daha uzun ve gür göstermek için sıklıkla maskara veya takma kirpik kullanılır. Evde yapacağınız bakımlar ile istediğiniz uzun, gür kirpiklere sahip olabilirsiniz.

Kadin 12-04-2022 16:47

Güzelliğinize güzellik katacak en iyi kirpik lifting markaları

Son yıllarda kirpik lifting uygulamasını sıkça duyuyoruz. Sürekli uygulama gerektirmediği, kirpiklerin daha hacimli, uzun ve kıvrık görünmesini sağladığı için birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Siz de kirpiklerinizin düz duruşundan rahatsız oluyor ancak sık sık rimel ve da kirpik kıvırıcı kullanmak istemiyorsanız kirpik liftingi deneyebilirsiniz. Bu fikir hoşunuza gittiyse kirpik liftingle ilgili detay ve ürün önerileri için yazımızı incelemeye davetlisiniz!

Kadin 21-02-2022 15:02

Bakanların gerçek sanacağı en iyi takma kirpikler

Takma kirpikler neredeyse her makyajı olduğundan daha güzel gösteriyor ve gözlere derinlik katıyor. Eğer siz de makyajınızı güzelleştirmek, gözlerinize derinlik katmak istiyor ancak yapay bir görünümden çekiniyorsanız daha doğal görünümlü ürünleri tercih etmelisiniz. Sizi olağanüstü gösterecek ve bakanların gerçek sanacağı en iyi takma kirpiklere göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 16-02-2022 16:29

Kaş ve kirpik dökülmenize son verecek mucizevi yöntemler!

Günlük koşuşturmalar, stres, hastalıklar ve yoğun makyaj sebebiyle kaş ve kirpiklerde zaman zaman dökülmeler oluşabiliyor. Ancak fahiş fiyatlar ödemenize gerek kalmadan kirpik ve kaş dökülmesini durduracak evde doğal malzemelerle hazırlayacağınız karışımlar yapmanız mümkün. Peki, siz kaş ve kirpik bakımınız için doğal karışımları nasıl yapabileceğinizi biliyor musunuz?

Kadin 18-01-2022 11:00

Bir haftada bu hale geldi! Takma kirpikler gözlerinden ediyordu

İngiltere’nin Liverpool şehrinde yaşanan olayda, güzel görünmek için takma kirpik uygulaması yapan 18 yaşındaki Jasmine Dewhurst, vücudunun kirpiklere alerjik reaksiyon göstermesi sonucu geçici olarak kör kaldı. Takma kirpik uygulamadan önce alerji testi yapmayan 18 yaşındaki genç kız, gözlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Haber 13-01-2022 07:41

Dolgun ve hacimli bir görüntü için en iyi kirpik serumu çeşitleri

Gözler çok şey anlatır ve ok gibi kirpiklere şimdiye kadar yüzlerce şiir yazıldı. Etkileyici bir bakışa sahip olmak herkesin hayali ve neyse ki artık bu hayale sahip olmak çok zor değil. Ok gibi kirpiklere sahip olmanın yanı sıra dolgun ve hacimli bir görüntü için en iyi kirpik serumu çeşitlerine göz atmak ister misiniz?

Kadin 19-11-2021 16:46

Keşke daha önce bilseydim diyeceksiniz! Kaş ve kirpiklerinizi gürleştirecek 5 maske

İfademize en büyük anlamı katan gözlerimizin iki önemli vurgusu var: Kaş ve kirpikler. Rengi ve yapısı kişiden kişiye değişen kaş ve kirpikleri tıpkı saçlar gibi şekillendirmek ve güçlendirmek mümkün. Evde hazırlayıp uygulayacağınız maskelerle daha gür kaşlara ve dolgun kirpiklere sahip olabilirsiniz. İşte detaylar...

Kadin 06-10-2021 22:55

Rimel sürme derdine son! Kadınların yeni gözdesi, 'Kirpik kaldırma' uygulaması oldu

Kütahya’da, son zamanların popüler uygulamalarından kirpik kaldırma, göz çevresini güzelleştirmek isteyen kadınların yeni gözdesi haline geldiği belirtildi.

Kadin 24-09-2021 14:21

Kusursuz eyeliner çekme tüyoları nelerdir?

Makyajın en can alıcı noktalarından biri olan eyeliner, birçok kadının favori makyaj ürünleri arasında yer alıyor. Ancak pratik eyeliner kullanımı konusunda, birçok makyaj sever problem yaşayabiliyor. İşte bakışları çarpıcı kılan eyeliner kullanımının püf noktaları...

Trend 23-09-2021 14:04

Daha uzun kirpikler artık hayal değil! Bu yöntemle farka inanmayacaksınız

Son yıllarda özellikle sosyal medyada makyaj hileleri paylaşanların sayısı bir hayli arttı. Makyaj her kadının günlük hayatında kullandığı bir uygulamadır. Hiç kimse makyaj sanatçıları kadar iyi bir performans göstermenizi beklemiyor. Ancak bazı makyaj hileleri pratik bir şekilde kusursuz görünüm kazanmanıza yardımcı oluyor.

Kadin 26-08-2021 15:23

Meğer çok kolaymış! Gür ve uzun kirpiklere sahip olmak isteyenlere hayat kurtaran tüyolar

Kirpiklerimiz, yüzümüzün bütün ayrıntılarını öne çıkaran en önemli bölümü. Etkileyici bakışların da anahtarı aynı zamanda. Uzun ve gür kirpikler dikkatleri üzerine çekerek daha etkili şekilde göz teması kurmanızı sağlar. Göz teması ise her türlü iletişimin temeli. Kirpikleri uzatan ve gürleştiren bakım tüyoları ile siz de daha etkili göz teması kurabilirsiniz.

Kadin 02-08-2021 15:03

Güzellik uzmanı dehşete düştü! Takma kirpik gözünde kirpik bırakmadı

Güzellik uzmanı ve Tiktok kullanıcısı Maddy Warr, sosyal medyasında bir müşterisinin başına gelen kabus dolu anları paylaşarak, ''Lütfen daha ucuz diye bilmediğiniz salonlara gitmeyin'' çağrısında bulundu.

Haber 10-04-2021 08:13