Kisirlik Sorunu Haberleri

Bağ-Kur’lular için dikkat çeken açıklama: ‘Risk var’ diyerek anlattı: Prim gününün 7200’e düşürülmesinden sonra…

Esnaf ve sanatkârların prim gün sayısındaki eşitsizlik sorunu gündemde! TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, eşitsizliğin Anayasa'ya aykırı olduğunu ve sigorta prim teşviklerinin artırılması gerektiğini vurguladı. Esnafın maliyetlerinin artmasıyla birlikte prim ödemelerinde destek sağlanması gerektiğini belirten Palandöken, “Primi dolan esnaf yaşı beklerken sağlık hizmeti alabilmeli” önerisinde bulundu.

Finans 2024-04-11 10:15:54

Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı? Wilkinson pomad cinsel organa sürülür mü?

Gerek yetişkin bireylerde gerek çocuklarda gerekse bebeklerde görülen birçok farklı cilt sorunu mevcuttur. Cilt problemlerinin ortaya çıkmasına neden olan da çeşitli faktörler vardır. Özellikle dış ortamla kesintisiz bir biçimde temas hâlinde olan deri üzerinde daha sık cilt sorunları görülmektedir. Bu cilt problemlerinin giderilmesinde Wilkinson gibi çeşitli pomad ve krem türleri kullanılmaktadır. Peki, Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı ve cinsel organa sürülür mü?

Haber 2024-04-09 18:50:14

Günümüzde hızla yayılıyor! Kansere savaş açan 4 besin

Kanser, günümüzde giderek artan bir sağlık sorunu haline geldi. Sağlıklı bir beslenme alışkanlığına sahip olmak, kanser riskini azaltmak için önemlidir. Öte yandan beta sitosterol adlı çok güçlü olan bu besin kaynağı kansere adeta savaş açıyor. Bu besini içeren 4 gıdayı haberimizde derledik.

Haber 2024-04-06 10:59:36

İmamoğlu seçimi kazanır kazanmaz geri adım attı: Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu’dan dikkat çeken açıklama: ‘Karşı çıkmayacağız…’

Yerel seçimler öncesi tüm adayların vaatleri arasında İstanbul’un taksi sorunu girmişti. Daha önce İBB’nin 15 kez öneride bulunmasına rağmen tüm teklifleri geri çeviren İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu’dan açıklama geldi. Seçim öncesi “Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum” geliyor sözleri ile gündem olan Aksu İBB’ye seslendi: “Taksi artışı kanuna hukuka uygun teklif gelirse karşı çıkmayacağız…”

Finans 2024-04-04 10:58:40

Diğer Haber Etiketleri

Bağ-Kur wilkinson pomad uyuz kanser kabak çekirdeği badem nar Avokado taksi whatsapp karaciğer yağlanması karaciğer yağlanması belirtileri karaciğer yağlanması nasıl geçer karaciğer yağlanması tedavisi karaciğer yağlanmasına ne iyi gelir ağız kuruluğu ağız kuruluğu neden olur ağız kuruluğu nedenleri Seçim 2024 mon lavabo lavabo açmak için lavabo tıkanıklığı açma tıkanmış lavabo nasıl açılır emekli Çiftçi oda sgk emeklilik prim gün sayısı Fahrettin Koca Sağlık Bakanı Cem Yılmaz yaşında Göz viral enfeksiyon göz kızarıklığı nasıl geçer konjonktivit Özgür Özel staj Çırak Recep Tayyip Erdoğan EYT Ehliyet sürücü belgesi uyku apnesi da, iyet kulübün ligde süper li Süper Lig verildi yapılan açıklama fenerbahçe Ali Koç galatasaray güzellik hoşgörü hücreler Psikolog uzman Ramazan antibiyotik şifa enfeksiyon udi hindi udi hindi yağı doğal ağrı kesici Acun Ilıcalı survivor sosyal medya ayakkabı ayakkabı dolabı Oyuncu Berna Laçin Instagram ziyaret trafik yaya hava durumu sıcaklık meteoroloji fabrika Kahramanmaraş deprem İşçi otel alara böbrekler damarlar Kalp‎ tansiyon İnşaat usta dolar Kaynakçı eleman Şekib Avdagiç İstanbul Ticaret Odası dudak hindi dudak kuruluğu neden olur dudak kuruması dudak kuruması neden olur aloe vera sade yağ hindistan cevizi yağı Devlet Bahçeli Everest Dağı dışkı İYİ Parti Hatay Kanada konut seçim anketi İstanbul gişe Kocaeli magnezyum nefes darlığı nefes darlığı nasıl geçer nefes darlığına kesin çözüm nefes darlığına ne iyi gelir lens solüsyonu kepek nasıl geçer kepek Eskişehir bitkiler ibn-i sina gül suyu Sarıyer Kiracı aday Aziz Yıldırım başkanlık naci görür

WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'a dünya çapında erişim sorunu yaşandı! Bakan Yardımcısı Sayan'dan açıklama

Dünyanın en yaygın kullanılan mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp'a erişim sorunu yaşandı. WhatsApp uygulaması üzerinden bir süredir mesajlar gönderilemedi. WhatsApp'ta dünya çapında sorun yaşandığı belirtildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan da yaşanan erişim problemiyle ilgili açıklama yaptı.

Haber 03-04-24 21:43

Karaciğer yağlanması neden olur, nasıl geçer? Karaciğer yağlanması belirtileri

Karaciğer yağlanması, günümüzde giderek artan bir sağlık sorunu hâline gelmiştir ve genellikle sağlıksız yaşam tarzı alışkanlıklarıyla ilişkilendirilir. Bu durum karaciğer hücrelerinin yağ birikimi ile dolması olarak tanımlanır ve yağ birikiminin artmasıyla karaciğer fonksiyonları bozulabilir. Peki, karaciğer yağlanması neden olur ve ne iyi gelir?

Haber 28-03-24 15:08

Ağız kuruluğu neden olur, nasıl geçer? Ağız kuruluğunu gidermek için ne yapmalı?

Günlük yaşamın karmaşasında çoğu zaman ağız kuruluğu sorunu göz ardı edilir. Ancak bu rahatsızlık sadece hoş olmayan bir duygu değil, aynı zamanda genel sağlığımızı da etkileyebilir. Ağız kuruluğu, ağız içindeki tükürük salgısının azalması ya da kalitesinin bozulması sonucu ortaya çıkar. Bu durum, diş çürükleri, ağız kokusu ve sindirim problemleri gibi pek çok sorunu beraberinde getirebilir. Peki, ağız kuruluğu neden olur?

Haber 27-03-24 19:23

Murat Kurum ile 'köfteci' polemiğinde İmamoğlu'ndan yanıt gecikmedi: Yediği yer köftede seçimleri hatırlar artık

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile rakibi Murat Kurum arasındaki 'köfteci' atışması devam ediyor. Kurum'un "Sen o bakanlıkların kapısından geçemezsin" çıkışına İmamoğlu'ndan yanıt geldi. Kurum için "Belli ki köfteciyle, esnaflıkla bir sorunu var. 31 Mart'tan sonra her yediği köftede İstanbul seçimini hatırlayacak" diyen İmamoğlu, Kurum'a desteğini ilan eden bakanlar için de "1 Nisan'da koşa koşa Ankara'ya giderler" şeklinde konuştu.

Haber 27-03-24 12:53

Tesisatçılar sır gibi saklıyor: Tıkanmış lavaboyu anında açma yöntemi! Doğal malzemelerle lavabo nasıl açılır?

Lavabo tıkanıklığı ev yaşamının sık karşılaşılan sorunlarından biri haline geldi. Ancak endişelenmeyin, bu sorunu çözmek için evde bulunan doğal malzemelerle etkili çözümler mümkün. Tesisatçıyı aramadan önce bu etkili ve doğal lavabo açma yöntemlerini denemelisiniz.

Kadin 26-03-24 09:06

Emeklilikte ‘oda’ya takılan çiftçiye müjde: Genelge iletildi

Yenişehir Ziraat Odası’nın hatası yüzünden gününde emekli olamayan çiftçinin sorunu çözüldü. Emeklilikte prim gün sayısıyla ilgili esas alınacak kayıt da belli oldu. Genelge Bursa'ya iletildi.

Finans 24-03-24 14:50

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 2 ay önceki yoğunluk söz konusu değil

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bayrampaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi. Koca, Bayrampaşa Devlet Hastanesi ziyareti sonrasında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. MHRS sistemi üzerinden randevu almasına rağmen, randevusuna gelmeyen vatandaşlarla ilgili soruya yanıt veren Koca, "Gelecek aydan itibaren özellikle randevusunu alıp gelmeme durumuna karşı birtakım çalışmalar yaptık bunu aşama aşama sorunu çözene kadar devam edeceğimizi söylemek istiyorum." dedi.

Haber 22-03-24 18:50

Cem Yılmaz sağlık sorununu açıkladı! 'Zor nefes alıyorum'

Son dönemde özel hayatı ve açıklamaları ile gündemden düşmeyen ünlü komedyen Cem Yılmaz sağlık sorunu hakkındaki iddialara cevap verdi. Yılmaz; "Bir nefes problemim var. Zor nefes alıyorum. Eee yaşlandık. 51 yaşındayım artık" dedi.

Magazin 21-03-24 13:26

Göz kızarıklığı deyip geçmeyin! 'Tedavide geç kalınırsa...'

Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hatice Onur, gözde kızarma çapaklanma sulanma batma ile kendini gösteren konjonktivit hakkında bilgi verdi. Hastaların genelde kırmızı göz sorunu ile kendilerine geldiğini anlatan Onur, “Her kırmızı göz konjonktivit olmayabilir, bunu mikroskobik muayene ile anlarız” dedi.

Kadin 21-03-24 13:21

Erdoğan mitingdeki slogana Çırağa, kalfaya müjde olmaz deyip tepki gösterdi! Özgür Özel'den jet yanıt: Seslerini duyurmak isteyenleri gözaltına aldırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konya mitinginde bir vatandaşın staj ve çıraklık sigortasıyla ilgili sloganı üzerine Erdoğan tepki gösterdi. Erdoğan'ın 'müjde' sözleri kısa sürede ses getirirken CHP lideri Özgür Özel'den de jet yanıt geldi. Adana'daki mitinginde konuşan Özel, "Erdoğan bu sorunu dile getirmek isteyenleri gözaltına aldırdı" dedi.

Haber 17-03-24 16:42

Ehliyet o kişiler için artık hayal oldu! Uyku sorunu yaşıyorsanız dikkat: Sürücü belgesini yenilemek de mümkün olmayacak

Bu yılın sonu itibarıyla eski sürücü belgeleri geçerli olmayacak. 2016'da çıkan yasayla sürücü belgelerine 5 veya 10 yılda bir yenileme zorunluluğu getirilmişti. Uyku apnesi olanlar yeni ehliyet alamayacağı gibi ehliyetini yenileyemeyecek de, bu kişiler tedavi olmak zorunda. Düzenlemeyi "yasal zorunluluk" şeklinde ifade eden Prof. Dr. Mehmet Karadağ yılbaşından önce mutlaka hekime başvurulması yönünde uyarıda bulundu.

Finans 17-03-24 12:14

Ali Koç, Galatasaray'a sert sözler sözlemişti! G.Saray Kulübünden yanıt geldi

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında olan Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet kızışıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair basın toplantısı düzenledi. Koç, "Galatasaray'ın Türk futbolunda nasıl bir beka sorunu olduğunu kanıtlarla anlatacağım" dedi. Ali Koç'un bu ifadeleri sonrası Galatasaray Kulübü'nden açıklama geldi. Sosyal medyada yapılan açıklamada, "Gözünü kırpmadan yalan söyleyen bu kişinin tüm yalanlarını kamuoyuna anlatmak birinci vazifemizdir" ifadelerine yer verildi.

Spor 13-03-24 21:23

Uzman isim uyardı: Ramazan’da ‘açlık ataklarına’ dikkat!

Ramazan ayında oruç tutan bazı kişiler açlık atakları ile karşı karşıya kalabiliyor. Uzman Psikolog Arzu Hamurcu, Ramazan ayında uzun süre aç kalmanın bazı bireylerde açlık ataklarına neden olabileceğini söyleyerek, “Uzun süre aç kalmakla sorunu olan bireyler, uzmanlarla görüşmeli” dedi.

Kadin 12-03-24 14:50

Adeta şifa deposu: Vücuttaki tıkanıklığı açar, iltihabı söker atar! Enfeksiyonu bitiren doğal antibiyotik

Udi hindi, alternatif tıp alanında uzun yıllardan beri vazgeçilmez bitkiler arasında yer alıyor. Uzak Doğu Asya'dan dünyaya yayılan bu bitki adeta şifa deposu özelliği taşıyor. En çok yağ şekliyle kullanılan bu faydalı bitki, özellikle üst solunum sorunu yaşayn kişilerin bir numaralı tercihi.

Haber 12-03-24 10:44

Survivor'da Yunus Emre sorunu! Acun Ilıcalı kararı sonrası Yunus Emre konseyi terk etti

Survivor'un üst üste en fazla ceza alan yarışmacılarından Yunus Emre tam da cezası biterken yine kendini tutamadı. Berna ile kavga eden Yunus Emre hakkında Acun Ilıcalı 4 ödül ceza verdi. Sert ifadeler kullanan Ilıcalı'nın sözleri sonrası Yunus Emre konseyi terk etti. Yunus Emre diskalifiye mi oldu merak edilirken tanıtımda ise sinirden çıldırdığı anlar dikkat çekti.

Magazin 10-03-24 07:54

Zorbalığa maruz kaldığını söyleyerek giyim tarzını tamamen değiştirdi! Dışarı bokserla çıkıyorum

İngiltere'nin Stafford bölgesinde yaşayan 22 yaşındaki Abbie Fidgett isimli bir kadın lise ve üniversite yıllarında zorbalığa maruz kaldıktan sonra vücut dismorfisi sorunu yaşamaya başladığını ve şimdi kendinden emin hissetmek için dış giyim olarak iç çamaşırı tercih ettiğini söyledi. Genç kadının sosyal medyadan giyim tarzını gösterdiği paylaşımları kısa sürede gündem yaratmayı başardı.

Trend 09-03-24 14:41

Ayakkabılarınızı saklayabileceğiniz geniş ve kullanışlı en iyi ayakkabı dolapları

Günlük yaşantımızın bir parçası olan ayakkabılar, kombinleri tamamlayarak tarzınızı ortaya koyan giyim ürünlerinin başında gelir. Ancak ayakkabı sayısı çoğaldıkça depolama sorunu ortaya çıkabilir. Bu durum, düzensiz bir görünüm yaratarak ayakkabılarınızın zarar görmesine neden olabilir. İşte burada devreye ayakkabı dolapları girer. Siz de onlarca en iyi ayakkabı dolabı seçeneği arasından dilediğinizi seçerek evinize veya çalışma ortamınıza düzen getirmeye ne dersiniz?

Haber 07-03-24 14:53

'Yürümem dahi yasaklandı' demişti! Berna Laçin hastane odasından paylaştı! 'Literatüre geçtim'

Ünlü oyuncu Berna Laçin geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir şekilde rahatsızlanmış ve apar topar hastaneye gitmişti. 'Yürümem dahi yasaklandı' diyen Laçin ciddi bir omurilik sorunu nedeniyle çok acil ameliyata alındı. Berna Laçin hastane odasından son durumunu açıkladı.

Magazin 07-03-24 10:07

Instagram ve Facebook dünya çapında çöktü! Tam 2 saat sürdü! X'in o göndermesi olay oldu

Instagram ve Facebook çöktü mü? Sosyal medya platformu Instagram'a erişim sağlanamıyor. Instagram hesaplarından storyleri izleyip mesajları ve gönderileri görüntülemek isteyen kullanıcılar, uygulamaya erişim sağlayamıyordu. Meta, Facebook ve Instagram'daki sorunu gidermeyi başardı. X'in (Twitter) ise yaşanan sorunun ardından yaptığı paylaşım gündem oldu.

Trend 05-03-24 18:36

Edirne'de Roman öğrencilerin devamsızlık sorunu projelerle çözülüyor

Edirne'de Roman öğrencilerin okula devamsızlık sorunlarının projeler sayesinde azaldığı bildirildi.

Yurthaber 04-03-24 14:25

Trafik sorununa alternatif çözümler... Kaldırımdan gittiler, yayalardan korna çalarak yol istediler!

Megakent İstanbul'da trafik sorunu gün geçtikçe artıyor. Vatandaşlar da artık ne yapacağını şaşırmış durumda. Sürücüler çözümü artık kaldırımlardan gitmekte buluyor. Sancaktepe ve Hadımköy'den gelen görüntülerde kaldırıma çıkan araba ve motosikletler yayalardan yol isteyerek trafikten kaçtı...

Haber 01-03-24 12:06

Berna Laçin acil olarak ameliyata alınacağını açıkladı: 'Yürümem dahi yasaklandı'

Ünlü oyuncu Berna Laçin beklenmedik bir sağlık sorunuyla karşılaştı. İzmir, Bodrum ve Pamukkale'deki oyunlarının iptal edildiğini duyuran Berna Laçin, hastanede çekilen fotoğrafını paylaşarak, yürümesinin dahi yasaklandığını, ciddi bir omurilik sorunu nedeniyle çok acil ameliyata alınacağını açıkladı.

Magazin 29-02-24 22:23

2100 yılına kadar kara kışa hasret kalacağız! 1880'den bu yana böylesi ilk kez oluyor... Bunlar daha başlangıç diyerek uyardı: Ekstrem sıcaklıklar, istila, hasat sorunu!

Sıcak hava tüm yurtta etkisini artırdı. Şubat ayında sıcaklıklar adeta tırmanışa geçerken, doğanın da dengesi bozuldu. Ağaçlar erkenden çiçek açmaya başladı. 1880 yılından beri en sıcak yıl ilan edilen 2023’ün ardından 2024'te de sıcak havalar endişe yaratırken, uzmanlar iklim krizine işaret etti. Yaşadığımız kış mevsimi için modellerin oldukça şaşırtıcı çıktığını söyleyen İklim Bilimci Dr. Okan Bozyurt "Bunlar daha başlangıç. 2100 yılına kadar sıcaklıkların artacağına dair kanıtlar var" dedi.

Haber 26-02-24 08:32

İşçi bulamayınca şehir dışından getirdiler! 21 milyon TL otel parası ödediler

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan kağıt fabrikasını ayağa kaldırılması için farklı şehirlerden işçiler getirildi. Barınma sorunu nedeniyle işçiler otellere yerleştirilirken, deprem felaketinden sonra işçi bulamadıkları için bu yönteme başvurduklarını belirten fabrikanın genel müdürü Bekir Yemşen, "6 otele yaklaşık 21 milyon lira konaklama ücret ödendi" dedi.

Haber 23-02-24 11:39

Aslan Değirmenci kimdir ve nerelidir? Eserleri, kitapları neler? İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci hakkında bilgiler

Aslan Değirmenci kimdir, nerelidir? Gündeme dair zaman zaman yaptığı önemli açıklamalarla kamuoyunda dikkat çeken ve özellikle İsrail'e yönelik gösterdiği tepkiyle gündem yaratan Gazeteci - yazar Değirmenci birçok kişi tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü görevini yürüten Değirmenci'nin bugüne kadar yayımlanan 8 eseri bulunurken, özellikle 'Kürt sorunu' ve '12 Eylül' üzerine olan kitapları ise dikkat çekiyor.

Finans 20-02-24 11:40

Her 3 kişiden birinde görülüyor! Düzenli değilse aman dikkat! Kalp krizi başta olmak üzere birçok riski beraberinde getiriyor

Dünya Sağlık Örgütü'ne göre günümüzde her 3 kişiden birinde yüksek tansiyon sorunu görülüyor. Önlem alındığı takdirde, 30 yıl içinde 76 milyon kişinin yüksek tansiyonun getirdiği hayati tehlikeden kurtulabileceği tahmin ediliyor. Ancak yüksek tansiyonun tedavisi kadar, gün içindeki tansiyon düzeyi değişikliklerinin de kontrol altında tutulması gerekiyor. Ortalama düzeyde tutulmayan tansiyon, başta kalp krizi olmak üzere, beyin kanaması gibi birçok riski beraberinde getirebiliyor.

Kadin 19-02-24 15:52

Günlük 2 bin liraya çalışmak isteyen yok! Sektör durma noktasına geldi: İlan veriyoruz, bir kişi bile aramıyor

Kalifiye eleman sorunu inşaat sektörünü vurdu, İzmir de nasibini aldı. Artık vasıfsız elemanlar da karaborsaya düştü. İnşaat ustalarının birçoğu ya deprem bölgesinde ya da yurt dışındaki projelerde çalışıyor. Hal böyle olunca 2 bin lira yevmiyeyle çalışacak usta bile bulunamıyor. Sektör temsilcileri "acil çözüm" istedi, bir de çözüm önerisi geldi.

Finans 13-02-24 08:28

Günde 200 dolar veriyorlar ama çalışan bulamıyorlar! ‘Türkiye eleman ithal edebilir’

Türkiye’de işsizlik ve hayat pahalılığı sorunu devam ederken dikkat çeken bir açıklama geldi. İşsizlik bazı mesleklerde yükselirken bazı mesleklerde de eleman bulma sorunu olarak yaşanmaya başladı. İTO Başkanı Şekib Avdagiç “Kaynakçılar 100 dolara çalışıyordu, 200 dolar istemeye başladılar. Süreç, Uzak Doğu’dan kaynakçı getirme noktasına geldi” dedi.

Finans 12-02-24 08:15

Kışın çatlayan dudakların çaresi evinizde! Dudakları neme doyuran doğal yöntem

Kışın soğuk ve kuru havası, dudaklarımızın çatlamasına ve kurumasına neden olabilir. Neyse ki, bu sorunu evinizde çözebileceğiniz doğal yöntemler mevcut. Bal, hindistancevizi yağı gibi evinizde bulunan malzemelerle dudaklarınıza ihtiyacı olan nemi kazandırabilirsiniz. Doğal yağlar dudakları nemlendirirken, su tüketimi de dudakların sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Bu basit adımlarla, kışın çatlayan dudaklarınızı rahatlatmak mümkün.

Kadin 10-02-24 11:16

Son dakika | AYM'yi hedef alan Bahçeli esti gürledi! Böyle gidemez deyip sert çıktı: Behey vicdansızlar!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi'ne ateş püskürdü. AYM'nin "milli güvenlik sorunu" olduğunu iddia eden Bahçeli, "Böyle gidemez, böyle bir mahkeme yapısı Türkiye'de yüksek yargı organları içerisinde yer alamaz, almamalıdır" diyerek AYM'nin kapatılması veya yeniden yapılandırılması gerektiğini savundu.

Haber 09-02-24 15:57

Everest Dağı berbat kokmaya başladı, dışkı bırakmak yasaklanıyor! 'Açık tuvalet' olarak ünlendi: Nereye baksanız görüyorsunuz

Dünyanın en yüksek dağı kokmaya başladı, hem de insan dışkısından! Dağcıların Everest'e bıraktığı dışkılar soğuk nedeniyle bozulmuyor. Kamp alanlarından birinde hemen hemen hiç kar ve buz olmaması nedeniyle dört bir yanda insan dışkısı görüldüğü belirtiliyor. Yetkililer bu duruma kayıtsız kalmadı: İşte Everest'teki dışkı sorunu sonrası alınan önlemin detayları...

Haber 09-02-24 13:14

İYİ Parti'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Hatay' tepkisi: 'Apaçık ahlak ve vicdan sorunu'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Hatay' çıkışı gündemdeki yerini koruyor. Bugün Hatay'dan açıklamalarda bulunan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Erdoğan'a tepki gösterip Bu açıklama apaçık ahlak ve vicdan sorunudur" dedi.

Haber 05-02-24 15:35

Kanada’da yabancılara konut satışı yasağı iki yıl daha uzatıldı!

Kanada, vatandaşlarının yaşadığı ev bulma sorunu nedeniyle 1 Ocak 2025'te sona erecek olan yabancılara konut satışı yasağını 1 Ocak 2027'ye kadar uzattı.

Haber 04-02-24 20:36

Ne AK Parti, ne CHP ne de İYİ Parti... Son ankette çok konuşulacak 'hayat pahalılığı' detayı! Her 5 kişiden 3'ü aynı düşünüyor

Adalet, terör, işsizlik, mülteci, ekonomi... Türkiye birçok sorun arasında en öne çıkan konusunda hemfikir oldu! Seçim anketlerinin sonuncusunda bu kez seçmene "Türkiye'nin en önemli sorunu" ve "Türkiye'nin sorunlarını çözebilecek parti" soruldu. Vatandaşın çoğunluğunun dert yandığı sorun şaşırtmadı. Ancak ankette çok daha ilginç bir detay ise "Hangi parti" sorusuna gelen yanıtla ortaya çıktı.

Haber 02-02-24 10:33

İstanbul trafiği için yeni adım! Gişeler kaldırılıyor, Serbest Geçiş Sistemi geliyor

İstanbul'daki trafik sorunu her geçen gün daha dayanılmaz hale gelirken, trafiği rahatlatmak adına yeni bir karar alındı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bağlantı yollarındaki gişelerin kaldırılarak 'Serbest Geçiş Sistemi'nin uygulanacağını duyurdu. Bakan Uraloğlu, söz konusu uygulamayla daha hızlı ve güvenli geçişin sağlanacağını söyledi.

Finans 31-01-24 08:48

Özelde çalışan sağlık çalışanlarının sorunu daha çabuk çözüme kavuşacak

Özelde çalışan sağlık personellerini sendikalaştırmak ve sorunlarını dile getirerek çabuk çözüme kavuşturmak amacıyla Özel HEKİMSEN kuruldu.

Yurthaber 29-01-24 12:24

Yetişkinlerin yüzde ellisi bu sorunu yaşıyor! Magnezyum hakkında bilmeniz gereken 3 kritik nokta

Yetişkinlerin yaklaşık yüzde ellisi magnezyum eksikliği sorunu ile karşı karşıya kalıyor. Magnezyum, vücudumuzun sağlıklı bir şekilde fonksiyon görmesi için önemli bir mineraldir ve birçok biyokimyasal süreçte rol oynar. İşte magnezyum hakkında bilmeniz gereken 3 kritik nokta...

Kadin 29-01-24 09:16

Nefes darlığına ne iyi gelir? Nefes darlığı neden olur, nasıl geçer?

Nefes darlığı, pek çok kişinin çeşitli rahatsızlıklar nedeniyle hayatında birkaç kez yaşadığı rahatsızlık veren bir durumdur. Nefes darlığı, akciğerlerin havayı çekerken zorlanması durumuna denilir. Sigara tüketen kişilerde daha çok görülen bir sağlık problemidir. Nefes darlığı sorunu yaşayan kişilere tıbbi ve bitkisel tedaviler önerilir. Peki, nefes darlığına ne iyi gelir? Nasıl geçer?

Haber 28-01-24 17:00

İstanbul’da iki ilçeye paralı giriş yeniden gündemde! Ömürden 104 saati çaldı: Eminönü ve Kadıköy trafiğine ücret ayarı

İstanbul’un trafik sorunu büyüyor. Son veriler yılda 104 saatin yollarda boşa geçtiğini gösterdi. Listede İstanbul 65’inci, Gaziantep’in ise 62’nci olduğu gözlemlendi. Geçtiğimiz aylarda İstanbul trafiğine çözüm için Eminönü ve Kadıköy’e girişlerin paralı olacağının gündeme gelmesi sonrası yeni bir öneri geldi. Bu uygulamanın bazı şehirlerde uygulandığını ve başarılı olduğunu vurgulayan uzmanlar pilot uygulama için harekete geçilmesi gerektiğini savunuyor.

Finans 24-01-24 10:46

Lens solüsyonu her gün değiştirilmeli mi? Lens solüsyonu günlük değiştirilmezse ne olur?

Göz problemleri arasında en sık karşılaşılan sorunlar yakın veya uzağı görememe durumudur. Uzağı görememe sorunu miyop olarak isimlendirilirken, yakını görememe sorunu ise hipermetrop olarak bilinir. Gözlerdeki bu sorunun çözümünde gözlük kullanılabileceği gibi rahatlık açısından çoğunlukla kontakt lens de tercih edilir. Ancak bu lensleri kullanırken bakımının da ihmal edilmemesi önemlidir. Peki, lens bakımında kullanılan lens solüsyonu her gün değiştirilmeli mi?

Haber 23-01-24 18:51

Kepeğe karşı en etkili formül! Sadece 2 malzeme kepeğin kökünü kazıyor, tekrar oluşumunu engelliyor

Saçtaki kepek sorunu hem kadın hem de erkeklerin sıklıkla karşılaştığı bir problem. Tertemiz saçlara kavuşmak ve kepek sorununu kökten çözmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte kepeğin kökünü kazıyan 2 malzemeli formül...

Kadin 20-01-24 11:39

Huzur Mahallesi’nin imar sorunu çözülecek

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Bardakçı Köyü Kalkındırma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Yurthaber 17-01-24 15:38

Sürdüğünüz anda... Saray hekimlerinin tedavi edemediği kişileri bile iyileştiren İbn-i Sina bin yıllık kitabında yazmış! Altın değerinde güzellik formülü

Pek çok insan, çeşitli rahatsızlıklardan korunmak ve iyileşme sürecine katkı sağlamak için şifalı bitkilerden yararlanıyor. Bin yıllık eseri “El Kânun Fi't-Tıbb” ile dünya tıp tarihine damga vuran İbn-i Sina'nın da şifalı bitkilere dair önemli tavsiyeleri var. Özellikle akne ve sivilce sorunu yaşayanlar için İbn-i Sina gül suyunu önermiş. Saray hekimlerinin bile tedavisini bulamadığı Buhara Emiri'ni dahi tedavi eden İbn-i Sina'nın reçeteleri altın değerinde. İşte gül suyun cilde faydaları...

Kadin 15-01-24 16:45

Ev sahibinin sopalı saldırısına uğradı: 'Köpeğimi gezdirip gelirken bana bir leğen su döktü'

Ev sahibi kiracı sorunu giderek büyüdü. Sarıyer'de sokak ortasında ev sahibinin sopalı saldırısına uğrayan Onur Yavuzyılmaz, konuyu yargıya taşıdı. 24 yaşındaki Yavuzyılmaz, "Köpeğimi gezdirip gelirken bana bir leğen su döktü. Ben de ‘Neden böyle yapıyorsun?' dedim. Kendisi de ‘Çıkın evimden’ diyerek küfür etti. Ettiğim küfürlerle övünmüyorum, herkesten özür dilerim. Kendisi bacağıma vurduktan sonra küfür ettim." ifadelerini kullandı.

Haber 14-01-24 18:58

Tartışmalara son noktayı koydu, Aziz Yıldırım'dan başkanlık açıklaması! İddiaları bir bir yanıtladı

Fenerbahçe'de 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım, Sarı-Lacivertliler'de Haziran 2024'te yapılacak başkanlık seçiminde aday olacağı iddiaları sonrası bir açıklama yayınladı. Yıldırım açıklamasında "Fenerbahçe'nin başkan sorunu yoktur" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 08-01-24 18:08