Klozetteki Sari Lekeler Haberleri

Tüm cilt tipleri için en iyi Pure Solutions ürünleri

Cilt bakımında aradığımız çözümü bulmak bazen düşündüğümüz kadar kolay olmasa da doğanın saf gücünü ve bilimin ileri teknolojilerini bir araya getiren The Purest Solution, cilt sağlığınızı ve güzelliğinizi desteklemek için en etkili içerikleri sunuyor. Lekeler, sivilceler, siyah noktalar veya cilt tonu eşitsizliği gibi her türlü cilt problemine karşı etkili olan Pure solutions ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 2024-03-23 04:29:56

Tertemiz çamaşırlar için hiç duymadığınız 10 etkili yöntem! Sararmış kıyafet, sertleşmiş havlu ve çıkmayan leke derdiniz kalmayacak

Çamaşırların tertemiz ve pırıl pırıl olması her evin istediği bir şeydir. Zamanla sararan kıyafetler, sertleşen havlular ve çıkmayan inatçı lekeler gibi sorunlarla karşılaşmak kaçınılmazdır. Neyse ki, bu sorunlara pratik ve etkili çözümler bulmak mümkün. Çamaşırlarınızı tertemiz yapmak ve daha etkili sonuç almak için hiç duymadığınız 10 etkili yöntemi haberimizde derledik.

Kadin 2024-02-27 07:18:43

Tırnakta beyaz leke neden olur, nasıl geçer? Tırnakta beyaz leke ne eksikliğinden kaynaklanır?

Parmaklarımızın uçlarında yer alan tırnaklar sağlığımızın bir yansıması olabilir. Tırnaklarda beliren beyaz lekeler, çok sayıda kişi için merak konusu olmakta ve birçok kişide de endişe uyandırmaktadır. Bu beyaz lekeler bilimsel olarak "leukonychia" olarak adlandırılır ve genellikle zararsız olmasına rağmen bazen dikkat edilmesi gereken bir durumu işaret edebilir. Peki, tırnaktaki beyaz lekeler neden olur?

Haber 2024-01-06 18:13:44

Bu temizlik yöntemini çok az kişi biliyor! Çamaşır makinesine 3 tane ıslak mendil koyun, farkı görün

Kıyafet renklerinin solması çamaşır makinesi kullanan birçok kişinin sıklıkla şikayet ettiği sorunlar arasında yer almaktadır. Elbiselerin zamanla yıpranması, istenmeyen koku ve lekeler bilhassa ev hanımlarını rahatsız ediyor. Bu sorunlar tarih oluyor. Çamaşır makinesine 3 tane ıslak mendil koyduğunuzda sonuçlarına inanamayacaksınız.

Kadin 2023-12-11 10:32:18

Diğer Haber Etiketleri

alara vitamini dermal eo Göz hücreler ilik siyah vf the purest solutions peeling c vitamini serumu salisilik asit tonik retinol nemlendirici krem yüz temizleme jeli hyaluronik asit güneş kremi çamaşır makinesi kirli çamaşır sepeti yağ lekesi nasıl çıkar beyaz sirke arap sabunu tırnak ıslak mendil egzama egzama neden olur egzama nedir egzama tedavisi egzamaya ne iyi gelir Güneş güzellik mon leke kremi cilt lekeleri highlighter (aydınlatıcı) vücutta morluklar neden olur karbonat sirke elma sirkesi su fayans mutfak banyo hücre ense posa leke giderici limon tuzu tuz kolonya halı koltuk kola keçeli kalem mürekkep lekesi nasıl çıkar mısır nişastası amonyak temizlik su şişesi cam şişe kavanoz biberon cilt bakımı serum beyazlatıcı krem cilt beyazlatıcı krem bioderma bioderma krem bioderma sebium Elazığ sucuk cam cam silme cam silme önerileri mobilya ahşap sıcaklık mayonez tarifi Parlatma bezi kurdeşen kurdeşen ne demek kurdeşen nedir toz taşınımı yağmur çamur Tekirdağ Süleymanpaşa krem nivea zdrave krem pure beauty bb krem sinoz leke kremi cilt lekelerine ne iyi gelir kozmetik İzmir banyo temizliği banyo ürünleri çamaşır suyu kıyafet antalya tiktok pis ısı nedir çakmak vazelin temizlik malzemeleri duvar Çay yöntem hile ruj aseton oksijenli su deterjan saç spreyi kapatıcı kapatıcı önerisi maybelline kapatıcı fondöten ter lekesi sedef hastalığı boğaz ağrısı Doktor kıl dönmesi kuru demir eksikliği sözlük Beşiktaş Futbol Kulübü Ozan Tufan Rıdvan Dilmen tırnak bakımı kadına şiddet Ankara alti çaydanlık aspirin

Egzama nedir? Egzama neden olur?

Vücuttaki bazı değişiklikler ciddi hastalıkların habercisi olabilir. Özellikle ciltte görülen lekeler, kızarıklıklar, kaşınma hissi ya da değişik belirtiler farklı organlara bağlı rahatsızlıkların belirtisi olabileceği gibi, deri ile ilgili bir hastalık da olabilir. Ciltte herhangi bir değişiklik ya da anormal bir durum görüldüğünde vakit kaybetmeden uzman bir doktora danışmak önemlidir. Peki egzama nedir, egzama neden olur?

Haber 08-12-23 18:10

Leke kremleri ne işe yarar? Cilt leke kremi nasıl kullanılır?

Cilt üzerinde oluşan lekeler birçok kişinin güzellik endişelerinden biri haline gelmiştir. Bu lekeler genellikle güneşin zararlı UV ışınlarına maruz kalma, yaşlanma, genetik faktörler, hormonal değişiklikler veya cilt yaralanmaları gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Ciltte oluşan lekeler bireyin cilt tonuyla uyumlu bir görünüm arayışını etkileyerek öz güveni olumsuz etkileyebilir.

Kadin 25-11-23 17:11

Ciltteki kahverengi lekeler nasıl yok edilir? Cilt lekelerine ne iyi gelir?

Ciltteki kahverengi lekeler birçok insanın karşılaştığı bir cilt sorunudur. Bu lekeler, güneşe maruz kalma, yaşlanma, hormonal değişiklikler veya ciltteki yaralanmalar gibi bir dizi faktörün sonucu olarak ortaya çıkabilir. Ancak endişelenmeyin ciltteki kahverengi lekeleri hafifletmek veya tamamen yok etmek için bir dizi etkili yöntem bulunmaktadır. Peki, ciltteki lekeler nasıl geçer?

Haber 31-10-23 22:49

Aydınlatıcı yüz serumu ne işe yarar? Aydınlatıcı yüz serumu nasıl kullanılır?

Aydınlatıcı yüz serumları cilt bakımının önemli bir parçası olarak hızla popülerlik kazanan ürünler arasındadır. Bu özel serumlar, ciltteki matlık, renk eşitsizliği, lekeler ve ince çizgiler gibi yaygın cilt sorunlarını hedefleyerek cilt tonunu dengelemek ve daha aydınlık, canlı bir cilt görünümü elde etmek için tasarlanmıştır. Cilt bakımında aydınlatıcı serumlar cildin genel sağlığını artırır.

Kadin 30-10-23 14:47

Morluk en çabuk nasıl geçer? Morluğa ne iyi gelir?

Morluklar günlük yaşamın akışında herhangi bir anın keyifli olmadığı durumlarda sıkça karşımıza çıkan hoş olmayan izlerdir. Genellikle darbeler, çarpışmalar veya uyku eksikliği gibi çeşitli etkenlerle oluşurlar. Bu mor renkli lekeler sadece fiziksel olarak can sıkıcı olmakla kalmaz aynı zamanda kişinin görünümünü de olumsuz etkileyebilir. Ancak morlukların geçmesi ve görünümlerini azaltmak için bir dizi etkili yöntem bulunur.

Haber 26-10-23 23:40

Derz arası lekelerini anında tertemiz yapıyor! Bembeyaz fayanslar için mucizevi karışım

Evinizdeki fayanslar zamanla derz aralarında lekeler ve kirlenme biriktirebilir. Bu lekelerin temizlenmesi bazen zorlu bir görev gibi görünebilir, ancak fayanslarınızı bembeyaz yapacak bir mucizevi karışım tarifi bulunuyor. Basit ve etkili bu karışım, derz arası lekelerini hızla temizlerken fayanslarınızı da parlatacak. İşte bembeyaz fayansların formülü

Kadin 22-10-23 11:40

Retinol nedir, ne işe yarar? Retinol nasıl kullanılır, her gün kullanılır mı?

Retinol cilt bakımının gizli kahramanlarından biri olarak kabul edilen bir bileşiktir. Bu güçlü maddenin arkasındaki bilim karmaşıktır ancak kullanımı oldukça basittir ve cilt sağlığına pek çok olumlu katkı sağlayabilir. Retinol cilt hücrelerinin yenilenmesini teşvik eden ve kırışıklıklar, lekeler, sivilce ve genel cilt dokusuyla mücadelede yardımcı olan bir tür A vitamini türevidir. Ancak retinolün kullanımıyla ilgili bazı incelikler vardır ve yanlış uygulandığında cilt tahrişine yol açabilir.

Kadin 30-09-23 21:46

Cilt lekesi sorunlarına kalıcı çözüm arayanlara en iyi leke giderici kremler

Cilt lekelerinin oluşumuna son vermek isteyen herkes buraya! Güneşin zararlı ışınları, çevresel ve yapısal nedenlerle cildimizde lekeler oluşabilir. Bu lekelerin oluşmasını engellemek ve daha önce oluşmuş lekeleri gidermek için pek çok ürün mevcut. Düzenli kullanımla fayda sağlayacağınız leke karşıtı fonksiyonel kremlerini sizin için araştırdık! Gelin, en iyi cilt lekesi giderici kremleri bir araya getirdiğimiz listeye birlikte göz atalım.

Kadin 20-09-23 17:48

İnatçı lekelere son! Bu karışım tüm lekeleri anında çıkarıyor

Bir türlü çıkmak bilmeyen inatçı lekeler bazen can sıkıcı olabiliyor. Halı, koltuk ve masa örtüsü gibi ev eşyalarınızda veya kıyafetlerinizde oluşan lekeler bazen kurup kalabiliyor. Bu etkili temizlik karışımı hem kurumuş hem de inatçı lekeleri çıkarmada oldukça etkili.

Kadin 16-09-23 09:47

Halı ve koltuktaki çay lekesini saniyeler içerisinde çıkarıyor! Mucize leke çıkarma yöntemi

Halı ve koltuk üzerlerinde oluşan çay lekeleri bazen kabusa dönüşebiliyor. Özellikle açık renk mobilyalarda çok göze batan lekeler bazen hangi yöntem denenirse denensin çıkmayabiliyorlar. Tek malzeme ile yapılan bu yöntem saniyeler içerisinde çay lekesini çıkarıyor. İşte mucize leke çıkarıcı yöntem...

Kadin 14-09-23 09:30

Cilt kararmaları nasıl geçer? Cilt kararmasına ne iyi gelir?

Cilt kararmaları insan cildinin farklı bölgelerinde görülen renk değişiklikleri veya koyulaşmalar olarak tanımlanır. Bu cilt sorunu, genellikle kahverengi veya siyah lekeler şeklinde ortaya çıkar ve estetik bir kaygıya yol açabilirken, bazı durumlarda sağlık sorunlarının bir belirtisi veya yan etkisi olabilir. Cilt kararmalarının ortaya çıkmasının birçok nedeni olabilir ve bu nedenler cildin güneşe maruz kalması, hormonal değişiklikler, yaşlanma gibi faktörlerdir.

Haber 30-08-23 02:56

Halıda oluşan lekelere son! Bu yöntemler ile halınız ilk günkü gibi tertemiz olacak

Halı temizliği bir evde hijyenli bir ortamın sağlanabilmesi için büyük önem taşıyor. Halıda oluşan lekeler dışında gözle görülmeyen bakteriler de oluşabiliyor. Halınızı ilk günkü gibi tertemiz yapacak temizlik tüyolarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 27-08-23 10:19

Uzun şişeleri, vazoları, biberonları nasıl rahatlıkla temizleyebilirsiniz? İşte püf noktaları

Günlük hayatta pek çok araç gereci bulaşık makinesinde ya da sünger kullanarak elde yıkıyoruz. Dekoratif objeler ve bebek biberonları da sık sık yıkanan ürünler arasında yer alıyor. Ancak bulaşık makinesinde ya da elde yıkasak bile şişe ve vazoların dip kısımlarında kir ve lekeler kalabiliyor, daha da önemlisi yeterince temiz olmayabiliyorlar. Elbette temizlenmesi zor şişeleri tertemiz hâle getirmenin de son derece kolay ve etkili yolları var!

Haber 01-08-23 18:05

Leke, çil ve kararmalara son! Cilt sorunlarıyla baş etmenize destek olacak favori ürünler

Cildinizde çil, leke ve kararma gibi sorunlar mı var? Öyleyse doğru yerdesiniz. Tüm bu istenmeyen lekeler için kullanabileceğiniz sayısız ürün mevcut. Peki, bu çeşitlilik içinde hangi ürün size en kesin çözümü sunuyor? Gelin; leke, çil ve kararma gibi sorunlarla başı dertte olanların kullanması gereken cilt bakım ürünlerinin yer aldığı listemize göz atalım.

Kadin 03-07-23 17:12

Yer: Elazığ! Marketten aldığı sucuğu pişirirken gördüğü karşısında şoke oldu

Elazığ'da bir kişi, marketten aldığı sucuğu evde pişirmeye başlayınca karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu. Sucuk üzerinde beyaz lekeler gören vatandaş daha da yakınlaşınca sucukların üzerinde kurtçuk olduğunu fark etti. O anları kaydeden vatandaş, yetkililerin denetimleri arttırmasını istedi.

Haber 22-06-23 10:13

Camlarınızı uzun süre silmenize gerek kalmayacak! Camda toz ve su lekesi tutmayan karışım

Camlarda oluşan lekeler ve izler evin pis görünmesine neden olurken dışarıyı daha bulanık görmemize yol açıyor. Bahar aylarında yağan yağmurların camda su lekesi ve toz bırakmaması için hazırlanan karışımla ayna gibi parlak camlara sahip olabilirsiniz. Bu karışımla camlarınızı uzun süre silmenize gerek kalmayacak.

Kadin 10-05-23 14:41

Ahşaptaki sıcaklık lekelerini anında çıkartıyor! Mobilyalarınızın yeni gibi parlaması için ihtiyacınız olan tek şey...

Ahşap mobilyalarda oluşan sıcaklık lekeleri eski ve pis görünümlere sebep olabiliyor. Birçok kişi bu lekeler nedeniyle ahşap mobilyalarını değiştirmek zorunda kalıyor. Ancak her evde bulunan bir malzemenin ahşaptaki sıcaklık lekelerini anında çıkardığı ve mobilyaları parlattığı öğrenildi.

Kadin 28-04-23 11:20

Kurdeşene ne iyi gelir, nasıl geçer? Kurdeşene sirke iyi gelir mi, bitkisel çözümler nelerdir?

Kurdeşen, alerjik reaksiyonlar sebebiyle deride döküntüler ve kaşıntı ile kendini gösteren, hassasiyet dolayısıyla oluşan hastalık türüdür. Özellikle hassas ve alerjik cilt yapıları bu hastalığa sık sık yakalanma durumundadır. Kurdeşen, şiddetli kaşınmaları da beraberinde getirir. Bu durumda vücutta değişik boyutlarda kızarık lekeler belirebilir. Çeşitli yollarda ortaya çıkabilen kurdeşen hastalığına ne iyi gelir, kurdeşen sıkıntısına sirke iyi gelir mi?

Haber 10-04-23 14:55

Sabah karşılaştıkları manzarayla... O ilde araç sahipleri akın etti! Günlerdir uyarılar yapılıyordu

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Tekirdağ'da sabahki hafif yağmurun ardından bir süre çamurlu yağış etkili oldu. Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde toz taşınımı nedeniyle yağmurla birlikte çamur yağarken araçlarındaki toz ve lekeler için bazı sürücüler ilçedeki oto yıkamacılara akın etti.

Haber 01-03-23 11:36

Cildinizdeki lekelere karşı savaşan en iyi leke kremi markaları

Güneşe maruz kalma, yaşlanma, akne gibi etkenler ciltte lekelenmeye sebep olabiliyor. Ancak, günümüzde üretilen son teknoloji leke kremleri sayesinde bu lekeler kolayca yok edilebiliyor. Leke kremi seçerken en çok dikkat edilen konular arasında kremin içeriği ve leke üzerindeki etkisi yer alıyor. Siz de cilt lekelerinden mustaripseniz inatçı lekeler için üretilen en etkili leke kremlerine ihtiyacınız var demektir. Sizler için en iyi leke kremlerini listeledik. İşte detaylar!

Kadin 05-02-23 19:53

Görüntüler karşısında jandarma bile şaşkına döndü! Yine aynı işletmeci, yine mide bulandıran görüntüler

İzmir'de büyükbaş hayvan çiftliği içerisinde insan sağlığına aykırı bir şekilde salça üretimi yapılan iş yerine ekipler tarafından baskın yapıldı. Operasyon anı görüntülerinde pis kazanlarda ve havuzlarda bekletilen salçaların hali, kullanılan bozuk malzemelerin yerlerde poşet içerisinde beklemesi, duvarlardaki lekeler ve hayvan pisliklerinin hemen yanında üretilen salçalar dikkat çekti. İş yerinin, 13 gün önce yine benzer bir operasyonla baskın yapılan işletmeciye ait olduğu öğrenildi.

Haber 27-12-22 14:38

Klozetteki pozu olay olmuştu! TikTok'ta Türk lirasını tuvalete atıp sifonu çektiği bir videoyu paylaşan Mika Raun gözaltına alındı

Cinsiyet değiştirme ve estetik operasyonlarıyla gündem olan ünlü femonen Mika Can Raun, Türk lirasını klozete attığı videoyu TikTok'ta paylaşmıştı! Gözaltına alınan Mika Can Raun, adliyeye sevk edildi. Şüphelinin savcılık sorgusu devam ediyor.

Magazin 24-10-22 14:15

Derinlemesine banyo temizliği yaparken kullanabileceğiniz ürün önerileri

Banyolarda oluşan kireç ya da pas lekeleriyle mücadele etmek bazen daha da zor bir hâle gelebiliyor. Bu durum banyo temizliğinin gözünüzde büyümesine neden oluyor. Zorlu lekeler için özel olarak geliştirilen etkili ürünler ve konforlu temizlik sağlayan araç gereçlerle derinlemesine temizlik yapmak aslında çok daha kolay. Tıpkı videodaki TikTok kullancısının yaptığı gibi... Siz de işinizi kolaylaştıran ve hızlandıran ürünleri merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin!

Haber 21-10-22 15:59

İstenmeyen lekeler kabusunuz olmasın! Kıyafetteki çamaşır suyu lekesini böyle çıkarın

Sıklıkla tercih edilen temizlik malzemelerinden biri olan çamaşır suyu kıyafetlere değdiğinde sorun ortaya çıkarıyor. Kıyafetlerin rengini değiştiren çamaşır suyu lekesi sinirleri bozuyor. Çamaşır suyu lekesini çıkarmak için bir de bu yolu deneyin.

Haber 14-10-22 08:39

Sosyal medyada aldandı, lüks minibüsün içinde kabusu yaşadı! 'Evden çıkamaz haldeyim'

Antalya'da sosyal medyada gördüğü reklamdan etkilenerek kendisini dermatolog olarak tanıtan kişiye gidip işlem yaptıran Hicran Çukur, başına gelenlerle kabusu yaşadı. Söz konusu kişinin bir minibüs içini güzellik merkezine çevirdiğini kaydeden Çukur, ''Ultra lüks bir araç içinde işlem yapıyordu. Yüzümde çok hafif lekeler vardı, yaptığı işlemle lekeler daha da yayıldı, yaralar çıktı. Makyajsız hiçbir yere çıkamıyorum. Bana 20 bin TL vermeyi teklif etti. Kabul etmedim. Şikayetçiyim'' dedi.

Haber 13-10-22 13:14

Sosyal medyanın sıra dışı güzellik trendi! Seks oyuncağını kullanarak yüz bakımı yaptı

Celebrity Skin Talk ve Acne Uncovered programlarının yaratıcısı ve sunucusu olan Scott McGlynn takipçileriyle ilginç bir güzellik trendini paylaştı. 35 yaşındaki fenomen isim yüzdeki lekeler ve ince çizgilerin görünümünü azaltmak için kullanabilecek basit bir güzellik tüyosunu paylaştı. McGlynn’ın paylaştığı güzellik trendi sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekerken tartışmanın da fitilini ateşledi. Çünkü McGlynn’in güzellik tüyosunda seks oyuncağı kullanılması gerekiyordu.

Trend 21-09-22 14:00

Mobilyalarda oluşan beyaz lekeleri çıkarmak çok basit! Tek malzeme ile etkili sonuçlar alabilirsiniz

Mobilyaların üzerine konulan sıcak içecekler, yiyecekler mobilyada çeşitli izler oluşmasına neden olabiliyor. Bu izler oldukça kötü bir görünüme sebep oluyor. Birçok insan mobilyada oluşan beyaz lekelerin nasıl geçeceğini merak ediyor. Bu lekeler nedeniyle mobilya değişimi yapan insanlar bulunuyor. Ancak bu lekeleri çıkarmak için oldukça kolay bir hile bulunuyor.

Kadin 18-09-22 07:41

Eskiyen ürünlerinizi atıp yenisini almak yerine temizleyip kullanmaya devam etmenizi sağlayacak ürün önerileri

Kişisel hijyen ne kadar değerliyse evinizin hijyeni de bir o kadar değerli. Her yeri köşe bucak temizliyor olsanız da bazı eşyaların temizlemesi epey zor olabilir. Çıkmayacağını düşündüğünüz inatçı lekeler ya da eşyaların eskimiş görüntüsü, bir hayli can sıkar. Bu eşyaları değiştirerek yenilemeniz gerektiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Sizler için seçtiğimiz ürünlerle eskiyen eşyalarınızı kolayca yenileyebilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 15-09-22 16:10

Çay lekesine hemen müdahale edin! En inatçı lekeleri çıkarmak için bunu uygulayın

Çay ülkemizde en sevilen içecekler arasında üst sırada yer alıyor. Sevilerek tüketilen çayın dökülmesi durumunda dökülen yerde istenmeyen lekeler oluşabiliyor. Çay lekesi zor çıkan lekeler arasında bulunuyor. Ancak inatçı çay lekelerini çıkarmak için çeşitli yöntemler bulunuyor.

Kadin 15-09-22 15:16

Dert etmeyin! Ruj lekesini çıkarmanız çok kolay, ruj lekesi nasıl çıkar?

Kıyafetleri her zaman makyaj yapmadan önce giymek gerekiyor. Makyajdan sonra giydiğimiz kıyafetlerde çeşitli makyaj kalıntıları kalabiliyor. Özellikle ruj lekeleri oldukça zor çıktığı düşünülen lekeler arasında bulunuyor. Ancak doğru yöntemler ile ruj lekesini çıkarmak hiç de zor değil! Aşağıda yer alan temizlik hilelerini kullanarak ruj lekesini çıkarabilirsiniz.

Kadin 30-08-22 11:52

Cilt tipinize göre en çok ihtiyacınız olan kapatıcı önerileri

Göz altı morlukları, lekeler, renk eşitsizlikleri gibi baş etmesi ve kapatması bir hayli zahmet isteyen cilt kusurları için doğru ürünü tercih etmelisiniz. Eğer hangi kapatıcıyı kullanmanız gerektiğini bilmiyorsanız sizi harika ürünlerle tanıştırmanın tam vakti! Aynı çeşit kapatıcıdan her zaman istediğiniz verimi alamayabilirsiniz. Bu nedenle farklı formlarda ve her cilt problemini anında kapatan ürün önerilerimiz var. Hazırsanız listemizi birlikte inceleyelim.

Kadin 19-08-22 16:02

Kirlenmiş fırın gözünüzü korkutmasın! Temizlemesi 5 saniye

Mutfak temizliği ev temizliğinde en çok uğraştıran noktalardan biri. Özellikle fırın, ocak gibi çelik eşyalarla dolu olan mutfağın temizlenmesi gözünüzü korkutmasın. Çelik aletlerde biriken inatçı, kurumuş lekeler normal şartlarda ovalamaktan kolunuzun ağrısına neden olabilir. Çelik aletlerin uzun sürekli parlak ve ilk günkü gibi yeni görünmesini sağlayacak basit bir yöntem var.

Kadin 03-08-22 12:22

Sararmış tişörtleri çöpe atmayın! İlk günkü haline getirmek çok kolay

Açık renk kıyafetler genellikle yaz aylarında tercih edilir. Deodorant lekesi, ter lekesi gibi kumaşa işleyen inatçı lekeler zamanla kıyafetin sararmasına ve kötü görünmesine neden olur. Zamanında müdahale edilmeyen sararan kıyafetler sonunda istemeseniz de çöpe gidebilir. Ancak sararmış kıyafetleri ilk günkü gibi bembeyaz yapmanın bir yolu var.

Kadin 02-08-22 08:49

Her şey boğaz ağrısıyla başlamıştı! Vücudu tamamen izlerle kaplandı

22 yaşındaki Ashling Armstrong adındaki genç kız Ocak ayında boğazından hissettiği boğaz ağrısı ve vücudunda çıkan sivilce sandığı lekeleri görmezden geldi. Ancak bu lekeler bir hafta içerisinde tüm vücuduna yayılarak leopar görünümüne sebep oldu.

Kadin 05-07-22 15:43

Genellikle zararsız olsa da ölümcül risk taşıyor! Batık kıl tedavisi nasıl olur?

Batık kıllar genellikle zararsız olsa da görmezden gelindiğinde ve tedavi olmadığında ölümcül risk taşıyacak hale dönüşebilirler. Batık kıl çoğu zaman kendi kendine iyileşse de göz ardı edildiğinde enfeksiyon kapabilir. Batık kıl tedavisi için sürekli gözlem halinde olunmalıdır. Batık kıl, ciltte kabarık, kırmızı, kaşıntılı lekeler gibi görünebilir. Batık kılın olduğu bölgeyi sıkmak, patlatmaya çalışmak en sık yapılan hataların başında geliyor.

Haber 05-07-22 14:51

Doktora gitme vaktinizin geldiğini gösteren belirtiler! Demir eksikliği nedir, demir eksikliği belirtileri nelerdir?

Demir eksikliği, vücutta anında bazı etkiler göstermeye başlayabilir. Özellikle demir eksikliğini tırnaklarda ortaya çıkan lekeler sayesinde fark edebilirsiniz. Demir eksikliği, kanın vücudun dokularına oksijen taşımak için gerekli olan yeterli sağlıklı kırmızı kan hücrelerinden yoksun olduğu bir durumdur. Demir eksikliği anemisi dünyada en sık görülen anemi tipidir. Peki, demir eksikliği nedir, demir eksikliği belirtileri nelerdir?

Haber 25-05-22 07:11

Sari ne demek? Sari kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Eski zamanlarda yazılmış edebi metinleri okuyabilmek veya günümüzde kullanılan yabancı kökenli sözcüklerin anlamlarını bilmek, tahmin etmek her zaman beklendiği kadar kolay olmayabilir. Dildeki bu çeşitliliğin temel nedeni ise Türkçenin tıpkı diğer diller gibi tarih boyunca komşu ülkeleri ile olan ilişkileri ve yaşadığı siyasal olaylardır. Bu olaylar neticesinde farklı kökene sahip pek kelime, günlük dilde Türkçede de kullanılır hale gelmiştir. Bu da bazı kelimelerin anlamı hakkında net bilgiye sahip olma ihtiyacını doğurur. Anlamı merak edilen ve TDK sözlükte araştırılan kelimelerden bir tanesi olan Sari ne demek? Sari TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 18-05-22 23:32

Rıdvan Dilmen, Ozan Tufan'ı Beşiktaş'a gönderiyor

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Giresunspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelirken maçı TRT Spor ekranlarında Yüzde Yüz Futbol'da Rıdvan Dilmen değerlendirdi. Sari-lacivertli ekipte kadro dışı bırakılan Ozan Tufan hakkında yorumlarda bulunan Dilmen, Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırdı.

Spor 17-04-22 23:17

Tırnaklarınızda oluşan beyaz lekelerin nedeni hastalık olabilir!

Tırnaklarda beyaz leke herkes tarafından kendinde veya çevresinde mutlaka görülmüştür. Tırnaktaki lekelere sebep olan birçok etken vardır. Beyaz lekeler önemsiz olarak görülüp önemsenmese de ciddi hastalıklar nedeniyle görünüyor olabilirler.

Kadin 31-03-22 17:20

Sultan'ın yüzüne kimyasal madde atan eski sevgilisi Soner Bolat hakkında yakalama kararı

Ankara'da, işe giderken önünü kestiği eski kız arkadaşı Sultan S.'yi (27) silahla tehdit edip, yüzüne kimyasal madde atarak yaralayan ve 21 yıl 6 ay hapis istemiyle dava açıldıktan sonra ev hapsi adli kontrol tedbiri kaldırılan Soner Bolat (31) hakkında, yakalama kararı çıkarıldı. Yüzünde ikinci derece yanıklar ve lekeler oluşan Sultan S., adli kontrol tedbirinin kaldırılması ardından yaptığı açıklamada Soner Bolat'ın ev hapsindeyken de kendisine yönelik tehditlerini sürdürdüğünü söylemişti.

Haber 22-03-22 17:30

Cildinizdeki istenmeyen lekeler için kullanabileceğiniz Bioderma Photoderm Spot incelemesi ve kullanıcı yorumları

Cildi her mevsim güneşten korumak, cilt sorunlarını önlemek için çok önemli. Lekeli ciltler için özel olarak geliştirilen Bioderma Photoderm Spot SPF50+ ile karşınızdayız! Ürünle ilgili kafanızdaki tüm soru işaretlerini kaldırmaya yardımcı olacak bilgileri ve benzer ürünleri derledik. İncelemeye ne dersiniz?

Kadin 17-03-22 16:55

İstenmeyen göz altı morluklarını geçirip oluşmalarını engelleyecek ürün önerileri

Ciltte oluşan ince çizgiler, lekeler, kuruluk derken göz çevresi bakımı ihmal edilebiliyor. Bu duruma stres, uykusuzluk, saatlerce ekran başında kalma gibi eylemler de eklenince aynaya baktığınızda göz altı morluklarının sizi karşıladığını görebilirsiniz. Peki, sizin için araştırdığımız, sağlıklı ve aydınlık göz altlarına kavuşmanızı sağlayacak ürünleri keşfederek göz altı morluklarına veda etmeye ne dersiniz?

Haber 04-03-22 14:04

Kan lekeleri başınıza dert olmasın! Zahmetsiz bir şekilde kan lekelerini çıkaracak doğal yöntemler sizlerle...

Burun kanaması, regl ya da çeşitli kesikler gibi sebeplerden ötürü oluşabilecek kan lekeleri, en uğraştırıcı lekeler arasında. Taze kan lekesini çıkarmak daha kolayken kuruduktan sonra lekeyi temizlemek iyice zorlaşıyor. Evinizde bulunan, kolay ulaşılabilir malzemelerle taze ya da kurumuş kan lekelerinden nasıl kurtulacağınızı sizler için araştırdık. Haydi, detaylara!

Kadin 01-03-22 13:08

Halılarınızda çıkarmadık leke bırakmayın! Halınızın derinlerine işleyen lekeleri kolayca çıkarmanızı sağlayacak mucize yöntemler...

Evlerin vazgeçilmez eşyaları halılar, çeşitli sebeplerle sık sık lekelenebiliyor. Kadınların korkulu rüyası haline gelen bu lekeler, zamanında müdahale edilmezse derinlere işliyor ve çıkarması zor bir hal alıyor. Doğru ve pratik yöntemleri bilmek ise işinizi kolaylaştırıyor. İşte, halıların derinlerine işlemiş lekeleri çıkarma yöntemleri!

Kadin 01-03-22 13:08

Önce çaydanlığınız ışıldasın sonra gözleriniz şenlensin! Kararmış çaydanlığınızı 5 dakikada pırıl pırıl yapın

Uzun süre demlikte bekleyen çay posası, harlı ateş ve daha pek çok etken çaydanlık üzerinde kararma ve lekeler oluşmasına sebep oluyor. Ama dert değil, kararan ve lekelenen çaydanlığınızı yeni gibi görünecek kadar parlak hale getirebilirsiniz. Peki, nasıl mı? Haydi, çaydanlıkları birlikte ışıldatalım.

Kadin 28-02-22 15:47