Kova Haberleri

Geçmişe mi yoksa geleceğe mi odaklısınız? Burçların takıntılı olduğu zaman dilimleri belli oldu!

Astroloji, insanların kişilik özellikleri ve davranışları üzerinde etkisi olduğuna inanılan bir alan. Son araştırmalar, burçların kişilerin zaman algısını etkilediğini ve hangi zaman dilimlerine daha fazla odaklandıklarını gösteriyor. Bazı burçların geçmişe, bazılarının ise geleceğe odaklandığı belirlendi. Hangi burcun hangi zaman dilimine daha fazla odaklandığını öğrenmek için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Kadin 09-12-2023 16:53

İmkan yok bir arada olamazlar! Bu burçlar birbirleriyle asla anlaşamıyor

Astroloji günlük hayatımızın her alanında yer alıyor. Hayatımıza büyük oranda etkileri olan burcumuz karşı tarafı daha yakından tanımamıza da yardımcı olabiliyor. Astrolojiye göre anlaşması en zor ve zıt burçlar belli oldu. İşte iki cihan bir araya gelse de anlaşamayan burçlar...

Kadin 09-10-2023 10:10

Arkadaşınızın burcu sizin hayatınızı etkiliyor! Duyunca çok şaşıracaksınız

Arkadaşlık ilişkilerinde astrolojiden yararlanmanın büyük faydası oluyor. Birçok kişi karakteristik özelliklerini taşıdığı burçtan alabiliyorlar. Öte yandan arkadaşınızın taşıdığı burç sizin hayatınızı da etkileyebiliyor. İşte duyunca şaşıracağınız arkadaşınızın burcunun hayatınıza etkileri...

Kadin 31-08-2023 12:37

Bu burçlar birbirleri için yaratılmışlar! Aşkta en uyumlu burç çiftleri

Duygusal ilişkilerde astrolojiden yararlanmanın büyük faydası oluyor. İnsanlar karakteristik özelliklerini taşıdığı burçtan alabiliyorlar. Bu noktada hali hazırda bir ilişki içerisinde iseniz veya yeni bir aşka yelken açmak istiyorsanız aşkta ne uyumlu ve kolaylıkla anlaşabilen burç çiftlerine göz atabilirsiniz.

Kadin 10-08-2023 10:25

Burçların En'lerini duyunca çok şaşıracaksınız! En güvenilir, en çapkın, en seksi ve en şanslı burçlar

Astroloji ve burçlar çoğu kişi tarafından yakından takip ediliyor. Burçlar ile ilişkilerdeki uyum, arkadaşlıklardaki anlaşma yüzdesi gibi bir çok konu hesaplanabiliyor. Bir de burçların en şanslısı, en güveniliri, en çapkını şeklinde paylaşılan bir liste bulunuyor. Burcunuzun en açığa çıkan özelliklerini duyunca çok şaşıracaksınız.

Kadin 22-07-2023 10:19

Annesinin temizlik yaptığı su dolu kovaya düştü! 2 yaşındaki minik kız boğularak hayatını kaybetti

Brezilya’da 2 yaşındaki küçük bir kız çocuğu dengesini kaybederek annesinin temizlik yaptığı su dolu kovanın içine düştü. Baş aşağı kovanın içinde sıkışan küçük kız hayatını kaybetti. Annesi kapının önünü paspaslama işini bitirdikten sonra salona döndüğünde kızının trajik bir şekilde cansız bedenini buldu.

Trend 08-06-2023 09:22

Burçların en kötü özellikleri! Bu davranışları yüzünden terk ediliyorlar

Burçlarımızın özellikleri karakterimiz üzerinde oldukça belirleyici olabiliyor. Bazıları astrolojiye inanmasa da burçların karakter özellikleri üzerine yapılan analizlere şaşırabiliyor. Burçların iyi özellikleri olduğu kadar kötü özellikleri de bulunuyor. İşte burçların en kötü özellikleri...

Kadin 10-05-2023 10:33

Bu burçlara asla güvenmeyin! Ağzında sır tutamayan en dedikoducu burçlar

Sır tutamayan insanlar, anlattığınız her şeyi vakit kaybetmeden bir başkasına söylemek için harekete geçer. Bu sebeple özel yaşantınızı ve sırlarınızı paylaştığınız kişileri iyi tanımanız gerekir. Astrolojide de sır tutmayı beceremeyen burçlar var.

Kadin 21-03-2023 10:06

Kovayla yüzüne su döktükleri kişinin parası ve telefonunu gasbettikleri öne sürülen 2 kişi yakalandı

Samsun'un İlkadım ilçesinde kovayla yüzüne su döktükleri kişinin parası ve cep telefonunu gasbettikleri öne sürülen 2 zanlı, gözaltına alındı.

Yurthaber 23-11-2022 15:11

Astrologlara göre asla sevgili olmamanız gereken burçlar! En uyumsuz burçlar

Aşık olmak tüm hayatımızı güzelleştirebiliyor. Her şey bir anda çok daha olumlu gelmeye başlayabiliyor. Aşık olacağımız kişiyi seçemesek de astrologlara göre en uyumsuz olan burçların asla çıkmaması gerekiyor. Bu burçlar ilişki içerisinde sürekli olarak çatışma yaşıyor.

Kadin 18-11-2022 13:15

Solan siyahlar için uygulanan çözüm şaşırtıyor! Çamaşır makinesine kahve dökülür mü?

Çamaşırların eski rengini kaybetmesi oldukça sinir bozucu olabiliyor. Artan kıyafet fiyatları nedeniyle elinde olan kıyafetleri daha uzun ömürlü kullanmak isteyenler solmuş siyahları eski rengine döndürecek çözüm önerileri arıyor. Solmuş siyahları düzeltmek için yapmanız gereken şaşırtıcı yöntemler bulunuyor.

Kadin 18-10-2022 14:19

Bu burçların zekası zehir gibi! En zeki burçlar sıralaması

Astrolojiye inananlar burçların özelliklerini araştırmayı seviyorlar. Burçlar karaktere, fiziksek özelliklere ve hatta duruşa bile etki gösterebiliyor. İnsanlar burçların özelliklerini merak ediyor. En zeki burçları merak ediyorsanız bu içeriği okuyabilirsiniz.

Kadin 09-09-2022 12:21

Bu burçlara yaklaşmayın! En çok aldatan burçlar hangileri?

Astroloji hayat ile ilgili birçok ipucu verebiliyor. Özellikle kadınlar burçlar konusunda oldukça araştırmalarda ve gözlemlerde bulunuyor. Yeni bir ilişkiye girerken ilk sorulan sorular arasında bulunan ‘Burcun ne?’ sorusu karşınızdaki kişiyi daha kolay tanımanızı sağlıyor. En sadık ve en çok aldatan burçları öğrenmek istiyorsanız bu haberi okuyabilirsiniz.

Kadin 04-09-2022 14:28

Tutkunuzu artırın! Burçlara göre en uygun seks pozisyonları

Astroloji birçok konuda yön gösterici olabiliyor. Özellikle seks konusunda size olabilecek partnerleri belirten astroloji burcunuza en uygun olacak seks pozisyonlarını da gösterebilir. Bu pozisyonları deneyerek hem kendinizi hem de sevdiğiniz kişiyi memnun edebilirsiniz.

Kadin 30-08-2022 08:32

Bu özelliklere dikkat! Burçların en kötü yönleri

Astroloji birçok insan için oldukça ilgi çekici olabiliyor. 12 tane olan burçların her birinin farklı karakteri bulunuyor. Burçların iyi yanları olduğu kadar kötü yanları da saymakla bitmiyor. Çevreden gelen izlenimlere göre burçların en kötü özellikleri bu şekilde sıralanıyor…

Kadin 19-08-2022 10:20