Kraliyet Haberleri

Buckingham Sarayı, 1 saat ışıklarını kapatacak! Açıklama bugün yapıldı: Destek için...

İngiltere kraliyet sarayları Buckingham ve Windsor, bugün ‘Dünya Saati’ne destek için saat 20.30’da bir saatliğine ışıklarını söndüreceği açıklandı.

Haber 2024-03-23 16:15:17

İngiliz Kraliyet ailesinde neler oluyor? Kral Charles, Prenses Kate Middleton derken gözler Prens William'a çevrildi... Ünlü kahinin kehaneti korkuttu

Kraliyet ailesi, Kral Charles'ın kanser tedavisi görmesi ve Kate Middleton'un ameliyat olması nedeniyle son dönemin dünya basınında odak noktası haline gelmişti. Yaşayan Nostradamus Athos Salome'un kehanetleri bu kez gözlerin Prens William üzerine odaklanmasına neden oldu. Brezilyalı kahin Athos Salome'ye göre, Galler Prensi tahta çıkmak için acele etmekten kaçınmalı.

Trend 2024-03-20 14:38:08

Kate Middleton ortaya çıktı mı? Öldüğü bile iddia edilmişti! Fotoğraf yok, açıklama var... 'Orada görmek beni çok şaşırttı'

Bir süredir İngiliz Kraliyet Ailesi üzerinde kara bulutlar dolanıyor. Ancak özellikle son dönemde Kate Middleton'ın ortalarda görünmemesi sosyal medyada çeşitli spekülasyonları ve iddiaları da beraberinde getirdi. Son olarak sosyal medyada öldüğü bile iddia edilen Kate Middleton hakkında yeni bir açıklama geldi. Kate Middleton'ın 'oynanmış' fotoğrafının büyük tepki çekmesinin ardından, Prenses Kate'in ortaya çıktığı söylendi.

Haber 2024-03-18 09:58:14

Nöbet tutan askerleri böyle taciz ettiler! Görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu... Onlar alay konusu değiller

Bir grup Amerikalı turist, Buckingham Sarayı'nın önünde nöbet tutan askerlerle dalga geçerek o anları TikTok'tan paylaştı. Kraliyet Muhafızı olarak bilinen askerlerle dalga geçen kadınları görüntülerde bir polis memurunun uyardığı görüldü. O anlar sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 2024-03-15 07:48:53

ABD 'den Gazze’ye havadan yardım

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), Ürdün Kraliyet Hava Kuvvetleri işbirliği ile Gazze Şeridi’ne havadan yardım indirildiğini açıkladı.

Haber 02-03-24 20:26

Birleşik Krallık'ın ilk Türk Kraliyet stajyer avukatı! 'Bir günüm' akımıyla video çekti sosyal medyada gündem oldu... 'Stajyer Kraliyet avukatı'

TikTok'ta Sezin Tuna ismiyle paylaşım yapan bir kadın, Birleşik Krallık ve Galler'de ilk Türk Kraliyet stajyer avukat olarak görev yaptığını söyleyerek iş hayatındaki bir gününü paylaştı. 'Londra'da stajyer Kraliyet avukatı olarak bir günüm' notuyla yaptığı paylaşımı kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. 700 binden fazla izlenen görüntülere binlerce yorum yapıldı.

Trend 25-01-24 08:19

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor! Kate Middleton'un ardından Kral Charles da hastanelik oldu... Kral Charles'ın yerine kim bakacak?

Birleşik Krallık tahtının veliahtı Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton'un ameliyat olduğu haberi dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Galler Prensesi'nin karın ameliyatı geçirdiği, "10 ila 14 gün" hastanede kalacağı ve Paskalya sonrasına kadar kraliyet görevlerine dönme ihtimalinin olası olmadığı açıklandı. Saray, Kate Middleton'un ameliyat olduğunun bilgisiyle birlikte Kral Charles'in gelecek hafta prostat ameliyatı geçireceğini doğruladı.

Trend 18-01-24 13:47

Prenses Diana'nın ikonik elbisesi rekor fiyata satıldı! Duyanlar inanamadı

Ölümünün ardından 26 yıl geçen Prenses Diana'nın eşyaları, müzayedelerin gözdesi olmaya devam ediyor. Kraliyet Ailesi'nin hüzünlü prensesinin ikonik elbiselerinden biri milyonlarca liraya satılarak rekor kırdı.

Magazin 19-12-23 17:21

İspanya Kraliyet Ailesi pembe diziye döndü: Yasak aşk, taht savaşları...

İspanyol Kral 6. Felipe'nin eşi Kraliçe Letizia'nın eski eniştesi Jaime del Burgo ile yaşadığı iddia edilen yasak aşk skandalı İspanya gündeminde deprem etkisi yaratmıştı. Yazdığı kitapta Kraliçe ile neler yaşadıklarını anlatan del Burgo olayının arkasında önceki kral Juan Carlos'un olduğu iddia edildi.

Haber 14-12-23 14:24

Nostradamus'un 2024 tahminleri ortaya çıktı: Daha fazla savaş, yüksek fiyatlar, insani krizler... Küresel çalkantılar kapıda

Fransız astrolog Nostradamus, arkasında 2024 için bir dizi kaygı verici tahmini geride bıraktı. Yeni yıl için geri sayım başlamışken Nostradamus, 2024'te deniz savaşları, kraliyet ayaklanmaları ve insani krizler de dahil olmak üzere küresel çalkantılar olacağını tahmin etti. Dünyaca ünlü kahin 2024 yılı için Prens Harry'in Kral olabileceğini, Çin'i potansiyel yeni çatışmanın adresi olarak görülebileceğini ve iklim felaketlerini öngördü.

Trend 13-12-23 11:05

Son dakika: Pentagon duyurdu: Kızıldeniz'de ABD savaş gemisi ile çok sayıda ticari gemiye saldırı

Son dakika haberi: ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Kızıldeniz'de ABD Donanmasına ait USS Carney destroyeri ile çok sayıda ticari gemiye saldırı düzenlendiğini açıkladı. İngiltere Kraliyet Donanması da aynı bölgede daha önce şüpheli bir insansız hava aracı saldırısı ve patlamalar olduğunu bildirmişti.

Haber 03-12-23 20:04

MasterChef son eleme adayı kim oldu? 2 Aralık 2023 MasterChef All Star'da potaya giren yarışmacı kim oldu?

.MasterChef All Star yarışmacıları son eleme adayı olmamak için yarıştı. MasterChef UK eski yarışmacısı ve İngiliz Kraliyet Mutfağı sorumlusu Hintli Şef Amardeep Anand bu akşam MasterChef konuğu oldu. Hintli Şef Amardeep Anand yarışmacılardan Buzi Bafu yemeğini yapmalarını istedi. Peki, MasterChef eleme adayı kim oldu? 2 Aralık 2023 Cumartesi günü MasterChef'te potaya hangi yarışmacı girdi?

Magazin 03-12-23 12:47

ŞEF AMARDEEP ANAND kimdir? MasterChef konuğu Hintli şef Amardeep Anand kaç yaşında? İngiliz Kraliyet Mutfağı'ndan sorumlu!

Şef AMARDEEP ANAND ile ilgili aramalar hız kazandı. MasterChef All Star'a konuk olan şef, aynı zamanda eski bir MasterChef yarışmacısı. İngiliz Kraliyet Mutfağı sorumlusu olan Hintli şef Amardeep Anand'ın hayatı araştırılıyor. Peki, ŞEF AMARDEEP ANAND kimdir? MasterChef konuğu Hintli şef Amardeep Anand kaç yaşında? İngiliz Kraliyet Mutfağı'ndan sorumlu!

Magazin 02-12-23 19:56

Türk astrofotoğrafçı Güneş fotoğrafı ile ödül kazandı

Türk Astrofotoğrafçı Mehmet Ergün, Londra’daki Greenwich Kraliyet Gözlemevi tarafından düzenlenen Yılın Astronomi Fotoğrafçısı Yarışması’nda Güneş kategorisinde üçüncü oldu.

Yurthaber 28-11-23 07:30

Baba Vanga'dan sonra sıra Nostradamus'ta! 2024 kehanetleri tüyler ürpertti... Yeni savaşın detaylarını verdi

Asıl adı Michel de Nostredame olan Fransız filozof Nostradamus'un 2024 yılına ilişkin tahminleri ortaya çıktı ve bazı kehanetleri sosyal medyada soğuk duş etkisi yaratarak endişelere neden oldu. Nostradamus 2024 kehanetlerinde bir kraliyet kaosu ile yeni bir savaşa dikkat çekti.

Trend 11-11-23 09:36

'The Crown' efsanesi sona eriyor! Final sezonunun yeni afişi paylaşıldı... Sosyal medyada gündem yarattı

İngiliz Kraliyet ailesini anlatan The Crown dizisi final sezonuyla ekranlara gelmek için hazırlanıyor. İlk bölümüyle 16 Kasım'da ikinci kısmıyla 14 Aralık'ta hayranlarıyla buluşacak olan dizinin final sezonundan yeni bir afiş paylaşıldı. Final sezonu afişi herkesi heyecanlandırdı.

Trend 27-10-23 15:42

Başbakana ölüm tehditleri yağıyor! Polis teyakkuza geçti: Filistin'e desteğini ilan eden Enver İbrahim'e yakın takip

Filistin'e desteğini açık açık ilan eden Başbakan Enver'e ölüm tehditleri yağıyor. Kraliyet Polisi, Enver'in güvenliğinin artırıldığını açıkladı. Tehditlerin ekonomi alanıyla da ilgili olabileceği kaydedildi. Geçtiğimiz günlerde Türkiye'yi ziyaret edip Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ağırlanan Enver, Batılı ülkelerden çeşitli tehditler aldığını bizzat da duyurmuştu.

Haber 25-10-23 15:16

İngiltere'den flaş hamle! Kraliyet Donanması İsrail'e gidiyor

ABD'nin ardından destek için İngiltere'de harekete geçti. İngiltere, İsrail’e destek amacıyla Doğu Akdeniz’e Kraliyet Donanması’na ait iki gemi ve gözetleme uçağı gönderecek.

Haber 12-10-23 23:28

Prens Harry eşi Meghan Markle'ın erotik sahneleri hakkında konuştu! İzleme hatasına düştüm ve...

Meghan Markle ile Prens Harry, 2020 yılında İngiltere Kraliyet Ailesi'nden ayrılıp ABD'ye taşınmıştı. Gündemden düşmeyen çiftten Prens Harry eşinin bir döneme damga vuran seks sahnelerine dair yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

Magazin 29-09-23 10:26

Gecenin gündüze döndüğü anlar! Mekke’deki Kraliyet Saat Kulesi'ne yıldırım böyle düştü

Suudi Arabistan’ın Mekke kentinde etkili olan şiddetli yağış sırasında, dünyanın en yüksek yapılarından biri olan 601 metre yüksekliğe sahip Kraliyet Saat Kulesi'ne yıldırım düştü. Gecenin gündüze döndüğü anlar kameraya yansıdı.

Haber 28-09-23 10:32

Sürekli gündem olan Sussex Düşesi Meghan Markle'ın old money stilini benimsemek isteyenler için püf noktaları!

Kraliyet Ailesi'ne girdiği ilk günden bu yana tüm gözler Meghan Markle'ın üzerinde! Hem yaşam biçimi hem giyim tarzıyla öne çıkan Meghan Markle, old money stilinin en iyi temsilcilerinden biri. Sessiz lüks olarak anılan old money ise şu sıralar oldukça trend. Siz de Meghan Markle'ın stilini benimsemek istiyorsanız seçkimizdeki ürünlere mutlaka bir göz atmalısınız.

Magazin 25-09-23 15:56

Masterchef'te umutların tükendiği anlar! Elon Musk'ın şefi yarışmacıları zorladı: Elim ayağım dolandı

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef All Star'a Elon Musk ve İngiliz kraliyet ailesine yemek yapan ünlü Şef Akira Back konuk oldu. Yarışmacılar ilk etapta konuk şefin yemeğini yaptılar ama geceye Kerem'in sözleri damga vurdu. Yaşadığı zorluğu ifade eden genç yarışmacı, "Elim ayağım birbirine dolandı, darmaduman oldum" dedi.

Magazin 17-09-23 14:46

MasterChef Akira Back kimdir, kaç yaşında? Konuk şef Akira Back nereli, nerelerde çalıştı?

MasterChef Akira Back kimdir sorusu gündemde yer aldı. MasterChef All Star'ın yeni bölümüne Şef Akira Back konuk oldu. Elon Musk ve İngiliz kraliyet ailesine yemek yapan Akira Back'in hayatı merak edildi. Peki, MasterChef Akira Back kimdir, kaç yaşında? Konuk şef Akira Back nereli, nerelerde çalıştı?

Magazin 16-09-23 21:43

Fas, depremde yıkılan evler için mali yardım planını açıkladı!

Fas'ta meydana gelen 7.0'lık deprem sonrası 50 bin evin tamamen veya kısmen yıkıldığı açıklandı. Fas Kraliyet Divanı, afet sonrası tamamen yıkılan evler için 140 bin dirhem (yaklaşık 14 bin dolar), kısmen yıkılan evler için ise 80 bin dirhem (yaklaşık 8 bin dolar) ödeneceğini açıkladı.

Haber 15-09-23 11:02

İspanya'da skandala imza attılar! Kadın futbolcunun yerine Icardi'nin kardeşine yanlışlıkla devlet nişanı verildi...

Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'in öpücük olayıyla çalkalanan İspanya'da skandal bir hata yapıldı. İspanyol hükümeti, Kadınlar Dünya Kupası'nı kazanan Ivana Andres yerine Mauro Icardi'nin kız kardeşi Ivana Icardi'yi Kraliyet Spor Liyakat Nişanı ile onurlandırdı.

Spor 06-09-23 23:24

İspanya Kralı 6. Felipe'nin kızı 17 yaşındaki müstakbel Kraliçe Leonor askere gitti!

İspanya Kralı 6. Felipe'nin kızı Prenses Leonor, askeri okula başladı. Kraliyet gelenekleri kapsamında üç yıl eğitim görecek olan Leonor'un askeri üniformayla olan fotoğrafları İspanya basınında büyük yankı uyandırdı.

Haber 21-08-23 11:09

Kanada'da Chinook tipi askeri helikopter düştü: 2 ölü 2 yaralı

Kanada Kraliyet Hava Kuvvetleri’ne ait Chinook tipi askeri helikopterin Ottawa Nehri'ne düştü. Feci kazada 2 asker hayatını kaybetti, 2 asker de yaralandı.

Haber 20-06-23 22:48

İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında

Prens Harry, İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilke imza atarak, Daily Mirror, Sunday Mirror ve Sunday People’ın yayıncısı Mirror Group Newspapers’a (MGN) açtığı dava kapsamında tanık sıfatıyla hakim karşısına çıktı. Harry, ifadesinde bazı gazetecilere ve editörlere seslenerek, “Daktilonuz daha ne kadar parmaklarınıza kan bulaştıracak?" dedi.

Haber 06-06-23 22:38

NASA'nın teleskobu James Webb görüntüledi: Uzaya fışkıran 6 bin 600 kilometrelik dev su buharı sütunu... Bizi heyecanlandırıyor

James Webb Uzay Teleskobu'nun kaydettiği görüntüleri inceleyen astronomlar, Satürn'ün buzla kaplı uydusu Enceladus'tan uzaya fışkıran ve kulağa oldukça ilginç gelen 6 bin 600 kilometrelik dev su buharı sütununu tespit etti. İskoçya Kraliyet Astronomu Prof. Catherine Heymans, görüntülere ilişkin yaptığı açıklamada, "Enceladus'taki büyük su buharı sütunlarını görmek bizi heyecanlandırıyor" dedi.

Haber 01-06-23 17:57

Norveç'in başkenti Oslo'da gayriresmi NATO toplantısı

NATO Dışişleri Bakanları, Norveç'in başkenti Oslo'da Norveç Kralı V. Harald'ın Kraliyet Sarayı'nda verdiği resepsiyonda gayriresmi olarak bir araya geldi.

Haber 01-06-23 00:06

Kraliyet teknesi Bodrum’da yarışıyor

Türkiye Yelken Federasyonu, Uluslararası Dragon Birliği (IDA), Türk Dragon Birliği (TDB) ve Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) tarafından Türkiye’de ilk kez düzenlenen 2023 Dragon Dünya Şampiyonası başladı. Yarışan tekneler arasında İngiliz Kraliyet Ailesi’nin efsanevi teknesi Bluebottle da yer alıyor.

Yurthaber 29-05-23 15:53

İngiltere için büyük gün geldi! Kral III. Charles resmen İngiltere Kralı oldu... Eşi Camilla ile birlikte taç giydi

Kraliçe 2. Elizabeth’in vefatının ardından tahtın yeni sahibi Kral 3. Charles oldu. İngiltere Kralı III. Charles bugün yapılan resmi törenle kraliyet ailesinin yeni lideri oldu. İngiltere'de, 70 sene sonra ilk kez gerçekleşen taç giyme törenine ülkenin dört bir yanından gelen halk Londra sokaklarını doldurarak yoğun ilgi gösterdi. Wesminster Abbey Kilisesi'nde gerçekleşen törene kraliyet üyelerinin yanı sıra siyasi liderler ve ünlü isimler de katıldı.

Trend 06-05-23 14:15

Kral Charles taç giyme töreni ne zaman? İngiltere Kralı Charles'ın taç giyme törenine kimler katılacak? Gözler kraliyet ailesinde

Kral Charles taç giyme töreni dünya basını tarafından yakından takip ediliyor. Eşi Meghan Markle ile kraliyet görevlerini bırakarak ABD'ye yerleşen Prens Harry'nin Galler Prensi William ve eşi Kate’in törene katılması bekleniyor. Peki, Kral Charles taç giyme töreni ne zaman? İngiltere Kralı Charles'ın taç giyme törenine kimler katılacak?

Finans 05-05-23 13:41

Dünyanın en ücra yerlerinden Gough Adası’nda çalışacak biri aranıyor

İngiliz yaban hayatı grubu Kraliyet Kuşları Koruma Derneği (RSPB), dünyanın en ücra adalarından birinde 13 ay boyunca çalışacak birini arıyor.

Haber 27-04-23 19:48

İngiltere Kraliyet Ailesi’nin yapay zekayla oluşturulan fotoğrafları sosyal medyada gündem yarattı! Onları hiç böyle görmediniz

İngiltere Kraliyet Ailesi Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümünden sonra Kral Charles’ın tahtın yeni sahibi olmasıyla birlikte yeniden gündeme geldi. Kral Charles’in mayı ayında gerçekleşecek taç giyme törenine Meghan Markle ve Prens Harry’in katılıp katılmayacağı merak konusu oldu. Taç giyme törenine ilişkin söylentiler devam ederken Kraliyet Ailesi’nin yapay zekayla oluşturulan fotoğrafları sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 25-04-23 11:13

İngiltere Kralı 3. Charles ilk yurt dışı ziyaretini Almanya'ya yaptı! Berlin'de askeri törenle karşıladı

İngiltere Kralı III. Charles ilk yurt dışı ziyaretini yaptı. Kral Charles eşi Kraliçe Camilla ile Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ve eşi Elke Büdenbender'in davetlisi olarak Almanya'ya geldi. Kral III. Charles ve eşini, Cumhurbaşkanı Steinmeier ile eşi Elke Büdenbender, tarihi Brandenburg Kapısı önünde askeri törenle karşıladı. İngiltere kraliyet ailesinin ziyareti sırasında Berlin'de çok büyük güvenlik önlemleri alındı. Kentte pek çok yol trafiğe kapatıldı.

Haber 29-03-23 21:37

İHA krizi sonrası havada tehlikeli gerginlik! İngiliz ve Alman savaş uçakları, Rus uçaklarını böyle engelledi

İngiliz Kraliyet Hava Kuvvetleri, Rusya Hava Kuvvetleri’ne ait Tu-134 tipi askeri yolcu uçağı ve ona eşlik eden Rus savaş uçaklarının Estonya sınırı yakınlarında Alman savaş uçaklarıyla birlikte NATO bünyesindeki ortak uçuşla engellendiğini duyurdu. Rus savaş uçakları geçtiğimiz günlerde ABD Hava Kuvvetleri’ne ait gözetleme İHA’sını Karadeniz’de düşürmüş, bu olay iki ülke arasında krize neden olmuştu.

Haber 19-03-23 12:30

Arda Turan kraliyet arabası aldı! Tam 26 milyon TL ödeyip eve getirtti ama bir kere bile kullanmadı

Özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Arda Turan lüks araç koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. İddialara göre futbolcu Arda Turan "kraliyet arabası" olarak bilinen bir araca 26 milyon TL ödeyip satın aldı. Futbolcu aracına henüz binmedi.

Magazin 26-02-23 08:01

Ünlü isim müzede cam bir odaya kapandı! 1 ay boyunca hiç çıkmayacak... Ziyaretçiler her detayı izleyebilecek

Belçikalı yazar Saskia De Coster, yeni kitabını yazmak için bir ay boyunca hiç çıkmamak üzere Kraliyet Güzel Sanatlar Müzesi'ndeki cam bir odaya kapandı. Müzeye gelen ziyaretçilerin kitabını yazarken yazarı izleyebileceği öğrenilirken yazar yemek yeme ve uyuma gibi günlük ihtiyaçlarını cam odanın arkasındaki bölümde giderecek. Ancak yazar, odada kaldığı süre boyunca kimseyle konuşmayacak. İşte detaylar...

Haber 01-02-23 18:05

Mısır'da heyecanlandıran keşif: Tam 4 bin 300 yıllık mumya bulundu! 'Tabut hiç açılmamış'

Mısır’da krallık mezarlarının yer aldığı tarihi Sakkara bölgesinde yapılan arkeolojik çalışmalarda heyecanlandıran bir keşfe imza atıldı. Bölgede 5'inci ve 6'ncı Firavun Hanedanlığı dönemine ait bir mumya ile 9 heykel ve bazı değerli eşyalar bulundu. Bölgedeki arkeolojik çalışmaları yürüten ekibin sorumlusu olan Zahi Havas, "Bulunan mumya bir adama ait. Adı Heka Şibs. Bu tabut 4300 yıldır hiç açılmamış. Bu, bulunan kraliyet mumyaları dışında bugüne kadar bulduğumuz en eski mumya oldu" dedi.

Haber 26-01-23 17:17

Kim Kardashian, Prenses Diana'nın ünlü mücevherini bakın kaç bin dolara satın aldı

Kraliyet ailesinin en çok konuşulan isimlerinden Diana’yla ilgili her şey, ölümünün üzerinden uzun yıllar geçmiş olmasına rağmen merak konusu oluyor. Diana'nın son olarak ünlü mücevheri satıldı. Mücevher inanılmaz bir ücretle Kim Kardashian'a satıldı.

Magazin 19-01-23 10:51

Prens Harry'nin Afganistan'da 25 kişiyi öldürdüğünü itiraf ettiği anı kitabı satışa çıktı! Kitapçılar gece yarısı açıldı

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'ye yerleşen Sussex Dükü Prens Harry'nin tartışmalara yol açan "Spare" adlı anı kitabı pek çok ülkede raflardaki yerini aldı. Kitaba olan büyük ilgi nedeniyle, Londra'daki kitapçılar, talebi karşılamak için gece yarısı açıldı. Kitabı en erken satın alanlardan olmak isteyenler, başkent Londra'daki Victoria istasyonundaki kitapçıda sıraya girdi. Prens Harry kitapta "Afganistan'da 25 kişiyi öldürdüğünü ve bundan utanç duymadığını" da yazmıştı.

Haber 10-01-23 20:46

Prens Harry'den olay yaratan itiraf: Cinsel organı donmuş!

Eşi Meghan Markle ile Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınan Sussex Dükü Prens Harry’in itiraflarının ardı arkası kesilmiyor. Dünya İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılarak bütün unvanlarından vazgeçen Prens Harry'in "Spare" isimli kitabındaki detayları konuşmaya devam ederken, bu kez akıllara durgunluk veren bir itiraf gündem konusu oldu. Buna göre, Harry'nin yardım yürüyüşü sırasında cinsel organı donmuş.

Haber 08-01-23 12:38

Prens Harry’in itiraflarının arkası kesilmedi! Şimdi de bekaret açıklamasıyla gündem yarattı... “17 yaşındayken bekaretimi kaybettim”

İngiliz Kraliyet Ailesi, ailedeki görevlerinden ayrılarak eşi Meghan Markle ile Amerika Birleşik Devletlerine taşınan Sussex Dükü Prens Harry’in açıklamalarını konuşmaya devam ediyor. 10 Ocak’ta yayınlanacak anı kitabından detaylara yer verilen Prens Harry bu kez bekaret açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü.

Trend 07-01-23 07:58

Dünya basınına damga vuran sözler! Prens Harry’in Afganistan itirafı gündemi salladı... “25 kişiyi öldürdüm”

İngiliz Kraliyet Ailesi’nde sular durulmak bilmiyor. İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve eşi Meghan Markle’in belgeseli ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. Belgeselin ardından Prens Harry’in 10 Ocak’ta yayınlanacak anı kitabında yer alan detaylar dikkatleri çekti. İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'ye yerleşen Sussex Dükü Prens Harry, 10 Ocak'ta yayımlanacak anı kitabında, Afganistan'daki görevi sırasında 25 kişiyi öldürdüğünü ve bundan utanç duymadığını belirtti.

Trend 06-01-23 14:43

Fas Kralı, Dünya Kupası'ndaki başarısından dolayı milli takım oyuncularına kraliyet nişanı verdi

Fas Kralı 6. Muhammed, Fas milli takım oyuncularına Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda gösterdiği başarılı performanstan dolayı kraliyet nişanı verdi.

Spor 21-12-22 08:50

Kriz yaratan belgeselden sonra Meghan Markle ve Prens Harry kraliyet ailesiyle görüşmek istiyor

Kraliyetten ayrılma süreçlerini anlattıkları belgeselleriyle ses getiren ve İngiltere'de büyük tepkiyle karşılanan Meghan Markle ve Prens Harry çiftinden beklenmedik bir adım geldi: Kraliyet ailesiyle görüşüp özür dileyecekler!

Magazin 20-12-22 10:07

Meghan Markle ile Prens Harry’nin belgeselinin ikinci kısmı da olaylarla başladı! Kraliyet Ailesi’nin sırları ortaya çıktı

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden radikal bir karar verip ayrıldıktan sonra adeta bir savaşa giren SussexDükü ile Düşesi Prens Harry ve Meghan Markle'ın heyecanla beklediği belgeselin ikinci kısmı İngiliz medyasına bomba gibi düştü. Harry ve Meghan'ın Kraliyet Ailesi'nin içinde olup bitenlere ilişkin itirafları da Kral Charles ve Prens William'ı çok kızdıracak!

Magazin 16-12-22 13:39

Prens Harry ve Meghan Markle durmak bilmiyor! Bu kez saray çalışanlarını hedef aldılar... “William’ı korumak için yalan söylüyorlar”

Prens Harry ve Meghan Markle'ın beklenen Netflix belgeselinin ilk kısmı büyük yankı uyandırırken gözler bir kez daha Kraliyet Ailesi’ne çevrildi. Toplamda 6 bölüm olarak hazırlanan belgeselin kalan üç bölümlük ikinci kısmının fragmanı bile sansasyon yarattı. Fragmanda Prens Harry’in saray çalışanlarını hedef alan sözleri tartışma yarattı.

Trend 12-12-22 16:21