Kristal Dolgu Haberleri

'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! Ivana Sert gençlik sırrını açıkladı! 'Buz gibi odada...'

Daima fit olan ve her zaman sağlıklı beslenmeye özen gösteren Ivana Sert, katıldığı bir programda gençlik sırlarını ve hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ünlü modacı, genç kalmak için uyguladığı yöntemle herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-04-18 08:41:11

'Yüzümde dolgu bile yok' dedi! Ivana Sert güzellik sırrını tek tek açıkladı

Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Aramızda Kalmasın programının konuğu oldu. Fit hali ve güzelliğiyle dikkat çeken Ivana Sert'e canlı yayında güzellik sırrı soruldu. 'Yüzümde dolgu bile yok' diyen ünlü modacı güzellik sırrını tek tek açıkladı.

Magazin 2024-03-27 12:28:27

Ukraynalı kadın Antalya'da 2+1 ev kiraladı... Baskında daireden çıkanlar şoke etti! Bakın neye dönüştürmüş

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yetkisiz botoks, estetik işlemi, dolgu, yüz germe ve gençlik aşısı yapılan eve İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından baskın düzenlendi. Kiraladığı evi iş yerine çevirerek ruhsatsız ve belgesiz olarak işlem yaptığı belirlenen Ukraynalı kadın hakkında işlem başlatıldı.

Haber 2024-03-27 11:43:57

Megan Fox estetiklerini sonunda itiraf etti! Dolgu, göğüs estetiği, botoks...

Son dönemde değişimi sebebiyle eleştirilen oyuncu Megan Fox en sonunda itiraf etti. Fox göğüslerini büyütmek için "30.000 dolar harcadım" dedi. Fox tüm işlemleri ve merak edilenleri tek tek saydı.

Magazin 2024-03-21 08:08:19

Diğer Haber Etiketleri

moda Modacı Ivana Sert stil Ukrayna kiralik ev ele Megan Fox yaşında Oyuncu Mine Tugay Rize Akciğer‎ balıkları dolgu diş civa zehirlenme dhmi Rize-Artvin Havalimanı deprem iskenderun teknik üniversitesi düğü yemek takımı yemek takımı 12 kişilik yemek takımı 6 kişilik masa örtüsü estetik amerika birleşik devletleri dişçi Bursa klinik çocuk ölüm Konya kanal tedavisi kanal tedavisi nasıl yapılır kanal tedavisi ne kadar sürer kanal tedavisi nedir diş kanal tedavisi Endodonti endodonti nedir endodontist sennheiser sennheiser kulaklık bluetooth kulaklık Seda Sayan sosyal medya Serap Paköz Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde Manken Model Gizem Özdilli Batman Gaziantep iddianame Hadise Songül Karlı eo Göz saç stili kahkül saç tüyo kadın genç botoks makyaj pantolon yaş fayda limon tuzu İstanbul operasyon güzellik hint yağı bakım cilt bakımı tiktok muz dudak dudak dolgusu dudak dolgunlaştırma dudak dolgunlaştırıcı kalem dudak kalemi faydaları nelerdir doğal taş otopark metruk bina Cihangir Kulaklık kulaklık bluetooth kulaklık kablolu kulaklık kablosuz kulaklık mikrofonlu bluetooth kulaklık tavsiye xiaomi kulaklık kablosuz bluetooth kulak üstü kulaklık huawei kablosuz kulaklık huawei bluetooth kulaklık hyperx kulaklık huawei kulaklık ünlü şarkıcı ceylan Trabzon faydaları kuvars kuvars tozu florit kuvars taşı kristal kuvars doğal taş nasıl arındırılır doğal taşlar doğal taşlar ve özellikleri doğal taş arındırma hücreler iğne iltihap uyku güzel yaşlı uzman Güzellik uzmanı buz güneş kremi güneş gözlüğü tuz şeker sigara alkol kardashian Blac Chyna Eser Yenenler Berfu Yenenler radyum element element tablosu periyodik tablo ayt tyt konu anlatım metal periyodik cetvel kalay sembolü perde duvar alara ilik kimyasal daily mail çene botoksu koca türkiye yüzölçümü istihdam kargo taşımacılık ticaret

Mine Tugay estetik yaptırdığına pişman oldu! Gözaltına yaptırdığı dolgu donunca...

Gözaltına yaptırdığı dolgu sonrası zor günler geçiren Mine Tugay yaşadıklarını paylaştı. Daha önce Yalı Çapkını dizisindeki görüntüleriyle ekrana gelen güzel oyuncu estetik yaptırdığını pişman oldu.

Magazin 17-03-24 13:25

Rize Şehir Hastanesi’nin dolgu çalışmalarında sona gelindi

Rize’de deniz dolgusu üzerine yapılacak olan Şehir Hastanesi’nin dolgu çalışmalarında sona gelinirken, zemin iyileştirme çalışmaları sürüyor.

Yurthaber 15-03-24 10:49

Dolgularda cıva tehlikesi! Zehirleyerek yıllarca; kronik yorgunluk, depresyon, uykusuzluk ve sindirim sorunlarına yol açıyor

Avrupa Birliğinin, gümüş dolgu olarak da bilinen ve cıva içerdiği öne sürülen amalgam dolguların kullanımı yasaklandı. Vücutta biriken cıvanın insan sağlığına etkileri hakkında uyarılarda bulunan Dr. Kerem Korkut, “Bilimsel kanıtlar, kronik cıva zehirlenmesinin; beyin, sinirler ve böbrek hasarı gibi pek çok daha farklı dokuyu etkileyebileceğini gösteriyor. Cıva zehirlenmesi yıllarca; kronik yorgunluk, depresyon, anksiyete, uykusuzluk ve sindirim sorunları semptomlarını tetikleyebilir." dedi.

Kadin 20-02-24 15:56

Rize-Artvin Havalimanı'nı ocak ayında 85 bini aşkın yolcu kullandı

Türkiye'nin deniz dolgu üzerine yapılan ikinci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı'nı, ocak ayında 85 bin 794 yolcu kullandı.

Yurthaber 12-02-24 14:10

Üniversitedeki 55 bin kamyon malzemeyle hazırlanan alanda depremzede aileler barınıyor

İskenderun Teknik Üniversitesi tarafından yaklaşık 2 yıl önce 55 bin kamyon dolgu malzemesiyle hazırlanan ve afet durumları için hazır hale getirilen alan, İskenderunlu 3 bin 200 depremzede aileye yaklaşık 1 yıldır ev sahipliği yapıyor.

Yurthaber 02-02-24 09:38

Yılbaşı sofranız göz kamaştırsın! Yılın Son Fırsatları'ndan öne çıkan sofra ürünlerini seçtik

Yılbaşı sofraları, sadece lezzetleriyle değil aynı zamanda şıklığıyla da ön plana çıkar. Bu özel geceye uygun olarak tasarlanmış sofra ürünleri ile yılbaşı sofranızda şıklığı yakalayabilirsiniz. Porselen yemek takımları, parlak tabaklar, kristal bardaklar ile misafirlerinizi etkileyebilir, masanıza şıklık katabilirsiniz. Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında indirimde olan sofra ürünlerini sizin için seçtik.

Yemek 15-12-23 15:37

Güzelleşmek için bıçak altına yattı! Yüz dolgusu burnunu yaktı... Burnumdan et parçasının koptuğunu hissettim

52 yaşındaki Krysta Carson güzelleşmek için bıçak altına yattı ve yanlış uygulanan kozmetik dolgu maddesinin kurbanı oldu. Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington eyaletinde yaşayan 52 yaşındaki kadın prosedürün burunun düşmesine neden olduğunu dile getirirken yaşadığı travmatik durumdan söz ederek, "Herkesin başına gelebilir" diyerek uyarıda bulundu.

Trend 28-11-23 11:14

5 yaşındaki çocuğun ölümü sonrası o dişçi ile ilgili önemli gelişme!

Bursa'da, diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel diş kliğinde genel anestezi yapılarak 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan, eve geldikten sonra fenalaşıp, kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra oksijen azlığına bağlı çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybeden Deniz Sönmez’in (5) ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, İl Sağlık Müdürlüğü diş kliniğini mühürleyip 1 ay süreyle kapattı.

Haber 18-11-23 12:15

Dişi çekilen 5 yaşındaki Deniz, aniden fenalaştı! Organları iflas etti, 3 gün sonra hayatını kaybetti... Acılı aileden korkuç iddialar

Diş ağrısı şikayetiyle gittiği özel klinikte 4 dolgu ve 1 diş çekimi için narkoz verilerek genel anestezi yapılan 5 yaşındaki Deniz Sönmez, fenalaştı. Ateş düşürücü ilaç verilerek eve gönderilen küçük Deniz, ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Entube edilen minik Deniz’in organlarının iflas ettiği öğrenilirken, küçük çocuk yoğun bakıma alındı. 3 gün boyunca yoğun bakımda kalan Deniz, çocuk organ yetmezliğine bağlı olarak hayatını kaybetti. Acılı aile savcılığa şikayette bulundu.

Haber 14-11-23 16:20

Konya'da ilaç sektörü için 10 bin ton kristal şeker üretiliyor

Konya'daki Çumra Şeker Fabrikasında, ilaç sektöründe kullanılmak üzere her yıl 10 bin ton kristal şeker üretimi yapılıyor.

Yurthaber 13-10-23 11:55

Kanal tedavisi nedir? Kanal tedavisi nasıl yapılır?

Kanal tedavisi dişin iç kısmındaki pulp tabakasının enfeksiyon, iltihaplanma veya hasar gibi nedenlerle etkilendiği durumlarda uygulanan bir diş tedavi yöntemidir. Bu prosedürde dişin iç kısmındaki yumuşak doku ve sinirler temizlenir, sterilize edilir, ardından özel bir dolgu malzemesi ile doldurulur. Kanal tedavisi dişin çekilmesinden kaçınarak dişin fonksiyonunu ve yapısını koruma amacı güder.

Haber 29-08-23 19:04

Sınıfının en iyisi! Sennheiser kulaklıkta kısa süreliğine 890 TL indirim

Ergonomik tasarım, kristal netlik, yüksek ses kalitesi, 24 saat çalma süresi, su geçirmezlik kısacası harika bir ses deneyimi! Tüm bu özellikleri bir araya getiren Sennheiser CX Plus True Wireless Kulaklık'ta kısa süreli bir indirim başladı. Teknoloji harikası bu ürüne 890 TL indirim ile sahip olmak isterseniz acele edin!

Haber 24-08-23 15:18

Sunucu Serap Paköz'ün son halini görenler tanıyamıyor! Yaptırdığı estetiklerle çok konuşulmuştu

Sunucu Serap Paköz estetikle bambaşka birine dönüştü. Geçtiğimiz yıllarda kaşlarını kaldırtıp, yüzüne dolgu yaptıran ve değişimiyle çok konuşulan ünlü sunucu, daha sonra da şarkıcı Seda Sayan'ın doktoruna giderek, 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdirdi. Değişimiyle adından söz ettiren Paköz, son hali ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 22-07-23 11:01

İstanbul'u terk etmişti! Bir döneme damga vuran Gizem Özdilli kalçasına dolgu yaptırdığını ilginç sözlerle açıkladı

Bir süre önce İstanbul'u terk edip Kıbrıs'a yerleşen, Bir döneme damga vuran modellerden Gizem Özdilli Alaçatı'da görüntülendi. Dünyada trend olan dolgun ve çıkık popo modasına uyan Gizem Özdilli, kendisini yerli Shakira olarak ilan etti.

Magazin 19-07-23 15:40

Batman’da dağdan akan tuzlu su ailelerin geçim kaynağı oldu

Batman’ın Kozluk ilçesinde dağdan doğal olarak akan tuzlu suyu işleyerek kristal tuza dönüştüren 45 haneli Derince köyünde aileler, 3 ayda 150 bin lira kazanıyor.

Yurthaber 19-07-23 09:06

Gaziantep'te depremde 134 kişinin öldüğü sitede detaylı zemin etüdü yapılmadığı belirlendi

Gaziantep'te, 6 Şubat'taki depremlerde 134 kişinin hayatını kaybettiği Ayşe Mehmet Polat Sitesi'nde detaylı zemin etüdü yapılmadığı, eğim nedeniyle bazı temellerin ana kaya bazılarının ise dolgu ve alüvyon zemin üzerine oturduğu, bunun da yer değiştirmelere neden olduğu tespit edildi.

Yurthaber 18-07-23 13:09

Songül Karlı estetiği doymuyor! Botoks ve dolgu yaptırdı

Eski doğal halinden eser kalmayan Songül Karlı estetikleriyle sık sık Hadise ve Petek Dinçöz'e benzetiliyor. Sık sık estetik yaptıran Songül Karlı son olarak botoks yaptırdığı anları paylaştı.

Magazin 09-07-23 09:19

51 yaşında genç gözükmesini sağlayan tüyolarını paylaştı! Botoks ve dolgu yaptırmadan...

Botoks ve dolgu gibi işlemler olduğunuz yaştan daha genç görünmenizi sağlayabiliyor. Ancak bu işlemlerin süresi yeteri kadar uzun sürmeyebiliyor. Bu nedenle birçok kişi genç görünmenin doğal yollarını araştırıyor. TikTok'ta 51 yaşındaki bir kadın genç görünümünün sırlarını paylaşarak yaşlanma karşıtı önerilerde bulundu.

Kadin 18-06-23 11:34

Limon tuzunun faydaları nelerdir, zayıflatır mı? Limon tuzu nedir, ne işe yarar?

Limon tuzu mutfakta kullanılan bir tuz türüdür ve yiyeceklerin daha taze kalmasını sağlamak için antioksidan etkisini arttırır. Aslında sitrik asit olarak bilinen bir bileşiktir ve renksiz, kristal görünümlüdür. Adıyla doğal olduğu düşünülebilir ancak gerçekte kimyasal işlemler sonucu elde edilir. Limon tuzu genellikle temizlik ve temizlik ürünlerinde kullanılsa da yemeklerde ve turşularda kullanılabilir. Peki, tuz tuzu nedir ve ne işe yarar?

Haber 14-06-23 16:15

İstanbul'da kaçak botoks ilacı operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Bakırköy'de bir adrese düzenlenen operasyonda 2 bin 44 dolgu botoks ilacı ile 893 botoks sulandırma solüsyonu ele geçirildi

Yurthaber 14-06-23 11:25

En az 20 yaş gençleşmesini sağlayan doğal güzellik bakımını açıkladı! Her gece yatmadan önce...

Genç görünmek için birçok farklı yöntem uygulanıyor. Saç ve stilin yanı sıra cilde uygulanan bakımlar da büyük etkiler yaratıyor. Ciltte oluşan yaşlılık izlerini botoks ve dolgu olmadan kapatmak isteyenler farklı çözümler arıyor. TikTok'ta 42 yaşındaki bir kadın önce ve sonra fotoğraflarını paylaşarak gençleşme yöntemini açıkladı.

Kadin 07-06-23 14:15

Bu makyaj hilesi dudaklarınızı dolgu yaptırmış gibi büyütüyor! Dolgun dudaklar için...

Dolgun dudaklara sahip olmak kadının hayalleri arasında yer alıyor. Doğal dolgun dudaklar için dudak büyütme yöntemleri aranıyor. En çok tercih edilen estetik operasyonlar arasında slikon ve dudak dolgusu bulunuyor. Ancak bu işlemleri yaptırmak istemeyenler için de etkili dudak büyütme tüyoları paylaşılıyor. TikTok'ta dudak dolgusu etkisi yaratan makyaj tüyosunu paylaşan bir kadın oldukça etkileşim aldı.

Kadin 11-05-23 14:23

Aragonit taşı faydaları nelerdir, gerçek aragonit taşı nasıl anlaşılır? Aragonit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Aragonit taşı, kristal yapıya sahip bir kalsiyum karbonat mineralidir. Doğada, deniz kabukları, mercanlar, kireçtaşı mağaraları, volkanik kayaçlar ve çamur volkanları gibi yerlerde bulunabilir. Aragonit, beyaz, renksiz, sarı, kahverengi, yeşil, mavi veya mor gibi farklı renklerde olabilir. Hem dekoratif hem de spiritüel amaçlar için kullanılır. Peki, gerçek aragonit taşı nasıl anlaşılır?

Haber 28-04-23 14:49

Metruk binanın üstünde korkutan otopark! 'Burası çökse ne olacak?'

Beyoğlu Cihangir Caddesi'ndeki metruk binanın üst katı otopark oldu. Mahalleli, üzerine birden fazla otomobil park edilen terk edilmiş binanın çökmesinden korkuyor. Mahallede yaşayan Zafer Çelikol, "2-3 gün önce Karaköy'de bir bina çöktü. Burası da çökse ne olacak? Belediye yetkilileri gelip ‘Buraya park edemezsiniz’ diyemez mi?" dedi. Otoparkı işlettiği iddia edilen kişi ise, "O bina dolgu, 3 senedir araç park ediyoruz. Otopark ve oto yıkama alanı. Tehlikeli görünüyor ama değil" diye konuştu.

Haber 23-04-23 11:15

Müzik çalmak yerine kulağıma hayatın anlamını mı fısıldıyor? diyeceğiniz pahalı kulaklıklar

Müzik dinlerken kaliteli donanıma ve etkileyici özelliklere sahip bir kulaklık kullanmak çok daha zengin ses deneyimi yaşatarak eğlencenin dozunu arttırıyor. Kulağa tam oturan ve ergonomik tasarımı sayesinde uzun saatler rahatlıkla takılabilen kulaklıklar, güçlü ses sürücüleri ve kristal netliğindeki ses kalitesiyle müzik keyfini zirveye taşıyor. Gelin, fiyatıyla dudak uçuklatan en kaliteli ve en iyi kulaklıklara beraber göz atalım!

Haber 20-04-23 17:58

Ceylan estetiklerden mimik yapamaz hale geldi! Görenler Yazık bu ne hal dedi

Bir zamanların 'Küçük Ceylan'ı şarkıcı Ceylan Avcı yine değişimiyle gündemde. 2. Sayfa'da son hali gösterilen Ceylan'ı gören sunucular şoke oldu. Müge Dağıstanlı "Öyle bir dolgu var ki göz altından dudak altına kadar yüzünü hareket ettiremiyor" dedi.

Magazin 18-04-23 14:18

Yeşille mavinin birleştiği Karadeniz’e yakışmayan görüntü

Yeşille mavinin birleştiği Karadeniz sahilinde oluşturulan dolgu alanına dökülen çöp ve inşaat artıkları tepkilere neden oluyor.

Yurthaber 13-04-23 09:08

Yılancık taşı faydaları nelerdir, gerçek yılancık taşı faydaları nelerdir? Yılancık taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Yılancık taşı doğal bir kristal taşıdır ve çeşitli renklerde olabilir. Genellikle yeşil ve kahverengi tonlarına sahip olan yılancık taşı, sertleşmiş volkanik lavların içinde oluşur. Yılancık taşı, bazaltik lavlar sıvı hale geldikten sonra soğuyup katılaşırken içlerindeki minerallerin çökelmesi sonucu oluşur. Bu mineral çökeltisi, feldispat, piroksen, kuvars ve mika minerallerinden oluşur.

Haber 10-04-23 10:55

Kuvars taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Kuvars taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Kuvars taşı, doğada en bol bulunan mineral olan kuvarsın kristal formudur. Bu taş, genellikle renksiz veya beyazdır, ancak mor, pembe, sarı, kahverengi ve siyah gibi çeşitli renklerde de bulunabilir. Kuvars taşı, tarih boyunca insanlar tarafından çeşitli amaçlar için kullanılmıştır ve bugün hala dekoratif amaçlar için, ayrıca alternatif tıp uygulamalarında ve elektronik endüstrisinde kullanılmaktadır.

Haber 10-04-23 10:54

Florit taşı faydaları nelerdir, gerçek florit taşı nasıl anlaşılır? Florit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Florit taşı, renkli bir mineral türüdür ve genellikle kristal yapıda bulunur. Çeşitli renklerde bulunabilen florit taşı, dünyanın birçok yerinde bulunur ve birçok farklı kullanım alanına sahiptir. Florit taşı, tarihsel olarak cam, seramik ve emaye üretiminde kullanılmıştır. Ayrıca çeşitli endüstriyel uygulamalarda da kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra, taşın birçok faydalı özelliği bulunmaktadır. Peki, florit taşı ne işe yarar?

Haber 10-04-23 10:53

Amazonit taşı faydaları nelerdir, gerçek amazonit taşı nasıl anlaşılır? Amazonit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Tabiatın bize sunduğu güzelliklerden biri olan Amazonit taşı, dünya genelinde değer verilen bir mineraldir. Yeşil rengi ile öne çıkan bu taş, güçlü enerjisi ve fiziksel faydaları nedeniyle alternatif tıp ve kristal terapisi uygulamalarında sıkça kullanılmaktadır. Amazonit taşı, yeşil, turkuaz ve mavi tonlarda olan bir feldispat mineralidir. Genellikle opak ve mat bir görünüme sahiptir. Aynı zamanda çizilmeye ve darbelere karşı dayanıklıdır. Renkleri genellikle yeşil, mavi veya turkuazdır.

Haber 10-04-23 10:52

Labradorit taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Labradorit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Feldispat mineral grubuna ait olan labradorit taşı gri, mor, mavi, sarı, yeşil ve kaherengi gibi birçok renk skalasına sahip bir taştır. Labradorit taşı adını, Kanada’nın eyaleti Labradorit'te bulunması üzerine almıştır. Eski dönemlerde “ateş taşı” olarak da adlandırılmış olup pek çok alanda kullanılmıştır ve halen de kullanılmaya devam edilmektedir. Kullanım alanı olarak oldukça geniş olan labradorit taşı cam, kristal, süs eşyası, seramik ve şifalı taş gibi birçok alanda kullanılmaktadır.

Haber 10-04-23 10:51

Kalsedon taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir_ Kalsedon taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Elmas gibi değerli taşlar kadar bilinmese de Kalsedon taşı da birçok yönden öne çıkan doğal bir taştır. Renkleri ve özellikleri bakımından çeşitlilik gösteren bu taş, tarihte birçok uygarlıkta kullanılmıştır. Kalsedon taşı, sadece dekoratif amaçlar için değil, aynı zamanda birçok farklı hastalığın tedavisinde de kullanılan yararlı bir taştır. Kalsedon taşı doğal bir kristal olup birçok faydası vardır. Bu taşın en belirgin faydalarından biri zihinsel netlik ve odaklanmaya yardımcı olmasıdır.

Haber 10-04-23 10:47

Kristal kuvars taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Kristal kuvars taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Tabiatın en yaygın minerallerinden biri olan kuvarsın bir türü olan kristal kuvars taşı, saf ve berrak görünümüyle dekorasyon ve mücevher yapımında sıkça kullanılan bir mineraldir. Ayrıca, alternatif tıp uygulamalarında da kullanılan kristal kuvars taşı, yüksek titreşimli bir enerjiye sahiptir ve meditasyon ve spiritüel uygulamalarda sakinleştirici ve odaklanmayı arttırıcı etkileri nedeniyle de popülerdir.

Haber 10-04-23 10:45

Anyolit taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Anyolit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Anyolit taşı sahip olduğu enerjik özelliklerle, kişisel ve spiritüel gelişimde kullanılan bir kristal. Bu nedenle doğal taş koleksiyoncuları ve takı tasarımcıları arasında popüler bir seçimdir. Bu taşın kullanımı meditasyon ve yoga gibi spiritüel uygulamalar için ideal olarak bilinir. Anyolit taşı doğal taşlar arasında oldukça nadir bulunan bir taş olması nedeniyle değeri de oldukça yüksektir. Ancak bu taşın faydaları ve özellikleri fiyatının üzerindeki değerini açıklamaya yetiyor.

Haber 10-04-23 10:43

Kunzit taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Kunzit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Kunzit taşı renklerindeki zarif tonları, parlaklığı ve kristal yapısıyla doğal bir güzelliği olan bir taştır. Özellikle saf ve berrak olanları oldukça nadir ve pahalıdır. Taşın kristal yapısı oldukça benzersizdir ve birçok farklı şekil ve boyutta bulunabilir. Kunzit taşının ruhsal ve fiziksel sağlık açısından fayda sağladığı düşünülür. Antik Roma’dan beri hem mücevherat alanında hem de sağlık alanında kullanılan Kunzit taşı insanların en çok fayda sağladığı doğal taşlardan biri olarak bilinir.

Haber 10-04-23 10:42

Ceroit taşı faydaları nelerdir, gerçek ceroit taşı nasıl anlaşılır? Ceroit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Ceroit, dünya genelinde nadir bulunan arsenik sülfür mineralidir. Bu taş mineral koleksiyoncuları için de ilginç bir mineraldir. Nadir bulunması ve kendine özgü kristal yapıları nedeniyle ilgi çekicidir. Doğada kırmızımsı kahverengi, kırmızımsı siyah ve kahverengi renkte görülür. Endüstriyel olarak önemli değildir ancak nadir toprak metal cevherlerinin yanında bulunur. Ayrıca bazı ülkelerde ceroit içeren mineraller değerli taş olarak kabul edilir.

Haber 10-04-23 10:38

Uzmanı yaşlılık karşıtı 6 güzellik sırrını açıkladı! Botoks ve dolgu yaptırmadan genç görünmek mümkün

Genç görünmenin etkili yolunun yaşlılık karşıtı kremlere binlerce lira vermek veya botoks yaptırmak olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Ünlülerin güzellik uzmanı kadınların daha genç gözükmesini sağlayacak ücretsiz 6 güzellik sırrını paylaştı. Bu yöntemlerle daha dinamik ve genç bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Kadin 29-03-23 09:35

Blac Chyna dolgularından kurtulmaya çalışıyor! Yıllar sonra itiraf etti

Model Blac Chyna son dönemde yaptırdığı dolgu ve estetiklerden kurtulmaya çalışıyor. Silikon dolgu ve meme implantları nedeniyle yıllardır sağlık sorunları yaşadığını itiraf eden ünlü isim şimdi doğal haline dönmeye çalışıyor.

Magazin 26-03-23 11:03

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler dudaklarına dolgu yaptırdı mı? O haberi paylaşıp bakın ne dedi

Eser Yenenler ile evli olan Berfu Yenenler iddialara göre dudaklarına dolgu yaptırdı. Geçtiğimiz günlerde saçlarını kestiren ünlü isim bu iddiaları paylaşıp isyan etti. Yeni imajıyla beğeni alan Eser Yenenler'in karısı "Canım ister çene yaptırırım" dedi.

Magazin 24-03-23 12:17

Radyum simgesi nedir, özellikleri nelerdir? Radyum elementi periyodik tabloda nerede yer alır?

Radyum, metal özellik taşıyan bir elementtir. Radyum metali ismini Latince ışın anlamındaki “Radius” kelimesinden alır. 1898 yılı içinde keşfedilen radyum metali, parlaklığı ve radyoaktif element olma özellikleriyle dikkat çeker. Ağır alkali metal olmasına rağmen uçucu özelliğiyle dikkat çeker. Kristal yapısının kübik olması, kristalleşmesine katkı sağlar. Peki, radyum simgesi nedir?

Egitim 10-03-23 16:49

Kalay simgesi nedir, özellikleri nelerdir? Kalay elementi periyodik tabloda nerede yer alır?

Kalay, tarihin en eski dönemlerinden beri kullanılan bir elementtir. İnsanlık tarafından ilk bulunan elementlerden olduğu için de geniş bir kullanım alanına sahiptir. Kübik kristal yapılı bu element, korozyona dayanıklı olmasıyla da öne çıkar. Gümüşe benzeyen rengi ile dikkat çeken kalayın simgesi, periyodik tablodaki yeri ve özellikleri merak edilmektedir. Peki, kalayın simgesi nedir?

Egitim 10-03-23 16:41

Depreme dayanıklı binalar için 'Şili formülü' önerisi! 'Bırakın yıkılmayı, hasar almıyor'

Deprem felaketi sonrası depreme dayanıklı binalar için birkaç yöntem öne çıkıyor. Bunlardan en dikkat çeken ise perde duvar kullanımı. Prof. Dr. Cemalettin Dönmez, 'Şili formülü'nün bu esasa dayandığını ifade ederek, "Tipik olarak bina güçlendirilmesinde yapılan şey binalara perde eklenmesidir. Dolgu duvarların bir kısmının betonarme duvar haline getirilmesidir. Bu formül uygulandığında binalar bırakın yıkılmayı ya hasar almıyor ya da çok az alıyor" dedi. İşte 'Şili formülü'nün detayları...

Haber 09-03-23 10:06

Botoksun verdiği hasar ortaya çıktı! 20 yıllık kimyasal...

Yıllar önce yüzüne botoks ve dolgu yaptıran bir kadının MR sonuçları uluslararası kamuoyunda şok etkisi yaratarak yarattı. Tıp dünyası, İngiliz Alice Hart-Davis’in MR sonucunu konuşuyor…

Kadin 02-03-23 23:29

Botoks yüzünden başına gelmeyen kalmadı! Kocam benden korkuyor

Botoks çok daha genç ve gergin bir görünüm sağlıyor. Ancak botoks, dolgu gibi işlemler yaptırırken profesyonel seçimler yapmak gerekiyor. Uzmanlar tarafından yapılmayan estetik müdahaleler korkutucu sonuçlara sebep olabiliyor. Botoks yüzünden çene şeklini kaybeden kadın görünümünü TikTok'ta paylaştı.

Kadin 20-02-23 15:13