Kuru Şampuan Haberleri

Temizlik uzmanı ayakkabıdaki kötü kokuyu anında geçiren yöntemi paylaştı

Bütün gün boyunca ayağımızda olana ayakkabılar kötü kokular oluşturabiliyor. Ayakkabıdaki kötü koku ayaklara sinerek ayak kokusuna ve dolap kokusuna sebep olabiliyor. TikTok'ta bir temizlik uzmanı kötü ayakkabı kokusunu geçirecek 3 etkili yolu paylaştı.

Kadin 15-06-2023 11:20

Yağlı saçları anında temiz ve hacimli gösteren doğal kuru şampuan yapımı

Saçımı sabah yıkasam akşama yağlanıyor diyorsanız bunun çözümü için sürekli olarak saçınızı yıkamanıza gerek yok. Her evde bulunması gereken kuru şampuan yağlı saç sorununu ortadan kaldırıyor. TikTok'ta doğal kuru şampuan yapımını paylaşan bir kadın kısa zaman içerisinde oldukça beğeni aldı.

Kadin 06-06-2023 14:21

Marilyn Monroe'nun zamansız güzellik sırları! Genç görünmek için...

Marilyn Monroe, hem yaşadığı dönemde hem de günümüzde güzellik denilince ilk akla gelen isimler arasında yer alıyor. Döneminde dünyanın en güzel kadınlarından olan Marilyn Monroe'nun gergin cildi ve etkileyici bakışları için uyguladığı çeşitli güzellik sırları bulunuyor. İşte Marilyn Monroe'nun şaşırtan cilt bakımı ve güzellik sırları...

Kadin 24-04-2023 16:06

Uzmanı saçı yıkarken en sık yapılan iki hatayı açıkladı! Saçın kepeklenmesine neden oluyor

Saç yıkama rutinini oluşturmak saçların sağlıklı ve bakımlı görünmesi için büyük önem taşıyor. Ancak bu rutinde uygulanan yanlış adımlar saçların hasar görmesine neden olabiliyor. Saçı yıkarken yapılan yanlış adımları paylaşan bir uzman bu hataların saçı kepeklendirdiğini belirtti.

Kadin 23-04-2023 15:33

Her gün saç yıkama derdine son! Yağlı saçları tertemiz gösteren doğal kuru şampuan tarifi

Sağlıklı saçlara sahip olmak için saç yıkama rutini oluşturmak gerekiyor. Uzmanlar saçları her gün yıkamanın zararlı olduğunu belirtiyor. Ancak bazı saçlar var ki sabah yıkansa akşama yağlanıyor. Bu saçlardan şikayet eden bir kadın TikTok'ta yağlı saçları anında temiz gösteren doğal kuru şampuan tarifini verdi.

Kadin 16-04-2023 11:52

Yüzünü tıraş etmek için bulduğu yöntem viral oldu! Eleştiri yağmuruna tutuldu

Kadınlar yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için ve ciltlerinin daha pürüzsüz görünmesi için çeşitli tıraş yöntemlerini tercih ediyorlar. Sosyal medyada giderek yayılan tıraş akımları tartışma yaratabiliyor. TikTok hesabında hayatını kolaylaştıran tıraş yöntemini gösteren bir kadın tartışmalara neden oldu.

Kadin 05-04-2023 10:51

Doğru sanıyoruz ama yanlış! En yaygın yapılan 7 güzellik hatası

Kadınlar kişisel bakımına çok daha dikkat ediyorlar. Kişisel bakım için çok çeşitli ürünler kullanılıyor. Bu ürünler hayatımızı daha kolay hale getirebiliyor. Ancak kullanılan ürünlerin birçoğu yanlış uyguladığımı biliyor muydunuz? İşte en sık yapılan 7 kişisel bakım hatası...

Kadin 09-09-2022 10:03

Tiktok’ta paylaştı: Yaygın yapılan 6 hata! Deodorantı, şampuanı yanlış kullanıyormuşuz

Temizlik ve bakım için kullanılan çok çeşitli ürünler bulunuyor. Her geçen sene yeni çıkan bu ürünleri kullanma şeklimiz yanlış olabilir. Tiktok’ta paylaşım yapan güzellik uzmanı doğru uyguladığımızı sandığımız hataları belirtti. Kısa süre içerisinde birçok izleyiciye ulaşan bu video ezber bozdu.

Kadin 02-09-2022 11:20

Saçlarda kötü yağlı görünümlere son!

Bazı saçlar çok kısa sürede yağlanarak kötü görünümlere sebep olabilmektedir. Saçların yağlanmasını geciktirmek için yapabileceğiniz bazı yöntemler olduğunu biliyor muydunuz? Bu yöntemler ile saçınızı çok daha uzun bir süre temiz kullanabileceksiniz.

Kadin 22-04-2022 15:33

Her an bakımlı görünmek mümkün! Yeter ki bu bakım ürünlerini yanınızdan ayırmayın

Günlük koşuşturmanızın arasında bazen saçınız başınız dağılabilir ya da yüzünüz solabilir. Böyle durumlarda ufak birkaç tüyo ile tazelenmek ve bakımlı görünmek oldukça basit. Üstelik kendinizi ve bedeninizi iyi tanıyorsanız işiniz çok daha kolay. İşte gün içinde duruşunuzu ve öz güveninizi tazeleyecek ufak tüyolar...

Kadin 09-11-2021 07:18

Yağlı saçlardan sıkıldınız mı? Korkmayın, kurtulmak çok basit!

Saçınızın sürekli yağlanmasından şikayetçi misiniz? Ne yaparsanız yapın, yağlanmasının önüne geçemiyor musunuz? Birkaç tüyoyla başınıza dert olan saç yağlanmasının önüne geçebilirsiniz. Sizin için saçlarınıza en iyi gelecek bakım önerilerini derledik. Bu öneriler saçınızın yağlanmasını azaltmakta size yardımcı olacak. Hadi gelin, detaylara geçelim!

Haber 27-10-2021 11:09

İşte saç yıkamayla ilgili şaşırtıcı bilgiler!

Son dönemlerde saç yıkama ile ilgili; şampuansız saç yıkamadan eski usül kalıp sabunlarla yıkanmaya kadar bir sürü yeni yöntem ile karşı karşıya kalıyoruz...

Haber 17-04-2021 12:43

Duş alırken herkesin yaptığı ve alışkanlık haline getirdiği 5 hata!

Duş almak yoğun geçen bir günün ardından pek çok kişi için “Kızgın kumlardan serin sulara dalma” hissini yaratır. Herkesin duş sırasında kendisine özgü oluşturduğu alışkanlıklar vardır. Kimileri duş sırasında şarkı söylerken, kimileri ise soğuk suyu kullanır. Temelde aslında duş sırasında çok sayıda şeyi yanlış yaptığınızı biliyor muydunuz?

Trend 25-03-2021 11:12