Kurumsal Sektor Haberleri

Bir şirket daha halka arzda talep toplamaya başladı, hisse bedeli belli oldu

Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ'nin halka arzında talep toplama başladı. Halka arz edilecek hisselerin yüzde 80'i yurt içi bireysel yatırımcılara, yüzde 20'si ise yurt içi kurumsal yatırımcılara ayrıldı.

Finans 2024-04-17 10:53:17

İBB'den 'Haluk Bayraktar' açıklaması Hukuki süreç başlatılacaktır

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Haluk Bayraktar'la ilgili açıklama geldi. Açıklamada "Hem kişisel hem de kurumsal hukuki süreç başlatılacaktır" denildi.

Haber 2024-04-10 16:44:50

Arçelik, küresel operasyonlarını Beko adı altında sürdürecek

Arçelik AŞ, küresel operasyonlarını Beko kurumsal markası adı altında topladığını duyurdu. Şirket değişikliği KAP'a bildirdi.

Finans 2024-04-04 19:29:43

30 bin lira getirisi ve eleman sıkıntısı olan oto eksperliğini öğrenciler yerinde inceledi

Eskişehir’de hizmet veren Experix Kurumsal Oto Ekspertiz’i ziyaret eden meslek lisesi öğrencileri, aylık 40 bin liraya kadar maaş getirisi olan fakat nitelikli eleman eksiği bulunan oto eksperliği mesleği hakkında hem teorik hem de pratik bilgi sahip oldu.

Yurthaber 2024-03-12 10:26:42

Kurumsal hayatı sorguladığı dönemde hobisini işe dönüştürdü! Hepsini atıklardan yapıyor 'Sosyal medyada gören getiriyor'

Genç kadın girişimci Tuğçe Uzgören Şahin, atık şişelerden, bardak, mumluk, vazo, küllük, kürdanlık yaparak, kendi markasını oluşturdu.

Kadin 08-03-24 13:18

Plazadaki kariyerini bırakan genç kadın besi çiftliğinin başına geçti

Manisalı kadın girişimci Süreyya Çalışır, yurt içinde ve yurt dışındaki kurumsal firmalarda satın alma konusunda geliştirdiği kariyerini bırakarak babasının kapanmak üzere olan besi çiftliğinin başına geçti ve hayvancılık yapmaya başladı.

Yurthaber 08-03-24 12:06

Yöntemleri 'pes' dedirtti! Ünlü iş insanı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasını kopyalayıp dolandırıcılık yaptılar

Bayrampaşa'da iş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasını kopyalayarak aradıkları vatandaşları, banka görevlisi olduklarını söyleyerek dolandıran 5 şüpheli operasyonla yakalandı. Şüphelilerin Abdurrahim Albayrak'ın telefonunu bankanın kurumsal numarasına benzediği için kopyaladıkları öğrenildi. Dolandırılanlar telefon numarasına geri dönüş yaptıklarında Abdurrahim Albayrak'ın telefonu açtığını belirtti. 5 şüpheli çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Haber 06-03-24 19:29

Ticaret Bakanlığından ihracatta yeşil dönüşüme destek paketi

Ticaret Bakanlığının Yeşil Mutabakata Uyum Projesi Desteği'yle, ihracatçı firmaların, Avrupa Yeşil Mutabakatı kapsamında kurumsal sürdürülebilirlik odaklı dönüşümlerinin sağlanabilmesi için farkındalık oluşturulması, mevcut durumun iyileştirilmesine yönelik yol haritasının belirlenmesi, şirketlerin ulusal ve uluslararası fonlara erişimlerinin kolaylaştırılması hedefleniyor.

Yurthaber 23-02-24 11:02

CHP Genel Başkanı Özel, Dikili'de halk buluşması etkinliğine katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bu seçimde kurumsal ittifaklar yok. İstedik, gayret ettik ama başarılı olamadık." dedi.

Yurthaber 16-02-24 13:40

CHP'de Hatay ve Haluk Levent hareketliliği! Parti Sözcüsü 'Teklif söz konusu değil' dedi, Levent'ten yalanlama geldi: Üst düzeyden 3 kez arandım

CHP'nin yerel seçimlerde Hatay'da adaylık için Lütfü Savaş yerine Haluk Levent'e adaylık teklifi götürmesi siyaset kulislerini hareketlendirdi. CHP Sözcüsü Deniz Yücel, "Kurumsal düzeyde Haluk Levent ya da başkasına adaylık teklif edilmesi söz konusu değil" açıklamasına Levent'ten yanıt geldi. Levent, "Herkes arıyor beni. Haliyle açıklayayım. Sözlü yapıldı. Üst düzeyden yapıldı. 3 kez arandım" diyerek süreçte yaşananları sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 12-02-24 20:43

Teknopark İstanbul'a Mercury Awards'tan 2 uluslararası ödül

Teknopark İstanbul, Mercury Awards'ta Kurumsal İletişim ve Pazarlama Alanında 2 uluslararası ödüle layık görüldü.

Yurthaber 12-02-24 13:51

Merkez Bankası duyurdu! FAST Ödeme İste Katman Servisi devreye alındı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) Ödeme İste Katman Servisinin devreye alındığını bildirdi. Servis, ilerleyen fazlarda e-ticaret ödemeleri, e-talimat ödemeleri ve kurumsal fatura ödemeleri gibi çeşitli kullanım alanlarıyla ödemeler ekosisteminde birçok alanda katma değer oluşturacak.

Finans 05-02-24 18:34

Kripto paralarda hareketlilik devam ediyor: Bitcoin kurumsal yatırımcı sınavında

Spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) ilginin artması ve kurumsal yatırımcılar tarafından kabul görmesi durumunda, diğer kripto para ETF'lerin de önünün açılabileceği belirtiliyor.

Finans 28-01-24 12:12

Amacımız Düzce'nin katma değerini artırmaktır

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kurumsal yatırımların durumu ve geleceğe yönelik hazırlık aşamaları tamamlanan konularda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Özlü, yeni yapılacak sağlık kampüsünden içme suyu ve alt yapı yatırımlarına, mobilya kentten okul projelerine kadar birçok konuda merak edilenleri yanıtladı.

Haber 26-01-24 17:10

Sosyal medya bu iki videoyu konuşuyor! Biri mühendis diğeri bankacı iki kadın anlattı herkes aynı yorumu yaptı: 'Okuyanın amele olduğu tek ülkeyiz'

Türkiye'de endüstri mühendisi olarak kurumsal bir şirkette çalışırken işi bırakıp Hollanda'ya giderek kuryeliğe başlayan kadın ile yine Türkiye'de bankacı bir kadının aldığı maaşla diğer mesleklerin maaşlarını kıyasladığı video sosyal medyada gündem oldu.

Trend 26-01-24 12:33

Sosyal medya fenomeni 89 yaşında vefat eden anneannesinden öğrendiği 6 hayat dersini paylaştı

2.5 yıl önce kurumsal hayatı bırakıp Bodrum'a yerleşen ve dijital içerik üretmeye başlayan Destina Çavdar Alçı özel hayatından sık sık paylaşımlar yapıyor. Anneannesinin vefatının derin üzüntüsünü yaşayan fenomen isim 89 yaşında hayata gözlerini yuman anneannesinden öğrendiği 6 önemli hayat dersini sosyal medya hesabında paylaştı.

Kadin 13-01-24 17:31

Togg'da genel siparişler başlıyor, tarih verildi

Togg 2024 takvimini duyurdu. Togg T10X modeli için 2024 yılı sipariş döneminin başladığını duyurdu. Yeni siparişler 15 Ocak'ta alınacak, bu yıl çekiliş yapılmayacak. Togg, 2024 yılında kurumsal kullanıcılardan da sipariş toplayacak. Kullanıcılar isterlerse arkadan itişli V1 donanım tipini, uzun menzil seçeneğiyle de satın alabilecek.

Finans 04-01-24 17:03

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Türkiye'nin ilk Sosyal Bilimler Festivali'nin paydaşı oldu

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ), Türkiye'nin ilk Sosyal Bilimler Festivali'nin (Sosyalfest) kurumsal paydaşı oldu.

Yurthaber 28-12-23 08:28

Icardi pozisyonu için 'penaltı değil' demişti! Canlı yayında söylediği Galatasaraylı yöneticiden 00.27'de tehdit mesaj aldım sözleri infial yarattı... Murat Bereket'ten, Yusuf Kenan Çalık'a sert yanıt!

Ligin 18. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin yankıları devam ederken, gazeteci Yusuf Kenan Çalık ile Kurumsal İletişim Direktörü Murat Bereket arasında geçen diyalog gündeme bomba gibi düştü. Çalık'ın canlı yayında açıkladığı konuşma şaşkınlık yaratırken, Murat Bereket'ten de konuyla alakalı bir açıklama geldi.

Spor 28-12-23 08:20

Metroda unutulan eşyalar 'yok artık' dedirtti! Solunum cihazı, tekerlekli sandalye, dj seti...

İstanbul'da 2023 yılında metrolarda 55 bin eşya unutuldu. Unutulan eşyalar arasında solunum cihazı, tekerlekli sandalye, bilgisayar monitörleri bile var. Konuyla ilgili konuşan Metro İstanbul Kurumsal İletişim Müdürü Aylin Erol, "Tekerlekli sandalyesini unutmuş bir yolcumuz. Biz çok merak ediyoruz sonrasında nasıl yolculuğuna devam etti" dedi.

Haber 08-12-23 16:59

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat: 3 Aralık’tan sonra hiç kimse Beşiktaş Başkanı'na parmak sallayamayacak”

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, 3 Aralık tarihinde gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurulun önemine değinerek, “Bu yol Beşiktaşların yolu, Beşiktaş’ı Beşiktaşlılar yönetecek. 3 Aralık’tan sonra hiç kimse Beşiktaş Başkanı'na parmak sallayamayacak. Bu seçim, Beşiktaş’ın köprüden önce son çıkışıdır” dedi. Arat, "Beşiktaş’ı Türkiye ve dünyanın en kurumsal kulüplerinde biri yapmaya söz verdik" ifadelerini kullandı.

Spor 17-11-23 21:31

Kripto paramı nasıl muhafaza edebilirim? Kripto para nasıl saklanır?

Günümüzde Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin ve BNB gibi pek çok kripto para birimi mevcut iken söz edilen dijital paraların farklı yöntemlerle saklanması mümkündür. Bu noktada kripto para kullanıcılarının maliyete veya güvenilirlik derecesine göre bir seçim yapmaları uygundur. Dolayısıyla bireysel veya kurumsal kripto para kullanıcıları farklı yöntemlerle yatırımlarını muhafaza edebilir. Soğuk cüzdan markaları nelerdir?

Finans 07-11-23 21:44

Ethereum akıllı sözleşme nedir? Akıllı sözleşme nasıl çalışır?

2013 yılı sonlarında Rus asıllı kanadalı Vitalik Buterin tarafından ortaya atılan Ethereum bir blok zinciridir. Ethereum blok zincirinin kurumsal olarak kripto para birimi ifadesi de Ether ya da kısaca ETH olarak isimlendirilmiştir. Bitcoin’den sonra en sık tercih edilen ve pazarda payı en büyük olan sanal para türü Ethereum’dur. Geliştirilmesi için gereksinim duyulan maddi kaynak 2014 yılı itibarı ile internet üzerinden bir araya gelmiştir.

Finans 24-10-23 05:07

Bayburt Üniversitesinin 15. yıl kuruluş etkinlikleri ve akademik yılı açılış töreni, kurumsal vefa temasıyla gerçekleşti

Bayburt Üniversitesinin 15. yıl kuruluş etkinlikleri ve 2023-2024 akademik yılının ortak açılış töreni, "unutulmayanlar" başlığında simgeleşen kurumsal vefa temasında gerçekleşti.

Yurthaber 17-10-23 08:06

Barcelona ve Sevilla kulüpleri kurumsal ilişkilerini karşılıklı kesti

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 8. haftasında Barcelona sahasında oynadığı maçta Sevilla'yı 1-0 mağlup etse de karşılaşmaya futboldan daha çok iki kulüp arasında yaşanan polemik damgasını vurdu.

Spor 30-09-23 12:48

Hamza Dağ açıkladı! İşte AK Parti'nin 22. yıl sloganı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin 22. yılına özel sloganını açıkladı. Dağ, "22'nci yılın ana sloganı, 'AK Parti henüz 22 yaşında, doğrular için hep iş başında' olacaktır. Bu slogan ile AK Parti'nin, birilerinin iddia ettiği gibi yorgun bir parti olmadığı, sürekli yenilenen taze bir kurumsal karaktere ve diri kadrolara sahip olduğunu tekraren ortaya koymuş olacağız" dedi.

Haber 17-08-23 14:55

Sözlerine Türkçe konuşarak başladı! Bakan Fidan ile ortak basın toplantısında Güney Koreli mevkidaşı Park'tan 'Türkiye' mesajı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Güney Koreli mevkidaşı Park Jin ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıdaki konuşmasında Türkçe konuşarak başlayan Park, Türkiye ile stratejik ortaklığı güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi. Bakan Fidan da "Bugün imzaladığımız yol haritası, bu yöndeki ortak irademizin bir nişanesidir. Yaklaşık 1,5 yıldır üzerinde itinayla çalışılan yol haritası, ilişkilerimizin kurumsal çerçevesini çizmekte" açıklamasında bulundu.

Haber 29-07-23 15:23

Koç Holding'den Yapı Kredi açıklaması! '6,8 milyar TL bedel ile...'

Koç Holding, sahibi olduğu Yapı Kredi sermayesinin yüzde 6,8’ine denk gelen Yapı Kredi payının, hızlandırılmış talep toplama süreci sonucunda 6,8 milyar TL bedel ile borsa dışında kurumsal yatırımcılara satışının yapıldığını duyurdu.

Finans 28-07-23 16:48

Koç Holding'den Yapı Kredi'de hisse satışı

Koç Holding, Yapı Kredi'nin çıkarılmış sermayesinin yüzde 6,81'ine tekabül eden toplam 575 milyon TL nominal değerli payın borsa dışında kurumsal yatırımcılara satışını tamamladı. 575 milyon adet pay dünkü kapanış fiyatına göre yaklaşık yüzde 12 iskontoyla 11,75 liradan satılarak toplamda 6 milyar 756 milyon lira gelir elde edildi.

Finans 26-07-23 10:06

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İYİ Parti'den istifa etti!

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurarak, "Aldığım bu karar partilerin kurumsal kimliklerine bir eleştiri kesinlikle değildir. 'Küçük dağları ben yarattım, her şeyi ben bilirim, ben ne dediysem o olacak' zihniyetine bir tepkidir. Buyurun kısır siyasetiniz sizin olsun." ifadelerini kullandı.

Haber 24-07-23 19:48

Emre Kurttepeli Customer Power Conference’ta Konuştu

Customer Power Conference, 27 Kasım 2013 tarihinde Sheraton İstanbul Maslak Hotel’de düzenlendi. Emre Kurttepeli “Kurumsal Girişimcilik: Satış ve Pazarlama Dünyasında Başarılı Olmanın Yeni Kuralı” konulu bir konuşma yaptı.

Finans 06-07-23 13:04

KURBAN BAYRAMI MESAJLARI 2023: Komik, kurumsal, eşe, sevgiliye, akrabaya Kurban Bayramı tebrik mesajları ve sözleri

Kurban Bayramı mesajları, resimli ve kısa bayram mesajları için araştırmalar hızlandı. Müslümanların heyecanla beklediği yılın ikinci dini bayramının ilk günü bu sene çarşamba gününe denk geldi. Kurban Bayramı nedeniyle Instagram, Facebook, Twitter gibi sosyal medya platformlarında paylaşımda bulunmak isteyen kişiler resimli bayram mesajları ve en etkileyici hayırlı bayramlar sözlerini araştırıyor. İşte en yeni, en güzel Kurban Bayramı mesajları ve sözleri...

Finans 28-06-23 08:44

Bulduğu yöntem sosyal medyada gündem yarattı! İşe uçakla gidip geliyor... “Uçak biletleri ev kiralarından daha ucuz”

21 yaşındaki Sophia Celentano, Amerika Birleşik Devletleri’nin Günay Karolina eyaletinde yaşıyor. ABD’nin New Jersey eyaletinde pazarlama alanında kurumsal bir şirkette staj yapmaya başladığını ifade eden Celentano, TikTok’tan yaptığı paylaşımda ev kiralarından dert yandı. Haftada bir kez işe gittiğini belirten Celentano, ev kirası yerine çareyi uçak bileti alıp gidip gelmekte buldu.

Trend 15-06-23 14:37

Emre Kurttepeli, Endeavor Connect programında açılış konuşması yaptı

Girişimcilik ekosisteminin önemli oyuncularından Endeavor Türkiye, pandemi dönemi çözümleri için kurumsal şirketler ile start-up’ları bir araya getiren Endeavor Connect programını başlattı.

Finans 15-06-23 10:32

Ordu'da fındıkta iyi tarım uygulamaları yaygınlaşıyor

Ferrero Kurumsal İlişkiler ve İletişim Direktörü Sera Üner, Ordu'daki model bahçelerin etki alanının, 5 yılda yaklaşık 15 bin dekar fındık bahçesine ve 300'den fazla fındık üreticisine ulaştığını söyledi.

Yurthaber 07-06-23 13:30

Mustafa Sarıgül: 'Kılıçdaroğlu'nun yanında olmaya devam edeceğiz'

CHP'den Erzincan Milletvekili seçilen Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurumsal kimliği olmasaydı, seçilme şansım çok zayıftı. Biz vefalıyız. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber 02-06-23 13:06

Son dakika | Erdoğan'dan dikkat çeken 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi' mesajı! İyileştirecek adımlar atacağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye Yüzyılı' vurgusu yaptığı konuşmasında "On yıllardır haksız eleştirilere maruz kalan Türk demokrasisi tartışmasız bir şekilde bu seçimin en büyük kazananı oldu" dedi. Son seçimler sonrası Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tartışmalarının sona erdiğini belirten Erdoğan, "Sistemin işleyişini daha da iyileştirecek adımları elbette atacağız. Türkiye'nin şahlanış dönemine liderlik edecek kurumsal bir yapıyı mutlaka tesis edeceğiz" mesajını verdi.

Haber 31-05-23 14:48

UYAP Vatandaş nedir, nasıl kullanılır? UYAP Vatandaş portalında neler var, UYAP üzerinden hangi bilgilere ulaşılır?

Günümüzde teknoloji hem bireysel hem de kurumsal alanda kullanılıyor. Her geçen gün biraz daha gelişen ve çoğalan teknolojik gelişmeler uzun zamandan beri devlet kurumlarında ve kuruluşlarında da etkinleştirildi. Vatandaşlar neredeyse tüm işlemlerini internet üzerinden ya da devlete ait olan resmî mobil uygulamaları aracılığı ile yapabilir hale geldi. UYAP Vatandaş portalı da bu kullanıma örnek durumlardan biri oldu. Peki, UYAP nasıl kullanılır?

Haber 22-05-23 10:29

Seçim gecesini anlatan CHP'li Tuncay Özkan canlı yayında gözyaşlarını tutamadı: Fethullahçı linç Genel Başkanımıza uzandı

14 Mayıs seçim gecesinde CHP'nin veri akışı ve sonuç ekranı yayınlanmaması gündeme oturmuştu. CHP'nin Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan o gece yaşananları canlı yayında anlattı. Duygusal anlar yaşayan ve gözleri dolan Özkan, "Kamuoyunda linç yaşıyoruz. Bugün en son gördüğüm Fetullahçı linç genel başkanımıza uzandı. Toplumsal linç önü alınabilir bir şey değil. Masum olanları anlayışla karşılıyorum" dedi.

Haber 18-05-23 21:24

Seçimin ardından ismi gündemden düşmüyor! Tuncay Özkan'dan İmamoğlu, Yavaş ve Kaftancıoğlu sözleri...

Seçimin ardından ismi gündemden düşmeyen CHP Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, parti genel merkezinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Canan Kaftancıoğlu'nun seçim kampanyasının başına geçeceğine ilişkin gelen haberlerle ilgili Özkan, "Ekrem Bey ve Mansur Bey zaten kampanyanın içindeler. Canan Hanım bizim İstanbul İl Başkanımız, elbette ki kampanyanın içinde." dedi.

Haber 16-05-23 18:12

Uşak Üniversitesi kalitesini tescilledi

Uşak Üniversitesi Yükseköğretim Kalite Kurulu’ndan (YÖKAK) kurumsal akreditasyon belgesi almaya hak kazanan 30 üniversiteden biri oldu.

Yurthaber 09-05-23 14:57

Yıldız Holding’den Kurumsal İletişim Direktörlüğü’ne atama

Yıldız Holding’den Kurumsal İletişim Direktörlüğü’ne atama yapıldı. Yıldız Holding Kurumsal İletişim Grup Direktörlüğü görevine atanan isim ise Zeynep Özler oldu.

Finans 05-05-23 12:47

PTT'nin kurumsal hesabından AK Parti mitingi paylaşıldı, CHP'li Antmen isyan etti!

PTT'nin resmi sosyal medya hesabından Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Trabzon'da yaptığı mitinglerin canlı yayınları paylaşıldı. Kurumsal hesaptan yapılan söz konusu konusu paylaşımlara CHP'den tepki geldi. PTT'ye tepki gösteren CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen "İstediğiniz mitinge koşun. Zaten son 10 gününüz" ifadelerine yer verdi.

Haber 04-05-23 15:46

Merkez Bankası’ndan ‘dolar’ kararı! Sözlü talimat verildi: Yarı yarıya düşürüldü…

Dolar/TL kuru geçtiğimiz haftanın son işlem gününde kritik seviye olan 19 TL’nin üzerine yükselmesinin ardından Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yeni bir hamle geldi. Ticari kurumsal müşterilerin 5 milyon dolar olan günlük döviz alım limiti, 2,5 milyon dolara düşürüldü. Yurtdışı para transferine de yüzde 5 komisyon getirildi. Kontrollü kur döneminin seçime kadar süreceği ifade edilirken, Fed ve 5 büyük merkez bankasından da likitide adımı atıldı.

Finans 20-03-23 07:16

Aralarında depremzedelerin de bulunduğu 39 kişiyi dolandıran suç şebekesi çökertildi

Erzurum merkezli İstanbul, Ankara, Muğla ve Bitlis'te düzenlenen operasyonda, kurumsal araç kiralama firmalarının isimleriyle internet sitelerinden depremzedelerin de olduğu 39 kişiyi dolandıran suç şebekesi çökertildi.

Yurthaber 10-03-23 10:28

Avrupa Birliği'nde TikTok yasağı genişliyor! Uygulamanın silinmesi istenecek

Avrupa Birliği kurumlarında TikTok yasağı genişliyor. AB Komisyonu'ndan sonra AB Konseyi de çalışanların kurumsal cihazları için TikTok yasağı getirdi ve uygulamaları silmelerini isteyeceklerini duyurdu.

Haber 23-02-23 20:38

'Artçıların aylarca sürmesi beklenebilir' Kandilli'den yeni depremle ilgili açıklama

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, "Kahramanmaraş Ekinözü'nde Çardak fay zonu olarak tabir ettiğimiz yerde moment değeri 7.6 değerde lokal değeri 7.5 olan bir deprem oldu. Sabahki depremin kuzeyinde olan bir deprem. Vatandaşlarımızın AFAD ve Kandilli'nin internet sitelerini takip etmelerini, kurumsal açıklamalara değer vermelerini istiyoruz. Aksi taktirde bu olağanüstü durumlarda olaylar çok farklı noktalara gidebiliyor" dedi.

Haber 06-02-23 17:06

İşletmeler teminat ihtiyaçlarını karşılayabilecek! Bakan Nebati duyurdu: Katılım Finans Kefalet Şirketi kuruluyor

Katılım esaslarına uygun çalışan işletmeler, finansmana erişim sürecinde teminat ihtiyaçlarını, Katılım Finans Kefalet Şirketinden karşılayabilecek. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Katılım Finans Kefalet Şirketi kurulduğunu duyururken "Katılım finans sektörümüzün tüm kurumsal yapıları ve enstrümanlarıyla ülkemizin bu alandaki ihtiyaçlarını tamamen karşılayabilecek düzeye ulaşmasını arzu ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Finans 30-01-23 13:54

Cihan Paçacı'nın ardından İYİ Partili Mehmet Aslan'dan Ekrem İmamoğlu ve adaylık çıkışı: Sokağın sesini görmezden gelirseniz...

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda yaptığı açıklamaların ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevinden istifa etmişti. Bu sözlerden birkaç gün sonra ise İYİ Parti STK Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan, Ekrem İmamoğlu paylaşımıyla dikkat çekti. İmamoğlu'nun Bursa ziyaretinde çekilen bir videoyu paylaşan Aslan, "Sokağın sesini görmezden gelirseniz, sandıkta da siz görmezden gelinirsiniz! Bu işin şakası yok. Aklın yolu bir" dedi.

Haber 27-01-23 20:21