Kuruyan Rimel Haberleri

Burdur Gölü’nün kuruyan alanları ekstrem sporlara ev sahipliği yapıyor

Kuraklık nedeniyle çekilen Burdur Gölü arazisi ekstrem sporcuları bir araya getirerek doğal parkur hazırlıyor.

Yurthaber 2024-03-18 13:52:49

Rimelin akmaması için ne yapılmalı? Rimel akması nasıl önlenir?

Kadınlar için makyaj yapmak ve bakımlı bir görünüme sahip olmak oldukça önemli bir konudur. Yüz bölgesine uygulanan makyajda doğru ürünler kullanmak ve bu ürünlerden maksimum fayda sağlamak önemlidir. Günümüzde birçok farklı makyaj malzemesi vardır. Bu malzemelerden biri de kirpiklere uygulanan ve etkileyici bakışların elde edilmesinde etkili olan rimel malzemesidir. Peki, rimelin akmaması için ne yapılmalı, rimel akması nasıl önlenir?

Kadin 2024-01-22 18:52:29

Soğuk havaların etkisiyle kuruyan dudaklarınıza merhem olacak nemlendirici balm önerileri

Kışın soğuk havalar nedeniyle dudaklarımızın nem dengesi bozuluyor, kuruluk ve çatlama gibi sorunlar ortaya çıkıyor. Ama endişelenmeyin, çözümü burada! Dudaklarınızın kuru, çatlamış ve hassas olduğu bu kış günlerinde sizler için seçtiğimiz birbirinden etkili dudak kremleriyle kuruyan ve çatlayan dudaklara elveda diyoruz! Renkli renksiz, kokulu kokusuz hassas ciltlerden SPF korumalı olanlara kadar her zevke ve beğeniye uygun 10 lip balm ürününü derledik.

Kadin 2024-01-21 23:12:06

Yüzlerce balık öldü! Bölge halkı isyan etti: Sebebi...

Edirne'de çeltik tarlalarının sulanmasında kullanılan İstasyon Mahallesi'ndeki kuruyan su kanalında oksijensiz kalan yüzlerce balık öldü. Bölge halkı, balıkların ölmesiyle çevreye de kötü koku yayıldığını belirtip, yetkililerden önlem alınmasını istedi.

Haber 2023-10-04 19:31:58

Vekil Türkmenoğlu kuruyan Zernek Barajı’nda incelemelerde bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Gürpınar ilçesinde yer alan ve kuraklık nedeniyle su kaybına uğrayan Zernek Barajı’nda incelemelerde bulundu.

Yurthaber 27-09-23 09:31
Van

Fiyatı 899 TL'ye düştü! Hafifliği ve kalitesiyle öne çıkan Merrell su ayakkabısında indirim

Denizde, doğa yürüyüşlerinde, kaygan zeminlerde ayaklarınızın kaymasını engelleyerek hareket özgürlüğü sunan Merrell Hydro Moc kısa süreliğine indirimde! Hızlı kuruyan özelliği ve nefes alan yapısıyla ayaklarınıza hak ettiği rahatlığı ve güvenliği sunan bu su ayakkabısına hazır indirimdeyken bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 01-08-23 11:13

Kuruyan ormanlara zararlı böcekleri yok eden faydalı böcekler bırakıldı

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde kuruyan ve zaran gören ormanlık alanlarla mücadele için faydalı böcek bırakıldı.

Yurthaber 21-06-23 09:23

Gelen haberler endişelendirmişti! Konya'daki 'Dünyanın nazar boncuğu' Meke Gölü böyle kurtarılacak

Konya'daki "Dünyanın nazar boncuğu" olarak nitelenen Meke Gölü'yle ilgili gelen bazı haberler endişelendirmişti. Bir süre önce tamamen kuruyan Meke Gölü'nü kurtarma çalışmaları çerçevesinde ise önemli bir adım atılacak. Konya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, belediyenin Karapınar ilçesine 2021 yılında yaptığı ileri derece biyolojik atık su arıtma tesisine entegre olarak yapılacak su taşıma geri kazanım tesisinin Meke Krater Gölü'nü kurtaracağı belirtildi.

Haber 19-06-23 18:16

Van'da geçen yıl kuruyan Tuz Gölü, yağışlarla yeniden hayat buldu

Van'ın Saray ilçesinde geçen yıl kuraklık nedeniyle tamamen kuruyan Tuz Gölü, bölgede son zamanlarda etkili olan yağışlar sayesinde yeniden eski görünümüne kavuştu.

Yurthaber 08-06-23 14:03

Güzellik uzmanı rimel kullanmadan kirpik liftingi etkisi yaratan ipucunu açıkladı! Kirpikleri ok gibi uzatıyor

Kirpiklerin uzun ve gür görünmesi daha anlamlı bakışlara sahip olmamızı sağlıyor. Kirpiklerini uzun göstermek ama rimel, takma kirpik, ipek kirpik gibi yapay uygulamalardan uzak durmak isteyenler farklı güzellik hilelerine başvuruyor. TikTok'ta bir güzellik uzmanı kirpiklerini kirpik lifting yaptırmış gibi uzun göstermek için bulduğu yöntemi açıkladı.

Kadin 23-04-23 10:53

Güzellik uzmanı kirpiklerinizi ok gibi gösterecek tüyoyu paylaştı! Maskara kullanmadan önce...

Kirpikleri uzun ve kıvrık göstermek için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Kirpikleri uzun göstermenin en basit ve hızlı yolunun rimel olduğu biliniyor ama dümdüz rimel sürmek istenilen sonuçları sağlayamayabiliyor. Bir güzellik uzmanı kirpiklerinizi ok gibi uzun gösterecek ipucunu paylaştı.

Kadin 02-04-23 16:09

Bursa'da geçen ay kuruyan Nilüfer Barajı son günlerdeki yağışlarla dolmaya başladı

Bursa'nın içme suyu ihtiyacının karşılandığı iki barajdan biri olan ve geçen ay kuruyan Nilüfer Barajı, bölgede aralıklarla devam eden yağışlar sayesinde yeniden suya kavuştu.

Yurthaber 23-03-23 11:25

Bitlis'te köylüler güneş enerjisi santralleriyle suya kavuşuyor

Bitlis İl Özel İdaresince, su kaynakları kuruyan 41 köyde kurulan Güneş Enerji Santrali (GES) ve sondaj çalışmalarıyla vatandaşların içme suyu ihtiyacı karşılandı.

Yurthaber 17-03-23 13:44

Kış aylarında ellerin çatlamamasını nasıl sağlayabiliriz?

Ellerimiz sürekli açıkta kalan ve en çok kullandığımız uzuvlarımızdan biri. Yüzüklerle, bakımlı tırnaklarla ellerimizin güzel ve alımlı görünmesi için çabalıyoruz. Fakat ellerin güzel görünmesinin önündeki en büyük engellerden biri, cildin kurumuş ve çatlamış olması. Peki, kış aylarında daha fazla kuruyan ellerimizi nasıl korumalıyız, hangi ürünleri kullanmalıyız?

Kadin 23-02-23 17:26

İnatçı yağ lekelerini söker atar! Ovalamadan parıl parıl yapacak

Yağ lekesi çıkarması en zorlu leke olarak biliniyor. Özellikle kuruyan yağ lekelerini çıkarmak için özel çaba sarf etmek gerekiyor. Ancak TikTok'ta paylaşılan yöntem yağ lekelerini ovalamanıza gerek kalmadan çıkartmanızı sağlayacak ipucu açıklandı. Bu mutfak hilesi sayesinde fırındaki yağ lekeleri tertemiz olacak.

Kadin 21-02-23 15:13

Makyaj izinin kıyafete geçmemesi için yapılması gereken çok basitmiş! Bugüne kadar bilmiyorduk...

Makyajda kullanılan fondöten, rimel, allık, ruj gibi makyaj malzemeleri kıyafetlerimizde leke oluşmasına sebep olabiliyor. Özellikle açık renk kıyafetleri giyerken oldukça probleme neden olan bu durumu aşmak için uygulanması gereken çok basit bir yöntem bulunuyor.

Kadin 21-02-23 14:34

Kuruyan Meke Gölü'nü, eski görünümüne kavuşturacak projede sona gelindi

Konya'nın Karapınar ilçesinde bulunan Meke Gölü'nün eski görünümüne kavuşturulması amacıyla, yılda 4 milyon metreküp suyun göle aktarılması için aralıksız çalışılıyor.

Yurthaber 01-02-23 12:17

Karasu'da orman yangını! Ekipler müdahale ediyor

Sakarya’nın Karasu ilçesinde orman yangını çıktı. Kuruyan otların tutuşmasıyla çam ormanında yayılan yangına ekipler müdahale ediyor.

Haber 21-01-23 19:34

Kış aylarında evde cilt bakımı nasıl yapılır?

Hava sıcaklıklarının giderek azalması, ciltlerimizde kızarıklık, pullanma, kaşıntı ve dolayısıyla kuruluğa neden olur. Yapılan araştırmalar kış aylarında, cilt kuruluğunun 10 kat artığını göstermektedir. Özellikle yazın güneş, sıcak havalar ve denizden yıpranan aynı zamanda mevsim geçişinden dolayı kuruyan ciltlerimiz için kış aylarında yapacağımız bakımlar çok önemlidir.

Kadin 19-11-22 12:38

DÜZELTME - Geleneksel yöntemlerle üretilen Antep bulgurunda hedef 100 bin tonu aşmak başlıklı haberimizdeki Nizip Ticaret Odası Başkanı olarak yazılan unvan, Nizip Ticaret Borsası Başkanı olarak düzeltilmiştir.

Geleneksel yöntemlerle üretilen Antep bulgurunda hedef 100 bin tonu aşmak - Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı: - "Nizip'te yıllık 100 bin ton civarında bulgur üretimi yapılmakta. Bu sene de bu rakamın üstüne çıkmayı arzuluyoruz. İlçedeki üretimin yüzde 30'unu ihracatta, kalan kısmını da iç piyasada değerlendiriyoruz" - "Yerde, güneşte kuruyan bulgurun lezzeti çok farklı. Geleneksel usullerle yapıldığı için ayrı bir rayihası oluyor"

Yurthaber 18-10-22 13:53

Geleneksel yöntemlerle üretilen Antep bulgurunda hedef 100 bin tonu aşmak

Nizip Ticaret Odası Başkanı İbrahim Sarı: - "Nizip'te yıllık 100 bin ton civarında bulgur üretimi yapılmakta. Bu sene de bu rakamın üstüne çıkmayı arzuluyoruz. İlçedeki üretimin yüzde 30'unu ihracatta, kalan kısmını da iç piyasada değerlendiriyoruz" - "Yerde, güneşte kuruyan bulgurun lezzeti çok farklı. Geleneksel usullerle yapıldığı için ayrı bir rayihası oluyor"

Yurthaber 18-10-22 11:48

Kuruyan Akşehir Gölü büyükbaş hayvanlara mera oldu

Kuraklık nedeniyle bozkırı andıran Akşehir Gölü'nde bazı besiciler, 4 ay kadar önce 1,5 metre derinliğinde suyun bulunduğu yerde şimdi hayvanlarını otlatıyor - Bölgede gün boyu 170 büyükbaş hayvanı otlatan Mustafa Sakallı: - "Burada balıkçılıkla ve kamış üretimiyle geçimini sağlayan çevre köylerden insanlar vardı. Onlar ekmek yiyordu, su çekilince burası meraya dönüyor. Göl, bu sefer de hayvanlarımızı doyuruyor"

Yurthaber 02-10-22 11:31

Sivas'ta kuruyan göle itfaiye ekipleri su takviyesi yapıyor

Sivas'ta kuruyan göle itfaiye ekipleri su takviyesi yapıyor

Yurthaber 20-09-22 16:00

Seyfe Gölü Kuş Cenneti sonbaharda kuruyan görüntüsüyle doğaseverleri üzüyor

Kırşehir'in Mucur ilçesindeki gölü ziyaret eden Esma Koç: - "Bir nebze de olsa gölde suyu ve kuşları görüyorduk. Şu anda içler acısı bir durumda. Seyfe Gölü kurumuş vaziyette" - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sultan Kıymaz: - "Kuyuların içme suyu ve tarımda kullanılmasıyla özellikle haziran ayından aralık ayına kadar süreçte göldeki su seviyesinin çok ciddi azaldığını görüyoruz. Burada su kaynaklarına yoğun bir baskı yapılmakta. Yer altı kaynakları denetimsiz, kontrolsüz ve bilinçsiz bir şekilde kullanılmaktadır"

Yurthaber 18-09-22 11:16

Yayla dönüşü susuzluktan bitkin düşen koyunlara tankerlerle su taşındı

Gürpınar Belediyesi, su kaynakları kuruyan Kuşdağı Bölgesi'ne tankerlerle su taşıyarak, yayla dönüş yolundaki yaklaşık bin koyunu telef olmaktan kurtardı - Sürü sahibi Nurettin Koç: - "Bir haftadır yoldayız. Normalde bulunduğumuz bu nokta baraj. Biz de su vardır umuduyla koyunlarımızı buraya kadar getirdik ancak barajın kuruduğunu gördük. Susuzluktan dolayı hayvanların adım atacak takati kalmadı"

Yurthaber 07-09-22 11:13

Dalında kuruyan incirde yüksek kalite bekleniyor

Aydın'da sıcakla olgunlaşan, rüzgarlarla kuruyarak dallarından düşen kuru incirler, yaklaşık 80 ülkeye ulaştırılmak üzere toplanmaya başlandı - Germencik Ziraat Odası Başkan Vekili İbrahim Uyar: - "Son 10 yılın belki en kaliteli dönemini yaşıyoruz. Hava şartları bu şekilde giderse çok daha iyi olacağını düşünüyoruz"

Yurthaber 22-08-22 11:03

Kendiliğinden yetişiyor! Pandemiyle birlikte altın gibi kıymetlendi! Litresi 3 bin 500 TL...

Kısa süre öncesine kadar hiçbir ekonomik değeri olmayan ve Aydın dağlarında kendiliğinden yetişen ve kullanılmadığı için de daha sonra kuruyan kekikler bölge insanı için iş tüketenler için pandemi ile birlikte kıymete bindi. Kekik yağcılığı yapan Bekir Özkul, pandemiden sonra üretim kapasitesini yüzde 100 arttırdıklarını ve ürettikleri kekik yağının litresini 3 bin 500 TL’ye sattıklarını ve siparişlere yetişemediklerini belirtti.

Finans 02-08-22 14:49

İşgalci 80 kişiye suçüstü! Komandolar nöbete başladı

Manisa'nın Salihli, Saruhanlı ve Gölmarmara ilçelerinin sınırında bulunan ve kuruyan Marmara Gölü'nde komandolar nöbete başladı. Öte yandan kuruyan araziyi tarıma açmaya çalışan çiftçilerin kavgasında 1 kişi hayatını kaybetmişti.

Haber 20-07-22 18:28

Sivas'ta tamamen kuruyan Tecer Gölü'nün yüzeyinde tuz tabakası kaldı

Sivas'ta tamamen kuruyan Tecer Gölü'nün yüzeyinde tuz tabakası kaldı

Yurthaber 18-07-22 18:54

Kuru yaz sıcaklarında kuruyan dudaklarınızı nemlendirmek için lip balm önerileri

Dudakların daha çok soğuk kış aylarında kurusa da güneş ışınlarının yıpratıcı etkileri de dudakların kurumasına yol açıyor. İçinde bulunduğumuz yaz aylarında dudaklarınızın nemsiz olmasından ve çatlak görünmesinden şikayetçiyseniz, ''En iyi lip balm hangisi?'' sorusunun cevabını merak ediyorsanız sizler için harika bir liste hazırladık. Haydi, listeye birlikte göz atalım.

Kadin 08-07-22 13:55

Cildi kuruyan bebeklerin imdadına yetişen en iyi bebek yağı çeşitleri

Bebeğinizin hassas cildine uygun nemlendirici arayan biri misiniz? Bebek yağı, bu konuda size oldukça yardımcı olabilir. Bebek yağları bebeklerin cildini nemlendirmek, yumuşatmak ve beslemek için özel olarak geliştirilen doğal yağlardan oluşur. "En iyi bebek yağı hangisi?" diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Pişik sorunundan konak sorununa kadar birçok derde deva olan en kaliteli bebek yağlarını sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Kadin 28-06-22 13:51

Oldukça merak ediliyor: Rimel ve maskara aynı ürün müdür?

Makyaj yapmak çok daha canlı ve bakımlı bir görünüme kavuşulmasını sağlıyor. Her kadının vazgeçilmez makyaj malzemesi bulunuyor. Genellikle en vazgeçilmez olan rimel hakkında bazı merak edilen konular var. Toplum kirpiklerine kullandıkları ürünlere hem rimel hem de maskara diyor. Peki rimel ve maskara aynı şey midir?

Kadin 20-06-22 16:32

Ayçiçek yağı fiyatları için yeni tehlike! Bir an önce bu olmazsa yeniden yükselebilir

Ayçiçek üretiminde Türkiye'nin önemli bölgelerinden olan Adana Yüreğir'de yaklaşık 1 aydır yağmur yağmaması üreticiyi endişelendirdi. Rusya-Ukrayna savaşıyla önemi daha da artan yağlık ayçiçeğinde hasat yaklaşırken çiftçiler, yüksek rekolte almak için kuruyan toprağa yağmurun yağmasını bekliyor. Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, “Eğer yağmur yağmazsa hasatta rekolte düşük olacaktır. Elim çatlamış toprağın altına giriyor. Kılcal damarlar şuan kopmak üzere” dedi.

Finans 13-06-22 11:23

Rimel ne demek? Rimel kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller ilk ortaya çıktıkları günden bu yana değişmiş, gelişmiş, bölünmüş ve hatta bazıları ölmüştür. Türkçe, hala yaşayan dillerden biridir ve dünyada yaklaşık 250 milyon kişi tarafından konuşulmaktadır. Türkçe, lehçelere ayrılmaktadır. Bu lehçeler kendine has kelimelere sahip olmakla beraber bazı kelimeleri de paylaşmaktadır. Türkçede bulunan bazı kelimeler yaygın olarak bilinmeyebilir. Bilinmeyen kelimeler görüldüğü zaman anlamı araştırılır. Rimel kelimesi de anlamı merak edilen ve araştırılan kelimelerden biridir. Rimel kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 23:44

Topuk çatlağına ne iyi gelir? Topuk çatlağı tedavisinde evde uygulayabileceğiniz yöntemler

Özellikle soğuk kış günlerinde çatlayan ve kuruyan dudaklarımız, cildimiz ve ellerimiz için gereken bakımı gösteriyoruz ancak aynı şey topuklarımız için pek geçerli olmuyor. Oysa ki çatlayan topuklarınız için evde hazırlayabileceğiniz birçok çözüm yolu var. Verilen kremler çözümsüz kalıyorsa topuk çatlağına ne iyi gelir? Evde uygulanabilecek topuk çatlağını yok eden doğal yöntemler neler?

Kadin 13-05-22 12:58

Antalya'da şakayıkları korumak için jandarma devriye geziyor! Koparmanın cezası 109 bin 593 lira

Antalya'da açtıktan 10 gün sonra kuruyan, koruma altındaki şakayıkları koparmanın cezası 109 bin 593 lira. Yöre halkının koruyup, yoğun ilgi gösterdiği şakayıkların kayalıkların içinde, belirli yerlerde görüldüğüne dikkat çekilirken, çiçekleri görüntülemek için bölgeyi ziyaret eden Sedat Erdoğan, ''Koparıldığı zaman cezası var. Endemik tür ve çiçekleri Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri koruyor. Jandarma bölgede devriye geziyor" diye konuştu.

Haber 01-05-22 11:26

Dudağı kuru havalarda kuruyanlar için hayat kurtarıcı lip balm önerileri

Kuru havalarda kuruyan, çatlayan ve kötü görünen dudaklarla vedalaşmak ister misiniz? Eğer cevabınız "Evet." ise hayatınızı kurtaracak lip balmlarla tanışmanın tam zamanı! Tıpkı bir ruj formundaki lip balm, kurumaya karşı dudaklarınızı nemlendirirken aynı zamanda parlak ve daha güzel görünmesini sağlar. Yaz kış çantanızda mutlaka bulunması gereken lip balmları detaylı incelemeye ne dersiniz?

Kadin 22-04-22 11:43

Van'da yazın kuruyan Tuz Gölü karın erimesiyle su tutmaya başladı

Van'da yazın kuruyan Tuz Gölü karın erimesiyle su tutmaya başladı

Yurthaber 19-04-22 10:30

Nasreddin Hoca'nın kuruyan gölü son yağışlarla eski günlerine kavuşuyor

Fıkralara konu olan ve geçen yıl yaşanan kuraklık nedeniyle adeta bozkırı andıran görüntüsüyle gündeme gelen Akşehir Gölü, karların erimesi ve ilkbahar yağışlarıyla çok sayıda kuş türüne ev sahipliği yapıyor - Akşehir ve Eber Göller Birliği Başkanı Salih Akkaya: - "Maalesef gölde su eksildiği için son yıllarda derede ya da başka suni göletlerde maya çalma töreni yapıyorduk. İnşallah bundan sonra mayamızı Akşehir Gölü'nde çalacağız ve mayamız da tutacak"

Yurthaber 16-04-22 11:46

Manisa'da 'Gölümüz kurtulsun' diyen muhtar, alanı tarım için kullanmış

Manisa'da kuruyan Marmara Gölü'nün eski haline getirilmesi için sürekli demeç verip, su basılması çağrısı yapan Salihli ilçesi Tekelioğlu Mahallesi Muhtarı Selim Selvioğlu’nun, 15 dönüm göl alanını tarım amaçlı sürerek işgal ettiği tespit edildi. Selvioğlu hakkında tutanak tutularak adli ve idari işlem başlatıldı.

Haber 09-04-22 16:54

Vazelinin çok yönlü kullanım alanları

Vazelini günlük hayatımızda sıklıkla kullanılıyor. Oldukça yoğun bir yapıya sahip olan vazelin genellikle cilt bakımında kullanılsa da birçok farklı alanlarda da kullanılabiliyor. Vazelinin etkilerini öğrenerek kışın kuruyan cildinizi koruyabilir, uçuklarınızı kısa zaman içerisinde iyileştirebilirsiniz.

Kadin 08-04-22 17:01

Geçen yaz kuruyan Kısık Kanyonu yağışlarla canlandı

Son dönemdeki yağışlarla eski günlerine dönmeye başlayan Denizli'nin Çal ilçesindeki Kısık Kanyonu, ziyaretçilerini ağırlıyor - Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan: - "Kanyonumuzdaki su ağır ağır her geçen gün fazlalaşıyor. Kanyonun şu hali bile bizi sevindiriyor"

Yurthaber 05-04-22 11:10

Son yağışlar Seyfe Gölü Kuş Cenneti'ne can suyu oldu

Kırşehir'de yaz aylarında kuruyan ve son yağışlarla su seviyesi yeniden yükselen gölde, turnalar ve flamingolar konaklamaya başladı - Doğa Koruma ve Milli Parklar Kırşehir Şube Müdürü Hasan Tezer: - "Seyfe Gölü'nde yaklaşık 250 kuş türümüz mevcut. Seyfe havzamızda endemik bitkilerimiz de bulunuyor"

Yurthaber 28-03-22 11:04

Bu Kış Yağan Kar Gaziantep'te Kuraklığı Giderdi

Gaziantep’te bu kış 54 yıl aradan sonra ilk kez yoğun kar yağışı olması, bölgedeki su sorununu çözdü. Kalınlığı yer yer 60 santimetreyi bulan karın erimeye başlamasıyla birlikte kente su sağlayan barajlardaki doluluk oranının yüzde 100’e ulaşması, kuruyan su kuyularının dolması bekleniyor.

Haber 18-03-22 14:48

Köpek sahiplerinin işini kolaylaştıracak hayat kurtaran ürünler

Dökülen tüyler, kuruyan patiler, en sağlam koltuğu bile yırtan tırnaklar... Evinizde kira vermeden yaşayan evcil hayvanlarınızın size yaşattığı eşsiz anlar kadar kaçınılmaz zorlukları da var. Özellikle evinizi paylaştığınız patili dost bir köpek ise bu sorunların kat kat arttığını söylemek mümkün. Peki, yok mu bunun bir çözümü? Elbette var! Öyleyse gelin, her problem için ayrı ayrı düşünülmüş kullanışlı ürün önerilerimizi birlikte inceleyelim.

Haber 17-03-22 14:39

Dönüştürün: Kuru ekmeği değerlendirme yolları

Evde kalan ve kuruyan ekmeklerinizle yepyeni lezzetler elde etmeye ne dersiniz? Tam olarak bayatlamış olan ekmek tabii ki sağlığa zararlı olacağından maalesef çöpe atılıyor. 2-3 günlük olan ekmekler ise değerlendirilebiliyor. Siz de ekmeğiniz atılacak kadar bayatlamadan önce yeni bir lezzete dönüştürebilirsiniz.

Yemek 28-02-22 15:28

Güzelliğinize güzellik katacak en iyi kirpik lifting markaları

Son yıllarda kirpik lifting uygulamasını sıkça duyuyoruz. Sürekli uygulama gerektirmediği, kirpiklerin daha hacimli, uzun ve kıvrık görünmesini sağladığı için birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Siz de kirpiklerinizin düz duruşundan rahatsız oluyor ancak sık sık rimel ve da kirpik kıvırıcı kullanmak istemiyorsanız kirpik liftingi deneyebilirsiniz. Bu fikir hoşunuza gittiyse kirpik liftingle ilgili detay ve ürün önerileri için yazımızı incelemeye davetlisiniz!

Kadin 21-02-22 15:02

Kepek sorunu ev yapımı karışım sayesinde tarihe karışıyor

Kepek sorunu milyonlarca insanın ortak probleminden biri. Özellikle kış aylarında en büyük dert kuruyan cilt ve saç derisi. Yapılan araştırmalara göre her iki kişiden birinde kepek sorunu görülüyor. Ancak ev yapımı tariflerle kepeğe ve kuru cilde veda etmek mümkün.

Haber 18-02-22 11:56

Kış aylarında kuruyan cildinize özel en etkili nemlendirici önerileri

Kış aylarında en sık karşılaştığımız sorunlardan biri soğuk hava yüzünden cildimizin her zamankinden daha fazla kuruması. Bu sorunla baş etmek için doğru nemlendiriciyi bulmak şart. Siz de aynı arayış içindeyseniz doğru yerdesiniz. Kurumuş ve cansız bir cilt görünümünün önüne geçmek için kış aylarında kuruyan cildinize özel en etkili nemlendirici önerilerden oluşan listemize göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 09-02-22 11:04