Laura Deubel Haberleri

Hollanda bu iğrenç olayı konuşuyor! Türk vatandaşı ineğe defalarca tecavüz etti

Hollanda iğrenç bir olayı konuşuyor. M.A. isimli bir Türk vatandaşı, hayvanat bahçesinde bulunan Laura isimli ineğe defalarca tecavüz etti. Olayın ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan M.A. ülkeden sınır dışı edildi ve Türkiye'ye gönderildi.

Trend 2024-03-27 22:54:24

Ünlü spor spikeri Laura Woods, kadın takipçisi tarafından iki yıl boyunca taciz edildiğini söyleyip iğrenç detayları paylaştı...

Ünlü spor sunucusu Laura Woods, iki yıla aşkın süreçte internet üzerinden taciz edildiği ve ölüm tehditleri aldığını itiraf etmişti. Kendisini tacizde bulunan kadın takipçisinin hapse atılmasının ardından derin bir nefes alan Laura Woods detayları paylaştı.

Spor 2024-02-19 09:16:41

Diplomatik kriz bile çıkartabilir! ABD'de kongre binasındaki cinsel ilişki skandalı çok konuşulmuştu... Seks kasetlerine yeni iddia

ABD'de bir Kongre çalışanının Senato duruşma salonu kürsüsünde eşcinsel seks yaptığı video The Daily Caller tarafından internete sızdırıldı. Görüntülerin adını siyasi cesareti ve dürüstlüğüyle tanınan Michiganlı Demokrat Senatör Philip Hart'tan alan 'Hart 216' çekildiği iddia edildi. Eşcinsel ilişki görüntüleri ülkede bomba etkisi yaratırken Amerikalı gazeteci Laura Loomer'in iddiası krizi alevlendirdi.

Trend 2023-12-19 08:23:55

Sonunda bu da oldu! Bekaretini açık arttırmayla internette sattığını duyurdu... Sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

20 yaşındaki Laura isimli bir kadın internetten verdiği ilan sayesinde kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. İnternette açık arttırma usulüyle çevrimiçi satışa izin veren bir sitede bekareti için ilan verdiğini dile getiren 20 yaşındaki kadın adı açıklanmayan bir poltikacının aldığını söyledi. Genç kadın alıcının kendisine 1.2 milyon Euro (yaklaşık 37 milyon 948 bin TL) teklif ettiğini dile getirdi.

Trend 2023-12-16 11:24:45

Sarhoş kadın ve onu tutuklamak isteyen polis arasında ilginç anlar! 17 yaşındaki genci taciz ettiğini söyledi... Küfür ederek kendisini savundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin Daytona bölgesindeki bir barda ilginç anlar yaşadı. 43 yaşındaki Laura Gallagher isimli bir kadın bardaki 17 yaşındaki çalışanı taciz ettiği iddiasıyla tutuklanmak istedi. Olay yerine gelen polisin tutuklama emrine karşı çıkan Gallagher küfür ederek kendisini savundu.

Trend 10-11-23 13:53

Pazardan aldığı balık hayatını tamamen değiştirdi! Yedikten sonra dört uzvu kesildi... Birkaç gün içinde etki etti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan Laura Barajas'ın hayatı pazardan aldığı bir balığı yemesi sonucunda tamamen değişti. Kendisine çiğ deniz ürünleri ve deniz suyunda bol miktarda bulunan ve tüketildiği takdirde ölümcül sonuçlara yol açabilen bir bakteri olan Vibrio Vulnificus teşhisi konuldu. Balık yiyerek ölümcül bakteriye yakalanan kadının dört uzvu kesildi.

Trend 19-09-23 07:53

Vajinasına yaptırdığı ağdayla hayatının şokunu yaşadı! Hamile olduğu ortaya çıktı

Kadınlar istenmeyen tüylerinden kurtulmak için çok çeşitli yöntemlere başvuruyorlar. Ağda da en sık kullanılan yöntemler arasında yer alıyor. Ağda sırasında çeşitli olaylar yaşanabiliyor. TikTok kullanıcısı Laura vajinasına yaptırdığı brezilya ağdası sırasında hamile olduğunu öğrendi. Fark etme nedeni izleyenleri şaşırttı.

Kadin 11-01-23 14:03

Laura Celine'den ayrılan Barış Murat Yağcı'nın yeni sevgilisi ortaya çıktı! Güzelliği parmak ısırttı

Survivor'da iki sezon yarışarak tanınırlığını arttıran ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı, takım arkadaşı Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Barış Murat Yağcı'nın, gönlünü Rus güzel Camilla Ziganshina'ya kaptırdığı iddia edildi.

Magazin 26-11-22 11:24

Kocasını saatlik olarak başka kadınlara kiralıyor! ''Talep öyle çok ki...''

İngiltere'de yaşayan 38 yaşındaki Laura Young, eşini saatlik hizmet vermek üzere başka kadınlara kiraladığı ilginç bir ticari girişimde bulunduğunu söyleyerek ilgi odağı oldu. 'Rent My Handy Husband' isimli işlerinin patladığını söyleyen Young, eşinin haftada 6 güne kadar çalıştığını ve saatlik 40 sterlin karşılığında yaptığı işten oldukça iyi bir gelir sağladıklarını açıkladı.

Trend 03-11-22 14:33

En tuhaf cinsellik deneyimini anlattı! ''Tüm hücrelerinle sevişmek istiyorum dedi ve...''

Avustralya'da flört odaklı bir TV programıyla ünlenen Laura Byrne, bir yayında yaptığı cinsellik açıklamasıyla gündem oldu. Eski ilişkisinde yaşadığı garip deneyimi anlatan Byrne, tutkulu sevgilisinin kendisinden talep ettiği garip şey ile herkesi şaşkına çevirdi.

Trend 05-10-22 10:57

Bu hata uyarılara rağmen tekrarlanıyor! Kirli makyaj çantası nedeniyle kısmi kör kaldı

Göz en hassas organlarımız arasında bulunuyor. Çevreden gelen toz, bakteri, mikroplara karşı koruma sağlayamayan gözümüz bu durumlardan oldukça etkilenebiliyor. Laura Hawkins isimli genç kadın kirli makyaj çantası nedeniyle kısmi kör kaldığını belirtti.

Kadin 27-09-22 09:43

“İç çamaşırı giymediğim için saldırıya uğradım” dedi! O anları sosyal medyadan paylaşınca tepki yağdı

Kanada’nın Ottowa kentinde yaşayan Laura Gagon isimli bir kadın evine yakın bir parkta yürüyüş yapmak istedi. Spor yaptığı için iç çamaşırı kullanmadığını dile getiren kadın yanın yaklaşan başka bir kadının önce sözlü tacizine uğradı. Ardından ise Gagon aynı kadının fiziksel şiddetine maruz kaldı. Gagon bu anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 16-09-22 10:54

Sosyal medya fenomeninin seks açıklaması olay oldu! ''Eşim yorgunken...''

Bir fitness fenomeni olan Laura Henshaw, ilişkisinde dengeyi korumasını sağlayan yatak odası tüyolarını paylaştı. Bunun için seks sırlarından birini ortaya döken genç kadın, paylaşımıyla sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Trend 12-09-22 08:14

Yanlış yapıyorsunuz! Ağlayan çocuğu en uygun susturma yöntemi, ağlayan bebek nasıl susturulur?

Çocukların ağlaması anneler ve babalar için oldukça zorlayıcı olabiliyor. Özellikle 2 yaş sendromu gibi dönemlerde hiç susmadan saatlerce ağlama sorunu ortaya çıkabiliyor. Bu ağlamalara yapılan yanlış müdahaleler çocuğun karakterini etkiliyor. Eski çocuk dadısı Laura Amies çocukların ağlamasını en uygun şekilde yatıştırmak için yapacağınız yöntemleri belirtti.

Kadin 24-08-22 14:07

Sosyal medya fenomeni Laura Fernandaco, mayo tercihiyle kafaları karıştırdı! “Nereden başlıyor, nerede bitiyor?”

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Amerikalı sosyal medya fenomeni Laura Fernandaco, tatilinden yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Siyah bir mayokini terich eden ve şezlongun üzerinde oturarak poz veren Fernandaco’nun paylaşımı kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

Trend 03-08-22 12:45

Survivor All Star 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı'ndan ayrılan Barış Murat Yağcı yeni sevgilisi Laura Celini ile yakalandı!

Survivor All Star 2022 yarışmasında mücadele eden Barış Murat Yağcı, önceki akşam Alman sevgilisi Laura Celine ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Yağcı, evlilik itirafıyla dikkat çekti. Barış Murat Yağcı, geçtiğimiz aylarda Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı ile ilişki yaşamıştı.

Magazin 03-08-22 08:00

Survivor Barış Murat Yağcı: Ekonomik koşullar tam anlamıyla düzelmezse...

Alman model Laura Celine ile aşk yaşamaya başlayan Survivor Barış Murat Yağcı ekonomi kötü giderse sevgilisi için yurt dışına yerleşebileceğinin sinyallerini verdi.

Magazin 01-08-22 14:27

Barış Murat Yağcı sevgilisi Laura Celine'yi Beşiktaş maçına götürdü! Laura Celine'nin dikkat çeken pozları

Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla uzun süre gündemde olan Survivor eski yarışmacısı Barış Murat Yağcı yeni aşka yelken açtı. Barış Murat Yağcı sevgilisi Laura Celine ile Beşiktaş maçına gitti. Survivor yarışmacısının sevgilisinin pozları ise gündem oldu.

Magazin 31-07-22 15:30

''Kocamı başka kadınlara kiralıyorum. Oldukça iyi ek gelir sağlıyor''

Girişimci bir anne olan Laura Young, yaşam maliyeti krizi herkesi yormaya devam ederken biraz ekstra para kazanmak için "Becerikli kocamı kirala" hizmetini başlattı. Birçok konuda becerikli bir adam olan eşini kiralayarak aile gelirine katkıda bulunan genç kadın, işin beklediğinden fazla ilgi gördüğünü söyledi.

Trend 28-06-22 18:00

Hapishane mahkumu bir katille evlenmeye hazırlanıyor! ''O benim hayalimdeki erkek''

İngiltere, Bristol'den 32 yaşındaki Laura O'Sullivan, hapishane mahkumlarının mektup arkadaşları bulmasına yardımcı olan bir uygulama aracılığıyla geçen yıl Ekim ayında 31 yaşındaki Terrell Ravon Reese ile iletişime geçti. Kısa sürede birbirlerinden etkilenen ikili şimdi evlilik yolunda ilerliyor.

Trend 22-06-22 13:04

Akılalmaz cinayet! Kocasını öldüresiye dövdü, kasap oğullarını çağırarak cansız bedenini parçalattı

Arjantin’de yaşanan bir olay ülke gündeminde geniş yankı uyandırdı. Kocasını öldüresiye döven ve kasap oğullarından cesedini parçalamalarını isteyen Laura Marcela Campos isimli bir kadın, adamın kızına cinsel istismarda bulunduğu için bunu yaptığını söyleyerek suçlarını itiraf etti.

Trend 15-06-22 10:25

Samsunspor, Fransız oyuncu Gaetan Laura ile prensipte anlaştı

Samsunspor, Fransız oyuncu Gaetan Laura ile prensipte anlaştı

Yurthaber 10-06-22 21:57

Barış Murat Yağcı sevgilisiyle pozunu paylaştı! Laura Celine güzelliğiyle dikkat çekti

Survivor All Star yarışmasından elendikten sonra Almanya’ya giden Barış Murat Yağcı geri döndükten sonra yeni aşkını da sosyal medyadan ilan etti. Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Survivor Barış model Laura Celine ile yeni bir aşka yelken açtı. Laura Celine cesur pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 06-06-22 10:43

Son dakika: Milli boksörler Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda finale yükseldi

Gelen son dakika haberine göre, milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda finale yükseldi. Yarı finalinde İspanyol rakibi Laura Fuertes Fernandez'i mağlup eden Buse Naz Çakıroğlu, finalde Kolombiyalı Valencia Victoria Lorena ile karşılaşacak. Öte yandan Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 66 kiloda mücadele eden milli boksör Busenaz Sürmeneli de, Taylandlı Janjaem Suwannapheng'i yenerek finale yükseldi.

Spor 18-05-22 18:40

Kocasını ihanetini öğrendi! İtirafı sosyal medyada olay oldu: 8 erkekle cinsel ilişki yaşadım

Laura Friedman Williams isimli bir kadın 22 yıl süren evliliğinin sonunda kocasının kendisini aldattığını itiraf etmesiyle bütün düzeninin yıkıldığını söyledi. Boşandıktan sonra bekar hayatının tadını çıkarttığını söyleyen kadın açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu.

Trend 13-05-22 13:24

Her satırı korkunç! Çocuğunun solunum cihazıyla uyuşturucu madde içti, sonrası felaket...

40 yaşındaki Laura Heath isimli bir kadın temizlenmesi tam 1 yıl süren evinde 7 yaşındaki oğlu Hakeem Hussain ile yaşıyordu. Astım hastası olan oğlunun solunum cihazıyla uyuşturucu madde içen anne, çocuğunun ölümüne neden oldu. 7 yaşındaki çocuk ilacından bir nefes çektikten sonra evlerinin bahçesinde ölü bulundu.

Trend 30-04-22 10:22

İngiltere'de 7 yaşındaki oğlunun ölümüne yol açan uyuşturucu bağımlısı anneye 20 yıl hapis

İngiltere'de evinin bahçesinde astım krizi geçiren ölü bulunan çocuğun annesine 20 yıl hapis cezası verildi. Uyuşturucu bağımlısı anne Laura Heath'in çocuğunu ağır bir şekilde ihmal ettiği, hatta oğlunun astım spreylerinden birini uyuşturucu kullanmak için pipo haline getirdiği belirtildi.

Haber 28-04-22 18:01

Hamile olduğunu bilimiyordu! Güzellik salonunda genital bölgesindeki istenmeyen tüyleri aldırırken fark etti

Crimpytoz adıyla TikTok’ta paylaşım yapan 17 yaşındaki Laura isimli bir kadın başına gelen ilginç bir durumdan söz etti. Güzellik merkezine giderek genital bölgesindeki istenmeyen tüyleri aldırmak için ağda yaptıran kadın, çalışanın “Hamile misiniz?” sorusu üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadı. Hamile olduğunu bilmeyen Laura, yaptırdığı testin sonucunda bir bebek beklediğini anladı.

Trend 06-04-22 12:12

Tam 6 yıldır şampuan kullanmıyor! Sağlıklı görünen saçlara sahip olmasının sırrını paylaştı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 27 yaşındaki Laura Ashley isimli bir kadın, sağlıklı görünen ve kolay şekil alan saçlara sahip olmasının sırrını paylaştı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri çeken Ashley, yaklaşık 6 yıldır vegan olduğunu ve saçlarını sadece suyla yıkandığını dile getirdi.

Trend 18-02-22 15:21

Boris Johnson: Halktan özür dileyen ve istifası istenen İngiltere Başbakanı'nı nasıl bir gelecek bekliyor?

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, 20 Mayıs 2020'de ülkesinde koronavirüs kısıtlamaları sürerken, Başbakanlık Konutu'nun bahçesinde düzenlenen içkili bir partiye katıldığını kabul etti ve özür diledi. BBC Siyaset Editörü Laura Kuenssberg'a göre, Johnson'ın çok da uzun bir süre geçmeden görevden ayrılacağını tasavvur etmek artık imkansız değil.

Haber 13-01-22 03:55

Çıplak eylemleriyle tanınan ünlü iklim aktivisti Laura Amherst, sosyal medyadan gelen cinsel ilişki teklifini ifşa etti

İklim değişikliğine dikkat çekmek için çıplak bir şekilde yaptığı protestolarla ünle 31 yaşındaki iklim aktivisti Laura Amherst, sosyal medyadan kendisine yöneltilen ilginç bir teklifi ifşa etti. Kendisi gibi iklim krizi savunucusu olduğunu öne süren bir kullanıcıdan gelen cinsel ilişki teklifini sosyal medya hesabından paylaşan Amherst, takipçilerine “Sizce ‘evet’ demeli miyim?” diye sordu.

Trend 12-01-22 11:29

Bu nasıl bağımlılık? Taşıyıcı anne olma bağımlılığı yaşayan kadın 10. çocuğunu kucağına almak istiyor

Huddersfield’te yaşayan 33 yaşındaki Laura McCarthy isimli kadın çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere yardımcı olmak için taşıyıcı annelik yapıyor. 4 çocuk annesi olan kadın, tıbbi olarak bebek sahibi olmayan çiftlerin hayallerini gerçekleştiriyor. Taşıyıcı annelik yaparak 5 çocuk daha doğuran kadın 10. hamileliğine hazır olduğunu dile getirdi.

Trend 08-01-22 16:29

İklim aktivisti Laura Amherst, 2022 hedeflerini anlattı! “İnsanları veganlığa teşvik edeceğim”

Çıplak bir şekilde gerçekleştirdiği eylemleriyle kısa sürede popülerliğe kavuşan iklim akvisti Laura Amherst, 2022 yılı için edindiği yeni misyonunu açıkladı. Sosyal medyadan kendisi için yeni bir hesap açtığını duyuran Laura Amherst, yeni yılda daha fazla insanı vegan olmaya teşvik etmek için çalışmalara başladığını söyledi.

Trend 08-01-22 11:54

Koronavirüs kabusu! 7 hafta komada kaldı yürümeyi de yemek yemeği de yeniden öğrendi

7 haftalık Covid komasından uyandıktan sonra bir kız çocuğu doğurduğunu öğrenen kadın yürümek, yemek yemek ve diş fırçalamak gibi günlük aktiviteleri de yeniden öğrenmek zorunda kaldı. 33 yaşındaki Laura şimdi tüm hamile kadınları aşı yaptırmaya çağırıyor.

Haber 14-12-21 09:40

Simon Baker ve Laura May Gibbs ayrıldı! Sebebi olay oldu

Simon Baker, aşı karşıtı olan moda tasarımcısı sevgilisi Laura May Gibbs ile ilişkisini sonlandırdı. Çiftin ayrılık sebebi ise Baker'in sevgilisinin aşı karşıtlığıydı.

Magazin 09-11-21 16:55

Aktivist Laura Amherst yine çırılçıplak sokağa çıktı

31 yaşındaki çevreci Laura Amherst, hükümetin kendisini dinlemesini talep ederken gezegenin kurtulması için pankartlarıyla sokağa çırılçıplak sokağa çıktı.

Magazin 29-10-21 21:04

Dilan Gerede Erkaya, sevgilisi Laura Shakimova’nın çırılçıplak fotoğrafını paylaştı

Sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede’nin oğlu Dilan Gerede Erkaya, sosyal medyada paylaştığı kareyle dikkat çekti. Dilan Gerede Erkaya, sevgilisi Laura Shakimova'nın çıplak karesini yayınladı.

Magazin 27-10-21 07:27

BMX Süper Kross Dünya Kupası 6. tur yarışları tamamlandı

Kolombiya'dan Carlos Alberto Ramirez "elit erkekler", Hollanda'dan Laura Smulders "elit kadınlar" kategorisinde birinci oldu

Yurthaber 24-10-21 18:30

Ozark 4. sezondan fragman yayınlandı

Ozark 4. sezondan fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu. Başrollerini Jason Bateman, Laura Linney ve Julia Garner’ın paylaştığı Ozark 4. sezonun 7 bölümden oluşan ilk kısmı, 21 Ocak 2022’de izleyici ile buluşacak.

Magazin 20-10-21 15:57

Laura Amherst, siyaseti daha seksi hale getirmek için başbakan olmak istiyor

İklim değişikliği protestolarına üstsüz olarak katıldığı için adını dünyaya duyurmayı başaran aktivist Laura Amherst, gözünü başbakanlığa dikti. Siyaseti daha seksi bir hale getirmek için başbakan olmak istediğini söyleyen genç kadın, eğer göreve gelirse başbakanlık görevini üstsüz olarak yapacağını dile getirdi.

Magazin 17-10-21 00:09

Laura Amherst canlı yayına çırılçıplak çıktı!

İngiltere’de yayınlanan bir programa konuk olan Aktivist Laura Amherst, canlı yayına çırılçıplak katıldı. İklim değişikliğine karşı mücadele eden ve bütün eylemlere de çıplak giden Laura Amherst, çıplaklık geleneğine televizyonda da devam etti.

Magazin 24-09-21 22:34

Ünlü aktris Scientology’den ayrıldığını açıkladı

Netflix yapımı Orange Is The New Black dizisinde canlandırdığı Alex karakteriyle hafızalara kazınan Laura Prepon, ünlü Scientology Tarikatı’ndan ayrıldığını açıkladı. İki çocuk annesi oyuncu, "Artık meditasyon yapıyorum" dedi.

Magazin 18-08-21 16:08

Yarın İngiltere'de başlayacak G7 zirvesi neden önemli, hangi konular görüşülecek?

BBC Siyaset Editörü Laura Kuenssberg, İngiltere'de düzenlenecek G7 zirvesinin önemini kaleme aldı. Üst düzey bir diplomat İngiltere'nin Cornwall bölgesindeki Carbis Koyu'nda yarın başlayacak zirvenin "çok anlamlı olacağını" aktarıyor.

Haber 10-06-21 14:57

Kim Jong-un kot pantolon ve yabancı filmlere neden savaş açtı?

Kuzey Kore kısa bir süre önce her türlü yabancı etkiyi ortadan kaldırmayı amaçlayan kapsamlı yeni bir yasa çıkardı. Bu yasaya göre, yabancı filmlerle, giysilerle ve hatta argo konuşurken yakalanan herkes sert bir şekilde cezalandırılıyor. BBC muhabiri Laura Bicker, Kuzey Kore'den kaçmış kişilerle konuşarak, bu yasanın neden getirildiğinin yanıtını arıyor.

Haber 07-06-21 05:10

Seçim sonuçları İskoçya'nın bağımsızlığı için ne anlama geliyor?

İskoçya'da bağımsızlık yanlısı partiler seçimden zaferle çıktı ve yeni parlamentoda çoğunluğu oluşturdu. İskoçya Özerk Yönetimi Başbakanı Nicola Sturgeon da yeni bir bağımsızlık referandumu için, "olacak mı değil ne zaman olacak? doğru soru ifadesini kullandı. Birleşik Krallık hükümeti ise yeni bir referanduma sıcak bakmıyor. BBC Politika Editörü Laura Kuenssberg'in analizi.

Haber 10-05-21 01:27

Gündüz kumarhanede çalışıyor, boş zamanında kayalara tırmanıyor: ''Sanat yapıyorum''

New Jersey'li Laura Jasorka, gündüz kumarhanede çalışıyor boş kalan zamanında da ise kaya tırmanışı yapıyor. Ancak bu hobisinde kuşkusuz herkesin dikkatini çeken bir özelliği var. Genç kadın bunu çıplak olarak yapıyor. Birçok olumsuz görüş alsa da fotoğraflarına ailem hayran diyen Laura, ''sanat yapıyorum'' diyor.

Haber 02-04-21 08:22

ABD'li liseli aşıklar 52 yıl sonra evlendi

ABD’nin İndiana Eyaleti'nde 52 yıl önce lisenin gözde aşıkları olan Donna ve Joe ancak yıllar sonra muratlarına erebildi. Çifti bir araya getiren ise yıllar önce evlatlık verilen biyolojik kızları Laura oldu.

Haber 06-03-21 15:04

Laura Nicholls yeniden Fenerbahçe Öznur Kablo'da

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı, İspanyol milli oyuncu Laura Nicholls'ı kadrosuna kattı.

Spor 01-03-21 17:37

Meksika Güzellik Kraliçesi Romero, insan kaçırma suçlamasıyla tutuklandı

Meksika Güzellik Kraliçesi Laura Mojica Romero, bir insan kaçırma çetesine üye olduğu şüphesiyle tutuklandı. 25 yaşındaki Romero, suçlu bulunması halinde 50 yıla kadar hapis cezası alabilir.

Haber 16-02-21 16:05