Lazer Epilasyon Haberleri

Tek malzemeyle istenmeyen tüylerden sonsuza dek kurtulun! Lazer epilasyona para vermeye son

İstenmeyen tüyleri yok etmek için çeşitli yöntemler bulunuyor. Ancak bu yöntemlerin arasında yer alan ağda, tıraş bıçağı, tüy dökücü kremler gibi ürünler kalıcı etkiler sağlamıyor. Ancak evde yapılan basit kürler istenmeyen tüylerden kurtulmak için istenilen etkiyi verebiliyor. İşte tüyleri yok etmenin basit yolu...

Kadin 31-05-2023 14:26

Lazer epilasyona verilen paralara son! İstenmeyen tüyleri kökünden bitiriyor

Vücuttaki tüylerden kurtulmak için lazer epilasyon en etkili sonuç olarak görülüyor. Ancak giderek artan lazer epilasyon fiyatları ve yan etkileri birçok kişiyi alternatif çözümler aramaya itiyor. Rus kadınlarının istenmeyen tüylerden kurtulmak için yaptıkları doğal karışım da etkili sonuçlar sağlayabiliyor.

Kadin 08-05-2023 11:43

Lazer epilasyonun bilinmeyen yan etkilerini paylaştı! Her kadının bilmesi gerekiyor

Lazer epilasyon vücuttaki tüylerden kolayca kurtulmamızı sağlıyor. Ancak lazer işlemlerinin doğru yerlerde yapılması gerekiyor. Yanlış işlemler yanıklara sebep olabiliyor. TikTok'ta lazer operasyonun bilinmeyen yan etkisini paylaşan bir kadın yaşadıklarını anlattı.

Kadin 05-05-2023 10:27

Sadece 2 malzeme ile istenmeyen tüylerinizi kökten bitirin! Lazer epilasyon etkisi yaratıyor

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için lazer epilasyona para vermek istemiyor ve bu soruna doğal çözümler arıyorsanız doğru yerdesiniz! Her evde bulunan 2 malzeme ile yapılan karışımın istenmeyen tüyleri kökünden kurutup bitirdiği iddia ediliyor. İstenmeyen tüylerden doğal yollarla kurtulmak için bu yönteme şans verebilirsiniz.

Kadin 25-04-2023 11:08

Evinizin konforunda epilasyon yapın! İşte evinizde kendi başınıza kolaylıkla kullanabileceğiniz epilasyon ürünleri

İstenmeyen tüyler hemen hemen herkesin ortak problemi. Özellikle yaz aylarında tüyler son derece can sıkıcı olabiliyor. Bir de cildiniz hassas ise bu durum daha da zor bir hâl alıyor. Çünkü her yerde ya da her yöntemle tüylerinizden kurtulmanız mümkün olamıyor. Neyse ki her mevsimde kullanılabilen hayat kurtarıcı epilasyon ürünleri mevcut!

Kadin 19-04-2023 17:22

Pürüzsüz bir cilt için tercih edebileceğiniz en iyi lazer epilasyon aletleri

Son dönemlerde evde lazer epilasyon uygulamaları çok fazla tercih ediliyor. Günümüzde evde lazer epilasyonun konforu herkes tarafından biliniyor. Lazer epilasyonun evde yapılıyor olması herkes için büyük kolaylık sunuyor. Lazer epilasyon cihazlarının çeşitliliği ve sundukları özellikler her geçen gün yenileniyor. Bu sebeple evde pratik bir şekilde uygulayabileceğiniz en iyi lazer epilasyon markalarını detaylı şekilde inceliyoruz.

Kadin 02-02-2023 20:31

İstenmeyen tüylerini almayı bırakarak vücudunu sergileyen 16 cesur kadın

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemler deneniyor. Ancak lazer epilasyon, ağda gibi yöntemler oldukça pahalı veya can acıtıcı olabiliyor. Toplumda erkeklerin istenmeyen tüylerine hiçbir baskı yaratılmazken kadınlara yapılan baskılar özel yaşamı ve psikolojiyi derinden etkiliyor. Vücut tüylerini almayı bırakan 17 kadın internette vücutlarını ve yüzlerini paylaşarak diğer kadınlara ilham oluyor.

Kadin 18-01-2023 11:33

Yüz tüyleri nasıl alınmalı? Yüz tüylerinden kurtulmanın en etkili 6 yolu!

Geçmiş zamanlardan bu yana vücudun farklı bölgelerindeki tüyleri almak amacı ile çeşitli epilasyon yolları deneniyor. Kadın erkek farketmeksizin pek çok kişi tarafından denenen epilasyon yöntemleri, çoğu zaman başarı ile sonuçlanıyor. Epilasyon işlemi, kişiyi rahatsız eden bölgelerdeki tüyler için rahatlıkla yapılabiliyor. Hiç şüphesiz en rahatsız olunan tüylerden biri de yüz bölgesinde çıkan tüyler. Peki, Yüz tüyleri nasıl alınmalı? Yüz tüylerinden kurtulmanın en etkili 5 yolu haberimizde...

Kadin 24-09-2022 13:30

Tüylerden kurtulmak için sıklıkla tercih ediliyor! Epilasyon kansere neden olur mu?

Geçmiş zamanlardan bu yanan epilasyon yapmak amacı ile farklı yöntemlere başvuruluyor. Epilasyon konusunda sıklıkla başvurulan yöntemlerden biri ise lazer epilasyon oluyor. Türkiye’de 17 yıldır, dünyada ise çok daha uzun bir süredir tercih edilen lazer epilasyon yöntemi, beraberinde farklı soruları da getiriyor. Lazer epilasyon yapmak isteyen kişilerin aklına gelen ilk soru ise ‘’Epilasyon kansere neden olur mu?’’ sorusu oluyor.

Haber 10-09-2022 10:28