Madecassol Krem Ile Cilt Beyazlatma Yapilabilir Mi Haberleri

CC krem kimlere uygundur? Kimler CC krem kullanabilir?

Gerek cilt bakımında gerekse makyaj kullanımda sayısız özelliği ile öne çıkan çok fazla kozmetik ürün bulunmaktadır. Bu ürünlerin kimisi kapatıcı özelliğiyle dikkat çeken kimisi ise nemlendirici özelliği ile ön plandadır. CC krem de bu kozmetik ürünler arasında yer alan ve birçok kişi tarafından kullanılan bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır. 'Color Control' olarak da tabir edilen CC kremlerin cilt üzerinde çok sayıda olumlu etkisi vardır. Peki, CC krem kimlere uygundur, kimler kullanabilir?

Kadin 2023-12-23 18:12:29

BB krem ile fondöten arasındaki fark nedir?

Kadınlar için cilt bakımıyla beraber makyaj yapmak adeta bir tutkudur. Günümüzde birçok farklı markanın çeşitli özelliklere sahip makyaj malzemeleri vardır. BB krem de ten makyaj malzemesi olarak bilinen aynı zamanda cilt bakımında da kullanılan bir üründür. Fondöten de yaygın olarak kullanılan makyaj malzemeleri arasında yer almaktadır. Ancak iki ürün benzer özellikler göstermesine rağmen birbirinden belirgin oranda farklıdır. Peki, BB krem ile fondöten arasındaki fark nedir?

Kadin 2023-12-23 18:09:30

BB krem ve CC kremin farkı nedir? Kim, hangisini kullanmalı?

Günümüzde hem cilt bakımında hem de makyaj alanında çeşitli birçok ürün kullanılır. Bu ürünlerin kimisi cildi nemlendirmeye yararken kimisi ise kapatıcılığı ile öne çıkar. Pek çok kişinin kullandığı ürünler arasında BB krem ve CC kremde bulunmaktadır. Bu kremlerin çok sayıda özelliği vardır. Ancak iki ürün cilt yüzeyinde aynı etkiye sahip değildir. Benzer özellikler taşısa da sağladığı yararlar birbirinden farklıdır. Peki, BB krem ve CC kremin farkı nedir, kim, hangisini kullanmalı?

Kadin 2023-12-20 18:28:20

Madecassol krem yüzde ne işe yarar? Madecassol krem cilt için nasıl kullanılır?

Madecassol krem cilt bakımında son yıllarda popülerlik kazanmış ve dermatolojik tedavilerde yaygın olarak kullanılan bir üründür. Bu krem doğal bileşenler içerir ve cilt sağlığını desteklemek için birçok faydaya sahiptir. Madecassol'ün cilt bakımındaki yeri, cilt sorunlarını hafifletme, iyileştirme ve koruma amacıyla kapsamlı bir şekilde incelenmelidir.

Kadin 2023-10-29 23:25:36

Ceviz yağı cilde iyi gelir mi? Ceviz yağı cilt için nasıl kullanılır?

Ceviz yağı doğanın cömert armağanlarından biri olarak kabul edilir ve yıllardır sağlık ve güzellik alanında kullanılır. Ceviz yağı içeriğinde bulunan zengin besin maddeleri ve sağlığa faydalı yağ asitleri ile bilinir. Bu nedenle cilt bakımının bir parçası olarak ceviz yağı kullanımı cildinizi nemlendirmek, beslemek ve gençleştirmek için etkili bir seçenek olabilir.

Kadin 30-09-23 22:44

Buğday yağı cilt lekelerine iyi gelir mi? Buğday yağı ciltte nasıl kullanılır?

Cilt sağlığı insanların dikkatini çeken ve korumak istedikleri önemli bir konudur. Birçok insan cilt lekeleri, akne izleri veya yaşlanma belirtileri gibi cilt sorunları ile karşı karşıya kalabilir. Buğday yağı son yıllarda cilt bakımı dünyasında popülerlik kazanmış doğal bir yağ türüdür. Bu yağın cilt üzerindeki potansiyel faydaları pek çok kişinin ilgisini çekmiştir.

Kadin 30-09-23 22:34

Vazelinin cilde faydaları nelerdir? Vazelin yüze sürülürse ne olur?

Vazelin yıllardır birçok insan için güzellik ve cilt bakımı rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Bu beyaz ve yarı saydam krem sahip olduğu bir dizi benzersiz özelliği sayesinde cilt bakımının ve güzellik ritüellerinin ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. Özellikle cilt üzerindeki çeşitli faydaları ile bilinen vazelin cildin nemini koruma, kuru cilt sorunlarını hafifletme ve dudakları yumuşatma gibi görevlerde oldukça etkilidir.

Haber 19-09-23 22:46

Elma yağının faydaları nelerdir? Elma yağı soğuk algınlığına iyi gelir mi?

Elma yağı elma meyvesinin çekirdeklerinden soğuk pres yöntemiyle elde edilen doğal bir yağdır. Bu yağın yaygın olarak kullanıldığı alanlar arasında cilt bakımı, saç bakımı, masaj ve aromaterapi yer almaktadır. Elma yağı, zengin vitamin, mineral ve antioksidan içeriği nedeniyle birçok sağlık faydası sunar. Cilt bakımında elma yağı nemlendirici özellikleri ile bilinir ve cildin doğal nem dengesini korumaya yardımcı olabilir.

Haber 28-08-23 16:25

Selülit nasıl geçer,1 haftada selülit geçer mi? Selülit neden olur, nasıl gider?

Selülit birçok kadının karşılaştığı bir cilt sorunudur. Selülit, genellikle kalça, uyluk, karın ve üst kol gibi bölgelerde oluşan ciltte çukurluklar, düzensizlikler ve portakal kabuğu görünümü ile karakterizedir. Genellikle hormonal değişiklikler, genetik faktörler, yanlış beslenme, hareketsiz yaşam tarzı ve dolaşım sorunları gibi birçok faktör selülite katkıda bulunabilir. Peki, selülit nedir ve nasıl geçer?

Haber 15-06-23 13:43

Kırışıklıkları anında yok ediyor! Evde kolayca yapılan botoks etkili kırışıklık giderici krem tarifi

Yaşlanma yaşamın doğal süreçleri arasında yer alıyor. Yaşlanmayı ve yaşlanmaya bağlı oluşan kırışıklıkları gidermek için ise birçok kişi kimyasal yollara başvursa da doğal yollarla çözmek isteyenler de oldukça fazla. Mutfağımızdaki malzemelerle hazırladığımız maskeler ile cilt bakımı yapmak hem katkısız hem de ekonomik olarak daha cazip.

Kadin 04-06-23 17:02

Çay ağacı kremi faydaları: Çay ağacı kremi ne işe yarar?

Çay ağacı kremi doğal ve etkili bir cilt bakım ürünüdür. Çay ağacı yağı ile zenginleştirilmiş bu krem, cildinizi besler, korur ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Antioksidan ve antiseptik özellikleri sayesinde cilt problemlerinin giderilmesine yardımcı olur. Çay ağacı kremi sivilce, akne, cilt irritasyonu, egzama gibi sorunlarla mücadele etmek için ideal bir seçenektir. Doğal içeriğiyle cildi rahatlatır, iyileştirir ve yeniler. Günlük kullanımda cildinizi nemlendirir ve yumuşaklık sağlar.

Haber 28-05-23 22:14

Muz kabuğunun cilde faydaları nelerdir, yüze sürülürse ne olur? Muz kabuğu ne işe yarar, cildi güzelleştirir mi?

Muz dünya genelinde en çok tüketilen meyvelerden biridir ve sağlıklı bir beslenme programının önemli bir parçasıdır. Muzun yanı sıra muz kabuğunun da birçok faydası olduğu bilinmektedir. Muz kabuğu doğal olarak antioksidanlar, mineraller ve vitaminler açısından zengindir. Ayrıca muz kabuğu, cilt bakımı, diş beyazlatma, yaraların iyileştirilmesi ve hatta psikolojik rahatlama gibi birçok sağlık sorunu için kullanılabilir. Peki, muz kabuğu cilde sürülür mü, ne işe yarar?

Haber 08-05-23 13:50

Hindistan cevizi suyu faydaları nelerdir, ne işe yarar? Hindistan cevizi suyu içilir mi, cilt beyazlatma yapılır mı?

Hindistan cevizi suyunun içerdiği mineraller, elektrolitler ve antioksidanlar sayesinde vücudu temizler, bağışıklık sistemini güçlendirir, cildi ve saçları güzelleştirir. Bunun yanı sıra sindirimi düzenler, kalp sağlığını korur ve daha birçok faydası vardır. Hindistan cevizi suyu yaz aylarında sıcak havada veya spor yaparken kaybedilen sıvıların yerini almak için mükemmel bir içecektir. Sağlıklı bir alternatif olan Hindistan cevizi suyuyla cilt beyazlatma yapılır mı?

Haber 08-05-23 13:45

Kükürtlü sabunun faydaları nelerdir, cilde ve saça iyi gelir mi? Kükürtlü sabun ne işe yarar, uyuz için kükürtlü sabun kullanılır mı?

Kükürtlü sabun özellikle cilt problemleri ile mücadele etmek isteyenler arasında popüler hâle gelen bir sabun türüdür. Genellikle siyah ve sarı renkli olan kükürtlü sabun özellikle akne, sivilce, egzama ve mantar gibi cilt problemleri için önerilmektedir. Kükürtlü sabun içeriğindeki kükürt sayesinde cildin sağlıklı bir şekilde yenilenmesine yardımcı olur. Kükürt cildin doğal yağ dengesini koruyarak cildin nem seviyesini artırır. Peki, uyuz için kükürtlü sabun kullanılır mı?

Haber 08-05-23 13:31

Portakal yağı faydaları nelerdir, cilt lekelerine iyi gelir mi? Portakal yağı nasıl yapılır, ne işe yarar?

Elde edildiği portakal kabuğundan dolayı turuncu renkli, hoş kokulu ve yaygın olarak kullanılan portakal yağı, aromaterapi, kozmetik ve gıda endüstrisinde geniş bir kullanım alanına sahip olan doğal bir yağdır. Portakal yağı, portakal kabuklarının soğuk sıkımı ile üretilir ve taze, turunçgil kokusu ile tanınır. Portakal yağının birçok faydası vardır ve sağlığımız için oldukça yararlıdır. Peki, portakal yağı cilt lekelerine iyi gelir mi?

Haber 08-05-23 11:51

Brokoli suyunun faydaları nelerdir, zayıflatır mı? Brokoli suyu neye iyi gelir, kistlere iyi gelir mi?

Brokoli suyu, son zamanlarda sağlıklı beslenmenin önem kazanmasıyla birlikte popüler hale gelen bir içecektir. Brokoli, içerdiği vitaminler, mineral ve antioksidanlar ile sağlık için faydalı bir sebzedir. Suyu ise, brokolinin besin değerlerini yoğunlaştırır ve sindirimi kolaylaştırır. Brokoli suyu, bağışıklık sistemini güçlendirir, cilt sağlığına katkıda bulunur, sindirimi düzenler ve vücudu toksinlerden arındırmaya yardımcı olur. Peki, brokoli suyu ne işe yarar, zayıflatır mı?

Haber 28-04-23 14:52

Kurdeşene ne iyi gelir, nasıl geçer? Kurdeşene sirke iyi gelir mi, bitkisel çözümler nelerdir?

Kurdeşen, alerjik reaksiyonlar sebebiyle deride döküntüler ve kaşıntı ile kendini gösteren, hassasiyet dolayısıyla oluşan hastalık türüdür. Özellikle hassas ve alerjik cilt yapıları bu hastalığa sık sık yakalanma durumundadır. Kurdeşen, şiddetli kaşınmaları da beraberinde getirir. Bu durumda vücutta değişik boyutlarda kızarık lekeler belirebilir. Çeşitli yollarda ortaya çıkabilen kurdeşen hastalığına ne iyi gelir, kurdeşen sıkıntısına sirke iyi gelir mi?

Haber 10-04-23 14:55

Kırmızı kantaron yağı faydaları nelerdir, saça ve cilde iyi gelir mi? Kırmızı kantaron yağı nasıl kullanılır, ne işe yarar?

Kırmızı kantaron yağı, kantarondan elde edilen bir yağdır. Kantaron bitkisi, çiçekleri ve yaprakları ile tanınan bir bitkidir ve tarihsel olarak çeşitli tıbbi amaçlar için kullanılmıştır. Kırmızı kantaron yağı, kantaron bitkisinin çiçeklerinden elde edilir ve özellikle cilt ve saç sağlığı için kullanılır. Hem saç hem cilt hem de vücut sağlığı için oldukça faydalı olan kırmızı kantaron yağı neye iyi gelir?

Haber 30-03-23 16:34

Elma sirkesi nasıl tüketilir, faydaları nelerdir? Elma sirkesi tok karnına içilir mi, tıkalı damarları açar mı?

Mutfaklarımızda ve gerek ev temizliği gerekse cilt temizliğinde yer eden sirkeler birçok farklı şekilde kullanılabilir. Hem yemeklerde hem de sağlık için kullanılan sirkelerden birisi de elma sirkesidir. Elma sirkesi genel olarak salatalara lezzet vermesi için kullanılsa da içerdiği bazı özellikler ile farklı alanlarda da kullanılabilir. Dikkatli ve bilinçli kullanıldığı takdirde elma sirkesinin pek çok faydası vardır. Tıkalı damarları açmasıyla da bilinen elma sirkesi nasıl içilir?

Haber 08-11-22 10:44

İstenmeyen lekeleri kapatırken kullanabileceğiniz en iyi kapatan bb kremler

Pürüzsüz ve canlı görünen bir cilde sahip olmak muhtemelen birçok kişinin hayali. Neyse ki makyaj ile kolayca cilt tonunuzu eşitleyip cilt kusurlarını kapatabilirsiniz. Bu noktada sizin tercihiniz de fondöten yerine BB kremlerden yanaysa çok şanslısınız, ''En iyi kapatan BB krem hangisi?'' sorusunu sizin için yanıtladık. Peki, en iyi kapatan BB kremler listesinin detaylarına göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 16-08-22 16:05

Patatesi böyle kullanmak kimsenin aklına gelmemişti! Patates sivilceye iyi gelir mi?

Cildinize hangi besinin, bitkinin veya kremin iyi geleceğini tahmin bile edemezsiniz. Patates maskesi de bu akımlardan biri. Sosyal medyada başlayan ve çoğu kişinin olumlu etkisini gördüğünü belirttiği patates maskesi ile akne ve sivilcelerinize veda edebilirsiniz. Yine de doğal ürünlerle cilt bakımı yaparken dikkatli olmakta fayda var. Patates maskesini öncelikle cildinizde görünmeyecek bir yerde denedikten sonra yüzünüze uygulayabilirsiniz.

Kadin 13-05-22 14:35

Nemlendirici etkisini uzun süre hissedebileceğiniz Cerave nemlendirici krem yorumları

Hangi cilt tipine sahip olursanız olun, her cilt neme ihtiyaç duyar. Özellikle soğuk ve sert havalarda cilt kuruluğunun sebep olduğu çatlaklar hem sağlığınızı hem görünümünüzü olumsuz şekilde etkiler. Eğer siz de kuruluktan ve cildinizin pul pul dökülmesinden şikayetçiyseniz size çok iyi gelecek bir ürün önerisi ile karşınızdayız: CeraVe Nemlendirici Krem ile ihtiyaç duyduğunuz her an cildinizi nemlendirebilir ve ipek gibi bir tene sahip olabilirsiniz!

Kadin 25-03-22 12:44

Faydaları sayarak bitirilemeyecek en iyi gül yağı markaları

Güzellik iksiri olan gül yağını daha önce hiç denediniz mi? Zarif ve hoş kokusu ile birçok derde deva olan gül yağı yapımı oldukça zahmetli. Peki, bu kadar övülen gül yağı nerelerde kullanılır ya da gül yağı ne işe yarar? Bu mucize öz cilt güzelliğinden saç bakımına kadar her alanda fayda yaratıyor. Ancak gül yağının doğal ve kaliteli olması çok önemli. Temiz içeriğe sahip en doğal gül yağı markalarını sizler için bir araya getirdik. Detaylara bir bakalım.

Haber 07-03-22 15:36

Cilt lekelerinden şikayetçi olanlar! İşte evde uygulayabileceğiniz cilt beyazlatma yöntemleri...

Cilt sağlığı, şüphesiz tüm kadınların önem verdiği konuların başında geliyor. Ancak kusursuz bir cilt hayali, cilt lekeleri ile karşı karşıya kalındığında hayal kırıklığına dönüşebiliyor. "Bu lekelerden kurtulmanın bir yolu yok mu?" diye düşünüyorsanız evinizde kolaylıkla uygulayabileceğiniz cilt beyazlatma yöntemleri ile hayal ettiğiniz bembeyaz cilde kavuşabilirsiniz!

Kadin 17-01-22 09:15

Cilt bakımı yaparken çok dikkatli olun! Yüzünüze sürdükleriniz felaketiniz olabilir

Ev yapımı maskeler ile kendinizi güvende hissediyorsunuz, değil mi? Tüm o zararlı içeriklerden uzak durarak kendi hazırladığınız maskeler ile içiniz rahat şekilde bakım yapıyorsunuz. Fakat dikkat etmeniz gereken bazı masum görünümlü maddeler var. Kaş yaparken göz çıkarmamak için bu maddelerin maskenizde olmadığından emin olmanız lazım!

Kadin 01-11-21 07:04

Cildinizi pürüzsüz gösterecek en iyi cc krem çeşitleri

“Color Corrector” kelimelerinin kısaltmasından gelen, yani renk eşitleyici olan CC kremler; fondöten ve BB kremlerden daha hafif ve kapatıcı olma özelliği ile ön plana çıkıyor. Hepimizin yüzünde zaman zaman cilt problemleri, kızarıklıklar ve güneş lekeleri gibi kapatması zor bölgeler olabiliyor. Bu tarz problemli bölgeleri internet üzerinden satın alabileceğiniz CC kremler ile kolayca kapatabilirsiniz.

Kadin 16-10-21 15:35

Alt tarafı bir krem diye düşünmeyin! Eğer cildinizde akne varsa nemlendiriciniz...

Tüm nemlendiricilerin aynı olduğunu düşünebilirsiniz ancak durum hiç de öyle değil. Cildiniz kuru mu, yağlı mı, normal mi yoksa bunların bir kombinasyonu mu? Sivilceye yatkın mısınız veya hassas bir cildiniz mi var? Bu soruların cevapları, hangi tip nemlendiriciyi seçeceğinizi belirlemelidir çünkü farklı ürünler farklı cilt tipleri için formüle edilmiştir. Cilt tipine göre hangi ürünler seçilmeli, bakalım.

Kadin 23-02-21 16:35

Uzmanından kış aylarında cilt bakımı uyarısı

Diyarbakır’da güzellik uzmanı Özcan Yalınkılıç Özaydın, kış aylarında soğuk ve rüzgarlı havalarda cilt bakımına daha çok önem gösterilmesi gerektiğini belirterek, vatandaşların nemlendirici krem, besleyici ve yenileyici ampul ile serumların kullanılması önerisinde bulundu.Güzellik Atölyesi kurucusu güzellik uzmanı Özcan Yalınkılıç Özaydın, soğuk havalarda kan dolaşımının azaldığını, ter ve yağ bezlerinin daha yavaş çalıştığını kaydederek, bakım yapılmadığı takdirde erken yaşlanma görüntülerinin ortaya çıkacağını söyledi.

Yurthaber 25-10-20 11:26

Paranız sizde kalsın! Doğal tarifler ile nemlendirici kreminizi evde hazırlayın

Vücut bakımı da en az cilt bakımı kadar önemlidir. Kurumuş pütürlü vücudunuz olsun istemezsiniz. Sıkı ve pürüzsüz bir cildin sırrı nemdir. Cildinizi besleyen nemlendirici kreminizi kozmetik dükkanından almanıza gerek yok. Şimdi size vereceğimiz doğal tarifler sayesinde nemlendirici kremi kendiniz yapabileceksiniz. Evde nemlendirici krem yapmak için malzemeleri hazırlayın.

Kadin 19-10-20 07:42

Vazelinin 'yok artık' dedirten etkisi! Bir miktar sürdüğünüzde...

1859'lardan günümüze kadar gelen yoğun nemlendirici özelliği ile vazelin cilt bakımında büyük bir rol oynuyor. Ekonomik çözümler sunması ile tercih edilen vazelin kuru, nemsiz ve çatlayan cilt yapısı için birebir olarak sorun gidericidir. Peki vazelinin faydaları nelerdir? Vazelin cilt bakımı için hangi sıklıkla ve nasıl kullanılır? Vazelin yüze sürülür mü? Çatlaklara vazelin iyi gelir mi? Vazelinin cilde faydalarına dair merak edilen detaylar...

Kadin 06-10-20 07:57

Güzel oyuncu da bu tarifi kullanıyor! İşte ev yapımı, sağlıklı şampuan tarifi...

Evde yapabileceklerimizin sınırı yok. Cilt maskesi, nemlendirici krem, doğal sabun gibi pek çok ürünü evimizde bulunan malzemelerle kısa sürede yapıp, kullanabiliyoruz. Bu kadar ürünü yapabilirken şampuanı yapamamak olmazdı. Evimizde hem doğal hem de basit yöntemlerle kendi şampuanımızı üretebilir, gönül rahatlığı ile kullanabiliriz.

Kadin 04-08-20 14:43

İşte harika bir cilt için günlük bakım rutini! Sadece 3 adımda...

Parlak ve canlı bir cilt için yapmayacağımız yok değil mi? Cilt tipiniz ne olursa olsun, yaşam alışkanlıklarınız günlük cilt bakım rutinini size özel kılar. Artan bakım ürünleriyle çoğalan kafa karıştırıcı uzman tavsiyeleri gözünüzü korkutmasın. Hayat dolu, makyaj yapmışcasına canlı bir cilt için gereken cilt bakım rutini önerileri ile karşınızdayız!

Kadin 24-04-20 12:26

Cilt bakım yağları botoksa alternatif olabilir mi?

Botoks, günümüzde anti-aging uygulamalarda oldukça fazla kullanılan bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle, doğru eller tarafından dozunda uygulanan botoks enjeksiyonları; kaz ayakları, alın bölgesi ve kaş ortası gibi bölgelerde kırışıklıklar için gerçekten de etkili sonuçlar ortaya çıkarıyor. Hal böyle olunca da bazı üreticiler tarafından ‘botoksa alternatif krem ve yağlar piyasaya sürülüyor. Peki cilt bakım yağları botoksa alternatif olabilir mi?

Kadin 06-05-19 14:38

Hemoroid nedir? Hemoroid nasıl geçer? Hemoroid tedavisi için krem mi kullanmalı? Hemoroid neden olur?

Hemorodi tedavisi ve tanısı kolay olmasına rağmen utanma duygusu nedeniyle sır gibi saklanan hastalıklar arasındadır. Bu durum da çoğu zaman hemoroid tedavisinin ertelenmesiyle sürecin uzamasına ve hastalığın ilerlemesine neden olur. Peki bu denli gizlenme ihtiyacı duyulan hemoroid nedir? Hemoroid tedavisi nasıl olur? Hemoroid neden ortaya çıkar? Hemoroid nasıl geçer? İşte hemoroid ile ilgili bilinmesi gerekenler...

Trend 11-02-19 12:06

'Estetiğin mevsimi mi olur' demeyin! Kendinizi sonbaharda yenileyin

Sıcakların azalması, havaların serinlemesi, tatil sezonunun kapanıp da şehre dönüşün başlaması ile birlikte estetik ameliyatların sayısında da artış görülmeye başlandı. Sonbahar bütün ameliyatların daha sık yapıldığı bir dönem olarak karşımıza çıkıyor. Tanfer Sağlık ve Estetik Kliniği’nden Klinik Direktörü Seycan Tanfer, sonbahar estetiği ve cilt bakımı ile ilgili bilgiler verdi…

Kadin 17-09-18 10:38

Sivilceyi sirke ile geçirmeyi denediniz mi?

Günlük yaşantımızda zayıflama, cilt bakımı, ev temizliği gibi bir çok alanda kullandığımız sirkeyi sivilce tedavisinde denediniz mi?

Kadin 17-05-18 23:19

Bir Haftada Sivilceleri Yok Edip Cildi Sıkılaştıran Ev Yapımı Krem

Doğada ihtiyacımız olan her şey varken çarelerimizi de orada aramamız gerekmez mi? Çözümü oldukça zor olan ya da uzun süre geçmeyen sivilce problemi için doğal, harika bir tarifimiz var. Üstelik cilt sıkılaştırıcı etkisi de var!

Kadin 04-01-17 14:29

Yaz aylarında lazer epilasyona dikkat

"Bunun için cilt güneşten korunmalı. 30 veya daha yüksek faktör güneş koruyucusu kullanılmalı ve bu süre en az 3 ay olmalı. Lazer uygulanacak olan bölge nemlendirici krem ile nemlendirilmeli”

Haber 01-07-14 10:31