Makyaj Haberleri

Tüm yüzünü annesinin çantasından aldığı ojeyle boyayan küçük kız hastanelik oldu! O anlar sosyal medyada çok konuşuldu

TikTok'ta paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Sosyal medyada büyük bir iştahla yemek yediği videolarla tanınan Asya ismindeki küçük kız bu sefer de yaptığı bir yaramazlıkla dikkatleri çekti. Annesinin ojeleriyle kendisine makyaj yapan küçük kız hastanelik oldu. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 16-04-2024 07:40

Meslek lisesi öğrencileri film setlerinde yapılan makyajı uygulamalı öğreniyor

Bursa'daki Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitimlerine devam eden öğrenciler, saç ve cilt bakımı, masaj gibi uygulamaların yanı sıra bilim kurgu filmlerinin setlerinde yapılan karakter makyajını da öğrenerek mesleğe hazırlanıyor.

Yurthaber 07-03-2024 11:03

Mob Wife makyajı: Mob Wife makyajı nedir? Mob Wife makyajı nasıl yapılır?

Güzellik modasına bir yenisi daha eklenmiştir. Tarihin eski raflarından çıkan Mob Wife trendi günümüzde de kadınların dikkatini çekmeyi başarmıştır. 2024’ün ilk makyaj trendi Mob Wife'ın meraklıları ise oldukça artmaya başlamıştır. Peki Mob Wife makyajı nasıl yapılır?

Kadin 22-02-2024 19:01

Clean Girl makyajı: Clean Girl makyajı nedir? Clean Girl makyajı nasıl yapılır?

Kozmetik dünyasındaki trendlerden bazıları bir anda popüler hâle gelir ve ardından hızla düşüşe geçer, bazıları da benimsenir ve artık bir stil anlayışı hâline gelir. Clean girl makeup olarak adlandırılan makyaj trendi de bunlardan biridir. Pek çok ünlü ismin de tercih ettiği bu görünümün elde edilmesi oldukça basittir. Peki clean girl makyajı nedir, nasıl yapılır?

Kadin 22-02-2024 18:59

Diğer Haber Etiketleri

bant barbie beyaz Gözlükçü Oyuncu bebek yağı lavanta papatya spor vazelin zeytinyağı Sevgililer Günü yıldız Cameron Diaz dudak kalemi göz kalemi buz uyku saç spreyi ruj eyeliner Barbie filmi pantolon maskara ağız kokusu Bakteri Kleopatra Güneş boşanma Meme‎ Göz Jennifer Lopez Jessica Biel Kim Kardashian Lana Rhoades Bursa Rihanna Taylor Swift botoks kuru şampuan cilt bakımı karantina Aldatma oje fondöten diyet kış banyo güneş kremi sivilce yanık Marilyn Monroe hamam öğrenci tuvalet kurşun spor salonu masaj sütyen kozmetik kirpik damat Harry Styles meme büyütme dudak dolgunlaştırma pudra Çin bikini tiktok kısırlık Angelina Jolie alara arsenik cilt cilt sağlığı ciltte kızarıklık civa değişim çay ağacı yağı çekik göz burun büyük göğüs biyometrik fotoğraf biyometrik fotoğraf nasıl olur estetik erkek arkadaş far güzel güzellik görünüm göz makyajı göğüs genç hücre hurrem sultan ilik anne antik ayak allık dış görünüş dudak dudak dolgunlaştırıcı dudak dolgusu kapatıcı isim intikam ipek kirpik kahkül kalem yeşil yaş yaşlı yaz makyaj trendleri yaz makyajları keçi sütlü sabun mon muhteşem yüzyıl kontur kozmetik ürünleri lip gloss makyaj çantası makyaj fırçaları makyaj kutusu makyaj malzemeleri makyaj modelleri makyaj nasıl yapılır makyaj seti makyaj trendi makyaj ürünleri martha stewart rutin sabah saç pembe rimel siyah serum sevgi shiseido shiseido inceltici krem porselen makyaj stil sünger taht küçük göğüs kadın itiraf kız koca koku kaş kalemi patojen ölüm trend güzel makyaj tüyo zarar video tişört eo sinirli zihin hücreler sade makyaj lip gloss nedir saç stili kurallarına vf lipgloss nedir 1 mil sırt 5 yaş ayaklar göz yapısı gögüs büyütmek için ne yenir makyajlar sosyal medya

Makyaj

Makyaj Hakkındaki Haberler Mynet'te. Makyaj Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Biyometrik fotoğraf makyajı: Biyometrik fotoğrafta makyaj olur mu? Biyometrik fotoğrafta güzel çıkmak için öneriler

Biyometrik fotoğraf bir vesikalık fotoğraf türüdür. Kuralları ICAO yani Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü tarafından belirlenmiş olan ve dijital ortamda kayıt altına alınan vesikalık fotoğraflardır. Resmî kurumlar tarafından kullanılan bu fotoğraf türünde belirli kurallar aranır. Bu fotoğraf türünde makyaj, saç modeli gibi pek çok detaya dikkat edilir. Peki biyometrik fotoğrafta makyaj olur mu? İşte biyometrik fotoğrafta güzel çıkmak için öneriler.

Kadin 22-02-2024 18:58

Kış makyajı: Kış makyajı nedir, nasıl yapılır?

Kış ayları, güneşin daha zayıf olduğu ve nemin yüksek olduğu zamanlardır. Bu noktada cildin nem dengesinin sağlanması ve dış etkenlere karşı korunması önemlidir. Kış makyajı da cildin korunmasına ve güzel görünmesine yardımcı olmalıdır. Bu nedenle doğru makyaj teknikleri ve ürünlerin seçimi oldukça önemlidir. Peki kış makyajı nedir, nasıl yapılır?

Kadin 22-02-2024 18:56

Sevgililer günü makyajı: Sevgililer Günü makyajı nasıl yapılır? Sevgililer Günü için makyaj fikirleri

Sevgililer Günü zamanı binlerce insan hediye, saç ve makyaj önerileri gibi konularda araştırmalar yapmaktadır. Bu özel günü evde ya da dışarda geçirecek olanların yapması gereken çeşitli hazırlıklar vardır. Bu romantik akşamda sevgilisinin gözleri kendinden ayrılmasın isteyenler için görünüş önemli bir detaydır. Etkili ve güzel bir görünüm sağlamanın en önemli adımı makyajdır. Peki, Sevgililer Günü makyajı nasıl yapılır?

Kadin 22-02-2024 18:55

Videoları sosyal medyayı salladı: 1 saat içinde bambaşka birine dönüşüyor! Günlük hayatta hiç makyaj yapmıyor ama yaptığında...

Makyajın görünümü bir hayli değiştirdiği çok açık ancak bazıları şaşırtıcı görünümler de yaratabiliyor. Bunlardan bir tanesi de Kanada'daki sosyal medya fenomeni Sarah Andres. 36 yaşındaki güzellik fenomeni, yaptığı makyajın özelliklerine bağlı olarak 1-2 saat içinde sosyal medyayı sallayan görünümler ortaya koyarak takipçilerinin ilgi odağı oldu. Bisiklet kazasında üst ön dişlerini kaybeden fenomen, yaptığı makyajların kendisini her zaman güzel hissetmeyen kadınların güçlendirmesini istiyor.

Kadin 24-01-2024 17:02

Kalıcı makyaj kimlere uygulanır, kimlere uygulanmaz? Kalıcı makyaj zararlı mı?

Kadınların makyaj alanında uygulattıkları birçok farklı işlem vardır. Bu işlemlerden biri son zamanlarda da çok sık tercih edilen kalıcı makyaj uygulamalarıdır. Kalıcı makyaj, isminden de anlaşılabileceği gibi belli bir süre çıkmayan ve uygulatan kişiyi her daim bakımlı gösteren bir işlemdir. Özellikle sık sık makyaj yapanlar için kurtarıcı özelliğe sahip olan kalıcı makyaj işleminin bazı durumlarda zararı olabilir. Peki, kalıcı makyaj kimlere uygulanır, kimlere uygulanmaz? Zararları nelerdir?

Kadin 22-01-2024 18:51

Kalıcı makyaj nedir, nasıl uygulanır? Kalıcı makyaj ne kadar dayanır?

Kadınlar için şüphesiz ki makyaj yapmak ayrı bir öneme sahiptir. Makyaj sayesinde yüz bölümü daha dikkat çekici bir hâle gelir ve daha pürüzsüz bir görünüm elde edilir. Makyaj yapmak, kusurların kapatılmasında da en etkili yöntemlerden biridir. Ancak bazı dönemlerde kadınlar için her gün makyaj yapmak işkenceye dönüşebilmektedir. Bu noktada kalıcı makyaj denilen uygulamalar devreye girmektedir. Peki, kalıcı makyaj nedir, nasıl uygulanır ve ne kadar dayanır?

Kadin 19-01-2024 18:23

Cilt temizleme sütü nedir, ne işe yarar? Cilt temizleme sütü nasıl kullanılır?

Günümüzde cilt güzelliği ve sağlığı birçok insan için öncelikli bir konu haline gelmiştir. Cildin parlak, temiz ve genç görünmesi, öz güveni artırırken kişinin kendine olan saygısını yükseltir. Bu nedenle, yüz bakımı rutini, modern yaşamın bir parçası haline gelmiştir. Bu rutinin temel taşlarından biri de "cilt temizleme sütü"dür.

Kadin 30-10-2023 15:41

Konjac sünger nedir? Konjac sünger nasıl kullanılır?

Konjac sünger son yıllarda cilt bakımı dünyasında büyük bir çıkış yapan doğal ve etkili bir temizlik ürünüdür. Hem cilt temizliği hem de güzellik rutininin önemli bir parçası olarak kabul edilen konjac süngerler cilde nazik ve etkili bir bakım sağlama konusunda ün kazanmıştır. Ancak bu basit görünümlü süngerlerin kullanımı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmadan potansiyel faydalarını tam olarak anlamak ve en iyi sonuçları elde etmek zor olabilir.

Kadin 26-10-2023 21:42

Sosyal medyada viral olan makyaj videosu! Değişimi herkesi şoke etti... Bu resmen dolandırıcılık

Sosyal medyanın en popüler içerikleri arasında hiç şüphesiz makyaj videoları geliyor. Makyaj hilelerinin paylaşıldığı gönderiler sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken son olarak makyajla görüntüsünü tamamen değiştiren bir kadın viral oldu. Sosyal medya kullanıcıları makyajla ilk halinden başka bir kişiye dönüşen kadının gönderisini kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

Trend 28-09-2023 13:45

Gelinlerden sıra şimdi damatlarda! Sosyal medyanın yeni akımı “Damat makyajı” oldu

Düğün gününde gelin ve damadın hazırlık sürecinin çekilerek sosyal medyadan paylaşılması son dönemde daha da popüler oldu. Ancak sosyal medyanın yeni trendi düğün gününde makyaj yapan damat oldu. Gelinlerden sonra damatların makyaj yaptırması sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 09-09-2023 11:39

Hem denizde hem havuzda kullanabileceğiniz suya dayanıklı makyaj malzemeleri

Makyaj yapmak her mevsimde enerjik ve canlı görünmenin en kolay yollarından biri. Fakat sıcak havalarda makyaj rutinini biraz değiştirmek gerekebiliyor. Makyaj yapmayı seviyor ama "Deniz ve havuzda makyajım akacak mı?" korkusunun eğlencenizi bozmasını istemiyorsanız listemizde yer alan suya dayanıklı makyaj ürünleriyle bir yaz makyaj çantası oluşturabilirsiniz!

Kadin 24-08-2023 16:30

Barbie makyaj trendini yakalamak isteyenler buraya! İşte ihtiyacınız olan ürünler

Barbie filminin vizyona girmesiyle pembe tonları, kıyafet kombinlerinden makyaja kadar her yerde kendine yer buldu. Sosyal medyada ya da sokakta; hemen hemen her yerde pembe makyaj rüzgârları esiyor. Yaz mevsiminin enerjisine yakışan renkler ile Barbie makyaj trendine ayak uydurabilirken capcanlı görünmeniz de mümkün. Peki, bu makyaj modasında hangi ürünleri kullanabilirsiniz? Gelin, birlikte şeker kadar tatlı makyajlar oluşturmaya doğru yola çıkalım!

Kadin 26-07-2023 16:29

Cilt bakımında devrim yaratan Shiseido'da çok al az öde fırsatı

Güneş koruyucudan fondötene, inceltici kremden parfüme cilt bakım ve makyaj rutininize ekleyebileceğiniz Shiseido markasının ürünlerinde çok al az öde fırsatı başladı. Yüksek kaliteli ürünleriyle öne çıkan markanın yenilikçi teknolojiler kullanarak ürettiği ürünler cildinize hak ettiği değeri vermenizi sağlayacak!

Kadin 27-06-2023 18:20

Siren Eyes'tan Clean Girl'e 2023'ün en yeni makyaj trendlerini inceliyoruz

Clean Girl'den Siren Eye'a, 2023'ün makyaj trendlerini denediniz mi? Denemediyseniz 2023 yılına damga vuran, TikTok'ta ortalığı kasıp kavuran bu makyaj trendlerini bir an önce öğrenmelisiniz. Böylece ister parlatıcılarla dudaklarınızı belirginleştirebilir ister simsiyah bir eyeliner yardımıyla buğulu bakışlar yaratabilirsiniz. Hazırsanız gelin, 2023'ün makyaj trendlerine ve dilediğiniz görünümü elde etmek için kullanabileceğiniz ürünlere beraber bakalım.

Kadin 22-06-2023 15:31

51 yaşında genç gözükmesini sağlayan tüyolarını paylaştı! Botoks ve dolgu yaptırmadan...

Botoks ve dolgu gibi işlemler olduğunuz yaştan daha genç görünmenizi sağlayabiliyor. Ancak bu işlemlerin süresi yeteri kadar uzun sürmeyebiliyor. Bu nedenle birçok kişi genç görünmenin doğal yollarını araştırıyor. TikTok'ta 51 yaşındaki bir kadın genç görünümünün sırlarını paylaşarak yaşlanma karşıtı önerilerde bulundu.

Kadin 18-06-2023 11:34

Makyaj fırçasına 1500 TL vermeye değer mi? Rihanna'nın viral olan güzellik markası Fenty Beauty'i inceliyoruz

Dünyanın en popüler güzellik markalarından biri olan Fenty Beauty'nin malzemeleriyle şahane makyajlara mı imza atmak istiyorsunuz? Rihanna'nın kozmetik markası olan Fenty Beauty'nin ürünleriyle hem günlük hem özel gün makyajlarınızı ve cilt bakımınızı yapabilirsiniz. Gelin, profesyoneller de dâhil olmak üzere çok sayıda kişinin hayatında yer edinen bu markanın ürünlerine beraber bakalım!

Kadin 15-06-2023 17:42

Küçük göğüslerini büyütmek için bulduğu yöntemi paylaştı! Anında 2 beden büyük gösteriyor

Küçük göğüslü kadınlar göğüslerini büyütmek için meme büyütme ameliyatı, dolgulu sütyen gibi yöntemlere başvuruyor. Küçük göğüsleri büyük gösterecek birçok yol bulunuyor. TikTok'ta küçük göğüslerini büyütmek için bulduğu yöntemi paylaşan bir kadın kısa süre içerisinde çok sayıda etkileşim aldı.

Kadin 15-06-2023 16:41

TikTok'ta trend olan yapay bronzlaşma çizgileri görenleri şaşırtıyor! Beni seksi hissettiriyor

Yaz aylarında bronz görüntüyü sevenler ama tatile gitmeye fırsat bulamayanlar bronzlaştırıcı ürünlere yöneliyor. Bronzlaştırıcı ürünlerin bikini izi yapmaması bugüne kadar avantaj olarak görülse de son zamanlarda trend olan bikini izi için yapılanlar görenleri şaşırtıyor.

Kadin 07-06-2023 11:56

Güzellik uzmanı kirpikleri daha uzun göstermenin yolunu paylaştı! Makyajınızı yanlış yapıyorsunuz

Makyaj yaparak daha sağlıklı görünmek mümkün olabiliyor. Ruh halimizin değişmesini sağlayan makyaj birçok kadın için terapi olarak görülüyor. Ancak makyaj yaparken yapılan ufak hatalar istenilen sonuçları almayı zorlaştırabiliyor. TikTok'ta bir güzellik uzmanı makyajında uyguladığı tüyoları açıkladı.

Kadin 06-06-2023 17:09

En trend cilt bakım ve kozmetik ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar

Son zamanlarda sosyal medyada sıkça gördüğümüz, birçok influencerın ve makyaj severin öve öve bitiremediği en trend kozmetik ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise L'Oreal Paris'ten Maybelline'e Garnier'den Elseve güzelliğinize güzellik katacak kozmetik ve cilt bakım ürünlerine hazır indirimler devam ederken bakmanızı tavsiye ederiz.

Kadin 02-06-2023 09:28

Makyajla yaşadığı değişimler herkesi şaşırtıyor! Bir anda başka bir insana dönüşüyor

Makyaj yeteneklerini kullanarak bambaşka görünümlere kavuşan kişiler izleyenleri oldukça şaşırtıyor. TikTok'ta istediği ünlüye dönüştüğünü gösteren bir kadın yaşadığı değişimlerle viral oluyor. Angelina Jolie, Harry Styles gibi ünlülere dönüşen kadının videoları milyonlarca kişi tarafından izleniyor.

Kadin 31-05-2023 11:44

52 yaşındaki kadın uyguladığı makyaj trendiyle yıllara meydan okuyor! Bu trend en az 20 yaş gençleştiriyor

Yapılan makyajlarla çok daha genç ve dinamik görünmek mümkün olabiliyor. Doğru makyaj adımları bambaşka bir görünüm kazanmamızı sağlayabiliyor. TikTok'ta 52 yaşındaki bir kadın uyguladığı makyaj trendiyle yıllara meydan okuduğunu gösterdi. İşte anında gençleştiren makyaj tüyosu...

Kadin 25-05-2023 13:03

Aldatan kocasından intikam almak için tamamen değişti! Verdiği kilolarla görenleri şaşırttı

Aldatılan kişiler hissettikleri acıyla birlikte intikam duygusuna kapılabiliyorlar. Her kişinin intikam yöntemi farklılık gösteriyor. Bazıları aynı durumu karşı tarafa da yaşatırken bazıları ise intikamı kendi dönüşümüyle gösteriyor. Sosyal medya hesabında aldatıldıktan sonra yaşadığı değişim paylaşan genç kadın çok sayıda yorum aldı.

Kadin 17-05-2023 18:27

Makyajınızla yaza damga vurun! Son dönemin popüler clean girl makyaj trendiyle tanışın

Canlı görünen, ışıldayan ve sağlıklı bir cilt kimin hayali değil ki? Gündelik ve sosyal hayatınızda hayranlık dolu bakışları üzerinizde toplayacak doğal bir makyaj arıyorsanız ''clean girl'' makyajı tam size göre! Doğal bir görünüm sağlayan, sade ama bakımlı bir hava yaratan clean girl makyajı, son dönemde pek çok kişinin ilgisini çekiyor. Peki, clean girl makyajı nasıl yapılır? İşte detaylar...

Kadin 12-05-2023 17:56

Anne ve kızın yaşadığı değişim görenleri hayrete düşürüyor! Doğum belgesi istiyorlar

Makyaj bambaşka bir görünüm sağlayabiliyor. Profesyonel makyajlar ile adeta sanat eseri yaratılıyor. Güzelliğine güzellik katmak isteyen kadınlar makyaj sanatından yararlanıyorlar. TikTok'ta anne ve kızın yayınladığı makyaj videosunda yaşanan değişim görenleri hayrete düşürdü. Birçok sosyal medya kullanıcısı videodakilerin aynı kişi olduğuna inanamadı.

Kadin 12-05-2023 16:28

Bu makyaj hilesi dudaklarınızı dolgu yaptırmış gibi büyütüyor! Dolgun dudaklar için...

Dolgun dudaklara sahip olmak kadının hayalleri arasında yer alıyor. Doğal dolgun dudaklar için dudak büyütme yöntemleri aranıyor. En çok tercih edilen estetik operasyonlar arasında slikon ve dudak dolgusu bulunuyor. Ancak bu işlemleri yaptırmak istemeyenler için de etkili dudak büyütme tüyoları paylaşılıyor. TikTok'ta dudak dolgusu etkisi yaratan makyaj tüyosunu paylaşan bir kadın oldukça etkileşim aldı.

Kadin 11-05-2023 14:23

Makyajın uzun süre kalıcı olmasını sağlayacak tüyosunu paylaştı! Makyaj uzmanlarının gizli sırrı

Özel günlerde ve yaz aylarında yapılan makyajların daha uzun süre kalması için baz, sabitleyici sprey gibi ürünler kullanılıyor. Ancak bir makyaj ustası paylaştığı videoda makyajın daha kalıcı olması için yapılan uygulamaların yanlış olduğunu belirterek kendi tüyosunu paylaştı.

Kadin 05-05-2023 15:47

Kapatıcıyla kapanmayan sivilceleri anında yok ediyor! Pürüzsüz makyaj tüyosunu paylaştı

Makyaj çok daha bakımlı ve dinamik görünmemizi sağlayabiliyor. Ancak makyaja ciltteki kusurları kapatmak sanıldığı kadar kolay olmuyor. Kırmızı sivilceleri geçirmek için kapatıcının yeterli gelmediğini düşünüyorsanız makyaj uzmanının paylaştığı güzellik tüyosunu deneyebilirsiniz.

Kadin 03-05-2023 15:52

Tarihin en güzel kadınlarından olan Hürrem Sultan'ın şaşırtan güzellik sırrı! Pürüzsüz cildinin kırışmaması için...

Osmanlı'nın en çok konuşulan sultanı olarak bilenen Hürrem Sultan zekası ve baskın karakteriyle ön plana çıkıyordu. Güzelliği diğer sultanlara göre daha düşük olsa da yaptığı bakımlar ve zekası sayesinde tarihin en güzel kadınları arasında yer aldı. Hürrem Sultan'ın güzelliği ve kokuları için kullandığı bakımlar bulunuyordu. İşte Hürrem Sultan'ın kırışmayan pürüzsüz cildi için uyguladığı güzellik sırları...

Kadin 03-05-2023 10:23

Küçük göğüslerini büyütmek için uyguladığı yöntem bu kadarı da olmaz dedirtti! Acı veriyor gibi görünüyor

Kadınlar daha büyük göğüslere sahip olmak için estetik ameliyat, dolgulu sütyen, makyaj hileleri gibi yöntemlere başvuruyor. Küçük göğüsleri büyütmek için yapılan bazı uygulamalar oldukça can acıtıcı olabiliyor. TikTok'ta küçük göğüslerini daha büyük göstermenin yolunu paylaşan bir kadın eleştirilerin hedefi oldu.

Kadin 02-05-2023 14:46

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades cesur pozlarının sonrasında makyajsız meydan okudu! Doğal halini sergiledi

Kendi isteğiyle yetişkin film sektöründen ayrıldıktan sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam eden Lana Rhoades bu kez hayranlarının karşısına her zamankinden farklı çıktı. Hayranlarının cesur pozlarıyla görmeye alışkın olduğu Rhoades Instagram hesabının hikaye bölümünden makyajsız halini paylaştı.

Trend 27-04-2023 15:17

81 yaşındaki Martha Stewart'ın yaşlanma karşıtı bakımı! Genç görünmenin yolu oldukça basit

Yıllara meydan okuyan Martha Stewart, yaptığı konuşmalarda sağlıklı yaşam rutinini açıklayarak cildinde yarattığı gençlik iksirini gösteriyor. 81 yaşındaki Martha Stewart'ın yaşına göre genç ve dinamik görünümü oldukça dikkat çekiyor. Hayranları Martha'nın genç gözükmesini sağlayan güzellik sırlarını merak ediyor. Martha Stewart yaşlanma karşıtı rutinini açıklayarak kadınlara ilham oluyor.

Kadin 25-04-2023 10:36

Marilyn Monroe'nun zamansız güzellik sırları! Genç görünmek için...

Marilyn Monroe, hem yaşadığı dönemde hem de günümüzde güzellik denilince ilk akla gelen isimler arasında yer alıyor. Döneminde dünyanın en güzel kadınlarından olan Marilyn Monroe'nun gergin cildi ve etkileyici bakışları için uyguladığı çeşitli güzellik sırları bulunuyor. İşte Marilyn Monroe'nun şaşırtan cilt bakımı ve güzellik sırları...

Kadin 24-04-2023 16:06

Yaptığınız cilt makyajının yüzünüzde pürüzsüz görünmesini nasıl sağlayabilirsiniz? Gözenek görünümü nasıl azaltılır?

Özene bezene makyaj yapıyor ama sonuçtan memnun kalmıyor olabilirsiniz. Peki, ya bunun sebebi yeteneğiniz değil de cildinizse? Özellikle geniş gözeneklere sahipseniz makyaj yaptığınızda pürüzsüz bir görünüm elde etmeniz çok zor. Neyse ki kusursuz bir makyaj için en etkili tüyoları sizin için bir araya getirdik. Bu yazıdaki adımları uyguladıktan sonra yaptığınız makyaja siz bile inanamayacaksınız!

Kadin 20-04-2023 15:53

Boşanma nedeni herkesi şaşkına çevirdi! Düğünün ertesi gününde karısını ilk kez makyajsız gören adam ayrılmaya karar verdi

Çin’de yeni evlenen bir çiftin boşanma nedeni sosyal medyanın gündemine yerleşti. 30 yaşındaki Cao isimli bir adam, 47 yaşındaki Trang isimli karısını düğünün ertesi gününde ilk kez makyajsız olarak görünce boşanmaya karar verdi. Çiftin ailelerinin araya girmesine rağmen Cao boşanma kararından vazgeçmedi.

Trend 15-04-2023 15:09

Makyajınızın beyaz tişörtlerinize bulaşmasını önlüyor! Bu tüyo hayat değiştiriyor

Beyaz tişörtlere bulaşan makyaj kalıntıları evden çıkmadan önce yaşanan en büyük problemler arasında yer alıyor. Kadınlar makyajlarının beyaz tişört ve gömleklerine bulaşmaması için çeşitli yöntemler arıyor. Bu sorunu çözmek için kendi bulduğu yöntemi paylaşan kadın kısa sürede oldukça fazla etkileşim aldı.

Kadin 14-04-2023 17:14

Yıldız gibi parlamaya hazır olun: Yüzünüzü ışıl ışıl gösterecek lip gloss önerileri

Hem günlük makyajların hem gece makyajlarının olmazsa olmaz adımı rujdur. Son dönemde dolgun ve kıvrık dudaklar moda olduğundan rujlar yerini ağırlıklı olarak lip glosslara bıraktı. Lip glosslar; rujlara göre dudaklara daha dolgun ve canlı bir görünüm sunuyor. Gelin, dudaklarınızı kusursuz gösterecek lip glossları beraber inceleyelim.

Kadin 14-04-2023 16:13

Burnundan ve gözünden akan siyah boyayla hayatının şokunu yaşadı! Panik anlarını paylaştı

Makyaj yaparken kullanılan ürünler ve uygulanan teknikler sağlığımızı doğrudan etkileyebiliyor. Özellikle en hassas organlarımız arasında yer alan göze yapılan makyajlara dikkat etmek gerekiyor. Yanlış makyaj teknikleri geri dönülmez sonuçlara yol açabiliyor. Kamera karşısında makyaj yapan bir kadın gözünden ve burnundan akan siyah boyayı kaydederek dehşete düştüğü anları paylaştı.

Kadin 14-04-2023 13:54

Cildinize yaptığınız en büyük hata! Üzerindeki bakteriler tuvaletten daha fazla

Ciltte ortaya çıkan sivilce, siyah nokta ve gözenek sorunlarına neden olan birçok etken bulunuyor. Bu cilt sorunlarını ortadan kaldırmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Evde fark etmeden yapılan bir hata tüm cilt sorunlarının oluşmasına neden olabiliyor. Yapılan araştırmalar cildimize uygulamadığımız bir malzemenin tuvaletten daha fazla bakteri içerdiğini tespit etti.

Kadin 13-04-2023 15:02

Yaptığınız makyajı ömrünüzün sonuna kadar sabit tutabilecek makyaj sabitleyicileri

Ne kadar kaliteli ürünler kullanırsanız kullanın uzun uğraşlar sonucu yaptığınız makyaj, dış faktörlerden dolayı bozulabiliyor. Bu can sıkıcı durumun önüne geçmek ister misiniz? İşte tam da burada makyaj sabitleyici spreyler devreye giriyor. En iyi makyaj sabitleyicileri sizin için bir araya topladık. Haydi gelin, severek kullanacağınız bu ürünleri beraber inceleyelim!

Kadin 12-04-2023 18:04

Kocasını üç yıldır kandırdığını itiraf etti! Her gün erkenden uyanarak...

Makyaj kadınların çok daha iyi hissetmesini sağlayabiliyor. Birçok kadın makyajsız markete bile çıkmadığını belirtiyor. Oldukça sık yapılan makyajların ardından doğal görüntü hem kişinin kendisini hem de çevresini şaşırtabiliyor. TikTok'ta kocasını üç yıldır kandırdığını paylaşan bir kadın her sabah uyguladığı rutini gösterdi.

Kadin 11-04-2023 15:01

TikTok'ta viral olan makyaj filtresini gerçek hayatta nasıl yapabilirsiniz?

"Bold Glamour" adlı TikTok efekti, sağlıklı ve keskin hatlı bir görünüm sunması ile bir süredir epey gündemde. Peki, gerçek gibi duran bu görünüme birkaç basit makyaj hilesi ile ulaşabileceğinizi söylesek? Gelin, Bold Glamour görünümüne kavuşmak için hangi makyaj malzemelerini nasıl kullanmanız gerektiğine bakalım!

Kadin 03-04-2023 15:22

Uzman asla yapılmaması gereken 3 makyaj trendini açıkladı! Görüntüler dehşete düşürdü

Gözlerin daha çekici görünmesi için yaptırılan ipek kirpikler veya sürülen göz kalemleri özel gün makyajlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. En kısa ve az kirpikli kişilerde bile anında Türkan Şoray bakışları etkisi yaratan bu makyaj trendlerinin ve daha fazlasının göz sağlığı için zararlı olduğu öğrenildi. Bir gözlükçü asla yapmamanız gereken 3 güzellik trendini açıkladı.

Kadin 30-03-2023 13:57

Makyajla yaşadığı değişim görenleri şok ediyor! Güven problemi yarattığım için beni suçluyorlar

Makyaj ruh halimizi ve görünüşümüzü tamamen etkileyebiliyor. Kadınlar makyaj yaptıklarında çok daha mutlu ve öz güvenli olduklarını paylaşıyorlar. Özellikle yapılan profesyonel makyajlar görünüşün tamamen değişmesini sağlayabiliyor. TikTok hesabında makyajdan önce ve sonraki halini paylaşan bir sosyal medya kullanıcısı çok sayıda yorum aldı.

Kadin 30-03-2023 09:46

Antik çağın en acı veren güzellik uygulamaları! Kleopatra'nın gizli reçetesi... Güzelleşmek için ölüme meydan okuyorlardı

Kadınlar eski çağlardan beri güzelleşmek ve bakımlı olmak adına çeşitli bakım yöntemleri deniyorlar. Bu bakım yöntemleri zaman zaman acı verici olabiliyor. Güzelliği ile tüm dünyada ilgi çeken Kleopatra'nın da kullandığı çeşitli bakım yöntemleri bulunuyor. Antik çağda güzelleşmek adına yapılan uygulamaların oldukça acı verici ve şaşırtıcı olduğu görülüyor.

Kadin 08-03-2023 14:48