Makyaj Trendi Haberleri

Siren Eyes'tan Clean Girl'e 2023'ün en yeni makyaj trendlerini inceliyoruz

Clean Girl'den Siren Eye'a, 2023'ün makyaj trendlerini denediniz mi? Denemediyseniz 2023 yılına damga vuran, TikTok'ta ortalığı kasıp kavuran bu makyaj trendlerini bir an önce öğrenmelisiniz. Böylece ister parlatıcılarla dudaklarınızı belirginleştirebilir ister simsiyah bir eyeliner yardımıyla buğulu bakışlar yaratabilirsiniz. Hazırsanız gelin, 2023'ün makyaj trendlerine ve dilediğiniz görünümü elde etmek için kullanabileceğiniz ürünlere beraber bakalım.

Kadin 22-06-2023 15:31

Makyaj fırçasına 1500 TL vermeye değer mi? Rihanna'nın viral olan güzellik markası Fenty Beauty'i inceliyoruz

Dünyanın en popüler güzellik markalarından biri olan Fenty Beauty'nin malzemeleriyle şahane makyajlara mı imza atmak istiyorsunuz? Rihanna'nın kozmetik markası olan Fenty Beauty'nin ürünleriyle hem günlük hem özel gün makyajlarınızı ve cilt bakımınızı yapabilirsiniz. Gelin, profesyoneller de dâhil olmak üzere çok sayıda kişinin hayatında yer edinen bu markanın ürünlerine beraber bakalım!

Kadin 15-06-2023 17:42

En trend cilt bakım ve kozmetik ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar

Son zamanlarda sosyal medyada sıkça gördüğümüz, birçok influencerın ve makyaj severin öve öve bitiremediği en trend kozmetik ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise L'Oreal Paris'ten Maybelline'e Garnier'den Elseve güzelliğinize güzellik katacak kozmetik ve cilt bakım ürünlerine hazır indirimler devam ederken bakmanızı tavsiye ederiz.

Kadin 02-06-2023 09:28

Makyajınızla yaza damga vurun! Son dönemin popüler clean girl makyaj trendiyle tanışın

Canlı görünen, ışıldayan ve sağlıklı bir cilt kimin hayali değil ki? Gündelik ve sosyal hayatınızda hayranlık dolu bakışları üzerinizde toplayacak doğal bir makyaj arıyorsanız ''clean girl'' makyajı tam size göre! Doğal bir görünüm sağlayan, sade ama bakımlı bir hava yaratan clean girl makyajı, son dönemde pek çok kişinin ilgisini çekiyor. Peki, clean girl makyajı nasıl yapılır? İşte detaylar...

Kadin 12-05-2023 17:56

Makyaj Trendi

Makyaj Trendi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Makyaj Trendi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yaptığınız cilt makyajının yüzünüzde pürüzsüz görünmesini nasıl sağlayabilirsiniz? Gözenek görünümü nasıl azaltılır?

Özene bezene makyaj yapıyor ama sonuçtan memnun kalmıyor olabilirsiniz. Peki, ya bunun sebebi yeteneğiniz değil de cildinizse? Özellikle geniş gözeneklere sahipseniz makyaj yaptığınızda pürüzsüz bir görünüm elde etmeniz çok zor. Neyse ki kusursuz bir makyaj için en etkili tüyoları sizin için bir araya getirdik. Bu yazıdaki adımları uyguladıktan sonra yaptığınız makyaja siz bile inanamayacaksınız!

Kadin 20-04-2023 15:53

Sonbahar ve kış aylarında sıkça karşımıza çıkacak makyaj trendleri

Sonbahar ve kış aylarında karşımıza çıkacak makyaj trendlerini biliyor musunuz? Cevabınız "Hayır." ise endişelenmenize gerek yok. Makyaj yapmayı severler için sezona damgasını vuracak trendleri inceledik. Siz de sezonun makyaj trendlerini ve bu trendlere uyum sağlamak için hangi ürünleri almanız gerektiğini merak ediyorsanız doğru yerdesiniz!

Kadin 27-10-2022 16:48