Mastürbasyon Haberleri

Ülkede infial yaratan taciz! Pencerenin önünde mastürbasyon yaptı... Yakalandığını fark edince ne yapacağını şaşırdı

İngiltere'nin Londra şehrinin Sutton bölgesinde bir kadının penceresinin önünde mastürbasyon yaparken yakalanan Scott Bailey isimli bir adam ifşa edildi. Adamın mağdurlar tarafından yakalandığı görüntüsündeki şaşkınlığı kameralara yansıdı.

Trend 09-02-2024 09:00

Sapık komşudan iğrenç hareket! Dürbünle izleyerek pencerenin önünde mastürbasyon yaptı... Müstehcen görüntüler gösterdi

İngiltere'nin Liverpool şehrinde yaşayan 66 yaşındaki David Jones isimli bir adam evinin penceresinin önünde dürbünle komşularını izleyerek mastürbasyon yaptığı gerekçesiyle tutuklandı. Röntgenci komşunun yoldan geçen hiç tanımadığı bir kadına +18 görüntüler izlettiği de belirtildi.

Trend 24-01-2024 09:37

Motosikletiyle önce takip etti! Sonra yanına kadar yaklaşarak mastürbasyon yapmaya başladı... Kendisini taciz eden sapığı böyle ifşa etti

İsmi açıklanmayan bir kadın koşu yaptığı sırada kendisini taciz eden bir motosikletliyi sosyal medyadan ifşa etti. Kendisini önce takip eden ve daha sonrasında yanına kadar yaklaşarak mastürbasyon yapan adamı cep telefonuyla kaydeden kadın o görüntüleri TikTok'ta paylaşarak ifşa etti.

Trend 16-01-2024 11:19

İngiltere'de ülkeyi karıştıran taciz! Evin camının önünde mastürbasyon yapan mülteci gündem yarattı

İsmi açıklanmayan bir mültecinin İngiltere'nin Burton upon Trent kasabasında bir kadın taciz ettiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı. Söz konusu görüntülerde bir adamın önce dilini çıkartarak elini yaladığı, sonrasında ise cama tükürdüğü ve mastürbasyon yaptığı anlar yer aldı. Olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Trend 14-12-2023 08:15

Diğer Haber Etiketleri

Mastürbasyon

Mastürbasyon Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mastürbasyon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kumsaldaki tuhaf sesleri duyunca şikayet ettiler! Herkesin içinde mastürbasyon yaparken yakalanan kadın yaka paça gözaltına alındı

Bir halk plajında mastürbasyon yaparken yakalanan bir kadın çevredekilerin şikayeti üzerine polisler tarafından yaka paça gözaltına alındı. Gözyaşlarına boğulan kadın polislere stresli olduğu için kendisini rahatlatmak istediğini dile getirdi.

Trend 28-11-2023 10:13

İstanbul'da bisikletli kadını takip edip, mastürbasyon yaptı: İğrenç olayda yeni gelişme

İstanbul trafiğinde bisikletli bir kadının, yaşadığı taciz sosyal medyada infial yarattı. Bostancı-Kartal istikametinde bisikletiyle ilerleyen genç kadın, yanına yaklaşan aracın kendisini takip ettiğini fark etti. Cep telefonunu çıkaran kadın, sürücünün araç kullanırken mastürbasyon yaptığı anları kaydetti. Olayın ardından sürücünün yakalandığı bildirildi. Bugün adliyeye sevk edilen şahıs tutuklandı.

Haber 15-11-2023 14:41

Bisikletli kadını takip edip, sürücü koltuğunda mastürbasyon yaptı! İstanbul trafiğinde iğrenç olay: Hadım etseler üzülmem

İstanbul trafiğinde bisikletli bir kadının, yaşadığı taciz sosyal medyada infial yarattı. Bostancı-Kartal istikametinde bisikletiyle ilerleyen genç kadın, yanına yaklaşan aracın kendisini takip ettiğini fark etti. Cep telefonunu çıkaran kadın, sürücünün araç kullanırken mastürbasyon yaptığı anları kaydetti. Sosyal medyada olay yaratan görüntüler sonrası sapık sürücüye tepki yağarken, "Hadım etseler üzülmem" yorumları dikkat çekti. Olayın ardından sürücünün yakalandığı bildirildi.

Haber 14-11-2023 17:12

Seyir halindeki aracın içinde müstehcen film izlerken yakalandı! Yetmedi direksiyon başında mastürbasyon yaptı... Görüntüler tepki çekti

İngiltere'nin başkenti Londra'da kaydedilen bir görüntü sosyal medyanın tepkisi çekti. Londra'nın son derece işlek caddelerinden birinde seyir halindeki aracının direksiyonunda ismi açıklanmayan bir sürü yetişkin film görüntüleri izlerken görüldü. Yoldan geçen bir bisikletli tarafından çekilen görüntülerde sürücü mastürbasyon yaparken ifşa edildi.

Trend 10-11-2023 13:19

Trende yolcu çevresindekilere aldırmadan kendisini tatmin etmeye başladı! O anlar başka bir yolcu tarafından fark edildi

İngiltere'nin Londra şehrinde Paddington'dan Cardiff'e giden trene binen erkek yolcu yaptığı hareketle tepkilerin odağına yerleşti. Bavullarıyla kamufle etmeye çalıştığı sırada kendisini tatmin eden yolcu başka bir kişinin cep telefonu kamerasına takıldı. Görüntülerin sosyal medya ifşa edilmesinden sonra polis her yerde adamı aramaya başladığını açıkladı.

Trend 20-10-2023 10:27

Skandal görüntüler! Taksi şoförünün aracı sürerken porno izlediği anları ifşa etti... “Mastürbasyon yaparken yakaladım”

İsmini açıklanmak istemeyen Taylandlı bir kadın Bangkok’ta bindiği bir taksinin şoförünün aracı sürdüğü sırada yetişkin filmi izlediğini söyleyerek o anları sosyal medyadan ifşa etti. Taksicinin aracı sürdüğü sırada mastürbasyon yaptığını iddia eden Taylandlı kadın sosyal medyadan paylaştığı görüntülerle taksi şoförü konusunda uyarıda bulunmak istediğini söyledi.

Trend 27-06-2023 15:34

Ortaokulda skandal! Okul bahçesinde mastürbasyon yaparken yakalanan öğretmenin dolabından “En seksi 10 öğrenci” listesi çıktı...

Amerika Birleşik Devletleri’nin Indiana eyaletindeki Hancock bölgesindeki bir okulda görev yapan 63 yaşındaki tarih öğretmeni Ronald Paul Harris okulun bahçesinde mastürbasyon yaparken yakalandı. Oak Glen Ortaokulu’nda görev yapan öğretmene ilişkin soruşturma başlatıldığında ise 14 yaşındaki bir öğrencisini taciz ettiği ortaya çıktı.

Trend 06-05-2023 08:39

Online toplantıda herkesi şaşkına çeviren hareket! Bağlanıp kamera karşısında mastürbasyon yapmaya başladı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Brooklyn bölgesindeki bir online toplantı kimsenin tahmin etmediği bir anda hacker saldırısına uğradı. Cinsel yolla bulaşan hastalıklara yönelik olarak halkı bilgilendirme amacıyla düzenlenen toplantıda bir anda ekranda bir adam göründü ve diğer 25 katılımcıya bakarak mastürbasyon yapmaya başladı. Skandal anların sonrasında toplantı yarıda kesildi.

Trend 28-04-2023 10:21

İlkokulda skandal anlar! Öğretmen boş sınıfta mastürbasyon videosu çekerken ifşa edildi... Görüntüler gündem yarattı

Galler’de bir ilkokulda ismi açıklanmayan bir öğretmenin mastürbasyon yaparken kendisini videoya çektiği anlar ifşa edildi. Görüntüler sosyal medyada paylaşıldıktan sonra büyük tepki çekti. Öğretmenin video çektiği sırada, “Şu anda içeri her an bir kişi girebilir” sözlerini söylemesi tepkilere neden oldu.

Trend 20-04-2023 10:42

Etkisi hala sürüyor! Mastürbasyon yaptığı anları kameradan paylaşmıştı... Yıllar sonra yeniden gündemde

Koronavirüsün tüm dünyada yayıldığı günlerde ülkeler karantina uygulamalarını zorunlu hale getirmişti. Karantina uygulamaları sosyal medyanın kullanımı arttırmış hatta akımlarda peşi sıra gelmişti. O günlerde kamera karşısında mastürbasyon yaptığı iddia edilen bir kadının görüntüleri uzun zaman sonra yeniden sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 27-01-2023 13:59

Yaptığı cinsel deney penisinin kesilmesine neden oldu! Sıkışan halkayı çıkartamayınca...

Dünyada cinsellik üzerine yapılan ve kötü sonuçlanan birçok cinsel deney vakası bulunuyor. Bu deneylerin sonucunda hasar gören cinsel organların kesilmesi gerekebiliyor. Çin'de yaşayan bir adamın cinsel organına taktığı halkayla başına gelenler duyanları şok ediyor.

Haber 23-01-2023 09:45

Cinsel zevk için canından oluyordu! Mesanesinden çıkanı görenler gözlerine inanamadı

Yapılan ufak deneylerin sonuçları oldukça büyük problemlere yol açabiliyor. Yabancı maddelerle yapılan deneylerin sonucundan iç organlar zarar görebiliyor. Çin'de yaşayan 12 yaşındaki bir çocuk üretrasına soktuğu termometrenin fazla ileri gitmesi sonucunda saatlerce dayanılmaz acılar yaşadı.

Haber 06-01-2023 14:18

Sokak ortasında cinsel organını gösterip mastürbasyon yaptı! O anlar kaydedilince cezadan kaçamadı

Tayland’da yaşanan bir olay ülke gündemine bomba gibi düştü. İsmi açıklanmayan 49 yaşındaki bir adam motosikletle giderken sokak ortasında cinsel organını çıkartıp mastürbasyon yapmaya başladı. Seyir halindeki bir kamyonetin sürücüsü o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. O anların polise şikayet edilmesi üzerine zanlı kaçmaya çalıştığı havalimanında yakalandı.

Trend 31-12-2022 08:16

Aklınız hayaliniz şaşar! Psikolog 3 adımda en iyi yalnız seksi yaşamanızın yolunu paylaştı

Seksin sağlık ve psikolojik olarak ne kadar faydalı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Uzmanlar seks üzerine yaptıkları araştırmalar doğrultusunda hem tek başına hem de cinsel partnerle birlikte yapılan seksleri en etkili hale getirmenin yolu bulmuşlardır. İnternette açıklama yapan bir psikolog tek başınıza yapacağınız en iyi seks için 3 basit adımı paylaştı.

Haber 27-12-2022 14:26

Tehlikeli trend giderek yayılıyor! Mastürbasyon hakkında uyarı verildi

Her sene ilgi çekici trendler birçok kişinin hayatının riske girmesine sebep oluyor. Eğlenceli olarak görülen bu trendler sağlık için büyük risk oluşturabiliyor. Uzmanlar son zamanlarda giderek artan yılbaşı süsleriyle mastürbasyon yapma trendi hakkında uyarıyor. Bu süslerle yapılan mastürbasyon çok ciddi problemlere neden olabiliyor.

Haber 22-12-2022 10:43

Orgazma ulaşmanızı ve seks sürenizi artıracak tüyo! Alacağınız zevki doruklara taşıyacak

Orgazm olmak cinsellik için oldukça önemli bir yere sahipken her seferinde orgazma ulaşmak zorlayıcı olabiliyor. Özellikle kadınların orgazm olmasının çok daha zor olduğu biliniyor. Bu durumda partnerlerinin üstüne düşen sorumluluğun büyük olduğu düşünülüyor. Ancak yapılacak basit seks hilesi ile hem tek başınıza hem de partnerinizle yaptığınız cinsel ilişkiden aldığınız zevki artırarak orgazma kolayca ulaşmanızı sağlayabilir.

Haber 03-12-2022 18:58

Uzmanından denenmiş, etkili yöntemler: Efsane orgazmlar için...

Ateşli seks anlarının keyfini çıkarmak kimi zaman mümkün olmuyor. Her sevişmenin sonu zirvede bitmiyor. Konu seks olduğunda kadınlar ve erkekler arasında bir zevk uçurumu olduğu bilinen bir gerçek. Kadınların orgazma ulaşması erkeklerden daha uzun sürebilir. Ancak kadınların tamamen tatmin olmasını sağlamanın şansını artırmanın yollar da var.

Haber 22-11-2022 07:00

Hemen doktora başvurun! Penis kırılması belirtilerine dikkat

Cinsel organların sağlığı diğer organlarımız gibi hayati önem taşımaktadır. Penis kırılması birçok kişi tarafından gerçek dışı görülse de bu durumu yaşayan insanlar vardır. Ağrıyan penisin altında yatan neden penis kırılması olabilir. Uzmanlar penis kırılması belirtileri hakkında bilinçli olmanız gerektiğini belirtiyor.

Haber 11-11-2022 14:17

Doğal ağrı kesici! Daha iyi bir seks ve güçlü orgazmlara neden olur

Mastürbasyon, cinsel doyum dışında birçok yönde sağlığa faydalı olabilir. Bunların arasında uyku kalitesini artırmaktan ağrıları hafifletmeye kadar birçok sağlık yararı bulunuyor. Uzmanlara göre, mastürbasyon öz güveni artırırken günün stresinin atılmasına da yardımcı oluyor. Uzmanlar, mastürbasyonun utanılacak bir şey olmadığını belirtirken bunun kişisel bakımın rutin bir parçası olması gerektiğini söyledi.

Haber 09-11-2022 20:50

Sosyal medyada şaşkınlık yaratan anlar! Maymun bir anda çocukların gözünün önünde mastürbasyon yapmaya başlayınca...

Sean Nicol isimli bir adam ailesiyle birlikte İskoçya'daki Blair Drummond Safari Park'ta gerçekleştirdiği safari sırasında bir maymunun yanından geçerken mastürbasyon yaptığını fark ettiklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Baba Sean Nicol bu anları kaydederek sosyal medyada paylaşınca görüntüler kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 09-11-2022 11:27

Uzmanlar uyarıyor! Bu seks trendi kötü sonuçlara yol açabilir

Cinsellik her ne kadar konuşulmayan konular arasında bulunsa da birçok kişi için oldukça önem taşıyor. İnsanların çoğu cinselliği en temel ihtiyaçlar arasında görüyor. Seks hakkında çeşitli uygulamalar, trendler bulunuyor. Son zamanlarda Dünya'da yeni trend olan 'No Nut November' diye adlandırılan akım sağlığı riske atabilir. Uzmanlar No Nut November'ın risklerini paylaştı.

Haber 06-11-2022 15:18

Palyaço maskeli kadın külotu giymiş sapık dehşet saçtı! Tüm bakımevlerini tek tek gezip önlerinde mastürbasyon yaptı

İngiltere'de yaşayan 53 yaşındaki Paul Whittaker, işlediği suçla herkesi şaşkına çevirdi. Palyaço maskesi ya da kadın külotu giyerek bakımevlerini gezen Whittaker, bakımevindeki yaşlıların ve çalışanların gözleri önünde kendisini teşhir edip mastürbasyon yaparak her birini travmatize etmekten tutuklandı.

Trend 05-11-2022 11:30

Sosyal medyanın sınırlarını zorladı! Canlı yayın sırasında yüzlerce takipçisinin gözü önünde seks oyuncağıyla mastürbasyon yaptı

“Alielieen1” isimli bir Twitch yayıncısı sosyal medyadan platformu üzerinden açtığı canlı yayın sırasında cinsel ilişki oyuncaklarıyla mastürbasyon yaptı. Yüzlerce kişinin izlediği yayın sırasındaki hareketi nedeniyle Twitch kullanıcısının hesabı erişeme kapatıldı.

Trend 05-11-2022 07:41

Sürekli yapıyorsanız risk altındasınız! Mastürbasyonun 5 sağlık riski

Mastürbasyon cinsellik hakkında merak edilen konular arasında bulunuyor. Birçok kişi internet üzerinden mastürbasyon zararlı mı? diye aramalarda bulunuyor. Mastürbasyonun sağlık üzerindeki etkileri göz korkutabiliyor. Uzmanlar sık yapılan mastürbasyonların 5 sağlık riskini belirtiyor.

Haber 02-11-2022 22:04

Mastürbasyonun faydalarını duyanlar şaşırıyor! Regl ağrısını bıçak gibi kesiyor

Mastürbasyon hakkında kafalarda birçok soru işareti bulunuyor. İnsanlar mastürbasyon zararlı mı faydalı mı diye araştırmalarda bulunuyor. Yapılan bazı çalışmalara göre mastürbasyonun oldukça etkili faydaları bulunuyor. Regl ağrısını azaltmak da bu faydalar arasında yer alıyor.

Kadin 25-10-2022 08:47

Dudak uçuklatan etki: Bağışıklık sistemini güçlendirir, prostat kanseri riskini azaltır... Orgazmın faydaları

Mastürbasyon veya bir partnerle seks yoluyla orgazm, stresi azaltabilir ve uyku kalitesini iyileştirebilir. Minimum stres ve kaliteli uyku, bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanıza yardımcı olabilir. Orgazm olmak ister mastürbasyon ister partnerle seks olsun, bağışıklık sisteminiz üzerinde olumlu bir etkisi olabilir. Yine de bunun ne kadar etkili olabileceğini ve sonuçları görmek için kaç tane orgazm gerektiğini belirlemek için daha fazla araştırmaya ihtiyaç var.

Haber 08-10-2022 17:00

Kız öğrenciler dışarı çıkamaz hale gelmişti! Kız yurdu sapığı hakkında mide bulandıran bir detay daha

İzmir'de bir kız yurdunun önüne her gece gelip mastürbasyon yaparak mide bulandıran S. A. hakkında yeni bir gelişme yaşandı. S. A.'nın yurdun önündeki kaldırımda sergilediği uygunsuz hareketler saniye saniye görüntülenirken olay sosyal medyada infial yaratmıştı. Öğrencileri dışarı çıkmaktan korkar hale getiren sapık ekiplerin çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı. S. A.'nın cinsel taciz suçundan suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Haber 08-10-2022 13:52

Mesai saatleri içinde en çok mastürbasyon yapılan kent! Ülkenin %14'ü bunu yapıyor

Chemist4U tarafından yapılan yeni bir araştırma, 7,4 milyon İngiliz'in çalışma saatleri içinde mastürbasyon yaptığını ortaya çıkardı. Bu da nüfusun yüzde 14'ünün çalışma saatleri içinde zaman zaman kendilerini tatmin ettiklerini anlamına geliyordu.

Trend 06-10-2022 14:05

Bu kadarı da pes artık dedirtti: İş yerinde mastürbasyon yaptıklarını itiraf ettiler! Nedeni oldukça şaşırtıcı

Cinsellik üzeri kapalı bir konu olarak görülüyor. Cinsellik temel ihtiyaçlar arasında yer alsa toplum içerisinde konuşulması ve topluma uygun olmayan hareketler yapılması ayıp olarak karşılanıyor. İngiltere'de yapılan araştırmada birçok insan iş yerinde mastürbasyon yaptıklarını itiraf etti. Yaptıkları mastürbasyonun nedeni ise oldukça şaşırtıcı...

Haber 06-10-2022 08:10

Dünyayla Benim Aramda'daki mastürbasyon sahnesiyle konuşulmuştu! Hafsanur Sancaktutan o sahne hakkında konuştu

Disney+'ta yer alan Dünyayla Benim Aramda dizisinde mastürbasyon sahnesiyle dikkat çeken güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan konuya dair konuştu. Kendini tatmin ettiği sahnelere dair soruları yanıtlayan Hafsanur Sancaktutan "Kurallarıma aykırı olmadığı sürece işimi yapıyorum" dedi.

Magazin 03-10-2022 08:15

Cinsel hayatınızı baştan aşağıya değiştirecek kaşık yöntemi

Uzmanlar, seks oyuncağı yerine konulabilecek ev eşyalarını sıraladı. Uzmanlar, bu ev eşyalarını kullanmadan önce çok dikkat edilmesi gerektiğinin altını çiziyor. İstediğiniz zaman kendinizi şımartmak için elinizin altında birçok eşya var. İşte uzmanlara göre seks oyuncağı olarak kullanabileceğiniz şaşırtıcı ev eşyaları...

Haber 30-09-2022 17:12

Cinsel ilişkiye gerek yok! Hiç beklemediğiniz anda kazara orgazm olabilirsiniz

Cinsel ilişkide birçok sorun bulunuyor. Orgazm olamamak bu sorunlar arasında yer alıyor. Orgazm için illa etkili bir cinsel ilişkiye girmenin gerekildiği düşünülse de bu konu büyük yanılgılar arasında yer alıyor. Seks veya mastürbasyon yapmadan da bilinçsiz bir şekilde orgazm olunabiliyor.

Haber 27-09-2022 08:34

Böylesi görülmedi! Cinsel ilişkide hazzı artırmak için yapılan bu fantezi çok tehlikeli

Cinsel ilişki sırasında herkesin aldığı haz farklılık gösteriyor. Bu hazzı artırmak için çeşitli fanteziler uygulayan insanlar bulunuyor. Bu fanteziler arasında en ilginci otoerotik asfiksi. Otoerotik asfiksi, cinsel ilişki yaşayan kişinin daha fazla haz alması için kendini nefessiz bırakmasına deniliyor.

Haber 21-09-2022 20:54

Açık açık itiraf etti: İnlerken yakalandı! Evden çalışanların yarısı bunu yapıyor!

Koronavirüs pandemisi ile beraber başta büyük şirketler olmak üzere birçok firma evden çalışma sistemine geçti. Evden çalışma sistemi ilk başlarda çoğu kişinin hoşuna gitmiş olsa da zaman geçtikçe evden çalışma sistemiyle beraber bazı sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Dikkat çeken bir anketin sonuçlarına göre, uzaktan çalışanların yarısı, mesai başındayken mastürbasyon yaptıklarını söylerken, ofis çalışanlarının üçte biri bir iş arkadaşı tarafından inerken yakalandıklarını itiraf etti.

Haber 20-09-2022 23:19

Yıllardır doğru sanılan bilgiyi çürütecek! Ortaya atılan iddia gerginlik yarattı: Saç dökülmelerinin nedeni mastürbasyon mu?

Mastürbasyon tüm dünyada sıklıkla yapılıyor. Cinsel ilişkide olduğu gibi mastürbasyon hakkında da birçok bilgi bulunuyor. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan bir kullanıcı mastürbasyon yapmanın saç dökülmesine neden olduğunu belirtti. Bu paylaşımı gören kullanıcılar tedirgin olarak bilginin doğruluğunu sorguladılar. Peki mastürbasyon saç dökülmesi yapar mı? İşte cevabı...

Haber 19-09-2022 08:18

Uzun süre seks yapmadığınızda vücudunuza ne olur?

Düzenli seks hayatı hem fiziksel hem de ruhsal sağlık açısından oldukça faydalıdır. Uzmanlar şimdi de uzun zaman seks yapılmadığında vücuda neler olduğunu tek tek açıkladı. Yapılan bir çalışma bir yıl boyunca seks yapmayanlarla beş yıldan fazla seks yapmayanları mercek altına aldı. Sonuçlar çok şaşırtıcı!

Haber 08-09-2022 08:40

Böyle romantik hediye görülmedi! Kız arkadaşına hediye ettiği el yapımı robotun yaptığı şey...

Ebony Frondy isimli genç kadın, TikTok hesabında yaptığı paylaşımıyla büyük ilgi gördü. Kaynak ustası erkek arkadaşı Rory'nin kendisi için hazırladığı el yapımı hediyenin bir videosunu paylaşan genç kadın, onun nasıl çalıştığının gösterince izleyenler şaşkına döndü.

Trend 27-08-2022 16:50

Araba sürerken bir yandan da mastürbasyon yaparken yakalandı! Savunması pes dedirtti: Evde mahremiyetim yoktu

İngiltere’nin Colchester bölgesinde yaşayan bir olay ülkede büyük ses getirdi. 27 yaşındaki Sion Raymer, arabasını sürdüğü sırada mastürbasyon yaparken yakalandı. Suçüstü yakalandıktan sonra Raymer, polise verdiği ifadesinde evinde mahremiyeti olmadığı için bu yolu seçtiğini dile getirerek kendisini savundu.

Trend 26-08-2022 14:22

Mastürbasyon yapan kadınlar kilo alır iddiası ortalığı karıştırdı! Karısını hedef aldı

Amerikalı ilişki danışmanı Dr. John Gray, yaptığı bir açıklamada mastürbasyon yapan kadınların kilo aldığını öne dürdü. Doktorun bu iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü. Binlerce kullanıcı bu iddianın inandırıcı olmadığını belirtti. Doktorun bu iddiasına yüzbinlerce takipçisi olan kişisel antrenör Luke Hanna’dan sert bir eleştiri geldi. İddiaların asılsız olduğunu dile getiren Hanna, Dr. Gray’in karısına atıfta bulunan sert şakalar yaptı.

Haber 20-08-2022 08:27

Balkonda çıplak halde mastürbasyon yapıp video çekti, savunması şoke etti! 'Sevgilime atmak için...'

Diyarbakır'da meydana gelen iğrenç olay 'bu kadar da olmaz' dedirtti. S.Ç. isimli bir şahıs, 6 katlı binanın 3’üncü katındaki evinin balkonunda çıplak halde mastürbasyon yaptı. Kendini tatmin ettiği anları videoya çeken S.Ç., çevredekilerin şikayeti üzerine gözaltına alındı. İfadesinde videoyu sevgilisine atmak için çektiğini söyleyen S.Ç., ‘cinsel saldırı’ suçundan tutuklandı. İşte iğrenç olayın detayları!

Haber 25-07-2022 13:35

Astronotlar uyarıldı! ''Uzayda mastürbasyon yapmayın çünkü...''

Tek bir seansın, kadın mürettebat üyelerinin hamile kalmalarına neden olabileceği ortaya çıktıktan sonra astronotlar, uzayda kendilerini tatmin etmeleri konusunda uyarıldılar. Bir podcast yayını ile gündeme gelen bu konu, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Uzay bilimcilerin, uzayda seksin nasıl çalıştığını keşfetmeye dair planları olduğu da söylentiler arasında.

Trend 23-07-2022 17:52

Tam bir skandal! Kreşin önünde soyunup öyle bir şey yaptı ki

24 yaşındaki Lennox John Ponzo isimli genç adam, bir kreşin dışında müstehcen bir eylemde bulunmaktan ve reşit olmayan bir kişinin bu cinsel eylemine tanık olmasına neden olmaktan tutuklandı. Ponzo şimdi 25 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya.

Trend 13-07-2022 14:38

Cinsellikten kaçınan sevgilisinin fikirleri şoke etti! ''Ben her mastürbasyon yaptığımda bir kedi ölüyor''

Genç bir adam, kız arkadaşının cinsellik hakkındaki fikirlerini duyunca şoke oldu. Bir internet sitesinde bunların paylaşıp insanlara danışan genç, ailesinin yetiştirme tarzı sebebiyle sevgilisinde oturmuş bu fikirleri nasıl değiştireceğini düşünüp durduğunu söyledi.

Trend 02-07-2022 17:36

Sapık papaz dehşeti! Şimdi de kahve dükkanının önünde mastürbasyon yaparken yakalandı

Kissimmee'de Çevrimiçi papazlık dersleri veren bir papaz olan Enginio Dali Muniz-Colon, iddiaya göre bir Starbucks verandasında cinsel eylemlerde bulundu. Pazartesi günü tutuklanan Muniz-Colon, cinsel organları teşhir etmekle suçlandı.

Trend 30-06-2022 15:06

Kendinize bu kötülüğü yapmayın: Belirtilerden biri bile varsa doktora koşun

Kısa vadede büyük bir rahatlama sağlayan mastürbasyon, kontrolden çıktığında ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Farkında olmadan mastürbasyon bağımlısı olabilir, bu bağımlılık nadiren de olsa ölüme neden olabilir. Mastürbasyon bağımlılığının uzun vadede olumsuz etkileri bulunuyor. Bu belirtilerden birini bile taşıyorsanız bir uzman desteğine ihtiyacınız olabilir.

Haber 24-06-2022 09:39