Maya Maskesi Haberleri

Yer: Diyarbakır! Kar maskesi ile kahvehaneye girip tüfeklerle ateş açtılar

Diyarbakır'da kar maskeli 2 kişi, gündüz tartıştıkları kişilere ait kahvehaneye tüfek ve tabancalarla ateş açıp kaçtı. Ölen ya da yaralanan olmazken, polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Haber 2024-04-12 00:59:08

Akılalmaz kuyumcu soygunu! Kar maskesiyle girip 1,5 kilo altın çaldılar

Bursa'da kar maskesi takan 3 şüpheli, girdikleri kuyumcu dükkanından yaklaşık 1,5 kilo altın çaldı. Polis, kaçan şüphelilerin kimliğini araştırıyor.

Haber 2024-03-09 17:28:22

Bağcılar'da 13 yaşındaki çocuk dehşeti! Kar maskesi taktı, arkadaşını evinin önünde bıçakladı: Kumpas kurmuş

İstanbul, Bağcılar'da geçtiğimiz günlerde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. 13 yaşındaki bir çocuk okulda tartıştığı arkadaşını kar maskesi takarak önce takip etti, ardından evine gireceği sırada iki yerinden bıçakladı. Çocuğunu kanlar içinde gören aile neye uğradığını şaşırırken hemen hastaneye koştu. Arkadaşını bıçaklayan çocuk ise kısa sürede yakalandı. Bıçaklanan çocuğun annesi, "Bu bilinçli yapılmış bir şey bildiğiniz çocuğuma kumpas kurmuş" diyerek isyanını dile getirdi.

Haber 2024-02-26 12:03:34

Evde yapılan doğal botoks maskesi sosyal medyada gündem oldu! 'Cildim çok parlak göründü'

Sosyal medya platformu TikTok'ta her geçen gün yeni bir akım hızla yayılıyor. Özellikle güzellik ve cilt bakımı konularıyla ilgilenen kişilerin karşısına ise son günlerde evde yapılan doğal botoks maskesi çıkıyor. Keten tohumu ve suyla hazırlanan karışımın ciltte botoks etkisi yarattığı iddia edilirken uzmanlar ise böyle bir karışımdan botoks etkisi beklememek gerektiğini söylüyor. The Sun'dan Eliza Loukou ise bu viral maskeyi deneyip deneyimlerini paylaştı.

Kadin 2024-02-05 17:57:34

Nefise Karatay yıllara meydan okuyor! Kızı Maya ile kayakta pozlarına yorum yağdı

Bir dönem Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı ilişkiyle gündem olan ve pozlarıyla hafızalara kazınan Nefise Karatay yıllara meydan okuyor. Gözlerden uzak bir özel hayat süren Karatay kızı Maya ile kayaktan pozlarını paylaşınca takipçilerinden yorum gecikmedi.

Magazin 01-02-24 13:59

Love Island/Aşk Adası'nın sunucusu Maya Jama'nın derin dekolteli tarzına yorum yağdı! Dünyanın en seksi kadını

Maya Jama, Love Island All Stars villasına girerken yine iddialı bir seçimde bulundu. Ünlü sunucunun tarzı sosyal medyada yarışmanın önüne geçti. Seyirciler Jama için "Dünyanın en seksi kadını" yorumunda bulundu.

Magazin 31-01-24 09:58

Sahte 15 Temmuz gazisinin maskesi düştü! Pavyon fotoğrafıyla gündemde olan Metin Kolca için açıklama geldi

Kendini "15 Temmuz gazisi" olarak tanıtırken foyası ortaya çıkan Metin Kolca hakkındaki iddialar çok konuşuldu. 15 Temmuz'un ilk dakikalarında Ankara'da olduğunu söyleyen Kolca'nın 15 Temmuz'a saatler kala Ankara'daki bir pavyondan paylaştığı fotoğraf dikkat çekmişti. Son olarak Kolca hakkında resmi açıklama da geldi.

Haber 30-01-24 15:44

Tuba Büyüküstün gözlerden uzak büyüttüğü ikiz kızlarını paylaştı! Annelerinin aynısı

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren oyuncu Tuba Büyüküstün, ikiz kızları Toprak ve Maya ile fotoğraf paylaştı. Güzel oyuncunun Onur Saylak ile evliliğinden olan ikiz kızları Maya ve Toprak'ı görenler "Annelerinin aynısı olmuşlar" yorumlarından bulundu.

Magazin 22-01-24 09:13

Yer: Avustralya! O anlar filmleri aratmadı: Palyaço maskesi takıp market soydu

Avustralya’nın Queensland eyaletinin merkezi Brisbane kentinde palyaço maskesi takan silahlı bir şahıs market soydu.

Haber 18-01-24 17:33

Aşk Adası'nın sunucusu Maya Jama yarışmacıların önüne geçti! Her an göğüsleri fırlayacak gibi

2022'de Love Island'ın yeni sunucusu olarak duyurulan Maya Jama sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla sıkça gündem oluyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü sunucu son olarak yarışmadaki tarzıyla gündem oldu. Programa göğüs dekoltesiyle damga vuran Maya Jama'nın cesur seçimine yorum yağdı.

Magazin 16-01-24 15:24

Love Island sunucusu Maya Jama beyaz transparan elbisesiyle boy gösterdi! Giymesen de olurmuş

İngiliz TV sunucusu Maya Jama son dönemin dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Müstehcen anların yaşandığı TV programı Love Island sunucusu olarak hayran kitlesini artıran Jama transparan elbisesiyle olay oldu.

Magazin 15-01-24 09:19

Yüzüne kil maskesi yerine kına sürdü! O anları sosyal medyadan paylaşınca viral oldu... Kurgu olduğuna yemin edebilirim

TikTok'ta 'diladoa1' kullanıcıa adıyla paylaşım yapan bir kadın kil maskesi ile kınayı karıştırınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda kil maskesi yerine yüzüne kına sürdüğü anları ve sonrasını paylaşan kadının görüntüsü sosyal medyada gündem yarattı. Kullanıcıların büyük bir kısmı görüntülere inanmadığını söyledi.

Trend 18-11-23 15:06

90'lara damga vurmuştu! Pınar Aylin'in sır gibi sakladığı kızı Maya güzelliğiyle büyüledi! Bakan bir daha baktı

90'lara damga vuran isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Pınar Aylin, bir kamyonetin arkasında çektiği "Deliler Gibi" şarkısının klibindeki sempatik tavırları ve güçlü sesi ile şöhreti yakalamıştı. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü ismin kızı ile paylaşımları büyük ilgi görüyor. Aylin'in gözlerden uzak büyüttüğü kızı Maya'yı gören herkes hayran kalıyor.

Magazin 06-11-23 15:21

Saç dökülmesi için mucize formül! Haftada sadece iki kez uygulayın, değişimi görün

Saç dökülmesi sorunu çok sayıda vatandaşı olumsuz yönde etkiliyor. Genetik yapı da dahil olmak üzere; yetersiz beslenme, aşırı boya ve stres gibi faktörler saç dökülmesini tetikleyen unsurlar arasında bulunuyor. Patates maskesiyle saçlarınızın uzamasını sağlayabilir ve dökülme sorununun önüne geçebilirsiniz. İşte şampuandan bile etkili saç maskesi tarifleri...

Haber 20-09-23 08:43

Sosyal medyanın yeni çılgınlığı: Oksijen maskesi! Öğle tatillerinde kahve içmek yerine oksijen alıyorlar...

Çin'de yeni bir sosyal medya akımı oluşmaya başladı. Özellikle öğrenciler arasında popüler olan uygulamada gençler kahve içmek yerine oksijen maskesi kullanmaya başladı. Oksijen satın alan gençleri uzmanlar söz konusu uygulamanın akciğerlere zarar verebileceğini söyleyerek uyardı.

Trend 16-09-23 15:30

Aspirinin cilde faydaları nelerdir? Aspirin cildi beyazlatır mı, maskesi nasıl yapılır?

Aspirin yaygın olarak ağrı kesici olarak kullanılan bir ilaç olarak bilinirken son yıllarda cilt bakımı alanında da dikkat çekmeye başlamıştır. Aslında aspirinin cilt üzerinde bir dizi olumlu etkisi olabileceği düşünülür. Bunlar arasında özellikle cilt lekelerinin azaltılması, sivilce tedavisi ve cilt tonunu dengeleme gibi faydalar sayılabilir. Ancak aspirinin cilde uygulanmasıyla ilgili bazı önemli noktaları dikkate almak gerekir.

Haber 31-08-23 23:53

La casa de papel Gaziosmanpaşa! Salvador Dali maskesiyle soygun girişimi kamerada

Gaziosmanpaşa'da 2 kişi, bir kuyumcuya soygun girişiminde bulundu. Soygunu gerçekleştiremeden olay yerinden kaçan 2 şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Suçlarını itiraf eden şüpheliler, mahkeme tarafından tutuklandı. Soygun girişimi ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Zanlıların soygun girişimi sırasında yüzlerini gizlemek için ünlü dizi La casa de papel'deki gibi Salvador Dali maskesi kullandıkları görüldü. İşte detaylar...

Haber 31-08-23 09:35

Esenyurt'ta 'kimyasal savaş' isyanı: O fabrikalar hakkında ortalığı ayağa kaldıran iddia! Bari gaz maskesi dağıtsınlar da nefes alalım

İstanbul'da Esenyurt sakinlerini fabrika bacaları isyan ettirdi. Durum öyle hal aldı ki vatandaşlar kendini kimya savaşında hissediyor, "Gaz maskesi dağıtsınlar da rahat nefes alalım" diyor. Son derece kötü kokan, insanların gözlerini ve boğazlarını yakan kara dumanlar nedeniyle astım olduğunu söyleyen bile var. Dumanın kendilerini zehirlediklerini söyleyen vatandaşların şikayeti üzerine fabrikaların ikisinden iddialara yanıt geldi. Meseleye Esenler Belediyesi de dahil oldu.

Haber 29-08-23 11:35

Arzu Yanardağ’ın kızı Alara Maya büyüdü, kocaman oldu! Güzelliğiyle büyüledi

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Arzu Yanardağ, 1997 yılında Emrah'ın da başrol oyuncusu olduğu 'Unutabilsem' adlı diziyle televizyon kariyerine başladı. Sonrasında birçok dizi ve sinema filminde karşımıza çıkan Yanardağ, çeşitli tiyatro oyunlarında da oyunculuğunu konuşturdu. Bir döneme damga vuran Arzu Yanardağ'ın kızı Alara Maya büyüdü. Yanardağ'ın kızı güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 14-08-23 17:45

Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün'ün ikiz kızları büyüdü! Anneleri paylaştı

Oyuncu Onur Saylak ile evliliğinden Maya ve Toprak adında ikiz çocukları bulunan Tuba Büyüküstün sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Oyuncu Büyüküstün kızlarını gözlerden uzak büyütse de zaman zaman son hallerini paylaşıyor. İşte güzel oyuncunun ikiz kızları...

Magazin 14-08-23 06:56

TV yayın akışı 9 Ağustos 2023 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

9 Ağustos 2023 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Ağustos Çarşamba akşamı Güldür Güldür Show, Belalı Tanık, Bumblebee, Arı Maya, Benim Güzel Ailem, MasterChef Türkiye All ve Ruhun Duymaz programları ekranda olacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 9 Ağustos Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 09-08-23 07:24

Boşuna yüzlerce lirayı çöpe atmayın! Evde az maliyetle yapabileceğiniz kolay saç bakım maskesi tarifleri

Saç bakımının kadınlar için ne kadar önemli olduğunu söylemeye bile gerek yok! Işıl ışıl parlayan canlı ve dolgun saçlara sahip olmanın hayalini kuran tüm kadınlar, birbirinden farklı ve kaliteli ürünlerle bakımlarını gerçekleştiriyor. Dışarıdan alabileceğiniz bakım ürünlerinin yanı sıra evde kendiniz de birbirinden güzel maskeler hazırlayabilirsiniz. Tamamen doğal içerikli bu maskeler nasıl yapılır, hangi ürünler kullanılır merak ediyorsanız birbirinden özel tarifleri paylaşıyoruz!

Kadin 01-08-23 18:04

Beyaz kil maskesi faydaları: Beyaz kil maskesi ne işe yarar, nasıl yapılır?

Cildiniz için doğal güzellik sırrı: Beyaz Kil Maskesi! Beyaz kil maskesi, gözenekleri derinlemesine temizleyerek cildinizin nefes almasını sağlar, yağ dengesini düzenler ve pürüzsüz bir cilt tonu sunar. Hassas ve kuru ciltler için ideal olan bu mucizevi maske, ölü hücreleri arındırarak doğal bir parlaklık kazandırır. Beyaz kil maskesi, cilt bakımı için oldukça faydalı doğal bir yöntemdir. Beyaz kil kozmetik ürünlerde ve cilt bakımında yaygın olarak kullanılır.

Haber 30-07-23 22:36

Aşk Adası sunucusu Maya Jama'dan iddialı seçim! Dekoltelerine bir bakan bir daha baktı

2022'de Love Island'ın yeni sunucusu olarak duyurulan Maya Jama iddialı seçimleriyle dikkat çekiyor. Son olarak kırmızı transparan elbisesiyle dikkat çeken sunucu hayranlarından yine tam not aldı. Maya Jama'nın cesur tarzı sosyal medyada da ilgi görüyor.

Magazin 16-06-23 12:00

Yeşil kil maskesi faydaları: Yeşil kil maskesi ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Cilt sağlığını korumanın en kolay yollarından biri düzenli cilt bakımı yapmaktır. Cilt bakımında pek çok farklı ürün tercih edilir. Bu ürünler arasında yeşil kil maskesinin ayrı bir önemi vardır. Kuru, yağlı, az yağlı, karma gibi birbirinden farklı cilt yapısı mevcuttur. Her cilt yapısının ihtiyaç duyduğu bakım birbirinden farklıdır. Yeşil kil maskesi daha çok akneli veya yağlı cilt tipine sahip olan kişiler için yararlıdır. Peki, yeşil kil maskesi faydaları nelerdir?

Haber 13-06-23 17:54

Saç ekimi etkisi yaratıyor! 3 malzemeyle adeta saç fışkırtıyor

Saç dökülmesi kelleşmelere neden olabiliyor. Kelliğin önüne geçmek ve azalan saçları artırmak için doğru saç bakımlarını uygulamak gerekiyor. Dökülen saçları tekrardan çıkarmanızı sağlayacak saç bakımları çok daha bakımlı görünmenizi sağlayabiliyor. İşte saç çıkartan bakım maskesi...

Kadin 08-06-23 10:33

Nefise Karatay'ın kızı Maya'ya beğeni yağdı! Annesini güzelliğiyle geride bırakır

Eski manken Nefise Karatay, sosyal medya paylaşımlarıyla beğeni toplamaya devam ediyor. Nefise Karatay son olarak kızı Maya ile paylaştığı karelerle hayran bıraktı. Karatay'ın küçük kızını görenler "Annesini güzelliğiyle geride bırakır" yorumları yaptı.

Magazin 05-06-23 10:49

Kıvırcık saçları ısısız bir şekilde düzleştirmenin yolunu paylaştı! Büyükannesinden öğrendiği pürüzsüz saç bakımı maskesi

Düz saçlı kişiler kıvırcık saçların hayalini kurarken kıvırcık saçlı kişiler de bu durum tam tersine dönüyor. Düz ve pürüzsüz saçlar için yapılan brezilya fönü, düzleştirici gibi yöntemler saçın zarar görmesine sebep oluyor. Bu nedenle ısısız saç düzleştirme yöntemleri aranıyor. TikTok'ta büyükannesinden öğrendiği saç maskesini gösteren bir kadın saçlarını doğal düzleştirmenin yolunu paylaştı.

Kadin 16-05-23 15:11

Zeytinyağının saça faydaları nelerdir, zeytinyağı saç maskesi nasıl yapılır? Zeytinyağı saça nasıl uygulanır, dökülen saça zeytinyağı iyi gelir mi?

Zeytinyağı, zeytin meyvesinin sıkılmasıyla elde edilen doğal bir yağdır. Akdeniz ülkeleri, özellikle de İspanya, İtalya ve Yunanistan gibi ülkelerde geniş bir şekilde kullanılmaktadır. Zeytinyağı içerdiği tekli doymamış yağ asitleri sayesinde kalp sağlığına faydalıdır. Bu yağ asitleri kötü kolesterolü azaltarak kalp hastalığı riskini azaltır. Ayrıca antioksidanlar ve anti-enflamatuar bileşenler içerdiği için vücutta iltihaplanmayı azaltır ve kanser riskini azaltır.

Haber 08-05-23 12:01

Cilt bakımında oksijen tedavisi nedir? Cilt bakımında oksijen tedavisi nasıl yapılır, oksijen maskesi ne işe yarar?

Oksijen yalnızca akciğerler için değil, cildin nefes almasında da büyük bir öneme sahiptir. Cilt bakımı denildiğinde akla her ne kadar yalnızca kadınlar gelse de erkekler de en az kadınlar kadar bu konuya önem gösterir. Cilt bakımında doğru ürünleri kullanmak ve bu ürünleri doğru bir şekilde uygulamak gerekir. Bu ürünler dışında cildin nefes alabilmesi için oksijen tedavisinden de faydalanılır. Peki, cilt bakında oksijen tedavisi nedir, oksijen maskesi ne işe yarar?

Haber 28-04-23 15:41

Balmumu faydaları nelerdir, cilde iyi gelir mi? Balmumu maskesi cilde nasıl uygulanır, lekelere iyi gelir mi?

Elde edildiği bal arılarının salgıladığı bir madde olan balmumu cilt bakımı ve sağlık açısından birçok fayda sağlayan doğal bir malzemedir. Balmumu maskesi ise balmumunun ciltteki kir ve yağı emmesiyle gözenekleri temizleyerek cildi canlandıran bir cilt bakım yöntemidir. Balmumu ayrıca dudak balmı, el kremi, saç kremi ve diğer kozmetik ürünlerinde de kullanılır. Peki, balmumu cilt bakımında nasıl kullanılır, ciltte ne işe yarar?

Haber 28-04-23 14:51

Düzenli kullanınca göz altı morluklarını ve şişliklerini yok ediyor! TikTok'ta trend olan tek malzemeli göz altı maskesi tarifi

Göz altı morlukları ve şişlikleri yorgun, çökük görünüme sebep oluyor. Göz altı morluklarını geçirmek için etkili yöntemler aranıyor. Uykumu alsam bile göz altı problemlerimi geçiremiyorum diyorsanız TikTok'ta trend olan göz altı maskesine şans verebilirsiniz. Tek malzeme ile hazırlanan doğal göz altı maskesi morluklar ve şişlikler için mucizeler yaratıyor.

Kadin 22-04-23 16:14

Tuba Büyüküstün balmumu figürünü görmeye ikiz kızlarıyla gitmişti! Görenler Babasının aynısı dedi

Oyuncu Tuba Büyüküstün son olarak kendi balmumu heykelinin tanıtım lansmanında kızları Maya ve Toprak ile poz verdi. Kocaman olan ikizleriyle görüntülenen güzel oyuncuya beğeni yağarken kızlarıyla ilgili de "Kızlar tıpkı babaları" yorumları geldi.

Magazin 18-04-23 13:50

Kayseri sokaklarında ilginç görüntü! At kafasıyla kalabalığın arasında dolaştı, gören şaştı kaldı

Kayseri'nin en işlek caddesinde bir adamın at kafası maskesiyle dolaşması görenleri şaşkına çevirdi. Kentin en yoğun yerlerinden biri olan Sivas Caddesi'nde at kafası maskesi giyerek kalabalığın arasında dolaşan adamı görenler hemen telefona sarıldı.

Haber 16-04-23 15:20

Tunceli'de ormanda bulunan kanadı kırık baykuş Mayanın tedavisi sürüyor

Tunceli'de ormanda bulunan kanadı kırık alaca baykuş "Maya" özenle bakılıyor.

Yurthaber 21-03-23 10:53

Rus televizyonu hacklendi! Kırmızı alarm verildi... “Lütfen sığınağa gidin” uyarısı yapıldı

Bilgisayar korsanlarının hacklediği Rus televizyonunda bir anda kırmızı alarm verilerek nükleer saldırının gerçekleştiği söylendi. Televizyondan halkın sığınaklara gitmesi, gaz maskesi takması ve radyasyon haplarını almaları konusunda uyarılar yapıldı.

Trend 10-03-23 09:33

Saç dökülmesini anında durduruyor! Tüm dökülen saçlarınızı geri kazandıran maske tarifi

Saç dökülmesine müdahale edilmemesi yer yer kelleşmelere neden olabiliyor. Saç dökülmesinin önüne geçmek ve dökülen saçları geri kazanmak için doğru bakımları uygulamak gerekiyor. Aşağıda bulunan saç maskesi tarifi gür saçlara kavuşmanızı sağlıyor.

Kadin 05-03-23 14:18

Kutsal tapınağa izinsiz bir şekilde çıkan turisti elindeki sopayla bekledi! Yanına yaklaşıp bir anda kafasına vurdu

Meksika'daki eski Maya Kukulcán Tapınağı'na izinsiz giren Polonyalı bir turist güvenlik görevlilerinin kendisini merdivenden indirmesinden sonra bir de yerel halktan bir kişinin tepkisiyle karşılaştı. Elinde büyük bir sopayla adamın tapınaktan inmesini bekleyen adam kalabalığın arasından sıyrılarak elindeki sopayla Polonyalı turistin kafasına vurdu.

Trend 30-01-23 12:02

Cilt bakım maskesi büyük tepki topladı: Bencil ve delisin!

Cilt bakımı özellikle kadınlar için büyük önem taşıyor. Daha sıkı ve parlak bir cilde sahip olmak, cilt kusurlarını gidermek için çeşitli bakım ürünleri uygulanıyor ve maskeler yapılıyor. İlginç cilt bakım maskelerin etkileri merak uyandırabiliyor. Instagram'da yaptığı cilt maskesini kullanan kadın kullandığı malzeme nedeniyle tepkilerin hedefi oldu.

Kadin 25-12-22 17:33

Dünyada viral olan kare! Endonezyalı kadın borcunu ödememek için kefene girip ölü taklidi yaptı... Foyası bakın nasıl ortaya çıktı

Endonezyalı Liza Dewi Pramita adındaki kadının borçlarından kaçış yolu için oynadığı oyun akıllara durgunluk verdi. Pramita, borçlarını ödememek için ölü taklidi yaptı. Ölümü gerçekçi kılmak için kendini kefenleyen burnuna da pamuk koyan kadın sosyal medyada viral oldu. Ancak bu kurnazca hazırlanan 'ölüm' senaryosunun foyası, alacaklı Maya Gunawan tarafından ortaya çıkarıldı, Liza'nın kızı da her şeyi itiraf etti.

Haber 25-12-22 09:53

Tuba Büyüküstün ikiz kızlarını da alıp Paris'e gitti! Kızlar okula gidiyor...

Tuba Büyüküstün, oyuncu Onur Saylak ile evliliğinden olan ikiz kızları Maya ve Toprak'ı da alarak İstanbul'u terk etti. Paris'e yerleşen güzel oyuncu ne kadar süre burada kalacağına dair bir plan yapmadığını söylerken "İstanbul gibi burada da kendimi evimde hissettiğimi hep söyledim" dedi.

Magazin 08-12-22 12:00

Polise pompalı tüfekle ateş açtı! Çocuğa cinsel istismardan sabıkalı suç makinesi üniversiteli öğrencilerin evine zorla girmiş

"Çocuğun cinsel istismarı" suçundan sabıkalıydı, iki cinsel saldırı olayının faili olarak aranıyordu. Polisin "teslim ol" çağrısına uymayıp saklandığı çalılıkların arasında pompalı tüfekle ateş açtı, çatışmada hayatını kaybetti. Adı birçok suça karışan Hasan Toğay'ın 27 Eylül'de cinsel saldırı ve yağmadan gözaltına alınıp serbest bırakıldığı ortaya çıktı. "Suç makinesi" ayrıca dün üniversite öğrencilerinin evine kar maskesi ve pompalı tüfekle zorla girip kaldığı öğrenildi.

Haber 05-12-22 14:54

Öğrencilerin evine zorla kar maskesi ve tüfekle girip kalmış! Bir il bu olayı konuşuyor... Cinsel saldırı şüphelisi çatışmada öldü

Uşak, iki cinsel saldırı olayının faili olarak aranan şahsın ölümüyle çalkalanıyor. 2008 yılında ve 27 Eylül'deki cinsel saldırı olaylarının faili olduğu belirlenen şahsın peşine yakalama kararı sonrası polis ekipleri düştü. Polisin "teslim ol" çağrısına uymayıp pompalı tüfekle ateş açan şüpheli çatışmada vurularak hayatını kaybetti. Şahsın, önceki gün üniversite öğrencilerinin evine zorla girdiğinin ortaya çıkması da bir kez daha dehşete düşürdü.

Haber 04-12-22 22:55

Yeni trend mide bulandırdı! Hızla yaygınlaşıyor... Genç ve pürüzsüz bir cilt için regl kanını yüzüne sürüyor

Tiktok'ta başlayan regl kanını yüz maskesi olarak kullanma trendi hızla yayılmaya devam ediyor. Birçok kadının çok faydalı bulduğu ve sonuçlarına ilişkin detayları paylaştığı trend hala tartışma yaratmaya devam etse de, denemeyi tercih edenlerin sayısının giderek artmaya başladığı görülüyor.

Trend 03-12-22 11:35

Ankara’da ekmeğe zam! 200 gram ekmek artık 5 TL…

Ankara’da un, maya, doğalgaz, motorin, işçilik, su, elektrik, kira gibi tüm temel giderlerdeki artışlar nedeniyle ekmek fiyatlarına zam yapılması kararı alındı. Alınan karar ile 4 lira olan 200 gramlık ekmek artık 5 TL’den satılacak.

Finans 25-11-22 14:46

Meksika’daki kutsal piramidin üzerine çıkıp dans etmeye başladı! Öfkeli kalabalığın hedefi oldu

Meksika’da eski bir Maya tapınağının üzerine çıkan turist bir anda dans etmeye başladı. Bağırarak aşağıya inmesi söylenen turist bir anda öfkeli kalabalığın hedefi oldu. Yanlarına gelen turiste saldıran kalabalık önce saçını çekti, ardından ise ellerindeki su şişesini başından aşağıya boşalttı. O anlar TikTok’ta gündem olmayı başardı. TikTok’tan gönderiyi paylaşan Meksikalı Angela Lopez, “İşte bu yüzden tarihi Maya Piramitlerine saygısızlık etmeyin” notunu ekledi.

Trend 23-11-22 10:22

Her geçen gün büyüyen tehlike evlere sızdı! Tedavisi imkansıza yakın

Dünya Sağlık Örgütü, sağlığı en çok tehdit eden mantarların bir listesini yayınladı. DSÖ’nün yayınladığı listede dört farklı toksik küf ve maya enfeksiyonları yer alıyor. Bu mantarlarla ilgili tedavi yöntemleri olsa da tedavide kullanılan ilaç sayısı çok az. DSÖ, dünya çapında artışa geçen ilaca dirençli mantar enfeksiyonlarına karşı herkesi tedbirli olması konusunda uyarıyor.

Haber 10-11-22 16:21

Palyaço maskeli kadın külotu giymiş sapık dehşet saçtı! Tüm bakımevlerini tek tek gezip önlerinde mastürbasyon yaptı

İngiltere'de yaşayan 53 yaşındaki Paul Whittaker, işlediği suçla herkesi şaşkına çevirdi. Palyaço maskesi ya da kadın külotu giyerek bakımevlerini gezen Whittaker, bakımevindeki yaşlıların ve çalışanların gözleri önünde kendisini teşhir edip mastürbasyon yaparak her birini travmatize etmekten tutuklandı.

Trend 05-11-22 11:30

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'ın İbrahim Tatlıses taklidi kızdırdı! O detay dikkatlerden kaçmadı

Cadılar Bayramını kızlarıyla kutlayan Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, tercih ettiği kostümle tepki çekti. Yılmaz, İbrahim Tatlıses maskesi takıp, beyin ameliyatı sonrası engelli kalan kolunu taklit edince, tepkilerin merkezine oturdu. Yılmaz'a bir eleştiri de yakın dostu Seren Serengil'den geldi.

Magazin 02-11-22 14:56