Meme Büyütme Haberleri

Küçük göğüslerini büyütmek için bulduğu yöntemi paylaştı! Anında 2 beden büyük gösteriyor

Küçük göğüslü kadınlar göğüslerini büyütmek için meme büyütme ameliyatı, dolgulu sütyen gibi yöntemlere başvuruyor. Küçük göğüsleri büyük gösterecek birçok yol bulunuyor. TikTok'ta küçük göğüslerini büyütmek için bulduğu yöntemi paylaşan bir kadın kısa süre içerisinde çok sayıda etkileşim aldı.

Kadin 15-06-2023 16:41

Göğüslerine kötü bakanlara inat bikinisini giyerek vücudunu sergiliyor

Kadınlar göğüslerini büyütmek için çeşitli operasyonlar yaptırıyorlar. Göğüs büyütme ameliyatları oldukça pahalı olabiliyor. Göğüslerini büyütmek için binlerce lira veren Jessy Jordynn, maruz kaldığı kötü bakışlara ve yorumlara inat vücudunu sergiliyor.

Kadin 01-02-2023 15:53

Nadiren görülen hastalığı nedeniyle göğüslerinin büyümesi durmuyor! Kıvrımlı OnlyFans modelinin göğüsleri sadece 8 ayda...

Kadınlar göğüslerinin boyutu için çeşitli estetik operasyonlar yaptırıyorlar. Göğüslerinin daha büyük olmasını isteyenler göğüs büyütmek için uygun cerrahi işlemler yaptırıyor. Göğüslerinin hep büyük olmasını hayal eden OnlyFans modeli Pamelia'nın nadir görülen hastalığı nedeniyle göğüslerinin büyümesi durmuyor.

Kadin 17-01-2023 09:26

Düz göğüslerini anında büyüten tüyoyu paylaştı! Ameliyatsız meme büyütmek için...

Kadınlar daha büyük göğüslere sahip olmak için çeşitli yöntemler deniyorlar. Göğüsleri dikleştirmek ve büyütmek için estetik ameliyatlar bulunsa da bu ameliyatlara gerek kalmadığını gösteren bir TikTok kullanıcısı göğüslerine evde bir anda büyüttü. Paylaşılan videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Kadin 13-01-2023 13:58

Yıllarca büyütmeye çalıştı! Küçük memelerine gelen yorumlara inat sütyensiz paylaştı

Kadınların bedenlerine gelen yorumlar psikolojilerini ve sosyalliklerini etkileyebiliyor. Birçok kadın sosyal medyadan ve çevresinden aldığı kaba yorumlar nedeniyle estetik ameliyat oluyor. Küçük memeleri nedeniyle yıllarca eleştirilen genç kadın sütyensiz paylaşımlarıyla zorbalara meydan okudu.

Kadin 10-01-2023 11:49

Mucizevi yöntemini TikTok'tan paylaştı! Göğüslerim küçüktü ama onları ameliyat olmadan büyüttüm

Kadınlar daha büyük göğüslere sahip olmak için çeşitli yöntemler arıyor. Göğsü büyütmenin tek yolunun estetik operasyonlar olduğu düşünülüyor. Birçok kadın meme büyütme estetiği oluyor. Ancak cerrahi işlem yaptırmak istemeyenler göğüs büyütmek için doğal yöntemler arıyor. TikTok'ta bir sosyal medya kullanıcısı göğüslerini doğal yollarla nasıl büyüttüğünü paylaştı.

Kadin 28-11-2022 10:55

Göğüslerinizi Sofia Vergara gibi büyütmek için yapmanız gerekenler: Doğal yollarla göğüs büyütme

Küçük ve büyük meme severler ikiye ayrılıyor. Büyük memeye sahip olanlar küçültme ameliyatları olurken küçük olanlar ise memelerini büyütmek istiyor. Kadınlar dik ve büyük meme için çeşitli estetik operasyonlar geçiriyorlar. Sofia Vergara gibi büyük göğüslere sahip olmak ama estetik olmak istemeyen kişiler doğal çözümler arıyor. İşte göğüslerinizi büyütecek birkaç ipucu...

Kadin 24-10-2022 09:47

Yıllarca sağlıklı olduğu söylendi! Propolis yemek sağlığınızı riske atıyor

Propolis, arılar tarafından üretilir. Propolis, içeriğindeki kimyasallar nedeniyle, anti-mikrobiyal, anti-oksidan, anti-tümör gibi özelliklere sahiptir. Birçok faydası olduğu bilinen propolisin zararları da vardır. Uzmanlar arı sütü ve propolis hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 19-09-2022 11:28

Dümdüz göğüslerini büyütmesi herkesi şaşırttı! Göğüsleri büyük gösterecek yöntemler

Küçük göğüs çok daha rahat olsa da birçok kadın göğüslerinin boyutlarından memnun değil. Göğüsleri büyütmek için çok çeşitli uygulamalar bulunuyor. Ancak sadece cerrahi operasyonlar yaptırmak istemiyor ve göğüslerinizin sadece elbise üzerinden büyük görünmesini istiyorsanız aşağıda bulunan göğüsleri büyük gösterme yöntemlerini deneyebilirsiniz.

Kadin 07-09-2022 07:04

Evde göğüslerinizi büyütebilirsiniz! Ameliyata gerek yok...

Kadınlar daha büyük göğüslere sahip olmak istiyorlar. Ancak herkesin göğüsleri istediği boyutlarda olmayabiliyor. Daha büyük göğüslere sahip olmak için çeşitli ameliyatlar yapılıyor. Ancak bu ameliyatlardan korkuyorsanız evde uygulayacağınız yöntemlerle de göğüslerinizi büyütebilirsiniz.

Kadin 17-05-2022 10:14

Göğsünden çıkan şoke etti! Videosunu milyonlar izledi

Vlogger Bunnie DeFord 13 yıl boyunca göğsünde taşıdığı implantları 2019 yılında çıkardı. Vlogger, göğsünde küflenen implantları TikTok hesabından paylaştığı bir videoyla gözler önüne serdi. Kadınların güzellik için bunlara katlanmaması gerektiğini dile getiren DeFord, implantlarının çıkarılmasıyla ilgili şimdiye kadar verdiğim en iyi karar yorumunda bulundu.

Kadin 12-05-2022 08:02

Doğal yollarla göğüslerinizi büyütebilirsiniz

Genellikle büyük göğüse sahip kadınlar göğüslerini küçültmek isterken küçük göğüslüler ise büyütmek istiyor. Göğüslerin şeklini değiştirmek için çeşitli estetik operasyonlar bulunuyor. Eğer göğüslerinizi ameliyatsız bir şekilde büyütmek istiyorsanız doğal yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 12-04-2022 11:19

Kist ameliyatı için bağış toplayan Twitch yayıncısı Didem Şener'in göğüs estetiği yaptırdığı ortaya çıktı

Twitch yayıncısı Didem Şener, platform üzerinden yaptığı canlı yayınlarda kist ameliyatı masrafları adı altında bağış topladı. Kısa sürede binlerce lira toplayan ve hesabını kapatan fenomenin topladığı bağışlar ile göğüs estetiği yaptırdığı ortaya çıktı.

Magazin 02-11-2021 11:43

Eski halinden eser yok! İstediği görüntüye ulaşana kadar estetik yaptıracak

20 yaşındaki estetik bağımlısı genç kadın, oyuncak bebeğe benzemek adına bambaşka biri oldu. Şu an eski görüntüsüne hiç benzemeyen Avusturyalı kadın, istediği görünüme ulaşana kadar estetik yaptıracağını söylüyor.

Haber 26-06-2021 14:58

Birçok kişinin hayali kabusa dönebilir: Meme implantının ciddi yan etkileri var

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan bir cerrah, meme implantları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. ''Meme implantı hastalığı'' gizemli bir hastalık diyen cerrah, implantların bazı kişilerde ciddi yan etkiler oluşturduğunu açıkladı.

Haber 10-06-2021 09:24

En çok yapılan estetiklerden biri: Meme büyütme ameliyatı! Daha büyük göğüs isteyen kadınlar...

Göğüs büyütme, memelerin silikon implantlar yerleştirilerek büyütülmesidir. İmplantlar meme dokusunun veya göğüs kasının arkasına yerleştirilir. Daha büyük göğüs isteyen, vücut şekline ve oranlarına simetri katmak isteyenler sayesinde meme büyütme estetiği en sık tercih edilen estetik operasyonlardandır.

Kadin 19-02-2021 15:45