Meme Dikleştirme Haberleri

Meme dikleştirme ameliyatı için Türkiye'ye geldi, hayatı kabusa döndü! Arkadaşları meme uçlarının görüntülerini paylaştı

Göğüslerinin görüntüsünden hoşlanmayan 22 yaşındaki Chloe Rose, göğüs dikleştirme ameliyatı yaptırmaya karar verdi ve fiyatları değerlendirerek Türkiye'yi seçti. Ancak İstanbul'da girdiği ameliyat kısa sürede hayatının kabusuna dönüştü. Arkadaşlarının paylaştığı görüntüler Chloe'nun ameliyat sonrası halini gözler önüne sererken dehşete de düşürdü. Genç kadının "meme uçlarının ölmekte olduğu" belirtildi.

Trend 21-01-2024 09:23

Midesine kadar sarkan büyük göğüslerinin çözümünü Türkiye'de buldu! İki sütyen takmak zorunda kalıyordu...

Büyük göğüslü kadınlar hem sosyal hem de sağlık açısından birçok problem yaşıyorlar. Rahatsız edici bakışlara ve dayanılmaz sırt ağrılarına neden olan büyük göğüsleri küçültmek için birçok kadın meme küçültme ameliyatı oluyor. Ergenliğinden beri midesine kadar sarkan göğüsleriyle baş etmek zorunda kalan Phoebe, büyük göğüslerini küçültmenin çaresini Türkiye'de buldu.

Kadin 27-03-2023 09:45

Meme asimetrisi nedir, sebepleri nelerdir?

Farklı büyüklükte göğüslere sahip olmak tamamen normaldir. Sol ve sağ göğüsler arasında en az bir fincan büyüklüğünde fark olması yaygındır. Meme asimetrisi, memenin şekli, pozisyonu veya hacmindeki farklılık olarak tanımlanır. Aslında, tüm vücudunuz teknik olarak asimetriktir.

Haber 20-09-2022 23:06

Her kadının korkulu rüyası: Sarkık göğüsler! Düzeltebilirsiniz

Kadınlarda göğüs sarkması görünüm açısından sinir bozucu olduğu kadar ilerleyen yıllarda çeşitli hastalıklara da neden olabilir. Kadınların birçoğu sarmış göğüslerini kamufle etmek için fazla efor sarf ediyor. Göğüs sarkmasının nedenleri arasında yanlış sütyen seçimi ve duruş bozukluğu gibi elinizde olan ve düzeltebileceğiniz sebepler var. Özellikle göğüslerinizin sarkmasını istemiyorsanız hemen elinizdeki sigarayı atmalısınız!

Kadin 06-08-2022 07:30

Göğsünden çıkan şoke etti! Videosunu milyonlar izledi

Vlogger Bunnie DeFord 13 yıl boyunca göğsünde taşıdığı implantları 2019 yılında çıkardı. Vlogger, göğsünde küflenen implantları TikTok hesabından paylaştığı bir videoyla gözler önüne serdi. Kadınların güzellik için bunlara katlanmaması gerektiğini dile getiren DeFord, implantlarının çıkarılmasıyla ilgili şimdiye kadar verdiğim en iyi karar yorumunda bulundu.

Kadin 12-05-2022 08:02

Son yıllarda ilgi daha çok arttı: Meme estetiği hakkında en çok sorulan sorular

İki yılı aşkın süredir devam eden pandemide estetik operasyonlara ilgi hayli arttı. Kişilerin vücudunda beğenmediği bölgelerde yenilenme isteğiyle en çok başvurdukları alanlardan biri de meme estetiği oluyor. Meme estetiğiyle ilgili kadınların aklınca birçok cevapsız soru var. Uzmanı, meme estetiği hakkında en çok merak edilen soruları yanıtladı.

Kadin 11-05-2022 11:34

Meme asimetrisi yaşam kalitenizi düşürmesin

Meme bölgesinde yaşanan asimetri sorunları kadınlar için önemli sorunlardan biridir. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka, meme asimetrisi konusu hakkındaki detayları sizler için anlattı.

Kadin 27-09-2021 07:29

Göğüslerinin sarkmasından şikayet edenler! Daha dik göğüsler için etkili 5 yoga pozu

Yaşla birlikte göğüslerde oluşan deformasyonlar estetik açıdan kadınları mutsuz eden görüntülere neden oluyor. Günümüzde ameliyat, lazer tekniği gibi yöntemlerin yanı sıra bitkisel çözümler de göğüs uçlarının ve göğüslerin dikleştirilmesi için tercih edilen yollar arasında bulunuyor. Yoga da göğüslerin sarkmaması için kullanılan en etkili yöntemlerden bir tanesidir. Sizler için göğüsleri dikleştiren 5 yoga pozunu araştırdık.

Kadin 30-06-2021 14:31

En çok yapılan estetiklerden biri: Meme büyütme ameliyatı! Daha büyük göğüs isteyen kadınlar...

Göğüs büyütme, memelerin silikon implantlar yerleştirilerek büyütülmesidir. İmplantlar meme dokusunun veya göğüs kasının arkasına yerleştirilir. Daha büyük göğüs isteyen, vücut şekline ve oranlarına simetri katmak isteyenler sayesinde meme büyütme estetiği en sık tercih edilen estetik operasyonlardandır.

Kadin 19-02-2021 15:45

Meme ameliyatından sonra emzirme mümkün mü?

Emzirmenin çocuk sağlığı üzerindeki yadsınamaz bir etkisi vardır. Son günlerde artan estetik operasyonların sonrasında yeni bir soru gündeme gelmeye başladı. Bu soru meme ameliyatı olan annelerin ilerleyen süreçte çocuklarını emzirip emziremeyeceği üzerine yoğunlaşıyor. Halk arasında şehir efsanesi haline gelen bu konuyu sizler için araştırdık.

Trend 09-08-2019 08:22

Hangi sporlar göğüslerin dik kalmasını sağlar?

Yaşlanma ve genetik faktörler zaman içinde göğüslerin şekillerinde deformasyonlara neden olur. Emzirme ve kilo değişimi gibi etkenler göğüs formunu bozan en önemli etkenler olarak karşımıza çıkar. Ancak göğüs sarkma probleminin sadece kadınların sorunu olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Ede uygulayabileceğiniz birkaç hareketle göğüslerinizi dikleştirebilirsiniz.

Kadin 25-03-2010 07:33

Meme ameliyatlarında doğru bilinen yanlışlar

Meme ameliyatlarında yanlışlarla ilgili bilgi veren Estetik Plastik Cerrah Doç Dr. İbrahim Aşkar, "Meme büyütme ameliyatı meme gelişimini tamamlamış her yaştan kadına rahatlıkla uygulanabilmektedir. 17-20 yaşlar arasındaki kızlarda bile meme büyütme ameliyatı yaptıranlara rastlanmaktadır. Yaklaşık 100 yıllık geçmişi olan meme büyütme ameliyatlarında bazı riskler söz konusudur. Bu nedenle iyi bir planlama ve gerçekçi beklentiler ameliyat sonrası mutlu son için son derece önem arzetmektedir" dedi.

Haber 05-10-2007 15:58