Musluk Temizligi Haberleri

'Musluk suyunu kaynatmak' ile ilgili önemli araştırma: Yüzde 80'ini ortadan kaldırıyor! Şişe suyuna göre...

Araştırmacılar, musluk suyunu kaynatmanın yaygın bulunan mikroplastiklerin zararlı etkilerini azaltabileceğini tespit etti.

Kadin 2024-02-29 14:49:37

Zenginlerin yeni gözdesi: Lüks su! Normal sudan daha fazlasını içeriyor: Bir şişesi 9 bin 500 TL

Dünyada zenginler arasında yeni bir trend başladı. Yeni gözde olan 'lüks su' için zenginler bir şişesine binlerce TL ödüyor. Söz konusu su, standart maden veya musluk suyundan çok daha fazlasını içerirken, uluslararası tadım yarışmaları düzenlenerek dünyanın dört bir yanındaki su üreticileri bir araya geliyor.

Trend 2024-01-23 20:52:42
su

Musluk başlıklarını yenilemek isteyenler için en iyi musluk başlıkları

Ellerinizi yıkarken, bulaşıklarınızı kirden arındırırken ve çeşitli yiyecekleri temizlerken kullandığınız musluklar farklı başlık modelleriyle daha işlevsel hâle gelebilir. Kolay şekilde değiştirilebilen bu başlıklar farklı markalar tarafından özel tasarımlarla müşterilerin beğenisine sunulur. Piyasada yer alan en iyi musluk başlığı modelleri arasından seçim yapmak istiyorsanız sizin için derlediğimiz kaliteli ürünlere göz atabilirsiniz.

Haber 2023-09-01 17:14:50

Tıkanmış lavaboları anında açan şaşırtıcı yöntem! Tek malzeme tıkalı gideri açıyor

Tıkanmış lavabolar hijyen eksikliğine neden olabiliyor. Özellikle banyoda musluk giderlerinin tıkanması istenmeyen sonuçlar doğuruyor. Tıkanmış lavaboları açmak için farklı yöntemler deneniyor. Güçlü kimyasallardan uzak durmak isteyenler tıkanmış lavaboları açmak için farklı çözümler arıyor. Bir temizlik uzmanı tıkanmış lavaboyu anında açan temizlik tüyosunu açıkladı.

Kadin 2023-05-10 11:57:03

Onlar sayesinde faturalarda düşüş 'Enerji dedektifleri' diyorlar! Öğrenciler sınıfa girdikten sonra...

Samsun'un Atakum ilçesinde uygulanan "Enerji Dedektifleri Projesi" sayesinde okullarda tasarruf sağlandı. Projede, o günün nöbetçi öğrencileri, diğer öğrenciler sınıfa girdikten sonra koridorları ve lavaboları dolaşıp açık lamba ya da musluk varsa kapatıyor. Projeyle öğrencilere çevre bilinci aşılamayı ve tasarruf sağlamayı hedeflediklerini söyleyen Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, "Faturalara yansıdığını görüyoruz" dedi.

Finans 27-03-23 14:44

Samsun'da enerji dedektifleri okulların faturalarında düşüş sağladı

Atakum ilçesindeki ilkokullarda uygulanan "Enerji Dedektifleri Projesi" kapsamında nöbetçi öğrenciler, ders zili çalıp diğer öğrenciler sınıflarına girdikten sonra koridorları ve lavaboları dolaşıp açık lamba veya musluk varsa kapatıyor.

Yurthaber 27-03-23 14:27

Ülkede panik yarattı! Musluk suyundan bulaşan beyin yiyen amip bir kişinin ölümüne yol açtı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde bir kişi beyin yiyen amip nedeniyle hayatını kaybetti. Musluk suyundan burnunu yıkadığı sırada vücuduna direkt olarak beyin yiyen amipe yakalanan hastanın kimliği açıklanmazken ölüm haberi ülkede büyük paniğe neden oldu.

Trend 03-03-23 09:52

Son dakika | Bir an bile unutmayalım diyerek uyardı! Bakan Koca'dan Hatay'da 'musluk suyu' açıklaması: Şebeke suyu sadece...

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan deprem bölgesinde su tüketimiyle ilgili kritik bir uyarı geldi. Kentteki can kayıpları ve yaralılara ilişkin bilgi veren Bakan Koca, "Musluk, yani şebeke suyu ancak temizlik için kullanılabilir. Bu uyarıyı bir an bile unutmamalıyız" dedi ve musluk suyunun içilebileceği tarih için Hatay Valiliğinden gelecek açıklamayı işaret etti.

Haber 22-02-23 12:59

İçtiği suyun temizliğinden emin olmak isteyenler için en iyi su arıtma cihazı tavsiyeleri 2023

Temiz ve sağlıklı içme suyuna ulaşmak için kullanabileceğimiz su arıtma cihazları, şebeke suyunda yer alan bakterileri, virüsleri ve hastalığa sebep olabilecek kum, toprak gibi maddeleri sudan ayrıştırıyor. Bu özellikleri sayesinde birçok kişinin tercihi olan su arıtma cihazlarının kullanımı günden güne artıyor. Musluk suyunu içme suyuna çeviren en iyi su arıtma cihazlarını araştırdık ve sizler için listeledik.

Haber 21-02-23 17:27

Sağlık Bakanı Koca'dan deprem bölgesinde 'şebeke suyu' açıklaması: Duyuruya kadar, içme ve diş fırçalama için ambalajlı sular tercih edin

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin vurduğu 11 ildeki gelişmeler yakından takip edilirken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan önemli bir açıklama geldi. Hatay Eğitim Araştırma Hastanesi bahçesine kurulan sahra hastanesinde konuşan Koca, deprem bölgesinde şebeke suyu kullanımına ilişkin, "Valilik ya da kaymakamlıkların 'musluk suyu içilebilir' duyurusuna kadar, içme ve diş fırçalama için ambalajlı sular tercih edilmelidir." dedi. Koca ayrıca bölgede bulaşıcı hastalık saptanmadığını duyurdu.

Haber 19-02-23 18:35

Kayseri'de 5 camiden hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

Kayseri'nin Talas ilçesinde 5 camiye ait lavaboların musluk ve alüminyum kapılarını çalan 2 zanlı tutuklandı.

Yurthaber 08-12-22 07:16

Kayseri'de camilere dadanmışlardı! Yakalandılar

Kayseri'nin Talas ilçesinde 5 farklı camiden musluk ve alüminyum kapı çalan 2 kişi, polis ekipleri tarafından yakalandı. Zanlılar, sevk edildikleri sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Haber 07-12-22 23:04

İSKİ'den İstanbullulara su tasarrufu uyarısı: Vanaları biraz kısın

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), kentte kısa vadede susuzluk problemi yaşanmasının öngörülmediğini ancak barajların doluluk oranı ne olursa olsun küresel iklim değişikliğinin etkilerinden korunabilmek adına su tasarrufunda bulunmak gerektiğini bildirdi. Açıklamada, "Musluklarınızın altında bulunan vanaları bir miktar kısın veya musluk başlıklarınıza perlatör takın. Akan su da yüzde 50 tasarruf sağlayın" denildi.

Haber 31-10-22 16:15

Musluk eş anlamlısı nedir? Musluk kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türk kültürü yüzyıllar boyunca farklı uygarlıklarla etkileşim hâlinde olmuştur. Özellikle coğrafi konumu, dini inanış ve edebiyatın da etkileriyle dilimize Arapça ve Farsça kökenli birçok sözcük geçmiştir. Yabancı kökenli bu sözcüklerin Türkçe eş anlamlıları bulunabilir. Bu kelimeler birbirleri yerine kullanılabilir. Eş anlamlılık, yazılışları farklı kelimelerin aynı anlama gelmesi durumudur. Türkçede eş anlamlısı bulunan Arapça kökenli sözcüklerden biri de musluktur.

Egitim 14-10-22 09:31

Cami bahçesinde önce dua etti, sonra muslukları çaldı! Şaşkına çeviren anlar kamerada

Bursa’da şaşkına çeviren bir hırsızlık olayı yaşandı. Camilere dadanan sabıkalı hırsızlar öncesinde camilerin avlularında bulunan yatırlara dua etti, daha sonra camilerden musluk ve elektrik kablolarını çaldı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına anbean yansıdı. İşte olayın detayları...

Haber 07-10-22 11:25

Bursa'da tarihi camilerden musluk ve kablo çalan 2 zanlıdan biri tutuklandı

Şüphelilerden biri, cami haziresindeki mezarların yanında dolaşırken güvenlik kamerasınca görüntülendi

Yurthaber 07-10-22 10:04

Konya'da cami ve evlerden musluk çalan şüpheli yakalandı

Konya'da cami ve evlerden musluk çalan şüpheli yakalandı

Yurthaber 03-10-22 13:23

Mobil onarım ekibinden Muş'taki okullara 4 yılda 3 bin ziyaret

Muş Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç: - "2018 yılından bu yana her yıl yaklaşık 2 milyon lira bütçeye katkı sağladık. Ekibimiz, okullarımızın kırılan kapı, pencere, ampul, musluk buna benzer tadilatlarını yapıyor"

Yurthaber 30-09-22 11:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'da toplu açılış töreninde konuştu: (2)

"Çeşitli bakanlıklarımız, kurumlarımız, belediyelerimiz tarafından şehrimize kazandırılan toplam yatırım bedeli yaklaşık 4 milyar lirayı bulan 203 projenin toplu açılışını gerçekleştireceğiz" - "Ulaştırmada, görünce hayran olacaksınız, 60 kilometrelik Kaynarca-Karasu yolunun inşası biten 49 kilometrelik kısmını bugün açıyoruz. Kalan kısmı da en kısa sürede tamamlıyoruz" - "Çevre ve şehircilikte TOKİ vasıtasıyla bugüne kadar 7 bin 362 konutu tamamladık, 1139 konutun inşası devam ediyor. Depreme hazırlık çalışmaları kapsamında Sakarya'da 900 bin metrekare büyüklüğe sahip 7 farklı alanda kentsel dönüşüm çalışması yürütüyoruz" - "Bay Kemal, sen bu tür açılışlardan anlar mısın? Söyleyeyim size anlar. Ne anlar? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'yla beraber musluk açıp kapamaktan anlar. Başka bir şey yok"

Yurthaber 24-09-22 19:13

Bu ülkelere gittiğinizde musluk suyu içebilirsiniz! Bir de suya para vermeyin

Seyahat etmeden önce mutlaka o ülke hakkında bilgi sahibi olmanız gerekir. Gittiğiniz yerin kültürünü, gelenek ve göreneklerine dair önceden araştırma yapmak olası yanlış davranışları önleyebilmek açısından önemlidir. Aynı zamanda yurtdışı seyahatlerinde maddi masrafları azaltabilecek yöntemler seçmek paranızı ilgi alanlarınıza doğrultusunda kullanmanıza yardımcı olur.

Trend 17-09-22 17:33

Musluk suyundan uzak durun önerisi! ABD'de temiz su krizi: Duş alırken ağzınızı kapatın

Amerikan CNN kanalının bölgeden derlediği bilgilere göre, Mississippi'nin başkenti Jackson'da su arıtma tesislerinde giderilemeyen arıza sonucu, birçok bölgeye su verilemediği, kesinti yaşanmayan bölgelerde ise musluklardan akan suyun kahverengiye döndüğü, halkın suyu kaynatarak kullandığı belirtildi.

Haber 02-09-22 07:07

Kastamonu'da evlerden musluk çalan çocuklar yakalandı

Kastamonu'da evlerden musluk çalan çocuklar yakalandı

Yurthaber 29-08-22 22:19

Kılıçdaroğlu'nun bakanlık açıklamasına Bakan Kurum'dan tepki! Her şey değişir, CHP değişmez

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile ilgili açıklaması gündem yaratırken Bakan Murat Kurum'dan tepki geldi. "Her şey değişir, CHP değişmez" diyen Bakan Kurum, "Bunu, tarihe musluk, ibrik ve heykellerle geçecek olan sözde çevreci CHP'den duyduğumuza şaşırdık mı? Tabii ki hayır" ifadelerini kullandı.

Haber 28-08-22 17:29

İSKİ'nin 'musluk suyu' çağrısı kafaları karıştırmıştı! Kesinlikle diyerek anlattı: Aşırı oranda arttı

Son zamanlarda su kaynaklarında riski giderek artan bir tehlike ortaya çıktı. Çoğalarak suyun yüzeyine alg patlaması olarak çıkan siyanobakteriler, tüm canlıların sağlığını tehdit ediyor. Bu durum İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa'nın İstanbullulara musluk suyu içme çağrısını anımsatırken siyanobakteri tehlikesiyle ilgili uyarılar Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici'den geldi. Kesici, aşırı siyanobakteri yüklü sular sonucu oluşabilecek hastalıklara karşı uyarıyor.

Haber 24-08-22 10:15

Muslukta biriken inatçı kireci yok etmenin en kolay yolu

Muslukta ve musluk bataryasında biriken kireç ve su lekelerini temizlemek büyük bir zorluktur. Ne kadar ovalarsanız ovalayın kuruduğunda eski haline döndüğünü fark etmişsinizdir. İnatçı kireç lekelerini temizlemek aslında düşündüğünüz kadar zor değildir. Evinizde limon varsa, işte size muslukta biriken inatçı kiri temizlemenin en kolay yolu...

Kadin 28-06-22 08:28

Yılanı görenler şoke oldu! Duvardaki su borusu deliğinde yakalandı

Adıyaman’da bir evin tuvaletinde musluk borusunun geçtiği deliğe giren yılan, itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı.

Haber 10-06-22 12:28

Rakorlu musluk ne demek? Rakorlu musluk birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik sözcükler sık sık deyimlerde kullanılır. Bu kelimeler, tıpkı deyimler gibi kalıplaşmıştır ve güçlü bir anlam içerirler. Birleşik kelimeler ikilemelerden, tamlamalardan, birleşik fiillerden oluşabilirler. Birleşik fiiller ise, eylem belirten birleşik kelimelerdir. Birleşik kelimeler bu sayede sadece durumlara ve nesnelere isim vermekle kalmaz, eylemleri de tanımlarlar. Bu açıdan bakıldığında birleşik kelimelerin Türkçede önemli bir yeri vardır. Türkçenin zengin bir dil olmasına katkı sağlayan birleşik kelimelerden bir tanesi de Rakorlu musluk şeklindedir. Peki, Rakorlu musluk ne demek?

Egitim 18-05-22 23:38

Musluk ne demek? Musluk kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Gündelik yaşamın bir parçası da kelimelerdir. Derdimizi anlatmak için gün boyunca kullandığımız sayısız kelime, TDK tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda dilimizde kabul görmüş ve hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Musluk kelimesi için de yapılan araştırmalar, kelimenin anlamını merak edenler için yayımlanmıştır. Musluk ne demektir?

Egitim 18-05-22 20:50

Mersin'de okul ve mezarlıklardan musluk çalan zanlı tutuklandı

Mersin'de okul ve mezarlıklardan musluk çalan zanlı tutuklandı

Yurthaber 08-05-22 10:15

Gaziantep'te 100 yıllık taş binaya duvar ördüler! Mahalleli: Mülk sahibi çaresiz kaldı

Gaziantep'te tarihi evlerin bulunduğu kentsel sit alanı içindeki Bey Mahallesi'nde 100 yıllık taş binanın kapıları, son zamanlarda artan hırsızlıkların önlenmesi için briket duvar örülerek kapatıldı. Mahalle esnafından Hanifi Tüylüce, "Bu binanın kapı, pencere, kablo, musluk gibi birçok aksesuarı çalındı. Bunun üzerine çaresiz kalan sahibi, tarihi binaya duvar ördürmek zorunda kaldı. Şu an çok kötü bir görünümü var ancak mülk sahibinin yapacağı başka bir şey de kalmadı" dedi.

Haber 14-04-22 09:46

Edirne'de tarihi camiden musluk hırsızlığı güvenlik kamerasında

Edirne'de tarihi camiden musluk hırsızlığı güvenlik kamerasında

Yurthaber 21-03-22 09:27

Tüm binalarda zorunlu olacak! Bakanlık duyurdu

Tüm binalar için geçerli olacak değişiklik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından duyuruldu. Yapılan değişiklikle binalarda lavabo musluk debileri sınırlanacak, sıcak su re-sirkülasyon pompası kullanımı zorunlu olacak. Merkezi sıcak su sistemli binalarda sıcak su re-sirkülasyon pompası zorunluluğu getirilerek musluklarda daima sıcak suyun hazır olması sağlanacak. İşte bakanlığın su tasarrufuna yönelik yeni adımının detayları...

Finans 16-02-22 13:00

Resmen hayata geçiyor: Tüm binalarda zorunlu olacak...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde yapacağı değişiklikle binalarda lavabo musluk debileri sınırlanacak, sıcak su re-sirkülasyon pompası kullanımı zorunlu olacak. Yapılacak düzenlemeyle binalarda suyun daha tasarruflu tüketilmesi amacıyla sıhhi tesisat projelerinde lavabo musluk debileri dakikada 6 litre, duşlarda ise dakikada 8 litre ile sınırlandırılacak.

Finans 16-02-22 11:54

Banyo ve mutfağınıza şık bir dokunuş için en iyi musluk batarya markaları ve modelleri

Banyo ve mutfaklar evde en sık kullanılan alanlar. Fonksiyonel olmalarını sağlayan en önemli ürünler ise bataryalar. Şık tasarıma sahip birçok batarya bulmak mümkün. Ancak hangisi banyo ya da mutfağınıza daha çok yakışır karar veremiyorsanız doğru yerdesiniz. En güzel musluk batarya çeşitlerini sizler için araştırdık.

Haber 28-12-21 12:16

SON DAKİKA| İSKİ'den musluk suyu açıklaması: Rahatlıkla içebilirsiniz

Son dakika haberine göre İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Raif Mermutlu, her gün numuneler alınarak İstanbul'un suyunun test edildiğini belirterek "Eğer konutunuzda depo ve borular eskimemişse, kirlilik yaratmıyorsa musluk suyunu rahatça içebilirsiniz" diye konuştu.

Haber 20-12-21 10:56

İngiltere’de lavaboların dizaynı görenleri şaşırtıyor! Peki neden iki musluk bulunuyor?

Bütün dünya sıcak ve soğuk su tüketimi için tek bir musluk kullanmayı tercih ediyor. Ancak İngiltere’de durum biraz daha farklı. Çünkü lavaboların dizaynında sıcak ve soğuk olmak üzere iki ayrı musluk bulunuyor.

Trend 30-06-21 16:35

Gündüz vakti hayrete düşüren olay: Binaya tırmanarak girdi, hırsızlık yaptı!

İstanbul Beyoğlu'nda binaya tırmanarak delikten içeri giren hırsız, güvenlik kamerasına yansıdı. Tırmanarak girdiği binadan arka taraftaki daireye giren kişi, gündüz vakti gerçekleştirdiği hırsızlıkta 2 laptop ve ziynet eşyalarını çalarak kaçtı. 5 katlı binanın tüm dairelerindeki musluk, kapı kolu banyo bataryaları ve kapı dürbünlerini de çalan hırsızın yaptığı bina sahibini isyan ettirdi.

Haber 25-03-21 17:47

İstanbul'un göbeğinde güpegündüz şoke eden olay: Örümcek adam gibi tırmandı

İstanbul Beyoğlu'nda bir hırsız, güpegündüz vatandaşların gözü önünde bir binaya adeta “örümcek adam” gibi tırmandı. Camlarını kırarak girdiği iki daireden dizüstü bilgisayar çalan hırsız, karşı binadaki dairelerin de musluk, batarya, kapı kolu, pencere ve banyo bataryalarını parke taşıyla yerinden sökerek çaldı. Ev sahibi, “Resmen örümcek adam gibi saniyeler içerisinde çıkıyor. Hayret ettim, biz denesek çıkamayız” dedi.

Haber 25-03-21 09:47

İmamdan musluk hırsızlarına 'Allah akıl, fikir, hidayet nasip etsin' mesajı

Burdur'da şadırvan ve tuvaletlerdeki muslukların çalındığı Şirinevler Camii'nin imamı Mustafa Yavuz, hırsızlara astığı yazıyla mesaj gönderdi. Şadırvan ve tuvalete, "Allah sana akıl, fikir, hidayet nasip etsin kardeşim. Bir daha ihtiyacın olursa Allah için muslukları yerinden sökme. Cami görevlisinden ihtiyacını iste, temin edilsin" mesajı asan imam Yavuz, "İhtiyacı varsa gelsin ben parasını vereyim" dedi.

Haber 24-03-21 16:20

Ataşehir Belediyesi Dünya Su Günü’ne dikkat çekti

22 Mart Dünya Su Günü’nde suların daha verimli kullanımına dikkat çekmek için Ataşehir’deki ev ve işyerlerine bilgilendirme ziyareti yapan Ataşehir Belediyesi ekipleri, musluk perlatörü dağıttı.Muslukların ucuna takılan ve akan suyu havayla karıştırıp ıslanma etkisini artıran perlatörler, daha az su tüketimiyle tasarruf sağlıyor.Mevcut su kaynaklarının daha iyi korunabilmesi için Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçedeki ev ve işyerlerine yüzde 50’ye varan oranlarda verimlilik sağlayan musluk perlatörleri dağıtılmaya başlandı.

Yurthaber 22-03-21 13:48

Çankırı’da boş lojmanlardan hırsızlık yapan 8 şüpheli yakalandı

Çankırı’da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda kamu kurumlarının lojmanlarından hırsızlık yaptığı öne sürülen 8 kişi yakalandı.Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentteki kamu kurumlarına ait boş haldeki lojmanlardan 250 kalorifer peteği, 5 su sayacı, 143 musluk bataryası ve musluk gibi malzemelerin çalınması üzerine çalışma başlattı.

Haber 10-03-21 14:48

Oteli soyan hırsızlar polis takibinden kaçamadı

İzmir’in Çeşme ilçesinde pandemi sebebiyle kapalı olan bir otelden 18 televizyon ile 21 musluk bataryası çalan hırsızlar, polisin sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

Haber 05-03-21 23:05

Nevşehir’de hırsızlık şüphelisi 1 kişi tutuklandı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından iki farklı adreste hırsızlık yaptıkları belirlenen şüpheliler yakalandı.Alınan bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, 15 Temmuz Mahallesinde bir evi deposundan 4 bin lira değerinde musluk, bakır kazan ve çeşitli eşyaların çalınması ile Sümer Mahallesinde bir evin deposunda bulunan çok miktarda kabloların çalınmasıyla ilgili yapılan çalışmalar sonrasında şüpheliler Y.K.

Yurthaber 01-03-21 15:15

Olimpik yüzme havuzunun deposundan muslukları çaldılar

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Olimpik Yüzme Havuzu’nun deposundan 10 musluk bataryası çalındı.Olay, Samsun’un Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi’nde bulunan OMÜ Olimpik Yüzme Havuzu depo kısmında meydana geldi.

Yurthaber 24-02-21 15:41

Raflar bomboş, elektrik ve su yok! Hayat durdu

Son yılların en sert kışıyla karşı karşıya kalan insanlar adeta ölüm kalım savaşı veriyor. Marketlerde yiyecekler tükendi, raflar bomboş kaldı. İçme suyu bulamayan 7 milyon kişiye "musluk suyunu kaynatarak içmeleri" emri verildi. Milyonlarca kişi elektriksiz ve susuz kaldı. Kriz beşinci gününe girerken, çaresiz aileler eksi 18 dereceyi bulan dondurucu soğukta hayatta kalmaya çalışıyor. İşte son dakika haberinin detayları.

Haber 19-02-21 15:44

Çocuğun parmağına sıkışan musluk yüzüğü kesilerek çıkarıldı

Çocuğun parmağına sıkışan musluk yüzüğü kesilerek çıkarıldı

Yurthaber 16-02-21 22:13

Parmağını musluğa sıkıştıran çocuğu itfaiye kurtardı

Mersin’in Tarsus ilçesinde parmağını musluk yüzüğüne sıkıştıran çocuğu itfaiye ekipleri kurtardı.Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Çelik ailesinin 4 yaşındaki çocukları Esat Çelik evdeki musluk yüzüğüyle oynarken parmağını sıkıştırdı.

Haber 16-02-21 22:01

20 liralık musluk için cami cemaatini susuz bıraktılar

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Fatih Mahallesi’nde bulunan Medine Ravza Camisi’nin abdesthane ve tuvaletindeki 23 musluk kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.

Haber 12-02-21 13:48

Muş’ta hırsızlık suçundan 4 kişi gözaltına alındı

Muş’ta hırsızlık suçuna karışan 4 kişi gözaltına alındı.Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü görevlilerince, 6 Şubat 2021 günü Zafer Mahallesi’nde bir ikametten musluk, pencere kolu ve koltuk metal kenarlığı çalan 1 şüphelinin, çuval içerisinde çalınan malzemelerle birlikte suçüstü yakalandığı belirtildi.7 Şubat 2021 günü Dere Mahallesi’nde bir iş yerinden muhtelif gıda malzemeleri çalan biri suça sürüklenen çocuk toplam 3 kişinin çalınan malzemelerle birlikte suçüstü yakalandığı kaydedildi.Adreslerden çalınan 9 musluk, 2 pencere kolu, 4 koltuk metal kenarlığı, 1 elektronik terazi ve muhtelif tüketim malzemesinin sahiplerine teslim edildiği belirtildi.

Yurthaber 09-02-21 13:17