Neden Kilo Veremiyoruz Haberleri

Olympiakos maçında oyundan alınan Fred'den İsmail Kartal'a tepki! 'Neden ben?'

Konferans Ligi rövanş mücadelesinde Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşan Fenerbahçe'de oyundan alınan Fred, İsmail Kartal'a tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 2024-04-18 23:55:59

Muradiye’de sazlık alanında yangın paniği

Van’ın Muradiye ilçesinde, Van Gölü kıyısında bulunan sazlık alanda dumanların yükselmesi paniğe neden oldu.

Yurthaber 2024-04-18 15:49:50
Van

Rüzgarlı havalara dikkat! Ani bir şekilde başlıyor, hızlı ilerliyor... Uzmanı uyardı

Yüz felcinin herhangi bir yaş aralığı, cinsiyet ve kritere bağlı olmadan herkeste görülebileceği uyarısında bulunan Fizyoterapist Berkay Eren, “Soğuk hava, rüzgarlı olan günler ve mevsim geçişleri, yüz bölgesindeki sinirleri olumsuz etkileyerek yüz felcine neden olabilir” dedi.

Kadin 2024-04-18 15:33:05

'60 günde 20 kilo verdi' dendi! Ezgi Mola isyan etti

İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023'te nikâh masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında oğlu Can'ın doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Şimdilerde oğlu Can ile paylaşımlar yapan Ezgi Mola'nın 60 günde 20 kilo verdiği iddia edildi. Ünlü oyuncu o hakkındaki iddialara sert çıktı.

Magazin 2024-04-18 15:21:01

25 yıldır sırtında duran devasa kistin patladığı anı sosyal medyadan paylaştı! Bunu izlemeyi midem kaldırmaz

İngiltere'nin Bristol şehrinde çekilen görüntülerde Dave Andrew isimli bir adam sırtında 25 yıldır duran devasa kistin patlatıldığı anı paylaştı. Sırtındaki irinin aktığı anı sosyal medyadan paylaşan adamın görüntüsü kısa sürede viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı ise görüntülerin paylaşılmasına tepki göstererek, "Ben neden böyle bir şey izledim" yorumunu yaptı.

Trend 18-04-24 15:01

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi bulundu! Canlı yayındaki iddialar kafa karıştırdı: Uğur Dündar'ın kızı başka bir ünlünün kızı mı? Ümit Besen'in adı neden geçti şimdi?

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Müge Anlı tüm Türkiye'nin merak ettiği Suphiye Orancı'yı Almanya'da buldu. Duygu Nebioğlu'nun annesi hakkındaki iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 18-04-24 13:47

Yakaladığı köpek balığının üzerine oturunca olanlar oldu! Köpekbalığı intikamını fena aldı: Kalçam kanıyor

Kick yayıncısı Natalie Reynolds arkadaşıyla birlikte köpekbalığı avlamak için sahile gitti. Kısa bir süre sonra oltasına köpekbalığı takılan kadın hayvanı etkisiz hale getirince üzerine oturdu. Ancak köpekbalığının keskin derisi fenomen ismin kalçasını adeta keserek kanamasına neden oldu.

Trend 18-04-24 07:49

Dikkatsizlik kazaya neden oldu; Çarptığı minibüsü devirdi

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde kavşaktan kontrolsüz çıkan otomobil, çarptığı minibüsü devirdi.

Yurthaber 17-04-24 14:57

'11 gün boyunca dışarıda yemek yedim ve hiç kilo almadım' Basit hilesini paylaştı 'Siz de yapabilirsiniz'

Instagram fitness ve beslenme ile ilgili verdiği tavsiyelerle tanınan Shannon Collins, son zamanlarda dışarıda çok fazla yemek yediğini ancak bunun kilosunu etkilemediğini açıkladı. Uyguladığı basit hileleri paylaşan Collins'in önerilerine yorum yağarken pek çok kişi bu tavsiyeler için kendisine teşekkür etti.

Kadin 17-04-24 12:50

Adana'da yamaç paraşütü yapan iki pilot gökyüzünde tavla oynadı

Yamaç paraşütü pilotları Mehmet Ağırman ve Furkan Nizamsever gökyüzünde tavla oynadıkları anları aksiyon kamerasıyla kayıt altına aldı. - Ağırman: - "Sürekli bu manzaraya karşı uçuş bittikten sonra tavla oynuyorduk. Biz de tavlayı 'Neden gökyüzüne taşımayalım?' dedik. Muhteşem bir deneyim oldu"

Yurthaber 17-04-24 11:36

8 Nisan'dan bu yana Karadeniz'de eller tetikte! Türkiye de katılıyor... NATO’dan büyük tatbikat: Deniz Kalkanı

NATO’nun Karadeniz’deki en büyük tatbikatı olan “Deniz Kalkanı” devam ediyor. 8 Nisan'da başlayan dev tatbikata 13 ülkeden onlarca savaş gemisi ve binlerce asker katılıyor. Söz konusu tatbikat Ukrayna ve Rusya'dan sonra İran ve İsrail arasındaki gerilimin tavan yaptığı günlere denk gelmesi ise dikkat çekerken "NATO'dan gövde gösterisi" yorumlarına neden oldu. Söz konusu tatbikata Türkiye de katılıyor.

Haber 17-04-24 09:11

Kehanetler peşi sıra geldi! Son sözü Baba Vanga söyledi... Kehanetleri sosyal medyada çok konuşuldu

1996 yılında ölen kör mistik Baba Vanga, İran-İsrail gerilimin ardından 2024 yılına ilişkin yaptığı kehanetleriyle bir kez daha sosyal medyanın gündemine yerleşti. Orta Doğu gerilimi tüm dünyanın konuştuğu bir konu haline gelirken Baba Vanga kehanetleriyle, III. Dünya Savaşı için endişelerin artmasına neden oldu.

Trend 17-04-24 08:15

Acun Ilıcalı, Yunus Emre'yi neden diskalifiye etmiyor? Hande Sarıoğlu'ndan bomba sözler! 'Açık açık ortada...'

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmaya bu defa Aleyna'nın eleme konseyinde Yunus Emre'nin ismini yazması damga vurdu. Söylemezsem Olmaz sunucularından Hande Sarıoğlu konuya dair şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Magazin 16-04-24 16:13

Pilot sosyal medyadan açıkladı: Yolcular neden türbülanstan korkmamalı? Düşüyormuş gibi gelebilir

Hollandalı bir pilot, insanların genellikle uçuş sırasında türbülanstan korktuğunu söyledi. Ancak TikTok'tan yaptığı 3.6 milyon izlenen gönderisinde pilot türbülanstan yolcuların korkmaması gerektiğini söyleyerek "Türbülans uçmanın doğal bir parçası ve bu uçakta bir sorun olduğu anlamına gelmiyor" dedi.

Trend 16-04-24 15:35

Böbrek ağrısı için gitti, karnından çıkan şoke etti! 'Gebe bir kadın gibiydim'

Antalya'da böbrek ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Şükrü Genç (48), bağ dokusundan kaynaklanan ve nadir görülen bir kanser türü olan sarkom hastalığına yakalandığını öğrendi. Dünyada nadir görülen bir damar bozukluğuna da sahip Genç'in karnından, 8 kilogram ağırlığında tümör çıkarıldı. Ameliyattan sonra 70 kilodan 55 kiloya düştüğünü söyleyen Genç, "Kocaman bir karnım vardı. Gebe bir kadın gibiydim. İlk başta kilo aldığımı sanıyordum, umursamadım. Ağrılar başlayınca hastaneye gittim" dedi.

Haber 16-04-24 13:59

Rus sosyal medya fenomeni Maxim Lyutyi bebeğini açlıktan öldürdü! Yiyecek yerine güneş ışığıyla besliyordu

Rus sosyal medya fenomeni Maxim Lyutyi yemek yerine güneş ışığıyla yaşamasını talep ettikten sonra yenidoğan bebeğinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle tutuklandı. 44 yaşındaki fenomen isim yüksek güvenlik bir cezaevinde 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 16-04-24 12:04

Açıkta hasat başladı: Kilo fiyatı bir ayda 70 TL birden düştü

Çilekte açık hasat başladı, kilo fiyatı bir ayda 50 TL'ye düştü. Hasatların haziran ayının ortasına kadar devam etmesi bekleniyor. Dönüm başına sezonda ise 4-5 ton çilek hasadı yapılıyor.

Finans 16-04-24 11:47

2 katlı binanın çatısı alevlere teslim oldu

Denizli’de iki katlı binanın çatı katında paniğe neden olan yangında maddi hasar oluştu.

Yurthaber 16-04-24 10:37

Adana'da otomobilde 2 kilo 200 gram esrar ele geçirildi

Adana'da 2 kilo 200 gram esrar ele geçirilen otomobildeki 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Yurthaber 16-04-24 10:04

Antalya'da evinde 30 kilo uyuşturucu ele geçirilen şüpheli tutuklandı

Antalya'da düzenlenen operasyonda evinde uyuşturucu bulunan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 15-04-24 15:10

Arızalanan İETT otobüsü Eminönü'nde trafik yoğunluğuna neden oldu

Eminönü'nde arızalanarak yolda duran İETT otobüsü nedeniyle bölgede araç yoğunluğu meydana geldi.

Yurthaber 15-04-24 11:59

Emtia piyasasında jeopolitik riskler ve yaptırımlar etkili oldu: Kakao fiyatlarında yeni rekor

mtia piyasasında, geçen hafta jeopolitik riskler, yaptırımlar ve üretime ilişkin endişelerle yükseliş eğilimi hakim oldu. Orta Doğu'daki gerilimden kaynaklanan jeopolitik risklerden dolayı değerli metallerde yükselişler görüldü. ABD ile İngiltere'nin, Rusya tarafından yeni üretilen alüminyum, bakır ve nikelin ABD'ye ithalatı ile metal borsalarında işlem görmesini yasaklaması da baz metal fiyatlarında sert yükselişlere neden oldu. Kakao fiyatları ise rekor tazeled.

Finans 15-04-24 11:19

İstanbul'da ilginç anlar kamerada! Trafiğe atla çıktı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde seyir halindeki bir otomobilin lastiği yerinden çıktı. Lastik herhangi bir kazaya neden olmazken, Arnavutköy'de ise bir vatandaş trafiğe atla çıktı. İstanbul trafiğindeki ilginç anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber 15-04-24 10:59

Tatilin son günü trafik kilitlendi! 'Kilit kavşak'ta dikkat çeken görüntüler: Tampon tampona ilerlediler

Bayram tatili sona ererken 'kilit kavşak' Kırıkkale semalarından dron kamerasına yansıyan görüntüler dikkat çekti. 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale'den Ankara yoluna gidişte trafik durma noktasına geldi. İstanbul'da da tatil dönüşü için trafik tedbirleri uygulaması başladı. Antalya karayolunda da 2 kilometrelik yol çalışmasıyla birlikte yoğunluğa neden oluyor.

Haber 14-04-24 11:06

Pikachu kaskıyla geldi... Kıskıvrak yakalandı! Zemindeki kabarıklık ekipleri harekete geçirdi

Sultanbeyli’de ormanlık alanda dron ile yapılan denetimde ağaçlık alanda gömülmüş halde 18 kilo 265 gram uyuşturucu madde bulundu. Bölgede dron ile çalışma yapan polis ekipleri, pikachu kasklı motosikletliyi, gömdüğü uyuşturucuyu çantasına koyarken suç üstü yakaladı. Motosikletli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 13-04-24 15:34

Uçuş ortasında bir anda ayağa kalktı! Zengin koca arıyorum yazılı pankartını kaldırarak herkesi şaşkına çevirdi

Miami'den New York'a gerçekleştirilen bir uçuş sırasında sosyal medya fenomeni Karolina Geits hem ilginç bir hareket yaparak viral olmayı başardı. Yanındaki koltuğun boş olduğunu fark eden kadın bir anda ayağa kalkarak uçakta zengin koca aradığına dair bir anons yaptı. Fenomen ismin, "Zengin bir koca arıyorum. Koltuğum 2A. Eğer zenginsen lütfen bana katıl." sözleri kahkahalara neden oldu.

Trend 13-04-24 15:25

Bu yaygın alışkanlık penis sağlığınıza zarar veriyor olabilir! İşte çözümü

Bütün gün masa başında oturmanın sağlığınız için kötü olabileceğini, kalça kaslarının zayıflamasından kaygı ve depresyona kadar birçok rahatsızlığa neden olabileceğini çoğu kişi biliyor. Peki, bu durumun erkeklerde penise de zarar verebileceğini biliyor muydunuz? İşte detaylar...

Haber 13-04-24 15:13

Antalya'daki teleferik kazasının nedeni belli oldu! Açıklamalar peş peşe geldi

Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kurtarma çalışmalarının hala devam ettiği 605 rakımlı teleferik hattında şu ana kadar 137 kişi kurtarıldı. Kazanın neden olduğuna dair hem AFAD Başkanı Okay Memiş hem de CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Haber 13-04-24 14:12

Sosyal medya İstanbul'da yaşayan liseli genci konuşuyor! Eminönü'ne hayatımda ilk kez geliyorum

İstanbul'da Ramazan Bayramı nedeniyle toplu taşımanın ücretsiz olması İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerinde yoğunluk yaşanmasına neden oldu. İstanbullular şehri gezmeye çıkarken lise öğrencisi Çağdaş Kelleci'nin "Eminönü'ne hayatımda ilk kez geliyorum. Baksana abla ya mükemmel" sözleri sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 13-04-24 11:49

Siyasal iletişimci Evren Barış Yavuz gözaltına alındı! Kriz çıkaran 'jet yakıtı' iddiası sonrası yeni gelişme

Kriz çıkartan 'jet yakıtı' iddiası sonrası yeni gelişme! Evren Barış Yavuz gözaltına alındı. "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlamasıyla soruşturma açılmıştı. Yavuz "İmamoğlu benim seçilmiş başkanım. İlişkim bundan ibaret" demişti. 'Alevilerin neden bir PKK'sı olmalıydı' başlıklı yazı hakkındaki soruşturma çerçevesinde yakalama kararı çıkarılıp gözaltına alınan Yavuz’un ‘terör örgütü propagandası’, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik’, 'hakaret' suçlarından sabıka kaydı ortaya çıktı

Haber 13-04-24 09:51

Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! Yenidoğan bebeği paraya sararak kundakladılar.. O anlara yorum gecikmedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü tepkilere neden oldu. Bir TikTok kullanıcısı yenidoğan bebeğin paraya sarıldığı anları paylaşılınca eleştiri yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü gönderiyi 'görgüsüzlük' olarak nitelendirdi.

Trend 13-04-24 07:55

Tuzla Belediyesi'nin silinen görüntülerine Portakal'dan dikkat çeken çıkış: Ne olabilir ki içinde, müstehcen bir şeyler mi var?

Yerel seçimler bitti ancak devir teslim yapılan belediyelerdeki tartışmalar hala devam ediyor. Son olarak Tuzla'nın yeni Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, belediyedeki görüntülerin silindiğini açıklamıştı. AK Parti'den CHP'ye geçen belediye için Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Eski başkan Sadi Yazıcı'ya seslenen Portakal, "Kamera görüntüleri neden silinsin. Müstehcen bir şeyler mi var içinde?" ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 08:39

Tek seferde yakalanan 3. en büyük kokain miktarı! Çuval çuval taşırken fotoğraflandılar: Ardından kıskıvrak yakalandı

Kocaeli merkezli 3 ilde elebaşılığını yabancıların yaptığı “Uluslararası Uyuşturucu Madde” organize suç örgütüne yönelik düzenlenen “NARKOÇELİK-11” operasyonlarında toplamda; 608 kilogram kokain ve 827 kilo 500 gram uyuşturucu madde çoğaltımında kullanılan ara kimyasal madde ele geçirildi. Bu operasyonda yakalanan kokain miktarı, EGM tarafından Türkiye’de bir defada yakalanan “3. en büyük kokain miktarı” oldu. Öte yandan şüphelilerin maddeleri taşıdıkları anlara dair görüntüler yayınlandı.

Haber 11-04-24 08:05

Metin Akpınar ve kızı arasında sular durulmuyor! 'Fakirlik' belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden 1988’de dünyaya gelen Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşler yıllar sonra ortaya çıkmıştı. Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini iptal ettirmeye çalıştığını iddia etti. Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı. Nebioğlu, "Benim üzüntülerimi elem ve kederimi karşılayacak rakam değil. Bir milyon lira maddi açıldı. 10 milyon lira da manevi tazminat açıldı." dedi. İşte detaylar...

Magazin 10-04-24 22:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram talimatı! 81 ilde harekete geçildi: Dikkat çeken anket detayı

AK Parti'nin 31 Mart seçimlerinde ikinci parti olmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan AK Parti teşkilatlarına yeni bir talimat gitti. 81 ilde çalışma yapacak olan AK Parti'nin sahayı boş bırakmaması ve ev ziyaretlerini artırması istendi. Öte yandan seçmenin AK Parti'yi neden seçmediğine yönelik de anketler yapılacak.

Haber 10-04-24 08:15

ABD'de bir ilk! Okulda 4 sınıf arkadaşını öldürmüştü! Ebeveynler çocuklarının işlediği suçtan hapis cezası aldı

ABD’nin Michigan eyaletinde 2021 yılında bir okula silahlı saldırı düzenleyen ve 4 sınıf arkadaşını öldüren Ethan Crumbley’nin ebeveynleri, oğullarının düzenlediği saldırıyla ilgili en az 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Söz konusu karar ile ABD’de ilk kez ebeveynler çocuklarının işlediği suçtan dolayı hüküm giymiş oldu. Davanın yargıcı ise "Bu mahkumiyetler, makul bir insanın ensesindeki tüylerin diken diken olmasına neden olacak şeyleri tekrar tekrar görmezden gelmekle ilgili" dedi.

Haber 09-04-24 21:37

Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı? Wilkinson pomad cinsel organa sürülür mü?

Gerek yetişkin bireylerde gerek çocuklarda gerekse bebeklerde görülen birçok farklı cilt sorunu mevcuttur. Cilt problemlerinin ortaya çıkmasına neden olan da çeşitli faktörler vardır. Özellikle dış ortamla kesintisiz bir biçimde temas hâlinde olan deri üzerinde daha sık cilt sorunları görülmektedir. Bu cilt problemlerinin giderilmesinde Wilkinson gibi çeşitli pomad ve krem türleri kullanılmaktadır. Peki, Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı ve cinsel organa sürülür mü?

Haber 09-04-24 18:50

Wilkinson pomad nedir, ne işe yarar? Wilkinson pomad reçeteli mi?

Cilt üzerinde çeşitli sebeplerden ötürü meydana gelen birçok farklı cilt rahatsızlığı vardır. Bu cilt rahatsızlıkları doğru bir şekilde tedavi edilmediği takdirde, beraberinde daha başka cilt problemlerinin görülmesine neden olabilmektedir. Wilkinson pomad, yaygın olarak ciltle ilgili sorunların iyileştirilmesinde kullanılan bir pomad çeşididir. Yalnızca eczanelerden alınabilen pomad türlerinden biridir. Peki, Wilkinson pomad nedir, ne işe yarar ve reçeteli mi?

Haber 09-04-24 18:48

Tam güneş tutulması sırasında yaşanan ani rahatsızlıklar Google aramalarına yansıdı! 'Gözlerim neden ağrıyor?'

ABD'de milyonlarca kişi tarafından izlenen "tam güneş tutulması" sırasında yaşanan göz ağrılarındaki artış, arama motoru istatistiklerine yansıdı. Google'da 'Gözlerim neden ağrıyor?' aranması tutulmayla eş zamanlı arttı. Tutulma sırasında güneşe doğrudan bakmanın gözlerde ciddi hasara neden olduğu belirtildi. Benzer şikayetlerin Ağustos 2017'de ABD'de görülen son tam güneş tutulmasında da gözlemlendiği kaydedildi.

Haber 09-04-24 17:56

Sosyal medyada Leah Halton'un paylaşımı 140 milyon izlendi! Nedenini kimse anlayamadı.. Herkes aynı sorunun cevabı aradı: Olay ne?

Sosyal medyada 'Leah Halton' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişinin arabada çektiği bir video TikTok rekorlarından birini kırarak 140 milyon izlenmeye ulaştı. Sosyal medya kullanıcılarının yorum yağmuruna tuttuğu görüntülerdeki tek soru "Bu video neden bu kadar izlendi?" oldu.

Trend 09-04-24 11:49

Okan Buruk Süper Kupa maçında Fenerbahçe'ye neden gol attıklarını böyle açıkladı!

Galatasaray'ın Süper Kupa karşılaşmasında Fenerbahçe'ye attığı gol tartışmaları beraberinde getirirken, özellikle sarı-lacivertliler tarafından eleştirilen Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yaşananlara dair bir açıklamada bulundu.

Spor 09-04-24 10:25

65 yaşındaki belediye başkanı 16 yaşındaki eşiyle aşk tazeledi! Aşk dolu bir yıl diyerek evlilik yıl dönümlerini kutladı

Brezilya'nın Parana eyaletinin Araucaria bölgesinin eski belediye başkanı olan Hissam Hussein Dehaini geçtiğimiz yıl hayatını 16 yaşındaki gençler güzellik yarışmasında ikinci olan Kauane Rode ile birleştirmişti. İkilinin evlilikleri ülkede büyük sansasyona neden olurken dünya basının da geniş yankı uyandırmıştı. Dehaini evlilik yıl dönümlerini aşk dolu bir mesajla kutlamayı tercih edince yeniden gündem oldu.

Trend 09-04-24 08:24

Boşanmak istiyorum yanımda annem gibi duruyorsun diyen kocasını değişimiyle şaşkına çevirdi... 'Ders verdim, boşadım

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek popüler olmayı başardı. Görüntülerde kocasının fazla kiloları nedeniyle kendisinden boşanmak istediğini dile getiren genç bir kadın 38 kilo verdikten sonraki görüntüsünü paylaşınca gündem oldu. Genç kadının paylaşımı çok konuşuldu.

Trend 09-04-24 07:58

İstanbul Fatih'te maymun paniği! Kimi telefona sarıldı, kimi yakalamaya çalıştı

İstanbul Fatih'te kaldırımdaki parke taşlarının üstünde duran başıboş maymun, hareketli anların yaşanmasına neden oldu. Maymunu gören bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla fotoğrafını çekerken, bazıları ise yakalamaya çalıştı.

Haber 08-04-24 13:33

İlk fatura İstanbul ve Ankara'ya kesiliyor! Bakanlar da hedefte, Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek rapor istedi! Ali Yerlikaya, Osman Aşkın Bak...

AK Parti, 2002 yılından beri ilk kez Türkiye genelinde ikinci parti konumuna düştü. Bu durum kuşkusuz AK Parti’nin A takımında değişikliklere neden olacak. Asıl sürprizin ise kabinede olabileceği gündemdeki yerini koruyor. Özellikle Ali Yerlikaya, Yılmaz Tunç, Osman Aşkın Bak, Fatih Kacır gibi bakanların memleketlerinde AK Parti kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu konuyla yakından ilgileniyor.

Finans 08-04-24 10:48

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan tarihi açıklamalar! Galatasaray maçına neden çıkmadıklarını flaş sözlerle itiraf etti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulundu. TFF'yi; mücadeleyi ertelemediği ve yabancı hakem atamadığı için protesto eden sarı-lacivertliler, Galatasaray maçına u19 takımıyla çıkma kararı almıştı. Ali Koç, "Ali Koç: Türk futbolun artık bir 'reset' zamanı geldi. Bataklığı kurutup Türk futbolunun kendisini yeniden inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Tekerleği yeniden icat etmeye gerek yok." dedi.

Spor 07-04-24 19:42

6 bin ton satılması bekleniyor... Bayramın gözdesi baklavanın 'tadı kaçtı': Kilo ve dilim fiyatı cep yakıyor!

Bayram tatlısı denilince akla ilk gelen baklavanın fiyatı cep yakıyor. Baklavacılar maliyetlerin arttığına dikkat çekerken, kaliteli bir cevizli baklavanın kilogramı 600-700 TL arasında, fıstıklı baklava ise 750-850 TL arasında satılıyor.

Finans 07-04-24 08:27

Uçuş görevlisi uçakta neden asla tuvalet kağıdı kullanmadığını açıkladı! İtirafı sosyal medyayı ikiye böldü

Cher Dallas adlı bir uçuş görevlisi, uçak tuvaletlerinde tuvalet kağıdı kullanmamak dahil olmak üzere uçuşta yapılmaması gereken şeylerle ilgili en önemli ipuçlarını TikTok'ta paylaştı. O paylaşım kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı.

Trend 06-04-24 15:24

Enkazdan çıkarılan kasalar açıldı! 5 kilo altın, 58 bin dolar, 500 bin liraya yakın para, gümüş, saat...

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde enkazda kalan197 çelik kasa valiliğin oluşturduğu komisyon eşliğinde açıldı. Kasalardan 5 kilo 90 gram altın, 21 çeyrek altın, altın kolye ucu, 3 altın kaplama kol saati, 2 gümüş bileklik ve 4 çift gümüş küpe, 458 bin 198 Türk Lirası, 58 bin 700 dolar çıktı. Bazı kasalar boş çıkarken bazılarında silah ve ilaçlara rastlandı. 18 kasa sahibine teslim edildi.

Haber 06-04-24 13:24