Ofis Haberleri

Ofiste çalışanlar dikkat! Kısa molalarla ilgili önemli uyarı... O sorunları işaret etti

Günün büyük bölümünü masa başında çalışarak geçirenler, kas ve iskelet sistemini etkileyen sorunlarla karşılaşabiliyor. Bel, boyun ve sırt ağrıları yaşam kalitesini düşürüyor. Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nden Op. Dr. Osman Görkem Muratoğlu, uzun süreli oturarak çalışmanın boyun düzleşmesi, kamburluk, bel ve boyun fıtığı gibi sorunlara yol açabildiğini belirterek, dikkat edilmesi gereken noktalarla ilgili bilgi verdi.

Kadin 15-01-2024 11:37

Kiralık daire bulmak herkesin kabusu ama... Yeni trend sonrası onların fiyatları düştü!

Koronavirüs salgınıyla birlikte hayatımıza dahil ettiğimiz evden çalışma modeli kısa bir süre içerisinde yaygınlaşmıştı. Pandemi sonrasında da işverenler için maliyet tasarrufu sağlayan uzaktan çalışma modeli, ofis kiralarını ev kiralarından daha ucuz hale getirdi. Satılık ofis sayıları 2020'den bu yana rekor kırıyor. İşte haberin detayları...

Haber 15-06-2023 16:59

Araştırma sonuçları gerçekleri ortaya çıkardı: Bu durum tüm iş düzenini bitiriyor

Covid-19 ile gelen pandeminin ardından artan evden çalışma biçimleri birçok kişinin hayal ettiği çalışma ortamı olarak görülüyordu. Ancak zaman geçtikçe evden çalışmanın hem sağlığı hem de psikolojiyi olumsuz etkilediği öğrenildi. Ev ve ofis ortamında çalışmanın etkilerini araştıran bir ankette çalışanların hissettikleri paylaşıldı.

Haber 18-01-2023 14:32

İş bilgisayarında oyun oynadı maaşı kesildi! Meslektaşı ‘çok fazla tıklama sesi geliyordu’ diye şikayet etti…

Tüm çalışanların dikkatini çeken bir haber bu kez Japonya’dan geldi. Ofis bilgisayarında 275 saat oyun oynadığı tespit edilen bir belediye çalışanına verilen ceza tüm dünyada gündem oldu. Meslektaşı şikayet edince iş bilgisayarındaki faaliyetleri izlendi ve oyun oynadığı tespit edilince maaşından kesinti yapıldı.

Finans 28-12-2022 08:24

Ofis

Ofis Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ofis Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Evden çalışmanızı kolaylaştıracak ve ev ofisinizin kalitesini arttıracak ürün önerileri

İster evde ister ofiste çalışmak söz konusu olduğunda herkesin beklentisi konforlu, düzenli ve ergonomik bir ortamda çalışmak. Hem evde hem ofiste çalışanların hayatını kolaylaştıracak, konforlu ve keyifli şekilde çalışmalarını sürdürmelerine yardımcı olacak birbirinden başarılı ürün seçenekleri bulunuyor. Gelin, çalışma yaşantınıza renk katacak en iyi ofis ürünlerine birlikte göz atalım!

Haber 14-06-2022 10:04

Her ev ve ofiste bulunması gereken en iyi ve en ucuz fotokopi kâğıdı çeşitleri

Günlük hayatta en sık kullandığımız şeylerin başında A4 kâğıtlar geliyor. Uzun metinler yazıyoruz, kısa notlar alıyoruz, bilgisayarda yazdığımız metinlerin çıktısını alıyoruz. Dolayısıyla kaliteli ve dayanıklı olması, kolay kullanım ve uzun ömürlülük açısından son derece önem taşıyor. Okulda ders çalışırken ya da ofiste herhangi bir evrak işi yaparken fotokopi kâğıdına muhakkak ihtiyaç duyuluyor. Bu kadar sık kullanılan bir ürünün seçimini yapmak, önemli konular arasında bulunuyor.

Haber 07-06-2022 17:01

Ofisiniz ya da işyeriniz için en iyi kağıt havlu dispenseri modelleri

Ofis ve iş yeri gibi kalabalık ortamlardaki hijyeni arttırmak için kişilerin ellerini yıkadıktan sonra kâğıt havlu kullanımına dikkat etmesi gerekiyor. Kâğıt havlu, kullanıcıların aynı ürünü kullanmasını engelleyip sadece tek kullanımlık ürüne temas etmesini sağladığı için temizliğin pratik yolları arasında yer alıyor. Eğer kâğıt havlu dispenseri almayı planlıyorsanız ofisinize çok yakışacak ürünleri sizler için listeledik!

Haber 07-06-2022 15:29

Ofisinizde ve evinizde eksik etmemeniz gereken en iyi A4 kâğıdı markaları

Günümüzde neredeyse her alanda kullanılan fotokopi kâğıtları özellikle ofiste çalışan kişilerin en çok kullandığı malzemeler arasında bulunur. Ofis çalışanları, çalışmaları sırasında kaliteli ve çok kullanışlı malzemeler kullanmayı tercih eder. Gerek yazıcı kullanımlarında gerek günlük not alma gerektiren işlemler sırasında renkleri en iyi yansıtan fotokopi kâğıtları tercih edilir. "En iyi A4 kâğıdı markası hangisi?" merak ediyorsanız listemizi incelemeye devam edin!

Haber 27-05-2022 16:25

Ofis ve ev tipi en iyi fotokopi makinesi modelleri

Ofiste ya da evde çalışanların fotokopi çekmesi gerekebilir ancak bunun için sürekli dışarı çıkmak hem maliyetli hem yorucu olabilir. Neyse ki işinizi görecek kaliteli bir fotokopi makinesi alarak bu sorundan kolayca kurtulabilirsiniz. Siz de kullanışlı bir fotokopi makinesine sahip olmak istiyor ama hangi ürünleri seçeceğinize karar veremiyorsanız dert etmenize gerek yok. Sizin için ele aldığımız en iyi fotokopi makine modellerine göz atabilirsiniz.

Haber 20-05-2022 09:50

Evini ofise çevirmeye çalışanlar için ofis masası ve sandalyesi önerileri

Dünya değişiyor, hâliyle çalışma düzenleri ve iş kolları da dönüşüp gelişiyor. Kapalı, bunaltıcı ofislerin yerine home office çalışma modeli tercih ediliyor. Evden çalışma düzenine bir anda geçmek zor olsa da işinize uygun bir alan yaratmanız şart. Eğer siz de çalışma ortamınızı evinize taşıyanlardansanız güzel bir ofis alanı oluşturmanızı sağlayacak ürün önerileriyle karşınızdayız!

Haber 13-05-2022 10:25

Ofisinizin havasını bir çırpıda değiştirip modern hava katacak en iyi ofis masaları

Yaşam alanlarınızdaki eşyaları kendi zevkinize göre seçiyorsunuz. Peki, ofis ortamınızdaki eşyaları da zevkinize uygun dekore etmeye ne dersiniz? İş hayatınızda maksimum verim alabilmek istiyorsanız içinizi rahatlatan, ferah ve konforlu ürünler tercih etmeniz gerekiyor. Rahat çalışabileceğiniz genişlikte ofis masaları odanızın daha düzgün gözükmesini de sağlayabilir. Doğru ofis masasını seçebilmek için sizin için derlediğimiz modelleri incelemeye ne dersiniz?

Haber 08-04-2022 09:57

Son dakika: Kağıthane'de 3 arkadaşın sır ölümü! Ofiste cansız bedenleri bulundu

Son dakika haberi: Kağıthane'de 3 arkadaş, ofiste ölü bulundu. 2 gündür yakınlarının haber alamadığı 3 arkadaştan acı haber geldi. Sabah saatlerinde 5 katlı işyerinin birinci katındaki ofise gelen kişi, içeriye girince 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Öte yandan İstanbul Valiliği de konu hakkında açıklama yaptı. Valilik söz konusu kişilerin piknik tüpüne bağlı ısıtıcıdan zehirlendiklerini duyurdu.

Haber 12-02-2022 11:09

Ofisinize yeni bir görünüm kazandıracak, en iyi ofis sandalyesi çeşitleri

Zamanımızın çoğu çalışarak geçer. Yoğun iş saatleri özellikle masa başında geçiyorsa bel, boyun ve sırt ağrıları olabilir. Ancak konforlu ofis sandalyeleriyle rahat bir çalışma ortamı yaratabilirsiniz. Siz de gün boyu rahatsız sandalyelerden sıkıldıysanız konfor sunmasının yanı sıra çalışma alanınıza da çok yakışacak bir ofis sandalyesi arıyorsanız en iyi modellerin yer aldığı listemize mutlaka göz atmalısınız.

Haber 24-01-2022 16:05

Yeni işe giren arkadaşlarınıza alabileceğiniz hem eğlenceli hem kullanışlı ofis malzemeleri

İş hayatına yeni giriş yapan kişilerin rahat etmelerini sağlayacak farklı fonksiyonlara sahip birçok ürün bulunuyor. Eğer işe yeni giren arkadaşlarınızı hem mutlu edecek hem onlara kolaylık sağlayacak ürün arıyorsanız doğru yerdesiniz. Eğlenceli ve kullanışlı ofis ürünlerini sizler için listeledik. Gelin, onları pratikliğiyle etkileyecek ürün çeşitlerinin yer aldığı yazımıza beraber göz atalım.

Haber 19-01-2022 13:21

Kiracısıydı, sahibi oldu! Google, Londra'daki bina için 1 milyar doları gözden çıkardı

Teknoloji devi Google, kiracısı olduğu Londra'nın merkezindeki Central Saint Giles'teki binayı satın alıyor. Kiracısı olduğu bina, Google'a 1 milyar dolara mal olurken, şirketin burada hibrit çalışma için yenileme operasyonları da yapacağı bildirildi.

Haber 17-01-2022 11:44

Apple, kendi ekibini kuruyor!

Teknoloji devi Apple'ın yeni planı ortaya çıktı. Çıkan haberlere göre Apple, kablosuz bağlantı donanımlarına odaklanacak yeni bir ofis kuruyor.

Haber 17-12-2021 11:01

Yılbaşı çekilişinde iş arkadaşına ne alacağını bilemeyenlere ofis işlerine yardımcı ürün önerileri

Yılbaşı çekilişinde iş arkadaşına hediye seçerken bir türlü karar veremeyenlere harika önerilerimiz var. Ofiste işleri kolaylaştıran bazı eşyalar, iş arkadaşınıza hediye etmek için güzel bir tercih olabilir. Listemizde yer alan bu yardımcı ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Haber 16-12-2021 11:05

Apple'dan yeni karar: Ofise dönmüyorlar!

Bazı kaynaklara göre, teknoloji devi Apple, ofise dönüş kararında değişiklik yaptı. Şirket, kurumsal çalışanların ofise dönmesi gereken tarihi süresiz olarak erteledi. Ayrıca Apple, tüm çalışanlarına 1.000 dolar ikramiye vereceğini duyurdu.

Haber 16-12-2021 09:18

Google, yeni bir karar verdi

Teknoloji devi Google, hibrit bir çalışma uygulamayı planlamıştı. Ocak’ta ofiste çalışmaya başlayacak olan çalışanlar için yeni bir bildiri daha geldi.

Haber 06-12-2021 11:54

Apple, ofise dönüyor!

Teknoloji devi Apple'ın çalışanları ofise geri dönmeye hazırlanıyor. Apple CEO'su Tim Cook'un çalışanlara gönderdiği bir nota ulaşan kaynaklar, Apple çalışanlarının 1 Şubat'tan itibaren şirketin ofislerine dönmeye başlayacaklarını aktardı.

Haber 19-11-2021 12:46

Çalışırken ultra rahat olmak isteyenlere %50 indirimli ofis koltukları

Zamanının çoğunu masa ve bilgisayar başında geçirenler bilir, ofis koltukları olmazsa olmaz demirbaşlardan. Sağlam, konforlu ve şık bir koltuk; rahat bir çalışma ortamı sağlar. Ultra rahat hissetmenizi sağlayacak en iyi çalışma koltuklarını sizler için araştırdık.

Haber 17-11-2021 13:56

Açık ofisler tehlike saçıyor!

Yapılan yeni bir araştırmaya göre açık ofislerde çalışanlar daha fazla hastalanıyor, daha az üretiyorlar ve daha çok izin kullanıyorlar. Hastalıkların başında da bakteri üreten yiyeceklerin yarattığı ishal, kusma, zehirlenme vakaları geliyor.

Haber 25-05-2013 16:09