Oje Haberleri

Tüm yüzünü annesinin çantasından aldığı ojeyle boyayan küçük kız hastanelik oldu! O anlar sosyal medyada çok konuşuldu

TikTok'ta paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Sosyal medyada büyük bir iştahla yemek yediği videolarla tanınan Asya ismindeki küçük kız bu sefer de yaptığı bir yaramazlıkla dikkatleri çekti. Annesinin ojeleriyle kendisine makyaj yapan küçük kız hastanelik oldu. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 16-04-2024 07:40

Sık sık yaptırmayın uyarısı! Kalıcı oje yaptıranlar bu zararlarından habersiz olabilir

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Ceylan Emir, kalıcı oje düşkünlerine uyarılarda bulundu. Uzm. Dr. Ceylan Emir, “Sık sık yaptırılan kalıcı oje işlemleri tırnak yüzeylerine zarar verebilir. Kişiler alerjik reaksiyonlar ile karşılaşabilir. Kalıcı oje sonrası en az 15 gün ara verilmesini ve tırnakların bu süre içerisinde havalandırılmasını tavsiye ederim.” dedi.

Kadin 31-01-2024 11:32

Sağlıklı ve güçlü tırnakların sırrı! Uzun ve bakımlı tırnaklar için mutlaka deneyin

Sağlıklı ve güçlü tırnaklar, güzellik rutininin önemli bir parçasıdır. Uzun ve bakımlı tırnaklar sadece estetik açıdan değil, aynı zamanda genel sağlık ve özgüvenin de bir yansımasıdır. Sağlıklı tırnaklarınızın sırrı, düzenli bakım ve doğru beslenme ile elde edilir. Uzun ve sağlıklı tırnaklara sahip olmanızı sağlayacak bazı etkili ipuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 20-10-2023 10:06

Rengârenk tırnaklarınızla sezona damganızı vurun! İşte cıvıl cıvıl ojeler

Oje, sıradan bir kozmetik ürünü gibi görünse de aslında karakteriniz hakkında çok şey söyler. Tarza, kombine ve mevsime göre oje seçmek ise her zaman kolay olmayabilir. Eğer siz de cıvıl cıvıl bir oje arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Rengârenk ojelerin yer aldığı listemize mutlaka göz atın!

Kadin 24-08-2023 16:36

Cristiano Ronaldo’nun ojeli tırnakları gündem oldu! Sebebi daha sonra ortaya çıktı

Suudi Arabistan'da Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, Instagram'da yaptığı paylaşımla gündem oldu. Sezonun tamamlanmasıyla tatilde olan Portekizli yıldız paylaştığı gönderide ayak tırnaklarına oje sürdüğü görüldü. İşte detaylar...

Spor 02-07-2023 17:42

Kadınların hayatını kolaylaştıran 15 yaşam tüyosu

Günlük sorumluluklarımız oldukça yorulmamıza neden olabiliyor. Bu nedenle hayatı kolaylaştıran ufak tüyolar hem zamandan hem de beden yorgunluğundan kazanmamızı sağlıyor. Kadınların hayatını kolaylaştıran 15 yaşam tüyosu etkili sonuçlar sağlıyor.

Kadin 12-06-2023 15:31

Asetonunuz yoksa üzülmeyin! Limondan deodoranta ojelerinizi saniyeler içinde çıkarabileceğiniz yöntemler

Ojeler, ellerinin bakımlı görünmesini isteyen kadınların sıkça kullandığı ürünlerden biri. Kıyafetlerin rengine göre seçilen ojeler kombinlerin tamamlayıcısı olur ve arzulanan bakımlı görünümü tamamlar. Siz de çok sık oje kullanan biriyseniz mutlaka asetona ihtiyaç duyuyorsunuzdur. Peki, aseton bulamadığınız durumlarda ne yapıyorsunuz? İşte aseton olmadan oje çıkarmanın yolları...

Kadin 19-05-2023 01:42

Galaksi tırnak trendi giderek yayılıyor! Parlak tırnaklara sahip olmanın yolunu adım adım gösterdi

Tırnak trendleri her sene değişim gösteriyor. 2022 yılında viral olan inci ışıltılı Hailey Bieber tırnaklarının ardından ışıltılı tırnaklar popülerliğini korumaya devam ediyor. Instagram sayfasında galaksi tırnak yapımını paylaşan bir hesap kısa süre içerisinde oldukça fazla etkileşim aldı.

Kadin 28-03-2023 19:20

Farklı manikürcüye yaptırdığı tırnakları hüsran yaşattı! Tırnaklarını görenler inanamıyor

Tırnakların bakımlı olması tüm ruh halini etkileyebiliyor. Tırnaklara yapılan yanlış işlemler çok kötü görünümlere yol açabiliyor. TikTok hesabında tırnaklarını bilmediği bir manikürcüye yaptırdığını paylaşan bir kadın paylaşımıyla herkesi şaşırttı.

Kadin 17-02-2023 16:30

Yaptırmadan önce bir kere daha düşünün! DNA'yı bozuyor kansere neden oluyor

Kadınlar içni tırnaklarının görünümü oldukça önem taşıyor. Daha bakımlı bir görünüm için özellikle son yıllarda artan kalıcı oje uygulamaları pratik olarak görülüyor. Ancak kalıcı ojeler sağlığı büyük ölçüde tehlikeye atıyor. Uzmanlar kalıcı ojeler hakkında çarpıcı uyarılarda bulunuyor.

Haber 31-01-2023 14:25

Evde yapacağınız en kolay nail art! Herkes nerede yaptırdığınızı soracak

Kadınlar için ellerinin ve tırnaklarının görünümü oldukça büyük önem taşıyor. Özellikle son yıllarda artan kalıcı ve protez ojeler farklı nail art görünümleri sunuyor. Ancak bu uygulamalara para vermeden evde kolayca nail art yapabilirsiniz. Tırnağınızda gökkuşağı görünümünü kolayca elde edeceğiniz bu yöntemde istediğiniz renkleri uygulayabilirsiniz.

Kadin 15-01-2023 11:42

Nişanı için yaptırdığı tırnakları görenler şok geçiriyor! French tırnak istedi ama yapılan bambaşkaydı...

Tırnakların bakımlı görünmesi tüm ruh halimizi değiştirebiliyor. Manikürlü ve ojeli tırnaklar ellerin çok daha güzel görünmesini sağlıyor. Özel günlerde kuaförlere özenle gösterilen tırnak modelleri hüsranla sonuçlanabiliyor. Nişanı için french tırnak olarak bilinen Fransız manikürü yaptıran kadının tırnakları görenleri hayrete düşürdü.

Kadin 06-01-2023 10:13

Sosyal medya ikiye bölündü: Tırnakların beyaz mı mavi mi olduğu tartışılıyor

Sosyal medyada paylaşılan kıyafette ve çeşitli objelerde görülen renk değişimleri büyük tartışmalar yaratabiliyor. Manikür yaptıran bir kadının tırnağının fotoğrafı Facebook hesabı üzerinden paylaşılarak ojenin hangi renk olduğu soruldu. Kısa süre içerisinde milyonlarca yorum alan gönder sosyal medyayı ikiye böldü.

Kadin 01-01-2023 11:35

Manikür yapmadan önce tekrar düşünün! Başına gelenler göz korkuttu

Manikür ellerin, tırnakların çok daha bakımlı ve özenli görünmesini sağlıyor. Kadınlar el ve tırnak bakımı ile ruh hallerinin de daha mutlu olduğunu belirtiyor. Ancak yapılan yanlış manikür uygulamaları çok kötü sonuçlara sebep olabiliyor. TikTok hesabında paylaşım yapan bir kadın manikür nedeniyle başına gelenleri açıkladı.

Kadin 13-12-2022 10:05

Hiç bilmediğiniz hayatınızı anında kolaylaştıracak 8 ufak ipucu

Günlük hayatta yaşadığımız ufak sorunları görmezden geliyoruz. Ancak bu sorunlar daha büyük problemler yaşamaya neden olabiliyor. Oysa ki çok basit yöntemler ile yaşadığınız problemleri kolayca çözebilirsiniz. İşte şaşıracağınız hayat tüyoları...

Kadin 01-11-2022 11:47

Sağlıklı ve güzel görünen tırnaklar için en etkili TikTok ürünleri

Bakımlı görünen tırnaklara ve ellere sahip olmak, her kadının hayali. Saç ve cilt bakımının yanı sıra tırnak bakımı sağlayan ürünlere de yönelmek önemli. TikTok kullanıcıları tarafından çok beğenilen ve önerilen birkaç bakım ürünüyle muhteşem ellere sahip olmanız mümkün. Ellerinizi yumuşacık yaparken tırnaklarınızın beslenmesini sağlayacak pek çok ürün alternatifini keşfetmek için yazıyı okumaya devam edin!

Kadin 17-10-2022 16:16

Protez tırnak yaptırmadan önce bunları bilmelisiniz! Protez tırnak zararlı mı?

Bakımlı tırnaklar hiç şüphesiz bir elde dikkat çeken ilk özelliklerden birisi. Günümüzün hızlı ve göz alıcı güzellik çözümlerinden protez tırnaklar ise hayalinizdeki bakımlı tırnaklara ulaşmanızın altın anahtarını sunuyor. Protez tırnaklar, tırnakları uzamayan veya hayalindeki şekilde tırnaklara sahip olmayan kadınların tercihi. Herkesin kullandığı protez tırnak zararlı mı? sorusu ise büyük bir merak konusu. Peki, Protez tırnak zararlı mı? İşte protez tırnak yaptırmadan önce bilmeniz gerekenler!

Kadin 24-09-2022 13:29

Hangi renk oje sürsem diye düşünmeyin! Eylül ayında trend olan 8 oje rengi

Ojeli ve bakımlı ellerin görünüşü tüm modu etkileyebiliyor. Birçok kadın oje görüntüsüne çok önem veriyor. Gün içerisinde sürekli olarak ojeli tırnaklarınıza bakıp mutlu oluyorsanız TikTok'ta paylaşılan eylül ayının trend oje renklerini mutlaka almalısınız.

Kadin 05-09-2022 17:00

Tırnak kırılmalarından şikayetçiyseniz bu yöntemleri deneyin! Tırnaklarınızı güçlendirecek etkili yöntemler

Tırnakların görünüşü kadınlar için oldukça önem taşıyor. Özenle uzatılan tırnakların kırılması can sıkıcı durumlara neden olabiliyor. Tırnakların kırılmasını önlemek için uygun bakımları uygulamak gerekiyor. Tırnaklarımı ne yaparsam yapayım sertleştiremiyorum diyorsanız evde uygulayacağınız basit yöntemler ile tırnak kırılmalarına son verebilirsiniz.

Kadin 04-09-2022 12:20

Bu yazın favorisi! Hailey Bieber’ın tırnaklarının yapımı

Ünlü model Hailey Bieber hem kariyeri hem de özel yaşamıyla oldukça konuşuluyor. Minimal bir tarza sahip olan Hailey, birçok kadına stil konusunda ilham veriyor. Hailey Bieber’ın son günlerde inci tanesi olarak adlandırılan ojeleri trend haline geldi. Hailey Bieber’ı ojelerini evde yapmak istiyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin 26-08-2022 11:17

Zarar vermeyin! Evde kalıcı oje nasıl çıkarılır?

Ojeli tırnaklar çok daha bakımlı bir görünüm sağlıyor. Ellerin daha güzel görünmesi adına birçok tırnak uygulaması bulunuyor. Kalıcı oje de hayatı kolaylaştıran bakım yöntemleri arasında bulunuyor. Tırnaklarınızı daha uzun süre ojeli kullanmanızı sağlayan kalıcı ojeyi nasıl çıkaracağınızı düşünüyorsanız doğru yöntemleri denemelisiniz. Bu sayede kalıcı oje tırnaklarınızdan en az hasarla çıkacaktır.

Kadin 23-08-2022 15:57

TikTok'ta paylaştı! Oje sürerken bulaşmasından şikayetçiyseniz bu yöntemi deneyin

Oje kadınların en çok kullandığı makyaj malzemeleri arasında yer alıyor. Ellerin çok daha bakımlı ve güzel görünmesini sağlayan çeşitli renkteki ojeleri sürerken tırnak etlerinize bulaştırıyorsanız bu yöntemi kesinlikle denemelisiniz. Ojeleri tırnak etine bulaştırmamanın yolunun basit bir toka hilesinden geçtiğini öğrenince şaşıracaksınız.

Kadin 18-08-2022 12:06

Tırnaklarının görünüşünü önemseyenler için hem kaliteli hem dayanıklı oje önerileri

Tırnak bakımına özen gösteren kişilerden biri misiniz? Eğer öyleyseniz her zaman ojeli ve şık görünen tırnaklara sahip olmanız zor değil. Kaliteli bir oje satın alarak tırnaklarınızı şık gösterebilirsiniz. Ruh hâlinizi yansıtan rengârenk ojeler ile hem kıyafetlerinizle uyumu yakalayabilir hem bakımlı tırnaklara kavuşabilirsiniz. Gelin, sizin için seçtiğimiz sezonun trend ojelerini birlikte inceleyelim.

Kadin 24-06-2022 17:25

Asetonum bitti ojelerimi çıkaramıyorum derdine son! Asetonsuz oje çıkarmak için çok basit yöntemler

Oje ellerin çok daha bakımlı ve güzel görünmesini sağlıyor. Kadınlar renkli renkli ojeleri tercih ediyor. Ancak ojelerin çıkarılması bazen sıkıntılı durumlar yaratabiliyor. Ojelerinizi çıkarmak istiyorsunuz ama evde aseton kalmadıysa evdeki malzemeler ile ojelerinizi kolayca çıkarabilirsiniz. Bu yöntemleri mutlaka denemeniz gerekiyor.

Kadin 21-06-2022 12:22

Esra Balamir'den Uraz Kaygılaroğlu'na 'oje' tepkisi! Benim sevgilim oje sürse yanıma yaklaşamaz!

Erşan Kuneri dizisinin galasına siyah ojeli tırnaklarıyla katılan Uraz Kaygılaroğlu, birçok kişinin tepkisini çekmişti. Uraz Kaygılaroğlu'nun ojeli tırnaklarıyla ilgili konuşan şarkıcı Esra Balamir açıklamalarıyla şoke etti. Balamir, "Benim sevgilim oje sürse yanıma yaklaşamaz!" dedi.

Magazin 21-05-2022 12:34

Bu yöntemler hayatınızı kolaylaştıracak! Yağ lekelerine, solmuş kıyafetlere kesin çözüm

Günlük yaşamda böcek ısırıkları, yağ lekeleri gibi pek çok sorunla karşılaşıyoruz. Bu sorunların çözümleri olsa da birçoğunun çözümü hala bilinemiyor. Bazı problemler çözülmediğinde sağlık sorunlarına dahi yol açabiliyor. Aslında günlük hayatta karşılaştığımız sorunların çözümleri çok basit! Evde olan bu yönünü hiç bilmediğiniz malzemeler ile sorunlarınızı kolaylıkla çözebilirsiniz.

Kadin 13-04-2022 11:14

Takma tırnak sevdalılarına en yaratıcı ve stil takma tırnak önerileri

Güzel eller, şık ve bakımlı bir görünüm için olmazsa olmazlardan. Renkli tırnaklar ise ellere estetik katan önemli detaylar arasında. Öyle ki, takma tırnak kullanarak manikürü sanata çevirmek mümkün. Üstelik bunun için tırnakların uzamasını beklemek zorunda değilsiniz. Birbirinden güzel takma tırnaklar ile istediğiniz an istediğiniz stili yaratabilirsiniz. Bu fikir sizi de heyecanlandırdıysa son dönemin trendleri arasında yer alan takma tırnak modellerine şöyle bir göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 31-03-2022 11:45

Kalıcı ojede enfeksiyon tehlikesi

Türk Dermatoloji Derneği Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Pelin Koçyiğit, kalıcı oje ve manikür-pedikür uygulamalarında doğru teknik ve hijyenin önemine dikkati çekerek, "Son zamanlarda giderek artan sayıda kalıcı oje sonrası tırnak çevresi enfeksiyonuyla gelen hastalarla karşılaşıyoruz." uyarısında bulundu.

Kadin 25-03-2022 15:40

Ojeyi seviyorsunuz ama sürmeyi sevmiyor musunuz? Bu püf noktaları sayesinde oje sürmek hoşunuza gidecek!

Oje, kendine ve tırnaklarına özen gösteren kadınların vazgeçilmezi. En çok tercih edilen kırmızı renkten neon renklere kadar birçok renk yelpazesine sahip. Kıyafetlerinize ya da ruh halinize göre sürdüğünüz ojenin daha uzun ömürlü ya da daha güzel görünmesini sağlayabilirsiniz. Gelin oje sürmenin püf noktalarına birlikte göz atalım…

Kadin 22-02-2022 10:40
oje

Oje sürdünüz ve aceleniz mi var? O halde hızlı oje kurutma yöntemleri size ilaç gibi gelecek!

Oje sürmek için her zaman yeterli vaktiniz olmuyor, değil mi? Özellikle acele etmeniz gereken zamanlarda işinize yarayacak hızlı kurutma yöntemleri büyük kolaylık sağlıyor. Üstelik bunun için tek bir yöntem yok. Hızlı bir şekilde oje kurutmak amacıyla uygulanabilecek pek çok yol bulunuyor. İşte ojenizin hızlıca kurumasını sağlayan en basit yöntemler!

Kadin 20-01-2022 10:33
oje

Sürekli oje değiştirmekten sıkılanlar için adım adım evde kalıcı oje rehberi

Hemen çıkan veya parlaklığını kaybeden ojelerden kimse hoşlanmaz. Siz de sürekli oje değiştirmek, sık sık bu işleme vakit ayırmak istemiyorsanız kalıcı oje uygulamasını tercih edebilirsiniz. Adım adım evde kalıcı oje uygulama rehberimize göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 22-12-2021 15:15
oje

Dezenfektandan kolonyaya: Asetonsuz oje çıkarma yöntemleri

Tırnakların bakımlı ve güzel görünmesi için en önemli unsurlardan biri şüphesiz ki oje. Ama ojelerin de günün sonunda veya bozulduğunda çıkarılması gerekiyor ve aseton aramaya başlıyoruz. Ancak o da ne, evinizde aseton yok! Bu durumda ne yapacaksınız? Aseton olmadan da oje çıkarmanın yöntemlerine gelin, birlikte göz atalım.

Kadin 23-11-2021 07:59

Anahtar, çorap... Ojenin farklı kullanım alanları sizi çok şaşırtacak

Oje, tırnaklarımızı bakımlı göstermek için en çok kullandığımız ürünlerden biri. Mat ve parlak yapıda birçok oje olduğu gibi her renkte oje bulmak da mümkün. Peki ojeyi tırnaklarınıza sürmek dışında çok farklı alanlarda da kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Gelin, ojenin farklı kullanım alanlarına birlikte bakalım.

Haber 20-11-2021 07:29
oje

Sandığınız kadar zor değil! Taşırmadan oje sürme tüyoları

Pürüzsüz ojeli tırnaklara sahip olmak bir hayal gibi mi geliyor? Koyu renk oje sürerken tedirgin oluyor ve sürekli taşırıyor musunuz? Korkmayın, düzgün oje sürmek sandığınız kadar zor değil. Sizin için derlediğimiz birkaç pratik tüyo sayesinde mükemmel görünen tırnakların keyfini çıkarmanız mümkün!

Kadin 11-11-2021 23:41
oje

Dikkat çekici nail art modelleri için en iyi oje markası tavsiyeleri

Bakımlı olduğumuzu gösteren ilk şey, ellerimiz ve tırnaklarımız. Bu nedenle maniküre, ojeye, el kremlerine veya el bakım ürünlerine yaptığımız yatırımlar oldukça önemli. Daha önceki yıllarda oje veya french uygulamalarıyla karşılaşırken artık nail artlar da trendler arasında yerini alıyor. Haliyle bize de bu akıma uymak kalıyor. Peki nail artı uygulamak için en iyi oje markasının hangisi olduğu hakkında bilginiz var mı?

Kadin 10-11-2021 15:26
oje

Bu hatayı yapıyorsanız tırnaklarınızı kaybedebilirsiniz! Eğer sık sık oje kullanıyorsanız...

Sizce sürekli oje sürmek ve sonrasında ojeyi çıkarmak için aseton kullanmak tırnak sağlığınızı nasıl etkiliyor? Bakımlı ve sağlıklı görünmek isterken tırnaklarınızı güçsüzleştiriyor olabilir misiniz? Nail art ve tırnak bakımı bu kadar revaçta iken bu yazımızda biraz tırnak dosyasına değinmekte fayda görüyoruz.

Kadin 25-10-2021 07:27

Hayatın zorluklarını oje içerek aştığı söyledi! Bertha’nın alışkanlığı herkesi şaşırttı

Bazı bağımlılıklar, görenleri ve duyanları şaşkına çevirmeye devam ediyor. Bazı alışkanlıklar yadırgansa da dünya genelinde yaşayan pek çok insan hayatını ciddi risklere sokarak bağımlılıklarını devam ettiriyor. 22 yaşındaki Bertha hayatın zorluklarını aşmak için oje içiyor. Bu bağımlılığının nedenini anlatan Bertha’nın yaşadıklarına göz atmaya ne dersiniz?

Trend 13-09-2021 09:49

Evde french oje sürmek çok kolay

Renk renk ojeler, biçimli tırnaklar bu yılın en çok paylaşılan görsellerinden olmuştu, taa ki french oje trendi geri dönene kadar. Fransız manikürü olarak da bilinen oje sürme tekniği sosyal medyayı sallıyor. Peki kolay french oje nasıl yapılır?

Kadin 07-09-2021 13:13

El ve ayak bakımı için kaçırılmayacak ürünler

El ve ayak bakımlarınızı özenle yapabileceğiniz birbirinden kullanışlı ürünleri sizler için bir araya getirdik.

Kadin 16-08-2021 08:00

Tırnak modasından uzak kalmayın!

Günümüzde tırnak süslemek neredeyse bir sanat haline geldi. Yazın ruhuna yakışan, enerjik ve renkli tırnaklara sahip olmanız için güzellik merkezine gitmenize gerek yok. Çeşitli renklerdeki birkaç oje ile siz de trendlere ayak uydurabilirsiniz.

Kadin 16-07-2021 14:30

Mükemmel tırnaklara sahip olmak hayal değil

Güzel bir ele sahip olmanın temel koşulu; biçimli ve temiz tırnaklardan geçer. Tırnakları biçimlendirmek, bakımını yapmak her kadının önceliğidir. Tırnaklarınızın kırılmadan, sağlıkla uzaması için bu önerilere kulak vermelisiniz.

Kadin 25-06-2021 14:44

Oje sürmek ve parfüm sıkmak orucu bozar mı? Oruçluyken oje ve parfüm sürmenin hükmü

Mübarek üç ayların sonuncusu olan Ramazan ayının gelmesiyle birçok vatandaş, oruçla ilgili endişelerine cevap aradı. Müslümanlar tuttukları orucun bozulmaması için neler yapması gerektiğini de araştırmaya başladı. Bazı Müslümanlar, oruç tutarken oje sürmenin veya parfüm sıkmanın orucu bozabileceğinden endişe etti.

Haber 12-04-2021 16:31

Protez tırnak nasıl takılır, yaptırırken nelere dikkat etmek gerekir?

Protez tırnak, tırnak yatağına yapıştırılan, tırnağın uzatılması ve sağlıksız tırnakların daha hoş görüntü sağlamasını amaçlı, tırnak üzerine çeşitli modellerle yapılan sistemdir. Peki nasıl uygulanır, herkese uygulanabilir mi?

Kadin 10-02-2021 17:49
oje

Tırnaklar nasıl ojeye hazır hale getirilir?

Sık oje kullanımı tırnağın yıpranmasına ve zaman içinde tırnak kırılması, dış yüzeyinde soyulma ile sararma gibi sorunları beraberinde getirir. Bakımlı ellere sahip olmak kişisel hijyen kurallarının temelini oluşturur. Bu nedenle tırnak sağlığına ve bakımına özen göstermeniz gerekiyor. Aynı zamanda ojenin daha kalıcı olması ve güzel görünebilmesi için bu uygulamaları atlamamalısınız.

Kadin 07-11-2018 13:52

Koyu renk ojeleri sürerken nelere dikkat etmeliyiz?

Manikür trendleri, değişen moda akımlarıyla birlikte her yıl başka bir forma dönüşüyor. Hatta mevsimsel olarak bile tırnaklarda başka bir görünüme rastlamak mümkündür. Ancak bazı renkler var ki... Her kurtarıcı hem de birer klasik. Siyah, bordo ve kırmızı renk oje kadınlar için vazgeçilmezdir. Ancak bu koyu renk ojelerin görüntüsü ne kadar şık dursa da sürmek tam anlamıyla bir kabusa dönüşüyor. Sizler için koyu renk ojeleri sürerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini araştırdık.

Kadin 15-06-2010 12:39