Orgazm Boslugu Haberleri

Orgazm sahnesi olay olmuştu! İstanbul İçin Son Çağrı filminin güzeli Beren Saat'in tarzı sosyal medyayı ikiye böldü

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yıllar sonra yeniden bir araya geldiği İstanbul İçin Son Çağrı filmi büyük bir ilgiyle izlendi. Her sahnesi olay olan filmde Beren Saat'in orgazm sahnesi uzun süre konuşuldu. Beren Saat Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği Yılın Yıldızları Ödülleri gecesinde Yılın En İyi Sinema yıldızı seçildi. Güzel oyuncu tarzıyla da sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 2024-01-12 16:01:22

Orgazm sahnesi uzun süre konuşulmuştu! İstanbul İçin Son Çağrı filminin yıldızı Beren Saat'in ödül gecesi tarzı olay oldu

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'u yıllar sonra yeniden buluşturan İstanbul İçin Son Çağrı filmi büyük ses getirdi. Her sahnesi olay olan filmde en çok Beren Saat'in orgazm sahnesi konuşulmuştu. Beren Saat Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği Yılın Yıldızları Ödülleri gecesinde Yılın En İyi Sinema yıldızı seçildi. Güzel oyuncu tarzıyla da sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 2024-01-12 07:15:01

Orgazm: Gerçek doyumu yansıtan bir deneyim mi yoksa taklit edilen bir performans mı?

Cinsellik söz konusu olduğunda akla ilk gelen konu şüphesiz orgazm. Cinsel uyarılma sürecinin zirvesinde meydana gelen aşırı zevk ya da rahatlama durumu olarak tanımlanan orgazm partnerinizle ilişkinizde sizin için ne ifade ediyor? Gelin, sizin için hazırladığımız anketimize bir göz atalım.

Kadin 2024-01-10 15:09:57

Cinsel mutluluğun sırrı: Orgazm! Gerçek mi yoksa taklit mi?

Cinsel uyarılma ve zevkin en yoğun hali olan orgazm hakkında konuşmak çoğu kişi için oldukça zor. Ancak partnerinizle sağlıklı bir iletişim kurmanın ve mutlu bir ilişki sürdürmenin yolu bu konuları açıkça konuşmaktan geçiyor. Konuşamıyorsanız da üzülmeyin, sizin için cinsellik ve orgazm hakkında birçok insanın yaşadığı ortak sorunları anlamamızı sağlayacak bir anket hazırladık, işte detaylar!

Kadin 2024-01-10 14:19:01

İstanbul İçin Son Çağrı filmindeki orgazm sahnesi çok konuşulmuştu! Beren Saat'in elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile yeniden bir araya gelen Beren Saat, 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmindeki cesur sahneleri ile adından söz ettirdi. Her sahnesi büyük beğeni toplayan ünlü ismin iddialı kıyafetleri de olay oldu. Güzelliği ve fiziğiyle dikkat çeken güzel oyuncunun şıklığının bedeli ortaya çıktı. Beren Saat'in elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 30-11-23 14:25

İstanbul İçin Son Çağrı filminde Beren Saat'in orgazm sahnesi sosyal medyanın diline düştü

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra yeniden buluştu. İstanbul İçin Son Çağrı filmi Netflix platformunda yayına girerken filmdeki sevişme sahnesi gündem oldu. Beren Saat'in filmdeki orgazm sahnesi sosyal medyanın diline fena düştü.

Magazin 27-11-23 07:53

Selin Ciğerci'den bomba paylaşım! 'Sıkınca orgazm oluyorsunuz'

Son dönemde markasına yoğunlaşan fenomen Selin Ciğerci, 'sıkınca orgazm oluyorsunuz' dediği parfümüyle paylaşım yaptı. Ciğerci'nin parfümü sosyal medyayı salladı.

Magazin 21-09-23 13:26

Aşkım Kapışmak'ın 'cinsellik' sözleri olay oldu, sosyal medya yıkıldı! Herkesle rastgele sevişmeyin!

Ünlü yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak'ın cinsellik hakkında yaptığı açıklama sosyal medyayı salladı. "Herkesle rastgele sevişmeyin diyen uzman isim, "Cinsel ilişki orgazm sırasında yoğun duygular ateşlendiğinde kişinin geçmiş travmaları karşılıklı birbirine geçer" ifadelerini kullandı.

Magazin 03-09-23 20:27

Love Island/Aşk Adası yeni sezon başlar başlamaz olay oldu! Sahte orgazm taklidi sosyal medyayı salladı

Müstehcen anları bol olan İngiltere'nin en çok izlenen yarışmalarından Love Island/Aşk Adası yeni sezonuyla ekranlara bomba gibi döndü. Yarışmanın ilk gününde George adlı yarışmacının sahte orgazm taklidi sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 06-06-23 14:03

Nadir görülen hastalığı yüzünden sürekli orgazm oluyor! Hayatımı cehenneme çevirdi

Orgazm olamamak birçok kadının cinsel ilişkide yaşadığı problemler arasında yer alıyor. Bu konu hakkında yapılan araştırmalarda kadınların erkeklere göre çok daha zor orgazm oldukları belirtiliyor. Ancak nadiren görülen hastalığı nedeniyle günde sayısız orgazm olan bir kadın uzun süreli zevkin de zorluklara yol açtığını söyleyerek orgazm hastalığının hayatını cehenneme çevirdiğini açıkladı.

Kadin 17-05-23 11:06

Seks uzmanı cinsel ilişkide değiştirmeniz gereken tabuları açıkladı! Eski sevgilinizle yatarak...

Cinsel ilişkiye olan bakış açıları kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor. Bir seks uzmanı cinsel ilişkideki tabuların yıkılması gerektiğini belirterek şaşırtıcı önerilerde bulundu. Eski sevgiliyle çıkmanın etkili orgazm yaşamak için güvenilir olduğunu paylaşan uzman, tartışmalara neden oldu.

Kadin 04-05-23 10:57

Sürekli uyarılma sendromunun (PSAS) nedenleri ve belirtileri nelerdir? PSAS asıl tedavi edilir, sürekli cinsel istek neden olur?

Bir kişinin herhangi bir cinsel uyarıcı ya da istek olmadan sürekli olarak orgazm ve tahrik olma hissi yaşamasına sürekli cinsel uyarılma sendromu denilir. Günümüzde bu sendromun güncel adı sürekli genital uyarılma bozukluğu olarak güncellenmiştir. Genital bölgede basınç, ağrı, iğne batması ve yanma hissi gibi semptomların da eşlik edebildiği PSAS genellikle cinsel terapiler ile tedavi edilir. Sürekli cinsel uyarılma sendromu neden olur?

Kadin 24-03-23 17:26

Anorgazmi (orgazm olamama) sorunu neden olur, türleri nelerdir? Orgazm olamama asıl tedavi edilir, tedavide terapilerin rolü nedir?

Uzun süreli cinsel uyarılmaya bağlı olarak psikolojik ve fizyolojik açıdan hazza ulaşma durumuna orgazm denildiği bilinir. Ancak bazı durumlarda yeterli düzeyde cinsel uyaran olsa da kişinin orgazm olamadığı ya da geç orgazm olduğuna rastlanır. Bu durum anorgazmi olarak adlandırılırken, anorgazminin birden fazla türü vardır. Kullanılan ilaçlardan psikolojik faktörlere varan unsurlar anorgazmiyi tetikleyebilir. Peki, anorgazmi tedavisi nasıldır, terapiler etkili midir?

Kadin 23-03-23 17:47

Hayranı müstehcen pozunu koluna dövme olarak yaptırınca inanamadı! “Her gördüğümde orgazm oluyorum”

Sosyal medyadan seksi fotoğraf ve videolarını sattığı bir uygulama aracılığıyla popüler olmayı başaran Anna Paul, bir hayranının vücuduna onun müstehcen bir fotoğrafını dövme olarak yaptırdığını gördüğünde çok şaşırdı. O dövmeyi sosyal medya hesabından paylaşan Paul, “Her gördüğümde orgazm oluyorum” diyerek esprili bir yanıt verdi.

Trend 03-02-23 10:24

Seksten aldığınız zevki artıracak! Orgazmı garanti eden tek yol

Cinsel ilişkide orgazm olmak büyük önem taşıyor. Ancak orgazm olmanın sanıldığı kadar kolay olmadığı biliniyor. Seks sırasında alacağınız zevki artırmak ve orgazm olabilmek için çeşitli tüyolar bulunuyor. Seksologlar orgazmı garanti eden ipuçlarını paylaştı.

Haber 30-01-23 09:31

Artık hayal değil: Orgazma kolayca ulaşmanızın yolu basit! Orgazm için doğru pozisyonlar

Seks, hayatın önemli bir parçası olarak görülüyor. Mutlu birlikteliğin olmazsa olmazları arasında yer alan cinsel ilişkilerde birtakım sorunlar yaşanabiliyor. Herkes seksi aldığı zevki doruklarına çıkartacak orgazm ile sonlandırmak istese de bu her zaman mümkün olmayabiliyor. Uzmanlar orgazm olmanızı sağlayacak basit seks pozisyonlarını paylaştı.

Haber 22-01-23 09:44

Orgazm itirafı olay olan Cardi B göğüs dekoltesiyle sınırları zorladı

Geçtiğimiz günlerde bir takipçisinden gelen orgazm sorusunu yanıtlayan dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B, Jason Lee Show'un konuğu oldu. Derin dekolteli bir elbise tercih eden Cardi B, iddialı pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 18-01-23 11:31

Bennu Gerede yatak pozuyla orgazm mesajı verdi!

Fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede sosyal medya hesabından bir takipçisinin sorusu üzerine "Parlamamı ve ışık saçmamı sağlayan nedir" sorusuna yanıt verdi. Paylaştığı fotoğrafla soruyu cevaplayan Gerede, "Her gün kendimize orgazm vermekten daha ilahi bir hediye var mı?" dedi.

Magazin 09-01-23 13:54

Seksolog sırrı verdi: Orgazm olmak için üç şeye ihtiyacınız var

Cinsel ilişki her iki cinsiyet içinde büyük önem taşıyor. Ancak seksin orgazm ile bitmesi beklenirken bu durum her zaman gerçekleşememektedir. Seksologlar kolay ve etkili orgazm için ipuçları paylaşıyor. Seks Profesörü olan Dr. Nicole McNichols, seks hakkında yanlış bilinen o bilgiyi ve orgazm olmak için yapmanız gereken üç basit hamleyi açıkladı.

Haber 16-12-22 11:57

Dövme yaptığı müşterisi bir anda orgazm oldu! Üst bacağının iç kısmıydı... “Çok rahatsız ediciydi”

Dövme sanatçısı Jamie Lo, üst bacağının iç kısmına dövme yaptıran bir müşterisiyle yaşadığı ilginç bir olayı anlatarak tepkileri üzerine topladı. İç uyluklarına dövme yaptığı müşterisinin işlem esnasında orgazm olduğunu anlatan Lo, “Çok rahatsız ediciydi. Ancak bir şekilde dövmeyi bitirmem gerekiyordu” dedi. Lo’nun paylaşımı kısa sürede TikTok’ta gündem yarattı.

Trend 15-12-22 17:09

Yoğun orgazm yaşamanın etkili yolu! Cinsel zevki ikiye katlar

Seks sırasında orgazm olmak hem kadın hem de erkekler için oldukça önem taşımaktadır. Seksin olmazsa olmazı olarak görülen orgazm ne yazık ki her zaman elde edilememektedir. Hayatı boyunca orgazm olamayan birçok kişi vardır. Ancak cinsel ilişkide yapılacak doğru tekniklerle çoklu ve yoğun orgazm yaşayabilir, aldığınız zevki doruklara çıkarabilirsiniz.

Haber 12-12-22 09:18

Başına bu da geldi! Müşterisi dövme yaptırırken orgazm olunca şaşırdı... Rahatsız edici bir tortu

56 yaşındaki dövme sanatçısı Andreas Moore, vücudunun büyük bir bölümü mürekkeplerle kaplatmasıyla sosyal medyanın dikkatini çekmeyi başardı. Dövmeni bir sanat ve tutku olduğunu ifade eden dövme sanatçısı Moore müşterilerinden biriyle yaşadığı ilginç bir olaydan söz ederek herkesi şaşırttı. Müşterisine dövme yaptırdığı sırada orgazm olduğunu itiraf eden Moore, durumun kendisini rahatsız ettiğini de sözlerine ekledi.

Trend 05-12-22 09:30

Orgazma ulaşmanızı ve seks sürenizi artıracak tüyo! Alacağınız zevki doruklara taşıyacak

Orgazm olmak cinsellik için oldukça önemli bir yere sahipken her seferinde orgazma ulaşmak zorlayıcı olabiliyor. Özellikle kadınların orgazm olmasının çok daha zor olduğu biliniyor. Bu durumda partnerlerinin üstüne düşen sorumluluğun büyük olduğu düşünülüyor. Ancak yapılacak basit seks hilesi ile hem tek başınıza hem de partnerinizle yaptığınız cinsel ilişkiden aldığınız zevki artırarak orgazma kolayca ulaşmanızı sağlayabilir.

Haber 03-12-22 18:58

Orgazm için en etkili seks pozisyonu bulundu

Bilim insanları cinsel ilişkilerle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar sonucu kadınlar için en iyi seks pozisyonunun bulunduğunu söylüyor. Öne sürülen iddialara göre, cinsel ilişkide iki tarafında zevk alması için yapılması gereken bazı şeyler var. Kadınların erkeklerden daha zor orgazm olduğu bilinen bir gerçek. Ancak bu çalışma ile zirveyi yaşamak daha kolay olabilir.

Haber 01-12-22 16:14

Seks araştırmasından olay yaratan iddia: En çok seks yapan sporcular... Futbolcular değil

İngiltere basınında yer alan dikkat çeken haberde en çok seks yapan ve orgazm olan hangi dallarda yer alan sporcular olduğu araştırıldı. Sanılanın aksine listenin zirvesinde futbolcular yer almadı. Hatta ikinci sırada da futbolcular yok. Listenin zirvesinde yer alan seksten en çok zevk alan ve orgazm olan sporcuların golfçüler olduğu ortaya çıktı.

Haber 26-11-22 10:27

Ereksiyon hızını iki katına çıkarır, cinsel organın gücüne güç katar

Cinsel ilişkiler hem kadınlar hem de erkekler için ilişkilerde önemli bir yere sahiptir. Kadınların erkeklerden daha zor orgazm olduğu biliniyor. Erkekler de sıklıkla ereksiyon olma sıkıntısı yaşar. Herhangi bir cinsel veya ruhsal hastalık yoksa bazı besinler sayesinde erkek cinsel organı daha hızlı ereksiyon olur ve cinsel organın gücüne güç katar.

Haber 26-11-22 10:26

Az bilinen seks sırrı! Orgazmın anahtarı: Uyarıcı noktalar

Birçok kadın için orgazma ulaşmak zor olabilir. Etkili bir orgazm için kadın vücudunu tanımak gerekir. Harekete geçirici önemli noktaları keşfederek orgazma ulaşmak daha kolay olabilir. Cinsel ilişkide kadın orgazmı için uzmanların önerdiği anahtar noktaları bilirseniz seks hayatınız daha tutkulu olabilir. Öncelikli olarak ön sevişmeye zaman ayırmalı ve sonrasında harekete geçirici adımları atmalısınız.

Haber 25-11-22 07:04

Şaşırtan cinsellik itirafı! Dövme yaptırırken orgazm olduğunu açıkladı: “Partnerimle bile böyle bir şey yaşamadım”

Amerikalı oyuncu Megan Fox’a olan benzerliğiyle kısa sürede şöhret kazanan Fransız model Aurore Pariente yaptığı cinsellik itirafıyla gündem oldu. Vücudunda çok sayıda dövmesi bulunan ünlü model mürekkeplerin bir tutku olduğunu ve dövme yaptırdığı sırada daha önce yaşamadığı bir orgazm yaşadığını dile getirince herkesi şaşırttı.

Trend 17-11-22 10:26

Boşanmanın acısını hafifletmek için OnlyFans açtı! Resmen ödülü oldu... “Haftada 25 kez orgazm oluyorum”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Karolina eyaletinde yaşayan 43 yaşındaki Audrey Hollander, boşanmanın sonrasında yetişkinler özel olarak hazırlanan bir uygulamada hesap açtı. Aşk acısının getirdiği depresyondan çıkmak isteyen kadın kısa sürede OnlyFans’ta popülerleşince para kazanmaya başladı. Boşanma bunalımın kendisine ödül olduğunu dile getiren Hollander cinsellik itirafıyla da şaşkınlık yarattı.

Trend 15-11-22 11:19

Bilim onayladı: Seks hayatını zirveye çıkarıyor!

İranlı araştırmacılar çuha çiçeği yağının kadınların cinsel yaşamlarını iyileştirdiğini iddia ediyor. 60 evli kadın üzerinde yapılan araştırma, çuha çiçeği yağından yapılan özel hapları kullandıkran sonra daha iyi ve daha sık orgazm olduğu sonucuna vardır. Aktarlarda satılan çuha çiçeği yağının sadece seks hayatında değil, sağlık için de faydaları var.

Haber 12-11-22 19:44

Şoke eden eski sevgili itirafı: ''Günde 21 kez orgazm olmamı sağladı''

Daha önce de cinsel hayatına dair cesur açıklamalarıyla gündem olan Avustralyalı model Abbie Chatfield, kısa süre önce erkek arkadaşı Konrad Bien-Stephen ile ayrıldığını açıklamıştı. Sonrasında cinsel hayatında deneyimlediği şeyleri takipçileriyle paylaşan Chatfield, şimdi de geçmişte yaşadığı bir başka ilişkisine dair yeni bir itirafla gündem oldu.

Trend 09-11-22 09:55

Kendi spermine alerjisi olan adam her cinsel ilişkiye girdiğinde hastanelik oluyor! “Orgazm sonrası hastalık...”

'Orgazm sonrası hastalık sendromu'ndan mustarip bir adam, kendi spermine alerjisi olduğu için her seks yaptığında öksürük, burun akıntısı, hapşırma ve kurdeşen benzeri bir kızarıklık yaşar. Her cinsel ilişkinin sonrasında grip benzeri semptomlar gösteren adam sürekli hastanelik olduğunu belirtti.

Trend 05-11-22 11:03

Seks hayatını canlı canlı yayınlayarak şöhret oldu! ''İşimi seviyorum çünkü günde 12 kez orgazm oluyorum''

5 yıl önce 18 yaşına geldiğinde seks hayatını kaydetmeye başlayan 23 yaşındaki Jenny Stella, erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiği anları sık sık canlı canlı yayınla paylaşmasıyla gündem olmuştu. Almanya'da yaşayan genç kadın, bu kararı nasıl aldığını anlattı ve seks hayatına dair samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

Trend 03-11-22 14:19

Her seferinde doruğa ulaştılar: Orgazma giden yol yine orgazmdan geçiyor!

Pelvik taban kaslarını güçlendirmek için kadınların hayat boyu bazı egzersizler yaptığı biliniyor. Özellikle yeni anneler doğum yaptıktan sonra pelvik taban kaslarını güçlendirmek için Kegel egzersizlerine yönelir. Yeni yapılan bir çalışma, kegel egzersizlerinden daha etkili bir sonuca ulaştı: orgazm!

Haber 02-11-22 16:07

Sonunda bunu da yaptı! “Kadınlara doğum sırasında orgazm olmayı öğretiyorum”

Doğum öncesi yoga eğitmeni ve doğum koçu olarak tanınan Jannine Makou, ilk çocuğunun doğumu sırasında travmatik bir süreç yaşadığını itiraf ederek kendi doğum metodunu geliştirdiğini söyledi. Kendisiyle benzer durumları yaşayan kadınlara yardımcı olmak istediğini dile getiren Jannie, son 10 yılda kadınların ağrısız doğum yapması için kendi yöntemlerini öğretiyor.

Trend 01-11-22 10:31

Dert etmeyin! Penis boyunu doğal yoldan artıracak yiyecekler

Erkekler penis şekilleri ve boyları nedeniyle çeşitli problemler yaşayabiliyorlar. Yapılan araştırmalar penis boyunun kadınların orgazm olmasında düşünüldüğü kadar etkisi olmadığını belirtse de birçok erkek bu konuda sorun yaşadığını söylüyor. Penis boyunu uzatmak için yöntemler arıyorlar. Penis boyunu artıracak 5 yiyecek bulunuyor.

Haber 28-10-22 14:23

Tamamen yanlış biliniyor: Tüm cinsel yaşamı etkiliyor! Ön sevişmeyi uzatmanın yolları basit

Cinsellik hakkında birçok doğru bilinen yanlış bulunuyor. Üzeri kapalı bir konu olan cinsellik hakkındaki bu yanlış bilgilerin düzeltilmemesi daha büyük sorunlara yol açarak psikolojik ve sosyal ilişkileri etkileyebiliyor. Seksologlar insanların çoğunun ön sevişmeyi yeteri kadar yapmadığını belirtiyor. Seks sırasında atlanan ön sevişme orgazm olmaktan uzaklaştırabiliyor. Ancak bu süreyi doğru adımlar ile uzatmak mümkün.

Haber 23-10-22 08:47

Seks uzmanları öneriyor: Orgazm olmanızı artıracak erotik planlar

Cinsel ilişki hem erkekler hem de kadınlar için oldukça önem taşıyor. Seks sırasında iki tarafın da kendine göre ihtiyaçları oluyor. Bu ihtiyaçların karşılanmaması orgazm sorunları yaratıyor. Seks uzmanları orgazm olmanızı artıracak 'erotik planlar' denilen önerilerde bulundu.

Haber 21-10-22 17:08

Libidoda harikalar yaratır: Daha iyi bir seks ve unutulmaz bir final yaşatır

Cinsel ilişki esnasında yaşadığınız orgazmdan daha güçlü ve daha uzun orgazmlar yaşamanız mümkün. Hatta daha sık zirveyi yaşayabilirsiniz. Sizin ve partnerinizin tutkulu bir orgazm yaşamanız için gerekli anahtar mutfağınızda olabilir. Sekste yeni bir düzeye çıkmak için bu besinleri sık sık tüketmelisiniz.

Haber 15-10-22 17:34

'Objeleştirildim' diyen Scarlett Johansson'dan beklenmedik orgazm itirafı

KAtıldığı bir podcastte ilginç açıklamalar yapan ünlü oyuncu Scarlett Johansson, 2013'ün ses getiren filmlerinden Her (Aşk) filminde sahte orgazmını duymanın "iğrenç olduğunu" söyledi. Johansson, açıklamasında, "objeleştirildiğini" ve sektörde kendisine yönelik bu algı yüzünden farklı rollere seçilemeyeceğini düşündüğünü belirtti.

Magazin 14-10-22 15:47

Dünyanın en talihsiz adamı: Sürekli kaçıyor! Her orgazm olduğunda...

Dünyanın en şansız insanı olarak adlandırılan 27 yaşındaki gencin, orgazma alerjisi olduğu ortaya çıktı. Doktorlar, talihsiz gencin alerjisinin 18 yaşındayken ortaya çıktığını varsayıyor. Orgazma alerjisi olan adam ne zaman boşalsa, grip benzeri semptomlar göstermeye başlıyor.

Haber 11-10-22 18:51

Dudak uçuklatan etki: Bağışıklık sistemini güçlendirir, prostat kanseri riskini azaltır... Orgazmın faydaları

Mastürbasyon veya bir partnerle seks yoluyla orgazm, stresi azaltabilir ve uyku kalitesini iyileştirebilir. Minimum stres ve kaliteli uyku, bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanıza yardımcı olabilir. Orgazm olmak ister mastürbasyon ister partnerle seks olsun, bağışıklık sisteminiz üzerinde olumlu bir etkisi olabilir. Yine de bunun ne kadar etkili olabileceğini ve sonuçları görmek için kaç tane orgazm gerektiğini belirlemek için daha fazla araştırmaya ihtiyaç var.

Haber 08-10-22 17:00

Orgazm sırasında bunun yaşanması normal mi? Seks ile ilgili sormaya utanılan 13 sorunun cevabı

Cinsellik yaşamımızın bir parçası olmasına rağmen konuşulması ayıp olarak görülen konular arasında bulunuyor. Ancak yaşanılan sorunların neden kaynaklandığının sorulmaması ve konuşulmaması daha büyük problemlere yol açabiliyor. Uzmanlar seks ile ilgili sorulmaya utanılan 13 sorunun cevabını verdi.

Haber 07-10-22 08:53

Cinsel ilişkiye gerek yok! Hiç beklemediğiniz anda kazara orgazm olabilirsiniz

Cinsel ilişkide birçok sorun bulunuyor. Orgazm olamamak bu sorunlar arasında yer alıyor. Orgazm için illa etkili bir cinsel ilişkiye girmenin gerekildiği düşünülse de bu konu büyük yanılgılar arasında yer alıyor. Seks veya mastürbasyon yapmadan da bilinçsiz bir şekilde orgazm olunabiliyor.

Haber 27-09-22 08:34

Orgazm olamıyorsanız zorlamanın anlamı yok! Daha etkili çözüm sağlayacak bu yolları deneyin

Cinsel ilişki hayatın bir parçası olarak görülüyor. Cinsel ilişki sırasında kendi aldığınız zevki düşündüğünüz kadar partnerinizi de düşünmeniz gerekiyor. Özellikle kadınlar cinsel ilişkiden istenilen zevki almakta zorluk çekiyor. Orgazm olmak için yaşanılan baskılar bu konudan daha fazla uzaklaşılmasını sağlıyor. Ancak orgazm için yapmanız gereken bazı basit hamleler ile yaşadığınız zevki zirveye çıkarabilirsiniz.

Haber 26-09-22 08:58

G Noktası hikâye! Akıllara durgunluk veren orgazm için A Noktası

Sansasyonel sosyal medya platformu TikTok’ta bir kullanıcı cinsellikle ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. 'Zevk cebi' olarak adlandırdığı A noktasının G noktasından daha etkili olduğunu öne sürdü. Alice Williams yaptığı iddialı açıklamada, “Kadınlar akıllara durgunluk veren orgazmların tadını çıkarabilir. Eğer partneri A noktasını bulursa...” dedi. Kadınlarda cinsel ilişkinin anahtarının A noktası olabileceğini belirtti.

Haber 22-09-22 22:53

Sandığınız kadar uzun değilmiş: Kadınların orgazm olmasına yetecek penis boyu açıklandı! Penis boyunu uzatmak için...

Penis boyu birçok erkeğin açıklayamadığı problemleri arasında bulunuyor. Toplum uzun cinsel organın daha hızlı ve etkili orgazm yarattığını düşünüyor. Ancak yapılan araştırmalara göre kadınların orgazm olması için penisin düşünülen boyutlarda olmasına gerek yok. Ayrıcı penisi uzatmak için çok çeşitli yöntemler bulunuyor.

Haber 06-09-22 11:35

Kadınların orgazm taklidi yapmalarının nedeni ortaya çıktı

Kadınların cinsel ilişki sırasında orgazm taklidi yapmasının gerçek neden ortaya çıktı. Kadınların neden orgazm taklidi yaptığı sorusunun cevabı arandı. Yapılan araştırmanın sonuçları dikkat çekti. Kadınların orgazm taklidinin yapmasının nedeni üzücü olduğu kadar oldukça da kibarca...

Haber 01-09-22 07:02

Doktorlar çare bulamadı: Ne zaman cinsel ilişkiye girse...

34 yaşındaki Kanadalı kadının derdine doktorlar çare olamadı. Kanadalı kadın her orgazm olduğunda ayağı ağrımaya başlıyordu. Kadının ağrıları her geçen gün daha da dayanılmaz olmaya başladı. Doktorlar ilk başta kadının hastalığını tespit edemedi. Sonrasında ise ilginç olayın nedenini buldular. Doktorlar, kadının cinsel ilişki sırasında acıya neden olan sıkışmış bir siniri olduğunu keşfetti. Ağrısını dindirmek için fizyoterapi ve cinsel danışmanlık verildi.

Haber 06-08-22 08:19