Oyuncak Haberleri

Masum gibi görünen büyük tehlike! Çocuğunuzun oyuncaklarına mutlaka bakın... Tıkanmalara yol açıyor, ameliyata kadar gidiyor 'Beyin hasarı yarattı'

Çocuklar genellikle gördükleri her oyuncağa sahip olmak ister ancak anne ve babaların oyuncak satın alırken bazı uyarılara dikkat etmesi hayati önem taşıyor. Suda büyüyen, emici polimer top boncuklarla ilgili de çarpıcı uyarılar geldi. Bu emici boncuklar, suya daldırıldıklarında golf topu boyutuna kadar büyüyebiliyor. Yutulmaları halinde ise mide-bağırsak tıkanmalarına yol açabiliyorlar. Ayrıca içerdikleri maddeler nedeniyle kanserojen olarak kabul ediliyor ve ciddi hasarlara sebep olabiliyor.

Kadin 21-03-2024 11:49

Bavulundan 'tuhaf titreşim sesi' gelince uçağı terk etmesi istendi! Bavulundan çıkan utandırdı... Yüzüm kıpkırmızı kesildi

Sosyal medya fenomeni Amanda Diaz Rojas, uçağında kalkışı beklerken güvenlik tarafından el bagajının kontrol edilmesi ve uçağı terk etmesinin istenmesi üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadı. Genç kadın bavulunu açtığında ise titreşim sesinin cinsel ilişki oyuncağından geldiğini fark etti. Derin bir utanç yaşadığını ifade eden Rojas uçağa geri dönülmesine izin verildiğini söyledi.

Trend 09-02-2024 11:29

Karabük'te taraftarlar depremzede çocuklar için parkeye oyuncak attı

Karabük'te düzenlenen basketbol mücadelesini izlemeye gelen taraftarlar, başlatılan kampanya kapsamında depremzede çocuklar için parkeye oyuncak attı.

Yurthaber 27-12-2023 07:45

Çocuğunuzun saatlerce eğlenmesini sağlayacak ve gelişimini destekleyecek oyuncak önerileri

Çocuklarınızın gelişimini olumlu yönde etkileyebilmek için onlara alacağınız oyuncakları da iyi belirlemeniz gerekir. Hem eğlendirici hem eğitici özelliklere sahip oyuncaklar sayesinde çocuklarınızın öğrenerek keyifli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Çocuklarınız için bu tarz oyuncaklar arıyorsanız doğru yerdesiniz! Gelin o ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 04-12-2023 17:05

Oyuncak

Oyuncak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Oyuncak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

AVM'de facianın eşiğinden dönülmüştü! Çocukların bindiği o oyuncak böyle devrilmiş

Bursa’da yaşanan olayda, bir alışveriş merkezinin oyun parkında çocukların bindiği Discovery isimli oyuncak devrilmişti. Oyuncağın devrilme anları ise saniye saniye kameraya yansıdı. Kazada 6 çocuk yaralanırken, birisinin hastanedeki tedavisi sürdüğü öğrenildi.

Haber 17-11-2023 16:36

AVM'de facianın eşiğinden dönüldü! Çocukların bindiği oyuncak devrildi

Bursa'da bir alışveriş merkezinde facianın eşiğinden dönüldü. Oyun parkında çocukların bindiği oyuncak devrildi. Panik anları kameraya yansırken, bazı çocuklar hafif yaralandı. Polis, olayla ilgili tahkikat başlattı.

Haber 15-11-2023 22:20

Ebeveynler buraya! Çocuğunuza mutlaka almanız gereken eğitici oyuncaklar

Ebeveynlik, hayatın en büyük ve keyifli maceralarından biri. Bu macerada onların eğitimini desteklemek ve bu süreci çok daha eğlenceli hâle getirmek için ise bazı yardımcılara ihtiyaç duyabilirsiniz. Gelin, çocuklarınızın gelişimini destekleyen eğitici oyuncakları birlikte inceleyelim.

Haber 16-10-2023 16:47

Oyuncak yakalama makinesinin içine girdi! Küçük çocuk mahsur kalınca itfaiye ekipleri nefes kesen bir kurtarma operasyonuna imza attı

Çin'deki bir alışveriş merkezinde bulunan oyuncak yakalama makinesinden oyuncak almak için mücadele eden ismi açıklanmayan bir çocuk bir türlü başarı olamaması üzerine ilginç bir yönteme başvurdu. Pençe makinesinden oyuncak almak isteyen çocuk parasının bitmesi üzerine makinenin içine girdi. Ancak çocuğun makineye sıkışması ve bir türlü çıkmayı başaramaması üzerine olaya itfaiye ekipleri müdahale etti.

Trend 21-09-2023 13:40

Konya'da kargoya verilen oyuncakların içine saklanmış uyuşturucu ele geçirildi

Konya'da kargoyla gönderilmek üzere hazırlanan oyuncakların içine saklanmış 450 gram metamfetamin ele geçirildi, bir kişi tutuklandı.

Yurthaber 19-09-2023 15:35

Belçikalı yardımsever Edirne'deki çocuklara hediyeler getirdi

Kendisini sınır ötesi çocukları mutlu etmeye adayan Belçikalı yardımsever Bernard Bermaund Edirne'deki çocukları da sevindirdi.

Yurthaber 13-09-2023 12:00

AVM'den hem oyuncak hem de bıçak alıp gitmiş! Apartman boşluğunda ölü bulunmuştu... Kendini böyle savundu

Kağıthane'de boşanma aşamasında olduğu 2 çocuk annesi eşi Sultan Barut’u bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Ş.B. hakim karşısına çıktı. Ş.B. savunmasında "Eşimle buluşmadan önce bir alışveriş merkezinden çocuklarıma oyuncak ve eşimi tehdit etmek amaçlı bir bıçak almıştım. Olay aniden gelişti" diyerek beraatini istedi. Duruşma sonrasında açıklama yapan Sultan Barut’un annesi ise, "Geçinemiyordu benim kızım, boşanmaktı amacı. Öldürmesi mi lazımdı kızımı?" dedi.

Haber 11-05-2023 12:11

Avusturya'da yaşayan gurbetçiler depremzede çocuklara 10 bin oyuncak dağıttı

Avusturya'da yaşayan bir grup gurbetçi, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde 10 bin çocuğa oyuncak dağıttı.

Yurthaber 08-05-2023 13:25

Burdur'da meslek liseliler ürettikleri oyuncaklarla depremzede çocukların yüzünü güldürdü

Burdur'da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ürettikleri ahşap oyuncakları, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından kentte gelen depremzede çocuklara hediye etti.

Yurthaber 05-05-2023 15:44

Adana'da emniyet personeli, polis olmak isteyen hasta çocuğu ziyaret etti

Adana'da polis ekipleri, primer immün yetmezliği tedavisi gören 4 yaşındaki hasta çocuğu evinde ziyaret ederek hediyeler verdi.

Yurthaber 05-05-2023 10:20

Kaldırdığı enkazlardan çıkan oyuncakları kepçesine asıp çalışıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da görevli kepçe operatörü Uğur Hüsnüoğlu, enkazlardan çıkardığı oyuncakları iş makinesine asıp çalışıyor.

Yurthaber 01-05-2023 12:19

İnternette video izleyerek öğrendi! Köyden tüm Türkiye'ye satıyor... Yurt dışından bile talep var

Bilecik'teki Koyunlu köyünde yaşayan Derya Kaytan, arkadaşında görüp internetten video izleyerek öğrendiği amigurumi tekniğiyle 4 yılda bebek ve hayvan figürlü binlerce oyuncak üretti. Sosyal medya üzerinden Türkiye'nin pek çok iline çok sayıda satış yaptığını söyleyen Kaytan, kendisine yurt dışından bile ulaşanların olduğunu ve onlara da ürünlerini gönderdiğini anlattı.

Finans 27-04-2023 11:49

Bayramda çevrenizdeki çocuklara harçlık vermek yerine alabileceğiniz 200 TL altı oyuncak/hediyeler

Bayramda genellikle çocukları mutlu etmek için onlara harçlık verilir. Ancak bu bayramda bir değişiklik yapıp çocukları çok mutlu edecek oyuncaklar almayı düşünüyorsanız bütçenizi zorlamayacak harika bir listeyle karşınızdayız! Gelin, 200 TL altındaki fiyatlarıyla çevrenizdeki çocukların yüzünde kocaman bir gülümseme oluşturacak listemize beraber göz atalım!

Haber 12-04-2023 16:17

Ordu'da depremzede çocuklar için oyuncak getirenler tiyatroyu ücretsiz izleyecek

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), oyunlarını depremzede çocuklara oyuncak karşılığında sahneleyecek.

Yurthaber 15-03-2023 14:02

Erzincan'da meslek lisesi öğrencileri depremzede çocuklar için oyuncak üretiyor

Erzincan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gönüllü öğretmen ve öğrencileri, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen çocuklar için yaklaşık 20 çeşit oyuncak hazırlıyor.

Yurthaber 15-03-2023 12:23

Sivaslı muhtarlar Malatya ve Adıyaman'da depremzede çocuklara oyuncak hediye etti

Sivas'tan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya ve Adıyaman'a giden 65 muhtar, çocuklara yönelik etkinlikler düzenleyerek oyuncak dağıttı.

Yurthaber 06-03-2023 15:46

Kilometrelerce pedal çevirip, depremzede çocuklara oyuncak dağıtıyor

Adana'da başlattığı kampanya ile oyuncak toplayıp, bisikletine yükleyen gazeteci Kemal Yücel, Hatay'da kilometrelerce pedal çevirip, depremzede çocuklara ulaşıyor. Mavi Çocuk Utku Umut Işıkları Derneği'nin de kurucusu olan Yücel, "Büyük bir felaket yaşandı. Zihinlerinde kalacak korku ve paniği biraz yenmeye çalışıyoruz" dedi.

Haber 06-03-2023 11:53

İstanbul'daki oyuncak tabancayla banka soygunu güvenlik kamerasında

İstanbul Çekmeköy'de bir banka şubesine oyuncak silahla giren şüphelinin, güvenlik görevlisinin silahını aldıktan sonra gerçekleştirdiği soygun güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 02-03-2023 15:36

Hatay'da gönüllüler çocuklara depremi unutturabilmek için akıl ve zeka oyunu dağıttı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından birçok ilden Hatay'a gelen gönüllüler, yanlarında getirdikleri ahşap akıl ve zeka oyunu setleriyle depremzede çocukları tebessüm ettirmeye çalışıyor.

Yurthaber 24-02-2023 11:13

Kedinizin eğlenceli zaman geçirmesine yardımcı olacak en iyi ve en ucuz kedi oyuncakları

Sevimli dostlarımız kediler, yaşamı bizlerle paylaşıp hayatımıza renk katıyorlar. Siz de onların hayatına biraz eğlence katmak isterseniz kedi oyuncaklarına göz atabilirsiniz. Bu noktada kedinizin sağlığına zarar vermeyecek, onu eğlendirecek ve gelişimine yararlı oyuncakları seçmelisiniz. Küçük dostunuzla geçirdiğiniz zamanı güzelleştirecek çeşit çeşit oyuncaklarla tanışmak için okumaya devam edin.

Haber 15-02-2023 18:09

Oyuncak ayı görünümlü zehir! Şüpheler üzerine harekete geçildi ve...

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde düzenlenen operasyonunda, oyuncak ayı içerisine gizlemiş uyuşturucu bulundu. Uyuşturucu ekiplerin şüphelendiği bir otomobili durdurması sonucu arama yapılan arabada, oyuncak içerisine gizlenmiş halde bulunurken şahıslar gözaltına alındı.

Haber 06-01-2023 17:26

Şanlıurfa'da 6 bin 676 taklit oyuncak ele geçirildi

Şanlıurfa'da ünlü markalara ait 6 bin 676 taklit oyuncak ele geçirildi.

Yurthaber 28-12-2022 10:19

Aklınız hayaliniz şaşar! Psikolog 3 adımda en iyi yalnız seksi yaşamanızın yolunu paylaştı

Seksin sağlık ve psikolojik olarak ne kadar faydalı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Uzmanlar seks üzerine yaptıkları araştırmalar doğrultusunda hem tek başına hem de cinsel partnerle birlikte yapılan seksleri en etkili hale getirmenin yolu bulmuşlardır. İnternette açıklama yapan bir psikolog tek başınıza yapacağınız en iyi seks için 3 basit adımı paylaştı.

Haber 27-12-2022 14:26

Oyuncakları görünce dayanamadı! 4 yaşındaki kız oyuncak kapma makinesinin içinde sıkışıp kaldı

Avustralya’nın Queensland kentindeki bir kafede arkadaşlarıyla birlikte oyun oynayan 4 yaşındaki Poppy isimli bir kız çocuğu merakına yenik düştü. Parayla içindeki metal kol hareket ettirilerek oyuncak kapılan makineyi incelemeye başlayan küçük kız bir anda kendisini aletin içinde buldu. Oyuncak kapma makinesinin içinde sıkışan küçük kız saatler süren çabaların sonucunda sıkıştığı yerden çıkartıldı.

Trend 23-12-2022 08:02

Kuyumcu soyma girişimi! Çöp konteynerine bakılınca şok gerçek ortaya çıktı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kapüşonlu ve maskeli bir şahıs, elindeki silahla kuyumcuyu soymaya çalıştı. Çalışanların müdahalesiyle korkup kaçan şahıs yakalandı. Ancak soygun girişimiyle alakalı şok gerçek ortaya çıktı. Şahsın silahın oyuncak olduğu ve oyuncak tabancayla kuyumcuyu soymaya çalıştığı öğrenildi. Zanlının söz konusu oyuncak silahı çöp konteynerine attığı belirlendi.

Haber 17-12-2022 11:42

Kullanıcılarından tam not alan kasım ayının en çok satan ürünleri

Kasım ayı indirimleri son hızıyla devam ederken ayakkabıdan sweatshirte, dikey süpürgeden kahve makinesine, kulaklıktan dijital termometreye kasım ayının en çok satan ürünlerini sizin için derledik. Her ihtiyaca yönelik ürünlerin yer aldığı listemize gelin birlikte bakalım.

Haber 21-11-2022 12:20

El yapımı bez bebekle evlenmişti! Kocasının kendisini aldattığını iddia etti... “Başka bir kadınla otelde bastım”

Brezilya’da yaşayan 37 yaşındaki Meirivone Rocha Moraes isimli bir kadın geçitğimiz yıl annesinin diktiği el yapımı bez bebekle evlenmişti. İkilinin bu evliliğinden bir de bez bebekleri dünyaya gelmişti. İlk görüşte kocasına aşık olduğunu dile getiren kadın evliliklerinde kara bulutların dolaştığını iddia etti. Kocasının kendisini aldattığını söyleyen kadın şimdi evliliklerine büyük sorunları olduğunu ve bir şans daha vererek bunları çözmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Trend 16-11-2022 13:28

Kötü kokulara son verin! Evdeki evcil hayvan kokusu nasıl giderilir?

Evcil hayvanlar hayatımızı çok daha mutlu ve huzurlu devam ettirmemizi sağlıyor. Evde köpek veya kedi ile yaşamak mutluluk verse de oldukça zorlu durumlara yol açabiliyor. Evde bulunan evcil hayvan kokusu bu zorluklar arasında bulunuyor. Evdeki evcil hayvan kokusu nasıl giderilir? hayvan sahipleri tarafından sıklıkla aratılıyor. Evinizi mis gibi kokutmak istiyorsanız aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 10-11-2022 16:26

MEB'in anaokulları için ahşap oyuncaklar üreten lise, fabrika kurmaya hazırlanıyor

Kastamonu Taşmektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine sipariş edilen 150 bin oyuncağın üretiminde görev alan öğrenciler meslek öğrenip aile bütçelerine katkı sağlıyor.

Haber 31-10-2022 12:23

Köy köy gezerek kırsaldaki çocukların yüzünü güldürüyorlar

Kars'ta bir grup gönüllü, başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında toplanan oyuncak, bot, mont ve kırtasiye malzemelerini köy çocuklarına ulaştırıyor - Gönüllülerden Fatmanur Yemenoğlu: - "İlimizde kış mevsimi zorlu şartlarda geçmektedir, daha fazla çocuğu ısıtmak ve mutlu etmek için herkesin yardımına ihtiyacımız var"

Yurthaber 16-10-2022 11:14

Sinirlerinizi gevşetmede bir numaralı yardımcınız olacak yetişkin oyuncakları

Sık sık stres yaşayan veya vakit öldürmek için kalemlerle oynayan biri misiniz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Piyasada yetişkinler için üretilen ve stres atmaya yardımcı olan birbirinden farklı oyuncak bulmak mümkün. Gün içinde sinirlerinizi gevşetmenizde bir numara olacak en iyi ürünleri seçtik. Gelin, stresinizi atmaya yarayacak bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 07-10-2022 14:34

Çocuklarınızın hem yeteneğini hem hayal gücünü geliştirecek oyuncaklar

Çocuklara oyuncak seçmek her ne kadar eğlenceli olsa da bir o kadar düşündürücü. Çocuğunuzun oyun oynarken eğlenip bir yandan yaratıcılığını geliştirmesi oldukça önemli. Hem yetenekleri geliştiren hem hayal gücünü destekleyen oyuncaklar arıyorsanız doğru yerdesiniz. Gelin, birbirinden eğlenceli oyuncaklara birlikte bakalım.

Haber 03-10-2022 16:51

Şişme bebekle evlenen vücut geliştirici Yuri Tolochko, yeni ‘sevgilisini’ tanıttı! “Yeni bebeğimle tanıştırayım”

Kazakistanlı vücut geliştirmeci Yuri Tolochko, şişme bebekle evlendikten sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Fenomen isim şimdi ise hayranlarıyla yeni sevgilisini tanıştırdı. Bir oyuncak ayıyla ilişki yaşadığını dile getiren Tolochko’nun paylaşımı olay oldu.

Trend 03-09-2022 10:56

Kıyıya vuran ölmüş kadın cesedi zannettiler! Şişme bebek çıkınca büyük şok yaşadılar

Tayland'ın doğusundaki Chonburi'nin Bang Saen semtindeki bir plajda yaşanan olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Plaja yakın yerde yaşayan yerel halk, sahile vuran ölmüş bir kadın cesedi olduğunu düşünerek polise haber verdi. Polisin olay yerine gelmesi üzerine yerel halkın kadın cesedi zannettiği durumun korkutucu derecede gerçek görünen bir seks bebeği olduğu ortaya çıktı.

Trend 19-08-2022 16:43

Aldıktan sonra bunca yıl nasıl almadığınızı düşüneceğiniz en kullanışlı ebeveyn ürünleri

Bazı ürünler var ki hayatınıza girdiği anda olmazsa olmazlarınız arasına giriyor. Özellikle çocuklu aileler için bazı ürünler, oldukça kurtarıcı oluyor. Hem çocuğunuzun hem sizin çok seveceği bu ürünlerin çocukların eğlenceli vakit geçirmesini sağlaması ile beğeniliyor. "Ben bu ürünü almadan önce ne yapıyordum?" diye soracağınız oyuncak ve ebeveyn ürünlerine göz atmak isterseniz sizin için seçtiğimiz listeye mutlaka göz atmanızı öneririz.

Haber 21-07-2022 16:48

Samsun'da jandarma sürücülere çikolata ikramında bulundu, çocuklara oyuncak hediye etti

Samsun'da jandarma sürücülere çikolata ikramında bulundu, çocuklara oyuncak hediye etti

Yurthaber 09-07-2022 16:55

Yaklaşan bayram için çocuklara son dakika hediyesi olarak alınabilecek oyuncak modelleri

Yaklaşan bayramda çocukları mutlu etmek ister misiniz? ''Evet, isterim.'' diyorsanız bayramın coşkusunu arttıracak ve çocukları mutlu edecek hediye önerileriyle karşınızdayız. Ufacık şeylerle bile mutlu olan çocuklara küçük bir hediye alarak hem onların bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunabilir hem bayramın paylaşmak olduğunu onlara anlatabilirsiniz. Ne alacağınız konusunda kararsızsanız yazımızı okumaya devam edin!

Haber 07-07-2022 14:06

Bu sıralar Amazon'da trend olan herkesin göz bebeği parçalar

Makyaj malzemeleri, oyuncaklar, kişisel bakım ürünleri ve çok daha fazlası... İhtiyacınız olan her ürünü Amazon'da kolayca bulabilirsiniz ancak bazı ürünler var ki herkes onları konuşuyor. Amazon kullanıcılarının göz bebeği hâline gelen ürünleri bir bir derledik. Herkesin öve öve bitiremediği en trend ürünleri keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 30-06-2022 20:22

Sivas'ta lise öğrencileri yaptıkları oyuncakların geliriyle meyve fidanı dikti

Sivas'ta lise öğrencileri yaptıkları oyuncakların geliriyle meyve fidanı dikti

Yurthaber 16-06-2022 17:57

Minikler Oyuncaksız Oyun Projesi ile eğlenip el becerilerini geliştirdi

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki bir ilkokulun ana sınıfında uygulanan proje çerçevesinde çocuklar, evdeki ve okuldaki atık malzemelerden kendi oyuncaklarını yapmayı öğrendi - Geleneksel oyunlarla günlerini geçiren öğrenciler, oyuncaklarını ise Siirt ve Van'daki ihtiyaç sahibi çocuklara hediye olarak gönderdi

Yurthaber 05-06-2022 13:41

Elazığlı çocuklar evlerindeki atık malzemeleri hayallerindeki oyuncaklara dönüştürdü

Elazığ Genç Kızılay Başkanı Yunus Emre Güzel: - "Hedefimiz geri dönüşüme ve çocukların zihin gelişimine katkı sunmak"

Yurthaber 26-05-2022 12:41

Annesinin dikkatsizliği onu bu hale getirdi! Karnından çıkan şaşkınlık yarattı

Avustralya'da bir anne başına gelenlerin başka annelerinde yaşamaması için harekete geçti. İki yaşındaki oğluyla parka giden anne, oğlu karın ameliyatı olmak zorunda kaldıktan sonra ebeveynleri çocuklarının parklarda ne yaptıklarını izlemeleri konusunda uyardı. Parkta oyun oynarken fenalaşan çocuk yuttuğu 22 tane minik manyetik top yüzünden hayatından oluyordu.

Haber 05-05-2022 11:13

Oyuncağı adeta bir şahesere dönüştürdü! İzleyenler büyük şaşkınlık yaşadı

Bebekler için piyasaya sürülen oyuncak bir gamepad'i modifiye eden mod yapımcısı herkesi şaşkına çevirdi. Mod yapımcısı melodilerle dolu oyuncağı, Elden Ring oynamak için bir Xbox gamepad'e dönüştürerek adeta bir şaheser ortaya çıkardı.

Haber 02-05-2022 09:38

Cinsel ilişki oyuncağını alnına yapıştırdı! Şaka yapmak isterken sonu kötü bitti

Charlotte Ryckeboer isimli bir kadın TikTok’ta yaptığı paylaşımla kısa sürede popüler olmayı başardı. Kendisine hediye edilen cinsel ilişki oyuncağıyla şakalaştığı sırada alnına yapıştıran kadın, oyuncağı çıkarttığında ise ilginç bir manzarayla karşılaştı. Oyuncağının alnın tam ortasında yuvarlak bir iz bıraktığını fark eden kadı günlerce bu şekilde dolaşmak zorunda kaldı.

Trend 27-04-2022 14:21

Atık malzemeler kadınların elinde oyuncağa dönüşüyor

Adana Olgunlaşma Enstitüsü kursiyerleri, kumaş, iplik, boncuk ve düğme atıklarından çeşitli oyuncaklar yapıyor - Kursiyerler, yaptıkları oyuncaklarla okullardaki ihtiyaç sahibi çocukları sevindirecek

Yurthaber 24-04-2022 12:49