Pazar Gunluk Burc Haberleri

Canlı Malatya seçim sonuçları! Malatya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Sami Er mi, CHP adayı Veli Ağbaba mı kazanacak?

Malatya seçim sonuçlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen 31 Mart 2024 Pazar günü sandığa gidecek. 1 milyon 32 bin 610 gencin ilk kez oy kullanacağı yerel seçim sonuçları ise heyecanla takip ediliyor. Peki, Malatya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Sami Er mi CHP adayı Veli Ağbaba mı avantajlı? İşte konuya dair tüm detaylar...

Haber 2024-03-29 14:42:27

Canlı Kastamonu seçim sonuçları! Kastamonu seçim sonuçlarında CHP adayı Hasan Baltacı mı, MHP adayı Yüksel Aydın mı, İYİ Parti adayı Kadir Yalçın mı kazandı?

Kastamonu seçim sonuçları merakla bekleniyor. 31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye sandık başına gidecek. Oy kullanmak isteyen vatandaşlar önceden belirlenen okul ve ilgili numaralı sandığa giderek oylarını kullanabilecekler. Kastamonu seçim sonuçları sonucu merakla beklenen yerler arasında yer alıyor. Peki, Kastamonu seçim sonuçlarında CHP adayı Hasan Baltacı mı, MHP adayı Yüksel Aydın mı, İYİ Parti adayı Kadir Yalçın mı kazandı? İşte detaylı bilgiler...

Haber 2024-03-29 14:22:44

Canlı Uşak'ta seçim sonuçları! Uşak'taki seçim sonuçlarında AK Parti'nin adayı Mehmet Çakın mı CHP'nin adayı Özkan Yalım mı önde?

31 Mart yerel seçim maratonun bitmesine sadece çok az bir süre kaldı. Adayların çalışmalarını tamamladı, 31 Mart 2024 Pazar günü Uşak'ta belediye başkanlığı seçimini kazanan isim belli olacak. Seçimin iki aday arasında geçmesi beklenirken AK Parti'nin adayı Mehmet Çakın mı CHP'nin adayı Özkan Yalım mı önde?

Haber 2024-03-29 14:15:42

Canlı Kütahya seçim sonuçları! Kütahya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Kamil Saraçoğlu mu CHP adayı Eyüp Kahveci mi kazanacak?

Tüm Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü sandığa gidecek. 61 milyon seçmenin oy kullanacağı yerel seçimlerde sandıklar 17.00’da kapanacak ve oy sayım işlemleri başlayacak. Kütahya seçim sonuçları da bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. Kütahya yerel seçimlerinde AK Parti adayı Kamil Saraçoğlu mu CHP adayı Eyüp Kahveci mi avantajlı? İşte konuya dair tüm ayrıntılar...

Haber 2024-03-29 12:38:12

Canlı Kars seçim sonuçları! Kars yerel seçim sonuçlarında CHP adayı Dindar Gültekin mi, MHP adayı Ötüken Senger mi, İYİ Parti adayı Metin Özad mı önde?

Kars seçim sonuçları merak ediliyor. 31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye'de yerel seçim gerçekleşecek. Oy kullanmak isteyen vatandaşlar önceden belirlenen okul ve ilgili numaralı sandığa giderek oy kullanabilecekler. Kars seçim sonuçları sonucu merakla beklenen yerler arasında yer alıyor. Peki, Kars yerel seçim sonuçlarında CHP adayı Dindar Gültekin mi, MHP adayı Ötüken Senger mi, İYİ Parti adayı Metin Özad mı kazanacak? İşte detaylar...

Haber 29-03-24 12:37

Canlı Konya seçim sonuçları! Konya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay mı CHP adayı İsmail Sonkaya mı kazanacak?

Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek. Yaklaşık 61 milyon seçmen yerel seçimlerde 81 il, 973 ilçe, 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtar belirleyecek. Türkiye genelinde sandıklar 17.00’da kapanıp, oy sayım işlemleri başlayacak. Bu kapsamda Konya seçim sonuçları da bölgedeki vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Konya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay mı CHP adayı İsmail Sonkaya mı avantajlı? İşte tüm detaylar...

Haber 29-03-24 12:06

Canlı Adana seçim sonuçları! Adana seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Fatih Mehmet Kocaispir mi CHP adayı Zeydan Karalar mı kazanacak?

Yerel seçime artık saatler kaldı. Büyükşehir sonuçları yakından takip edilirken Adana seçim sonuçları merak ediliyor. Adana'da mevcut Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar mı yoksa AK Parti'nin adayı Fatih Mehmet Kocaispir mi avantajlı? Pazar akşamı Adana seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 29-03-24 11:56

Eskişehirli tiyatrocu 20 yıldır ramazan aylarında Karagöz oynatıyor

Eskişehir'de tiyatro sanatçısı Hüseyin Demir, 20 yıldır ramazan aylarında her pazar Karagöz ile Hacivat temsiliyle izleyici karşısına çıkarak gölge oyunu geleneğinin yaşatılmasına katkıda bulunuyor.

Yurthaber 29-03-24 11:45

Aydın’da seçimde 5 bin kolluk kuvveti görev yapacak

Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için Aydın’da 882 bin 124 seçmenin oy kullanması beklenirken, oy güvenliği çerçevesinde il genelinde toplam 5 bin 626 kolluk kuvveti görev yapacak.

Yurthaber 29-03-24 10:45

Sokak ortasında kurşun yağdırdı, vahşetin nedeni mobbing çıktı

Beyoğlu'nda Mustafa S., yıllar önce marketinde çalışırken kendisine sürekli mobbing uygulayıp, aşağıladığını iddia ettiği eski patronu Salih Aka'yı (66) pazar tezgahının başında kurşunlayarak öldürdü. Saldırı sırasında yüzünü kapüşonla saklayan saldırgan, izini kaybettirmek için giysilerinin bazılarını çöp konteynerine attı. Saldırı anı güvenlik kamerasına da yansıdı.

Haber 28-03-24 17:59

Canlı Çatalca seçim sonuçları! Çatalca'da yerel seçimi Mesut Üner mi, Erhan Güzel mi kazanıyor?

Yerel seçimde heyecan dorukta. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Çatalca seçim sonuçları da yoğun bir şekilde araştırılıyor. Mevcut belediye başkanı Mesut Üner mi yoksa CHP’nin adayı Erhan Güzel mi avantajlı? Pazar akşamı Çatalca'daki seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri arasında yer alıyor.

Haber 28-03-24 16:29

Canlı Başakşehir seçim sonuçları! Başakşehir'de yerel seçimi Yasin Kartoğlu mu, Mesut Öksüz mü kazanıyor?

Yerel seçim geldi çattı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Başakşehir seçim sonuçları da yoğun bir şekilde merak ediliyor. Mevcut belediye başkanı Yasin Kartoğlu mu yoksa CHP’nin adayı Mesut Öksüz mü avantajlı? Pazar akşamı Başakşehir seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 28-03-24 16:09

1 Nisan'da okullar tatil mi? 31 Mart'taki seçimlerin ertesi günü için beklenen haber... Milli Eğitim Bakanlığı, valiliklere resmi yazı gönderdi

1 Nisan'da okullar tatil mi? sorusunun yanıtı belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan Pazartesi günü okulların tatil edilmesine karar verdi. Konuyla ilgili resmi yazı valiliklere gönderildi.

Egitim 28-03-24 15:06

Manisa’daki seçimlerde 5 bin 298 kolluk kuvveti görev yapacak

Pazar günü gerçekleştirilecek olan 31 Mart mahalli idareler seçimleri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken Manisa il genelinde seçim güvenliğinin 5 bin 298 kolluk kuvveti tarafından sağlanacağı bildirildi.

Yurthaber 28-03-24 13:39

Güngören seçim sonuçları canlı! Güngören'de yerel seçimi Bünyamin Demir mi Yüksel Yalçın mı kazanıyor?

Türkiye yerel seçim için sandık başına gidiyor. İstanbul seçim sonuçları heyecanla beklenirken İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları da merak ediliyor. Güngören seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Güngören'de AK Parti'nin adayı Bünyamin Demir mi, CHP'nin adayı Yüksel Yalçın mı daha avantajlı? Güngören seçim sonuçları pazar akşamı en çok konuşulacak konulardan biri olacak!

Haber 28-03-24 12:59

Maltepe canlı seçim sonuçları! Maltepe seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazanacak?

Seçmenlerin merakla beklediği gün için geri sayım başladı. Seçim maratonu 31 Mart 2024 Pazar günü sona eriyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da Maltepe geliyor. Maltepe'de seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi olacak?

Haber 28-03-24 12:39

Esenler seçim sonuçları canlı! Esenler'de yerel seçimi Mehmet Tevfik Göksu mu Hasan Dalkıran mı kazanıyor?

Türkiye yerel seçim için gün sayıyor. İstanbul seçim sonuçları heyecanla bekleniyor. İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları da merak ediliyor. Esenler seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Esenler'de AK Parti'nin adayı Mehmet Tevfik Göksu mu, CHP'nin adayı Hasan Dalkıran mı daha avantajlı? Esenler seçim sonuçları pazar akşamı çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 28-03-24 12:30

Çekmeköy seçim sonuçları canlı! Çekmeköy'de yerel seçimi Ahmet Poyraz mı Orhan Çerkez mi kazanıyor?

Yerel seçim için artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçları ile birlikte İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları da merakla bekleniyor. Çekmeköy seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Çekmeköy'de AK Parti'nin adayı Ahmet Poyraz mı, CHP'nin adayı Orhan Çerkez mi daha avantajlı? Pazar akşamı Çekmeköy seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 28-03-24 11:59

Canlı Üsküdar seçim sonuçları! Üsküdar'da yerel seçimi Hilmi Türkmen mi Sinem Dedetaş mı kazanıyor?

Yerel seçime artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Üsküdar seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. Mevcut belediye başkanı Hilmi Türkmen mi yoksa CHP’nin adayı Sinem Dedetaş mı avantajlı? Pazar akşamı Üsküdar seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 28-03-24 10:36

31 Mart iptal edilirse, 2 Haziran'da tekrarlanacak! Seçim kararı Resmi Gazete'de

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin bazı yerlerde iptal edilmesi durumunda, yeni seçimlerin 2 Haziran Pazar günü yapılmasına dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 28-03-24 08:25

CHP lideri Özgür Özel'den Sarıyer'den bağımsız aday olan Şükrü Genç'e çekil çağrısı! 'Kusura bakma affedemeyiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sarıyer Belediye Başkanı ve bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç'e 'adaylıktan çekil' çağrısı yaptı. Özel, "Oktay Aksu kazanıyor. Eğer, gerçekten bu partiye gönül verdiysen bugün yarın açıklamanı yaparsın, çekilirsin. Pazartesi günü gelirim, rozetimi kendim takarım. Yok, şimdi çekilmeden, pazarı getirdin, bize korkulu rüyayı gördürttün, Pazar günü seçimi kazandık, ondan sonra döneyim. Kusura bakma, affedemeyiz" dedi.

Haber 27-03-24 21:21

İzmir'de Hamza Dağ'a sürpriz: 'CHP'liden İYİ Parti'den duydum ama...'

Türkiye, Pazar günü seçime gidiyor. İstanbul ve Ankara'nın yanı sıra İzmir'de de yarış devam ediyor. Cumhur İttifakı adayı Hamza Dağ da seçim çalışmalarına devam eden isimlerden...

Haber 27-03-24 17:17

Entübe haberi üzmüştü! Kadir İnanır'ın doktoru açıkladı

Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen Yeşilçam efsanesi Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi. Prof. Dr. Necdet Sağlam Kadir İnanır'ın son durumunu açıkladı.

Magazin 27-03-24 14:22

Ünlü anketçi Hakan Bayrakçı 'O alınmış bu alınmış ben işime bakarım' dedi İstanbul'daki son seçim anketini duyurdu

Pazar günü 81 ilde sandıklar kurulacak fakat seçim akşamı en çok merak edilen, takip edilen yer İstanbul olacak. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kıyasıya bir yarış var, dengeler sürekli değişiyor. Kamuoyu Hakan Bayrakçı'nın anketinin sonuçlarını merak ederken deneyimli isim Enver Aysever'in canlı yayınına katıldı ve İstanbul'daki seçim anketindeki son durumu anlattı.

Finans 27-03-24 14:21

O ilde dev dalgalar! 3 metreye ulaştı... 'Sahilden uzak durun' uyarısı

Rize'de etkili olan fırtına Pazar ilçesi sahilinde dev dalgalar oluşturdu. Yetkililer sahil kenarından uzak durulması konusunda uyarılarda bulundu.

Haber 27-03-24 13:12

'Ekrem Başkan'ı değil 17, 127 bakan bile durduramaz' CHP'li aday Ferhat Epözdemir'in sözleri gündem oldu!

Yerel seçimlere artık çok kısa bir süre kaldı. Türkiye, Mayıs 2023'ün ardından bir kez daha sandığa gidiyor. Pazar günkü seçim öncesi gözler İstanbul'da! İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında geçecek yarıştan ziyade ilçelerde de ciddi bir mücadele söz konusu.

Haber 26-03-24 17:02

Seçim haftasında İstanbul'dan son anket! Oranların yakınlığı şaşırtmadı: 0,7 detayı dikkat çekti

Seçim haftası geldi çattı. Uzun maraton pazar günü son bulacak. Seçmenin kararıyla yeni yerel yöneticiler 5 yıllık görevlerine başlayacak. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de İstanbul en çok merak edilen il oldu. İstanbul'da yapılan son anket ise belli oldu. İşte kafa kafaya giden yarışta son durum.

Haber 25-03-24 09:30

Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmak istemiyor iddiası!

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finalinin tarihiyle ilgili resmi sitesinden açıklamada bulundu. Yapılan duyuruda, Süper Kupa finalinin daha önce belirlendiği gibi 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa'da oynanacağı ifade edildi. Bu açıklamanın ardından Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Spor 24-03-24 14:54

TFF'den Süper Kupa açıklaması: Tarih belli oldu

Fenerbahçe'nin başvurusunun ardından bir yeni gelişme daha yaşandı. TFF, Süper Kupa karşılaşmasının daha önce belirlendiği gibi 7 Nisan Pazar günü saat 21.30’da Şanlıurfa’da oynanacağını açıkladı.

Spor 23-03-24 09:20

Kadın futbolunda şampiyonluk yolunda derbi heyecanı

Türkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Petrol Ofisi ile Galatasaray Petrol Ofisi arasında oynanacak derbi heyecanı, Pazar günü saat 14.00’te Derağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yaşanacak.

Yurthaber 22-03-24 10:38

Seçim günü düğün olur mu, seçim günü düğün yapmak yasak mı? Seçim günü düğün salonları açık mı?

Seçim dönemleri o toplumda yaşayan bireyler için oldukça önemli bir süreçtir. Seçmen kütüğüne bağlı olan ve oy kullanma hakkı bulunan her bireyin vatandaşlık görevini yerine getirmesi adına seçim gününde oylarını kullanması gerekir. Oy verme günü genelde pazar gününe denk gelir. Seçim gününde nişan, düğün gibi organizasyonların yapılıp yapılamayacağı konusu ise bazı bireyler için önemli olabilir.

Haber 21-03-24 17:58

Kar yağışı sonrası ilk görüntüler Ankara’dan geldi! Meteoroloji’den 17 il için sarı kodlu uyarı: Kar yağışı ve sağanak devam edecek

Ankara’da kar yağışı başladı. Kentin yüksek kesimlerde daha yoğun görülen kar, araçların üzerinde beyaz örtü oluşturdu. Meteoroloji, 17 il için sarı kodlu uyarıda bulunurken kar yağışı ve sağanak bekleniyor. Hava sıcaklıklarının düşmesi ile birlikte ülke genelinde yağışların Pazar gününe kadar devam edeceği öğrenildi. İşte hava durumu ile ilgili gelen son dakika haberinin detayları…

Haber 21-03-24 09:15

31 Mart öncesi kritik viraj! Bazı seçim yasakları bugün başladı, YSK takvimi işliyor

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler için son viraja girilirken; propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları da bugün başladı.

Haber 21-03-24 08:09

Olaylı derbi sonrası İmamoğlu'ndan ilk yorum! Ses getirecek çağrı yaptı: 'Tüm kurumlarda olmazsa olmaz olmalı'

Sporda şiddet konusu pazar günü yeşil sahada yaşanan çirkin olaylar sonrası bir kez daha Türkiye'nin gündeminde. Fenerbahçe - Trabzonspor maçındaki olayların ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ses getirecek bir çağrıda bulundu.

Spor 20-03-24 14:45

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayaydın, Milas'ta pazar yerini ziyaret etti

Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında Milas ilçesinde pazar yeri ziyaretlerinde bulundu.

Yurthaber 20-03-24 13:41

31 Mart'a sayılı günler kala 7 büyükşehirin anket sonuçları belli oldu: Bursa ve Ordu'da tablo değişiyor...

Türkiye haftaya pazar günü yapılacak seçimlere kilitlenmiş durumda. Yapılan anketler seçmenin eğilimini belirleyebilmek adına kritik ipuçları barındırıyor. Son olarak ASAL Araştırma'nın 7 büyükşehirde anket sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı. Sonuçlar, Bursa ve Ordu'da hesapları değiştiren bir tablonun ortaya çıktığını gösteriyor.

Haber 20-03-24 11:49

Son dakika | Maçtaki skandallara karışanların kim oldukları tek tek belirlendi! Futbolculara soruşturma yok

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, pazar günkü Fenerbahçe-Trabzonspor maçında olayla karışan 38 kişinin kimliğinin belirlendiğini duyurdu.

Spor 19-03-24 16:45

Efeler’de Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri hizmete giriyor

Efeler Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın açılış kurdelesini kesmesiyle hizmete açılacak.

Yurthaber 19-03-24 12:05

Yazın doğal bir klima gibi! Her gideni adeta büyülüyor

Tokat’ın Pazar ilçesinde bulunan Ocaklı Şelalesi yaz kış görsel şölen sunuyor. Birçok doğa severin ziyaret ettiği şelale turizme kazandırılmayı bekliyor.

Haber 18-03-24 16:14

Kilosunu 75 TL'den 25 TL'ye düşürdü! Öğrenince kuyruğa girdiler... Birbirleriyle yarıştılar 'Yesin millet'

Rize’nin Pazar ilçesinde istavritin kilosu 25 TL’ye düşünce tezgahta kuyruk oluştu. Vatandaşlar fiyatını ucuz buldukları istavriti alabilmek için birbiriyle yarışırken 40 kasa balığın kısa sürede tükendiği öğrenildi. Balıkçı esnafı ise Ramazan dolayısıyla böyle bir kampanya yaptıklarını söyledi.

Finans 18-03-24 15:11

Kilosu 25 TL’den satılan istavriti almak için tezgah önünde kuyruğa girdiler

Rize’nin Pazar ilçesinde istavritin kilosu 25 TL’ye düşünce tezgahta kuyruk oluştu.

Yurthaber 18-03-24 14:49

AK Parti Yeniden Büyük İstanbul Mitingi düzenliyor!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 24 Mart Pazar günü Atatürk Havalimanı'nda Yeniden Büyük İstanbul Mitingi düzenleyeceklerini bildirdi.

Haber 15-03-24 23:55

2024-TUS ve STS Tıp Doktorluğu 1. dönem sınavları pazar günü yapılacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2024-TUS) ile Tıp Doktorluğu Alanında Seviye Tespit Sınavı (2024-STS Tıp Doktorluğu) birinci dönem sınavları, 17 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek.

Yurthaber 15-03-24 14:57

31 Mart'ta ilk kez oy kullanacak gençlerin sayısı belli oldu! 1 milyondan fazla

Yeni yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek Türkiye'de 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek.

Haber 15-03-24 13:20

Karaman’da 189 bin 902 seçmen oy kullanacak

Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde 189 bin 902 seçmenin 714 sandıkta oy kullanacağını söyledi.

Yurthaber 11-03-24 12:34

Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran ‘Ayet’ sorusu! Kenan İmirzalıoğlu’nun açıklamasına bakın yarışmacı ne yanıt verdi

Pazar akşamları ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacının karşısına ayet sorusu çıktı. Yarışmacı sorunun doğru cevabını bilemezken, Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıyı eleyen ayet sorusunun cevabını detaylı bir şekilde açıkladı.

Magazin 11-03-24 10:30

Usta tiyatrocu Nejat Uygur'un oğlu Behzat Uygur Datça Belediyesini etiketleyerek isyan etti: Bu kara mizahın ta kendisidir

Şahane Pazar yarışmasıyla milyonların gönlüne taht kuran usta oyuncu Behzat Uygur son olarak sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Datça Belediyesini etiketleyen oyuncu kendi tiyatro afişlerine para cezası kesilirken her yerin seçim afişi olmasına isyan etti.

Magazin 09-03-24 15:15

Astrologlar üst üste uyardı! Nur Viral'e konuk olan Mine Ölmez saat bile verdi! 'Cumartesi ve Pazar günü...'

Son günlerde astrologlar hafta sonu uyarılarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Nuray Sayarı 'Cumartesi gününe kadar dikkat' demiş ardından ünlü astrolog Dinçer Güner de 'Önümüzdeki 4 güne dikkat' uyarısında bulunmuştu. Şimdi de Nur Viral'e konuk olan Mine Ölmez saat vererek açıkladı...

Magazin 09-03-24 07:03

Gram altın, ons altın, Bitcoin, borsa… İslam Memiş hem tahmin yaptı hem uyardı: ‘Çarşı Pazar karıştı…’ Herkesin gözü saat 18.00’de

Ons altın ve dolar kurunda yaşanan rekor gram altın fiyatları için rekoru beraberinde getirdi. Bitcoin ise tarihi zirve sonrası yaşadığı kayıpları toparlama çabasında. Peki altın almalı mı satmalı mı? Gram altın fiyatı ne olur? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş piyasadaki son dakika gelişmelerini yorumladı! Öte yandan piyasalar ABD Merkez Bankası(Fed) Başkanı Jerome Powell’ın saat 18.00’de yapacağı sunuma odaklanmış durumda.

Finans 06-03-24 14:50