Pazartesi Gunluk Burclar Haberleri

Türkiye-Irak sınırındaki 'güvenli hat' için Bakan Güler'den açıklama: Orada yapmamız gereken işler var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pazartesi günkü Irak ziyareti öncesi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den 'güvenli hat' konusunda önemli bir açıklama geldi. Türkiye-Irak sınırındaki hatla ilgili Güler, "Orada yapmamız gereken bazı işler daha var" dedi.

Haber 2024-04-17 16:19:01

15 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 15 Nisan Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 15 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 15 Nisan Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 2024-04-15 09:20:09

Afrika sıcakları geldi, kavrulacağız! İstanbul, Ankara, İzmir için rakam verildi: İşte Türkiye'ye giriş yapacağı tarih

Yaz bu sene erkenden geliyor, hem de fena kavuracak! 16 Nisan Salı akşamı ve 17 Nisan için yapılan hava durumu uyarısına göre Afrika sıcaklarıyla adeta yanacağız. Yaz gelmeden ikinci kez 30 ve üstü sıcaklık dereceleri görülecek iller açıklandı. Peki Afrika sıcakları ne zaman geliyor, bugün (15 Nisan Pazartesi) hava durumu nasıl? İşte son meteoroloji uyarılarıyla hava durumu raporu...

Haber 2024-04-15 07:55:57

Piyasalarda 'savaş' endişesi! Şimdi ne olacak? Gözler pazartesi sabahına çevrildi! İslam Memiş gram altın için rakam verdi!

İsrail - İran hattındaki gerilim ve İran'ın İsrail'e yönelik İHA saldırısı sonra küresel piyasalarda da endişe hakim. Bitcoin'in fiyatı, savaş haberinin ardından büyük bir hızla 61 bin dolar seviyesine kadar geriledi. Yatırımcılar saldırılar sonrası piyasaların nasıl etkileneceğini ve altın fiyatlarındaki son gelişmeleri merak ediyor.

Finans 2024-04-14 10:03:29

Beşiktaş'ta Ante Rebic sezonu kapattı

Beşiktaş, Hırvat oyuncusu Ante Rebic’in sakatlığından dolayı pazartesi günü ülkesinde ameliyat olacağını açıkladı.

Spor 12-04-24 18:23

Bakan Yerlikaya duyurdu! Trafiğe bayram kısıtlaması, tarih ve saat verdi: İzin verilmeyecek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyadan duyurduğu yeni kararda, ”Bayram tatili dönüşü İstanbul ve Ankara illerindeki trafik yoğunluğunun azaltılabilmesi için kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların, 14 Nisan 2024 Pazar günü saat 05.00’den 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar; İstanbul ve Ankara istikameti seyirlerine izin verilmeyecektir." ifadelerine yer verdi.

Haber 10-04-24 08:30

8 Nisan Güneş tutulmasının şanslı burçları açıklandı! Etkileri 4 yıl devam edecek

Güneş tutulmaları, astroloji meraklıları için önemli bir olaydır. Yılın ilk Güneş tutulması 8 Nisan 2024 Pazartesi günü gerçekleşiyor. Gökyüzündeki bu olay astrolojiyle bağlantılı olarak burçları da etkileyecek. Bu tutulmanın hangi burçları etkileyeceğini ve bu etkilerin ne kadar süreceğini de belli oldu. Astrolojik olarak önemli bir döneme giriş yapacak olan burçlar tutulmanın etkisini yaklaşık 4 yıl hissedecek.

Kadin 08-04-24 14:27

08 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 08 Nisan Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 08 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 08 Nisan Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 08-04-24 09:20

Ramazan'ın 29. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere birbirinden nefis tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına yanıt aranmaya devam ediyor. Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı olan hazır iftar menüleri birçok kişinin tercihi oluyor. Ramazanın 29. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden nefis tariflerden oluşan ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 8 Nisan 2024 Pazartesi iftar menüsünde nohutlu mantı çorbası, biber dolması ve mozaik pasta tarifleri yer alıyor. Bu menüye dilediğiniz salata ve yoğurt ekleyebilirsiniz.

Yemek 08-04-24 09:01

Marketlere akın ettiler, harıl harıl alışveriş yaptılar! Bankalara da Hazır olun talimatı gitti: İsrail'den panik görüntüleri

Pazartesi günü İran'ın ağır zayiat vermesiyle sonuçlanan büyükelçilik saldırısından sonra İsrail halkını endişe sardı. Halk hem süpermarketlere hem bankalara akın etti. Marketlerden gelen açıklamada belli başlı malzemelerin satışında artış olduğu belirtildi. İsraillilerin yüklü miktarda para çekme hazırlığı üzerine bankalara talimat verildi.

Haber 05-04-24 12:48

Borsa İstanbul’da hissesi olanlar dikkat! Son gün bugün, kaçırırsanız paranızı en erken o tarihte alabileceksiniz!

Ramazan Bayramı ve bayram tatiline sayılı günler kaldı. Yatırımcılar da Borsa İstanbul'un 8 Nisan Pazartesi ve 9 Nisan Salı günü çalışıp çalışmadığını merak ediyor. Borsa pazartesi ve salı açık mı/kapalı mı? Takas yapmak içinse kritik gün bugün...

Finans 04-04-24 12:52

Güne sakin başlamıştı: Seçim sonrası dövizde hızlı düşüş!

31 Mart yerel seçimleri sona ererken haftanın ilk işlem gününe sakin başlayan dolar ve Euro yönünü aşağıya çevirdi. Saat 15.30 sonrası döviz kurlarında düşüş hızlandı. (1 Nisan 2024 Pazartesi günü dolar - euro ne kadar?)

Finans 01-04-24 16:12

01 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 01 Nisan Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 01 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 01 Nisan Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 01-04-24 09:20

'Bugün iftara ne pişirsem?' diye düşünenlere özel tarifler! Ramazan'ın 22. günü iftar menüsü

'Bugün iftara ne pişirsem?' sorusuna iftara hazırlık yapan birçok kişi yanıt arıyor. Ramazan ayının 2. gününde göz doyuran ve lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 1 Nisan 2024 Pazartesi gününe özel hazırlanan Ramazan iftar menüsünü özellikle misafir sofralarına da tercih edebilirsiniz. Birçok kişinin damak zevkine uyan Ramazan menüsü haberimizde.

Yemek 01-04-24 09:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sandık mesajı: İstanbul, pazartesi günü bir başka güne uyanacak

Seçimlere artık sadece 1 gün kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son gün çalışmalarını İstanbul'a ayırdı. İki programı olan Erdoğan ilk konuşmasını Arnavutköy'de gerçekleştirdi. Erdoğan burada yaptığı konuşmada yarın için sandık mesajı verdi ve, "Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul başka bir güne uyanacak." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra ikinci adresi olan Güngören'e geçti.

Haber 30-03-24 14:50

1 Nisan'da (yarın) okullar tatil mi? 31 Mart seçimlerinin ertesi günü için Milli Eğitim Bakanlığı kararını verdi! 81 ilde Valiliklere resmi yazı gönderdi

1 Nisan'da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 31 Mart Pazar (bugün) yapılan yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan Pazartesi günü okulların tatil edilmesine karar verdi. Konuyla ilgili resmi yazı valiliklere gönderildi.

Egitim 28-03-24 15:06

CHP lideri Özgür Özel'den Sarıyer'den bağımsız aday olan Şükrü Genç'e çekil çağrısı! 'Kusura bakma affedemeyiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sarıyer Belediye Başkanı ve bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç'e 'adaylıktan çekil' çağrısı yaptı. Özel, "Oktay Aksu kazanıyor. Eğer, gerçekten bu partiye gönül verdiysen bugün yarın açıklamanı yaparsın, çekilirsin. Pazartesi günü gelirim, rozetimi kendim takarım. Yok, şimdi çekilmeden, pazarı getirdin, bize korkulu rüyayı gördürttün, Pazar günü seçimi kazandık, ondan sonra döneyim. Kusura bakma, affedemeyiz" dedi.

Haber 27-03-24 21:21

Sandık kurullarında görev alan kamu personeli 1 Nisan’da izinli sayılacak

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde sandık kurullarında görev alacak kamu personelinin 1 Nisan Pazartesi günü izinli olacağını açıkladı.

Yurthaber 26-03-24 14:34

25 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Mart Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 25 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Mart Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 25-03-24 09:20

Erdoğan'ın hedef almasından saatler sonra Mansur Yavaş'tan gündem yaratan çıkış! Ben her pazartesi karşıladım onu, bir yerim mi eksildi?

Seçime bir hafta kala Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözleriyle gündeme damgasını vurdu. İftar programında yaptığı konuşmada bir kez daha belediye başkanı adayı olmayacağını yineleyen Yavaş, "Ankara için, Ankara'nın hakkı için ben sayın cumhurbaşkanına çıktım. Her pazartesi gittim, havaalanında karşıladım. Bir yerim mi eksildi?" sözleriyle de dikkat çekti.

Haber 24-03-24 16:45

Türkiye için kırmızı renkli çöl tozu uyarısı! Sahra Çölü'nden geliyor, pazartesi gününe dikkat! 'Maskeleri hazırlayın'

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nden (DEÜ) Prof. Dr. Doğan Yaşar, Sahra Çölü'nden Türkiye'ye yoğun toz taşınımı beklendiğini belirtip, "Bu dönem 'bahar alerjisi' dediğimiz kuru öksürük ve hapşırık gibi semptomlar görülür. Akciğer rahatsızlıkları bulunanlar, mutlaka 3 hafta boyunca bulabiliyorlarsa; partikül tutucu maske takmalı. Bulamıyorlarsa normal maske kullanmalı" dedi.

Haber 22-03-24 13:57

SON DAKİKA: Bakan Işıkhan duyurdu: Emeklilerin promosyonlarının hesaplara yatacağı tarih belli oldu

Son dakika haberi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kamu bankaların pazartesi günü promosyon başvurularını almaya başlayacağını duyurdu.

Finans 21-03-24 17:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu! Kamu çalışanları 1,5 gün idari izinli sayılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Ticaret Odası'nda düzenlenen 'Şoför Esnafları ile İftar' programına katıldı. Erdoğan, "Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Böylece Salı günkü yarım günü ve Pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza rahatça değerlendirebilecekleri 9 günlük bir vakit verdik." açıklamasını yaptı.

Haber 19-03-24 20:24

18 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 18 Mart Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 18 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 18 Mart Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 18-03-24 09:20

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere muhteşem tarifler! Ramazan'ın 8. günü iftar menüsü

'Bugün iftara ne pişirsem?' sorusuna iftara hazırlık yapan birçok kişi yanıt arıyor. Ramazan ayının 8. gününde göz doyuran ve lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 18 Mart 2024 Pazartesi gününe özel hazırlanan Ramazan iftar menüsünü özellikle misafir sofralarına da tercih edebilirsiniz. Birçok kişinin damak zevkine uyan Ramazan menüsü haberimizde.

Yemek 18-03-24 09:05

Bayram 9 gün mü olacak? Açıklama geldi: 6 Nisan ile 14 Nisan arasında…

Ramazan Bayramı yaklaşırken milyonlar ‘bayram 9 gün olacak mı?’ diye merak ediyordu. Bu yıl bayram 10-11-12 Nisan tarihlerine denk geliyor. 9 Nisan Salı günü ise arife. Çalışanlar sadece 8 Nisan 2024 Pazartesi izin alarak 9 gün tatil yapabilecek. Henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmedi ama turizm sektöründe hazırlıklar 9 gün tatil beklentisi ile başladı.

Finans 13-03-24 16:41

Öğrenciler, çalışanlar... Herkes bu haberi bekliyor! Bayram tatili kaç gün olacak: Kritik 'Pazartesi' detayı

11 ayın sultanı Ramazan ayı başladı. 30 günün ardından mübarek aya bayramla veda edilecek. Tatil yapmak isteyenler, öğrenciler, çalışanlar ise şimdiden bayram tatilinin kaç gün olacağını merak ediyor. Turizmciler de konuya dahil olarak 9 günlük tatil istedi. Seçim, bayram, nevruz ve paskalyanın arka arkaya gelmesiyle turizmciler tatil sezonunun erken başlamasını ümit ediyor.

Finans 11-03-24 10:01

İftara ne pişirsem? Ramazan'ın 1. günü iftar menüsü!

'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız hazır iftar menülerinden faydalanabilirsiniz. Ramazan ayının 1. gününde hem doyurucu hem de lezzetli tarifler arıyorsanız bu iftar menüsü tam size göre. Herkesin seveceği lezzetlerden oluşan 11 Mart 2024 Pazartesi Ramazan iftar menüsünü haberimizde derledik.

Yemek 11-03-24 09:51

11 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 11 Mart Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 11 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 11 Mart Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 11-03-24 09:20

Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti!

Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşındaki hayatını kaybetti. Oyuncunun vefatı sanat camiasını hüzne boğdu. Yıldızoğlu'nun cenazesi Pazartesi günü öğlen namazında Levent'ten kaldırılacak ve isteği doğrultusunda annesinin yanına Feriköy'e defnedilecek.

Magazin 09-03-24 21:13

Hazine haftaya 4 ihale düzenleyecek

Hazine ve Maliye Bakanlığı, gelecek hafta 4 devlet tahvili ihalesi gerçekleştirecek. İlk ihale 11 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Finans 08-03-24 11:56

Et ve tavuğa 3 günde 2 zam! Vatandaşın cebini yakacak haber: Fiyatını duyunca Keşke 1 hafta önce alsaydım diyeceksiniz

Pirzola, but, kanat, göğüs... Et ve tavuk yemek için artık iyi hesap yapmak gerekiyor. Çünkü Ramazan ayı gelmeden 1 haftada iki kere zamlandılar. Pazartesi günü ete 20 tavuğa 10 lira zam gelmişti. 3 gün sonra etiketler bir kez daha değişti. Olan yine vatandaşın cebine oldu.

Finans 08-03-24 06:25

Kızıl Goncalar'a bomba transfer! Yasak Elma'nın yıldızı diziye geliyor

NOW’un pazartesi akşamlarına damgasını vuran "Kızıl Goncalar" dizisine sürpriz bir isim katılıyor. Yasak Elma dizisinde 6 sezon boyunca Asuman rolüne hayat veren Melisa Doğu "Kızıl Goncalar" dizisine transfer oldu.

Magazin 05-03-24 10:43

04 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 04 Mart Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 04 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 04 Mart Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 04-03-24 09:20

Memur ve emekli zammında Temmuz hesabı başladı... Şubat ayı enflasyon rakamları belli oluyor: Pazartesi gününe dikkat!

SSK, Bağ-Kur emeklisi, memur ve memur emeklisi... Milyonlar yılın ikinci enflasyon rakamları için 4 Mart Pazartesi gününü bekliyor. Temmuz 2024 emekli ve memur zammı hesabı şimdiden başlarken rakamlar da ortaya çıktı. Şubat ayı enflasyon beklentisi yüzde 4,04 oldu. Beklenti dahilinde gelebilecek enflasyon ile emekliler Temmuz zammı için yüzde 11,01'lik zammı cebine koyacak. Memur ve memur emeklisi de toplu sözleşme zammından kaynaklı enflasyon farkını garantileyecek.

Finans 29-02-24 13:42

Perşembe gününden itibaren başlıyor! Birbiri ardına açıklanacak: 2023 yılı büyüme rakamları, Şubat ayı enflasyon rakamları…

Ekonomide gözler birbiri ardına açıklanacak istatistiklere odaklanırken perşembe günü 2023 yılı büyüme rakamları, cumartesi günü şubat ayı dış ticaret, 4 Mart Pazartesi günü de Şubat ayı enflasyon verileri kamuoyuyla paylaşılacak.

Finans 27-02-24 12:06

Altın fiyatları düşüyor! Ürküten ‘Ters rüzgâr’ senaryosu: Tereddüt yaratmaya devam ederlerse… (26 Şubat Pazartesi güncel gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları)

Gram altın, ons altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatlar haftanın ilk gününde yatırımcıların odak noktasında kalmaya devam ediyor. Kapalıçarşı’da altın fiyatları grafiği inişli çıkışlı seyrini sürdürürken uzmanlardan ‘ters rüzgâr’ uyarısı geldi. Fed'in faizleri ne zaman indireceği konusunda tereddütün devam etmesi halinde fiyatların terse dönebileceği belirtildi.

Finans 26-02-24 09:32

26 Şubat 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Şubat Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 26 Şubat 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Şubat Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 26-02-24 09:20

'Gerçekten böyle mi söyledi?' İmamoğlu ve Kurum arasında 'davet' krizi! 'Kendi kendine hayali davetler yapıyor'

Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu’nun ’İlk kez Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına Ulaştırma Bakanı tarafından davet edildim’ sözleriyle ilgili “Biz Ulaştırma Bakanlığımızın yaptığı metro açılışına gideceğiz. Başkan İstanbul’da yaşamadığı için kendi kendine hayali davetler yapıyor. Dün Ulaştırma Bakanımızla beraberdim. Kendisine herhangi bir davet yapılmamış” cevabını verdi. İmamoğlu ise "Bize davet yapıldı. Süreci pazartesi günü değerlendireceğiz. Bakanla görüşmedim. Davetiyeyi gördüm" dedi.

Haber 24-02-24 15:35

'İlk kez Ulaştırma Bakanı tarafından açılışa davet edildim' İmamoğlu pazartesi oraya gidecek! Neden gideceğini açıkladı

Ekrem İmamoğlu "İlk kez; Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına Ulaştırma Bakanı tarafından davet edildim. Vallahi teşekkür ediyorum kendisine. Şimdi ben ne yapacağım? Pazartesi oraya gideceğim. Pazartesi niye gideceğim biliyor musunuz? Bu ülkede bazı alışkanlıkları böyle yapa yapa değiştireceğiz. Şunun için gideceğim o açılışa: O bakanlık, o makamlar; onlar kadar benim kardeşim, benim. Benim makamım, İBB, benim kadar onların. Bunu onlara öğretene kadar, bunu her yerde anlatacağım" dedi.

Haber 24-02-24 11:38

‘Altın fiyatları için iyi olmayabilir’ diyerek uyardılar: Çarşamba gününe dikkat! İpucu ABD’den gelecek…

Yatırımcılar yeni haftanın ilk gününde başta gram altın fiyatı olmak üzere, ons altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını fiyatlarını yakından takip ediyor. Ons, bir haftanın en yüksek seviyesine yükselirken, altının gramı da yönünü yukarı çevirdi. Tüm gözler Çarşamba gününe çevrilirken uzmanlar, ‘altın fiyatları için iyi bir haber olmayabilir’ diyerek Fed’den gelecek açıklamalara dikkat çekti. İşte 19 Şubat Pazartesi güncel, anlık, canlı altın grafiği…

Finans 19-02-24 09:21

19 Şubat 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 19 Şubat Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 19 Şubat 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 19 Şubat Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 19-02-24 09:20

Son dakika: 2.392 engelli memur alımı yapılacak! Bakan Göktaş duyurdu

Son dakika haberi... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli memur alımına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Göktaş, "Pazartesi günü 2 bin 392 engelli vatandaşımızı daha kamu kurumlarımıza yerleştiriyoruz. Böylelikle kamudaki engelli memur sayımızı 68 bin 396'ya çıkarmış olacağız" dedi.

Finans 17-02-24 14:06

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar takıma geri döndü!

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında 19 Şubat Pazartesi günü Tümosan Konyaspor'la karşılaşacak Beşiktaş, 1 günlük izin sonrası çalışmalarına başladı.

Spor 14-02-24 19:59

12 Şubat 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 12 Şubat Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 12 Şubat 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 12 Şubat Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 12-02-24 09:20

SON DAKİKA: Akaryakıt fiyatları zam ile 46 liraya dayanacak! Motorin fiyatları bu gece değişiyor (12 Şubat Pazartesi güncel benzin-mazot fiyatı)

Son dakika: Milyonlarca araç sahibinin gündeminde akaryakıt fiyatları zammı var! Geçtiğimiz haftalarda peş peşe yapılan benzin ve motorin zammı sonrası akaryakıt litre fiyatları rekor seviyeye ulaşmıştı. Mazot fiyatı bu gece bir kez daha zamlanarak 45-46 TL seviyelerinden satılacak. Peki 12 Şubat 2024 Pazartesi güncel benzin-mazot fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları…

Finans 12-02-24 08:06

'Geçti Bolu'nun pazarı' demişti! Murat Kurum'a yanıt Tanju Öcan'dan geldi: Boş ver İstanbul'u gel bana rakip ol

İBB Başkan adayı Murat Kurum'un "Geçti 'Bolu'nun' pazarı derler ya o pazar geçti" sözlerine Tanju Özcan'dan yanıt geldi. "Üzülme Sayın Murat Kurum, biz her Pazartesi düzenli bir şekilde yapıyoruz." ifadelerini kullanan Özcan, Kurum'a çağrıda bulundu: "Boş ver İstanbul’u gel Bolu’da benim rakibim ol"

Haber 11-02-24 16:41

SON DAKİKA | Mazot litre fiyatı 46 lirayı zorlayacak! Akaryakıta dev zam geliyor: Motorin fiyatları böylesini hiç görmemişti (10 Şubat Cumartesi güncel benzin-motorin fiyatları)

Motorine ne kadar zam gelecek? Akaryakıt fiyatları tarihi yüksek seviyesinden araç sahiplerine satılırken son dakika haberi geldi! Motorin litre fiyatı için Pazartesi gece yarısı çok büyük bir zam daha geleceği öğrenildi. Hali hazırda bazı şehirlerde 43 lirayı aşan motorin fiyatları 45-46 TL bandına çıkacak. İşte 10 Şubat 2024 Cumartesi İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin-mazot fiyatı ile haberin detayları…

Finans 10-02-24 10:37

Altın fiyatlarında Fed etkisi sürüyor: Rota aşağı yönlü mü, gram altın bugün ne kadar oldu?

Altın fiyatlarında ABD Merkez Bankası'nın (Fed) etkisi sürüyor. Pazartesi günü düşüş gösteren altın fiyatları bugün yatay seyir izliyor. Altın fiyatlarındaki son durum ne?

Finans 08-02-24 09:32