Peptidyal Mezoterapi Haberleri

Mezoterapi nedir, ne işe yarar? Mezoterapi ne kadar kalıcı?

Günümüzde kozmetik amaçlı gerçekleştirilen birçok tedavi yöntemi bulunmaktadır. Bunlar, hem cildi destekler hem de estetik bir görünüm sağlar. Bu noktada gündeme gelen mezoterapi de birçok estetik işlemde sıklıkla kullanılan bir tekniktir. Vücudun pek çok bölgesine mezoterapi uygulanabilmektedir. Peki, Mezoterapi nedir, ne işe yarar?

Haber 2024-03-26 23:50:18

Mezoterapi cilde nasıl uygulanır, hangi amaçlarla uygulanır? Cilt mezoterapisi faydaları nedir, ne işe yarar?

Cildi gençleştirmek ve sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için günümüzde pek çok yönteme başvurulur. Kremler, cilt altına nüfuz edemeyip yalnızca yüzeyde kaldığı için etkisini uzun sürede gösterir. Ancak mezoterapi tedavisi, cildin orta tabakasına bileşenleri enjekte etme işlemine dayandığı için çok daha hızlı ve etkili sonuçlar sunar. Cildin ihtiyacı olan tüm bileşenleri tek seferde sağladığı için mezoterapi işlemi oldukça faydalıdır. Peki, cilt mezoterapisinin faydaları nelerdir?

Haber 2023-02-24 17:43:58

Evde mezoterapi nasıl yapılır? Evde saç mezoterapisi nasıl uygulanır, saça dermaroller nasıl yapılır?

Saç dökülmesi sorunu hem kadınlarda hem de erkeklerde sıkça görülen bir sorundur. Bu problemi gidermek için pek çok tedavi yöntemi geliştirilmiştir. Saç mezoterapisi de bunlardan biridir. Bu uygulamayı evde yapmak da mümkündür. Dermaroller olarak da bilinen bu yöntem, saç derisine besinleri enjekte ederek kökleri güçlendirmeyi sağlar. Peki, evde mezoterapi nasıl yapılır, nelere dikkat edilmelidir?

Haber 2023-02-24 17:43:43

Lipolitik mezoterapi nedir, nasıl yapılır? Lipolitik mezoterapi ile zayıflanır mı?

Zayıflamak isteyen kişiler için pek çok yöntem vardır. Ancak bazı durumlarda kişiler diyet ve egzersizle kilo verebilirken; bölgesel olarak yağlarından kurtulamamaktadır. Bunun için geliştirilen lipolitik mezoterapi uygulaması öne çıkar. Pek çok kişi tarafından tercih edilen bu işlem, estetik olarak daha fit ve sağlıklı bir vücut görünümü kazandırabilir. Peki, lipolitik mezoterapi ile zayıflama mümkün mü?

Haber 2023-02-24 17:43:29

Mezoterapi zararları nedir, yan etkileri var mı? Kimler mezoterapi içi uygundur?

Mezoterapi uygulaması, özellikle cilt gençleştirme amacıyla oldukça sık tercih edilir. Bu tedavi yöntemi, pek çok faydaya sahiptir ve vücudun çeşitli bölgelerine uygulanabilir. Hızlı sonuç veren ve etkili bir tedavi yöntemi olsa da mezoterapi her hastaya uygulanamaz. Aynı zamanda bazı kişilerde ciddi yan etkilere neden olabilir. Peki, mezoterapinin yan etkisi ve zararı var mı?

Haber 24-02-23 17:43

PRP mezoterapi nedir, nasıl yapılır? PRP'nin saça faydaları nedir, saç çıkarır mı?

Saç dökülmesi günümüzde oldukça sık rastlanan rahatsızlıklardan biridir. Hem erkeklerde hem de kadınlarda rastlanan bu rahatsızlık için pek çok tedavi yöntemi geliştirilmiştir. PRP mezoterapisi de bunlardan biridir. Etkisini kısa süre içinde gösterme özelliğine sahip bu tedavi yöntemi, saç kaybını önlemek için en sık başvurulan tedavilerdendir. Peki, PRP mezoterapi nedir, yeni saç çıkarır mı?

Haber 24-02-23 17:42

Yüz mezoterapi nedir, etkisini ne zaman gösterir? Mezolifting nasıl uygulanır, ne işe yarar?

Kırışıklıklarından kurtulmak ve gençleşmek isteyen pek çok kişinin başvurduğu mezoterapi uygulaması, vücudun pek çok bölgesine uygulanabilir. Özellikle yüze uygulanan mezoterapi işlemleri oldukça yaygındır. Yüzde daha genç bir görünüm elde etmeyi sağlayan bu uygulamaya kısaca mezolifting de denir. Yüz mezoterapisi olarak da bilinen mezolifting nedir ve nasıl uygulanır?

Haber 24-02-23 17:42

Mezoterapi faydaları nelerdir? Mezoterapi ne işe yarar, ne kadar kalıcı?

Genellikle kozmetik amaçlı kullanılan mezoterapi, cilt gençleştirme ve deri sıkılaştırma olarak da bilinir. Özellikle son dönemlerde daha da yaygın olarak başvurulan bu tedavi, vücudun pek çok yerine uygulanabilir. Klasik yöntem olan iğneli mezoterapiye alternatif olarak geliştirilen iğnesiz mezoterapi de bu işlemin daha da acısız ve ağrısız olmasını sağlar. Peki, mezoterapi ne işe yarar ve faydaları nelerdir?

Haber 24-02-23 17:42

İğneli mezoterapi nedir, yan etkileri nelerdir? İğneli mezoterapi nasıl yapılır, iğneli mezoterapi zayıflama mümkün mü?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hastalıkların tedavisi için de yeni yöntemler geliştirilmektedir. Özellikle son dönemlerde yaygın bir şekilde kullanılan iğneli mezoterapi, hastaların cilt ihtiyaçlarını karşılayarak daha estetik görünmelerini sağlamaktadır. Mezoterapide kullanılan iğneler mikro enjeksiyon özellikli olduğu için hastada herhangi bir ağrı ya da acıya neden olmaz. Peki, iğneli mezoterapi nedir, yan etkisi var mı?

Haber 24-02-23 17:41

Mezoterapi ile gıdı eritme mümkün mü? Gıdı mezoterapisi nedir, işlem sonra dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Yaşlanma ve çevresel faktörlerin etkisiyle zamanla cilt sarkıp kırışabilir. Yüz ile birlikte dekolte ve boyun bölgesi de zamanla bu durumdan etkilenir. Günümüzde oldukça sık kullanılan tedavi yöntemlerinden biri mezoterapidir. Gıdı mezoterapisi sayesinde bu bölgedeki sarkık görüntü giderilebilir. Ameliyatsız bir işlem olduğu için gıdıya mezoterapi uygulaması, ağrısız ve acısızdır. Peki, mezoterapi ile gıdı eritme mümkün mü?

Haber 24-02-23 17:41

Göz altı mezoterapisi nedir, nasıl yapılır? Göz altı mezoterapisi ne işe yarar, kimlere uygulanır?

Çevresel faktörler ve yaşın da etkisiyle birlikte ciltte ve özellikle de göz etrafında bazı değişiklikler oluşabilir. Bu kötü görünümü azaltmak ve göz çevresine daha sağlıklı ve genç bir görünüm vermek için mezoterapi uygulamasına başvurulabilir. Göz altı mezoterapi sayesinde göz çevresindeki yorgun ve yaşlı görünüm yok edilebilir ya da azaltılabilir. Göz altı mezoterapisi ne işe yarar, kimlere uygulanır?

Haber 24-02-23 17:41

Saç mezoterapisi nedir, nasıl yapılır? Mezoterapi saç çıkarır mı, kimlere saç mezoterapisi uygulanabilir?

Saç dökülmesi hem kadınlarda hem de erkeklerde sıkça rastlanan bir problemdir. Estetik açıdan hoş olmayan bir görünüme neden olan saç dökülmesi, kişinin özgüvenini de olumsuz yönde etkiler. Bu problem için pek çok tedavi yöntemi geliştirilmiştir. Mezoterapi de bunlar arasında yer alır ve etkili olduğu düşünülen bir uygulamadır. Saç dökülmesi, saç tellerinde incelme, yer yer dökülme, güçsüzleşme gibi problemler yaşayan kişiler saç mezoterapisi yaptırabilir. Kimlere saç mezoterapisi uygulanabilir?

Haber 24-02-23 17:41

Mezoterapi nedir, mezoterapi çeşitleri nelerdir? Mezoterapi nasıl yapılır, neden yapılır?

Günümüzde estetik amaçlı kullanılan pek çok tedavi yöntemi vardır. Bu yöntemler, deri altına gerekli maddeleri enjekte ederek hem cildin ihtiyaçlarını karşılamayı hem de görüntü açısından estetiklik sağlar. Mezoterapi de pek çok estetik uygulamasında sıkça kullanılan bir tekniktir. Vücudun farklı bölgelerine mezoterapi yapılabilir. Peki, mezoterapi nasıl yapılır, neden yapılır?

Haber 24-02-23 17:40

İğnesiz mezoterapi nedir, nasıl yapılır? İğnesiz mezoterapi ne işe yarar, kimlere uygulanır?

Günümüzde gelişen teknoloji sayesinde tıbbi uygulamalarda da yeni yöntemlere başvurulmaktadır. Özellikle estetik amaçlı kullanılan mezoterapi tedavisinde, ağrı ve acıyı minimuma indirgemek için iğnesiz mezoterapi yöntemi öne çıkar. Vücudun pek çok bölgesine uygulanabilen bu tedavi, yaşlanma karşıtı etkiler gösterir. Peki, iğnesiz mezoterapi ne işe yarar ve kimlere yapılır?

Haber 17-02-23 09:05

Dr. Kinyas Düşünmez mezoterapi uygulamasından bahsetti

50’li yılların başlarında uygulanmaya başlanan mezoterapi tedavisi estetik amaçlı yapılan tıbbi bir işlemdir. Uzun yıllardır estetik dünyasında sıkça kullanılan bu yöntem; cilt yenileme, selülit, leke, yara izi, çeşitli deri hastalıkları, saç tedavisi, akut ile kronik ağrılar gibi problemlerin giderilmesinde ve tedavisinde kullanılmaktadır.

Haber 22-01-22 22:45

Mersin Ortadoğu Hastanesi, geleneksel tamamlayıcı tıpla hastalara destek oluyor

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesinin Geleneksel Tamamlayıcı Tıp Ünitesi, uyguladığı tedavi yöntemleriyle hastalara destek oluyor.Özel Mersin Ortadoğu Hastanesinden yapılan açıklamaya göre, akupunktur, ozan tedavisi, mezoterapi, homeoterapi, proloterapi, kupa-hacamat, hipnoterapi, orthomoleküler tıp, bioregülasyon gibi birçok tedavi yöntemi uygulayan Geleneksel Tamamlayıcı Tıp Ünitesi, başarı oranıyla dikkat çekiyor.“Yöntem ve öneriler sizlere reçete olacak”Hastanenin Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr.

Yurthaber 24-02-21 15:32

Selülit tedavisinde uygulanan mezoterapi nedir? Nasıl uygulanır?

Mezoterapi mezoderm denilen cilt ve cilt altı dokusuna enjeksiyon tedavisi anlamına gelir. Genel sistemik dolaşıma yani vücut dolaşımına katılmayacak şekilde cilt altı dokuya çok düşük doz ilaçların ince iğnelerle uygulandığı bir tedavi yöntemidir.

Kadin 13-01-21 11:35

Proterra Cosmetics CEO’su Uğur Aslan; “Kışın cildinize yüz mezoterapisi uygulayın”

Proterra Cosmetics CEO’su Uğur Aslan, kış aylarında cilt bakımının önemsenmesi gerektiğini belirterek, “Özellikle yüz mezoterapi setlerinin kış döneminde kullanılmasını öneriyoruz” dedi.Kış aylarında yaşanan olumsuz hava koşulları, cilt yapısını da olumsuz etkiliyor.

Yurthaber 04-11-20 08:55

Cilt gençleştirmede yenilik: Eksozom

Son yıllarda estetik uygulamalarda çok duyduğunuz bir kavram olan kök hücre. Eksozom ise kök hücre etkisi sağlayan ama insan dokusu içermeyen hazır mezoterapi serumlarına verilen bir yenilik.

Kadin 18-09-20 15:57

Selülit nedir? Nasıl tedavi edilir?

Yaz aylarının gelmesiyle beraber, selülit tekrar gündeme oturdu. Özellikle ünlülerin selülitlerini gizlemek için verdikleri pareolu pozlar ile bu konu gündemden düşmeyecek gibi. Peki, selüliti tedavi etmek bu kadar zor mu? Selülit neden oluşur? Hangi faktörler selülit oluşumunu artırır? Doğal yollar ile çözebilir miyiz? Cihaz ile mi yoksa mezoterapi ile mi çözmeli? Hepsinin cevabını bu yazıda bulacaksınız.

Haber 28-07-20 11:32

Gençleştirmede kuantum sıçraması: Peptidyal Mezoterapi

İnsanın yaşını sadece geçen yıllar belirlemiyor. Yaşlanma süreci asıl olarak hücrelerimize ne kadar iyi baktığımızla alakalı. Bu noktada 50 yılı aşkındır oldukça popüler olan ve başarıyla uygulanan mezoterapi alanında oldukça önemli bir gelişim kaydedildi.

Kadin 23-07-20 12:09

Lipoliz ne demek? Yalnızca 15 dakika sürüyor! 10. günden sonra...

Son dönemde adını sıkça duymaya başladık ve birçok çeşidi var. Fakat biz bugün, diğer yöntemlere göre daha etkili olan Enzimatik Lipoliz’ den bahsedeceğiz. Enzimatik Lipoliz, mezoterapi tekniği ile yapılır. Yani çok ince olan mezoterapi iğneleri ile cildin yağ birikimi olan bölgelerine enjeksiyon yöntemi ile uygulanır. Lipoliz, Türkçe’de yağ parçalama anlamına gelir.

Haber 21-07-20 16:20

Saç ekimi fiyatlarını belirleyen faktörler

Saç ekimi yaptırmak isteyenleri en çok meşgul eden sorular arasında “saç ekimi fiyatları neye göre belirlenir?” yer alıyor. PRP ve mezoterapi gibi uygulamalarla saç kökleri canlanabiliyor ancak zamanında yapılmayan medikal uygulamalar saç ekimi yaptırmayı tek çare haline getirebilir.

Kadin 07-07-20 17:47

Yıpranmış ve kurumuş eller için mezoterapi

Her ne kadar yaşlanma dendiğinde akla ilk yüz bölgesi gelse de eller de kişinin yaşı ile ilgili izlenim yaratan vücut bölgelerinden biridir.

Kadin 01-07-20 11:24

Cilt mezoterapisi nedir? İşte akne ve leke sorunlarından kurtulma yöntemi

Mezoterapi sayesinde cildi gençleştirme ve sıkılaştırmanın mümkün olduğunu söyleyen Uzm. Dr. Figen Atak, cilt mezoterapisinin kullanım alanlarını sizler için anlattı.

Haber 29-06-20 15:14

Mezoterapi bir çok soruna çözüm oluyor

Medikal Estetik Hekimi Dr.

Yurthaber 20-02-20 14:23

Saç mezoterapisi hakkında bilmeniz gerekenler

Mezoterapi, 70 yılı aşkın geçmişi ile aslında oldukça eski ve popüler bir tedavi yöntemidir. Ameliyatsız estetik uygulamaların gelişmesi ve insanların bu uygulamalara daha çok rağbet göstermesi ile birlikte mezoterapi estetik alanında da sıkça tercih ediliyor. Peki saç mezoterapisi hakkında ne biliyoruz? Uzm. Dr. Nidal Baraş, saç mezoterapisi konusunda aklımıza takılan tüm soruları bizler için yanıtladı.

Kadin 09-01-20 14:50

Mezoterapi ile saç dökülmesine son

Dermatoloji Uzmanı Dr.

Yurthaber 07-01-20 12:29
Yurthaber 02-01-20 12:27

Göz altı torbalarına mezoterapi uygulaması

Göz bölgesinde bulunan cilt dokusu yüzün geri kalan kısmındaki dokuya kıyasla çok daha incedir. Bu nedenle göz bölgesinde zamanın, hayatın ve yaşlanmanın etkileri çok daha hızlı bir şekilde ortaya çıkar.

Kadin 18-12-19 12:22

Mezoterapi nedir ? Nasıl uygulanır ?

Dermatoloji Uzmanı Dr.

Yurthaber 02-12-19 10:47

Cilt yaşlanmasını önlemek elinizde

Cilt yaşlanmasının en büyük sebebinin genetik faktörler olduğuna değinen Dermatoloji Uzmanı Dr. Sevgi Sezgin, botoks, dolgu, cilt bakımı, PRP, mezoterapi, örümcek ağı estetiği, fraksiyonel lazer gibi birçok yöntem ile cilt yaşlanmasının geriye çevirebileceğini söyledi.

Kadin 26-11-19 15:48

Cilt yaşlanmasını önlemek elinizde

Cilt yaşlanmasının en büyük sebebinin genetik faktörler olduğuna değinen Dermatoloji Uzmanı Dr. Sevgi Sezgin, botoks, dolgu, cilt bakımı, PRP, mezoterapi, örümcek ağı estetiği, fraksiyonel lazer gibi birçok yöntem ile cilt yaşlanmasının geriye çevirebileceğini söyledi.

Trend 26-11-19 10:27

Mezoterapi ile cildinizde gençlik etkisi

Belirli bir yaştan sonra genetik faktörler, hava kirliliği, sigara ve alkol kullanımı, güneşin etkisi ve yaşlanma etkisiyle beraber cilt elastikiyetini kaybeder.

Kadin 20-11-19 08:45

Vücutta yaşanan sarkmalar için mezoterapi uygulamaları!

Medikal Estetik Hekimi Dr. Seran Göçer, mezoterapide enzimatik içeriğe sahip olan Pb serumun içinde yoğun olarak kollojenaz içeren formu ile boyun ve dekolte bölgesinde germe, toparlama, daha az oranda bulunan lipaz enzimi ile de inceltme ve daraltma yaparak aynı seansta hem gıdıyı azaltabildiğini, hem de boyun cildini germek için destek olduğunu söyledi.

Trend 01-11-19 10:21
Yurthaber 17-10-19 12:46

Cildinizde mezoterapi etkisi essin!

Cilt insanın en özel ve değerli giysisidir. Bu nedenle her zaman en etkili ve güvenilir yöntemlerle bakıma ihtiyaç duyar. Günümüzde şehir yaşamanın olumsuz etkileri yani hava kirliliği, stres ve uyku düzeninde bozukluk gibi etmenler cildin daha kolay yıpranmasına neden oluyor.

Kadin 15-10-19 09:56

Mezoterapi bir çok soruna çözüm oluyor

Medikal Estetik Hekimi Dr.

Yurthaber 03-10-19 12:10

Mezoterapi bir çok soruna çözüm oluyor

Medikal Estetik Hekimi Dr.Metehan Özgür, mezoterapi uygulamasının bir çok soruna çözüm olabildiğini belirtti.1952 yılında ilk kez Dr.

Yurthaber 11-09-19 12:15
Yurthaber 05-09-19 12:34

Örümcek ağı estetiği ile mezoterapinin mükemmel uyumu

Örümcek Ağı estetiği ameliyatsız yüz germe, canlandırma ve form kazandırma işlemidir. Medikal Estetik Uzmanı Dr. Nejat Can, örümcek ağı estetiği hakkında tüm bilinmeyenleri bizler için açıklarken, mezoterapi ve mezo spider işlemlerinin de önemine değindi.

Kadin 02-09-19 10:55

Mezoterapi ile gençliğinizi geri kazanın

Yaşlanma son derece kompleks ve deri de dahil olmak üzere vücut üzerinde farklı etkileri olan bir süreçtir. Klinik olarak yaşlanmış bir cilt; ince, kuru, soluk, lekeli ve elastikiyetini kaybetmiş bir yapıdadır.

Kadin 02-09-19 10:38

Mezoterapi bir çok soruna çözüm oluyor

Medikal Estetik Hekimi Dr.

Yurthaber 07-08-19 13:15

Mezoterapi uygulamalarındaki yenilikler ile cildiniz şimdi daha canlı

Mezoterapi, lokal olarak belli bir bölgenin tedavisini seçen uygulama şeklidir. Pek çok alanda kullanılır. 1980'lerin başında Fransa'da tanımlandı ve günümüzde değer kazanarak klasik tedavilerin içine girdi.

Kadin 06-08-19 10:17

Mükemmel görünümlü bir vücut için öneriler

Beslenmemize dikkat etsek de, diyet yapsak da, spor yapsak da, vücudumuzun bazı bölgelerindeki fazlalıklardan ve kötü görünümdeki çatlak izlerinden, portakal kabuğu görünümden bir türlü kurtulamayız. Yaza girerken Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Ahu Birol Kocaalp, çatlak izlerinden ve selülitlerden kurtulmak, fit görünmek ve bölgesel yağlanmada etkili mezoterapi yöntemi hakkında bilgi verdi.

Kadin 05-08-19 10:11
Yurthaber 25-07-19 14:40