Pilates Nasil Yapilir Haberleri

Pilates dersi için evlerine gidiyordu! İğrenç tacizi not kağıtlarına yazmış... Anne kızına böyle demiş: 'Tacizden hapiste yatarım, hapiste yatmamı ister misin?'

Kartal'da Y.P. hakkında pilates hocası sevgilisinin 16 yaşındaki kızını taciz ettiği iddiasıyla 8 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 16 yaşındaki çocuğun yaşadıklarını not kağıtlarına yazdığı ortaya çıktı. Babanın şikayeti üzerine dava açılırken annenin ise kızını ikna ederek olayı kapatmaya çalıştığı öne sürüldü.

Haber 2024-03-23 12:01:21

90 yaşına merdiven dayayan profesör dinçliğin formülünü açıkladı! Türkiye'deki ilk nöropsikoloji laboratuvarını kurmuştu

Türkiye'deki ilk nöropsikoloji laboratuvarını kuran Prof. Dr. Öget Öktem Tanör, 89 yaşında olmasına rağmen üniversitede ders vermesi ve hasta bakmasının yanı sıra her gün 1 saat yürüyüp, haftada bir gün pilates yapıp gençlere örnek oluyor.

Haber 2024-03-18 13:51:44

Bakan bir daha baktı... İbrahim Çelikkol'un üstsüz pilates pozu gündem oldu!

'Kuş Uçuşu' dizisinin yemeğinde bir araya gelen ünlü oyuncular Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol arasındaki diyalog ve sonrasında Çelikkol'un Akalay'ı omzundan öpmesi gündem olmuştu. Şimdi de ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol'un pilates pozları gündem oldu.

Magazin 2024-01-10 17:28:13

Pilates eğitmeniyle ilişkiye başladı, küçük kızını uyutmayıp taciz etti! İğrenç taciz iddiasında ses kayıtları anneyi ele verdi: Yatakta her şeye şahit olmuş

Pilates hocası M.P.'nin 13 yaşındaki kız çocuğuyla ilgili skandal taciz iddiası ağızları açık bıraktı. Davalık olan iddiaya göre; eşinden boşanan 2 çocuk annesi M.P. ile pilates dersi verirken ilişki yaşamaya başladığı Y.P. birlikte yaşamaya başladı. Y.P., annesinin de olduğu yatakta 13 yaşındaki çocuğu taciz etti. Mide bulandıran olayda Y.P.'nin küçük kızı sabaha dek uyutmaması, anne M.P.'nin iğrenç anlara tanık olup ses çıkarmadığını ortaya çıkaran ses kaydı gibi detaylar da var...

Haber 2024-01-02 09:29:44

CUMA NAMAZI NASIL KILINIR, kaç rekat? Diyanet 3 Kasım 2023 cuma saatleri ve cuma namazı kılınışı!

Cuma namazı kılınışı internette araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cuma hutbesi konusunu "Zulme rıza göstermek zulümdür" olarak belirledi. Cuma namazı nasıl kılınışı ile ilgili detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il 3 Kasım 2023 cuma vakitleri ile cuma namazı kılınışı hakkında bilgiler...

Haber 03-11-23 11:39

Ünlü şarkıcı Simge hedefi olan 46 kiloya düştü! Fit hali sosyal medyayı salladı

Hem şarkıları hem de cesur pozlarıyla dikkat çeken Simge Sağın pilates ve sağlıklı beslenme ile 46 kiloya düştü. İddialı sahne kostümleriyle magazin gündeminde yer alan 41 yaşındaki popçu, bu kez fit haliyle dikkat çekti.

Magazin 26-10-23 09:59

Evde spor yapanların favorisi olacak en iyi pilates bantları

Kasları çalıştırmak ve güçlendirmek için düzenli aralıklarla spor yapmak gerekiyor. Spor salonlarına gitmek için vaktiniz yoksa veya evde spor yapmak size keyifli geliyorsa kaslarınızı çalıştırmak için kendinize uygun bir pilates bandı kullanabilirsiniz. Kol ve bacak kaslarınızı kademeli olarak güçlendirmenizi sağlayacak pek çok pilates bandı mevcut. "Hangi pilates bandını almalıyım?" diyorsanız sizler için hazırladığımız birbirinden kullanışlı önerileri inceleyelim.

Haber 10-10-23 17:32

Pilates nasıl yazılır? Pilates mi plates mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Günlük hayattaki konuşma dilinde Türkçe olmadığı hâlde ya da Türk Dil Kurumunda karşılığı bulunmadığı halde kullanılan birçok yabancı kökenli kelime vardır. Bu tür kelimeler genel olarak bir Türkçe karşılık oluşturulana dek var olduğu şekilde kullanılır. Pilates kelimesi de bu tür kelimeler arasında yer alır. Yazımı ve telaffuzu sıklıkla karıştırılan pilates yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 07-09-23 20:19

KURBAN ETİ NASIL SAKLANIR? Kurban eti kaç saat dinlendirilir, ne zaman buzluğa konur? İşte püf noktaları

Kurban eti nasıl saklanır merak ediliyor. Kurban bayramının ikinci gününde kurban kesme ibadetini yerine getiren vatandaşlar kalan etlerini nasıl muhafaza edeceklerini araştırıyorlar. Etin bozulmasını önlemek için doğru saklanması çok önemli. Ayrıca kesim sonrası etin bakteri ile enfekte olmaması için doğru şekilde saklanması gerekli. Peki, Kurban eti kaç saat dinlendirilir, ne zaman buzluğa konur? İşte tüm merak edilenler...

Haber 29-06-23 15:43

Ivana Sert güzellik sırrını açıkladı! Formda kalmak için bakın ne yapıyormuş

Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Armağan Çağlayan'ın Youtube programına konuk oldu. Güzelliği ve fiziğiyle gündemden düşmeyen Ivana Sert güzellik sırlarını tek tek açıkladı. Formda kalkmak için her gün pilates yaptığını söyleyen Sert, nasıl beslendiğini de paylaştı. İşte Ivana Sert'ın güzellik sırları...

Magazin 19-05-23 13:08

Büyükçekmeceliler ’Dünya Pilates Haftası’nı pilates yaparak kutladılar

Büyükçekmeceli Kadınlar Dünya Pilates Haftası etkinliğinde bir araya geldi.

Yurthaber 10-05-23 10:20

DEPREM DAYANIKLILIK TESTİ NEDİR, NASIL YAPILIR? Evim depreme dayanıklı mı? 6,4 ve 5,8'lik Hatay depremleri sonrası risk tespiti işlemi

Deprem dayanıklılık testinin nasıl yaptırılacağı 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden tam 14 gün sonra, Hatay'da 6 kişinin hayatını kaybettiği 6,4 ve 5,8'lik depremler sebebiyle tekrar merak konusu oldu. Herkesin aklında tek bir soru var: Evim depreme dayanıklı mı? İstanbul ve Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan kişiler internette araştırma yapıyor. Peki, deprem dayanıklılık testi nedir, nasıl yapılır?

Haber 21-02-23 08:56

Survivor Kardelen Kalender bikinili paylaşımlarıyla nefes kesti! 'Sezonun en güzel yarışmacısı'

Survivor 2023 sezonunun iddialı yarışmacıları arasında yer alan pilates eğitmeni Kardelen Kalender, yalnızca performansıyla değil, güzelliğiyle de izleyicinin ilgisini çekmeyi başardı. Sosyal medyada epey aktif olan Kardelen Kalender, iddialı paylaşımlarıyla beğeni topladı.

Magazin 18-01-23 12:15

Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan mini şortlu paylaşımıyla mest etti!

Star TV'de yayınlanan Duy Beni dizisinde Melisa karakterine hayat veren ve rolü ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Sümeyye Aydoğan, hem oyunculuk performansıyla hem de sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde pilates yaptığı anları takipçileriyle paylaşan isim bu kez mini şortlu paylaşımıyla büyüledi.

Magazin 23-09-22 12:45

Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan taytıyla pilates pozu verdi!

Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisinde Melisa karakterini canlandıran ve bu rol ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Sümeyye Aydoğan, oyunculuk performansıyla sık sık gündeme gelen isimler arasında yer alıyor. Son olarak dizide yer alan sahnelerle sosyal medyayı sallayan genç isim, pilates yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 13-09-22 13:12

2022 YKS EK TERCİH İŞLEMİ NASIL YAPILIR? YKS ek tercih ücreti ne kadar?

YKS ek tercih süreci ÖSYM tarafından yapılan açıklamanın ardından 7 Eylül 2022 Çarşamba günü başladı. Üniversitelerin 2 ve 4 yıllık bölümlerine yerleşemeyen adaylar tarafından araştırılıyor. YKS ek tercih süreci ile ilgili son dakika açıklaması 7 Eylül 2022 Çarşamba günü ÖSYM tarafından yapıldı. Peki, YKS ek tercih işlemi nasıl yapılır, YKS ek tercih ücreti ne kadar?

Egitim 08-09-22 09:18

Ebru Şallı göğüs dekolteli ayna pozuyla fiziğini sergiledi! Burası alev aldı

Ünlü sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla nefes kesmeye devam ediyor. Muhteşem fiziğiyle göz kamaştıran 45 yaşındaki ünlü isim, son olarak derin göğüs dekolteli ayna pozuyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 09-08-22 16:50

Şevval Şahin'in bikinili tatil pozu sosyal medyayı yıktı geçti! Bazen sadece bebek olmak istersin

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü manken Şevval Şahin, paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Şahin, geçtiğimiz günlerde pilates yaparken çekildiği videosuyla olay olmuştu. Ünlü manken bu kez kucağında bebekle verdiği bikinili tatil pozuyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 21-06-22 10:54

Ebru Şallı havuz kenarından mayolu poz verdi!

Model, sunucu ve pilates eğitmeni olan Ebru Şallı, sıcak havanın keyfini çıkardı. Havuz kenarından mayolu pozunu paylaşan 45 yaşındaki Ebru Şallı, düzgün fiziğiyle adeta genç kızlara taş çıkarttı.

Magazin 17-06-22 00:15

CUMA NAMAZI NASIL KILINIR? Cuma namazı kaç rekat? İşte Diyanet Cuma namazı kılınışı bilgileri!

Cuma namazı nasıl kılınır? sorusunun yanıtı Müslümanlar için mübarek kabul edilen cuma günü sebebiyle camiye gidip cemaatle namaz kılmak isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün eller semaya yükselecek ve dualar edilecek. Peki Cuma namazı nasıl kılınır? Cuma namazı kaç rekat? Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan bilgiler haberimizde...

Haber 03-06-22 12:46

Sporcular için şık ve terletmeyen en iyi sporcu sütyeni çeşitleri

Pilates, yoga, ağırlık çalışma ya da fitness hayatınızın bir parçası mı? Hangi tür sportif faaliyetle uğraşırsanız uğraşın mutlaka kullanmanız gereken klasik görünümlü sütyenlerden sıkıldınız mı? Öyleyse çok daha farklı, şık görünümlü ve bir o kadar da serin tutan sporcu sütyenlerini incelediğimiz listemize beraber göz atalım.

Kadin 24-05-22 15:16

SİVASSPOR ALANYASPOR MAÇI NASIL İZLENİR? Sivasspor - Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Maçın muhtemel 11'leri!

Sivasspor - Alanyaspor maçı heyecanla bekleniyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edecek iki takım da maçın galibi olmak istiyor. Sivasspor, Alanyaspor'u 4 Eylül Stadyumu'nda konuk edecek. Sivasspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Sivasspor - Alanyaspor maçının muhtemel 11'leri!

Spor 11-05-22 17:02

Zayıflamak ya da sağlıklı bir hayata başlamak isteyenler için en iyi pilates topu markaları

Pilates son yılların hızla yükselen spor trendleri arasında yer alıyor. Yaza formda ve incecik girmek için pilates topu edinmek yeterli oluyor. İnternet sitelerinde farklı birçok pilates topu bulunuyor. “Pilates topu ne işe yarar?” ve “Pilates topu kaç cm olmalı?” gibi sorular sorduğunuzu duyar gibiyiz. Cevapları sizin için hazırladığımız yazımızda bulabilirsiniz. Birlikte göz atmaya ne dersiniz?

Haber 02-05-22 10:47

TEHECCÜD NAMAZI NASIL KILINIR? Teheccüd namazı ne zaman kılınır, kaç rekat? Teheccüd namazı yatmadan önce kılınabilir mi?

Teheccüd namazı, İslam Peygamberi Hazreti Muhammed'in teşvik ettiği bir ibadet biçimidir. Önemi büyük olan bu ibadet biçiminin faziletleri de oldukça çoktur. Peki Teheccüd namazı nasıl kılınır? Teheccüd namazı ne zaman kılınır, kaç rekat? Yatmadan önce kılınabilir mi? İşte detaylar...

Haber 02-05-22 08:43

BAYRAM NAMAZI NASIL KILINIR? Bayram namazı kaç rekat? Evde kılınabilir mi? Bayram namazında okunacak dualar neler?

Bayram namazı nasıl kılınır? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar Ramazan Bayramı sebebiyle konuya ilişkin yaptıkları araştırmalara hız verdi. Diyanet İşleri Başkanlığı, konu hakkındaki bilgileri internet sitesinde yayımladı. Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Evde kılınabilir mi? Bayram namazında okunacak dualar neler? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Haber 02-05-22 04:56

AREFE GÜNÜ NE YAPILIR? Arefe günü 1000 ihlas okumanın fazileti nedir? Arefe günü 1000 ihlas süresi neden okunur?

11 ayın sultanı Ramazan ayının sonuna geldik. Arefe gününde 1000 İhlas okumanın fazileti bu özel günü dua okuyarak ve ibadet ederek geçirmek isteyenler tarafından araştırılıyor. Bu mübarek günde, Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.) faziletlerini bildirdiği İhlas Suresi'ni bin tekrarla okunması tavsiye ediliyor. Arefe gününde ihlas duasının faziletleri hakkında detayları öğrenmek isteyenler Arefe Günü 1000 İhlas okumanın fazileti nedir sorusuna yanıt bulmaya çalışıyor. İşte İhlas suresinin önemi!

Haber 01-05-22 22:52

Ebru Şallı zayıf fiziğiyle dikkat çekti! İskelet modası çoktan geçti...

Sunucu Ebru Şallı en son tüp bebek tedavisiyle gündeme gelmişti. Spor hareketleri ve beslenme tavsiyelerini sosyal medya hesabından paylaşan pilates eğitmeni Ebru Şallı, tahtanın üzerine yattığı pozuyla eleştiri yağmuruna tutuldu.

Magazin 14-04-22 18:44

Yorgunluğu bahane etmeyin! Yorgunken bile...

Varis, toplardamarların genişlemesi ve kılcal damar problemiyle oluşur. Deri üzerinde belirgin şekilde görülen varislerin yanı sıra bir de görülmeyen iç varisleriniz olabilir. Peki varis oluşumuna nasıl engel oluruz? Spor yapın, özellikle pilates, yoga, yüzme ve en önemlisi yorgun olduğunuzda bile yürüyün. Bacak kaslarınızı çalıştırın.

Haber 22-03-22 11:12

Ebru Şallı’nın güzellik sırrı açığa çıktı! Her sabah kahvaltıdan önce bunu içiyor

Yılların eskitemediği güzel isimlerden olan Ebru Şallı, uzun yıllar mankenlik yaptıktan sonra da fit görünümünü beslenme şekliyle ve pilates yaparak korumaya devam etti. Ebru Şallı’nın güzellik sırrı her zaman merak edildi. Pilates ve sporun yanı sıra yediğine ve içtiğine dikkat ettiğini söyleyen güzel manken aynı zamanda her sabah kahvaltıdan önce içtiği detoks suyuyla özenilesi formunu korumaya devam ediyor.

Haber 22-02-22 14:12

Spor severlere hediye olarak alabileceğiniz 200 TL altı en güzel hediyeler

Sporsever birine hediye alacaksanız seçenekleriniz nispeten daha kolay. Üstelik çok büyük bütçeler harcamadan da hediye alacağınız kişinin beğeneceği seçenekleri bulabilirsiniz. Hediye alternatiflerine göz atmadan önce sevdiğiniz kişinin hangi spor alanına yönelik ihtiyacı olduğunu belirlemekle işe başlayabilirsiniz. Böylece seçim yapmak daha kolay olur. Su mataraları, pilates setleri, koşu aksesuarları, spor kıyafetleri gibi pek çok seçenek, yazımızda sizi bekliyor!

Haber 18-02-22 12:45

Faik Öztürk'ün pilates topuyla imtihanı! İzleyenler şaşkına döndü

Flash TV’de yayınlanan Haberin Kralı programını sunan Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, canlı yayında pilates topuyla spor yapmak isteyince ortaya ilginç anlar çıktı.

Magazin 24-11-21 10:34

Evinizi uygun fiyata pilates salonuna dönüştürecek ürün önerileri

Birkaç temel ekipmanı edindikten sonra evinizde rahatlıkla yapabileceğiniz pilates ile sıkılaşırken dinçleşmek mümkün! Saymakla bitmeyecek birçok faydası bulunan pilates, spor yaparken vücudunun esnekliğini artırmak isteyenler için ideal. Evinizde fazla yer kaplamayacak birkaç parçayla evinizi uygun fiyata pilates salonuna dönüştürmek istiyorsanız bu yazıya göz gezdirmenizde fayda var!

Haber 20-11-21 08:48

5 soruda Polonya-Belarus sınırında göçmen krizi

Avrupa Birliği'nin (AB) yürütme organı olan Avrupa Komisyonu, Belarus lideri Aleksandr Lukaşenko'yu, göçmenleri kolay giriş vaadiyle AB sınırına toplamakla suçladı. Komisyona göre Lukoşenko bu politikası kapsamında "insanlık dışı ve gangstervari" bir yaklaşım benimsedi. Lukaşenko ise "sorunun mimarı olduğu" suçlamasını reddediyor. Halen Polonya-Belarus sınırında en az 2 bin göçmen bulunuyor. Peki son göçmen krizi nasıl başladı? Taraflar ne diyor? AB son krizde nasil bir politika izledi?

Haber 10-11-21 07:00

Ağrılı kadınlar ücretsiz pilates eğitimi alıp iş yeri açabilecek

Ümit Şamiloğlu Gençlik Spor ve Yaşam Kulübü kurucusu Ümit Şamiloğlu: - "Kadınlarımıza pilates eğitimi vererek, onların belge almasını sağlayarak, daha sonra meslek edinmelerini sağlamayı amaç edindik. Sporu evlere sokmak istiyoruz. Ağrılı kadınların sporla tanışmasını istiyoruz"

Yurthaber 05-10-21 19:03

Spor salonundan paylaştı! Ebru Şallı'nın derin göğüs dekoltesi olay yarattı

Ünlü manken ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, sosyal medyadaki iddialı paylaşımlarına devam ediyor. Spor salonunda çektiği fotoğrafla yine Instagram'ı sallamayı başardı.

Magazin 28-07-21 19:38

Selen Seyven'den hamile pilatesi

Ünlü oyuncu Selen Seyven (35), geçtiğimiz yıl Baran Yıldırım ile evlenmişti. Anne olmak için gün sayan Seyven'in karnı burnunda pilates yaptığı bu anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-07-21 16:55

Berrak Tüzünataç zayıfladı! Son halini hayranlarıyla paylaştı

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, paylaştığı fotoğrafla hayranlarını şaşırttı. Son zamanlarda pilates yapan ve beslenme alışkanlığını değiştiren Berrak Tüzünataç, her geçen gün biraz daha zayıflıyor.

Magazin 29-06-21 21:11

Seksi tulumuyla yürek hoplattı! Ebru Şallı'nın ayna pozları sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Ünlü pilates eğitmeni ve manken Ebru Şallı, sosyal medyadaki birbirinden iddialı paylaşımlarına devam ediyor. Son olarak seksi tulumuyla ayna karşısında verdiği pozlarla takipçilerinin yüreğini hoplattı.

Magazin 24-06-21 14:48

Ayna pozları olay yarattı! Ebru Şallı'nın göğüs dekoltesi Instagram'ı yaktı geçti

Ünlü manken ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, fit fiziğiyle dikkati üzerine çekmeye devam ediyor. Son olarak ayna pozlarını paylaşan Ebru Şallı, göğüs dekoltesiyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 31-05-21 13:29

Kurtlar Vadisi'nin Hakime Birsen'i Aylin Mirva Sağlam eridi! 50 kilo verdi

‘Kurtlar Vadisi’nde Hakime Birsen rolüne hayat veren Aylin Mirva Sağlam son görüntüsüyle olay oldu. Pilates ve diyetle zayıflayan güzel oyuncunun son haline beğeni yağdı.

Magazin 10-04-21 09:45

Sağlık için spor yapacaklar

Gaziemir Belediyesi, 7-14 Nisan tarihlerini kapsayan Dünya Sağlık Haftasına özel bir etkinlik hazırladı.Gaziemir Belediyesinin Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü iş birliğiyle, 9 Nisan Cuma günü saat 09.00’da Gaziemir Festival Alanında Sağlıklı Yaşam etkinliği düzenlenecek.Her yaştan Gaziemirlinin katılımına açık olacak etkinlikte, spor eğitmenleri eşliğinde, sosyal mesafe kurallarına uyularak aerobik ve pilates dersleri yapılacak.

Yurthaber 07-04-21 13:00

Turgutlu Belediyesinin cimnastik ve pilates kursları başladı

Turgutlu Belediyesinin Nurgül Fidan Spor Salonu’nda düzenlediği ücretsiz cimnastik ve pilates kursları başladı.Kontrollü normalleşme dönemiyle birlikte çocuk, genç ve yetişkinlere yönelik kurslarını açan Turgutlu Belediyesi, bünyesinde cimnastik ve pilates kurslarına da yer vermeye başladı.

Yurthaber 25-03-21 17:00

Ispartalı kadınların açık havada pilates keyfi

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Jimnastik İl Temsilciliği işbirliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel bir etkinlik düzenlendi.

Yurthaber 08-03-21 14:49

İpekyolu Belediyesinden ücretsiz pilates kursu

Van’ın İpekyolu Belediyesi, kadınlara yönelik ücretsiz pilates kursu düzenleyeceğini duyurdu.Belediyeye bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ‘Şehr-i Spor İpekyolu’ sloganıyla spor etkinliklerine farklı kesimlerin katılımını sağlamak amacıyla hayata geçirilen çalışmalar, pilates kursuyla devam ediyor.

Yurthaber 14-02-21 09:52

Köylü Kadınlara Pilates Dersi

İzmir Seferihisar Belediyesi'nin pandemi koşullarında spor etkinliklerine ulaşamayan kadınlar için başlattığı pilates projesi büyük ilgi görüyor

Haber 10-02-21 18:01

Muradiye Yaşam Merkezi hizmete devam ediyor

Yunusemre Belediyesi Muradiye Yaşam Merkezi’nde korona virüs tedbirleri kapsamında spor kursları devam ediyor.Yunusemre Belediyesi Muradiye Yaşam Merkezi spor salonunda pilates, yoga, fıtness, gibi spor aktiviteleri yapılıyor.

Yurthaber 04-02-21 14:58

Gyrotonic nedir? Faydaları saymakla bitmiyor

Gyrotonic, eklem kabiliyetini maksimize etmek amacıyla kullandığımız, aynı zamanda kasların da güçlenmesini sağlayan bir egzersiz metodudur. Yoga, pilates, tai-chi ve danstan esinlenmiş olan bir egzersiz yöntemidir. Bulan kişinin bir dansçı olması ve abisinin de fizik tedavi uzmanı olması egzersiz sisteminin bu yönde daha fazla gelişmesini sağlamıştır. Bedenin hareket kabiliyetini arttırmayı hedefler.

Haber 01-02-21 12:18

Aletli pilates hareketleri ile sımsıkı bir vücuda sahip olun!

Pilates hareketleri güçlü kaslara sahip olmak için tercih edilen bir spordur. Aletli pilates hareketleri faydaları ile dikkat çekmektedir. Kasları kuvvetlendiren, sırt ağrılarını dinden, duruşu düzelten aletli pliates hareketleri, kemiklerin güçlenmesine, hızlı yağ yakımına ve bölgesel incelmeye yardımcı olur. Rahat uygulanması ile de tercih edilen reformer pilates yani aletli pilatesin faydaları arasında eklem rahatsızlıklarının giderilmesi ve kan dolaşımının artması da vardır.

Haber 15-01-21 10:56

Evde spor ve beslenme programı

Evde spor yapabilmenin rahatlığı ile Özel Ümit online zayıflama dersleri başladı.Özel Ümit Tıp Merkezi Fitness Antrenörü ve Pilates Eğitmeni Gülçin Kaya Uğur tarafından verilecek özel derslerle zayıflama programı düzenlenecek.

Yurthaber 06-01-21 12:43