Pirinc Ile Cilt Beyazlatma Haberleri

Kusursuz bir cilt görünümü için bu beş şeyi yap!

Kusursuz bir cilt görünümüne sahip olmak, birçok kişinin hayali. Bunu yapmak doğru cilt bakımı alışkanlıklarıyla mümkün. Kusursuz bir cilt görünümü için dikkat etmeniz gereken beş sır bulunuyor. Bu adımlar, cildinizin sağlığını destekler, nem dengesini korur, akne ve lekeleri azaltır ve cildinizi genç ve canlı tutar. Doğru cilt bakımı rutini ile, her zaman sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olabilirsiniz.

Kadin 2024-03-19 16:06:22

Cilt lekelerini silip süpürüyor! Kusursuz bir cilde sahip olmak için 3 önemli madde

Cilt lekeleri, birçok kişinin karşılaştığı bir sorundur. Kusursuz bir cilde sahip olmak için doğru bakım rutinleri önemlidir. Cildi iyileştiren bu 3 madde, cildinizin tonunu eşitlemeye, lekeleri azaltmaya ve cildinizi yenilemeye yardımcı olur. Doğru cilt bakımı ile daha parlak, pürüzsüz ve kusursuz bir cilde sahip olabilirsiniz.

Kadin 2024-03-15 12:34:24

Selen Görgüzel yıllar önce sette uğradığı tacizi anlattı! Akıllara Çocuklar Duymasın'daki Ferdi Akarnur'un şoke eden sözleri geldi

Son dönemde sperm ile cilt bakım açıklamasıyla gündeme gelen Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel yıllar önce dizi setinde uğradığı tacize dair konuştu. Selen Görgüzel'i taciz eden isimlerden birinin Çocuklar Duymasın'daki Ferdi Akarnur olduğu iddia edildi.

Magazin 2024-02-26 07:37:34

Stevens-Johnson sendromu nedir, belirtileri nelerdir? Stevens-Johnson sendromu nasıl tedavi edilir?

Stevens-Johnson sendromu, nadir görülen ancak potansiyel olarak hayati tehlike taşıyan bir durumdur. İlaçlar gibi birtakım maddeler bu sendromu tetikleyebilir. Bu neden ile herhangi bir ciddi cilt reaksiyonu veya mukoza zarlarında değişiklik belirtisi olan bireyler, derhal tıbbi yardım almalı ve potansiyel tetikleyiciler hakkında doktorlarına bilgi vermeli, bu maddelerden ise kaçınmalıdır. Peki, Stevens-Johnson sendromu nedir, belirtileri nelerdir? Stevens-Johnson sendromu nasıl tedavi edilir?

Haber 2024-01-07 14:15:59

Diğer Haber Etiketleri

alara cilt cilt bakımı hücre hücreler mon cilt lekesi Ece Erken ele hamdi karakteri ünlü oyuncu Ferdi Akarnur sendrom iç giyim dagi iç giyim tutku iç giyim tommy hılfıger tutku erkek atlet Güneş cc krem Göz BB krem fondöten güzellik mor Oyuncu yaşında Serpil Çakmaklı yeşilçam bakım nar cilt kanseri philips oneblade sant gül suyu incir çekirdeği yağı faydaları egzersiz stres dengeli beslenme temizlik tonik nemlendirici cilt sağlığı kudret narı kabızlık hazımsızlık şişkinlik bağırsak bağışıklık saç iltihap ceviz buğday biberiye biberiye yağı biberiye suyu nasıl yapılır vazelin vazelinin cilde faydaları vazelinin yüze faydaları botoks hindistan cevizi yağı kabak lifi tiktok güneş kremi güneş kremi faydaları aloe vera Güneş yanığı saç bakımı enfeksiyon akne nasıl geçer yaşlılık saç uzatma keten tohumu bentonit kili şakak ağrısı Selülit selülite iyi gelen şeyler ph değeri faydaları nelerdir kolajen içeren besinler siyah zerdeçal yoğurt limon hint sağlıklı besinler cildi tarif sirke eo uyku problemi bebek pudrası uyku ilik ayak ayaklar yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde maske kaz ayağı acıbadem acı badem faydaları genital bölge koltuk altı kararması karbonat kadın böbrekler Amazon L'Oréal maybelline garnier nivea tangle teezer unilever remington la roche posay cerave vichy Johnson & Johnson nivea güneş kremi nivea krem faydaları selülit tedavisi selülite iyi gelen doğal çözüm 1 haftada selülit nasıl gider genç yaşlı yaşlanma karşıtı krem kansızlık belirtileri kansızlık kansızlık ne iyi gelir fayda çay ağacı çay ağacı kremi çay ağacı kremi faydaları çay ağacı kreminin faydaları

Dış giyim kadar iç giyim de önemli! Kaliteli markaların iç giyim ürünlerini sizin için bir araya getirdik

İç giyim, cilt sağlığını da etkilediğinden kaliteli iç çamaşırı seçmek günlük konforunuzu ve sağlığınızı korumak adına oldukça önemli bir konu. Nefes alabilen, yumuşaklığıyla öne çıkan ve cildin doğal dengesini koruma özellikleri ile bilinen pamuk sayesinde konforu ve sağlığı bir arada sunan çeşitli iç giyim ürünlerini sizler için derledik. Gelin dayanıklı dikişleri ve rahat kalıplarıyla iç giyim deneyiminizi bir üst seviyeye taşımanızı sağlayacak 10 iç giyim ürününe birlikte göz atalım.

Haber 04-01-24 17:08

CC krem kimlere uygundur? Kimler CC krem kullanabilir?

Gerek cilt bakımında gerekse makyaj kullanımda sayısız özelliği ile öne çıkan çok fazla kozmetik ürün bulunmaktadır. Bu ürünlerin kimisi kapatıcı özelliğiyle dikkat çeken kimisi ise nemlendirici özelliği ile ön plandadır. CC krem de bu kozmetik ürünler arasında yer alan ve birçok kişi tarafından kullanılan bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır. 'Color Control' olarak da tabir edilen CC kremlerin cilt üzerinde çok sayıda olumlu etkisi vardır. Peki, CC krem kimlere uygundur, kimler kullanabilir?

Kadin 23-12-23 18:12

BB krem ile fondöten arasındaki fark nedir?

Kadınlar için cilt bakımıyla beraber makyaj yapmak adeta bir tutkudur. Günümüzde birçok farklı markanın çeşitli özelliklere sahip makyaj malzemeleri vardır. BB krem de ten makyaj malzemesi olarak bilinen aynı zamanda cilt bakımında da kullanılan bir üründür. Fondöten de yaygın olarak kullanılan makyaj malzemeleri arasında yer almaktadır. Ancak iki ürün benzer özellikler göstermesine rağmen birbirinden belirgin oranda farklıdır. Peki, BB krem ile fondöten arasındaki fark nedir?

Kadin 23-12-23 18:09

BB krem ve CC kremin farkı nedir? Kim, hangisini kullanmalı?

Günümüzde hem cilt bakımında hem de makyaj alanında çeşitli birçok ürün kullanılır. Bu ürünlerin kimisi cildi nemlendirmeye yararken kimisi ise kapatıcılığı ile öne çıkar. Pek çok kişinin kullandığı ürünler arasında BB krem ve CC kremde bulunmaktadır. Bu kremlerin çok sayıda özelliği vardır. Ancak iki ürün cilt yüzeyinde aynı etkiye sahip değildir. Benzer özellikler taşısa da sağladığı yararlar birbirinden farklıdır. Peki, BB krem ve CC kremin farkı nedir, kim, hangisini kullanmalı?

Kadin 20-12-23 18:28

Yeşilçam'ın cesur kadınlarındandı... Serpil Çakmaklı son pozuyla adından söz ettirdi

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan Serpil Çakmaklı yıllara meydan okuyor. Bir dönem Nihat Doğan ile hakkında çeşitli iddialarla anılan Serpil Çakmaklı bakımını eksik etmiyor. Ünlü oyuncu cilt bakımı sonrası son halini paylaştı.

Magazin 17-12-23 11:40

Havuç tohumu yağı ciltte ne işe yarar? Havuç tohumu yağı ciltte nasıl kullanılır?

Havuç tohumu yağı besleyici özellikleri ve sağlık üzerindeki olumlu etkileri ile bilinen doğal bir yağ türüdür. Kuzey Avrupa'da yetilen yabani havucun tohumlarından elde edilen bu yağ özellikle cilt bakımında, saç sağlığında ve genel vücut iyiliğinde kullanılan bir doğal üründür. Havuç tohumu yağı içerikleri sayesinde cilt sağlığını destekleyerek yaşlanma belirtilerini azaltabilir, cildi nemlendirebilir ve serbest radikallere karşı koruma sağlayabilir. Peki, havuç tohumu yağı nasıl kullanılır?

Kadin 27-11-23 15:33

Nar çekirdeği yağı nedir, ne işe yarar? Nar çekirdeği yağı ciltte nasıl kullanılır?

Doğal yağlar yüzyıllardır güzellik ve cilt bakımının vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Geleneksel tıbbın yanı sıra modern kozmetik dünyasında da önemli bir yer edinen doğal yağlar, cildin sağlığını desteklemek ve korumak için kullanılmaktadır. Bu doğal yağlardan biri olan nar çekirdeği yağı özellikle cilt bakımında sunduğu faydalar ile dikkat çekmektedir.

Kadin 25-11-23 13:12

Cilt (Deri) kanseri nedir? Cilt kanseri olduğumu nasıl anlarım?

Cilt kanseri günümüzde giderek artan bir sağlık sorunu haline gelmiştir. Cilt kanseri genellikle güneşin zararlı UV ışınlarına maruz kalma ile ilişkilidir. Cilt kanseri cilt hücrelerinin kontrolsüz bir şekilde büyümesi sonucu ortaya çıkan bir tümörle karakterizedir. Güneş ışınlarına maruz kalma, yanıklar, güneşe uzun süreli maruz kalma gibi faktörler cilt kanseri riskini artırabilir.

Haber 16-11-23 00:07

Philips OneBlade ile jilete elveda! Pratik ve etkili tıraş deneyimi sunan ürünü sizin için inceledik

Jiletle tıraşa son verecek, hayalini kurduğunuz pürüzsüz görünüme ulaşmanızı sağlayacak, cilt dostu özellikleriyle öne çıkan ve kullanıcılarından tam not alan Philips OneBlade QP2724/20 Yüz Hibrit Tıraş Makinesi'ni sizin için inceledik.

Haber 10-11-23 14:13

Gül suyu yüze her gün sürülür mü? Gül suyu cilt için nasıl kullanılır?

Gül suyu yüzyıllardır güzellik ve cilt bakımının vazgeçilmez bir parçası olmuş doğal bir mucizedir. Zarif ve taze gül çiçeklerinin buhar damıtma yöntemi ile işlenmesiyle elde edilen gül suyu cilt bakımında ve güzellik bakımında geniş bir kullanım yelpazesi sunar. Bu eşsiz doğal ürün kokusu ve faydalarıyla sadece bir güzellik sırrı değil aynı zamanda tarihin ve kültürlerin de bir parçasıdır.

Kadin 31-10-23 09:54

İncir çekirdeği yağı cildi sıkılaştırır mı? İncir çekirdeği yağı ciltte nasıl kullanılır?

Cilt bakımında incir çekirdeği yağı doğanın bize sunduğu değerli bir mucizedir ve son yıllarda cilt bakım rutinlerindeki önemli bir yer edinmiştir. Bu yağ incir meyvesinin çekirdeklerinden elde edilir ve cilt sağlığını iyileştirmek, gençleştirmek ve korumak için kullanılır. İncir çekirdeği yağı içeriğindeki zengin vitaminler, antioksidanlar ve doğal yağ asitleri ile bilinir. Bu doğal bileşenler cildi nemlendirme, besleme ve yenileme konusunda etkili olabilir.

Kadin 29-10-23 16:29

Işıltılı görünüm sağlayan cilt bakımı sırları: Sağlıklı ve genç bir cilt için neler yapmalıyız?

Cilt bakımı, güzel ve sağlıklı bir cilt için önemlidir. Cildimiz, dış etkenlere maruz kaldığı, yaş aldığı ve hormonal değişikliklere tabi tutulduğu için özenli bir bakım gerektirir. Temel bir cilt bakım rutini, cildi temiz, nemli ve koruyucu bir tabaka ile donatılmasını sağlar. Ayrıca, doğru beslenme, yeterli su tüketimi ve stresten kaçınma da cilt sağlığını olumlu etkileyen unsurlardır. İşte bebek bir cilde sahip olmanın sırları ve dikkat edilmesi gereken noktalar

Kadin 13-10-23 12:06

Şifa deposu: Kabızlığa son veriyor, cilt hastalıklarını hızla iyileştiriyor! İşte mucizevi faydaları

Doğada bulunan birçok besinin sağlığa pek çok faydası bulunuyor. Özellikle bağışıklık sistemine büyük katkı sağlayan kudret narı tam bir şifa deposu olarak nitelendiriliyor. Bir çok hastalığa faydalı olduğu öne sürülen kudret narı, sarı ve turuncu renklerinde pütürlü yüzeye sahip kabuğu ve kırmızı çekirdekleri ile pazar tezgahlarını süsledi.

Haber 08-10-23 08:57

Ceviz yağı cilde iyi gelir mi? Ceviz yağı cilt için nasıl kullanılır?

Ceviz yağı doğanın cömert armağanlarından biri olarak kabul edilir ve yıllardır sağlık ve güzellik alanında kullanılır. Ceviz yağı içeriğinde bulunan zengin besin maddeleri ve sağlığa faydalı yağ asitleri ile bilinir. Bu nedenle cilt bakımının bir parçası olarak ceviz yağı kullanımı cildinizi nemlendirmek, beslemek ve gençleştirmek için etkili bir seçenek olabilir.

Kadin 30-09-23 22:44

Buğday yağı cilt lekelerine iyi gelir mi? Buğday yağı ciltte nasıl kullanılır?

Cilt sağlığı insanların dikkatini çeken ve korumak istedikleri önemli bir konudur. Birçok insan cilt lekeleri, akne izleri veya yaşlanma belirtileri gibi cilt sorunları ile karşı karşıya kalabilir. Buğday yağı son yıllarda cilt bakımı dünyasında popülerlik kazanmış doğal bir yağ türüdür. Bu yağın cilt üzerindeki potansiyel faydaları pek çok kişinin ilgisini çekmiştir.

Kadin 30-09-23 22:34

Biberiye cilt için faydalı mı? Biberiye cilt için nasıl kullanılır?

Güzellik ve sağlık konularında doğal çözümler arayanlar için biberiye uzun süredir en iyi sırdaşlardan biri olmuştur. Bu aromatik bitki sadece yemeklere lezzet katan bir baharat olarak kalmamış aynı zamanda cilt bakımının vazgeçilmez bir bileşeni haline gelmiştir. Biberiye içerdiği zengin antioksidanlar ve doğal bileşenlerle cilt sağlığını desteklemek, akne ile savaşmak, cilt tonunu dengeli tutmak ve yaşlanma belirtileriyle mücadele etmek için kullanılan güçlü bir bitkidir.

Kadin 29-09-23 02:04

Vazelinin cilde faydaları nelerdir? Vazelin yüze sürülürse ne olur?

Vazelin yıllardır birçok insan için güzellik ve cilt bakımı rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Bu beyaz ve yarı saydam krem sahip olduğu bir dizi benzersiz özelliği sayesinde cilt bakımının ve güzellik ritüellerinin ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. Özellikle cilt üzerindeki çeşitli faydaları ile bilinen vazelin cildin nemini koruma, kuru cilt sorunlarını hafifletme ve dudakları yumuşatma gibi görevlerde oldukça etkilidir.

Haber 19-09-23 22:46

Ciltteki kırışıklıkları yok ediyor! Botoks etkisi gösteriyor

Cilt, hem yaş aldıkça hem de çevresel faktörlerin etkisiyle kırışabiliyor. Kırışıklığı yok etmek için ilk akla botoks geliyor. Ancak pahalı botoks işlemleri yerine evde yapılan doğal bakımlar ile uzun süreli genç cilde ulaşmak mümkün olabiliyor. Yaşlılık etkilerini silen bu yağın kullanımını uzmanla tavsiye ediyor.

Kadin 16-09-23 10:31

Kabak lifi nasıl kullanılır? Yüze kabak lifi kullanılır mı?

Temiz bir cilt aynı zamanda sağlıklı bir cilttir. Sağlıklı bir cilt ise genç görünmenin öncelikli sırları arasında yer alır. Bu nedenle cilt bakımı son derece önemlidir. Yüze uygulanan peelingler ya da özel maskeler ile sağlıklı bir cilde ve genç bir görünüme sahip olabilmek mümkündür. Ciltteki ölü hücrelerden kurtulmak ve cildi derinlemesine temizlemek için birçok doğal yöntem bulunur.

Haber 13-09-23 21:28

TikTok'u ele geçiren bu trende aman dikkat! Uzmanlar 'Doğru değil' diyerek uyardı

TikTok, son günlerde yeni bir trend ile çalkalanıyor. Influencerlar arasında hızla viral olan bu akıma karşı uzmanlardan da uyarılar gecikmedi. Sosyal medyada sıklıkla karşımıza çıkan SPF kokteyli trendi güneş kreminin geride bıraktığı beyaz görünüme karşı bir çözüm gibi görünüyor. Ancak cilt bakım uzmanları bunun iyi bir yöntem olmadığını söylüyor. Peki, SPF kokteyli nedir, sağlığa zararı nedir? İşte tüm merak edilenler...

Kadin 05-09-23 15:31

Evinizden eksik etmeyin: Cildi ve saçları ışıl ışıl parlatıyor! En az 10 yaş gençleştiriyor

Cilt ve saç bakımında doğal ürünlerin oldukça etkili faydaları bulunuyor. Pahalı ürünler almak yerine evde doğal ürünler ile bakım yapmak isteyenlerin evinde mutlaka aloe vera jeli bulunuyor. İşte duyunca şaşıracağınız aloe vera jelinin mucizevi faydaları...

Kadin 02-09-23 16:25

Keten tohumunun cilde faydaları nelerdir? Keten tohumu cilde nasıl uygulanır?

Keten tohumu sağlık ve güzellik için son derece değerli bir doğal kaynaktır ve özellikle cilt sağlığını desteklemek için kullanılan birçok faydalı özelliği vardır. Bu küçük ama güçlü tohumlar zengin besin içeriği ve omega-3 yağ asitleri ile bilinirler. Omega-3 yağ asitleri cildin nemini artırabilir, iltihapları azaltabilir ve cilt sağlığını iyileştirebilir. Ayrıca keten tohumları antioksidanlar açısından zengin olup cildin yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olabilirler.

Haber 31-08-23 23:54

Bentonit kilinin faydaları neler? Bentonit kili ne işe yarar?

Bentonit kil volkanik kül, tüf ve lavların kimyasal ayrışması ile oluşan bir kil türüdür. İçerisinde bulunan elektromanyetik negatif yük sayesinde toksin ve bakterileri vücuttan atmaya yardımcı olur. Bentonit kil birçok farklı alanda kullanılabilen doğal ve etkili bir üründür. Cilt bakımından sindirim sağlığına kadar uzanan geniş yelpazesi ile bu doğal mucize, size sağlık ve güzellikte doğal bir dokunuş sunuyor.

Haber 31-08-23 21:18

Şakak nedir? Şakak vücudun neresinde?

Şakaklar insan yüzünün önemli bir anatomik özelliğidir ve yüz ifadesini belirlemekte büyük bir rol oynar. Şakaklar başın yan tarafında bulunan ve gözün dış kenarı ile saç çizgisinin birleşim noktasında yer alır. Şakak bölgesi yüzün simetrisini oluşturan bir parçasıdır ve kişinin genel yüz hatlarına katkı sağlar. Şakakların üzerinde bulunan deri diğer yüz bölgeleri gibi yaşlanma, güneş hasarı ve cilt sorunlarına karşı hassastır.

Haber 30-08-23 16:24

Selülit nasıl geçer, ne iyi gelir? Evde uygulanabilecek yöntemlerle selülit nasıl yok edilir?

Selülit birçok kişinin en azından bir kez karşılaştığı estetik bir endişedir ve genellikle cilt altı yağların fibrotik bağ dokusu ile sıkıştığı bölgelerde oluşur. Bu durum, cildin pürüzlü ve portakal kabuğu benzeri bir görünüm kazanmasına neden olabilir. Selülit, genetik faktörler, hormonal değişiklikler, yaşlanma ve yaşam tarzı alışkanlıklarının bir sonucu olarak ortaya çıkabilir. Ancak selülitin tamamen geçirilip geçirilemeyeceği konusu hala tartışmalıdır.

Haber 30-08-23 00:34

Cildin pH dengesi nedir? Cildin pH dengesi bozulursa ne olur?

Cildin pH dengesi, cildin asidik veya alkali (bazik) özelliğini ölçen bir değerdir. pH skalası 0 ile 14 arasında değerler alır; 0 en asidik, 14 ise en alkali değeri temsil eder. Sağlıklı cilt pH'ı genellikle 4.5 ila 5.5 arasında olmalıdır. Bu hafif asidik pH, cildin koruyucu bariyerini destekleyerek mikroorganizmaların ve çevresel etkilerin cilde zarar vermesini engeller.

Kadin 29-08-23 16:50

Elma yağının faydaları nelerdir? Elma yağı soğuk algınlığına iyi gelir mi?

Elma yağı elma meyvesinin çekirdeklerinden soğuk pres yöntemiyle elde edilen doğal bir yağdır. Bu yağın yaygın olarak kullanıldığı alanlar arasında cilt bakımı, saç bakımı, masaj ve aromaterapi yer almaktadır. Elma yağı, zengin vitamin, mineral ve antioksidan içeriği nedeniyle birçok sağlık faydası sunar. Cilt bakımında elma yağı nemlendirici özellikleri ile bilinir ve cildin doğal nem dengesini korumaya yardımcı olabilir.

Haber 28-08-23 16:25

Lavanta sabunu faydaları: Lavanta sabunu ne işe yarar?

Lavanta sabunu doğanın huzur veren aromasını ve cilt bakımının güzelliklerini bir araya getiren özel bir üründür. Lavanta bitkisi antik çağlardan beri rahatlatıcı ve sakinleştirici etkileriyle tanınmıştır. Bu eşsiz bitki lavanta sabunlarına doğal bir güzellik ve ferahlık katmak amacıyla kullanılır. Lavanta sabunu saf lavanta yağı veya lavanta çiçekleri ile üretilir ve cildi temizlemenin yanı sıra zihni rahatlatma özelliğiyle de öne çıkar.

Haber 28-08-23 12:53

Tonlarca para harcamaya son! Botoks etkisi yaratan mucizevi maske tarifi

Ciltte meydana gelen kırışıklıklar istenmeyen bir görüntüye sebep veriyor. Tonla para harcayıp botoks yaptırmak yerine evde doğal yöntemlerle cildinize güzellik katabilirsiniz. Kırışıklıkları azaltmak için kolajen içeren besinleri tüketmek, yüz yogası yapmak, bol su içmek, düzenli olarak nemlendirici kullanmak büyük önem taşıyor. Evde yapılan bu maske ile de kırışıklıklar, siyah noktalar ve cilt lekeleri konusunda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Kadin 27-08-23 15:18

Bu kür adeta güzellik iksiri! Haftada 3 kez tüketmek cildi bebek gibi yapıyor

Cilt problemleri hem ilerleyen yaş hem de dış faktörler sonucu ortaya çıkabiliyor. Ancak düzenli cilt bakımı ve sağlıklı beslenme ile cildinizi daha genç bir görünüme kavuşturmak mümkün. Bu kür tarifi hücre onarımı ile cildinizi bebek gibi yapıyor.

Kadin 27-08-23 13:34

İster turşu yapımında ister diyetinizde kullanın! En iyi üzüm sirkeleri ve markaları

Mutfaktan cilt bakımına pek çok alanda kullanabileceğiniz üzüm sirkesi faydaları ile her derde deva! Tam bir şifa deposu olan üzüm sirkesi; içeriğinde yer alan B12, folik asit, magnezyum, potasyum ve demir gibi vitamin ve minerallerle sağlığınız için mucizevi bir ürün. Hayatın hemen her alanında kullanabileceğiniz en kaliteli üzüm sirkesi önerilerini sizler için listeledik. Öyleyse gelin, onları birlikte inceleyelim.

Yemek 18-08-23 16:35

Uyku problemi yaşıyorsanız dikkat: Deliksiz uykunun sırrı paylaşıldı! Yataklarınıza uygulayın

Uyku, günlük yaşantımızın en önemli parçalarından biri. Düzensiz uyku beraberinde stres, cilt bozuklukları ve baş ağrısı gibi problemlere yol açabiliyor. Deliksiz ve tertemiz uykunun hilesi paylaşıldı. Yatağınıza uygulayacağınız tek malzemeli yöntem ile rahat uykunun keyfini çıkarın.

Kadin 17-08-23 15:45

Sararmış çamaşırlara veda edin! Çamaşırlarınızı beyazlatacak en etkili temizlik tüyoları

Sararmış çamaşırlar görüntüsü itibariyle oldukça rahatsız edici olabiliyor. Çamaşır suyu ve deterjanlar çamaşırlarınızı beyazlatsa da yıpranmasına neden olabiliyor. Bu noktada doğal çamaşır beyazlatma yöntemleri devreye giriyor. En etkili 3 temizlik tüyosu ile çamaşırlarınızı kar gibi beyazlatabilirsiniz.

Kadin 06-08-23 10:12

Kaz ayakları ve kırışıklıklarınızdan kurtulun! 2 malzemeli maske ile 10 yaş gençleşeceksiniz

Yaş aldıkça ortaya çıkan kırışıklık ve kaz ayakları ciltte istenmeyen görüntüye sebep olabiliyor. Özellikle kaz ayakları yaşımızdan çok daha büyük görünmemize neden olabiliyor. Cildiniz ışıl ışıl parlaması için doğru cilt bakımı ve cildin ihtiyaç duyduğu nem miktarına ulaşmasını sağlamalısınız. Evde yapılan cilt maskesinin 10 yaş gençleştirdiği iddia ediliyor.

Kadin 03-08-23 10:21

Acı badem yağı saç uzatır mı? Acı badem yağının cilde ve saça faydaları nelerdir?

Güzellik ve bakım dünyasında doğal yağların etkileri yüzyıllardır merak konusu olmuştur. Bu bağlamda, acı badem yağı da uzun süredir saç uzatma ve cilt bakımı gibi konularda ilgi gören doğal bir üründür. Pek çok kişi, acı badem yağının saç uzatmaya yardımcı olup olmadığını ve cilt ile saç sağlığına olan faydalarını merak etmektedir.

Haber 30-07-23 22:18

Sadece 2 malzeme ile koltuk altı kararmanızdan kurtulun! Koltuk altı kararmasına doğal çözüm

Cilt problemlerinden biri olan koltuk altı kararmaları özellikler kadınların en çok rahatsız olduğu konulardan biri. Bazı yanlış kıl alma yöntemleri veya uygulanmaması gereken yöntemler koltuk altlarında kararmalara neden olabiliyor. Evde uygulayacağınız doğal yöntem ile koltuk altı kararmalarınızı geçirmeniz mümkün.

Kadin 26-07-23 18:16

Bebek gibi bir cilt isteyenler dikkat! Cildinize yapacağınız bu 5 kötülükten uzak durmalısınız

Cilt sağlığı her insanın önem verdiği konulardan biri olmakla beraber özellik kadınların ilgi alanına giriyor. Her ne kadar cildimizin pürüzsüz ve güzel olmasını istesek de zamanla çevresel faktörler ve yaş almanın etkisiyle cilt problemleri ile karşılaşabiliyoruz. Bunu önlemek ve bebek gibi bir cilde sahip olabilmek için cildinizi bu 5 kötülükten uzak tutun.

Kadin 15-07-23 11:22

Bakım rutininizi Prime Day ile taçlandırın! Kişisel bakım ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar

Kişisel bakım kategorisinde de müthiş fırsatlar sunan Prime Day ile cilt bakım rutininizi taçlandırmaya ne dersiniz? Severek kullandığınız ya da denemeyi istediğiniz ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz indirimli ürün gruplarını keşfedebilirsiniz. İşte ddetaylar!

Haber 13-07-23 17:23

Botoks tarihe karışacak! Göz çevresi kırışıklıklarından kurtulmak için mucizevi maske tarifi

Her ne kadar cildimizin pürüzsüz ve güzel olmasını istesek de zamanla çevresel faktörler ve yaş almanın etkisiyle cilt problemleri ile karşılaşabiliyoruz. Bu problemlerden biri olan göz çevresi kırışıkları ciltte en erken oluşan kırışıklıklardan biridir. Haftada 1-2 kez deneyeceğiniz kırışıklık karşıtı maskeler ile cildinizi en az 10 yıl gençleştirebilirsiniz.

Kadin 06-07-23 12:09

Cildinizi güneşten en iyi şekilde koruyacak Nivea Sun 50+ Koruma & Nem Güneş Spreyi ile tanışın

Kendinizi serin sulara atacağınız bir yaz planlıyorsanız yazın olmazsa olmazı güneş koruyucuları es geçmemelisiniz. Cilt doğrudan güneşe maruz kaldığında yaşlanma, lekelenme ve kırışıklık gibi problemler ortaya çıkıyor. Siz de cildinize uygun bir güneş kremi arayışındaysanız çok satanlar listesinde başı çeken NIVEA Sun SPF 50+ Koruma & Nem Güneş Spreyi'ne bakmadan geçmemelisiniz. Hassas ciltlerin de gönül rahatlığıyla kullanabildiği güneş kremini gelin birlikte inceleyelim.

Haber 04-07-23 16:10

Amla yağı faydaları: Amla yağı nasıl kullanılır?

Birbirinden farklı özelliği ile öne çıkan çok sayıda bitkisel yağ bulunur. Amla yağı da bu bitkisel yağlar arasında yer alır. Bu yağ hem saç bakımında hem de cilt bakımında çoğu kadın tarafından tercih edilir. Kadınlar dışında erkeklerin sakal bölgesinde oluşan köse sorununu gidermek için de kullanılır. Özellikle saç sağlığı için kullanımı epey yaygındır. Bektaşi üzümü olarak da tabir edilen amla yağının sayısız yararı mevcuttur. Peki, amla yağı faydaları nelerdir?

Haber 16-06-23 17:25

Selülit nasıl geçer,1 haftada selülit geçer mi? Selülit neden olur, nasıl gider?

Selülit birçok kadının karşılaştığı bir cilt sorunudur. Selülit, genellikle kalça, uyluk, karın ve üst kol gibi bölgelerde oluşan ciltte çukurluklar, düzensizlikler ve portakal kabuğu görünümü ile karakterizedir. Genellikle hormonal değişiklikler, genetik faktörler, yanlış beslenme, hareketsiz yaşam tarzı ve dolaşım sorunları gibi birçok faktör selülite katkıda bulunabilir. Peki, selülit nedir ve nasıl geçer?

Haber 15-06-23 13:43

80 yaşında hiçbir kırışıklığı yok! Büyükannesinin genç görünmesini sağlayan en önemli sırrını paylaştı

Ciltte meydana gelen kırışıklık etkilerini azaltmak ve olduğumuz yaştan çok daha küçük görünmek doğru bakımlar ile mümkün olabiliyor. Botoks kullanmadan yapılan cilt bakımları da yaşınızı oldukça gençleştirebiliyor. TikTok'ta büyükannesinin gençlik iksiri yaratan bakım sırlarını ve cilt temizleme rutinini paylaşan bir kadın oldukça fazla etkileşim aldı.

Kadin 04-06-23 20:13

Kırışıklıkları anında yok ediyor! Evde kolayca yapılan botoks etkili kırışıklık giderici krem tarifi

Yaşlanma yaşamın doğal süreçleri arasında yer alıyor. Yaşlanmayı ve yaşlanmaya bağlı oluşan kırışıklıkları gidermek için ise birçok kişi kimyasal yollara başvursa da doğal yollarla çözmek isteyenler de oldukça fazla. Mutfağımızdaki malzemelerle hazırladığımız maskeler ile cilt bakımı yapmak hem katkısız hem de ekonomik olarak daha cazip.

Kadin 04-06-23 17:02

Kansızlık belirtileri, nedenleri ve tedavisi: Kansızlığa ne iyi gelir, nasıl geçer?

Kansızlık vücutta yeterli miktarda sağlıklı kırmızı kan hücrelerinin üretilememesi veya eksikliği durumunda ortaya çıkan bir sağlık sorunudur. Kansızlık hâlsizlik, yorgunluk, soluk cilt, baş dönmesi, nefes darlığı gibi belirtilerle kendini gösterebilir. Ancak doğru teşhis ve tedavi ile kansızlık sorunu kontrol altına alınabilir. Kansızlığın birçok nedeni olabilir, bunlar arasında demir eksikliği, B12 vitamini eksikliği, folik asit eksikliği, kronik hastalıklar ve genetik faktörler yer alabilir.

Haber 29-05-23 00:02