Popo Aknesi Haberleri

Her şeyi bırakıp Kıbrıs'a yerleşti! Manken Gizem Özdilli'nin iddialı pozlarına Kadın yaşlanmıyor yorumları

Bir dönem podyumların dikkat çeken isimlerinden olan Gizem Özdilli her şeyi bırakıp İstanbul'u terk etti. Dünyada trend olan dolgun ve çıkık popo modasına uyan Gizem Özdilli son haliyle dikkat çekti. Özdilli'nin pozları "Yılları meydan okuyor" dedirtti.

Magazin 2024-02-22 15:20:49

İstanbul'u terk etmişti! Bir döneme damga vuran Gizem Özdilli kalçasına dolgu yaptırdığını ilginç sözlerle açıkladı

Bir süre önce İstanbul'u terk edip Kıbrıs'a yerleşen, Bir döneme damga vuran modellerden Gizem Özdilli Alaçatı'da görüntülendi. Dünyada trend olan dolgun ve çıkık popo modasına uyan Gizem Özdilli, kendisini yerli Shakira olarak ilan etti.

Magazin 2023-07-19 15:40:15

Yaptırdığı kalça estetiği yüzünden hayatı karardı! Vücudumun her yeri yanmış gibi

Brezilya popo estetiği(BBL) giderek popüler olan estetik işlemler arasında yer alıyor. Liposuction ve BBL yaptıran Kanadalı bir TikToker yaşadığı acı dolu beş ayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Kadin 2023-03-02 14:52:17

Duyanlar inanamıyor! Melek Mosso dolgun popo için bakın ne yapmış

Son döneminde başarılı çıkış yakalayan ve sesiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Melek Mosso hakkında şoke eden bir iddia gündeme geldi. Melek Mosso’nun daha dolgun bir kalça için estetik yaptırdığı iddiaları konuşuluyor...

Magazin 2023-02-05 09:11:30

''Bir uyandım hayatımı çalmışlar'' Bahar Candan'ın banka hesabındaki parayı görenler şaştı kaldı!

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanıdığımız Bahar Candan sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde "Namaza başlıyorum, alkolü bırakacağım" açıklamaları yapan ardından yaptığı paylaşımlarla tepki çeken Candan son olarak popo dikleştirme operasyonu geçirdiği anları paylaşmış ve büyük tepkiler gelince paylaşımı kısa sürede silmişti.

Magazin 04-02-23 17:50

Bahar Candan yarı çıplak halde sere serpe uzanıp fotoğrafını paylaştı! ''Popomun dikliğinden...''

Sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça adından söz ettiren Bahar Candan bu paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde "Namaza başladım" diyen Candan, popo dikleştirme operasyonu geçirdiği anları açık açık paylaştı. Tepki alınca paylaşımı anında sildi.

Magazin 02-02-23 14:47

Kısmetse Olur Yaren Külot şeklinde takma popo takıyormuşum diyerek isyan etti! Didem Delen'e olay sözler

Kısmetse Olur Yaren geçtiğimiz günlerde kalçasının şekliyle sosyal medyanın diline düşmüştü! "Yok popom düşmüş yok külot şeklinde takma popo takıyormuşum" diyerek isyan eden Yaren Dağ Didem Delen'i hedef aldı.

Magazin 15-01-23 13:48

Yerinden oynayan popo protezini paylaşıp açıkladı! Yeni yıla İstanbul'da hastanede girecek

Jessica Alves , bir büyük boy kalça implantı prosedürünün ardından çok erken kalktığı için, yeni yıla İstanbul'da hastanede geçireceğini açıkladı.

Magazin 28-12-22 15:50

Sosyal medya fenomeni Lola Mason yeni aldığı arabasının koltuklarına sığamayınca isyan etti! “Kalçama küçük geldiler”

Sosyal medyadan seksi fotoğraf ve videolarını satarak kısa süree ünlenmeyi başaran Lola Mason, Brezilya popo kaldırma (BBL) estetiği olduktan sonra yeni kalçasıyla standart ölçülere sahip kimi durumlarda sorun yaşadığını söyledi. Kendisine yeni bir araba aldığını gösteren Mason, kalçasının ölçüleri nedeniyle arabanın koltuğuna sığamadığını sosyal medyadan paylaşarak isyan etti.

Trend 29-11-22 10:40

'Sende Eser kadar popo yok' yorumlarından bıktı! Berfu Yenenler taytın içine...

Instagram hesabında yaptığı paylaşımlarla adından sıklıkla söz ettiren Berfu Yenenler, 'Hiç memen yok' yorumlarından sonra çektiği video ile olay olmuştu. Yenenler bu sefer de 'Sende Eser kadar popo yok' yorumlarından bıktı ve taytının içine dolgu koydu. Eser Yenenler'in karısının paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-11-22 09:06

''Mutlu olmamdan nefret ediyorsunuz!'' Göbeğinin bir popo gibi göründüğünü söyleyince...

Tiktok fenomeni Stella Williams, geçtiğimiz günlerde dar bir pantolon içinde çekilmiş görüntülerini sosyal medya hesabında paylaştı. Ancak gelen yorumlar pek de pozitif değildi. Birçok kullanıcı, Williams'ın karnını popoya benzeterek acımasız eleştirilerde bulundu. Genç kadının buna cevabı ise sert oldu.

Trend 05-11-22 10:38

Kim Kardashian'ın 'popo çatalı dekolteli' elbisesi alay konusu oldu

Kim Kardashian'ın giyim markası Skims'in yeni elbise koleksiyonu çarşamba günü (26 Ekim) tanıtıldı. Kardashian'ın yeni tasarımı sosyal medyada dalga konusu oldu.

Magazin 30-10-22 13:49

Ajda Pekkan'ın süper mini şortlu tarzına yapılan yoruma Seren Serengil yanıt verdi! Popo kaldırma operasyonu...

Süperstar Ajda Pekkan, İstanbul Kuruçeşme'de konser verdi. 76 yaşındaki ünlü sanatçının sahnedeki kıyafeti sosyal medyada gündem oldu. Ajda Pekkan'ın sahnesinden paylaşım yapan Seren Serengil ünlü şarkıcıya yapılan bir yoruma da dayanamayıp savunmaya geçti.

Magazin 02-10-22 15:49

'Khloe Kardashian'ın kalçaları deforme oldu' iddiası vardı! Bikinili paylaşım

Ablası Kim Kardashian'ın izinden giden Khloe Kardashian popo ve basen bölgesine bolca enjeksiyon yaptırmıştı. Son dönemde bunları eritmeye çalışan Khloe Kardashian'ın vücudunun deforme olduğu iddiaları vardı. İddialar gündemdeyken ünlü yıldız bikinili pozunu paylaştı

Magazin 11-09-22 13:39

Mika Raun kalça ve göğüs yaptırdı! Kadın olmak bana yakışıyor

TikTok fenomeni olarak tanınan ve estetiklerle bambaşka bir görünüme kavuşan Mika Raun, hastane odasından paylaşım yaptı. Mika Ruan'un paylaşımı sonrası göğüs ve popo ameliyatı olduğu iddia edildi. Mika Raun ameliyatın ardından yaptığı paylaşımlarda da göğüslerini ön plana çıkaran dekolteli elbiseler tercih etti. Mika Raun son halini paylaşarak "Kadın olmak bana yakışıyor" dedi.

Magazin 04-07-22 15:35

''Borçlarımı ödemem gerekiyordu ben de popo kıllarımı sattım''

Bir sosyal medya fenomeni olan Rikki Sandhu, hesabında saç ve makyaj videoları paylaşıyor. Zaman zaman da anonim hikayeler anlatan genç kadın bu kez paylaştığı hikaye ile sosyal medyada viral oldu. Genç bir kadının borçlarını ödemek için popo kıllarını sattığını ve nasıl binlerce sterlin kazandığını anlatan Sandhu, gönderisiyle binlerce görüntülenme aldı.

Trend 28-06-22 12:58

Kalçasıyla gündemde olan Sibil Çetinkaya takipçisine verdiği yanıtla şaşırttı! İki gün önceki popo nerede?

Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya son zamanların en çok takip edilen isimlerinden biri oldu. Mayolu pozunu paylaşan Çetinkaya'ya takipçisinden gelen yorum dikkat çekti. "İki gün önceki poponu nerede bıraktın?" diye soran takipçisine yanıt veren Çetinkaya, sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-06-22 14:53

Uyandığında karşılaştığı manzaraya inanamadı! Estetik ameliyatı başarısız geçen kadın pişman oldu: Neredeyse ölüyordum

İngiltere'nin doğusundaki Herfordshire bölgesinde yaşayan 25 yaşındaki Courteney Smith isimli bir kadın, sosyal medyada gördüğü kusursuz vücut hatlarına sahip kadınlardan biri olabilmek için estetik ameliyat yaptırmaya karar verdi. Genç yaşında iki çocuk sahibi olan kadın vücudundaki deformasyonlardan şikayet ederek Brezilya popo kaldırma prosedürü yaptırmak istedi. Ancak estetik ameliyatın sonrasında uyandığında karşılaştığı manzara onu dehşete düşürdü.

Trend 11-06-22 13:53

5 binde bir görülüyor: Poposu olmadığını görünce şok geçirdiler!

Ercan ve Şehriban Akdeniz çifti, üçüncü çocukları dünyaya geldiğinde büyük bir şok yaşadı. Bebekte 5 bin doğumda bir görülen bir vaka tespit edildi; makatı yoktu. Muş'tan Elazığ'da bir hastaneye sevk edilen bebeğe ameliyatla popo yapıldı. Ameliyatı yapan doktor Fikret Ersöz, müdahale edilmediği takdirde bu tür vakaların yaşama şansının sıfır olduğunu belirtti. "Bebeğimize 2 saat süren başarılı bir ameliyatla tek seansta popo yaptık" diyen Ersöz, bebeğin artık dışkısını tutabileceğini söyledi.

Haber 09-06-22 11:34

Sosyal medya fenomeni Elle Brooke’un itirafı gündem yarattı! “Tasarım vajinam var”

Sosyal medya fenomeni Elle Brooke, kariyerini geliştirmek ve kendisini daha güzel hissetmek için estetik ameliyat olduğundan bahsetti. Vajina tasarımı ve Brezilya popo kaldırma ameliyatı yaptırdığından söz eden Brooke, estetik prosedürlerine ilişkin verdiği detaylarla herkesi şaşırttı.

Trend 03-06-22 11:07

Hastalıklara davetiye çıkarıyor, kalçanın görünümünü bozuyor! Ölü popo sendromu nedir?

Ölü popo sendromu, diğer adıyla gluteal amnesia çağımızın hastalıklarından biri olarak her geçen gün daha fazla yayılmaya devam ediyor. Adı her ne kadar garip gelse de ciddi sonuçları olabiliyor. Obezitede olduğu gibi ölü popo sendromunda da en büyük tehlike hareketsizlik. Uzun süre oturmak kalça ve poponun yapısını değiştiriyor. Uzun süre oturmak aynı zamanda başka hastalıklara da davetiye çıkarıyor.

Kadin 02-06-22 10:50

Popo ne demek? Popo kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türk Dil Kurumu, Popo kelimesini tanımlarken dikkatle yürütülen araştırmalar ve incelemelerde bulunmuştur. Farklı ülkelere ait yabancı kelimelerin de bulunduğu dilimizde, sözcükler araştırılırken kökenleri de dikkate alınarak değerlendirilir. Türkçe günlük kullanım dilinde yabancı kelimelerin de yer alması dilimizi zenginleştiren bir özellik olarak değerlendirilir. Türkçedeki her kelime gibi özenle üzerinde çalışılan Popo kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 19-05-22 00:17

Sosyal medyada popüler oldu! Eşinden boşandı estetik ameliyatlarıyla gündem yarattı

Galler’de yaşayan 32 yaşındaki bir fotoğrafçı eşinden ayrıldıktan sonra hayatını ve dış görüntüsünü değiştirmeye karar verdi. Stacey Marie Clarke isimli kadın ilişkisini bitirdikten sonra badem göz, Brezilya popo kaldırma, göğüs ameliyatı dahil olmak üzere onlarca kez bıçak altına yattı. Estetik operasyonları için 30 sterlin (yaklaşık 576 bin TL) harcayan kadın yeni görüntüsünden mutlu olduğunu dile getirdi.

Trend 09-04-22 16:39

Love Island’ın yıldızı Anna Vakili popo ameliyatı için Türkiye'ye geldi! Öleceğimi sandım

Love Island’ın yıldızı Anna Vakili poposuna yaptırdığı ameliyatı yeterli bulmadı ve bir kere daha ameliyat olmak için kardeşiyle araştırma yapmadan Türkiye'ye geldi. Ucuz olduğu için hemen ameliyata giren Anna Vakili kötü bir deneyim yaşadı ve takipçileriyle bunu paylaştı.

Magazin 24-03-22 11:37

Estetik ameliyatları için binlerce dolar harcadı! “Ayak parmaklarımı göremiyorum”

Almanya’nın Frankfurt kentinde yaşayan 26 yaşındaki sosyal medya fenomeni Yvonne Bar, dış görünüşünden memnun olmadığı için defalarca kez estetik operasyon geçirdi. Dört göğüs büyütme operasyonu ve Brezilya popo kaldırma dahil üzere onlarca estetik prosedürü için Bar toplam 58 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 119 bin TL) harcadı.

Trend 14-03-22 17:21

Son günlerde vaka sayıları patladı! Sizde de maskne olabilir

Pandemi döneminde uzun süre maske kullanımından dolayı pek çok kişi cilt sorunları yaşadı. Maske döneminde yeni bir terim ortaya çıktı. Maske akne yani ‘Maskne’ diye geçiyor. Maske aknesi yani maskenin olduğu bölgede aknelenme olarak biliniyor. Maskne’nin son günlerde çok arttığını belirten uzmanlar aynı zamanda maske zorunluluğunun kalkmasıyla yaz aylarında güneş kremi kullanılmasını tavsiye etti.

Haber 05-03-22 11:10

Estetik ameliyat bağımlısı Serena Smith, görünümü için milyonlarca dolar harcadı! “Erkekler trafiği durdurup bana...”

Ameliyat bağımlısı Serena Smith, olabildiğince abartılı görünmek için 50 bin sterlin (yaklaşık 927 bin TL) harcadı. Yapay ve sahte görüntüsünün kendisine ilham verdiğini ve iyi hissettirdiğini dile getiren Smith, görünüşünü tamamlamak için son olarak Brezilya popo kaldırma ameliyatı yaptırdı. Defalarca kez estetik operasyonlar için bıçak altına yatan Smith, “Erkekler trafiği durdurup bana bakıyorlar” sözüyle gündem yarattı.

Trend 19-01-22 15:37

Her geçen gün daha fazla yayılıyor! Adı şaşırtsa da ağrıları dayanılmaz: Ölü popo sendromu nedir, belirtileri nelerdir?

İlk bakışta adı şaşırtsa da ölü popo sendromu her geçen gün daha fazla kişide görülmektedir. Ağrıları dayanılmaz olan çağın hastalığının temel nedeni saatlerce oturmak ve hareketsiz kalmak olarak gösteriliyor. Bilimsel adı gluteal amnezi olan ölü popo sendromuna dikkat edilmelidir.

Haber 13-01-22 13:42

Brezilya popo kaldırma operasyonu geçiren hastalar uçuş sırasında kaosa neden oldu

Andrea Gallegos isimli bir TikTok kullanıcısı Florida’ndan Miami’ye giden bir uçuş sırasında yaşadığı ilginç bir deneyimi anlattı. Üç saatlik bir uçuş sırasında koltuklarına diz çöken iki kadının arasında oturduğunu dile getiren Gallegos, kadınların Brezilya pop kaldırma ameliyatı geçirdiklerini ve kalçalarına baskı yapmaktan kaçındıklarını söyledi.

Trend 22-12-21 13:50

Sosyal medyada popo kaldırma akımı yaygınlaşıyor! Herkes bu pozu vermeye başladı

Mükemmel görünen bir kalçaya mı sahip olmak istiyorsunuz? Pek çok kadın ve erkek bu görüntüye ulaşmayı hedefleyerek spor yapıyor. Bazı durumlarda ise estetik ameliyatlar devreye giriyor. Sosyal medyanın son trendi sizi pop kaldırma ameliyatının acısından ve maliyetinden kurtarmaya hazırlanıyor.

Trend 04-11-21 10:12

Kourtney Kardashian’dan yatak odasından kelepçeli paylaşım

Sansasyonel televizyon yıldızı Kourtney Kardashian, geçtiğimiz günlerde müzisyen sevgilisi Travis Barker ile nişanlandı. Evliliğe bir adım daha atan çılgın çiftten Kourtney Kardashian, son Instagram paylaşımında daha yuvarlak bir popo için ipuçlarını paylaştı.

Magazin 23-10-21 22:30

Tüm dünyada hızla yayılıyor! Adı gülümsetse de ağrıları hayata küstüren hastalık: Ölü Popo Sendromu

İsmi kulağa bir hayli ilginç gelse de poponuz ölü olabilir. Şimdiye kadar böyle bir hastalığın varlığından dahi haberdar olmayabilirsiniz. Ancak çağımızın vebası olarak bilinen hareketsizlik pek çok sağlık sorununu da beraberinde getiriyor. Gün içinde uzun saatler boyunca oturmak birçok kronik hastalığa yol açabilir. Bu hastalıklardan bir tanesi de ölü popo sendromu olarak karşımıza çıkıyor. Peki ölü popo sendromu nedir, nasıl önlenir? Ölü popo sendromu belirtileri nelerdir?

Trend 11-10-21 10:02

Aisleyne Horgan-Wallace cüretkar elbisesiyle şoke etti

Big Brother programıyla ünlenen TV yıldızı Aisleyne Horgan-Wallace giydiği kıyafetle şoke etti. Aisleyne Horgan-Wallace, popo kaldırma ameliyatının sonuçlarını göstermek için fazlasıyla iddialıydı.

Magazin 07-10-21 14:07

OnlyFans yıldızının doğum hazırlıkları şaşırttı! Etkileyici görünmek için 4.1 bin sterlin harcadı

OnlyFans’ta yaptığı paylaşımlarla popülerliğe kavuşan Carla Belluci, doğum için gün sayarken hazırlıklarını hızlandırdı. Kızını kucağına almak için sabırsızlanan Belluci, doğumun öncesinde ameliyatsız kaş kaldırma, dudak dolgusu, saç kesimi, manikür ve pedikür, diş beyazlatma, hamilelik masajı ve ameliyatsız popo kaldırma işlemleri için tam 4.1 bin sterlin (yaklaşık 50 bin TL) harcadı.

Trend 28-09-21 09:04

Popo güzelliği yarışması 'Miss Bumbum'un kazananı Lunna LeBlanc oldu

Brezilya'da düzenlenen en iyi popoların yarıştığı 'Miss Bumbum' yarışmasının kazananı belli oldu.

Magazin 08-07-21 10:19

Rihanna’nın yeni tasarımı tepki çekti: İşler biraz çılgına dönüyor

Şarkıcılıktan sonra kurduğu Savage X Fenty markasıyla başarıdan başarıya koşan Rihanna, bu sefer sınıfta kaldı. Popo çatalı açıkta kalan tayt, sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Magazin 15-06-21 11:21

Merve Boluğur: Popo kıvrımlarımı önemsiyorum

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran oyuncu Merve Boluğur, YouTube kanalında kendi aşklarından ve ilişkilerin doğasından bahsetti.

Magazin 24-05-21 10:02

Estetik sonrası hastanelik olduğu iddia edilmişti! Şeyma Subaşı'ndan iddiaları yalanlayan kalçalı paylaşım

Bir haftadır paylaşım yapmayan Şeyma Subaşı gündem olmuş ve sessizliği merak edilmişti. Yokluğu sonrası ortaya atılan iddialara göre Şeyma Subaşı, popo ve burun ameliyatı olduktan sonra hastanelik olmuştu. Subaşı, hakkında çıkan haberlerle dalga geçerek, Instagram hesabından kalçalı ve dans ederken çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Magazin 30-03-21 09:22

Bomba iddia! Estetik ameliyatı olan Şeyma Subaşı hastanelik oldu

Bir haftadır paylaşım yapmayan Şeyma Subaşı gündem oldu. Şeyma Subaşı'nın yokluğu sonrası ortaya bomba iddialar atıldı. Popo ve burun ameliyatı olan Subaşı iddialara göre kötü durumda...

Magazin 29-03-21 11:38

Samet Liçina: En büyük acı popo estetiği...

Armağan Çağlayan'ın programına katılarak gündem olan Samet Liçina açıklamalarıyla olay oldu. Samet Liçina yaptırdığı estetiklerle ilgili şoke eden sözler söyledi. Samet Liçina şimdiye kadar estetiklere yarım milyon harcadığını söyledi.

Magazin 05-03-21 13:54

İbo Show'daki yer kavgasının perde arkası! 'Gülden Karaböcek, Ayşe Mine’ye popo atmış!'

İbo Show'da her hafta olay var. İbo Show'un konuklarının yer kavgası etmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Meğerse Gülden Karaböcek, Ayşe Mine’ye popo atmış!

Magazin 12-02-21 10:19

‘Bayan Popo' Suzy Cortez'den direk dansı

‘Bayan Popo' anlamına gelen ‘MissBumBum' unvanına sahip olan 31 yaşındaki Brezilyalı model Suzy Cortez, direk dansı yaptığı TikTok'dan paylaştı.

Magazin 10-02-21 15:37

Kalçayı şekillendiren ve büyüten kalça estetiği nedir? Kalça estetiği nasıl yapılır?

Kalça estetiği, kalça bölgesinde şekil vermek için gerçekleştirilen operasyonların genel ismidir. Kalça ya da popo bölgelerinde deformasyonlar olabilir, bunlar kişiyi rahatsız edebilir. Bu bölgenin şekillendirilmesi için, boyutları büyükse, hasta uygunsa ve deri kalitesi iyiyse liposuction gibi yöntemlere başvurulur.

Kadin 14-01-21 08:00

'Meksikalı Kim Kardashian' popo kaldırma ameliyatı sonrası öldü

Meksika'nın Kim Kardashian’ı olarak anılan ve OnlyFans yıldızı olan 29 yaşındaki genç kadın popo kaldırma ameliyatı sonrası hayatını kaybetti.

Haber 17-12-20 15:29

Miss Bum Bum yıldızı Suzy Cortez Noel ruhuna girdi!

Dünyanın en güzel kalçaları yarışması Mis Bum Bum'u 2 kez kazanarak 'Bayan Popo' lakabı tescillenen Suzy Cortez, 2020'ye veda etmeye hazır.

Magazin 12-12-20 12:29

Swinger (eş değiştirme) partilerine katılmak için estetik yaptırmışlar

Adana merkezli 16 ilde 69 kişi swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Operasyonunda gözaltına alınan kadınların dudak, yanak, göğüs ve popo estetiği yaptırdıkları öğrenildi.

Haber 08-10-20 23:23

Swinger partilerine katılmak için estetik yaptırmışlar

Adana merkezli 16 ilde 69 kişinin gözaltına alındığı swinger “eş değiştirmeli” fuhuş operasyonunda kadınların dudak, yanak, göğüs ve popo estetiği yaptırdıkları öğrenildi.Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bazı kişilerin internet üzerinden swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptığı bilgisine ulaştı.

Haber 08-10-20 23:07

Ölü popo sendromu nedir ve nasıl önlenir?

Gün içinde oturarak geçirdiğiniz saatleri sayacak olsaydınız, bunun tahmin ettiğinizden çok daha fazla olduğunu fark edersiniz. Örneğin, ortalama bir yetişkin Amerikalı günde 8 saatten fazla oturur ve sayı gençler için daha fazladır. Oturmanın sağlığımız üzerinde o kadar kötü bir etkisi vardır ki, birçok kronik hastalığa yol açabilir. Ölü popo sendromu olarak bilinen gluteal amnezi de bunlardan biridir.

Haber 09-09-20 13:43

Siz de yakalanmış olabilirsiniz: Ölü popo sendromu nedir?

Gün içinde oturarak geçirdiğiniz saatleri sayacak olsaydınız, bunun tahmin ettiğinizden çok daha fazla olduğunu fark edersiniz. Oturmanın sağlığımız üzerinde o kadar kötü bir etkisi vardır ki, birçok kronik hastalığa yol açabilir. Ölü popo sendromu ise bunlar arasında en çok rastlanan bir sağlık sorunudur. Ölü popo sendromu nedir, nasıl önlenir? İşte detayları.

Kadin 27-08-20 10:58