Porselen Gibi Bir Cilt Haberleri

Öğretmenden öğrencisine cinsel istismar! Mesajları mide bulandırdı: 'Dudaklarını ben öpeyim, karıcığım olmalısın...'

Konya'da mide bulandıran bir taciz ve cinsel istismar olayı yaşandı. Bir lisede görevli coğrafya öğretmeni M.K. (55), öğrencisi S.D.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. M.K.'nın S.D.'yi öpmeye çalıştığı, cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ve okulda cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. M.K.'nın S.D.'ye gönderdiği mesajlarda, 'Dudaklarını ben öpeyim, karıcığım olmalısın' gibi cümleler kullandığı görüldü. İşte iğrenç olayın detayları...

Haber 2024-04-25 10:59:25

Türk futbolunda devrim gibi karar! Artık kulüpler karar verecek... Yeni sezonda hayata geçiyor

Futbolun en çok tartışılan konularından biri olan hakemlerle ilgili ülkemizde günden güne yeni gelişmeler yaşanırken bunlara bir yenisi daha eklenilmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 2024-04-24 20:34:41

Yıkamaya getirilen halıdan çıkan altınları görünce gözlerine inanamadı! 'Bu kadar yüklü miktara denk gelmemiştik'

Siirt'te halı yıkamacıyı şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Firma sahibi, müşterisinin bıraktığı halıların birinin arasında yaklaşık 60 bin lira değerinde altın buldu. Firma sahibi, miktarı teyit edip altınları müşterisine teslim etti. Daha önce de bu tür durumlara denk geldiklerini söyleyen firma sahibi, ama bu şekilde, yüklü miktarda denk gelmediklerini belirtti. "Bazen yüzük, küpe, telefon gibi eşyalar unutuluyor. Öncekilerde de olduğu gibi, müşterimizi tespit ederek onlara teslim ettik" dedi.

Haber 2024-04-24 11:20:42

Dünyaca ünlü yıldız Lana Rhoades'in tek bir sahne için aldığı ücret şaşkına çevirdi! Kazandığı paraya kimse inanamadı

Dünyaca ünlü yıldız Lana Rhoades sektöre girdiği ilk yıllarda aldığı ücretleri ifşa edince herkesin ağzını açık bıraktı. 27 yaşındaki yıldız tek bir sahne için 1200 dolar (yaklaşık 39 bin 81 TL) aldığını söylerken "O zamanlar bana çok büyük bir para gibi geliyordu" dedi.

Trend 2024-04-24 09:46:44

Diğer Haber Etiketleri

cinsel istismar taciz Konya Öğretmen ışıl iyet tff, son dakika Hakem Süper Lig tff MHK halı yıkama halı Altın Lana Rhoades Erzurum nişan park spor vatandaşlar yoğunluk ele Oyuncu ünlü oyuncu Bahar Candan Serenay Sarıkaya tiktok 23 nisan Mustafa Kemal Atatürk İstanbul Havalimanı mastürbasyon sosyal medya fenomen söyledi survivor all star Aleyna Kalaycıoğlu da, erden fenerbahçe maçı maçın süper li Bülent Uygun Sivasspor Göz ishal alerji polen gergedan böceği Hakkari Yüksekova Sebze Fiyatları Eskişehir Pazar mon Limonian Kore Güzelliği uyku apnesi hücreler siyah milyoner abd youtube çocuğun survivor mkk mkk nedir mkk sicil no mkk sicil numarası nedir mkk sicil numarası öğrenme düğün gelin damat Pınar yaşında Metin Akpınar gecesi Tuba Büyüküstün deprem Tokat atan galatasaraylı galatasaray Mehmet Yalçınkaya Güneş cilt bakımı baba oldu Ferdi Özbeğen Uğur Dündar boykot kafe restoran lokanta Çay Photoshop Pinterest pinterest giriş pinterest com pinterest nedir google search console Google 10 a milli takım real madrid Arda Güler transfer Kur Korumalı Mevduat gelir idaresi başkanlığı Kira Gelir Vergisi Beyanname pişmanlık Müge Anlı Ümit Besen alara eo ilik vf diş kaşıyıcı sazan sarmalı dolandırıcı Kırıkkale estetik göğüs estetiği moda Modacı Ivana Sert Bakteri pantolon kadın pantolon posa tett c vitamini c vitamini serumu güzellik isim Venedik Adana portakal çiçeği festivali portakal çiçeği karnavalı Ev hanımı rende kadın girişimci sermaye İYİ Parti Meral Akşener müsavat dervişoğlu Mehmet Tolga Akalın Koray Aydın Toplu taşıma Fransa doğukan güngör Müjde Uzman Pilot

Soğuk iklimiyle türkülere konu olan Erzurum yaz gibi bir ilkbahar yaşıyor

Kış mevsiminin çetin geçmesi nedeniyle soğuk havası türkülere konu olan Erzurum'da ilkbaharda yaşanan sıcak hava, yaz mevsimini aratmıyor.

Yurthaber 24-04-24 09:33

Serenay Sarıkaya'nın son pozları sosyal medyayı salladı! 'Bahar Candan olmuş'

Şu sıralar özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken bir süredir adının aşk iddialarına karıştığı Mert Demir ile el ele görüntülendi. Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı böylece belgelenmiş oldu. Bu görüntüler ile magazin gündemine bomba gibi düşen Sarıkaya şimdi de son pozlarıyla adından söz ettirdi. Bahar Candan benzetmesi olay oldu.

Magazin 24-04-24 07:49

Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliğiyle TikTok'u salladı! 23 Nisan paylaşımına yorum yağdı... Gerçek gibi

Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliğiyle dikkat çeken sosyal medya yayıncısı 23 Nisan paylaşımıyla TikTok'ta bir kez daha gündem yaratmayı başardı. Evinin balkonuna Türk bayrağı astığı anlarda çekilen bir videosunu paylaşan kullanıcının gönderisi yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 24-04-24 07:45

İstanbul Havalimanı'nda iğrenç görüntüler! Herkesin içinde mastürbasyon yaptı

İstanbul Havalimanı'nda bir yolcu, herkesin gözleri önünde mastürbasyon yaptı. Yolcu, daha sonra ise hiçbir şey olmamış gibi yasak alanda sigarasını yaktı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Türk vatandaşı olduğu belirtilen yolcu gözaltına alındı.

Haber 23-04-24 11:59

Kick fenomeni canlı yayında filin saldırısına uğradı! Korku dolu anları kaydetti: Çitlerden atlayarak zor kurtuldu

Kick yayıncısı ShakoMako, Sri Lanka'da bir hayvan barınağını ziyaret ettiği sırada o anları hayranlarıyla paylaşmak için Kick paltformu üzerinden canlı yayın başlamıştı. Ancak canlı yayın fenomen ismin planladığı gibi gitmedi. Aniden fillerin üzerine doğru koşması üzerine büyük bir panik yaşayan genç kadın çitlerden atlayarak koşmaya başladı. O anlarda canlı yayını kapatmayan kadının kaçış anları saniye saniye gözüktü.

Trend 23-04-24 07:37

Yunus Emre yine duramadı! Aleyna'yı elinden tutup bir anda çekti ve...

Survivor All Star 2024'ün en çok konuşulan ikilisi tartışmasız Yunus Emre ve Aleyna. İki yarışmacının ailelerinden gelen 'uzak dur' uyarıları pek de anlam ifade etmemiş gibi. Bu sefer Yunus Emre Aleyna'ya yaptığı sulu şaka ile gündem oldu.

Magazin 23-04-24 07:18

Bülent Uygun'dan Fenerbahçe maçı sonrası olay sözler! ''Onun bunun çocukları...Kalabalıkta konuşanın tenhada affı olmazmış!''

Fenerbahçe ile sahasında 2-2 berabere kalan Sivasspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun maçın ardından yaptığı açıklamada, “Onların istediği gibi değil de bizim istediğimiz gibi bir maç oldu. Gelenlerin izleyenlerin keyif aldığı bir maç oldu. Bülent Uygun'un bu sözlerden sonra kullandığı ifadeler ise sosyal medyada gündem oldu.

Spor 22-04-24 23:34

Uzman isim uyardı: Alerjik çocuklar, polenlerin yoğun olduğu saatlerde dışarıya çıkmamalı

Polenlerin ve alerjenlerin yoğun olduğu bir dönem olan ilkbahar, alerjik çocuklarda rahatsız edici semptomlara neden olabiliyor. Genellikle hapşırma, burun akıntısı, gözde sulanma, kaşıntı gibi belirtilerle ortaya çıkan alerjiyi önlemenin yolunun alerjenlerden kaçınmak olduğunu söyleyen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü’nden Uzm. Dr. Belgin Özbek dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Kadin 22-04-24 15:51

Dünyanın en güçlü böceği Hakkari'de bulundu: Değeri tam 90 bin dolar!

Dünyanın en güçlü böceği olarak bilinen ve 90 bin dolar gibi değere sahip olan gergedan böceği Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde görüldü. Bir köy sakini böceği, ağaç keserken fark edip bulduğunu ifade etti.

Haber 22-04-24 13:26

Fiyatlar yarıya düştü! 'Daha da düşüreceğiz' Dikkat çeken oranda indirim... 'Etiketler tam halkın istediği gibi'

Eskişehir’de hava sıcaklıklarının artmasıyla kışın daha pahalıya satılan çoğu meyve ve sebze ürününün etiket fiyatlarında yarı yarıya indirim yapılırken, bu düşüşün ilerleyen günlerde devam edeceği öğrenildi. Pazarcılık yapan bir vatandaş "Etiketler tam halkın istediği gibi, şu anda herkes alabiliyor" derken pazardan alışveriş yapan bir vatandaş ise son günlerde pazardan memnun olduğunu ve fiyatlardaki düşüşü cebinde de hissettiğini dile getirdi.

Finans 22-04-24 10:54

Parlak ciltler hayal değil! Tonik kullanarak cildinizi ay gibi parlatacak tüyolar burada…

Tonikler, cilt bakım rutininin olmazsa olmazları. Bunlar, yüzü temizlemenin ötesinde makyaj ve kullanılan ürünlerin kalıntılarını temizlemek için de ideal ürünler. Cilt bakım rutininize vakit kaybetmeden eklemeniz gereken tonikleri merak ediyorsanız sizi içeriğe alalım!

Kadin 22-04-24 10:13

Uyku apnesi nedir, neden olur? Uyku apnesi belirtileri ve tedavisi

Uyku apnesi, uyku sırasında solunumun tekrarlayan duraklamalarıyla karakterize olan bir uyku bozukluğudur. Bu duraklamalar genellikle kişinin nefes almasını geçici olarak durdurur ve uyku kalitesini önemli ölçüde etkileyebilir. Uyku apnesi genellikle uyku sırasında horlama, huzursuzluk ve gece boyunca sık sık uyanma gibi semptomlarla ilişkilendirilir. Peki, uyku apnesi neden olur?

Haber 22-04-24 10:11

Cildinizi yenilemek için ihtiyacınız olan her şey burada! Nemlendirme, temizlik ve onarım…

Cildi yenilemenin formülü nemlendirme, temizlik ve onarımdan geçiyor. Yepyeni bir cilt görünümüne kavuşmak için ihtiyacınız olan ürünleri derledik. Cildinize iyi bakmak için gerekli ürünler neler merak ediyor musunuz?

Kadin 22-04-24 02:09

Sıfırdan başlayarak 12 ayda 1 milyon dolar kazanmak için yola çıkmıştı! İşler istediği gibi gitmedi: Kazandığı para gündem oldu...

ABD'de Mike Black ismindeki bir milyoner, sıfırdan başlayarak bir yıl içerisinde 1 milyon dolar kazanabileceğini iddia etmişti. Pandemi döneminde birçok kişinin depresyona girerek milyonlarca dolar kaybettiğini ve onlara umut olmak istediğini belirten Black, bu macerasını YouTube üzerinden yayınlamaya başladı. Fakat Black'in bu macerası hiç de istediği gibi gitmedi.

Haber 21-04-24 10:32

Survivor'da Berna sinir krizi geçirdi! Kenardakiler tepki gösterdi: Saçma sapan çocuk gibi...

Survivor All Star'ın her bölümü oldukça merakla izleniyor. Mavi Takım Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım'da ise bir isim üçüncü gitme adayı olarak belirlendi. Oyun esnasında Berna Merve'ye yenilince sinir krizi geçirdi. Rakip takımda kenarda bekleyenler Berna'ya tepki gösterdi.

Magazin 21-04-24 08:39

MKK nedir, MKK sicil no nedir? MKK sicil numarası öğrenme

Yatırım işlemleri, borsa hareketleri, iş yerlerine ait olan payların senetleri gibi çeşitli finansal terimler, kurumlar ve kuruluşlar devlet takibinde resmî olarak kullanılır. Bunlardan biri de yine kanunlarca kabul edilen ve resmîyeti bulunan bir kısaltma olan MKK’dir. Peki MKK nedir, MKK sicil no nedir? MKK sicil numarası nasıl öğrenilir?

Haber 20-04-24 21:30

Düğünde gelin ve damada pasta fırlatarak şaka yapmak istedi! İşler bir anda kontrolden çıktı

Sosyal medyada paylaşılan bir düğüne ait görüntülerde gelin ve damadın pasta kestiği anlarda davetlilerden biri şaka yapmak istedi. Ancak şakası istediği gibi gitmeyen davetli damadın sert bir tepkisiyle karşılaştı. O anlar sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 20-04-24 16:00

'2. bölüm geliyor' Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu açtı ağzını yumdu gözünü 'O koca koca ünlüler var ya... Siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız'

Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen, Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla dikkatleri üzerine çekti. Videoda "Fragmanı geçtik, 1. bölümü de geçtik, 2. bölüm geliyor" diyen Nebioğlu "Bu kadına o koca koca adamlar ne yaptıysa ortaya çıkacak. Sadece ilişki değil, siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız" ifadelerini kullandı.

Magazin 20-04-24 12:40

Tuba Büyüküstün davet tarzıyla geceye damga vurdu! Bir bakan bir daha baktı

Son olarak Halit Ergenç ile başrolünü paylaştığı Yarın Yokmuş Gibi dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Tuba Büyüküstün başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Büyüküstün şimdi de davet tarzıyla gündem oldu. Güzel oyuncuya bir bakan bir daha baktı.

Magazin 20-04-24 09:57

Sosyal medyada yaptığı canlı yayın sırasında deprem olacağını hissettiğini söyledi! Dakikalar sonra deprem oldu....Deprem olmadan hissetmem peki?

TikTok'ta 'dollunayy35' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın sosyal medyadan açtığı canlı yayın sırasında 'Deprem olacak gibi hissediyorum' dedi. Canlı yayında takipçilerinin sorularını yanıtlayan kadın hislerini dile getirdikten dakikalar sonra Tokat depremi oldu. Depreme canlı yayında yakalanan kadın hem korktu hem de şaşırdı.

Trend 20-04-24 07:53

Masterchef Jürisi Mehmet Şef’ten itiraf! Futbol takımına kremalı makarna verirken yakalandım

Aslanlar Gibi Muhabbet’in 3. bölümünde Aslan Leo, ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya ile buluştu. Dijital bir taraftarla buluşmanın oldukça ilginç bir his olduğunu belirten Yalçınkaya, her şeyin dijitalleştiği dönemde Leo’nun gençler ve çocuklar tarafından çok sevileceğini dile getirerek yeniliğin Galatasaray’a yakıştığını vurguladı.

Spor 19-04-24 18:13

Uzman isim cilt bakımına başlama yaşını açıkladı! Pürüzsüz bir cildin sırlarını tek tek sıraladı

Uzmanlar, 20’li yaşların, cilt bakımı rutinine başlamak ve sağlıklı cilt alışkanlıkları edinmek için ideal bir zaman olduğunu belirtiyor.

Kadin 19-04-24 15:59

Türkiye'nin konuştuğu olayda bir ünlü isim daha! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun en büyük ablasının babası... 'Ferdi Özbeğen' iddiası...

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun, ablasının babasına dair tartışmalar devam ederken, Gazeteci Onur Akay'dan çarpıcı bir iddia daha geldi. Akay, en büyük ablanın babasının, şarkıcı Ferdi Özbeğen olduğunu dile getirdi. Bu iddia ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 19-04-24 15:47

Fahiş fiyatlar isyan ettirdi, boykot hareketi çığ gibi büyüdü! Ünlülerden destek yağıyor: Kafe, restoran ve lokantalara gitmeyin

Kafe, restoran, lokantalardaki fahiş fiyatlar vatandaşın canına tak dedi, hafta sonu geniş çaplı bir boykot hareketi için çağrılar peş peşe geldi. 20-21 Nisan'da vatandaşlar restoran, kafe gibi mekanlara gitmeme kararı aldı. Boykot çağrısına akademisyenlerden ünlülere birçok isim de destek verdi.

Finans 19-04-24 10:14

Bulanık yazı netleştirme: Bulanık yazı nasıl netleştirilir? Bulanık yazı netleştirme uygulaması

Bulanık yazı netleştirme, fotoğraf, belge gibi görsel dosyalardaki okunması güç veya bulanık yazıları daha okunaklı duruma getirmek için uygulanan bir işlemdir. Yazı netleştirme işlemi, görüntü düzenleyici, AI ve makine öğrenimi gibi araçlardan faydalanılarak yapılabilir. Yazı netleştirme eğitim ve iş gibi birçok alanda faydalı olabilir. Peki, bulanık yazı nasıl düzeltilir?

Haber 18-04-24 23:27

Pinterest giriş ve kaydolma: Pinterest'e nasıl giriş yapılır, nasıl kayıt olunur?

Dijital çağ ile birlikte internet kullanımının günlük yaşamın bir parçası olması, pek çok sosyal medya platformunun ortaya çıkmasına neden olmuştur. Bu platformlar ticaret, hobi ya eğitim gibi pek çok farklı amaçla kullanılmaktadır. Pinterest de bu platformlardan biridir. Peki, Pinterest'e nasıl giriş yapılır, nasıl kayıt olunur?

Haber 18-04-24 23:19

Google Search Console nedir? Google Search Console ne işe yarar?

Google yalnızca bir arama motoru olarak görülmemektedir. İnternette hızlı arama hizmeti verdiği gibi ayrıca internet sitesi sahiplerinin de kullanabileceği pek çok yararlı hizmet sunmaktadır. İnternet üzerindeki işletmelerin nasıl bir profile sahip olduğunun bilinmesi, işletme sahipleri için oldukça önemli bir konudur. Peki, Google Search Console nedir?

Haber 18-04-24 23:16

Arda Güler kendisine gelen transfer teklifini böyle reddetti! Sizde oynamam çünkü...

A Milli Takım'ın yıldız isimlerinden Arda Güler'in İspanya kariyeri şu an dek pek de istediği gibi gitmezken genç oyuncu için ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. Başka bir takıma kiralanacağı konuşulan Güler için ilk teklif Sevilla'dan gelirken, yıldız isim o teklifi reddetti. İşte detaylar...

Spor 18-04-24 20:11

Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Samsun, Sivas, Kayseri, Çorum'da da hissedildi: Bölge beşik gibi, çok sayıda artçı meydana geldi: Tokat ve Yozgat'ta eğitime ara verildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Tokat'ta akşam saatlerinde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Deprem Samsun, Sivas, Kayseri, Çorum gibi çevre illerde de hissedildi. Bölgede çok sayıda artçı meydana gelirken Bakan Koca depremde bir kişinin etkilendiğini açıkladı. İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu, "Tokat'ta 191, Yozgat'ta 7 bina hasar gördü" dedi. Ayrıca Tokat'ın genelinde ve Yozgat'ın 3 ilçesinde eğitime bir gün ara verildi.

Haber 18-04-24 18:18

KKM hesaplarında düşüş bayram haftasında sınırlı kaldı

Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar Ramazan Bayramı tatilinin de araya girmesi nedeniyle geride kalan hafta sadece 4 milyar 141 miylon dolar gibi sınırlı bir düşüş gösterdi.

Finans 18-04-24 15:12

'Pişmanım' diyene vergi cezası yok! Bakan Şimşek duyurdu: '400 binden fazla kişi tespit ettik...'

Gelir İdaresi Başkanlığı, 362 bin mükellefin beyanname vermediğini tespit etti. Kira, ücret ve değer artış kazancı gibi gelirlerini beyan etmeyenler için cezadan önce son bir şans daha kapıyı çaldı. Vergi daireleri işlemlere başlamadan beyanname verirseniz cezasız verginizi ödeyebilirsiniz. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise, "Beyanname vermeyen mükelleflerimizi ceza ödememeleri için pişmanlık hükmünden yararlanmaya davet ediyoruz" diyerek vergi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Finans 18-04-24 13:53

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi bulundu! Canlı yayındaki iddialar kafa karıştırdı: Uğur Dündar'ın kızı başka bir ünlünün kızı mı? Ümit Besen'in adı neden geçti şimdi?

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Müge Anlı tüm Türkiye'nin merak ettiği Suphiye Orancı'yı Almanya'da buldu. Duygu Nebioğlu'nun annesi hakkındaki iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 18-04-24 13:47

Bebeğinizin diş çıkarma sürecini kolaylaştıracak en iyi diş kaşıyıcılar ve kullanım tavsiyeleri

Diş kaşıyıcıları, bebeklerin diş çıkarma dönemini daha rahat geçirmelerini ve yaşadıkları problemleri hafifletmeyi sağladığı gibi bebeklerin el ve ağız koordinasyonlarını geliştirmelerine de yardımcı oluyor. Bunun için bebeklerin farklı yaş ve gelişim seviyelerine uygun diş kaşıyıcılarından oluşan bir liste oluşturduk. Bebeğinizin diş çıkarma sürecinde ihtiyaç duyduğu rahatlamayı sağlamak için farklı dokulardaki ve şekillerdeki diş kaşıyıcılarını seçtiğimiz listeye gelin, birlikte göz atalım.

Kadin 18-04-24 13:20

İşte sazan sarmalı tam da bu! Parayı bile göndermişti ama son hamlesiyle 190 binini kurtardı

Dolandırıcılar, 'sazan sarmalı' yöntemiyle vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Kırıkkale'de yaşanan son örnek alış satış yaparken ne kadar dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Başkasının aracını kendinin gibi gösterip satmaya çalışan dolandırıcı, alıcının kendisine gönderilen evrağı bankaya göstermesiyle amacına ulaşamadı. Dolandırıcı şimdi her yerde aranıyor. İşte detaylar...

Haber 18-04-24 13:06

Başarısız göğüs estetiği kabusu yaşattı! 'Göğüs uçlarım ölüyor' diyerek yardım istedi... Aylardır kapanmayan yaralarıyla: 'Cinayet mahalli gibi görüyor'

22 yaşındaki model Chloe Rose, göğüslerini dikleştirmek için estetik operasyon yaptırmaya karar verdi ama ameliyat korkunç bir şekilde sonuçlandı. Başarısız bir göğüs estetiği için 2.800 sterlin (yaklaşık 113 bin 570 TL) harcadıktan sonra ciddi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kaldığını söyleyen Rose, aylardır göğsünde açık yaralar olduğunu ifade etti.

Trend 18-04-24 11:49

'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! Ivana Sert gençlik sırrını açıkladı! 'Buz gibi odada...'

Daima fit olan ve her zaman sağlıklı beslenmeye özen gösteren Ivana Sert, katıldığı bir programda gençlik sırlarını ve hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ünlü modacı, genç kalmak için uyguladığı yöntemle herkesi şaşırttı.

Magazin 18-04-24 08:41

Aman dikkat: Ölümcül bakteri uyarısı! Vampir gibi insan kanından besleniyor

ABD merkezli yapılan bir araştırma, "bakteriyel vampirizm" adı altında bazı ölümcül bakterilerin insan kanından beslendiği sonucuna ulaştı.

Haber 17-04-24 23:53

Yaz modası kapınızda! En sevilen markaların 500 TL altı yazlık pantolon modelleri

Sezon trendlerini takip edenler buraya! Bu yazın en iyi pantolonlarını sizin için derledik. DeFacto, Koton ve İpekyol gibi önde gelen markaların 500 TL altındaki her tarza uygun yüksek bel, düşük bel, geniş paça ve cigarette kesim gibi çeşitli modellerdeki ürünleri, kalite ve konforu uygun fiyatla buluşturuyor. Bu benzersiz koleksiyonu keşfetmeye hazır mısınız? İşte, rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan yazlık pantolonlar...

Haber 17-04-24 16:38

Cildinize iyi gelecek en iyi C vitamini serumu önerileri ve kullanıcı yorumları

Antioksidan özellikleriyle bilinen C vitamininin öne çıkan özellikleri arasında; yaşlanma belirtilerini azaltması, lekeleri ve matlığı yok etmesi ve cildinizi gençleştirmesi yer alıyor. Ancak birçok seçenek arasından cildinize doğru olan serumu seçmek düşündüğünüz kadar da kolay olmayabilir. Bu nedenle en etkili olan C vitamini serumlarını ve kullanıcıların deneyimlerini derledik. Cilt bakım rutininize C vitamini eklemeyi düşünüyorsanız, öncesinde içeriğimize bir göz atmanızı öneririz.

Kadin 17-04-24 13:08

'Fiyatı sudan biraz pahalı! Yurt dışına gidemiyorlarsa buraya gelsinler' 12 TL'ye büyük keyif 'Sanki Venedik'teyiz'

Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle kente gelen yerli ve yabancı turistler Seyhan Nehri’nin keyfini gondol ile sürüyor. Kişi başı 12 TL'ye binilen gondollarda gezenler büyük keyif yaşadıklarını belirtirken "Gondol çok güzel. Sanki Venedik’teyiz gibi bir hava var" ifadelerini kullandı. Vatandaşlar "Fiyatı da 12 lira. Sudan biraz daha pahalı. Yurt dışına gidip Venedik’te binemiyorsa insanlar buraya gelsinler" dedi.

Kadin 17-04-24 10:19

Her şey 25 TL'ye aldıkları o ürünle başladı! Şimdi 1,5 milyon TL'yi buldu... Yurt dışına bile satıyorlar

Osmaniye’de kooperatif aracılığıyla aile ekonomisine destek olmak isteyen kadın girişimcilerin 25 liraya aldıkları rende ile başlayan hikayeleri, 1 buçuk milyonluk sermayeden oluşan bir işletmeye dönüştü. Kurduğu kooperatifle ilgili konuşan Başkan Rahime Yüksek, "Kendim gibi ekonomik sıkıntı çeken kadınlara nasıl destek olabilirim, bunlarla nasıl bir iş birliği içerisinde bir platform kurabilirim diye düşünürken kooperatifi kurmak geldi aklıma" dedi.

Kadin 17-04-24 09:54

İYİ Parti kulisleri bu iddiayla kaynıyor! Akşener'in çevresinden telefonlar açılıyor: Cihan abi formülü rafa kalkıyor

Üzerinde kara bulutlar dolaşan İYİ Parti'nin miladına günler kaldı. Meral Akşener'in koltuğunu bırakmasından endişe duyan bir grup İYİ Partili iddiaya göre partinin parçalanmasından korkuyor! Üstelik Akşener'in yerine kim seçilirse seçilsin bunun önüne geçemeyeceği düşüncesi hakim. Akşener'in "mola" vermesini de içeren "Cihan abi" formülü çok konuşulmuştu. Bu formül rafa kalkacak gibi gözükürken Akşener'e yakın isimlerden giden telefon iddiası kulisleri hareketlendirdi.

Haber 17-04-24 09:34

Metin Akpınar’ın kızı “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” dedi! Uğur Dündar'ın kızı olduğu söylenen isim ortaya çıktı: 'Manken gibi bir kadın'

Metin Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü. “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” diyen Nebioğlu'nun sözlerinden sonra Uğur Dündar açıklama yapmak zorunda kaldı. Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara G. ortaya çıktı.

Magazin 17-04-24 09:26

Toplu taşımanın ortasında bir anda kendisini yere atıp yılan gibi sürünmeye başladı! Çevredekiler kahkahalarına engel olamadı

Fransa'da kaydedildiği iddia edilen görüntüler sosyal medya kullanıcıları arasında popüler olurken görenlere adeta 'Ben ne izledim' dedirtti. Görüntülerde bir kişinin toplu taşıma aracının ortasında bir anda kendisini yere atıp yılan gibi süründüğü anlar yer aldı. O anlara yorum yağdı.

Trend 17-04-24 08:01

Kızılcık Şerbeti'nde Umut'un Nursema'yı aldattığı sahne olay oldu! Figüran ilanındaki detay dikkat çekti! 'Öpüşme göreceğiz gibi...'

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle ses getiriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanına Umut'un Nursema'yı aldattığı sahne damga vurdu. Ortaya çıkan bir spoiler sayesinde Umut'un Nursema'yı aldattığı sahnede rol alan figüranın aldığı ücret ve diğer detaylar ortaya çıktı.

Magazin 17-04-24 07:31