Pure Beauty Cc Krem Haberleri

CC krem kimlere uygundur? Kimler CC krem kullanabilir?

Gerek cilt bakımında gerekse makyaj kullanımda sayısız özelliği ile öne çıkan çok fazla kozmetik ürün bulunmaktadır. Bu ürünlerin kimisi kapatıcı özelliğiyle dikkat çeken kimisi ise nemlendirici özelliği ile ön plandadır. CC krem de bu kozmetik ürünler arasında yer alan ve birçok kişi tarafından kullanılan bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır. 'Color Control' olarak da tabir edilen CC kremlerin cilt üzerinde çok sayıda olumlu etkisi vardır. Peki, CC krem kimlere uygundur, kimler kullanabilir?

Kadin 2023-12-23 18:12:29

BB krem ve CC kremin farkı nedir? Kim, hangisini kullanmalı?

Günümüzde hem cilt bakımında hem de makyaj alanında çeşitli birçok ürün kullanılır. Bu ürünlerin kimisi cildi nemlendirmeye yararken kimisi ise kapatıcılığı ile öne çıkar. Pek çok kişinin kullandığı ürünler arasında BB krem ve CC kremde bulunmaktadır. Bu kremlerin çok sayıda özelliği vardır. Ancak iki ürün cilt yüzeyinde aynı etkiye sahip değildir. Benzer özellikler taşısa da sağladığı yararlar birbirinden farklıdır. Peki, BB krem ve CC kremin farkı nedir, kim, hangisini kullanmalı?

Kadin 2023-12-20 18:28:20

CC krem nedir, nasıl sürülür? CC krem ne işe yarar?

Kadınlar için makyaj yapmak çok önemli bir konudur. Makyaj yapımında kullanılan birçok farklı malzeme vardır. Bu malzemelerin seçiminin doğru yapılması ve doğru bir şekilde uygulanması hem görünüm hem de sağlıklı bir cilt açısından ayrı bir öneme sahiptir. Son dönemlerde yaygın olarak kullanılan ve kusurları gidermede etkili olan birçok kozmetik ürün öne çıkmaktadır. Bu kozmetik ürünlerden biri de CC kremdir. Peki, CC krem nedir ve ne işe yarar?

Kadin 2023-12-20 18:25:45

Cildinizi pürüzsüz gösterecek en iyi cc krem çeşitleri

“Color Corrector” kelimelerinin kısaltmasından gelen, yani renk eşitleyici olan CC kremler; fondöten ve BB kremlerden daha hafif ve kapatıcı olma özelliği ile ön plana çıkıyor. Hepimizin yüzünde zaman zaman cilt problemleri, kızarıklıklar ve güneş lekeleri gibi kapatması zor bölgeler olabiliyor. Bu tarz problemli bölgeleri internet üzerinden satın alabileceğiniz CC kremler ile kolayca kapatabilirsiniz.

Kadin 2021-10-16 15:35:32

Cilt lekelerini silgi gibi siliyor! İşte lekeleri ortadan kaldıran ev yapımı BB krem tarifi

BB kremleri ve CC kremleri piyasada kolayca bulmak mümkün. Ancak bu kremler bütçenizi zorluyor ya da teninize uygun olanı hala bulamadıysanız evde de yapabilirsiniz. Tarif bizden uygulaması sizden.

Kadin 02-02-21 08:26

30 yaş öncesi için az bilinen cilt bakım tüyoları! Yumurta ve papatya...

SPOT: Herkes kusursuz bir cilde sahip olmak ister. Aslında bu hiç de zor değil, doğru yöntemlerle siz de mükemmel bir cilde kolaylıkla sahip olabilirsiniz. 30 yaş öncesi birçok kişi fondöten, kapatıcı, bb krem, cc krem gibi kozmetik ürünler kullanarak cildini tamamen olumsuz yönde etkiliyor. Peki daha sağlıklı ve bakımlı bir cilt için neler yapılabilir? Detaylarıyla 30 yaş öncesi cilt bakım önerileri!

Kadin 13-04-20 17:30

BB,CC, DD, EE, PP Kremler Nedir? Farkları Ne?

Birkaç yıl içinde karşımıza benzer pek çok krem çıktı: CC, DD, PP, EE kremler. Peki bunları birbirinden ayıran nedir? Hangisi hangi cilt için, hangi amaç için kullanılıyor?

Kadin 05-12-16 16:21